search
top

Mä oon tuhma tyttö

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (91 votes, average: 3.19 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tää on puhdasta mielikuvituksen tuotetta. (: Päätin kokeilla kun mahollisuus on, palautetta saa antaa.

Tulen kotiin ja huomaan työmiehen yhä tekevän remonttia keittiössämme. Olen 16 vuotias tyttö ja asun kotona vanhempieni kanssa. Kävelen pikaisesti keittiön ohi. Minulla on ollut huono päivä, tällä kertaa ei kiinnosta edes moikata ketään. Vanha mies tekee lattiaamme uutta parkettia. Vaivaudun pikaisesti hymyilemään miehelle, joka tuijottaa minua mennessäni ohi. Panen merkille hänen lihavuutensa, sekä sen että miten noin vanha papparainen enää mitään töitä tekee. Harvemmin ihmisiä arvostelen… Toisaalta saa minullakin huonoja päiviä olla.
Läimäytän huoneeni oven kiinni. Ihanaa, saan olla ihan rauhassa, ajattelen. Vanhemmat eivät ole kotona, rynnimässä huoneeseeni… Uskoisin että tuo pappakin ymmärtää pysyä työnsä ääressä ja jättää minut rauhaan. Käyn makaamaan sängylleni ja tuijotan kattoon hetken. Kuivatut kukat katossa tuijottavat takaisin. Mun on pakko saada rentoutua, mietin ja laitan silmäni kiinni. Oikea käteni herää viereltäni. Annan sen hivuttautua varovasti vatsaltani lähtien alemmas. Huokaan kun käteni saavuttaa alapääni. Hitaasti hivelen häpyäni pikkareiden päältä ja supistelen lantionpohjanlihaksiani tiettyyn rytmiin liikkeen kanssa. Ehkä mä vaan mietin liikaa, mietin. Pääni taipuu hieman taaksepäin kun alan hengittää raskaammin. Sormeni tavoittaa klitoriksen ja alan hieroa sitä. Hetken jatkan tätä, kunnes vaihdan tekniikkaa. Nostan lantiota jotta saan aseteltua pikkarini paremmin ja alan klitoristani hipoen liikuttamaan kynttäni sen päällä pikkareiden läpi. Tunnen kuinka todenteolla rentoudun ja alan huohottamaan entistä kiihkeämmin. Nytkytän pienesti lantiotani ylös alas kun tunnen orgasmin lähestyvän. Huohotan äänekkäästi ja puren huultani, kunnes kuulen jokin rasahtavan. Sydämeni melkein pysähtyy ja avaan silmät. Katseeni osuu johonkin ylimääräiseen. “Mitä helvettiä sä luulet tekeväs?!” Huudan ukolle joka istuu huoneen toisessa päässä. Olen sokissa ja tuijotan kaljamahaista työmiestä, joka vain pysyy vaiti. Näen hänen kädessään kännykkäkameran, joka osoittaa minuun. “Vittu oletko sä hullu?! Saatana anna se kaännykkä tänne!” Saan ampaistua ylös ja lähden kävelemään miestä kohti. “Tsot tsot, tyttö” ,papparainen sanoo, nousee seisomaan ja siirtää kameraa kauemmas. Tuijotan murhaavasti tuota minua puoli metriä korkeampaa, partanaamaista, lihavaa, varmaan kuusikymppistä ihrakasaa. “Mä soitan poliisille, vitun pedofiili.” ,sanon uhmakkaasti ja kävelen ovelle. Yritän riuhtaista sen auki, mutta se ei onnistu. Ovi on lukossa. Sydämeni alkaa hakata kovempaa. “Mä haastan sut oikeuteen jos sä et päästä mua ulos mun omasta huoneesta!!” Papparainen vaan hymähtää. “Haluuksä et mä hakkaan sut vai?!” Hiljenen. Miten typerää? Turha minun olisi edes yrittää. Olen neuvoton. Papparainen on hetken hiljaa. Vihdoin se avaa suunsa: “Kuules tyttö. Tehäänpäs niin, että sä pääset täältä pois, kunhan jatkat tota sun touhuas vielä hetken.” Punastun inhosta ja järkytyksestä ja olen laittamassa vastaan mutta mies keskeyttää minut: “Muuten tää sun pikku touhuaminen päätyy nettiin.” Tuijotan tyrmistyneenä papparaista, joka naputtaa määrätietoisesti kännykkäänsä. Vitun älypuhelimet. Enhän mä voi tolle mitään. Eikai täs muu auta. Sehän on nähnyt jo saman.. Ei se oo niin paha.. Käännyn mennäkseni takaisin sängylle. Mulkaisen papparaista, joka vain hymyilee ylimielisesti. “Hyvä tyttö.” Siristän silmäni viiruiksi. “Se on sitten sopimus, katot hetken, sen jälkeen pääsen ulos” ,kimahdan. Papparainen nyökyttelee vaan, ja laskeudun takaisin selälleni. Suljen silmäni ja yritän unohtaa koko paskiaisen. Ohjaan käteni jälleen klitorikselleni ja alan taas