search
top

Nuoret yllätti Marke-tädin

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (88 votes, average: 3.51 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Lapsirakas sukulaistäti eksynyt taas hieman väärille poluille

Blääh, oli hirvittävän kuuma kun ajelin veljen kesämökiltä auto kansoitettuna keskenkasvuisilla ihmisenaluilla kohti sisaren kesämökkiä. Olin hakenut veljeltäni kolme 11-15 – vuotiasta kansankynttilää, poikia kaikki, viedäkseni heidät sisareni lasten kesävieraaksi. Siellä odotti pari tyttöä malttamattomana serkkupoikia, 13 ja 15 vuotiaat liinatukkaiset neidit. Minun oli tarkoitus olla heidän pomona, valvojana ja määrääjänä kolme päivää, jotka sisareni miehensä Keijon kanssa olisivat jossain ystäviensä luona pienlomalla. Masa, vanhin pojista istui edessä apukuskin paikalla. Suu jauhoi purkkaa ja korvilla jonkinsortin soittorasian kuulokkeet. Pää nytkyi musiikin tahdissa ja käsi kai ihan huomaamattomasti leikki shortsien päällä nivusissa. Puristeli ja hieroi. Takapenkkiläisillä oli omat elektroniikat hyppysissään, ja sormet painelivat vartalon myötäillessä nopeita väistöjä vai mitä lie. Välillä kädet nousivat kattoon onnistumisen merkiksi. Oma musiikkini kuului hiljaisempana autoradiosta.

Tunsin itseni läpiväsyneeksi ja odotin jo nopeaa perille pääsyä. Vaatteeni, vaikka kevyet ja vähäiset olivatkin, tuntuivat nihkeiltä ja kosteitahan ne olivat. Kesämekon intianpuuvillainen kangas myötäili vartaloa ja reisiä. Helma ei ollut pitkä, mutta peitti se sentään jalkoja puolireiteen, mutta nyt ohjauspyörän takana istuessa olin vetänyt helman mahdollisimman ylös ja takaa kokonaan pyllyn alta pois. Penkillä oli suojana froteepyyhe imemässä hiet, sillä sitä ainakin oli tunnustellessani pikaisesti pikkuhousujen märkää kangasta. Leyhyttelin ajaessa helmaa sylissäni ja jalat olivat epänaisellisesti avoinna. Siinä olisi ollut hyvät näkymät vaikka mihin, mutta eipä täällä kurkkijoita ollut. Vilkaisin Masaa vierelläni ja huomasin hänen aina välillä vilkaisevan reisiäni. Mitä mahtoi nuorimies miettiä tädin riettaasta ajoasennosta ja helman leyhytyksestä. Käsi hänellä oli edelleen kalleuksiensa päällä pientä puristelua toimittamassa. Eipä poika arvannut, että tarkkakatseinen kuski oli asian ylös kirjannut. Rintojen väliä kutitti, sillä tunsin kuin jotain kosteaa valuvan pitkin niiden välistä uraa.

Ei enää pitkälti ollut matkaa ja siispä riemuissani läimäsin kevyesti Masaa reidelle, mutta miten se lipsahtikin, niin kämmeneni alla olikin jotain kovaa. Ohuehkon shortsikankaan läpi tunsin Masalla olevan kunnon seisokin. Masa hätkähti ja painoi nopeasti oman kätensä suojellakseen aarrettaan, mutta minä viivyttelevänä olin unohtanut käteni paikalleen tuntiessani jotain kivaa, ja Masan käsi painoikin minun kämmenselkääni.
”No niin, kohta ollaan perillä,” hihkaisin ja katsoin ilkikurisesti Masaa kun hitaasi vedin kättäni pois hänen kätensä alta. Annoin viimeisen hivelyn kovalle kullille.
”Käärikää piuhanne kasaan, Masa kanssa,” lisäsin ja nipistin häntä käsivarresta.
”Joko me ollaan kohta perillä, jee,” hihkuivat takapenkkiläiset.
”Ollaan, viisi minuuttia ja sitten.”
”Onko ne tytöt siellä nyt yksistään,” kyseli nuorimmainen.
”On ne, mutta ei ne vielä kauaa ole olleet. Mirkku ja Eero lähtivät vasta pari tuntia sitten, ja onhan tytöt olleet ennenkin pidempiäkin aikoja kahdestaan.”
”Mulla on jano,” kuului nuorimman ääni takaa.
”Jano meillä on kaikilla, mutta limut odottaa kylminä aivan muutaman minuutin päässä.”
”Mä meen kyllä uimaan,” nuorimmainen taas.
”Jeps, me mennään kaikki,” vastasin.

