search
top

Lapsenlikkana

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (129 votes, average: 3.84 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: ITorg tarjoaa:

Satu oli 17-vuotias punapäinen lukiolaistyttö, joka oli siirtymässä ensi syksynä toiselle luokalle lukiossa. Satu ei ollut laiskuutensa takia saanut hankittua kesätyöpaikkaa mistään ja etsi nyt tilapäistyöpaikkoja kuumeisesti. Eräänä päivänä hän sitten näki ilmoituksen kaupan seinällä, jossa kysyttiin lastenhoitajaa ja yövahtia kerran viikossa kesän ajaksi. Koska hän oli työn tarpeessa ja homma vaikutti helpolta ja hyvältä, hän otti lapusta puhelinnumeron muistiin. Hän soitti paikkaan ja sai tietää, että hän oli ainoa hakija ja saikin työtä heti samana iltana.

Oli heinäkuu ja kesä kuumimmillaan ja Satu oli vapautunut poikaystävästään keväällä, koska poika ei tyydyttänyt seksinälkäisen Sadun vaatimuksia. Tilapäissuhteisiin Satu ei järkevänä tyttönä langennut, mutta puutteessa eläminenkään ei ollut herkkua nuorelle tytölle.

Illalla klo 8 Satu meni työhönsä ja sai tietää, että hänen kaitsettavinaan ei ollutkaan ihan pieniä lapsia vaan kaksi 11-vuotiasta poikaa, Jari ja Pete sekä yksi 12-vuotias tyttö, Tina, joka oli adoptoitu Tansaniasta. Tinalla oli tummanruskea iho ja hän oli myös aika tukevarakenteinen. Ei mikään läski punkero vaan juuri sopivista paikoista pyöristynyt tyttölapsi. Lasten huoltajina toimivat kaksi nuorehkoa eronnutta naista, jotka asuivat syystä tai toisesta yhdessä lapsineen. Naiset olivat lähdössä jonnekin ja sanoivat tulevansa seuraavana päivänä kotiin. Satu sai luvan syödä ja juoda, mitä kaapeista löysi. Hänen piti myös huolehtia, että lapset käyvät huolellisesti pesulla eivätkä valvo liian myöhään. Sitten he lähtivät.

Lapset menivät huoneeseensa leikkimään ja Satu ajatteli voivansa viettää iltaa rauhallisesti katsomalla TV:tä ja syömällä jotakin pientä. Hän meni keittiöön ja alkoi etsiä jotakin naposteltavaa kaapista. Hän löysi sipsejä ja pakkauksen olutta, otti ne mukaansa, meni olohuoneeseen ja rupesi katsomaan televisiota. Noin puolentoista tunnin katselun jälkeen tuli Sadulle pissahätä ja hän lähti etsimään vessaa. Hän raotti kylpyhuoneen ovea nähdäkseen, oliko siellä pönttöä. Silloin hän näki Peten istuvan pöntöllä ja tyydyttävän itseään rajusti. Satu hätkähti moisesta näystä, mutta varoi kuitenkin paljastuvansa. Jos poika huomaisi Sadun katselleen hänen intiimejä toimituksiaan, poikaa nolottaisi varmasti kovasti. Vähän aikaa vedeltyään käteen poika nousi ja veti housunsa jalkaan. Hän ei onneksi huomannut Satua, kun tämä meni äkkiä takaisin olohuoneeseen ennen kuin poika tuli ulos kylpyhuoneesta. Hän kysyi pojalta, missä vessa oli ja poika neuvoi tien kylpyhuoneeseen. Satu meni pissalle ja naureskeli mielessään pojalle, mutta ajatteli kuitenkin mielessään tämän pientä ja karvatonta pippeliä.

Noin tunnin kuluttua Satu ajatteli, että lasten pitänee mennä iltapesulle. Hän meni lasten huoneeseen ja sanoi, että heidän täytyy pukea yöpuvut päälle ja mennä pesulle. Satu meni itsekin riisumaan itsensä ja laittamaan ohuehkon pyjaman päälleen. Tämän tehtyään Satu meni kylpyhuoneeseen katsomaan lasten puuhia. Satu näki, kuinka Tina nojaili lavuaaria vasten ja Pete seisoi aivan hänen takanaan ja hieroskeli itseään Tinan peppua vasten. Huomattuaan Sadun tulevan kylppäriin he vaihtoivat äkkiä asentoa. Satu ei ollut huomaavinaan koko asiaa. Tina ei varmasti tuntenut Jaria ja Peteä veljikseen, joten asia ei ihmetyttänyt Satua.