hipoa kynttäni sen päällä. On vaikea rentoutua, kun tiedän että jokin ihrakasa tuijottaa vieressä. “Tee ittelles orgasmi niin pääset ulos.” “Vittu turpa kiinni, ei siitä ollu puhetta!” Avaan silmäni hetkeksi ja tuijotan kiihtyneenä papparaista, joka jälleen naputtaa kännykkäänsä. Suljen vihaisena silmäni uudelleen. Näen mielessäni vaan sen vituttavan ilmeen. Hetken menee, ennenkuin alan jälleen huohottaa. Äkkiä käteni pysäytetään. “Vitun ihrakasa älä koske muhun!!” Huudan ja riuhtaisen käteni irti papan kädestä. “Pikkuhousut pois” ,se sanoo. “Mitä helvettiä?! Sä meet kuule liian pitkälle!” Se vaan pudistelee päätään ja näyttää kännykänsä näyttöä mulle. Näen näytöllä minun sähköpostini… Ja videoni on lähettymässä kaikille yhteystiedoilleni. “Miten vit…” Aloitan, mutta pappa alkaa vetää pikkareitani alas. Läimäytän sen kättä ja katson murhaavasti. Pappa katsoo määrätietoisesti syvälle silmiini. Ei tässä muutakaan voi. Alan vetää pikkareitani alas. Papparainen astuu askeleen taaemmas ja suljen silmäni jälleen. Hävettää. Minä, itsetyydyttämässä ilmän housuja jonkun papparaisen edessä.. Suojaan kädelläni häpyäni hetken. Epäröiden etsin jälleen klitorikseni ja alan hieroa sitä. Häpeäkseni alan kiihottua tilanteesta. Orgasmi on taas lähellä ja hengitän taas kiivaasti. Äkkiä jaloistani otetaan lujasti kiinni ja kiljahdan. Räväytän silmäni auki ja pappa tulee päälleni. Menen lukkoon ja tuijotan peloissani papparaista silmiin. Se tulee lähemmäs ja kähisee korvaani: “Tyttö kuule, nyt mennään mun mukaani. Mä olen nyt se kuningas ja sä annat mulle mitä mun tekee mieli.” Pappa puristaa käteni sivuilleni, pääni kohtaan sänkyä vasten ja tuijottaa silmiini. Sylkäisen päin tämän näköä. “Voi voi” ,se sanoo ja pyyhkäisee syljen olkapäähäni. “Sä oot kuule ollut vähän tuhma tyttö…” Se siirtää kätensä hävylleni ja runnoo sormensa nopeasti sisääni. “Ah” ,minulta pääsee ja punastun. “Oho, no eihän kiltit tytöt näin märkiä ole.” Olen älyttömän häpeissäni enkä pysty katsomaan miestä silmiin. Tuntuu kamalalta kun tuollainen koskee minuun. Pappa alkaa liikutella sormeaan sisälläni kunnolla työntäen. Häpeän niin saamaristi, silti kiihotun ihan älyttömästi ja alan äännellä. “Vai tälläsestä se tyttö tykkää.” Tunnen punastuvani yhä enemmän. Äkkiä huomaan kun mies alkaa avata housujaan. “Sitä sä et tee!” Saan heikosti huudettua. “Sä oot ollu tuhma tyttö, ja tätä ne tuhmat tytöt saa.” Tunnen kuinka kivikova penis koskettaa häpyhuuliani. Yritän riuhtoa itseäni irti mutta papparainen puristaa käsiäni sänkyä vasten. Voihkaisen tahtomattani, kun papparainen työntyy sisääni. Tunnen sykkivän kalun sisälläni. Pappa kiskoo paitani pois. Paljaat rintani avautuvat miehen silmien alle. Tunnen kuinka papan kieli lipoo nänniäni. “Mitkä melonit” ,se sanoo ja imee niitä. En pysty avaamaan silmiäni, olen liian häpeissäni. “Hiero itteäs.” Se käskee ja irrottautuu rinnoistani. Olen kuin en kuulisikaan. Papparainen alkaa panna minua, ja alan voihkia äänekkäästi. “Hiero!” Se huutaa ja siirtää käteni klitorikselle. Alan totella. Voihkin ja rintani heiluvat papan työntöjen tahdissa. “Sano että sä olet tuhma tyttö” ,se kähisee. Voihkin vain ja pidän nolona silmäni kiinni. Pappa puristaa nänniäni ja toistaa: “Sano että sä oot tuhma tyttö!” Alistun: “Mä… Oon tuhma tyttö” Työnnöt kiihtyvät. “Lujempaa” ,se käskee. Orgasmini alkaa lähestyä ja hieron kiivaammin. “Sano!” Voihkin ja huudan: “Mä oon tuhma tyttö!” Samantien alan huutaa orgasmin kourissa ja tärisen. Liikutan lantoitani ylemmäs. Papparainen laukeaa karjuen sisääni. Rämähdän veltoksi sängylle kun pilluni supistelee papan peniksen ympärillä. Päässäni vilisee ja tajuntani samenee hetkellisesti. Papparainen vetäytyy sisältäni ja kävelee housujaan sulkien ovelle. “Kiltti tyttö” ,se sanoo ja avaa avaimella oven ja kävelee ulos. Räpäyttelen hengästyneenä silmiäni katsoen ovelle. “Vittu.”

