search
top

Miniän siementäjä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (117 votes, average: 3.54 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Olen halunnut pitää perheenjäsenet tarkoituksella nimettöminä enkä ole alkanut keksiä mitään muita nimiä heille tarinan arkaluontoisuuden takia. Kommentoikaa!

Polttarini olivat kaksi päivää ennen häitä. Pelattiin äijien kanssa jalkapalloa, kun bestman monotti suoraan kivilleni. Ei saatana sitä tuskan määrää voi edes kuvailla! Meikä kieri maassa hammasta purren varmaan kauan aikaa. Ja siitähän se tunnelmakin latistui. Osa jäi vielä viettämään polttareita, mutta meikä itse paineli jo hyvissä ajoin kotiin kärsimään.

Pallini muuttuivat tummiksi ja turposivat kunnolla. Mutta lekurille en mennyt. Oli sitä häähässäkkää ja muuta, eikä tehnyt mieli mennä esittelemään kipeitä kiviä kellekään. Olisi kyllä varmaan kannattanut. Häätkin menivät sitten jotenkin sinnillä läpi. Pahinta oli istuminen, kun pallit olivat hellinä. Hääyöstä ei luonnollisestikaan tullut mitään ja se on vituttanut vielä jälkeenpäinkin. Ei puhettakaan, että olisin pystynyt paneskelemaan tuoretta vaimoani! Jo kusella käyminenkin otti voimille. Isku oli osunut myös itse lerssiin eikä se seisonut varmaan viikkoon.

Häämatkakin meni sikäli vituilleen, etten kyennyt panemaan koko aikana. Lentokonematka oli taas tuskaa. Vaimo olisi kyllä ollut innokas lomallakin. Niinpä jouduin sormettamaan, hieromaan ja nuolemaan hänen ihanaa pimppiään jatkuvasti, kun hän kiihottui etelän auringon alla koko ajan uudelleen. Varmaan salskeat rantaleijonat lisäsivät hänen kiimaansa, jota en omalla munallani pystynyt siinä tilanteessa tyydyttämään. Ne kävelivät hymyillen vaimoni läheltä, pullistelivat lihaksiaan ja antoivat uikkareiden pullistella. Ihan kuin ne olisivat arvanneet, etten minä pystynyt nussimaan omaa vaimoani orgasmeihin, mutta tarjosivat itseään tilalle. Mustasukkaisena yritin vartioida vaimoa koko ajan. Loma loppui juuri ajoissa, sillä pari tummaa äijää alkoi olla jo liiankin kiinnostuneita morsiamestani.

Vasta kotona uskalsin kokeilla naimista. Lerssi oli edelleen vähän arka eikä seissyt entisessä komeudessaan. Ja vitutuksekseni täytyy myöntää, ettei siihen entistä ryhtiä enää sen jälkeen ole tullutkaan. Voiko joku pallonlämäys aiheuttaa jotain kudosvaurioita vai mitä, kun potenssi jää puolitankoon. Aikaa myöten pallit ja itse letku alkoivat tervehtyä ja panoelämämmekin alkoi saada takaisin entiset rytminsä. Mutta karumpaa oli vielä edessä.

Kun olimme olleet jotain puoli vuotta naimisissa, vaimo alkoi haluta lasta. Ja kyllähän se meikällekin sopi mainiosti, kun aina olen pikkunassikoista tykännyt ja haaveillut myös omasta jälkikasvusta. Ehkäisyt jätettiin pois ja alettiin yrittää, lauoin jatkuvasti lastit sisälle vaimon pimpin sopukoihin. Minkäänlaista tulosta ei vaan alkanut kuulua tai näkyä. Niinpä vaimo meni gynekologiltaan neuvoja kysäisemään. Siellä käskettiin vain jatkaa yrittämistä ainakin vuoden verran. Ja sitä sitten jatkettiin ihan hyvällä halulla. Vaimo ei vain tullut paksuksi millään.

