search
top

Kesäisessä metsässä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (52 votes, average: 3.52 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Mun ensimmäinen novelli ikinä. Kommentoikaa kiitos ! ;)

Oli lämmin heinäkuinen lauantai-ilta ja olimme päättäneet viettää iltaa isolla kaveriporukalla läheisellä rannalla. Ajatuksena oli vähän grillailla ja hengailla kavereiden kesken. Tulin kaverini Annin kanssa hieman myöhässä, sillä emme tahtoneet millään löytää polkua, jota pitkin joutui jonkin matkaa kävelemään rannalle. Grillin mehukas tuoksu sekä nauru ja iloinen jutustelu kantoi pitkälle. Läysimme perille ja tulimme Annin kanssa esiin metsän varjoista. Silmiini osui heti Janne, hyvä kaverini, jota kohtaan olin kuitenkin alkanut tuntea vähän enemmänkin. Kavereiden mukaan Jannekin yritti minua, mutta olin jotenkin hieman epäröivä asian suhteen, olihan kaveriporukkamme tiivis, jolloin mahdolliset tulevat parisuhdekriisit sun muut olisivat vaikuttaneet liian moneen muuhunkin. Janne oli kuitenkin älyttömän hauska ja fiksu sekä myös urheilullinen ja komeakin vielä. Yritin hillitä näitä ajatuksia, mutta jollain tavalla ne aina tulivat mieleeni.
“Hei, Elina ja Anni tuli vihdoin!” huusi kaverimme Sami, kun huomasi meidän lähestyvän. Janne kääntyi heti katsomaan ja heilautti kättään tervehdykseksi. Hän lähti kävelemään meitä kohti ja otti tullessaan pari oluttölkkiä mukaansa.
“Moro! Tässä on teille vähän kaljaa niin pääsette tekin hyvään fiilikseen”, Janne sanoi ja ojensi kaljat. Samalla hän kiersi kätensä ympärilleni, mutta en ihmetellyt, ainahan hän oli halailemassa kaikkia. Silti hänen kosketuksensa tuntui kummallisen hyvältä.
Ilta eteni nopeasti, kaikilla näytti olevan hauskaa. Jotkut olivat jo aivan humalassa, minä taas olin juonut vain vähän, mutta juhlatuulella olin silti. Nauroimme porukassa ja aina välillä minun ja Jannen silmät kohtasivat. Hän hymyili, minä käänsin katseeni hämilläni pois. Tuntui koko ajan siltä, että vatsassani oli perhosia, vaikka hän vain hieman hymyili.
Kuulin yhtäkkiä puhelimen soivan taskussani ja katsoin kuka soittaa. Se oli äitini, joten menin sivummalle vastaamaan hänelle. Ei hänellä mitään tärkeää asiaa ollut, kyseli kuulumisia ja jutteli mukavia. Kun puhelu loppui, käännyin ympäri palataksen porukkaan ja kiljaisin säikähdyksestä, kun näin Jannen seisomassa takanani.
“Hei, sori. Ei ollut tarkoitus säikyttää”, Janne nauroi.
“Huh, ei mitään”, sanoin.
“Niin tota… Mulla olisi sulle vähän asiaa”, Janne jatkoi. Hän johdatti minut syrjemmälle metsään. Kävelin hänen perässään, mutta yhtäkkiä hän pysähtyi ja kääntyi minuun päin. Hän katsoi hetken silmiin ennen kuin sulki kasvoni käsiinsä ja suuteli minua. Yllätyin täysin ja meni hetki ennen kuin tajusin tilanteen. Suutelin takaisin ja kiersin käteni hänen ympärilleen. Tätä kesti mielestäni ikuisuuden ja petyin hieman kun hän irrottautui.
“Elina, musta tuntuu että mä rakastan sua”, Janne sanoi hetken päästä katsoen syvälle silmiini kirkkaan sinisillä silmillään.
“Mäkin taidan rakastaa sua”, kuiskasin takaisin. Sillä hetkellä en välittänyt mistään ongelmista ja seurauksista.
Janne kumartui taas suutelemaan minua, tällä kertaa vielä intohimoisemmin. Hänen pehmeät huulensa painautuivat omiani vasten ja melkein söin häntä. Kätemme toistemme ympärillä alkoivat käydä yhä levottomammiksi, hänen kätensä olivat paitani sisässä selän puolella ja minä aloin riisumaan hänen paitaansa pois. Hän nosti kätensä ilmaan, että sain heitettyä paidan jonnekkin metsään. Tunnustelin nyt hänen paljasta yläruumistaan, käteni harhailivat treenatulla vatsalla ja timmeillä rintalihaksilla. Jannekin pujotti toppini pääni yli pois ja avasi myös bikinieni yläosan saman tien. Painauduimme nyt toisiamme vasten ja paljaan ihon kosketus sai minut kiihottumaan entistä enemmän. Janne nosti minut ilmaan ja kiedoin jalkani hänen ympärille. Hän kantoi minut edelleen suudellen viereiselle kivelle ja kaatoi minut selälleen makaamaan sammaleen päälle. Se pisteli ja kutitti, mutta en välittänyt siitä ollenkaan.
Janne kumartui päälleni ja kuiskasi:
“Mä haluan sua.” Se sai minutkin hulluksi halusta.
Janne suuteli kaulaani, siirtyi siitä rintakehälle ja rinnoille. Hän hieroi rintojani ja hyväili nännejäni kielellään. Hän siirtyi alemmas ja suuteli vatsaani liikkuen koko ajan alemmas. Hän avasi shortsini ja riisui ne nopeasti pois. Minulla oli päälläni enää bikinien alaosa, joka sekin lähti heti pois. Janne avasi jalkojani ja alkoi hyväillä sormillaan klitoristani, kunnes vaihtoi sormet kieleensä. Hän nuoli ja imi pilluni aivan märäksi, jouduin koko ajan hillitsemään voihkintaani, ettei kukaan kuullut sitä rannalle asti. Janne otti taas sormet käyttöön, hän työnsi ensin yhden sormen sisäle kosteaan pilluuni, sitten kaksi. Hän sormitti ja nuoli minua niin, että meinasin laueta hetkessä. Hän huomasi sen, joten hän veti sormensa ulos minusta ja lopetti nuolemisen.
Oli hänen vuoronsa saada hyväilyä, joten nousin istumaan ja vedin Jannen lähemmäs eteeni. Hänen shortsiensa etumus pullotti ja kun avasin napin ja vetoketjun, esiin hyppäsi jo täydessä erektiossa oleva, melko suuri penis. Otin siitä kiinni ja aloin hiljalleen runkata sitä. Aloin kiusoitella terskan päätä kielelläni ennen kun otin kyrvän pään kokonaan suuhuni. Pikkuhiljaa penis työntyi syvemmälle suuhuni ja Jannen urahduksista päätellen se tuntui hyvältä. Tein kädelläni runkkausliikettä ja samalla imin kyrpää niin hyvin kun vain osasin. Janne äännähteli jo niin lujaa, että lopetin ennen kun hän laukeaisi, sillä halusin hänet heti sisälleni. Asetuin taas makaamaan kiven päälle ja Janne toi peniksensä kärjen pilluni suulle.
“Oletko sä ihan varma?” hän varmisti vielä ja minä nyökkäsin.
“Aivan varma. Mä haluan sut mun sisälle.”
Janne työnsi hitaasti lantiotaan eteenpäin ja hänen iso kyrpänsä työntyi pikkuhiljaa märkään ja kiimaiseen pilluuni. Hän veti kyrpänsä ulos ja työnsi taas sisään. Se tuntui paremmalta kuin mikään ennen ja pystyin lähinnä vaan haukkomaan henkeäni. Janne kiihdytti tahtia ja pillustani alkoi kuulua kiihottavaa litinää, niin märkä olin ja niin hyvää Jannen kyrpä teki. Hän pani minua täysillä enkä meinannut pysyä kiven päällä. Nyt suustani alkoi päästä kovaa voihkintaa, Jannekin äännähteli siihen malliin, että hyvää taisi tehdä.
Janne hidasti tahtia ja veti peniksensä kokonaan pois sisältäni. Hän pyysi minua nousemaan ylös ja siirtymään viereisen männyn luokse. Hän käänsi minut selinpäin itseensä ja haki asentoa, jotta pystyi panemaan minua seisaaltaan. Otin puunrungosta tukea ja tunsin, kuinka Janne työntyi taas pilluuni. Hän hyväili rintojani samalla kun antoi minulle rajusti takaapäin. Taisin kiljua jo kuin syötävä, enkä enää jaksanut välittää kuuliko joku vai ei.
Janne huohotti hetken päästä siihen malliin, että hänen laukeamisensa oli lähellä. Hän työnsi peniksensä pari kertaa aivan pohjaan saakka ja tunsin, kun hän ampui kuuman spermalastinsa syvälle sisälleni. Seisoimme hetken vielä sisäkkäin, hänen kyrpänsä sykähteli sisälläni ja hän hyväili minua käsillään ja näykki korvanlehteäni. Olin onneni kukkuloilla, varsinkin kun Janne kuiskasi vielä korvaani:
“Mä rakastan sua”, ennen kun veti itsensä pois sisältäni ja lähti keräilemään pitkin metsää lentäneitä vaatteitamme. Hymyilimme toisillemme kun pukeuduimme ja lähdimme takaisin rannalle kavereidemme luo.
“Aijaijai, mitäs siellä metsässä tapahtui?” kuului huutelua heti kun astuimme näkyville.
“Kunhan juteltiin mukavia”, vastasin hymyillen ja kaikki repesivät nauramaan, eihän sitä kukaan uskonut.
Minä menin juttelemaan Annin ja parin muun kanssa, Janne kääntyi hakemaan juotavaa. Parin minuutin kuluttua puhelimeni piippasi viestin merkiksi. Sen oli lähettänyt Janne ja en pystynyt peittämään hymyäni, sillä siinä luki:
“Sä oot kaunis.”