Kun lapset ja Satu olivat peseytyneet, sanoi Tina, että he olivat tehneet majan lattialle ja Satu voisi myös tulla sinne nukkumaan. Satu ajatteli voivansa nukkua hyvin lasten kanssa. Hänhän voisi pitää lapsia paremmin silmällä, jos voisi nukkua heidän kanssaan samassa huoneessa. Eikä Sadulla ollut mitään sitä vastaan, jos jompikumpi pojista haluaisi tehdä anatomisia tutkimuksia hänen vartalolleen…

Maja ei ollut mikään koolla pilattu, mutta siinä oli patjoista tehdyt seinät ja katto oli tehty lakanoista. Se oli oikein mukavantuntuinen pikku maja, mutta Satu ajatteli, että siinä voi tulla kyllä kuuma. Lattialla oli tyynyjä ja peittoja paljon enemmän kuin oli tarvis. Jari raahasi myös videot ja telkkarin majan suulle. Satu haki jääkaapista olutta ja antoi lasten myös juoda yhdet oluet. Satu asettui Peten ja Tinan väliin makaamaan ja Jari meni Tinan viereen. He alkoivat katsoa vanhoja Velipuolikuita videolta. Sadulle tuli muistoja mieleen siitä, kun hän oli itsekin lapsena tehnyt majoja petivaatteista mökillä serkkujen kanssa ja leikkinyt siellä vaikka mitä salaisia leikkejä vanhempien silmien ulottumattomissa.

Kun he olivat katsoneet videoita jo jonkin aikaa, Satu huomasi, kuinka Tina alkoi olla levottoman tuntuinen ja alkoi pyöriskellä peittojen välissä. Kumpikaan pojista ei vielä ollut Sadun ihmetykseksi yrittänyt kontaktia. Yhtäkkiä Tinan käsi alkoi työntyä hänen peittonsa alle. Pieni käsi tuntui tutkiskelevan uteliaan Sadun jalkoja ja alkoi hivuttautua pikkuhiljaa ylemmäs kohti Sadun lantionseutua. Kun pikkuinen käsi löysi tiensä Sadun reisille, Satu tunsi kostuvansa jalkovälistään. Satu oli aika hämillään tilanteesta, mutta ei hänelle tytön kanssa “leikkiminen” ollut kuitenkaan mitenkään epämiellyttävää eikä niin uuttakaan: hän oli leikkinyt tyttöserkkunsa kanssa kosketteluleikkejä lapsena samanlaisessa majassa ja saanut ensiorkkunsa silloin.

Sadulla alkoi olla kuumat oltavat, kun Tina alkoi työntää kättään Sadun pikkuhousujen sisään. Sitten Satu tunsi, että Tinan pikku sormi oli löytänyt tiensä päähän ja työntyi hänen liukkaaseen ja pehmeään koloonsa. Tina työnsi sormensa Sadun reikään sisään, mutta vetikin sen sitten äkkiä ulos ja siirtyi hieromaan hellävaraisesti Sadun jäykkää klitorista.

Vähän aikaa Satua hierottuaan Tina lopetti ja veti häpeilemättä peiton pois päältään ja riisui sitten pikkuhousunsa ja pyjamansa. Satu tuijotti himoissaan Tinan ruskeaa ja runsasta vartaloa. Tinalla oli pikkuisen kiharaa ja mustaa karvoitusta hävyn kohdalla ja kainaloissa. Tinalla oli ikäisekseen isot pyöreät rinnat, joissa oli pikimustat nännit ja hän oli muutenkin hyvin muodostunut.

Jari otti myös housunsa pois ja paljasti törröttävän, karvattoman pikku kalunsa kaikkien nähtäväksi. Tina tarttui siihen toisella kädellään ja vei sen naamansa luo. Jari istui Tinan ruskeiden rusinarintojen päälle ja alkoi uittaa pippeliään Tinan suussa. Tina imi Jarin pippeliä sellaisella tavalla, että hän näytti tehneen sitä ennenkin.

Niin kuin kyllä olikin. Kun lasten vanhemmat olivat eronneet ja muuttaneet yhteen, oli Tina leikkinyt poikien kanssa kylvyssä pissaleikkejä ja runkannut poikien pippeleitä ja omaa pimppaansa. Poikia oli kiihottanut tavattomasti Tinan kaakaonruskea ihonväri ja hyvinmuodostunut vartalo. Lasten yksinhuoltajavanhemmat olivat lesboja ja Tinasta oli kiva seurata naisten parittelumenoja salaa ovenraosta. Tänä iltana lasten vanhemmat olivatkin hotellissa esittelemässä taitojaan maksusta eräälle herrassialle.