No ajastaan jouduin minäkin lekurille, vaikka vähän vituttikin. Monien käyntien ja kivuliaan näytteenoton jälkeen ilmeni, ettei minulla ollut juuri lainkaan siittiöitä. Vain muutama heikko yksilö uiskenteli liemessä, mutta niiden kanssa oli kuulemma riskialtista yrittää hedelmöittää vaimoni. Lekuri alkoi tiukata, olinko saanut jotain kovaa iskua vehkeilleni tai sairastanut joskus jotain tulehdustautia. No siinä vaiheessa muistin polttarini ja lekuri totesi nihkeästi sen kai aiheuttaneen meikälle tällaiset seuraukset, lähes sataprosenttisen steriiliyden! Voi vittujen vittu!

Siinä oltiin sitten vaimon kanssa vähän aikaa ihan maassa. Lasta olisimme molemmat halunneet, mutta mistäs sellaisen saa, jos äijä ei pysty tuottamaan toimivia siimahäntiä. Kai ne adoptiokersatkin ihan kivoja ovat, mutta meille sellainen järjestely ei oikein tuntunut luontevalta. Vaimo alkoi varovasti ehdotella spermanluovutusta, mutta meikä ei siitä innostunut yhtään. Ajatuskin, että jonkun vieraan miehen siittiöt laitettaisiin vaimoni pimppiin itämään, tuntui jotenkin tuskalliselta. Sellainen käy vielä sata kertaa enemmän miehisyyden päälle ja vituttaa ankarasti, jos joutuu alistumaan tuollaiseen toimenpiteeseen, kun on juuri kuullut olevansa hedelmätön. Kun täytyy tunnustaa, että joku toinen on parempi saamaan siemenillään naisia paksuiksi ja voi laukoa satseja huvikseen spermapankkiinkin, koska aviomiehistä ei ole mihinkään.

Ensin kävi mielessä, että perkeleen bestman saisi hoitaa homman kotiin, kun tämän paskan meikälle aiheuttikin. Mutta tarkemmin ajateltuna en sitä iloa sille halunnut antaa. Sitten aloin melkein huomaamatta elätellä toivetta siitä, että joku kolmesta velipojastani panisi vaimoni paksuksi. Se alkoi oikeastaan tuntua parhaimmalta mahdolliselta keinolta: hehän olivat läheisimpiä sukulaisiani ja silloin lapsikin saisi samoja geenejä ja olisi samaa verta kanssani. Mutta teoria oli helvetin paljon parempi kuin toteutus.

Vanhin velipoika on naimisissa aika natkun ämmän kanssa ja niillä on neljä tervettä lasta. Okei, eihän eukolle olisi tarvinnut mitään kertoa koko hommasta, mutta kuitenkin asia tuntui tyssäävän siihen. Nuoremmista velipojista toinen asui siihen aikaan Briteissä. Olisi mennyt aikaa, ennen kuin se olisi tullut kotimaassa käymään eikä tällaista järjestelyä olisi voinut hoitaa puhelimessa tai sähköpostissa. Nuorin veli olikin silloin vasta parikymppinen ja tietojeni mukaan paneskeli ympäriinsä, mistä vain sattui pillua saamaan. Oli se jo joutunut jotain sukupuolitautia hoidattamaan, kun ei kiimaltaan malttanut käyttää aina kortsua. Kuka sellaisen vitun kuppapukin päästäisi paljaalla oman vaimon pimperoon, ei meikä ainakaan. Toisen siskon mies ei sitten tullut kysymykseen edes, kun ei se ollut samaa verta meikän kanssa. Muuten on kyllä miehellä varsin toimiva nahkapyssy, näyttöjä löytyy.

Nämä suunnitelmat velipoikien suhteen olivat vielä auki, kun vaimon kanssa yhtenä perjantai-iltana lähdettiin perheen mökille. Se on ukon vanhempien peruja, komea paikka järven rannalla. Huomattiin sitten heti, että iskä oli myös lähtenyt mökille ja oli justiinsa pilkkomassa puita yläkroppa paljaana, pelkät bokserit jalassa. Äiskä ei ollut lähtenyt mukaan, kun sillä oli hommailtavaa kaupungissa. Vitutti jotenkin koko lapsettomuustilanne ja pyysin saada hakata puut loppuun. Ukko antoi kirveen meikälle, mutta varoitteli, että älä vihaisena ala tähän hommaan, käy vaan huonosti. Sitten se meni mökkiin vaimon kanssa purkamaan laukkuja ja laittamaan sapuskaa. Kai meikä vähän siinä rauhoittui, kun päästiin luonnonhelmaan ja ihan rauhassa hakkailin halot polttotarpeiksi.

