search
top

Vaimo innostui leirintäalueella, osa 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (54 votes, average: 3.78 out of 5)
Loading...

Asuntovaunun oveen kolkutettiin arasti. Paula säpsähti ja kohensi mekkoaan. Olin ollut lähes varma, ettei vieras uskaltaisi tulla. Päästin kundin sisälle ja kysyi haluaako hän juotavaa. Poika puisteli päätään ja katseli hiukan epävarmasti ympärilleen. Kaadoin itselle rommin jäillä. Paula nyökkäsi sohvalta ja laittoi siveästi jalat ristiin. Tunnelma oli odottava, mutta täynnä virtaa. Poika potkaisi sandaalit jalastaan ja istahti jakkaran kulmalle. Vieno hien haju puski läpi. Jäät kolisivat lasissa samalla hetkellä, kun poika nielaisi pelokkaasti.

Poika ei ollut vielä mies, mutta ei varsinaisesti poikakaan. En minä viitsi häntä etunimeltä kutsua. Sukuelimet olivat alkaneet muistuttaa pippelin sijaan jo oikeaa mulkkua, karvankasvu oli käynnistynyt ja hieneritys villiintynyt, nainen kiinnosti muutenkin kun äidin tai kiusaavan koulukaverin ominaisuudessa. Olin pannut sen merkille saunassa. Tuossa iässä jo toivottiin pesälle pääsemistä, tissikuvia katsottiin netistä ja runkattiin useasti päivässä, haaveiltiin aikuisen naisen tummasta vitusta. Poika oli vaihtanut shortsit aamullisesta, pyyhkinyt tukkaansa geeliä ja hieronut aivan liikaa partavettä leukaansa. Partakarvat olisivat lähteneet karkealla pyyhkeellä pois, finnit eivät. Hän halusi selvästi olla edukseen aikuisen naisen edessä. Vaikka ääni aina välillä sortui, vastaili poika kysymyksiini reippaasti ja välillä naurahtikin.

Olin odottanut aiemmin iltapäivällä, että naapurivaunun isäntä oli painunut leirintäalueen ravintolaan kaljaa kiskomaan, ja poika lähtenyt saunalle. Onneksi saunassa ei ollut muita, jotta sain toimittaa asiani rauhassa. Vaikeinta oli aloittaa aiheesta. Ensin olin jutellut ummet ja lammet, sitten kysellyt jo rohkeammin mahdollisesta tyttöystävästä – saaden tuhahduksen – ja lopulta udellut, mitä hän piti minun vaimosta. Poika oli punastellut, mumissut jotain epämääräistä. Sillä hetkellä olin tiennyt, että hän tulisi. En sanoista, vaan sanattomasta viestinnästä: pojan oli pitänyt nostaa yhtäkkiä toinen jalka toisen päälle, ettei erektio näkyisi.

Tilanne pakkasi naurattamaan. Minä vilkuilin häntä ja hänen koomista vartaloaan, joka ei ollut vielä miehen mitoissa: jalkaterät olivat venähtäneet isoiksi räpylöiksi, samoin sormet, raajat olivat pitkät ja hoikat, mutta kasvot olivat hieman lapselliset. Panin merkille, että hän vilkuili minua vertaillen. En piilotellut mitään, vaan annoin hänen katsella työkalua, joka pääsi työntymään Paulan herkulliseen reisiväliin. Siinä saunassa olin kuitenkin kysäissyt, että haluaisiko hän katsella aikuisten touhuja, kun ne kerran tuntuvat kiinnostavan. Aikuisen naisen alastonta vartaloa, kookkaita tissejä ja herkkureikää. Samaa, jolle hän oli päivällä runkannut. Emmä tiiä oli ehdottomasti parempi vastaus kuin aivansama.

