search
top

oi mein führer

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (21 votes, average: 2.33 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Huom! Tämä tarina ei ole poliittinen/yhteiskunnallinen mielipide eikä kannanotta. Aatu on sitte sama kun Adolf. Tätä ei kenenkään kannata ottaa tosissaan.

Oli toinen maailmansota jo pitkällä. Oli Ranska lähes kokonaan valloitettu. Kotkanpesällä aika kului rattoisasti jutellessa politiikasta juoden olutta Aatua lukuun ottamatta tietenkin. Pöydän ääressä terassilla istuskeli Joseph Goebbels, Hermann Göring, Heinrich Himmler, Martin Bormann, Albert Speer, Adolf Hitler ja olihan siellä tietysti myös monia muita korkea arvoisia kansallissosialisteja sekä Eva Braun ja häntäänsä vispaava Blondie. Aatu ja Albert vilkuilivat jatkuvasti toisiaan ja se herätti kummastusta Martinissa, joka istui muistivihko kädessään johon hän raapusti kaiken mahdollisen ylös. Hermann puolestaan keskittyi lähinnä syömään kakkua, jota oli tarjolla. Ja loput keskittyivät keskustelemaan ja erityisesti Joseph oli äänessä jatkuvasti.
Porukka oli illan myötä sen verran kännissä että homma luisu lapasesta. Hermann sai liiasta syömisestä mahansa sekaisin ja oli lurauttanut ruikulit lahkeeseen. Joseph ei enää edes pysynyt pystyssä. Heinrich oli noussut pöydälle ja ruvennut leikkimään kanaa. Blondie juoksu ympyrää kun joku oli kännipäissään heittänyt oluet lattialle ja tämä oli käynyt latkimassa sen. Kuset oli tullut useammaltakin housuun. Aatua absolutistina tällainen otti suunnattomasti aivoon, jotenka tämä sai niin kauhean raivokohtauksen että vieraiden oli pakko lähteä.
Kun vihdoin oli Ranska vallattu, lähti Aatu katsomaan Pariisia. Ai ai kun Aatua ottikin aivoon kun huomasi että Pariisi on paljon kauniimpi kuin Berliini, joten hän päätti tehdä Berliinistä vielä kauniimman. Pariisin matkalla ei ollut vain Aatu vaan mukana oli myös Albert, Herman, Heinrich ja Joseph sekä muita korkea arvoisia natseja. Kukin raahasi Pariisista matkamuistoksi mitä sattui löytämään. Hermann kahmi arvokkaita taideaarteita, Albert puolestaan Ranskalaisten arkkitehtien piirustuksia. Ja tietysti kun kerran Ranskassa oltiin niin viiniäkin tuli ryystettyä oikein olan takaa Ja taas sai Aatu olla häpeämässä kun Valtion johto kännipäissään riehuu pitkin Pariisia kuka milloinkin paskat ja kuka kuset housuissa. Ja kyllä Aatua niin otti aivoon että sai sen verran kovan raivo kohtauksen että jos ei jollakulla vielä ollut paskat huosussa niin nyt vähintään oli.
Aatu oli kutsunut hoviarkkitehtinsä Albert Speerin Kotkan pesälle hänen kanssaan suunnittelemaan Berliinin jälleenrakkentamista.
Kotkanpesän eräästä huoneesta pöydän äärestä kuului innokasta paperien ja kynien rahina ja leukaläpien länkytystä. Muutama tunti oli kulunut rattoisasti jälleenrakentamista suunnitellessa, mutta nyt oli näiden kahden kansallissosialistin pakko toisilleen myöntää, että nyt on pystyssä muukin kuin käsi. Molemmat olivat huomanneet toistensa housuista hyvinkin näkyvästi pullottavan erektion. He katsoivat toisiinsa ja hymyilivät. He lähtivät hivuttautumaan kohti makuuhuonetta.
Makuuhuoneeseen saavuttuaan miehet rupeavat suutelemaan intohimoisesti. Aatu heitti Albertin sängylleen ja riisui vyönsä. Kun oli Aatu saanut peniksensä esille, nousi Albert istumaan sängylle ja otti tämän käteensä. Albert alkoi hypistellä Aatun ainokaista kivestä, koska tiesi että siitä jos mistä tämä tykkäsi. Makuu huoneesta kuului itsensä valtakunnan johtajan mielihyvän huokauksia, kun Albert nuoleskeli ja lutkutti tämän kyrpää kuola valuen. ”Voi kauhia ah minähän oih tulen kohta” valitti Aatu. ”Äläs nyt sentään vielä. Mitäpä jos tulisitkin vasta persiiseen, siitä minä pitäisin oi mein führer?” kyseli Albert. ”No mikäs siinä” vastasi Aatu yks kanttiin. Ja vihdoin riisuttiin myös Albertin housut. Aatu otti Albertin kivi kovan kyrvän käteen ja hyväili terskaa kielellään. Aatu hinkutti kyrpää antaumuksella Albertin mielihyvän voihkeen säestämänä. ”No jokos ah viittisit tunkea oih sen kyrvän sinne perseeseenkin uuh ennen kuin mää tulen oih” uteli Albert. ”No kyllähän minä!” Aatu vastasi huuliaan lipoen. Albert kääntyi sängyllä niin että persaus osoitti kattoa ja Aatu tarrautui pakaroihin. Aatu ensin nuolaisi hiukan Albertin päreaukkoa. Hän päätti että se saisi nyt riittää liukasteeksi, sillä hänellä oli liukkari loppu. Hän tunki kyrpänsä Albertin perärööristä sisään ja siitä jos mistä Albert piti. Makuuhuone täyttyi pakaroiden paukkeesta ja lätinästä kun, Aatu rakasteli Albertin persettä antaumuksella. Albert ynisi ja ähisi kovaäänisesti kun spermat purskahtivat hänen peniksestään lakanoille Aatun vielä jyystäessä tämän ahteria. Hetken päästä Albert tuntee Aatun lämpimät nesteet peräsuolessaan kun Aatu laukeaa kovaäänisesti huutaen ”ICH KOMMEEE!!”