Saunassa vaimo alkoi hihitellä, että miten sun iskällä on vielä noin komea kroppa, vaikka se on jo lähempänä kuuttakymmentä kuin viittäkymmentä. No meikä kertoili, miten ukko on aina huolehtinut kunnostaan, lenkkeilee, ui ja nostelee kai punttejakin. Kyllähän vaimo jo ukon harrastuksista jotain tiesikin. Alkaahan sitä jo tuon ikäisen äijän nahka roikkua ja käpistyä, mutta silti se on pysynyt ihan vetreänä ja nuorekkaana. Vaimo kikatteli, että ei appi laittanut edes kunnon housuja jalkaansa, vaikka hänkin miniänä tuli mökille. Kuljeskeli vain pelkissä boksereissa ympäriinsä. Ei kai sua vaan ukon isot vehkeet kiinnosta, kiusasin vaimoa. Olihan se ihan komeeta katseltavaa, vaimo kikerteli ja meikällä lerssi alkoi värähdellä.

Jotenkin pirullisella tavalla alkoi kiihottaa, että vaimoni oli vilkuillut itseään kolmisenkymmentä vuotta vanhempaa isäukkoani sillä silmällä, miehenä eikä sukulaisena. Teki mieli hyväillä vähän vaimon pyöreitä, saunamärkiä tissejä. Hän oli panevinaan vastaan ja yritti työntää käsiäni pois. Livautinkin äkkiä käteni hänen pimpilleen. Sheivatun karvakolmion alta löysin jo vähän turvonneet häpyhuulet. Nyt vaimo ei enää työntänytkään sormiani pois, kun aloin varovasti hieroa huulia ja klitorista. Hänen suustaan pääsi värisevä henkäisy. Mitenkäs pikkuvaimo on näin kiimainen taas kerran, pillunhuuletkin raollaan ja nami märkänä, meikä kyseli matalalla äänellä ja katselin samalla tarkoituksella kulmieni alta huohottavaa vaimoani. Ettei olisi appiukolla osuutta asiaan, kiusoittelin. Vaikka oliskin, vaimo kuiskasi ja virnisti ilkikurisesti.

Olin niin kiimassa samoin kuin vaimokin, että olisi tehnyt mieli naida saunassa. Mutta iskä odotteli jo vuoroaan päästä löylyihin, joten vaimo lähti pimppi kosteana pois. Se vilkaisi meikää vielä ovelta ja vinkkasi silmää. Kaluni seisoi jäykkänä. Hätkähdin, kun ukko avasi äkkiä saunan oven ja kohta perään löylyhuoneen oven. Heitin nopeasti jalan toisen yli ja yritin piilottaa seisovan kullini. Mutta ukko taisi huomata sen, kun naurahti siihen tyyliin. Taisi itselläänkin olla seisonut tai sitten se oli runkkaillut saunavuoroa odotellessaan, kun sillä oli mulkku niin tumma ja turvoksissa. Vaikka helvetin komeahan sillä on aina ollut, mutta oli siinä nyt jotain muutakin.

Mistä vitusta ukko osasikin johdatella asiat siihen suuntaan, kun se kyseli, olemmeko ajatelleet hommata sille lapsenlapsia. Vaikka ollaan voitu puhua aina avoimesti toisillemme, silti meikä vähän kakisteli kertoa, että ei se ota onnistuakseen. Ja syynkin kerroin. Siihen ukko murahti, että perkele, kuin olisi ollut vihainen. Vähään aikaan kumpikaan ei sanonut mitään. Kiuas vaan sihisi. Mitäs jos sä, iskä, hoitaisit homman, pääsi meikän suusta. Se tuli kuin itsestään jostain alitajunnasta, en edes ehtinyt ajatella tarkemmin. Ukko kääntyi katsomaan meikää. Oli aika karu tilanne. Jos se N:lle sopii, niin hoidetaan sitten, iskä sanoi päättäväisesti viitaten N:llä vaimooni.