Hän oli siis tullut rohkeasti iltakymmeneltä, kuten sovittiin. Nyt vaimoni käyskenteli vaunussa vaalea pitkä tukka avoimena, hyvälle hajuvedelle tuoksuvana. Poika ei uskaltanut kasvoihin katsoa, mutta vilkuili epäuskoisesti mekon sisällä heilahtelevia rintoja. Välillä hän hymyili, mutta vältteli naiseni katsetta. Toisin oli ollut aamulla. Kyllä se pillun perään oli. Paulakin oli tavallista hermostuneempi, istui jalka toisen päällä ja vastaili juttuun yksisanaisesti. Ujostutti. Ajatus tästä oli tullut minulta pyykkinaurutapahtumien jälkeen, mutta Paula oli lämmennyt sille varsin nopeasti. Olin kysellyt, että mitäs jos kerrankin hän esittelisi oikein livenä.

Kiskoin itse lisää rohkaisuryyppyä ja aloin pikkuhiljaa hieroa vaimoni lantiota. Vaimon iho oli tulikuumaa ja minusta tuntui – se saattoi olla pelkkää mielikuvitusta -, että kaiken hajuveden ja hyväntuoksuisen vartalovoiteen ja saippuan läpi tuoksahti hapan pillu läpi. Naisen värkissä oli aina oma voimakas ominaistuoksunsa. Sellaista poika oli tuskin päässyt koskaan maistamaan tai nuuhkaisemaan.

Viimein uskalsin kysyä tovin yskimisen jälkeen, että näyttävätkö vaimoni rinnat yhtä hyvältä kuin pyykkinarulla. Tehostaakseni sanoja kokeili toista mekon päältä. Paulan iho jyskytti hermostuneesti. Poika käänsi katseensa pois ja myönsi totisena, että vielä paremmilta. Niin sitä piti. Jatkoin käteni liikettä pienelle vatsakummulle ja siitä reidelle, joka pysyi tiukasti kiinni. 36-vuotias vaalea vaimoni näytti pirun hehkeältä. Poika tuntui silti pidättelevän erektiotaan. Ujutin sormia reisien väliin niin korkealle, että mekon helma alkoi kohota. Poika kohensi asentoaan ja vaistomaisesti kurkisti alle. Siellä oli paljas pillu, hänen katsettaan varten katettu ja tarjottu. Katsoin vaimoa kysyvästi: olisiko nyt aika?

Kaikki alkoi oikeastaan aamullisesta episodista. Palaan toviksi sinne.

Olimme saapuneet leirintäalueelle Pohjanmaan rannikolle, kesä alkoi olla kauneimmillaan ja loma juuri alkanut. Meidän oli tarkoitus matkustaa samalla anoppilaan hakemaan lapsemme, joka oli viettänyt muutaman päivän mummonsa kanssa. Tietysti mielessä oli muutenkin keinuttaa kunnolla asuntovaunua, kun saimme kerrankin laatuaikaa kahdestaan.

Heti kun laitoimme vaunua teloille, huomasin naapurivaunun miehen kuolaavan rakasta vaimoani kovin intiimisti. Mursuviiksinen mies oli karvainen kuin apina, viisissäkymmenissä jo. Hän käänteli päätään vaunukatoksen alta kuin kirahvi, kun Paula erehtyi pyllistämään sinne suuntaan. Olihan siinä katsomista, yli 170-senttinen ruskettunut mamma aurinkolasit otsalla, kevyessä kesämeikissään. Mies ei peitellyt juurikaan tummanpunaisten mikroshortsien täyttä etumusta. Vähän kun olisi reittä nostanut, olisivat vitjamunat varmasti vilahtaneet. Toiset miehet saattaisivat olla mustasukkaisia, mutta minua hiveli oudosti vaimoni saama suosio muilta miehiltä. Sitä riitti useinkin, olihan Paula näyttävä nainen!

Vaimoni oli muuten vähän pidättyväinen ja arka seksitouhuissa, mutta hän tykkäsi pikkuhiprakassa vilautella reiden kulmaa tai rinnan syrjää. Hän myös nautti jättää pois pikkuhousut hameen alta kesähelteillä. Niinpä vinkkasin kahvia laittaessani Paulalle, että hän oli saanut äsken naapurin herran rajattoman huomion. Lomatunnelmassa oleva vaimoni kikatteli ja kertoi panneensa merkille saman. Ehdotin, että pitäisikö ukolle antaa lisää lomaherkkua. Vaimo oli heti juonessa mukana ja silmää iskien aikoi laittaa oikein perusteellisesti pihamaan grillauskuntoon, jos minulla ei ollut mitään sitä vastaan. Ei tietenkään, parahdin ja läppäsin muijaa kankulle.