Muutama minuutti oli kulunut ja olimme mökin pihalla. Purimme romppeita autosta ja serkkutytöt kalkattivat vierellä.
”Pojat saa nukkua aitassa, äiti teki sinne tilaa. Sä Marke tuut mökkiin,” pikkuvanha nuorempi tyttö ohjeisti,
”Aha, ok,” sanoin, vaikka tiesin jo suunnitelman sisareni kanssa käymiemme puheluiden perusteella.
Tytöt pyörivät ympärillä ujostelematta ja puhetta pulputtaen. Molemmat olivat pienissä shortseissa, oikein hotpantseissa, joista kauniin ruskeat pakarat pilkistivät paljaana puoliväliin. Lituskaiset vatsat olivat auringon ruskettamat ja rintoja suojasi kauniin turkoosiset rintaliivit. Vanhimmalla tytöllä, Helillä, oli jo kunnon kokoiset rinnat, jotka hytkähtelivät houkuttelevasti liikkeiden tahdissa. Ei jäänyt rintavarustukseltaan paljoa jälkeen 13-vuotias Tiinakaan. Oli siinä serkkupojilla ärsykettä oikein kunnolla. Jäi vaan nuorin poika, 11-vuotias Pete nuolemaan näppejään, mutta ehkäpä täti kelpaisi. Mutta taisi Petellä olla muuta tärkeämpää. Muurahaispesien tonkimista ja muuta tutkimista.
”Viekää kundit tavaranne tuonne aittaan. Käy sä Tiina näyttämässä,” sanoin ja jatkoin, ” mä vien omat kamat sisään ja viitsitkö Heli ottaa tuon eväskassin.”
”Mulla on edelleen se jano,” napisi Pete.
”Viekää nyt vaan ne kamat sinne aittaan ja tulkaa sitten sisään, niin juodaan niin maan perusteellisesti sitä limua,” puuskutin.
”Kivaa kun tulitte, ja sinäkin Marke,” hymyili Heli pukaten minua käsivarteen.

Olimme asettuneet taloksi, – tai siis mökiksi. Jano ei enää vaivannut ja olimme kaikki järvessä pulikoineet. Tai muut siellä pulikoivat edelleen paitsi minä, joka olin saunassa pikkupyykillä. Sauna oli lämpiämässä ja huuhtelin pikkareitani ja rintaliivejäni. Olin riisunut bikinit jotka nyt kuivuivat saunaterassin kaiteella. Päälleni olin heittänyt edestä napitettavan takin, kuin lääkärintakin, mutta kevyemmän. Taisi olla joku sisareni kotiasu. Huuhtelin nyrkkipyykkiäni takki auki kun kuulin jonkun tulevan pesuhuoneeseen. Ojensin itseni ja käännyin kohti ovea ja siinä seisoikin Pete.
”No mikä Petellä?”
”Saanks mä mennä ottamaan kokista?”
”Mene mene,” vastasin ja katsoin miten Pete katseli alastonta vartaloani takin alla.
”Miks sä olet melkein nakuna? Tuo on ihan auki koko takki.”
”No miksi ei,” vastasin ja vedin takkia kiinni, ”en ole ehtinyt.”
”Ai jaa,” oli vastaus ja Pete kiiruhti kohti mökkiä ja limuapajaa. Jatkoin huuhtelua ja sen tehtyäni menin terassin kaiteelle levittämään kangastilkut kuivumaan. Järvestä alkoi kuulua kovaa kikatusta ja äänenmurroksen särkemää ääntä.
”Marke, sun pillu näkyy,” huusi se keskimmäinen veljes Kake, 13 v. ”ja tissit.”
”Nyt suus kiinni, tai tulen katsomaan nappulasi.”
”Tule vaan, niin nähdään paremmin. Tiina jo näytti toista tissiään.”
”Voi jumalauta noita pentuja,” siunailin ja menin takaisin saunaan sekä latasin puita kiukaan tulipesän täyteen. Mietin, että meneekö tämä touhu ihan savelle ja villiintyykö nuo teinit ja nuoremmatkin. En yhtään ihmettelisi, sillä semmoiset herkut käsien ulottuvilla noilla pojilla on, että mitä vaan voi tapahtua. Muistelin omia kokemuksiani, jo vuosien takaisia juttuja mummilassa, minun ja enon touhuja. Alta viisitoistavuotiaana olin jo enon opetuksessa ja pantavana. Ihan omasta halusta. Kesäisin ja aina kun kävin mummilassa, niin joku yhteinen hetki koettiin. Eno ei ollut minua montaa vuotta vanhempi, semmoiset 5-6 vaan. Vieläkin joskus kun käyn siellä ja tapaan enon, niin kyllä hän jossain oven takana piilossa muistaa kouraista, vaikka on jo ollut vuosia naimisissa ja lapsikin on ja asuu kirkonkylän koululla opensa kanssa. Hänen naimisiin mentyään en ole antanut panna kuin pari kertaa, ja se enoa harmittaa, – ehkä meitä kumpaakin.