Ei siinä sitten voinut muuta kuin kalppia munasillaan mökkiin kysymään vaimon mielipidettä. Kun sanoin ehdottaneeni semmoista järjestelyä, vaimolta pääsi kummallinen pyrskähdys. Se oli jotain naurun ja voihkaisun väliltä. Sitten se tuli kauniina ja saunapuhtaana eteeni ja laittoi kätensä kaulalleni. Oot sä nyt varma tästä, se kysyi. Olen olen, mutta sunhan tässä pitäis myös olla, suahan se ukko kohta polkee, sanoin. Vaimo nyökkäsi vaan siihen. Ymmärsin, että se oli sitten selvä.

Sinänsä en ihmetellyt vaimon halua antaa vieraalle miehelle, kun sellaista flirttiä oli ollut ilmassa jo häämatkalla jos muuallakin. Mutta kun kyseessä oli appiukko ja meikän iskä, se teki tilanteesta vähän härön. Toisaalta alkoi tuntua yhä vaan enemmän siltä, että kukas muu paremmin sopisi siittämään meikälle ja vaimolleni lapsen kuin isäni. Kukapa olisi voinut olla luotettavampi ja sattuvampi siihen hommaan. Ja kaiken päälle äärimmäisen siitoskykyinen, kun meitä lapsia oli jo neljä poikaa ja kaksi tyttöä.

Jotenkin sain sitten ukolle kerrottua, että vaimo oli suostunut. Iskä vaan katseli pukuhuoneen paneeleja ja jutteli välillä jotain joutavaa paskaa, jota en enää edes muista. Yhdet oluet vedimme siinä hiljalleen ja kilautimme pullot yhteen. Se oli kuin sinetti sopimukselle. Vaimokin taisi mökissä siiderin siemailla, jotta olisi vähän vapautuneempi joutuessaan appiukkonsa astumaksi. Lähdin sitten mökkiin ja käskin iskän tulla kaikessa rauhassa perässä noin kymmenen minuutin päästä.

Itse menin lämmittelemään ja valmistelemaan nuorta vaimoani vanhalle sonnille. Alkoi kiihottaa vitun kovin, kun ajattelin, että kohta oma iskäni heittäisi hetkeksi harteiltaan isän ja aviomiehen roolinsa ja rupeaisi siittäjäksi. Sehän se miehen tärkein tehtävä elämässä on, jatkaa sukua naisten kanssa. Se etuoikeus piti meikälläkin olla, mutta yksi ainoa laaki kiville teki meikästä tarpeettoman tuhkamunan. Kirpaisee vitusti tunnustaa tuo ja kirjoittaa se tähän, mutta kun ei sille saatana voi mitään enää. Aika ivallista, että ukko tuottaa vahvoja siimahäntiä vielä kuusissakymmenissäkin, mutta meikä ei melkein puolta nuorempana pysty mihinkään! Ei helvetin perse!

Vaimo oli käynyt petiin selälleen täysin alastomana. Se hieroi hiljalleen omia tissejään, koska tiesi, että tykkäsin katsella sitä. Siinä oli samaan aikaan jotain vitun rietasta ja hyvin viatonta, kuin pornohuoran ja nussimattoman teinitytön sekoitus. Pimppi oli jo ihan märkänä. Ei sitä sen takia olisi tarvinnut enää valmistella, mutta halusin sormettaa vaimoa kunnolla. Nipistelin varovasti klitorista, joka oli paisuksissa kiimasta ja hieroin märkää pillumehua huulille ja vielä reisillekin. Meikällä ei ollut aavistustakaan vaimon kuukautiskierroista, mutta kai se itse tiesi, mikä aika oli.

Oma lerssini sojotti suorana, kun hieroin vaimoa. Mieli teki juuri nuolaista äärimmäisen märkänä valuvaa pillua, kun mökin ovi aukesi. Ukko tuli sisään karuna ja mitään sanomatta, ihan alasti koko komeudessaan. Kulli heilahteli raskaana ja oli selvästi jo paisuksissa. Hetken nolotti seisoa siinä oma antenni suorana isäukon silmien alla. Mutta tilanne nyt oli muutenkin niin saatanan härö, etten alkanut peitelläkään. Kun iskä näki nuoren, kauniin miniänsä makaamassa leveällä mökkipetillä kädet ihanilla tisseillään, haarat levällään ja pillu kutsuvasti märkänä, sillä nousi kyrpä heti pystyyn. En olisi uskonut, että tuon ikäisellä äijällä voi nousta yhtä nopeasti kuin nuorella sällillä, mutta niin vaan teki! Ja potenssi oli yhä raju, kunnon 45 astetta! Ukko vilkaisi meikää ja nykäisi tylysti niskojaan. Se oli merkki, että painu sä ulos täältä, kun isäsi hoitelee hommat. Olisin tahtonut jäädä katsomaan, mutta en pannut vastaan. Ukko vetäisi vielä verhot petialkovin eteen suojaksi, etten näkisi mitään.