Paula kykki pihalla valkoisessa puolireiteen ulottuvassa hihattomassa kesämekossa, asetteli tuoleja ja pöytää. Mekko oli mukavan vartalonmyötäistä mallia ja suli suorastaan uhkean naiseni ruskettuneisiin muotoihin. Mekon kangas oli niin ohkaista, että mustien tanka-mallisten pikkuhousujen ääriviivat erottuivat mailien päähän. Ainakin naapurin asuntovaunulle, jossa asu sai aikaan toivottua tulosta. Mies oli noussut istualleen tuolissa ja tuijotti vaimoani estottomasti harvan pensashanhikin välistä. Hymyilin, kun Paula alkoi rullata vaunun kulmaa parempaan asentoon: rinnat pullistuivat mekossa toisiaan vasten kahdeksi suureksi palloksi. Vielä kun liivit oli jätetty pois, paistoivat turvonneet nännipihat läpi. Tämä näky siis oli siis minulle päin ja sai taatusti tuppikullini kovenemaan. Paula iskikin silmää vaunun ikkunaan ja jatkoi pumppaavaa liikettään. Tiesin, että vaunusta kyyläävälle miehelle avautui suloinen herkkupeppu kohoilemassa ylhäältä alas, kimmoisat reidet ja solakat pohkeet. Kelpasi varmaan, hykertelin ja kaadoin lisää kahvia.

Palasin tähyilemään vaunulle, mutta aurinkotuoli oli tyhjä. Hetken tiirailtuani huomasin miehen, jonka vaimo oli komentanut herran vaunun vessa-astiaa tyhjentämään. Olin kuiskaamassa ikkunan välistä, ettei enää kannata keimailla, kunnes näin jotain muuta mielenkiintoista. Nuorempi mies seisoi samassa naapurivaunussa sisällä ja tuijotti palavin silmin vaimokultaani. Ilmeisesti perheen poika, ei vielä aikuinen, mutta seksuaalisesti herännyt. Päättelin sen tavasta, jolla tummatukkainen nuorukainen kouri shortsiensa pulleaa etumusta. Taito periytyi isältä pojalle.

Pahaksi onneksi Paula tuli juuri silloin sisälle ja hymyillen kysyi, oliko toimilla vaikutusta. Kerroin olevan, sekä isään että poikaan. Vaimoni punasteli ja epäili havaintojani. Talutin Paulan ikkunaan ja pyysin katsomaan verhojen välistä. Totta se oli. Poika piileskeli ikkunassa shortsit jalassa, mutta ilman paitaa. Hänellä oli laiha ja kalpea rintakehä, pallea kohoili kiihtyneen hengityksen tahdissa. Kyselin vaimolta, miltä tuntuu olla nuoren runkkarin seksiobjekti. Se näkee sinusta pitkään märkiä unia, kähisin. Paula naureskeli ja pyysi olemaan vaiti. Laitoin kuitenkin lisää pökköä pesään ja kehotin käymään vielä uudestaan ulkona. Paula sanoi silmät kiiluen, ettei hän kehtaisi. Tunnustelin hameen helman alta lämpöistä mätästä ja vihjasin, että annettaisiinko koko rahan edestä. Vaimo nauroi käheästi ja kysyi pitäisikö hänen ripustaa vielä pikkupyykki kuivumaan.

Niinpä seuraavaksi Paula kipitti pihalle pelkkä pyyhe vartalonsa yllä. Se sai aikaan toivottua liikettä ikkunassa. Onneksi pyykkinaru oli viritetty juuri vaunujemme väliin ja vaimokulta joutui menemään aivan muutaman metrin päähän naapurin ikkunasta. Hän alkoi ripustaa narulle uintikosteita bikineitään sekä muuta pikkupyykkiä. Naru oli sen verran korkealla, että Paula joutui varvastelemaan ja nostelemaan käsiään korkealle. Pojan liike shortseilla yltyi. Hän ei edes yrittänyt peitellä tekemisiään, vaan runkkasi housujen päältä lippalakki väärinpäin päässään.

