search
top

Vaimo innostui leirintäalueella, osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (48 votes, average: 3.79 out of 5)
Loading...

Seurasin vaunun ikkunasta miten vaimo katosi pyyhe ympärillään takapuoli keinuen kohti huoltorakennusta. Tarjosin pojalle juotavaa, mutta hän ilmoitti, ettei voisi viipyä kauaa. Isäkin oli kuulemma tullut jo leirintäalueen ravintolasta ja painellut saunaan. Vaunussa haisi tunkkainen paneminen, pillueritteet ja sakeat siemennesteet. Pukkasin ikkunaa auki, kaadoin itse juoman ja vilkaisin spermaisia lakanoita. Pojalta oli tullut runsaasti paksua spermaa, vaikka hän oli todistettavasti runkannut aamulla. Nyt hän kiemurteli vaivautuneena, saattoi kaduttaa tai enin himo oli sammunut. Tuskin kuitenkaan, tuon ikäisenä on vittu aina mielessä. Ahneesti poika oli työnnellyt sormeaan vaimon tussuun, imenyt suorastaan vienoa naisen jalkovälin tuoksua itseensä ja myöhemmin tyhjentänyt pussinsa tämän voimakkaiden reisien väliin.

Ymmärsin pojan sanat viiveellä. Minulle tuli tavaton kiire ja aloin hätistellä poikaa omalle vaunulleen. Kiitin poikaa ja pyysin pitämään jutut omana tietonaan. Hän nyökkäsi helpottuneena, puki vaatteet ylleen ja livahti ulos vaunusta. Hänen äskeiset sanat mielessään hölkkäsin kohti rantaa ja pesutupaa.

Olin näemmä osunut paikalle viimeisellä hetkellä. Vaimo ripusti parhaillaan spermasta töhryiset tangat koukkuun ja kävi vartalo seksistä punakkana hehkuen suihkuun. Pesutilat olivat aika karut, kuten vanhalla leirintäalueella tuppasi olemaan; vihreät DDR-kaakelit, vuotavat suihkut, lahon hajua. Maisema oli kuitenkin kaunis, kun suorakulmaisista ikkunoista aukeni kesäyön tyyni meri ja hiipuva aurinko. Minun olisi pitänyt mennä sanomaan, mutta jokin piru otti vallan. Jäin odottelemaan.

Paula otti hiuspompulan hampaidensa väliin, sitoi tukastaan poninhännän ja kiinnitti sen lenksulla. Hän ehti juuri ottaa suihkun käteensä, kun saunasta kuului ähinää ja kolinaa, kiuas suhisi vaimeasti. ”Anteeksi, luulin ettei täällä ole ketään. Haittaako jos huuhtelen nopeasti?” vaimo kuului huikkaavan. Miehen möreä ääni saunasta sanoi sen passaavan varsin hyvin. Niskakarvat nousivat pystyyn. Tuon täytyi olla pojan isä. Paula ei käynytkään kokonaan suihkun alle, vaan otti nopeasti suihkun käteensä, koukisti polviaan ja alkoi tohottaa jalkoväliinsä vettä kunnon paineella, samalla toisella kädellä tussukkaa huljuttaen.

Paula ehti juuri saada hommansa valmiiksi, kun ovi aukeni ja höyryn keskeltä astui viisikymppinen mies, jonka vartalossa kasvoi raanun verran karvaa. Vaimoni jäi suu auki seisomaan, katsoen vuoroin miestä, vuoroin eteisen naulakossa roikkuvaa pyyhettä. Punnittuaan eri vaihtoehtoja hän nosti häveliäästi toisen käden rinnoilleen, mutta jätti pillunsa paljaaksi ja rupesi kohentelemaan toisella kädellä kampaustaan. Mies pyysi anteeksi, ettei kestänyt enää kuumuutta. Hän kyllä virnisti lopuksi ja käveli viereisen suihkun alle. Mene jo pois, sanoin mielessäni vaimolle, mutta hän jäi seisomaan siihen kuin mikäkin tomppeli. Mies laski vettä päälleen ja hänen turkkinsa oli kuin uitetulla saukolla. Nyt vasta tajusin vilkaista reisien väliin. Penis oli samanmallinen kuin pojallaan, mutta pitempi. Jos pojan kalu oli ollut sileä ja vaalea, oli tämä tummanpuhuva julkea kyrpä nähnyt elämää ja vittuja. Ja kivekset roikkuivat pitkissä pusseissa oikein kookkaina. Olivat sellaiset naimavehkeet, että naulitsivat rouvani katseen.