Nuoret tulivat rannasta kovalla vauhdilla saunan terassille missä istuin ja lueskelin jotain ikivanhaa Suomen Kuvalehteä.
”Onko sauna jo kuumana?”
”Eiköhän, mutta miten nämä saunavuorot jaetaan,” kysyin.
”Me mennään kaikki yhdessä, sinne mahtuu,” kailotti taas Tiina, ”sä myös.”
”En mä nyt ala pukemaan märkiä bikineitä päälle, menkää te.”
”Ei kun sä tuut kanssa, ei sun tarvitse mitään pukea päälle. Ollaanhan me ennenkin kaikki oltu yhdessä. Sinäkin, ja nakuna,” se oli Masan mörähdys.
”Niin mutta kumminkin…”
”Eiku tulet, mennään,” sanoi Heli ja otti minua kädestä. Mikä siinä auttoi. Riisuin lainatakin päältäni ja ujostelematta astuin saunaan muiden mukana. Kakella oli uikkarit jalassa, mutta muut olivat alasti. Peteä ei näkynyt missään.
”Pete, missä Pete on,” kysyin.
”Ei se saunaan tule, se meni sisään pelaamaan,” tiesi Kake.
”Me ollaan aika usein oltu yhdessä saunassa, joka kesä, ihan pienistä pennuista asti,” muisteli Heli.
”Nii’in, joka kesä, mutta sulla on isommat tissit kuin viimekesänä, ja Tiinalla myös,” muisteli Masa ja kouraisi Tiinaa rinnasta. Helillä on melkein kuin Markella, yhtä isot.”
”No ei nyt ihan,” vastasi Heli ja kannatteli toista rintaa kämmenellään, ”mutta Masalla on karvoja jo varmaan yhtä paljon kuin iskällä, vaikka iskällä on kyllä tuossa rinnassa ja takapuolessakin enempi.”
”Sullakin on karvoja Tiina, oot sä niitä leikellyt? Heli on ainakin,” kyseli Masa.
”En ole leikellyt eikä niitä nyt niin paljoa edes ole.”
”Mä olen vähän saksinut, tästä reunoilta, mutta seisooko sulla Masa aina tuo muna, ja Kakella kanssa,” kiinnostui Heli.
”Seisoo,” sanoivat pojat yhdessä ja räjäyttivät rähjäiset naurut.
”Täällä on liikaa tissejä ja pimppejä,” jatkoi Masa käsi munillaan.
Minua hymyilytti ja tosi on, että aina nämä lapset ovat yhdessä saunoneet ja nakuina ainakin ennen uineet. Nyt vaan keskinäiset jutut ovat muuttuneet astetta, kaksi ronskimmiksi. Ei minulla sitä vastaan mitään ollut, vaan mielenkiinnolla kuuntelin. Ei se omakaan nuoruus niin puhtoista ollut.
”Heitä Kake vettä kiukaalle,” pyysin.
Kiuas paukahti ja kuumuus humahti korville. Päät painui ja puhaltelu kiihtyi.
”Ei täällä voi enää olla,” valitteli Tiina, ”mä lähen järveen.”
”Mä tuun mukaan,” ilmoitti Kake ja niin punaiset pakarat vilahtivat saunasta ulos.
”Mitäs me sinnikkäät,” naureskelin ja nostin selän suoraksi. Hiki virtasi kaulalta alas rinnoille ja niiden välistä vatsalle. Puristin reisiä yhteen ja katsoin miten hikeä kerääntyi pieneksi kupilliseksi häpykummun ja reisien puristukseen. Vilkaisin Heliä ja katselin miten kauniisti hikikarpalot valuivat alas pitkin kauniita rintoja kohti nännejä tipahdellen niiltä sitten reisille. Masa istui melkein pystyssä ja puuskutti. Kulli vilkkui pystyssä reisien välissä esinahka hieman vetäytyneenä paljastaen terskaa. Sieltä se punaisena loisti ja odotti aikaa, jolloin nuppi tulisi herkästi kokonaisuudessa esiin. Kyllä siitä kehittyisi kunnon kyrpä.
”Marke, mulla olisi semmoinen asia sulle” sanoi Heli ja vilkaisi Masaa ja jatkoi, ”me ollaan Masan kanssa pantu.”
”Täh, mitäh,” käännyin ja katsoin kumpaakin vakavaa nuorta, ”siis mitä?”
”Me ollaan pantu,” jatkoi Heli, ”viime kesänä, aika montakin kertaa, ja me pannaan nyt myös.”
Masa istui ja katseli varpaitaan. Mieleeni tulvahti taas oma nuoruus. Mikä minä olen neuvomaan, en yhtään mikään. Omastaankin huolimaton täti. Jo näiden mielestä vanha, mutta rento 30-kymppinen sukulaistäti.
”Teette mitä teette. Turha tässä on kieltää. Tekisitte sitä kumminkin.”