Onneksi Paula oli jättänyt pyyhkeen solmun niin löysälle, että ykskaks kesken kurotuksen se rullautui auki ja putosi nilkkoihin. Hän ei heti ollut muka huomaavinaan ”vahinkoa”. Näin kuitenkin aran katseen, jonka Paula soi ikkunaan. Olisiko siinä ollut vähän hymyäkin mukana? Sellaista kainoa viettelyä, puolihuolimatonta flirttiä, jonka aikuinen nainen suo teinipojalle. Siitä se ajatus sitten oikeastaan lähti. Katseen jälkeen Paulan suu aukeni muka hämmästyksestä ja hän kietoi molemmat kädet rintojensa strategisten kohtien peitoksi. Luonnollisesti siinä jäi esille häpykummun siistitty karvakolmio. Poika sai siis lisää aikaa ihailulleen. Vasta tovin kuluttua Paula peitti haaransa toisella kädellä ja lähti juoksemaan vaunulle persposket vilkkuen. Poika vapisi ikkunassa ja vaaleiden shortsien etumukseen alkoi laajeta märkä laikku.

Nyt sama runkkari oli tässä. Nostin ja pudotin vaimon naruolkaimia ja annoin mekon valahtaa hitaasti vatsalle. Painavat rinnat tulivat esille sentti sentiltä, kun ruskettunutta ihoa ja rintakaarta alkoi paljastua. Vasen tissi pääsi ensin vapauteen. Toinen nänni suorastaan ponkaisi kankaan takaa esille rusoisena ja tummanpunakkana. Poika huokaisi. Hänen oli hankala olla ruutushortseissaan, vaikka keskisalko piti niitä paikoillaan. Miksei, nuori ja kokematon juippi, tuskin oli koskaan naista koskettanut edes sillä tavalla. Helppoa se oli itsellä, kun ruumiissa lämmitti muutama alkoholiannos viemässä pois enintä jännitystä. Paulaa ei jännittänyt enää niin paljoa kuin aamulla, hän uskalsi katsoa jopa poikaa silmiin.

Nännit jatkuivat paisumista, kun autoin mekon yläosan kokonaan navan päälle. Katselin nuorukaista ja kosketin vaimon rintoja, pyöräytin puolelta toisella ja upotin sormet pehmeään lihaan sellaisella voimalla, että Paula hypähti paikoillaan. Kysyin haluaako poika koskettaa? Hän nyökkäsi partahaivenet väpättäen. Hymyilin ja kehotin häntä ensin kuitenkin riisumaan. Paulan hengitys pihisi, kun vieras poika alkoi nyhjätä shortsien solmua auki. Se tuntui kestävän ja kestävän. Viimein hän sai pudotettua housut alas: kalsarit puuttuivat kokonaan. Vaimolta pääsi tahaton oho. Kikkeli ei ollut hirveän pitkä, mutta se oli yllättävän paksu ja todella terhakka – kuten tuossa iässä yleensä. Puolittain esinahan peitossa oleva terska osui melkein vatsaan ja karvattomat kivekset roikkuivat alhaalla.

Nostin vuorostani vaimon mekon helmaa ylös reisien juureen saakka ja esittelin vieraalle suuria, ruskettuneita jalkoja. Minullakin seistä jöpötti, mutta yritin hillitä vielä himoni. Pyysin Paulaa nousemaan seisomaan, jotta vieras näkisi koko komeuden. Hän katsoi minua vaivautuneesti, mutta nousi. Pojan sydämen jumputus kuului melkein sängylle saakka.. Hieroin Paulan pyöreää pyllyä, kannattelin mekon helmaa ylhäällä. Siirsin käteni etupuolelle ja levitin auki jalkoja. Vaalea siistitty karvakolmio näyttäytyi nuorelle miehelle. Hänen kalunsa alkoi nykiä, kun työnsin sormiani häpyhuulten väliin. Kulli rupesi kovettumaan lisää, varsi keräsi kaikki veret itseensä ja tulipa sieltä esille jopa pullea verisuoni, esinahkakin vetäytyi taakse ihan itsekseen. Himo ajaa tikanpojan puuhun. Jotenkin se nuorukaista nolostutti, mutta näky sai vaimoni naurahtamaan epäuskoisesti. Samalla pilluun lävähti mehukas kosteus, joka johtui pojasta. Kiusasin klitorista ja ruoppasin sormea syvemmälle vaginaan, joka oli täysin valmis nuorelle sonnille.

