search
top

Cheerleadereiden armoilla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (56 votes, average: 3.66 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: ITorg tarjoaa:

”Onpa tylsä peli”, totean. Istun katsomossa katsomassa jääkiekko-ottelua. Ottelun aikana on tehty vain yksi maali ja senkin teki vierasjoukkue. Mielenkiinto ei siis ole pelin kannalta ollut kovin korkealla. Sen sijaan vierelläni, portaikossa, tanssahtelevat cheerleadertytöt ovat saaneet aikaan useampiakin kiihtyneitä sydämentykytyksiä hyppiessään varsin vähäpukeisina. On kiihottavaa katsella parikymppisten naisten isojen rintojen hyppimistä musiikin tahdissa ja minihameilla peitettyjen sievien pyllyjen heilumista. Arvelen nuorimpien heistä olevan itseni ikäisiä, noin 17-vuotiaita.

Peli päättyy ja kotijoukkue häviää. Se sapettaa minua niin, että jään hetkeksi paikalleni ja katselen hiljalleen tyhjenevää areenaa. Saan vaihdella paikkaani muutamia kertoja ennen kuin löydän istumatilaa, josta minua ei häädetä pois jonkin lihavan miehen halutessa poistua. Valotaulukin on jo sammutettu ja halli tuntuu jo melko tyhjältä. Ehkäpä minäkin lähden pois.

Kiipeän portaita ylöspäin. Ylhäällä näen jonkun miehen juttelevan eräälle cheerleadertytölle. Tyttö on aika pitkä, hänellä on vaaleat hiukset ja isot rinnat. ”Tyypillinen cheerleadertyttö”, ajattelen ja hymähdän ennakkoajatuksilleni. Mies ja tyttö kuitenkin lopettavat keskustelunsa ennen kuin pääsen ylös asti. Saan päähäni, että seuraisin tuota seksikästä olentoa, eihän minulla mihinkään ole kiire.

Tyttö ottaa viuhkansa penkiltä ja lähtee kävelemään terhakoin askelin kohti alakertaa. Minä seuraan häntä turvallisen välimatkan päästä, etten paljastuisi. Portaiden alapäässä hän kävelee vielä valkoista tiiliseinäistä käytävää pitkin jonkin matkaa ja kääntyy vasemmalle. ”Pukuhuone, niinpä tietenkin. Tänään onkin juhlapäivä, ei edes ovea sulkenut”, ajattelen kiihtyneenä. Kurkistan varovaisesti ovesta. Edessä on kaakeliseinä ja oikealla on vielä lyhyt pätkä käytävää, josta pääsee itse pukuhuoneeseen.

Kurkistan kaakeliseinän reunalta pukuhuoneeseen. Tila on varsin suuri, ei ollenkaan tunkkainen ja ikävä kuten koulun pukuhuoneet. Se on valoisa, ja täynnä tyttöjen vaatteita ja laukkuja. Huomattavasti mielenkiintoisempaa kuin itse tila ovat ympäriinsä alastomina olevat tai pyyhkeisiin kietoutuneet naiset. Kaikki tuntuvat olevan liikekannalla ja juttelevan toisilleen. Myös kyrpäni reagoi tuohon paljaan pinnan määrään. Kymmeniä alastomia naisia riisuuntumassa edessäni!

”Hei, meillä on täällä tirkistelijöitä”, huutaisee eräs tyttö ja kietaisee pyyhkeen päällensä. Saan aikaan yleisen hälinän ja monet juoksevat suihkun puolelle, toiset tulevat lähelleni. Olen jo lähtemässä karkuun, kun tyttö, jota seurasin, tulee yläosattomana luokseni ja puristaa kättäni.

”Vai tirkistelijä. Mihis sulla nyt tuli hoppu?”

”Sori hei, mä tulin tänne ihan vahingossa.”

”Vahingossa tulit kattoon meidän pukeutumista. Näin kyl, että seurasit mua.”

”Joo, mut päästäks irti, että pääsen meneen?”

”En! Sä tuut nyt meidän kans. Saat nyt sen, mitä tulit hakemaankin. Ethän sä tästä ovensuusta mitään nää.”