Viimevuotisen lattiaremontin ansiosta narinasta oli onnekseni päästy eroon. Muuten olisin paljastunut. Meikällä ei ollut aikeitakaan painua ulos mökistä, kuten ukko oli ajatellut. Kävin kylläkin ovella, avasin sen ja vetäisin kiinni. Olin menevinäni. Sitten jäin vain hiljalleen seisoskelemaan ja odottelemaan. Kiihotus vaan kasvoi entisestään, kun piti yrittää olla salaa ja vitun hiljaa kuulostella. Mutta itsestään ei saanut päästää ääntäkään. Vähään aikaan ei kuulunut juuri mitään, oma hengitykseni vaan. Sitten kuului jotain epämääräistä. Vaimo alkoi ynähdellä tyytyväisenä. Sitten kuului märkiä ääniä. Hetken jo luulin, että ukko oli käynyt heti nussimaan, mutta ei sentään. Sekin oli työntänyt sormensa pimppiin ja kokeili miniänsä kosteustilannetta! Kuulin tyytyväisen miehen murahduksen.

Kohta vaimon ynähtely ja voihkinta alkoi yltyä. Selvästi kuuli, mitä siellä tehtiin! Ukko nuoli vaimoni pillua! Se kuulosti ajoittain siltä kuin koira olisi nuollut ahnaasti jotakin märkää! Mitä vittua, ajattelin! Olin kai kuvitellut, että iskä laittaisi saman tien ison munansa vaimoni pilluun, laskisi lastinsa ja sillä selvä. Mutta nyt se olikin alkanut nuolla, kun luuli minun olevan ulkona. Vanha sonni otti kaiken ilon irti tästä tilaisuudesta! En olisi ukosta uskonut, koska se esittää aina niin tyyntä ja rauhallista ulospäin. En uskaltanut vielä liikahtaakaan, kuuntelin vaan. Ukko nuoli vaimolle orgasmin! Huuto ja vikinä oli melkoista, joten ei siitä voinut erehtyä!

Sitten verhon takana liikuttiin. Ukko kiipesi petille ja kävi epäilemättä vaimoni päälle. Valmiina, mä työnnyn nyt, iskä mutisi matalasti jotenkin tähän tyyliin. Juuh, vaimo vastasi herkällä äänellä. Sen jälkeen siellä alettiin sovittaa isoa munaa pieneen vittuun. Voi helvetti, olisin halunnut tämän nähdä kunnolla ja oikein läheltä! Siinä vaiheessa lähdinkin hiipimään kohti alkovin verhoa. Vaimo veti ilmaa hampaiden välistä sisään, se kuului selvästi. Ukko ähkäisi. Taisi tehdä aluksi tiukkaa. Terska oli varmasti jo sisällä tiukassa liukkaudessa! Ensin ajattelin raottaa verhoja keskeltä auki. Sitten kävi mielessä, ettei uskalla siitä vaan reunasta.

Hiivin seinän viereen ja kurkistin sieltä verhon takaa hyvin varovasti, käsi vapisten. Ukko oli päällä kontillaan, vaimo alla jalat levällään! Ukko katseli alaspäin vatsojen välistä sinne, minne sovitti kyrpäänsä. Välillä se auttoi toisella kädellään ja nojasi toisella petiin. En nähnyt, levittikö se pillunhuulia vai ohjasiko paksua kulliaan. Sillä on isompi kuin minulla. Tämän vitun häiritsevän tosiasian olen tiennyt aina. Vanhemman velipojan kanssa meillä oli ennen tapana vakoilla vanhempien sänkyelämää ja joskus onnistuimme näkemään itse toimintaakin. Siinä jää porno kakkoseksi! Ja siinä samallahan selvisi iskän kyrvän todellinen suuruus! Sen suuruuden joutui nyt vaimonikin kokemaan eikä siitä ääntelemättä ja nytkähtelemättä selvinnyt. Karvainen perse painoi kuitenkin sen sisään antamatta armoa. Vaimo vaan vikisi kimeästi. Isäni oli työntynyt meikän vaimoon paljaalla siittimellään ja murahteli mielihyvästä.