Mies sammutti hanan ja kysyi oliko rouva alapesulla. Vaimo punastellen hymähti, mutta ei ryhtynyt selvittämään, että hänen jalkovälissään oli vielä äsken ollut miehen pojan ja oman siipan sekoittunut siemensotku. Pahaksi onneksi saunapolulta alkoi kuulua askelia. Helvetti. Luikin eteisestä pois ja livahdin nurkan taakse. Pulssi takoi tuhatta ja sataa. Toivoin, että tulija kääntyisi viime tingassa. Piru! Se oli äskeinen poika. Hän käveli mietteliään totisena ja laahusti mielestäni liian hiljaa. Poika seisahtui toviksi saunan nurkalle. Tuumaili kai illallisia kokemuksiaan, aikuisen naisen pillun kosketusta ja silkinpehmeitä rintoja. Onneksi poika jatkoi matkaa rantaan ja alkoi kaivella leipäkiviä kalliolta. Mahtoiko nuori sonni tietää, että isäukko oli parhaillaan hänen ihastuksensa kanssa saunassa…

Kun palasin takaisin väijypaikalle, oli pesutuvassa tapahtunut jotain muutakin. Karavaanari-isä istui jakkaralla kasvot ovelle päin ja vaimoni hinkkasi saippuaisella pesusienellä hänen leveää selkäänsä. Mies rupatteli, että harvoin saa selänpesua, kun eukko ei tykkää saunoa lainkaan. Miehen munat roikkuivat turpeina jakkaran yli, osittain kikkeli kovettuneena. Ei kummakaan, vaimoni näytti pesevän vieraan selkää niin tarmokkaasti, että hänen d-kupin rintansa läiskyivät miehen hartioita vasten. Samallahan tämä käy, Paula jutteli takaisin punaposkisena ja kumartui sen verran, että toinen painava rinta mäjähti miehen takaraivoon. Nännit olivat uudelleen heränneet eloon pojan puristelujen jälkeen.

Veret lähtivät liikkeelle omassa hepissä samaa tahtia kun ukon kalu koveni penkillä. Kun Paula oli heittänyt miehen selkään vadillisen vettä, pomppasi karju ylös munat heiluen ja sanoi, että se on sitten vastapalveluksen paikka. Vaimo esteli, ettei se ole tarpeen ja ettei hän ehtinyt edes käydä suihkussa, mutta mies loikkasi jo vaimoni taakse sienen kanssa. Alkoi nopea ja rajutempoinen pesu, jossa Paulan rinnat ja vatsa tömähtelivät liikkeiden mukana. Näin me pestään karstat pois, mies irvisteli. Paula kikatti, että mies oli aivan mahdoton. Ukko oli kaiken lisäksi niin lähellä, että puolittain pystyyn noussut heijari rummutti Paulan persikkaisia pakaroita vasten. Mahtoi tuntua Paulasta hyvältä, kun selvästi minun peliä paksumpi kyrpä pomppi pakaroiden välissä ja kovettui silmissä. Vaimon täytyi tietää, että se johtuu hänen herkkutakapuolestaan. Sama takapuoli oli jo kovettanut aiemmin poikakossin kyrväkkään. Siihen malliin vaimoni punasteli ja tirskui, että oli otettu vieraan puheista ja munasta.

Pojan isä oli tekijämies, itsevarma ja tottunut saamaan mitä haluaa. Ukko oli ainakin viidenkymmenen ja varmasti oli uittanut munaansa useiden naisten vituissa. Hän ei arkaillut ja kysellyt, vaan toimi naisen kanssa. Sekö sitten viehätti vaimoani? Olisihan hän voinut milloin vain lähteä saunarakennuksesta pois. Ehkä hän oli päässyt vieraan ja kielletyn makuun jo sen verran, että hänen mahlansa lähtivät liikkeelle, kun oli alasti pesutuvassa pyöreävatsaisen miehen kanssa ja kuka tahansa olisi voinut yllättää heidät. Vieras veti vaimoani kuitenkin puoleensa kärpäspaperin lailla.