. Miehet lysähtävät päällekkäin sängylle huohottaen ja hikisinä jo ennen kuin Aatu edes ehti vetää peniksensä ulos Albertin peräaukosta. Ja kyllä oli Albertin pylly hellänä kun Aatun kyrpä lurpsahti ulos.Seuraavan aamuna yhdeksän aikaan miehet heräävät hiaman likaisen oloisesta sängystä. He ovat yhä lähekkäin. Albertista Führer lämpimästi liimautuneena vasten hänen ihoaan tuntuu oikeastaan aika mukavalta. ”Se oli ihanaa” totesi Albert. ”Olihan se” myönsi Aatukin.
Ja kun Britannian valloitus lensi persiilleen, niin otti Aatua taas aivoon. Eikä Britannialle häviäminen edes opettanut näemmä yhtään mitään, vaan pakko oli mennä tökkimään nukkuvaa karhua kepillä. Ja niin käynnistyivät sotatoimet suurta ja mahtavaa Neuvostoliittoa vastaan.
Taas oltiin Kotkanpesällä juomassa olutta onnistuneen kansankiihotuspuheen takia. Kaikki Aatua lukuun ottamatta olivat ympäripäissään. Josephia panetti niin pirusti että olisi voinut nussia vaikka koiraa, kun ei akka ollut taas viikkoon antanut. Heinrich oli niin ympäri päissään, ettei meinannut huomata kun Joseph puutteen tuskassa tarrasi tätä pakaroista. Joseph laski Heinrichin housut ja sylkäisi peräaukolle ennen kuin työnsi kivikovan peniksensä sisään miesparan peräaukkoon. Heinrich oli saanut muutamat pillerit poskeensa Hermannilta, joka tunnetusti oli narkkari ja sen takia hän oli niin sekavassa tilassa, ettei estellyt Josephia lainkaan. Joseph työntää kyrpäänsä antaumuksella Heinrichin perseeseen ja lätkii samalla tämän vasenta pakaraa. ”Uh oih aah oh uh!” valittaa Heinrich. Martin sattuu huomaamaan Himmlerin persettä jyystävän Goebbelsin ja hänenkin housuissa alkaa kehittyä sen verran kova erektio että nyt ei sukupuoli ollut olennainen kysymys. Bormann ottaa peniksensä esille ja tuikkaa sen Himmlerin suuhun. Joseph tulee Himmlerin sisään kovaäänisesti ynisten ja ähisten. Kun Joseph vetää kyrpänsä ulos Himmlerin perseestä, niin tältä ruiskahtaa ruikulipaskat Goebbelsin kyrvälle, koska tämän maha ei ollut kestänyt niin suurta määrää olutta ja Göringin pillereitä. Martinia joka oli juuri töräyttänyt aimo annoksen spermaa Himmlerin suuhun, nauratti Himmlerin paskan töräytys niin paljon että tältä lennähti kuset Himmlerin naamalle. Goebbelsiä potutti niin paljon jo ihan se että Himmler oli töräyttänyt paskat tämän kyrvälle, joten tämä olisi Lätkäissyt nyrkillä naamaan Bormannia, mutta koska Goebbels oli niin lyhyt, hän ei ylettynyt.
Göring oli taas syönyt niin paljon kakkua että maha oli sekaisin ja taas oli ruikulit housuissa. Taas oli meno sen verran päätöntä että Aatua absolutistina otti tällainen aivoon ja taas hän sai pahemman sortin raivokohtauksen.
Oltiin jo päästy pitkälle Neuvostoliiton sisämaahan mutta pahasti näyttää siltä että on tulossa miehet takasin ja vielä neukkujen kera. Ja taas otti Aatua aivoon ja syystäkin. Ja kaiken lisäksi näytti siltä että toisesta suunnastakin olisi tulossa jenkkiä vastaan. Nyt jos koskaan oli Aatulla kova pohdinta päällä mitä pitäisi tehdä. Ja kun lopulta ne neukut Berliiniin asti ehtivät päätti Aatu että paras se on kai itsensä ampua. Niin tekivät Aatu ja hänen vaimonsa yhteisen itsemurha bunkkerissaan myös Goebbels vaimoineen ja lapsineen teki itse murhan samaisessa bunkkerissa. Ja loput korkea arvoisista natseista ja mistäliä sotarikollisista joko tappoivat itsensä, kuolivat neukkujen Berliinin valtauksessa tai mestattiin liittoutuneiden oikeudenkäyntien päätteeksi.

7 kommenttia viestissä: “oi mein führer”

 1. anonyymi says:

  Nauroin ja runkkasin samaan aikaan 😀

 2. Azaghal says:

  Ei herrajumala ku sai nauraa :’DD

 3. Salolampi says:

  Hyvät naurut tästä sai 😀

 4. NIMETÖN says:

  Siis ihan surkee idea ja sairaasti kirjotusvirheitä. Toivon hartaasti ettet kirjota enään koskaan.

 5. Rommel says:

  En oo saanu parempia nauruja sitte suomi24n salaliittoteoriat osiota

 6. ernesti says:

  Kiitos. : )

 7. Stalin says:

  Aivan, upeaa, mahtavaa!

Kommentoi

top