Olin taas kuin se sama kiimainen teinimurkku muna kourassa! Kyvykäs nussija oli sama kuin silloinkin, levitetty nainen alla vaan oli vaihtunut nuorempaan. Nyt ei ukko nussinut äiskää vaan miniäänsä ja minun vaimoani! Ja nussimista siitä seurasikin. Ukko alkoi liikkua. Se vyöryi vahvana edestakaisin vaimoni päällä käsiensä varassa. Aluksi panoliike oli hitaampaa, mutta voimistui koko ajan. Vaimon jalat heiluivat levitettyinä ukon molemmin puolin. Samoin tissit hölskyivät yhä kovemmin, kun iskä kiihdytti tahtia. Puinen peti alkoi myös äänellä alla. Ukon isot, nahkaiset pallit lätisivät jonkin verran vaimon välilihaan ja pyllyyn. Nekin olivat isommat kuin meikällä. Ja ne toimivat ukon iästä huolimatta! Tykittivät kuin kaksi tehdasta nuijapäitä matkaan joka hetki. Ja vaimon liukkaan pimpsan uumenissa pyöri kiimainen munasolu odottelemassa miljoonia tulijoita!

Ukko nussi kunnolla eikä säästellyt missään. Nuori miniänsä vaan alla ulisi ja valitti kiimaisena pillu täynnä paksua kyrpää! Iskä pani niin kuin huoria tai paksuksi siitettäviä muijia pitääkin panna, täysillä! Vaikea sanoa, miten kauan se kesti, kun olin ihan yhtä rajussa kiimassa kuin verhon takana panevatkin. Ukon tahti tuntui jo sekoavan rytmistään, kun se jyysti örähdellen lihakset pinkeinä miniänsä kireään jalkoväliin. Siinä ei paljon puhuttu vaan hoidettiin homma kotiin. Vaimo kiljui jo siihen tyyliin hiestä märkänä, että orgasmi oli lähellä ellei jo käsillä! Sitten ukko laukesi kovalla äänellä samaan rytäkkään ja antoi lastinsa syöksyä kyrvästään vaimoni märkään ja muhevaan pilluun! Isot pallit vain lihojen välistä paistoivat, kun siementä tuli! Ukko piti pohjassa ja survaisi välillä äkäisesti syvemmälle, varmaan pakosta orkun kourissa!

Meikäkin oli siinä samassa ryminässä purkautunut rajulla voimalla. Verho oli ihan spermassa! Vaikka voiko siittiötöntä litkua spermaksi nimittää. Voihan vittu! En osannut siinä mitään pakoliikettä tehdä, huohotin vaan niin kuin nussineetkin verhon takana. Enkä siitä mihinkään ehtinyt lähteä, kun ukko vähän ajan päästä muna puoliksi veltostuneensa ja hommansa hoidettuaan vetäytyi vaimostani limaisen äänen kanssa ja tuli saman tien ulos verhojen takaa. Saatana, ensi silmäyksellä se näki, miten poikansa oli runkkaillut verhon takana ja mällännyt verhonkin sotkuiseksi! Siinä vaiheessa tuli kunnon häpeä pintaan. Muna oli molemmilla puolivelttona ja tummana, ukolla spermasta ja pillulimoista märkänä, isompi kuin meikällä. Se ei sanonut mitään vaan meni ulos ja näkyi poukkaavan laiturin päästä järveen uimaan.

Meikä meni vaimon luokse, joka makasi edelleen raskaasti huohottaen ja ihan hiestä märkänä petissä. Lakanat olivat sotkuisena ja kosteana myttynä. Nännit eivät olleet vieläkään rauhoittuneet vaan nöpöttivät kiihottuneina pystyssä. Suutelin vaimoa kunnolla. Parasta oli kumminkin itse pillu! Lähes kuusikymppinen ukko oli kunnon sonnin tavoin losauttanut sinne ison lastin paksua, harmahtavaa siemennestettään. Sehän oli sitä samaa ainetta, jolla meikäkin kaiken järjen mukaan on tehty! Toisaalta teki vitusti mieli painaa suu kiinni vaimon limaiseen ja avoinna repsottavaan tuheroon ja nuolla kunnolla, mutta toisaalta se olisi ollut aika pervoa. Pakko oli vähän kumminkin kokeilla sormilla ihanaa siemennettyä vittua ja tuntea liukkaat nesteet! Kai se oli meikältä ele hyväksyä tämä kaikki, että iskä siemensi oman miniänsä poikansa puolesta. Vaimoni pimpsasta valui kaiken aikaa hitaasti lakanoille isäni hedelmällistä siemennestettä. Tavara oli kai sitä täynnä.

