search
top

Sisarukset – Osa 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (170 votes, average: 3.79 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Haaveita, ajatuksia ja ripaus totuutta lapsuuden kesistä monta vuotta sitten..

Mä makasin valveilla ja tuijotin aitan lautakaton oksakuvioita. Oli kuuma – hellekesä oli jatkunut jo kolmatta viikkoa eikä lämpöä tuntunut enää pääsevän karkuun mihinkään. Tuntui kuin koko Suomi olisi muuttunut trooppiseksi lomakohteeksi jossa kesä jatkui loputtomiin ja koulun alkuun oli ikuisuus. Kaikki oli kuin paratiisissa lukuunottamatta öitä joina vielä pimeän tultuakin jatkuva kuumuus teki nukkumisen lähes mahdottomaksi ja liimasi yöpaidan kosteana ihoon.

Mä käännähdin sängyssä enkä vieläkään tuntenut itseäni tippaakaan uniseksi. Kuumuus ei kuitenkaan ollut päälimmäinen syy mun levottomuuteen – mä olin puutteessa. Mä en ollut päässyt purkamaan paineita moneen päivään, ja mulle se oli pitkä aika! Vaikka mä en talvisinkaan ollut varsinaisesti mitenkään pidättyväistä tyyppiä, oli kesä ollut mulle silti aina jotenkin normaaliakin kiimaisempaa aikaa. Lämpö, aurinko, vähät vaatteet ja naku-uinnit olivat yhdessä jotenkin sietämätön yhdistelmä ja saivat mun mielikuvituksen laukkaamaan ja himot hyrräämään entistäkin hurjemmin.

Sellaisia mun kesät oli olleet siitä lähtien kun mä olin kerran heränyt tajuamaan mummolan kesän ihanuuden – mä olin ollut vasta 10 silloin, ihan pikkutyttö. Sinä kesänä mä olin ensi kertaa ymmärtänyt että mummola oli muutakin kuin lettukestejä ja saunarannan lämpimässä vedessä uiden vietettyjä lopputtomia tunteja. Serkut, sekasaunat, naku-uinnit – kaikki se mikä oli vielä vain vuotta aiemmin ollut pelkkä kehys kesän lämpimille päiville oli äkkiä siirtynyt pääosaan. Äkkiä uimarannassa vietettyjen tuntien päälimmäinen mielenkiinnon kohde ei ollutkaan kisa ainoan uimapatjan hallintaoikeudesta vaan ujot vilkaisut serkkutyttöjen ja -poikien navan alle.

Se jos mikä oli oikea lapsuuden kesä! Kaikki serkkutytöt ja pojat ikään katsomatta sikin sokin rantavedessä uimassa tai saunan lauteilla istumassa. Pieniä vilkaisuja puolin ja toisin, kaikki kuitenkin näennäiseen viattomuuteen verhottuna. Siellä mä olin herännyt ensi kertaa tajuamaan lähestyvän murrosiän todellisuuden – vaatimattomat rinnan kummut, ujosti versovat ensimmäiset hennot karvat, pippelit kaikissa koko- ja näköluokissa.

Pippelit! Siitä kesästä lähtien mä olin ymmärtänyt pippelin merkityksen ja miten tärkeää roolia se näytteli niin pojan kuin tytönkin elämässä. Mä olin alkanut ymmärtää enemmän ja kiinnostua enemmän. Joka kesä sen jälkeen mä olin tuskin malttanut odottaa mummolan kesää, ja mummolan kesä oli aina palkinnut odotuksen – joka kerta lapsuuden illuusio oli ollut tallella, pimpit ja pippelit esillä saunarannassa ja kutinan ja jännityksen tunne tallella mahan pohjassa.

12-vuotiaana katselu oli viimein muuttunut ujoksi kosketteluksi, pusikossa, piilossa muiden katseilta. Sen kesän jälkeen ei mikään ollut ennallaan – mä olin tajunnut olevani tyttö! Sen jälkeen oli tapahtunut muutakin, paljon muutakin, mutta sitten tämä kesä oli tuottanut jotenkin pettymyksen. Suurin osa serkuista ei ollutkaan mökillä – joku oli saanut elämänsä ensimmäisen kesätyön, toinen oli löytänyt tyttöystävän – kuka mistäkin syystä.