Kauhusta kalpeana todistin oven raosta, kun yhtään epäröimättä mies työnsi kesken pesun karvaisen ranteensa naiseni jalkoväliin ja kuopaisi saippuaisilla sormillaan pimpsaa. Pestään pilluhiet pois, ukko virkkoi. Paula urahti ja puraisi huultaan. Onpas täällä vetistä, ukko virkkoi jatkaen kaiveluaan. Paksut sormet sivelivät paljaiden häpyhuulten pintaa ja kokeilivat niiden halkiota. Pimppi oli äskeisestä panemisesta vielä nupullaan ja osittain hiertynyt pojan nylkytettyä munaansa sen pintaa vasten. Kai mies havaitsi halukkuuden, kun työnsi kaksi sormea sisälle reikään ja lipsutteli siellä. Hän sanoi suu henkeä täynnä, että tätähän vaimoni halusi. Sitä varten oli esitellyt takapuoltaan hänelle kuin mikäkin horo. Paula ei saanut sanaa huuliltaan, kiemurteli sormia vasten ja kiljahteli. Mies pyöritteli klitorista sormiensa alla ja sanoi arvaavansa, ettei tämän oma aviomies ollut kummoinen häntäheikki vällyissä, kun sillä tavalla piti persettä keikuttaa.

Lopulta isä veti limaiset sormensa pois ja käänsi seinän vierestä taitettavan silityslaudan esille ja kehotti naistani kumartumaan sen päälle. Paula puuskutti, ettei mies ollut tosissaan. Nopeuttaakseen toimintaa ukko painoi kädellä vaimoani lapaluiden välistä, pidellen yhä toisella kädellä lantiosta. Pian Paulan ylävartalo olikin painautunut lautaa vasten ja parhaassa synnytysiässä olevan mamman ahteri näytti todella haluttavalta. Karvainen mies pyyhki kuolaa heppinsä päälle liukasteeksi, vaikka tuskin se olisi sitä kaivannut.
Nyt vasta Paula havahtui mitä oikeasti oli tapahtumassa ja ehti parkaista, että mies laittaisi edes kondomin väliin. Ei niitä tässä ole, karavaanari sanoi tylysti jännittäen hyllyvän takapuolensa ja työntäen kyrpänsä Paulan pakarakannikoiden välistä. Mies ei ollut tottunut käyttämään kondomeja, ymmärsin minä senkin. Hän oli taatusti saanut päästellä oman eukkonsa kanssa mielin määrin ja luotti siihen, että naiset huolehtivat ehkäisystä joko kierukalla, pillereillä tai renkaalla. Mies ynähti tyytyväisyyttään ja avasi siinä vaimokin suunsa huokaistakseen. Ukkomies lohdutteli, että hän vetäisee pois sitten, kun alkaa tehdä tiukkaa ja nalli meinaa palaa. Tämä riitti vaimolleni, koska hän huokaisten puristi kaksin käsin kiinni silityslaudasta ja puraisi huultaan.

Aikamiehen elin upposi vaimoni pimpsaan aika rivon näköisesti, työntäen samalla häpyhuulia sisäänpäin kasaan. Jos vaimo oli tuntenut pojan kanssa ujoutta ja lopussa hieman äidillisyyttäkin, niin nyt hän näytti olevan vapaa niistä kahleista. Paulalla ja vieraalla miehellä oli se hetki, jona he yhtyivät ja unohtivat kaikki ulkomaailman velvoitteet, antoivat lihan himon viedä. Jos Paula oli tehnyt pojalle mieliksi ja auttanut tätä, nyt hän alistui suoraan karvaisen miehen mieliteoille. Hän oli valmiiksi lämmitetty miehen sukukypsän pojan toimesta ja paksukyrpäisen miehen tarvitse vain survaista sisään.