Vaikka minua hirvitti miten helposti vaimo oli kostunut pojasta, tuntui piinaava kiihotus hyvältä omassa vehkeessäkin. Kokeile nyt, kuiskasin pojalle, joka yritti kiskoa löysää t-paitaa sukuelimensä edestä. Poika astui pontevasti Paulan luo ja kosketti sormet vapisten rintoja. Paula ynähti ja kallisti kaulaansa taaksepäin, kuin olisi poseeraava malli. Vaalea amatzon-naiseni oli melkein poikaa pitempi. Poika vinkaisi ja tarttui jo itsevarmemmin utareisiin, pyörittelen niitä hiljaa. Yhtä aikaa huvitti ja kiihotti tuo arkuus. Hän tuijotti nännejä kuin ne olisivat silmät ja käpälöi lapseni äidin rintoja, kuin haluaisi itsekin vielä imeä niistä maitoa. Nuori mies seisoi niin lähellä uhkeaa vaimoani, että nykivä kalu kosketti varovaisesti Paulan jalkoväliä. En sanonut mitään, vaikka terska osui häpykarvoitukseen koko ajan useammin. Se oli vain merkki siitä, että poika olisi ollut valmis astumaan vaimoni. Ja kun vaimokaan ei laittanut vastaan – päästeli vain huokauksia turpeista huulistaan – päättelin hänen olevan härillään.

Uskallatko työntää sormen sinne, kysyin yllättäen pojalta. Vaimoni katsoi minua silmät suurella, kuin haluaisi sanoa, ettei tällaisesta ollut puhetta. Ei se pure, kannustin nuorta miestä ja levitin naiseni polvia apposelleen. Poika kumartui varovaisesti kurkistamaan jalkojen väliin, posliiniksi ajeltuihin häpyhuuliin. Hän näytti kandilääkäriltä, joka joutui ensimmäisen kerran katsomaan aikuisen naisen pyhimpään. Hän näytti imevän sisäänsä kypsän naisen jalkovälin tuoksua. Poika painoi etusormen hävylle, mutta kokemattomuuttaan liian ylös. Paula sävähti, mutta työnsi takapimppiään paremmin tarjolle. Nyt poika osui kohdalle ja sai sormensa liukumaan tummanpunaisten häpyhuulien väliin. Ne maiskahtivat kumeasti ja ottivat pojan myötäotteella työntämän sormen sisään helposti. Poika piteli sormeaan sisässä epäuskoisesti, tietämättä mitä pitäisi tehdä. Paula oli tilanteesta niin kiihottunut, että lemmenmehua valui reisille saakka.

Riisuin itse taustalla housuni ja vetelin muutaman kerran esinahkaa taaksepäin. Painauduin vaimoni selkään kiinni ja katselin olan yli, kuinka poika uskalsi jo liikutella sormea sisässä. Se kaikki vaikutti olevan hänelle uutta ja jännittävää, mutta silti terhakka kalu jaksoi pysytellä lujana kuin metallitappi. Pidin Paulaa kiinni lantiosta ja suukotin kaulalle, korvalehdille ja niskaan. Hän ynisi hiljaa, nojasi taaksepäin ja antoi minun kuiskutella korvaan. Pyysin häntä katsomaan pojan kalua, miten ponteva se oli, noin nuorta hän ei olisi koskaan saanut.
Kiveksetkin olivat suloisen karvattomat ja kyrvän pinta sileä, kuiskin. Tai eihän se vielä kyrpä ollut, kulli korkeintaan. Jalkoväli kuulosti litisevän nuorukaisen tutkimusretkistä ja sormi upposi välillä rystystä myöten sisään. Sen täytyi tuntua kohdunsuulla saakka. Paula ei kuitenkaan valittanut, antoi oudon pojan tunnustella synnytysvehkeitään antaumuksella. Sieltä oli meidänkin poika tullut, mutta nyt niitä ropelsivat vieraat sormet.