Mä kaipasin menneiden kesien jännitystä, niitä hetkiä kun koko serkkukatras kokoontui saunarantaan ja muitta mutkitta kiipesi suuren saunan lauteille istumaan sulassa sovussa pyllyt paljaina. Ei silloinkaan ollut helppo saada unen päästä kiinni kun saunan näkymät pyörivät mielessä ja yhdistyivät osaksi villeinä kieppuvia fantasioita, mutta nyt fantasiat kieppuivat mun päässäni toiseen suuntaan ja tekivät mun oloni levottomaksi.

Mä siirsin kättäni varovasti peiton alla ja annoin sormien koskettaa kosteana vuotavaa pimppiä. Mä vavahdin tajutessani äkkiä mitä mä taas ajattelin. Sama ajatus oli pyörinyt päässä jo pidempään. Se oli alkanut talvella saunassa kun mä olin äkkiä tajunnut että Emmistä oli ihan kohta tulossa iso tyttö. Sinänsä se että 11-vuotiaalle tytölle alkaa kasvaa rinnat ei kai pitäisi olla kovin yllättävää, mutta jotenkin mä en silti ollut osannut vielä odottaa sitä. En mä ollut koskaan ajatellut Emmiä sillä tavalla – Emmi oli ollut meidän perheen kuopus ja mun pikkusisko – ja sitten pienten tissinalkujen näkeminen oli muuttanut kaiken! Mun oli vieläkin vaikea myöntää sitä itselleni, mutta Emmistä oli tissien myötä tullut mulle seksuaalisesti kiinnostava.

Nikosta mä olin ollut kiinnostunut jo aiemminkin – Nikolla ja mulla oli vain vuosi ikäeroa ja tytön ja pojan välinen jännite ja kummallakin meistä ilmeisen varhain ja aktiivisena herännyt seksuaalisuus oli pitänyt huolen siitä että vilkuilusta ei ollut kummankaan osalta tullut puutetta. Mutta viime päivinä mä olin vilkuillut molempia – ja mua kiihotti huomata että myös Niko oli selvästi pannut merkille pikkusiskonsa muutokset.

Hitto, viime päivien tapahtumat olivat olleet kyllä omiaan pistämään mielikuviin vielä lisää vauhtia. Naku-uinnit ja saunareissut yhdistettynä päämäärättömään ja ajatuksille loputtomasti tilaa jättävään joutenoloon olivat vaarallinen yhdistelmä – Niko ja Emmi olivat saaneet päähuomion mun mielikuvissa ja fantasiat olivat viime päivinä muuttuneet myös rajummiksi – ensimmäistä kertaa mä tajusin ajattelevani oikeaa seksiä!

Ja kuitenkin totuus oli niin toisenlainen. Meidän perheessä oli aina osattu olla alasti – käydä yhdessä perhesaunassa murrosiän muutoksista välittämättä ja puhua avoimesti seksistä melkein kiusaantumisen rajalle asti aina silloin kun sen aika oli ollut. Ja silti, tai ehkä juuri siksi mitään luonnolisen uteliaisuuden rajat ylittävää ei ollut meidän välillä ikinä tapahtunut – muiden poikien ja tyttöjen kanssa kyllä, mutta ei ikinä Nikon ja Emmin kanssa! Ja kuitenkin pääni sisällä mä juuri taas ajattelin Nikoa ja Emmiä harrastamassa seksiä – se hämmensi mua.

Se ajatus syntyi vain jostain, oikeastaan siinä ei aluksi ollut mitään taka-ajatuksia taustalla, mä ajattelin vain että ehkä iltauinti saunarannassa auttaisi viilentämään myös mun mielen ja antamaan mulle unirauhan. Ilmeisesti Nikolla oli yhtä lailla kuuma, sillä vaimealla äänellä lausuttu ehdotus sai heti vastakaikua aitan toisen puolen sängystä. Emmi ei vastannut mitään – peiton alta kuului vain vaimeaa unista tuhinaa, joten pikkusisko sai jäädä aittaan jatkamaan uniaan sillä aikaa kun kaksi vaaleaa peppua vilkkui yökasteista rantapolkua saunarantaa kohti.