Ukko sanoi uimasta tultuaan, että on parempi, kun sä nukun ensi yön saunan pukuhuoneessa. Varmuuden vuoksi se lukitsi itsensä ja vaimoni mökkiin! Vanha sonni halusi rauhassa nussia nuorta vaimoani ja todellakin ottaa kaiken ilon irti tästä ainutlaatuisesta yöstä miniänsä kanssa! Vittujen vittu, mikäs siinä auttoi kuin alistua. Enpä paljon sinä yönä nukkunut. Kävin hiiviskelemässä mökin nurkilla helvetillisessä horkassa ja yritin tynnyrin päälle kiipeämällä kurkkia sisään pienestä ikkunaluukusta. Mutta iskä oli vetänyt ikkunaverhot niin tiukasta kiinni, ettei mitään näkynyt, mutta ääniä kyllä kuului! Ne olivat villejä ja hurjia kiimanhuutoja! Myöhemmin sain vaimolta kuulla, että ukko oli astunut häntä silloin takaa! Oli laittanut hänet petille kontilleen, ottanut vyötäisiltä lujan otteen, työntänyt ison, jäykän kyrpänsä pyllyn alta tiukkaan pimperoon ja sitten polkenut rajusti! Lastinheittoon ja vaimon orgasmeihin asti.

Aikaisin aamulla isäukko oli nussinut vielä kolmannen kerran vaimoani lusikassa ja lähtenyt sitten kaupunkiin. Meikä oli lopulta nukahtanut saunan pukuhuoneeseen toisen kerran silloin yöllä runkattuani ja lauettuani. Ja heräsin vasta, kun vaimo tuli herättelemään pimppi kolmasti siemennettynä! Vittu, miten ukolta riitti! Oli kai päässyt täyttymään sen verran. Olisin halunnut panna vaimoa heti! Mutta ukko oli sanonut miniälleen, että älä anna pojan sotkea hyvää työtä, jotta siittiöt ehtivät rauhassa hoitaa hommansa. Ja sitten se oli sanonut lähtevänsä, koska tässä tarvittiin nyt pesäeroa ja tunteiden jäähtymistä kaiken tapahtuneen jälkeen. Iskä on aina ollut jollain tavalla määrätietoinen ja järkimiehiä. Se tekee selvät ja nopeat päätökset eikä se koskaan turhia märise, hoitaa hommat sovitusti ja antaa hyvät neuvot. Olisipa meikästä tullut samanlainen.

No paksuksihan se vaimo siitä sitten tuli. Kuukautisia ei kuulunut ja maha alkoi kasvaa. Ukon spermassa oli vahvaa ytyä. Raskausaikana vitutti jonkin verran muiden kuittailu, että saithan sä muijasi lopultakin tiineeksi. Joskus olisi tehnyt mieli laukaista, että joo sain ukon avustuksella. Ihmiset voivat olla varsin vittumaisia niille, jotka kärsivät lapsettomuudesta eivätkä edes tajua kusipäisyyttään. Ison, terveen pojanhan se vaimo sitten seuraavana keväänä pyöräytti. Ja tuo nassikka on kaiken järjen mukaan oma 33 vuotta nuorempi veljeni, vaikka kirjoissa kulkeekin minun nimelläni! Onhan tässä maailmassa paljon asioita vituillaan, joten eiköhän tuo liene sieltä pienemmästä päästä. Ukkokin on hoitanut vaarin roolinsa hyvin. Ristiäisissäkin piteli poikaa koko ajan sylissä ja kehuskeli, että onpas pojanpoika kovasti hänen näköisensä! Tajusin, että juuri tästäkin syystä siittiöt olisi hyvä ongelmatilanteissa saada lähisuvusta, kun tulee tuo yhdennäköisyys aina esille.