Viiksekäs ukko alkoi puskea hitaasti emättimeen, pidellen omistavasti kiinni Paulan perseläskeistä. Onpas tytöllä tiukka tussu, hän ähisi painautuen naistani vasten kuin kani, varvastellen ja työntäen kulliaan pohjaan saakka. Silityslauta oli pikkaisen liian korkealla, mutta näytti soveltuvan muuten hyvin yhdyntään. Perheenisä tunnusteli suorollaan vaimoni sisuksia, veti melkein kokonaan ulos ja painoi lujasti pallijuurta myöten. Vaimoni päästi tukahdutettuja parahduksia, vinkaisuja ja kimeitä voihkaisuja, kun vieras siitin työntyi kohtua kohden. Ploms, ploms, ploms lihat mäiskyivät miehen jyskyttäessä pohkeet pinkeinä ja suu irvistyksessä nopeutetun elokuvan malliin. Oih, oih, oih, vaimo hoki narisevan laudan päällä katsellen olkansa yli.

Mies laski tahtia, työnteli hitaasti pyöritellen selkä kaarella ja niskakarvat hiessä. Tiesin kokemuksesta, että vaimoni vasemmalle viettävä pimppi puristeli petollisesti kullinpäätä, sykki ja imi kiduksiinsa. Miehen kivekset eivät enää roikkuneet vitjamunissa, vaan olivat kuroutuneet ylös juureen saakka. Vieras kopeloi vaimoni nisiä ja nojasi tätä vasten enemmän, että silityslauta alkoi nitistä ja valittaa. Paula ei voinut yhtään hillitä ääntään, vaan voihki niin lujaa, että sen täytyi kuulua grillipaikalle saakka. Kun mies pyöritteli kouriaan laajentuneilla nännipihoilla, alkoi vaimo uikuttaa orgasmiaan. Noin nopeasti, olin viheltää.

Jo toiseen kertaan puuhani keskeytyivät, kun rannasta kuului hiekan rohinaa. Poika oli palaamassa asuntovaunulle. Rukoilin hiljaa mielessäni, että vaimon orgasmi ehtyisi siihen mennessä. Vedin pesutuvan oven toviksi kiinni ja odottelin henki salpautuneena eteisessä. Olisihan se härskiä, jos poika päättäisikin tulla saunalle ja yllättäisi isänsä pumppaamassa samaa naista, jonka reisien väliin nuorukainen oli päässyt. Menisi luottamus isästä ja minun vaimosta kerralla. Mutta kai se entisaikojen Suomessa oli tapana, että isät veivät poikiaan iloluontoisen naisen luokse oppimaan naimahommien salat. Nyt poika oli päässyt ensimmäisenä tikkana reiälle naputtelemaan. Onneksi poika jatkoi matkaa ja pääsin raottamaan uudelleen ovea. Sisältä pöllähti märkien saunanlauteiden, vesihöyryn ja hässimisen karvaat hajut.

Vaimoni oli aseteltu kyljittäin pitkälle pesupenkille ja perheenisä punnersi hänen takanaan, pidellen vaimon toista jalkaa ylhäällä. Likaisenpunainen aisa upposi litimärkien häpyhuulten väliin, pimppi sykki leviteltynä ja huulet puristuivat terskan ympärille lihansyöjäkasvin tavoin. Vaimo alkoi olla nussittu loppuun, hän oli jo osittain veltto ja aivan hikinen, täysin uupunut illan askareista. Hän antoi miehen paukutella itseään, nauttia lihan iloista ja lotisuttaa pulleaa peppua äänekkäästi. Karavaanari-isän lemmenkalu oli eritteistä vulvainen, jylhä ja pirun paksun näköinen, hän ei osoittanut vielä väsymisen merkkejä. Vaimoni haukkoi ilmaa höyryisessä pesutuvassa ja valitteli väsyneemmin, kuitenkin yhä hurmiossa. Paulan silmät olivat puoliksi raollaan ja punakoilla kasvoilla oli autuas, veistoksellinen ilme, saaneen naisen raukeus. Hänen rintansa heiluivat puolelta toiselle, kun ukko oli keskittynyt kunnolla astumaan, panemaan mustat karvat hiessä, työntymään kerta toisensa jälkeen vaimoni kohdunsuuta päin.