Järvestä kuului loiske ja nauru. Kehiteltiinkö sielläkin jotain lähempää juttua? Varmaan. Me kolme istuimme saunan lämmössä ihan hiljaa. Masa tuli lähelleni ja istui vierelleni. Kova kalu hipaisi käsivarttani ja hetkessä sylini sykähti.
”Marke, et voi olla vihainen. Iskäkin on jotain puhunut, että sinulla oli nuorena jotain vipinää teidän mummilassa teidän enon kaa. Mitä vipinää se oli, tai mä arvaan, eikö se teidän eno ole vaan pikkusen vanhempi kuin sinä?”
”Enhän minä vihainen ole, hieman vaan hämmennyksissä. Niinkuin sanoin, teette mitä teette. Ei se minulle kuulu.”
Naurahdin ja läiskäytin taas Masaa märälle reidelle.
”Tule Heli tänne Marken toiselle puolelle. Marke, mun on aina tehnyt mieli koittaa sun rintaa, saanko?”
”Koita nyt sitten, ” ja käännyin kohti Masaa.
”Tämä ainakin on vähän löysempi mitä Helillä.”
”No mutta Heli onkin nuori, ja oli minullakin samanmoiset. Kysykää vaikka siltä mun enolta,” vastasin ja nauroin. Niin nauroivat Heli ja Masakin. Heli istui kiinni Masassa ja käsi oli puristamassa kullia. Rohkeita nuoria sukulaistädin silmien edessä. Masa levitti jalkojaan ja antoi avaramman tilan vehkeittensä käsittelyyn.
”Et Marke usko miten kivan tuntuinen tämä on käteen,” huokaili Heli.
”Kyllä minä tiedän mille nuo tuommoiset tuntuu ja maistuukin.”
”Koita sinäkin Marke, koita,” pyyteli Masa ja otti kädestäni ja vei sen kullin alla kiveksille. Puristin hiljaa ja annoin liukkaiden kiveksien lipsahdella sormieni välissä. Masan käsi laskeutui reidelleni ja siitä hitaasti alas kohti sykkivää syliäni. Levitin hieman jalkojani ja Masan käsi paineli pilluani. Sormi tunnusteli häpyhuuliani samalla kun nuoret suutelivat toisiaan. Painoin toisella kädelläni Masan kättä ja otin sormen erilleen ja ohjasin sen sisääni. Masa oivalsi haluni ja työnsi sitä syvemmälle, tunnusteli seinämiä ja pisti sisääni toisenkin sormen. Tunsin kostuvani entisestään ja hieroin takamustani lauteeseen.