Nyt Tina lopetti Jarin imemisen ja Jari nousi Tinan päältä pois. Pete otti peiton Sadun päältä ja ihasteli Sadun hoikkaa ja vaaleaa vartaloa. Satu alkoi tuntea itsensä vielä kiihottuneemmaksi ja hänellä oli hyvin kuuma. Pete otti pyjamansa pois ja heilutteli löysähköä pippeliään Sadun vieressä. Satu nousi istumaan, otti pyjamansa pois paljastaen suuret rintansa, joissa oli isot ruusunpunaiset tapit nänneinä.

Tina nousi myös kontilleen Jarin ylle ja laski kohtalaisen ison pyllynsä Jarille nuoltavaksi. Jari nuoleskeli jonkin aikaa Tinan pimppaa ja työnsi sitten varovasti sormensa Tinan tiukkaan pimpanreikään sisään. Tina alkoi voihkia nautinnosta ja uikutti hiljaa. Jari tiuhensi tahtia kuullessaan Tinan valituksen ja alkoi hieroa kielellään Tinan verenpunaista klitorista. Kun Jari oli leikkinyt aikansa adoptiosisarpuolensa riemurasialla, Tina otti Jarin pippelin suuhunsa ja alkoi imeä sitä kiimoissansa. Hän veti esinahan alas ja alkoi pyörittää punaista kieltään Jarin pienen terskan ympärillä. Sitten Tina upotti Jarin kalun syvälle suuhunsa, kurkkuun asti ja veti sen taas ulos ja jatkoi tätä liikettä jonkin aikaa. Tämä alkoi olla liikaa Jarille. Hän jäykistyi koko vartalostaan ja työnsi sitten sormensa ensin Tinan pimppaan, joka oli aivan märkä ja valutti mehuja valtoimenaan, asetti etusormensa Tinan pyllynreiälle, hieroi rasvoja siihen ja upotti sitten etusormensa tytön tummanruskeaan peppuun. Tina alkoi täristä ja hytkyä orgasmin lähestyessä. Tinan mehut ruiskahtivat Jarin naamalle ja Jari laukaisi samanaikaisesti lastinsa syvälle Tinan kurkkuun. Tina vajosi rentona ja hikisenä Jarin päälle.

Tällävälin Pete alkoi nuoleskella Sadun suuria rintoja ja Satu laittoi tököttävän nänninpäänsä Peten suuhun. Pete näytti pitävän sen mausta ja imi sitä niin kovaa, että nänninpää meni ihan tummanpunaiseksi. Sitten Satu meni selälleen ja otti pikkuhousunsa pois paljastaen karvaisen ja voimakkaasti tuoksuvan rakonsa lapsille. Hän levitti valkeat alaraajansa levälleen, niin että hänen kiiltelevä pimppansa aukesi ammolleen. Pete tuijotti Sadun auki olevaa reikää himoiten. Pete laittoi sormensa pillunsuulle ja työnsi sen sitten vaivatta sisään.

Ankaran jokailtaisen masturboimisen johdosta Satu ei ollutkaan mikään pikkupillu vaan hänen pimppansa oli oikea riemurööri, syvä ja leveä. Sadulla oli kotona motorisoitu hieromasauva, jonka hän oli tilannut lehti-ilmoituksen avulla. Satu uitti ilotikkuaan ahkerasti reiässään joka ilta ja olipa myös ujuttanut sen joskus rasvan avulla piukkaan pepunreikäänsäkin.

Pete työnsi kaikki sormensa Sadun aukkoon ja sitten lopuksi koko kätensä. Hän veti kätensä ulos Sadun pohjattomasta pillusta ja vei pippelinsä reiälle ja työnsi sen sisään ammottavaan aukkoon. Pete ei ehtinyt vedellä piliään kuin muutaman kerran edestakaisin, kun hän laukesi kiimaisena Sadun limaiseen reikään.

Satu ei ehtinyt tuntea mitään koko lyhyen aktin aikana ja hän alkoi inistä patukan puutteessa. Tina nousi ylös ja meni ulos majasta. Vähän ajan kuluttua hän palasi kädessään musta hieromasauva, jonka hän oli hakenut vanhempiensa huoneesta. Vaikka heidän äitinsä olivatkin lesboja, heille maistui myös patukka pillun ohella.