En alkanut rähinöimään tai riuhtomaan itseäni irti. Eräs tumma tyttö kävi laittamassa oven perästäni lukkoon, ja minua alkoi hieman pelottaa. Vähintäänkin viisi parikymppistä naista otti minusta kiinni ja kaatoi pukuhuoneen keskelle penkille. Katselin ympärilleni. Minua tultiin katsomaan kuin sikaa, joka on markkinoilla myynnissä. Osa tytöistä oli tullut suihkusta ja heidän märät vartalonsa kiilsivät putkivalojen loisteessa. Toiset olivat täysin alasti ja osalla peseytymispuuhat olivat vielä täysin alussa. Istuin vain hiljaa ja katselin, mitä minulle seuraavaksi kävisi. Nautin tilanteesta, vaikka se olikin melko häpeällinen.

Taas tuo sama nainen tuli eteeni ja kumartui niin, että hänen rintansa roikkuivat viehkeästi. Hän kuiskasi korvaani, että riisuisin vaatteeni, jottei heidän tarvitsisi. Kieltäydyin ja nousin seisomaan kuin lähteäkseni pois, mutta minut laskettiin nopeasti takaisin. Naiset ottivat paidoistani ja housuistani kiinni ja alkoivat repiä niitä pois päältä. ”Ei hätää, tätähän sä tulit meiltä hakeen”, he naureskelivat.

Olin jo aivan alasti. Riuhdoin itseäni, mutta turhaan. He alkoivat vetää minua kohti pesuhuonetta. Pesuhuoneessa oli sinisiä pesukoppeja kummallakin puolella läpi menevää käytävää, ja perällä näytti olevan saunan lasiovi.

”Tuokaa Annin laukusta ne narut”, kuului erään tytön suusta.

Aloin panikoida. Huusin ja riuhdoin, mutta naiset pitivät minut tiukasti otteessaan. Käteni oli kääritty pyyhkeiden sisään, jotten voisi lyödä niillä. Minut kaadettiin keskelle käytävää, ja nopeasti käsiäni ja jalkojani alettiin sitoa pesukoppien betoniin pultattuihin jalkoihin. Minut sidottiin X-asentoon lattialle heti keskellä suihkuhuonetta olevan lattiakaivon viereen.

”Noni, nyt pysyt siinä. Kiitämme yhteistyöstä.”

”Mitä hittoo te teette”, huusin.

”Älä huuda, niin pääset vähemmällä.”

Tuo isorintainen, arviolta 21-vuotias tumma nainen kyykistyi viereeni. Muut katsoivat sivusta. Olin arviolta viidentoista cheerleadertytön katseiden kohteena ja tämä sai minut kiihottumaan.

”Nyt, eihän se haittaa, vaikka me vähän leikitään sulla? Niin arvelinkin.”

Viereeni kyykistynyt nainen otti veltostuneen kyrpäni käteensä ja alkoi runkata sitä. Muut hihittivät vieressäni. Hetken kuluttua näky ja esinahan hiljaiset vedot olivat tehneet tehtävänsä ja kyrpäni seisoi pystyssä. Nainen otti sen suuhunsa ja kostutti sen syljellään.

”Mua kutittaa pahasti tuolta pillunpohjasta. Voisitko rapsuttaa?”

Nainen hymyili minulle ilkikurisesti ja meni jalkopäähäni kontilleen. Sen jälkeen hän asetti kyrpäni punaisten törröttävien häpyhuulten väliin ja alkoi laskeutua hitaasti alaspäin. Tiukka pillu puristi kyrpääni sentti sentiltä. Hän istui koko tappini matkalta pohjaan saakka ja huohotti samalla puristellen rintojaan. Mutta ylös hän ei noussut, vaan katsahti toisiin tyttöihin.

”No, nautitko?”

”Kyllä, mutta tää ois kivempaa, jos en ois sidottuna.”

”Ei, ei, nyt se kiva vasta alkaa.”

Muut tytöt hihittelivät ympärilläni. Pian yksi vaalea tyttö astui esiin ja meni seisomaan vatsani kohdalle jalat hieman haarallaan. Minulla oli esteetön näkymä hänen siististi ajettuun pilluunsa, johon oli jätetty tupsu. Rinnatkin näyttivät täyteläisiltä alhaaltapäin. Yhtäkkiä hän alkoi virtsata.

”Mitä helvettiä sä teet?”

”Saman kuin kaikille tirkistelijöille!”