”Mihin nuo järvestä meni, ihan hiljaista,” havahduin ja pelästyin. Heli ja Masa naurahtivat vaan ja katsoivat toisiaan.
”Kai ne meni sisään, ei ne tänne tuu, ne on aitassa.”
”Ai jaaha, semmoista,” vastasin ja lirautin ihan vähän vettä kiukaalle. Masa ja Heli olivat taas suutelupuuhissa ja Masa kaatoi Helin selälleen lauteelle. Hän nosti tytön jalat kahtapuolen itseään ja kumartui maistelemaan Helin pillua. Eivät nämä ujostelleet, ei alkuunkaan. Helin toinen jalka oli Masan olkapäällä ja Masa itse kumarassa nuollen Helin syliä. Kulli sojotti kovana vatsanpohjasta, kutsuvana ja vaativana. Laskeuduin yhtä lavaa alemmaksi ja otin kyrvän käteeni. Tarkastelin sitä ja kääntelin. Vedin hitaasti esinahkaa taakse ja se meni helposti paljastaen koko kireäihoisen nupin. Otin sen suuhuni ja aloin vuosien kokemuksella sen käsittelyn. Leivoin kiveksiä ja imin, näykin ja puraisin. Nuolin kullin alapintaa ja hinkkasin sitä hampailla. Imaisin kivekset vuorollaan suuhuni ja samalla vatkasin toisella kädellä pilluani. Se valui.

”Hitsi täällä on kuuma,” kuulin Helin sanovan.
”Niin on, mitä me tehtäisiin?”
”Tuolla liiterin takana on se vanha lato. Siellä on meidän trampoliini. Ei me olla otettu sitä nyt kesäksi enää ulos. Mennään sinne ja Marke tule sinäkin,” oli Helin sunnitelma, ”ja Marke, mä haluan myös puristaa sun tissejä.”
Nyt melkein jo punastuin. Tämähän menee jo villiksi, mutta mitäpä tässä mitään menettää. Ei nämä mitään ulkopuolisille kerro. Sipsuttelimme kukin ulokkeet heilahdellen tai hyllyen saunan takaa liiterin taakse ja sieltä vanhaan latoon. Trampoliini oli muovin alla jonka vedimme pois ja pölytön sininen trampoliini oli esillä.
”Hypätään ylös,” hihkaisi Heli ja oli hetkessä joustavalla kankaalla. Hän pompahteli nauraen ja kaatui selälleen jalat kohti kattoa. Kaunis punalihainen pillu loisti avoimena. Se kiilsi ja oli märkä. Masa hypähti viereen ja pani kätensä pillulle.
”Tule nyt Marke, niin saa Helikin puristaa sun tissejä.” Kiipesin trampalle ja rojautin itseni pompahtaen nuorten viereen. Heli nousi istumaan ja vakavailmeisenä katseli minua. Siinä selinmakuulla rintani olivat hieman valahtaneet sivuille, mutta nännit nöpöttivät ja oikeastaan olin perin tyytyväinen niihin. Heli tuli aivan viereeni ja yllätyksekseni hän suuteli rintojani. Hän otti nännin vuorollaan huuliensa väliin ja imi niitä. Masan käsi oli haaroissani ja seikkaili siellä. Painoin Helin päätä vasten rintojani ja hyväilin hänen selkäänsä. Kuljetin kättä vyötärön kautta vatsan puolelle ja siitä häpykummulle. Sormi tunnusteli klitorista ja ujuttautui huulien välistä lämpimään kosteuteen. Sain sormen ujutettua syvälle ja tunsin miten pillu oli tiukka ja nuori.