Painoin terskaani vaimon reisiväliin ja etsin oikeaa vakoa. Siellä se odotti liukkaana ja kutsuvana, taisin tosin kutsua enemmän nuorta miestä. Mutta hänen vuoronsa oli vain katsoa ja oppia. Terska löysi hahlon ja osui pojan sormeen. Hän säpsähti ja vetäisi kätensä pois. Työnnyin tilalle ja sain vaimostani irti kunnon mouraisun. Voi luoja, hän huokasi. Poika oli yhä polvillaan lattialla, aktiamme ihastellen. Näin kulli työnnetään pilluun, ähelsin pojalle, joka nyökkäsi. Hän ei kuitenkaan uskaltanut runkata omaa kaluaan, mitä nyt vähän nipisteli pallejaan. Sinunkin vuorosi vielä tulee…noin komea kyrpäkin, jatkoin kannustamista ja nylkytin vaimoani takaapäin. Hän ei uskaltanut puhua pojalle mitään, mutta katsoi tätä jo silmiin kiimaisena. Ei äidillisesti, vaan sillä tavalla kun nainen katsoo miestä – lihaa ja vartalon iloja kaivaten. Kiihottuneempi hän oli kuin koskaan, päättelin vaginan limamäärästä. Puristelin lantiolihoja ja paukuttelin kovempaa, olin himoissani ja kiimaa täynnä. Olin ylpeä vaimostani, joka oli tohtinut viedä paljastelufantasiansa eteenpäin, näyttää itseään julkeasti toiselle miehen tai miehenalulle, antaa jopa koskettaa.

Yhtäkkiä pysäytin liikkeeni pohjaan saakka ja kysyin, haluaisiko vaimoa katsoa kun poika runkkaa. Hän nyökkäsi, poikakin oli silmät ymmyrkäisinä. Näykkäsin korvalehteä ja supisin korvaan, että pyydä sitä pojulta ääneen. Paula avasi silmänsä raukeasti ja sai änkytettyä: ”voisitko sä runkata sun kalua?”. Nuori mies singahti hetkessä ylös lattialta ja riisui paitaansa. Hänen kainalokarvansa olivat märät jännityksestä ja voimakas Axe tuntui pettävän. Paula voihkaisi, kun kundi tarttui esinahkaansa ja alkoi veivata sitä peukalo-etusormi-otteella. Paksu tappi sojotti rivosti yläviistoon ja terska punotti helakkana. Paulan pillu puristi niin ihanasti, etten kestäisi siinä kaukaa. Niinpä aloin valmistella myös pojan tulemista. Kerroin hänelle, että minulta purskahtaisi siemenet pian kohtuun. Sinun valmistelemaan ja sormettamaan pilluun, lisäisin. Sanat kiihottivat poikaa, joka puuskutti karvaton rinta hiestä kosteana. Paula ei saanut silmiään irti nuorukaisesta, hän ihaili tämän masturbointia ja hymyili ujosti takaisin. Heidän keskinäinen sähkönsä sai minutkin lopulta laukeamaan, pursottamaan spermat syvälle tiukkojen emätinlihasten väliin. Nyin paikallani ja laskin siementä sisään.

Vaimo vaikutti vähän pettyneeltä, kun vetäisin löystyneen siittimen ulos, mutta minulla oli mielessä jo jatkoa. Nyt on sinun vuorosi, lupasin pojalle. Hän meni sanoistani aivan sekaisin, hämmentyi raukka. Kerroin, että pillua ei voisi antaa. Siinä olisi liian suuri riski, että samalla pantaisiin alulle masu-asukki. Mutta jotain muuta. Opastin Paulan selälleen vuoteelle ja silitin hänen märkiä, vaaleita hiuksiaan. Vaimoni makasi siinä kuin veistos, ruskettuneena ja pisamaposkina, mekko kokonaan rullalla vatsalla, häpyhuulet siemennestettä tirskuen. Suutelin poskelle, otin kaapista Savett- pyyhkeen ja sipaisin sillä enimpiä spermoja pois. Poika tarkkaili touhujani uteliaasti, tahtiaan hidastellen. Kehotin häntä tulemaan sängylle. Paula katseli hengitystään pidätellen, kun nuorukainen kiipesi kalu heiluen mukaan. Hän levitteli reisiään yllättävänkin valmiina, mutta sitä iloa en vieraalle leirintäaluepojalle suonut.