Tyttö leikitteli virtsallaan. Heilutti lantiotaan niin, että pissa roiskui pitkin vartaloani. Olo oli melko epämukava ja aloin tajuta pelin hengen. Se, mitä olin tullut katsomaan, oli muuttunut nöyryytykseksi. Vihdoin tyttö lopetti.

”No niin, kai kaikilla muillakin on kusihätä?”, tyttö kysyi muilta.

Muutamia tyttöjä astui esiin ja he menivät päälleni aivan kuten edellinenkin tytöistä. Nyt heitä oli kuitenkin useita. He olivat kuin jonona päälläni ja hypistelivät toistensa rintoja ja perseitä. Totesin, että he varmastikin olivat olleet ennenkin läheisiä, kun tuolla tavalla puristelivat toisiaan. Koko pesuhuoneessa oleva porukka näytti olevan hieman kiimaisena. Jälleen alkoi pissaaminen.

”Lopettakaa, ootte tehny jo tarpeeks!”

”Älä nyt viel. Meitä on 26”, yksi tytöistä naurahti.

Lähimpänä itseäni oleva tyttö alkoi hänkin pissata. Hän kyykistyi ja kusi suoraan naamalleni. Se maistui pahalle ja yritin huutaa häntä lopettamaan, mutta en tahtonut saada suuta täyteen eritteitä. Kärsin. Pian oli jälleen virtsarakot tyhjänä ja he nousivat pois. Jalkopäässäni oleva nainen naureskeli kyrvälleni, joka sujahti pois hänen pillustaan. En ollut enää ollenkaan kiihtyneessä tilassa. Tyttö alkoi taas runkata kyrpääni.

”Eikö seiso?”, nainen nauroi ja nuoleskeli sitä samalla.

”Ootte sairaita!”

”Pitäkää hyvänänne, tytöt, mä meen saunaan. Runkatkaa se puhki!”

En voinut kuin olla hiljaa lattialla ja näyttää mahdollisimman pieneltä. Juuri kyrvässäni kiinni ollut nainen lähti suihkukäytävän perällä olevaan saunaan perä heiluen. Katselin häntä. Samalla kyrpääni oli iskenyt kiinni jo kaksi kiimaista tyttöä ja päälläni oli jälleen toiset kaksi valmiina kusemaan päälleni. Eräs tuli aivan naamani eteen, nuolaisi minua korvasta ja kuiskasi: ”Nyt saat pillua! Nuole tai mä tungen shampoopullon perseesees!” Hän meni kontilleen eteeni ja minä aloin nuolla hänen kiimaista ja kuumaa pilluaan kuin heikkopäinen. Se maistui virtsalta. Tyttö alkoi huohottaa.

Samalla päälleni pissattiin, kyrpääni runkattiin ja limaista vartaloani kutiteltiin ja hyväiltiin. Jatkoin nuolemista, mutta oma kaluni ei noussut. Tilanne oli niin häpeällinen.

”Syvemmältä”, tyttö huusi ja laskeutui alemmas.

Hetken kuluttua tyttö alkoi vapista ja hyväili samalla klitoristaan sormin. Tyttö sai valtavan orgasmin ja ejakuloi samassa. Sain suulleni annoksen hänen eritteitään. Ne maistuivat paljon miellyttävimmiltä kuin virtsa, joten olin hyvilläni.

”Sähän ejakuloit! Tee uusiks”, hymyilin.

Tyttö kyyristyi taas naamalleni huohottaen. ”Oot aika hyvä”, ja nuolaisi omia eritteitään pois huuliltani.

Kaikki eivät olleet yhtä ystävällisiä. Välillä naiset kävivät virtsaamassa suoraan suuhuni tai saippuoivat peräaukkoani, minkä pystyivät. Toisinaan kyrpäni virkosi hieman, kun joku naisista tuli lähelleni ja työnsi rintansa tai pillunsa suuhuni ja käski nuolla niitä. Minun päältäni myös käveltiin ja vatsalihakseni pääsivät töihin. Ihoni oli virtsasta kiiltävänä, ja olisin voinut vartalonliikkeillä kaataa päälleni astuvan siron tytön, mutta en olisi voittanut siinä mitään. Pahimmassa tapauksessa hän olisi lyönyt päänsä lattiaan.