Olin tätä salaa toivonut, mutta jotenkin julmaa se oli silti. Pieni vilautteluleikki oli muuttunut koko ajan kielletymmäksi. Ensin Paula oli ujosti paljastellut reittään, sitten rintaliivejään ja pikkuhousujaan – tai niiden olemattomuutta – ja aamulla alastoman vartalonsa. Illan puuhat pojan kanssa olivat olleet vielä leikkiä, jossa Paula oli paljastellut itseään viehkeästi ja lopulta tyydyttänyt vähän toisella tavalla juuri mieheksi puhjenneen nuorukaisen. Olimme maanneet vuoteella voipuneen hikisenä ja spermat sekoittuneena, hymyillen vilkuilleet miten pojankulli ei halunnut löystyä lainkaan, vaikka esinahka oli rullautunut jo tupeksi pirrin päähän. Mutta nyt oli tosi yhdyntä käynnissä. Mustakarvainen mies oli ensimmäinen vieras, joka meidän avioliiton aikana pääsi työntymään vaimoni haaroihin, tunnustelemaan nuijallaan pillulihaksia ja koskettamaan pehmeällä terskalla vakoa.

Kesken ajatukseni ukko murahti ja hiljensi tahtia kuin seinään. Ajattelin, että hän pitää taukoa pidätelläkseen, kun vaimonikin jatkoi kiimaista vonkumistaan. Mies jännitti pakaransa yhteen, piti yhä kalua sisässä ja nytkähti rajusti. Ei pysty, hän kuului mutisevan penkin narinan yli. Vasta kun huomasin vaimoni kauhusta laajentuneet silmät, ymmärsin että liipasinsormi oli pettänyt yllättäen ja sperma suihkusi parhaillaan syvälle vaimoni pilluun. Vasta kolmannen nykäyksen ja ähkäisyn aikana mies malttoi vetää siittävän kalunsa ulos vitusta. Vaaleaa siemennestettä lensi terävänä ja hallitsemattomana suihkuna komeassa kaaressa pesutuvan lattialle. Vaimo painoi järkyttyneenä käden häpykummulleen ja tunnusteli. Viimeiset siemenet ruiskahtivat Paulan vaaleille häpykarvoille ja alavatsalle.

Vahinko oli päässyt jo tapahtumaan. Purin kynsinauhaa ja yritin hillitä itseni. Olihan siinä ollut jo riskinsä, että poika oli vedellyt häpyhuulia vasten; aina saattoi muutama siittiö livahtaa sisään. Ja riski siinäkin, kun alettiin paljaalla vedellä, mutta suihkuttaa nyt spermat pilluun! Sukuvärkkien limat olivat sekoittuneet toisiinsa ja aikuisen miehen elinvoimainen nuijapääneste oli päässyt usean vuodon voimalla aivan perille saakka. Miehen vitjamunat tuottivat varmasti niin äkäisiä siimahäntiä, että joku niistä saattaisi murtaa tiensä läpi. Vaimo oli lopettanut – tai piti taukoa – pillereiden syömisestä, kun niistä tuli allergiaoireita. Tosin hän oli lopettanut niin vastikään, että hormonaalinen palomuuri pitäisi yhä toimia. Mutta kun näin miten spermasatsi suorastaan ryöpsähti ulos häpyhuulien välistä vaimoni siirtäessä käsikupin syrjään, pelkäsin pelin olevan menetetty. Olihan sinne omatkin siemenet kylvetty, mutta niillä oli ollut täysi tuo jo saada ainoa lapsemme alulle.

Mies kuului naureskelevan, että oli rouvan nuori pimppi arvaamattoman tiukka. Väkisin tiiviste petti, eikä sen jälkeen kannattanut enää hätäillä ottamaan ulos. En jäänyt kuuntelemaan sitä enempää, vaan painelin kohti asuntovaunua, pää sekaisin ajatuksista. Osittain viinan, kiiman ja helteen sumentamana heittäydyin vuoteelle ja tunsin olevani aivan poikki, vaikka oli vasta loman ensimmäinen päivä. Nostin päätä sen verran lakanasta, että kuulin kuinka pesutuvan ovi painettiin kiinni ja polulta kuului askelia. Muutaman sentin päässä kasvoistani oli laakea harmahtava laikku, jonka pinta oli yhä hyytelömäisen hyllyvää. Se haiskahti pojalle.