Nyt on poika jo yli vuoden ikäinen ja kaipaisi pikkuveljeä tai -siskoa seurakseen ensi vuonna. Vaimo on alkanut vihjailla, että olisi aika ryhtyä hankkimaan toista lasta. Ukko täyttää syksyllä 59 ja on edelleen vitaalissa kunnossa. Meikän on kai pakko pyytää siltä apua tänäkin kesänä. Eiköhän äijä suostu. Mutta viimekertaisesta ei ole puhuttu tapahtuneen jälkeen. Ainahan se pysyy mielessä, mutta kuumimmat tunteet ovat siitä jäähtyneet ajan kanssa, niin kuin ukko ennustikin. Olemme onnistuneet välttämään vaimon kanssa kyläilyn mökillä silloin, kun isäukko on ollut siellä yksinään. Mutta tänä kesänä taitaa olla ajankohtaista jopa varmistaa, että ukko on yksin mökillä, kun menemme sinne pakottavan avun tarpeessa.

12 kommenttia viestissä: “Miniän siementäjä”

 1. kiimainen nainen says:

  Aivan mahtavaa luettavaa!!! Lukiessani alkoi jo kiihottaa ja no kun tätä luettiin poikaystäväni kanssa niin mihinkäs se johti…Upeaa , lisää tällaista tarinaa

 2. Greikka says:

  Olipa kiinnosta tarina, ei niinkään ehkä kiihottava. Ajatus siitä, että tämä saattaisi olla totta häiritsi liikaa.

 3. Alex says:

  Huh, mikä tarina…Omalla tavallaan kiihoittavaa, toisaalta kammottavaa..hyvää luettavaa kuitenkin.

 4. Fantti says:

  Hyvin kirjoitettu, mutta liiallinen huutomerkkien viljely ärsyttää.
  Kutsuuko aikuiset miehet vanhempiaan iskäksi ja äiskäksi? Isä ja äiti toimisivat tässäkin palon paremmin.

 5. Worker says:

  Loistava novelli. Jäin jo odottamaan kuola valuen jatko-osaa. Harvinaisen virheetöntä tekstiä, vailla turhaa hätäilyä.

 6. Kyllä says:

  Todellakin pitkästä aikaa novelli jonka jaksoi lukea kokonaan. Hyvää kieltä, aivan hemmetin kiihottava tarina (hiukan se vittu-sanan tiheä viljely häiritsi…), hyvä juonen kehittely.

  Seuraavan lapsen tekoa odotellessa… 😉

 7. geo345 says:

  Hyvää tekstiä. Pitkästä aikaa novelli, jonka jaksoi lukea loppuun.

 8. eppu says:

  Luin jo toistamiseen. Jotenkin karulla tavalla kaunis tarina. Myös hauska ja viihdyttävä. Hyvin kirjoitettu omakohtainen ja miehinen tarina. Mitenköhän siitetty miniä asiasta kirjoittaisi?

  Tekstistä välittyy, miten kirjoittajan machomiehisyys joutuu alistumaan tarpeen edessä. Vaikka kuinka poikaa ottaa pannuun ja tilanne on härö, niin hän selviää asiallisen aikuismaisesti.

  Täytyy olla todella fiksuja ihmisiä, että pystyy elämään tällaisen salaisuuden kanssa. Ei parane pikkusiidereissä mökki-iltaa viettäessä ottaa puheeksi…

  Onnea vaan! Toivottavasti toinenkin kerta onnistuu yhtä helposti.

  Ihminen on kekselijäs ja keinot on monet :).

 9. Aisurifantasia says:

  Taitavasti kirjoitettu ja kuvailtu. Asetelma (appi siittää miniän) oli täydellinen. Kiima kasvoi lukiessa ja itselläkin ruiskahti verhoihin. Jatko-osaa ja kuopuksen alullepanoa odotellessa!

 10. huhhuh says:

  Olipa kerrassaan loistava tarina! Kerronta oli realistista ja kirjoitusvirheitä ei juuri tullut, lisää tällaisia!

 11. jii says:

  Hyvä tarina!

 12. MadClown says:

  Kävi sääliks toi pallo juttu 🙁 Muuten hyvä tarina, hyvin on sana hallussa

Kommentoi

top