Vesi viilensi ihanasti. Viilenevässä kesäyössä saunarannan vesi tuntui edelleen suloisen lämpimältä mutta samalla kuitenkin virkistävältä ja hetkeksi veden viileys huuhtoi muut ajatukset taka-alalle ja sai olon tuntumaan raukealta ja tyyneltä. Mutta ajatukset eivät kadonneet minnekään, ja heti kun kahden nakupellen ryhmä kapusi laiturille kuivattelemaan tunteet lähtivät uudelleen liikkeelle.

Mä katselin Nikon alastonta vartaloa. Iho näytti iltayön hämärässä kauniin päivettyneeltä ja vain pikkuhousujen kohta vilkkui kalpeamman vaaleana yötaivasta vasten melkein kuin kehystäen kaiken sen mikä oli kiinnostavaa katsella.

Niko oli muuttunut vuodessa paljon. Vielä vuosi sitten Niko oli ollut ihan pikkupoika, mutta nyt laiturilla seisoskeli 13-vuotias hurmurinalku jonka alakertakin oli ottanut askeleen oikeaan suuntaan. Ei sillä, Niko oli yksi niistä pojista joilla pippeli oli pienestä asti kunnon pituinen, kivan näköinen nakki, mutta viimeisin vuosi oli tuonut pippeliin muutaman ratkaisevan sentin lisää kokoa ja hennon vaalean karvoituksen kikkelin juureen. Eikä multa ollut jäänyt huomaamatta sekään että viimeisen vuoden aikana myös saunareissujen ujoista puolierektioista oli tullut enemmän sääntö kuin poikkeus. Nikon muutosten seuraaminen oli ollut jännittävää ja usein saunailtojen jälkeen mä olin löytänyt itseni kuvittelemasta miltä Nikon pippeli olisi mahtanut näyttää täydessä juhlakunnossa ja miten se olisi jo selviytynyt sille tarkoitetusta tehtävästä?

Kaikissa niissä ajatuksissa oli mukana enemmän jännitystä ja uteliaisuutta kuin kiihkeää seksuaalisuutta, mutta en mä toisaalta voinut kieltää sitä että joskus ajatus seksistä Nikon kanssa oli kyllä käynyt mun mielessä. Mä olin varma että Nikolla oli jo nyt vientiä koulun tyttöjen keskuudessa – ruskeat silmät, suloinen hymy ja lukuisten urheilutreenien jäntevöittämä vartalo olivat yhdistelmä joka teki Nikosta jo nykyisellään potentiaalisen sydäntenmurskaajan. Mulla ei ollut aavistustakaan oliko Niko jo testannut potentiaaliaan kenenkään tytön kanssa, mutta mä olin varma siitä että se päivä ei voinut olla kaukana.

Mä katselin Nikoa ja olin aistivinani jotain poikkeavaa veljenkin käytöksessä. Kumpikin vaikutti jotenkin levottomalta, jotenkin jännittyneeltä. Tuntui melkein kuin mun jännitys ja kiima olisi tarttunut Nikoonkin. Kaipa kesällä oli kaikkiin sama vaikutus – ehkä aurinko ja lämpö sai jollain käsittämättömällä tavalla halut heräämään ja huomion kiinnittymään primitiivisimpiin vietteihin. Pienet vihjeet, hermostuneet vilkaisut ja päälle pyrkivä puolierektion alku saivat mut epäilemään että Nikonkin mielessä pyörivät samat jutut. Se kaikki vahvisti mun päässä vellovia ajatuksia ja sai mun rohkeuden kasvamaan. Ehkä mun pitäisi.. Ehkä mä uskaltaisin..

Lopulta sanat tulivat mun suusta kuin itsestään. “Aatteletkohan sä samaa mitä mäkin just nyt?” mä tajusin sanoneeni tuijottaen silmiinpistävän merkitsevästi Nikon jalkojen välissä puolierektiossa jöpöttävää pippeliä. Niko tajusi mun vihjeen heti ja punastui. Erektio ei hämmennyksestä suinkaan laantunut, vaan mä näin miten pieni nakki pullistui aivan hetkessä entistä komeampiin mittoihin ihan siinä mun silmieni edessä.