4 kommenttia viestissä: “Vaimo innostui leirintäalueella, osa 2”

 1. Samoista kiihottuva says:

  Vaikutteita tulee tahattomasti kyllä, joskus tarkoituksella tulee samantyylistä, kyllä niinkin, jos sama aihepiiri tai idea kiihottaa ja innostaa kirjoittamaan. Mutta itse olen kyllä pyrkinyt välttämään ihan suoria toisten keksimiä ja varsinkin vastikään julkaisemia sanontoja tai muita tällaisia oleellisia elementtejä. Nämäpä pistivät juuri siksi silmääni lukiessani, koska keksin mielestäni omaan novelliini mehevät, uudenlaiset ilmaisut muutamille tietyille kohdille. Ja sitten sinä lainasit (joka on ihan kauniisti sanottu) nämä täsmälleen samat ilmaisut sanatarkasti heti perään omiin novelleihisi tai sitten toiseen niistä. En pannut niin merkille, kummassa vai molemmissako olivat, kun luin ne peräkkäin. Olet hyvä kirjoittaja ja nautin novelleistasi. Mutta en niin riemuissani ole siitä, että lähes heti perässä julkaistuissa novelleissa vilisee ihan samanlaista tekstiä tietyissä kohdissa kuin ne olisivat saman kirjoittajan tekemiä. Ehkä tämä on juuri se juttu: haluan sinun novelliesi olevan sinun omiasi ja minun novellieni minun omiani, mutta lukijat mieltävät ehkä ne yhden ja saman tekemiksi, kun peräkkäin ilmestyy ihan samoja sanasta sanaan kirjoitettuja kohtia. Sanat ovat vapaat, totta kai, mutta jotain mielekkyyttä kiimassakin. Itse olen jopa päätynyt välttämään pitkäksi aikaa aiheita, joista olen aikonut kirjoittaa, jos joku muu on sattumalta kirjoittanut juuri samasta aiheesta tai suunnittelemastani juonikuviosta. Mutta eipä tästä enempää, kirjoita ihmeessä lisää, mistä olet aikonut. Kyllä sitä eri tavalla nauttii, kun saa lukea toisen tekstiä eikä aina tarvitse itse kirjoitella itseään kiihottavasta aiheesta. Olet aikuiseen makuun iskevä novellisti, jonka laatu ei yleensä petä. Eikä laatu näissäkään pettänyt, samat valinnat perässä vain ihmetyttivät.

 2. tekijän kommentti says:

  Sanat ja ideat kirjallisuudessa ovat kaikkien omaisuutta ja inspiraatiota voi tulla monesta asiasta. Joskus ihannoinnista toisen tyyliin, kykyyn kilvoitella tai tyyli voi olla muuten samankaltainen. Lainaus on hirveän ruma ja virheellinen sana, kyllä kaikki novellit tulevat omasta päästä, mutta väkisin niihin tulee vaikutteita muilta ja muista hyvistä aiheista, kuten varmaan sinun novellisi ovat hakeneet vaikutteita – tahattomasti tai tietoisesti – myös muilta.

 3. Samoista kiihottuva says:

  Luin nämä vasta nyt ja yllättäen löysin tarinoista monia samoja elementtejä ja jopa itse keksimiäni sanontoja ja ilmaisuja, joita olin käyttänyt jokin aika aiemmin julkaisemassani novellissani. Aihe ja kerronta olivat kiimaisia (joskin epähuomiossa jätät välillä esim. minun vaimo -muodosta -ni-päätteen pois), mutta huvittaa, että löysin jonkun toisen tekstistä niin paljon omaani ja vieläpä niin pian oman julkaisuni jälkeen. Epäilemättä sinulla on kyllä taitoa kirjoittaa, mutta miksi “lainata” toisilta niin räikeästi samaa ja vielä heti perään? Poika olisi saanut myös päästä pesälle, mutta kiva näinkin. Lisää samanlaisia aiheita, mutta enemmän omilla höysteillä, kiitos.

 4. teba says:

  Hyvä stoori! Tulin jo puoles välii tarinaa… Paha tähän on varmaan enää jatkoo kirjottaa, mut jos mahollista niin eikun vaan!

Kommentoi

top