Suihku alkoi jo tyhjentyä. Kimpussani ei ollut enää samanaikaisesti puolta tusinaa tyttöä, vaan sain olla jopa rauhassa. Aivan ”vierailuni” loppuvaiheessa sama tumma isorintainen tyttö tuli pois saunasta ja kysyi:

”Etkä vielkään oo saanu orgasmii?”

”En. Tyttös on aika hurjia, mutta ei täs tilantees oikeen pysty.”

Tyttö tuli vartaloni päälle ja laskeutui makaamaan siihen. Olimme 69-asennossa.

”Noni, nyt saa! Nauti nyt tästä. En aio kusta.”

Tyttö otti kyrpäni suuhun, ja se alkoi hiljalleen paisua. Tuntui hyvältä, kun hänen isot rintansa painautuivat vatsaani vasten ja pystyin tuntemaan kovat nännit. Hänen törröttävät häpyhuulensa olivat aivan kasvojeni edessä. Päätin maistaa sitäkin, kun oli tarjolla.

”Oho, tajusithan lopulta. Nuole, nuole!”

Huohotimme molemmat kiimasta, ja tyttö sai orgasmin aivan pian. Minä tulin hetken päästä tästä, ja tyttö otti koko lastini suuhuni. Nainen nousi, sylkäisi sperman käsilleen ja alkoi levitellä sitä vartalolleni. Tämän jälkeen hän peseytyi suihkukopissa, johon minulla oli suora näköyhteys. Katselin hänen kiinteätä persettään ja kyytiä saaneita häpyhuuliaan. Kyrpäni oli jälleen pystyssä.

Suihkuhuone oli tyhjä, ja tyttö kävi pukuhuoneen puolella. Tullessaan takaisin oli hänellä mukanaan tavallinen metallinen voiveitsi.

”Saat tän kohta, ku ollaan lähdös kaikki. Avaat sit itte solmut. Ja jätä se veitsi tohon lavuaareille tai me tullaan sun kotiis tekeen sama!”

”Entä jos en saa auki?”

”Siivoojat tulee huomenna seitsemän aikaan. Ne on kyl nähny ennenkin tääl köytettyi miehii”, tyttö naurahti ja kääntyi pois.

”Hei oota! Kuinka usein te teette näin?”

”Suunnilleen kerran paris viikos. Teitä uteliaita on aika paljon.”

”Melko porukka, ja melko kyytiä.”

”Joo, ei kai suhun sattunu?”

”Ei, kai mä oon kunnos. Henkinen puoli koki kolauksen.”

”Selvisit aika hyvin, pusi pusi.”

Odotin vielä kymmenisen minuuttia lattialla, kunnes tyttö tuli antamaan pukeutuneena veitsen käteeni. Sain itseni irti muutamassa minuutissa, vaikka rannetta täytyikin veitsellä sahatessa pitää vaikeassa asennossa. Kävin vielä suihkussa ja kuurasin kaikki tyttöjen aiheuttamat eritteet pois. Puin päälleni ja lähdin nopeasti pois jäähallilta.

”Peli oli huono, mutta jälkipeli nosti kyllä pääsylipun arvoa”, ajattelin kotimatkalla.

5 kommenttia viestissä: “Cheerleadereiden armoilla”

 1. Says says says:

  Cheerleading on vaativa kilpaurheilulaji.
  Cheer-tytöt on niitä joista tarina kertoo.
  Cheerleaderit ovat vaativan kilpaurheilulajin harrastajia.
  Cheerleadingistä kilpaillaan SM,EM, ja MM tasolla.
  Jos et usko,katso wikipediasta tai soita suomen cheerleading-liitolle.

  En ole katselemassa aikuisviihdettä vaan korjailemassa virheitä.
  kiitos.

 2. somebody says:

  SUPER HYVÄ!!! IHAN PARAS NOVELLI!!!!!!

 3. Sexi halukas says:

  ihanaa todella kiihottavaa tekstiä. Tarina on kiihottavampi jos siinä on paljon ihmisiä. se että päähenkilö aluksi vastusti mutta sitten alkoi lämmetä toi itsellenikin melkein orgasmin. JATKA!! ihmeessä 😉

 4. Polyateisti says:

  Jatka ihmeessä tarinaa tuon ystävällisen naisen ja päähenkilön välillä? 😉

 5. MadClown says:

  Ihan ok, hyvää tekstiä

Kommentoi

top