7 kommenttia viestissä: “Mä oon tuhma tyttö”

 1. fr11kk1 says:

  Kiihottava tarina tuollaisella yksinkertaisella juonella, joka on varmasti käynyt todella monen mielessä. Hyvinkirjoitettua tekstiä, mutta tyttöä olisi voinut kuvailla enemmänkin. Ja tosiaan se kappalejako vaan mukaan sitten seuraavaan, niin helpompi lukea.

 2. liberia says:

  ”mä olen nyt se kuningas”-vähän huono kohta,se vois olla vähän raivokkaampaa ,”nyt makaat siinä saatana!”, ”mee pois vittu!!” yms.

 3. nimetön says:

  aivan mahtavaa tekstiä 🙂 !
  pidän juuri tälläisistä tarinoista!
  Jatkoa? 🙂

 4. SlimJ says:

  Kiitos (: kiva kuulla että tykätään. Ehkä jonain päivänä ilmestyy toka osa.

  Ja joo, tein kappalejaot niinkuin sisäistyksillä, ja eka kerta kun oli niin en tienny että ei se onnistu. Ens kerralla sitte (:

 5. Arlee says:

  Pliis, tee kappalejakoja… Ei jaksa lukea yhteen pötköön kirjoitettua juttua.

 6. omg says:

  ihana tarina ja nytt jatkoa tälle ku miehellä on kerran vieläki se video jolla voi kiristää tyttöä tekemään vaikka mitä 😉 hienoa tekstiä!

 7. kaalimato says:

  Hyvää tekstiä, kirjottele toki lisää 😀

Kommentoi

top