Heli jätti rintani ja katsoi minua kun hitaasti vedin sormeni hänestä ulos.
”Marke, haluaisin katsoa kun sä panet Masan kaa,” kuiskasi Heli. Masa oli vierellä eikä ollut ollenkaan hämmästynyt.
”Siis mitä te oikeesti meinaatte,” hämmästelin, ”siis ihan oikeesti?”
”Voisitko olla Masan kanssa ihan silleen, haluisin katsella. Et usko miten olen tämmöisestä haaveillut, tai fantasionut.”
”Minäkin haluaisin, ” sanoi myös Masa.
”Voi teitä lapsikullat.”
Sen kummemmin enää hämmästelemättä vedin Masan eteeni. Levitin itseni ja avasin sylini. Masa oli polvillaan reisieni välissä ja oli kuin ei oikein olisi tiennyt mitä tehdä. Otin kyrvästä kiinni ja vedin hänet itseeni. Ohjasin paljaspäisen kullin häpyhuulien väliin ja pyöräytin takapuoltani. Kulli luiskahti sisään ja Masa kaatui päälleni. Luonto pisti nuorenmiehen toimimaan ja raivoisa paneminen alkoi. Heli istui vieressä sirosti jalkojensa päällä ja katseli. Välillä hän paineli Masaa pakaroista kuin vauhtia antaakseen. Ojensin kättäni ja vedin Heliä lähemmäksi, lähemmäksi kasvojani ja vein hänen kätensä rinnoilleni.
”Masa, hieman hitaammin, meillä on aikaa,” huohotin.
Nousin istuma-asentoon ja painoin Masaa hartioista selälleen. Kulli luiskahti ulos ja läiskähti päin hänen vatsaansa. Kiipesin hänen päälleen ja olin kuin ylväs ratsastaja naistensatulassa. Nuppi viehkeästi ankkuroimassa ratsastajatarta satulaan. Annoin itselleni kyytiä ja nuorukaisen kulli liukui kuin rasvattu salama pillussani. Se ylettyi syvälle syvyyksiin ja sai aikaiseksi aikamoisen salamoinnin.
”Heli, tule istumaan tuohon eteeni Masan kasvoille,” sanoin ja ojensin käteni Helille. Heli nousi varovasti päälle ja Masan kasvot upposivat Helin syliin. Kumpikin soutelimme Masalla. Minä kullilla ja Heli Masan kasvoilla ja kielellä. Heli nosteli hieman itseään, ettei olisi tukahduttanut Masaa. Heli tunnusteli kädellään syliäni miten Masan kulli liukui sisääni. Hän puristi sormin kullia ja tunnusteli märkää pilluani. Aavistin jotain tulevaksi, kun Masa hengitti siihen sävyyn, että kohta jotain tapahtuu. Niinpä pyörähdin päältä pois ja vedin myös Helin Masan vierelle.
”Ota Heli tuo suuhun,” sanoin ja osoitin kullia ja Heli ottikin varresta kiinni ja alkoi imemään.
”Luulen, että Masa tulee kohta,” kuiskasin Helin korvaan samalla painaen huuleni sille. Näin miten Heli nyökkäsi, mutta jatkoi kalun runkkausta ja imemistä. Kovin pitkää aikaa ei siihen mennyt kun Helillä suu täyttyi. Hän ei sitä pelästynyt, vaan valutti sperman suustaan ulos sylkäisen sitä trampan reunan yli lattialle. Minulla pillu kiehui ja se kaipasi lisää. Päätin, että sitä tulen saamaan, onhan tässä nuori mies, joka paloni sammuttaa. Ja on nuori nainen, joka apuna toimii.

¤¤¤¤¤¤¤

Ilta oli jo pitkällä, lähes yöaika. Ilta oli kulunut kuin mökkielämässä aina. Grillailtu ja juteltu ja väsytty. Pete oli kömpinyt jo ajoissa aittaan ja nyt sinne olivat menneet myös Tiina ja Kake. Oli siten selvää, että nukkumakaverina minulla olisi Heli ja Masa. Selvää olisi myös, ettei siinä aivan heti nukahdettaisi. Selvää oli myös, että olisin mukana valvomassa ja halusinkin olla. Halusin lisää sitä, mitä jo aiemmin sain, ja joka kohdallani jäi vajaaksi. Minulla olisi kaksi kumppania ja he osallistuisivat kaikkeen mitä halusin. Olisimme täysin tyytyväisiä aamuyön hetkinä, ennenkuin nukahtaisimme.

5 kommenttia viestissä: “Nuoret yllätti Marke-tädin”

 1. nukkumatti says:

  sain mahtavan orgasmin.kullini on sininen runkkaamisesta mutta lattialla on iso läiskä spermaa.kiitos juuri tälläisiä lisää.

 2. hutilus says:

  Niin kiellettyä, niin kiihottavaa. Syntistä ja rietasta. Tämmöistä on elämän oltava.

 3. noitapilli says:

  Hyvää työtä, taas kerran. Sinä osaat. Kiitos.

 4. lisää says:

  lisää tätä,

 5. Jaajaa says:

  Kiitos tästä, eilisen runkkailun ja esinahan ihmeellisen turpoamisen jälkeen kullini seisois tänään taas aivan normlaasisti, vaikka yö menikin aika huonosti nukkuessa pelätessä, että mitään ei olisi tapahtunut. Kiitos.

Kommentoi

top