Asennosta päätellen Nikon pippeli seisoi hetkessä melkein täydessä mitassaan kiskoen kylmän veden vaikutuksesta kiinteänä pullottavaa kivespussia esille jalkovälin kätköistä. Se ei suinkaan ollut ensimmäinen erektio jota mä pääsin ihailemaan, mutta jotenkin tuntui silti kiihottavalta ja jännittävältä ajatella että se erektio kuului mun pikkuveljelle. Tuntui jotenkin kielletyltä katsella Nikoa sillä tavalla – ja kuitenkaan mä en voinut välttyä ajattelemasta miten nyt jo täyteen mittaansa yltänyt teinipeli suoriutuisi tehtävästään?

Erektio-ongelmista pikkuveli ei ainakaan näyttänyt kärsivän! Kalu seisoi nyt painovoimaa uhmaten lähes pystysuorassa vatsaa vasten pingottaen kivekset pullottamaan herkullisesti kuin tarjottimella. Erektio oli kiskonut esinahan puoliksi taakse paljastaen violettina hehkuvan pippelin pään altaan. Kalulla oli seisokissa pituutta varmasti ainakin kymmenen, ehkä yksitoistakin senttiä ja paksuutta huomattavan paljon. Omissa fantasioissani mä olin kuvitellut Nikon erektion jotenkin pidemmäksi ja ohuemmaksi, mutta en mä ollut lainkaan pettynyt nyt paljastuneeseen totuuteenkaan.

“Saanks mä koskee sitä?” mä tajusin sanoneeni ennen kuin mä olin edes ajatellut asiaa sen pidemmälle. Niko säpsähti mun kysymystä. Mä huomasin selvästi että kysymys oli yllättänyt pikkuveljen eikä Niko oikein tahtonut löytää sanoja. Niko ei yrittänyt juosta tilannetta karkuun mutta ei osannut tehdä mitään muutakaan – seisoi vain hiljaa ja odotti.

“Sä et taida olla touhunnut vielä paljoa tyttöjen kanssa?” mä rohkenin sanoa kuin koittaen päästää pikkuveljeä ulos hankalasta tilanteesta mutta tajusin samassa vain vaikeuttaneeni asiaa entisestään. Niko vaikutti entistä nolommalta ja puna levisi nyt kasvoilta jo kaulan paljaalle iholle.

“Tai siis en mä sillä.. Ei nyt useimmat sun ikäset varmaan oo.. Eikähän siinä oo mikään kiire.. Aattelin vaan kun oot tollanen hurmuripoika että sulla varmaan riittäis jo vientiä tyttöjen keskuudessa..” mä jatkoin nyt jo vähän takellellen ja koittaen jotenkin korjata vähän harkitsemattomia sanojani siinä kuitenkaan onnistumatta.

Niko ei vastannut ensin mitään mutta mutisi sitten jotain epämääräistä jonka saattoi kai tulkita kieltäväksi vastaukseksi. Ajatus pikkuveljen neitsyydestä kiihotti mua jotenkin oudosti ja mun teki älyttömästi mieli tarrata kiinni suoraan mun edessä kuin tarjottimella sojottavasta pippelistä. Mä maltoin kuitenkin vielä mieleni ja jatkoin juttua.

“No antasitko sä jos joku tyttö kysyis?” mä kysyin nyt suoraan.

“No joo!” tärähti Nikon välitön vastaus hetkeäkään epäröimättä.

Nikon vastauksen innokkuus ja itsevarmuus yllätti mut. Mun kokemuksen mukaan useimmat pikkujätkät oli kiimaisia runkkareita joiden talouspaperin päiväkulutus vastasi pientä kylää, mutta jotka tosipaikan tullen kuitenkin jänistivät. Mutta toisaalta Niko oli mun veli, eli jos samat geenit millään tavalla vaikutti asiaan Nikon tallella oleva neitsyys taisi olla siis enemmän sopivien tilaisuuksien kuin halun puutetta. Se sai mun rohkeuden kasvamaan:

“Entäs jos mä kysyisin?”