Sauva oli puolta isompi kuin Sadun oma kotona oleva ja sen koko hirvitti hiukan Satua, mutta koska hän oli niin kiimainen, pyllisti hän auliisti vaalean ja ison perseensä Tinalle, joka asetti sauvan Sadun turvonneille häpyhuulille. Satu tunsi, kuinka patukka alkoi lipua hänen sisäänsä hitaasti mutta varmasti. Kun sauva oli pohjassa, napsautti Tina sen käyntiin. Sauva tärisi Sadun pillussa ja Satu ulvoi nautinnosta. Näyn kiihottamana Tina työnsi sormet liukkaaseen vakoonsa ja levitti sitten mehujaan Sadun pyllynaukolle. Tina upotti ruskeat sormensa Sadun vitivalkoiseen pyllynreikään sisään ja alkoi runkata Sadun kiimaista persettä.

Jari kiihottui myös tästä irstaasta näystä ja hänen äsken lauennut mulkkunsa alkoi näyttää elonmerkkejä. Muitta mutkitta Jari meni Sadun pääpuoleen ja tarjosi värisevää pippeliänsä Sadulle. Satu oli niin huumaantunut pillussaan olevasta tekopeniksestä ja Tinan runkkauksesta, että hän suorastaan ahmaisi Jarin pienen mulkun irstaaseen suuhunsa. Suolainen maku levisi Sadun suuhun ja hän alkoi imeä Jaria kuiviin spermoista, minkä kerkesi. Mutta sitten kun Pete alkoi kouria ja imeä Sadun rintoja, hän alkoi tuntea olevansa huipulla. Häntä naitiin ja imettiin joka puolelta niin kiivaasti, että hän olisi huutanut nautinnosta, jos Jarin kalu ei olisi ollut hänen suussaan.

Satu laukesi ja vajosi hervottomana ja kouristellen Peten päälle. Jarin mulkku lupsahti hänen suustaan ja Tina veti sormensa pois Sadun tärisevästä pepusta. Tina käänsi hieromasauvan pois päältä ja veti sen ulos kuumasta reiästä.

Vähän aikaa levättyään Satu ehdotti, että kaikki menisivät kylpyhuoneeseen pesulle. Pete laski vähän vettä ammeeseen ja he menivät kaikki yhtä aikaa kylpyyn. Pete otti telineestä pesusienen ja saippuaa ja alkoi pestä Sadun limaista vartaloa. Pete työnsi sienen myös yhtään häpeilemättä Sadun pyllynvakoon ja kuurasi sieltä oikein kunnolla. Jari tyytyi pesemään sisarpuoltaan käsipelillä. Hän hieroi saippuaa Tinan rintoihin ja selkään. Sitten hän myös saippuoi veljensä takapuolen ja työnsi sormensa Peten pyllyyn sisälle. Pete meni kontilleen ja Jari alkoi survoa mulkkuaan veljensä takapuoleen. Kun hän oli tarpeeksi rassannut Peten reikää, hän laukaisi lastinsa Peten reisille.

Satu huljutteli levinnyttä aukkoaan vedessä ja nousi sitten seisomaan kahareisin Tinan ylle. Satu alkoi laskea keltaista kusta Tinan naaman päälle. Tina työnsi kasvonsa Sadun karvapehkoon kiinni ja alkoi ottaa kusta suuhunsa. Kun Satu oli tyhjentänyt lastinsa, oli Tinan vuoro valuttaa liemiään Sadun naamalle. Tinan pissa maistui Sadun mielestä aika väkevälle, mutta ei kuitenkaan pahalle. Pete saippuoi Tinan pyllyä, samalla kun tämä pissasi Sadun päälle. Tina meni sitten kontilleen Sadun päälle ja nosti pyllynsä pystyyn Peteä varten. Tinan rinnat painautuivat Sadun nöpönännejä vasten ja Tina alkoi nuolemaan Satua naamasta. Pete saippuoi Tinan persettä ja ujutti sitten pippelinsä Tinan tiukkaan ja puristavaan pepunreikään. Mutta Tinan ihmeeksi hän ei alkanutkaan vedellä kulliaan reiässä edestakaisin, vaan alkoikin valuttaa pissaa Tinan peppuun. Pissa alkoi tulla jo yli ja Pete lopetti kusemisen ja veti veltostuneen pippelinsä ulos Tinan ruskeasta reiästä. Kaikki kuuma pissa valui Tina reheviä reisiä myöten Sadun päälle.

Sitten he kaikki ottivat kunnon suihkun ja menivät nukkumaan.