10 kommenttia viestissä: “Kesäisessä metsässä”

 1. Arvi says:

  Virheetöntä tekstiä ja siistiä erotiikkaa. Näin hyvät kirjoittajat ovat harvassa.

 2. Simppa says:

  Todella ihana tarina, realistinen eikä mikään pervo raiskausjuttu 🙂

 3. Della says:

  Hieno tarina 🙂 Oikein kiihottava. Jatkoa toivoisin 🙂

 4. Markus says:

  Oli kiva ja kiihottava tarina.

 5. joke says:

  Tää oli oikeasti paras novelli mitä täältä oon lukenu! Aivan huikea! Lisää vaan samanlaista 🙂

 6. blingbling says:

  Kiitos kaikille kommenteista 🙂 Näillä samoilla hahmoilla voisin mielelläni kirjoittaa jatkoa jos vaan aikaa ja ideoita riittää lähiaikoina.

 7. Bronds says:

  Mahtava tarina!

 8. :) says:

  Jatkoa please??
  Ja nopeesti sitten:)

 9. XMÄX says:

  Hyvä tarina! Tuli ihan juhannusfiilikset 😀 Ihanaa että on tälläisiä iloisiakin tarinoita eikä vaan niitä raiskauksia ja huorajuttuja 🙂

 10. minää says:

  Saatanan hyvä!

Kommentoi

top