“Täh? Oikeesti?” Niko änkytti ja kuulosti nyt aidosti yllättyneeltä.

“No oikeesti oikeesti, hölmö!” mä jatkoin ja enää sen enempää harkitsematta polvistuin laiturille ja tartuin kiinni pojan uljaasti pystyssä sojottavasta elimestä.

Niko tuntui kovalta ja kuumalta. Poika ei vähääkään vastustellut tai edes vaistomaisesti yrittänyt väistää mun kosketusta vaan tarjosi elimensä mun käsittelyyn kuin kokeneempikin rakastaja.

Mä vilkaisin ylöspäin ja näin Nikon hymyilevän leveää, onnellista hymyä. Hymy ei jättänyt epäilykselle sijaa ja mua kiihotti ajatella mitä Nikon mielessä mahtoi juuri sillä hetkellä liikkua. Oliko päälimmäisenä tunteena vain kiihko ja hämmennys pääsemisestä viimein tytön käsittelyyn vai sekoittuiko tunteisiin myös kielletyn hedelmän kiihkoa?

Kauaa mä en kuitenkaan malttanut asiaa pohtia vaan käänsin taas katseeni takaisin Nikon navan alle. Tuntui hyvältä koskea taas poikaa. Jotenkin mun omatkin tuntemukset pyörivät melkoista vauhtia mun pään sisällä – oman pikkuveljen koskeminen tuntui omalla tavallaan todella kiihottavalta. Mä olin koskenut jo lukuisia poikia ja nähnyt paljon isompiakin pippeleitä mutta silti oman veljen koskettamisessa oli jotain erityistä. Vaikka tunteeseen sekoittui heikkoja nolouden ja outoudenkin häivähdyksiä, päälimmäinen tunne oli kuitenkin kiihko ja nautinto.

Ahnaasti mä otin tiukemman otteen Nikon kuumana sojottavasta kalusta ja annoin sormieni likua sen vartta pitkin kohti alempana pullottavaa kivespussia. Kivekset olivat viileän veden jäljiltä vielä tiukasti ihopoimuunsa käpertyneinä ja hellä kosketus sai Nikon ähkäisemään äänekkäästi ja täydessä erektiossa sojottavan kalun nykimään rytmikkäästi. Monta vuotta mä olin nähnyt tästä salaa unta, ja nyt se kaikki oli äkkiä siinä!

Mua kiihotti katsella Nikon elintä niin läheltä. Mä tajusin että vaikka mä olin nähnyt Nikon alasti varmaan tuhansia kertoja mä en silti ollut koskaan saanut tilaisuutta koskea Nikon pippeliä. Haltioitunena mä annoin mun sormien vaeltaa kalun vartta pitkin nauttien uudesta kokemuksesta. Huolellisesti mä tutkin jokaisen sentin ja tunnustelin puolitankoon pingottuneen esinahan pienimmänkin poimun. Kaikki oli niin tuttua ja kuitenkin niin uutta ja ihmeellistä ja musta tuntui etten mä saisi mun tutkimusretkestäni koskaan tarpeekseni.

Mä tunsin tutun myskisen tuoksun jonka mä olin tottunut tuntemaan parin viimesen vuoden aikana niin hyvin että tunnistaisin sen varmasti unissanikin. Tuoksu oli hento – äskeinen uimaretki oli kai huuhtonut terävimmän kärjen pois – mutta se oli silti selvästi pojan tuoksu, pippelin tuoksu! Sama tuoksu jonka mä olin monesti tuntenut Nikon huoneeseen äkkiyllättäen kävellessäni. Mä mietin pitäisikö Nikolle joskus hienotunteisesti vihjata että runkkusession jälkeen kannattaisi tuulettaa, mutta päätin jättää sen miettimisen johonkin toiseen kertaan.

Sen sijaan mä annoin mun sormien puristua entistäkin tiiviimmin pienen elimen ympärille ja keskityin nauttimaan tilanteesta juuri siinä ja nyt. Mä tiesin kyllä mistä pojat tykkää, eikä Niko näyttänyt olevan mikään poikkeus. Varovasti mä puristin sormeni puolitangossa roikkuvan esinahan ympärille ja työnsin kevyesti. Nikolta pääsi tahaton ähkäisy kun nahka venyi pois kirkkaan violettina hehkuvan pippelin pään yltä ja paljasti nuoren kalun koko kauneuden.