Aamulla kello 11, kun Satu heräsi, hän huomasi saaneensa Peten päälleen. Petellä oli viimeiltaiset leikit taas mielessä ja hän raastoi peittoa uneliaan Sadun päältä. Satu ei hangoitellut, vaikka hän ei tosiaankaan olisi halunnut tehdä sitä Peten kanssa ja hänellä oli pienoinen kankkunen oluenjuonnin takia. Peten onnistui kuitenkin saada Satu taas hyvälle tuulelle nuolemalla tämän sotkuista karvamätästä. Peten nuoleskelu kutitti Satua ja hän alkoi tuntea itsensä jälleen pirteämmäksi.

Satu antoi pojan nuolla itseään, mutta häntä huoletti vanhempien kotiintulo. Satu ei kuitenkaan ajatellut sitä sen kauempaa vaan keskittyi jalkovälissänsä olevaan poikaan. Pete oli mielestään jo nuollut Satua tarpeeksi pimpasta ja alkoi nyt lipoa Sadun kuumaa vartaloa yhä ylempää ja ylempää. Kun hän pääsi rinnoille asti, Satu tunsi, kuinka pojan pippeli oli jäykkänä ja painautui häntä vasten. Satu levitti hiukan haarojaan ja laski pojan sisäänsä. Nyt poika tuntui kestävämmältä kuin edellisiltana.

Pete alkoi survoa ohutta pippeliään Satun reikään kiivaalla vauhdilla. Sadun pimppa alkoi tulla märäksi ja kuumaksi. Kun Satu alkoi päästä mukaan, laukesikin Pete juuri silloin Sadun sisään. Tyttöä harmitti, kun ei ollut taaskaan saanut kunnolla mulkkua.

Satu veti housut jalkaansa ja veti paidan päälleen. Hän meni keittiöön syömään aamupalaa. Keittiössä istui Tina Jarin kanssa syömässä aamiaista. Klo 12 lapset olivat purkaneet majan ja heidän molemmat äitinsä tulivat kotiin väsyneen näköisinä. He kysyivät, oliko kaikki mennyt hyvin ja oliko Satu viihtynyt lapsenvahtina. Sadun oli pakko myöntää, että hänellä oli kyllä ollut hauskaa ja lupasi tulla toistekin lapsia “kaitsemaan”.

16 kommenttia viestissä: “Lapsenlikkana”

 1. min says:

  Ihan hyvä!

 2. Isä Aurinkoinen says:

  Riemurööri instant 5/5

 3. etcetera says:

  Tämä teksti oli kuuluisassa Zorlimin pervotekstiarkistossa, olen lennättänyt spermani tämän tahtiin jo teinivuosina 90-luvun lopulla! 🙂 Kyllä oli nostalgiapläjäys lukea uudestaan..

 4. panettaa says:

  Ois sellane novelli kiva jossa vaikka linnanmäellä tapahtuisi ;)…

 5. tuhma says:

  laukesin! mahtavaa

 6. Litsy says:

  Alku oli hirveän kankeasti kirjoitettu. Sitten hän meni sinne ja sitten hän mietti että… Kuin kouluaine.

  Loppu lensi ihan hyvin. En erityisesti pidä irstailunovelleista, mutta loppu oli kyllä paljon parempi kuin alku.

 7. masa says:

  tosi kiihottava kyllä seisoo

 8. Nam says:

  Kostuin todellakin.. Lisää näitä!

 9. super mimmi says:

  Vitun hyvä!! Kostuin ihan hirveesti.:)

 10. uuhh... says:

  Todella kiihottava! hyvin kirjoitettu, mutta jotenkin tuli ahdistava olo noista lapsista…

 11. Ah! says:

  Ah ihanaa seksiä! kostuin ihanasti!

 12. Panisin says:

  Lisää näitä vitun hyvä novelli

 13. Okeii says:

  Olkaa kilttejä ja kirjoittakaa tälläisiä tarinoita enemmän!

 14. MadClown says:

  Todella epäaito mut hyvin kirjoitettu, joten tästä jäi ristiriitainen maku

 15. kauan etsinyt says:

  oon ettiny tätä novelliit vaik kui kaua ku jossain luin tän parivuotta sitten! kiitos paljoon 😉

 16. Niki says:

  Mun mielestä idea hyvä, toteutus ihan hyvä, mut ite en henk.koht tykkää noist pissa/kakkaleikeistä. Tässä on ainesta jatkotarinalle.
  3,5/5 eli 3

Kommentoi

top