Mä tunsin mun omankin kiihotuksen voimistuvan koko ajan rajummaksi. Viileän veden hetkeksi huuhtelema pimppi vuosi taas jo valtoimenaan ja mä tunsin kosteuden leviävän sen jokaiseen sopukkaan. Mun ei tarvinnut edes koskettaa itseäni – pelkkä tilanteen luoma jännitys sai mun jokaisen solun herkistymään ja kiiman hurjistumaan. Joka solu mun sisällä huusi lisää enkä mä enää malttanut odottaa.

“Ajattele jotain kivaa..” mä kuiskasin ja annoin sitten käteni liukua pitkin Nikon pystyssä sojottavaa kalua niin että pienen vastustelun jälkeen esinahalla ei ollut enää vaihtoehtoja vaan se joutui seuraamaan mun käden antamaa esimerkkiä ja alistumaan ilmeisesti ensi kertaa elämässään tytön käden runkattavaksi.

Nikon pippeli oli nyt suoraan mun silmieni edessä enkä mä saanut silmiäni irti siitä näystä! Hitaan nautinnollisesti mä annoin käteni liukua edes takaisin ja katselin miten esinahka liukui kirkuvan punaisena hehkuvan terskan taakse ja sitten taas takaisin eteen. Mä nautin näkemästäni suunnattomasti! Monet kerrat mä olin miettinyt miltä näytti kun Niko runkkasi, ja nyt mä tiesin!

Pippeli oli kaunis – tasapaksu, jämäkkä, ei käyrä mihinkään suuntaan. Erektio oli niin voimakas että mun piti käyttää voimaa vääntääkseni taivasta kohti sojottavan pippelin parempaan hieronta-asentoon. Mä annoin mun käden vatkata ja kuulin miten kiimatippojen liukastama esinahka alkoi pitää yhä voimakkaampaa litisevää ääntä mun vetojen tahdissa. Joka vedolla mä tunsin miten kalu sykähti hurjasti kuin pyrkien vastustamaan mun otettani mutta mun hellän määrätietoinen otteeni ei antanut tuumaakaan periksi.

Jos joku olisi katsellut tapahtumaa ulkopuolelta näky olisi ollut absurdi. Kaksi vettä valuvaa alastonta teiniä laiturilla täydessä touhussa vasten kesäyön hämärää yötaivasta. Mua viehätti ajatus siitä että kaikki tapahtui juuri näin ja juuri tässä. Täällä, ei niin kovinkaan kaukana juuri kyseiseltä laiturilta mä olin saanut ensimmäisen kosketukseni vastakkaiseen sukupuoleen ja musta oli mukava ajatella että Nikon uuden elämänvaiheen alku tapahtui nyt myös täällä!

Niko ähkäisi äänekkäästi – loppu ei ollut ilmeisesti enää kovin kaukana. Mä koin äkillisen kiihotuksen aallon kun mä tajusin mitä kohta tapahtuisi! Kiitos kodin kevytrakenteisten väliseinien mä tiesin kyllä melko hyvin miltä Niko kuulosti, mutta mua kiihotti ajatella että kohta mä pääsisin todistamaan aitiopaikalta myös miltä se näytti! Mä hellitin vähän vetojen tahtia mutta tunsin miten siitä huolimatta sykäykset voimistuivat kerta kerralta.

Varovasti mä annoin toisen käden liukua alemmas kivespussille joka pullotti edelleen tiukkana pallona Nikon jalkojen välissä. Mä annoin mun sormien leikkiä – liikkua pitkin ohutta ihoa ja tehdä pieniä kaarroksia kuulien ympärillä. Mä ehdin tehdä vain muutaman hellän hipaisun ja sitten, niin kuin ekakertalaisilla on tapana, Niko tuli äkkiä. Pieni kalu kiristyi äärimmilleen ja nyki vastustamattomasti kohti yötaivasta, mutta mun tiukka ote esti karkuyrityksen ja niin mä sain aitiopaikalta todistaa etujoukkojen saapumisen Nikon kalua kädessäni pidellen.

Laukaus, toinen, kolmas.. Nikolta todella tuli teinipojan voimalla ja roiskeita lensi ympäriinsä – kasvoille, hiuksille, rinnoille, osa laiturillekin. Rajun spermaryöpyn maalitauluksi joutuminen sai mun kiihotuksen räjähtämään ja munkin teki mieli tulla juuri siinä ja silloin. Vaistomaisesti mä yritin puristaa mun reisiä yhteen saadakseni vyöryn valumaan viimeisenkin rajan yli, mutta lopulta voima ei kuitenkaan riittänyt. Orgasmi lässähti tavanomaiseksi nautinnon puistatukseksi joka kuitenkin tuntui kuitenkin jatkuvan lähes loputtomiin.

Mä tunsin miten kuuma elin sykki edelleen mun kädessäni ja miten sykäysten tahdissa edellen ulos pulppuava lämmin ja tahmea sperma valui nyt jo vaimeampana norona mun käsille ja alas kalun vartta kivespussia kohti. Lämmin neste levisi mun kämmeniin ja valui alas ranteita ja käsivarsia. Mä tuijotin vain eteeni enkä saanut sanaa suustani.

Kun purkaus oli lopulta ohi Niko vain seisoi mun edessä raskaasti huohottaen. Mä annoin otteeni irrota nyt jo veltostuvasta pippelistä ja katsahdin ylös. Mä näin Nikon joka oli nyt mun silmissäni muuttunut takaisin mun omaksi pikkuveljekseni. Oli se vielä se sama poika joka pari kesää sitten leikki laivoilla samaisen laiturin alla, mutta liman peitossa navan alla kiiltelevä pippeli loi mielikuvaan särön – en mä osaisi enää koskaan katsoa Nikoa ihan samalla lailla, enkä haluaisi!

Vielä hetken hymyilevää Nikoa katseltuani mä tuikkasin nopean pusun pikkuveljen navalle ja kohottaduin sitten seisomaan. “Mentäskö uimaan ja vähän pesulle” mä kuiskasin ja huitaisin vaalean liman tahriman hiussuortuvan poskeltani.

11 kommenttia viestissä: “Sisarukset – Osa 1”

 1. MN69 says:

  hyvin kirjoitettu, erittäin hyvin!

 2. iltakaste says:

  Huikean jouhevasti johdateltu kirjoitus alusta loppuun:)

 3. Kale says:

  Ehdottomasti lisää.tämä oli Hyvä.
  Tuli mieleen,kun oman siskon kanssa ensikertoja tuli touhuttua……
  Tämä sai kyllä kädenliikkeelle…

 4. Laukesin says:

  Lisää Lisää!!

 5. juf says:

  Jatkoa ehdottomasti!

 6. qope says:

  Seksikäs kirjotustyyli ja kiihottava tausta! Ehdottomasti lisää!

 7. Katriina says:

  Minnali soi minulle kunnian lukea tämän ennen julkaisua, ja taisin olla oikeassa kun ennustin että kehuja tulee… 😀
  Kerrassaan ihanata!

 8. FK (kotim. kirjallisuus) says:

  Aivan mahtava: kieli rikasta, tilanteen herkkyys vangittu kiihottavasti, etenemisnopeus luonteva.

 9. diRibeira says:

  En ymmärrä kieliopista mitään, en hallitse pilkku- ym. sääntöjä, mutta ihailen ja kiitän 99,9%:sta oikeinkirjoituksesta.

  Mukavasti etenevä tarina jonka loppukin oli kuin satua. En kaivannut mitään raivoisia kiiman kirkaisuja enkä akrobatian kuvailuja. Oli vaan yön hämärä, -ja laituri.

  Otsikon mukaan on tulossa jatkoa, ja toivon, että pysyy sama sujuvuus esityksessä kuin tässäkin. Selkeä ja helposti omattava kertomus.

 10. Mikkis says:

  Kansa haluaa lisää ja nopeasti!

 11. Lisää! says:

  Tottakai jatkoa tälle?

Kommentoi

top