Jos haluat, niin saat työntää suorosi isojen tissien väliin, lupasin. Kalpea poika nyökkäsi ja nousi vaimoni päälle niin hiljaa, kuin rouvani olisi särkyvää silkkipaperia. Hän kiipesi vaimoni ruskealle vatsalle kulli pinkeänä kuin jousi, vilkaisi minua arasti ja pakotti terskaansa alaspäin rintojen hikiseen väliin. Paula painoi tissejään yhteen ja siirsi vihreät silmänsä pojan sinisiin silmiin. ”En minä hajoa” hän kuiskasi samettisella äänellään ensimmäistä kertaa jotain oma-aloitteisesti. Poika kohottautui käsivarsiensa varaan ja alkoi lykkiä kahden pehmoisen tissin väliin. Vaimoltani pääsi parkaisuja ja urahduksia, vaikkei hänen häpyynsä edes kajottu. Hän kai halusi miellyttää poikaa, joka nussi rintoja laihat pakarat kuopilla. Katselin sen verran nussijaakin, että havaitsin miten hänen pallit aluksi läiskyivät vaimoni ihoa vasten, mutta pian kivekset alkoivat uhkaavasti vetäytyä pussien juureen. Paulan nännit olivat isot kuin ahomansikat, eikä poika saanut silmiään irti niistä. Hänen tuijotti niitä samalla tavalla julkeasti, suu auki, kuin aamusella. Tuleminen ei olisi kaukana.

Pyysin poikaa lopettamaan. Hän ei kuullut, joten nostin ääntäni. Poika säikähti niin, että oli pudota tissisatulasta. Vaimokin katseli suu ammollaan reaktiotani. Sanoin, että poika voisi seuraavaksi painaa jalkoväliin. Täsmensin, että ei sisälle vittuun, vaan nussia reisien väliä. Siellä olisi kanssa makoisa puristus ja lämpöinen tussukka hiestää mukavasti kullin vartta. Poika sanoi joo käheästi ja nousi uudelleen vaimoni päälle, tällä kertaa makuuasentoon. En nähnyt mihin kyrpä sujahti, mutta luotin, että oikeaan paikkaan. Vaimo kietoi kätensä pojan kyljille, kosketti nuorta kalpeaa ihoa. He makasivat siinä kuin aviopari, vaikkei jäntevä kulli sisään saakka päässytkään. Sitä vasten varmasti tuntui kosteiden häpyhuulten pehmeys ja karvakolmion karheus. Poika laskeutui enemmän vaimoni päälle ja tämä puristi reisiään yhteen. Kaikki varovaisuus alkoi olla tiessään ja poika uskalsi ottaa kiinni vaimoani kupeelta.

Aikuinen nainen, vaimoihminen ja nuori keskenkasvuinen poikajulli liikkuivat samaa tahtia, katsellen toisiaan silmiin. Välillä Paula nosti päätään niin, että vehnänvaalea tukka sekoittui pojan nihkeisiin kasvoihin. Hän ei taatusti kestäisi kauaa. Halusin ohjeistaa, että poika laukeaisi vaimoni vatsalle, mutta päätin antaa tilanteen kehittyä nyt omalla painollaan. En tullut heidän väliin. Poika pumppasi selkä kaarella, kimmoisat pakarat pinkeinä. Ne näyttivät niin pieniltä vaimoni lihaksikkaiden reisien välissä. Värikontrastikin oli raju auringossa paahtuneen rouvani ja sisällä pelejä pelanneen pojan välillä.

Se tapahtui kuitenkin yllättäen. Poika nytkähti, mutta luulin hänen menettävän tasapainonsa. Hänen pakarat painautuivat yhteen, sitten toinen impulssimainen nykäisy ja siemensyöksy lähti liikkeelle. ”Nytkö”, vaimo tuijotti häntä hellästi ja antoi nuorukaisen laskea siemenet reisien puristukseen. Toivoin vain itse, ettei yhtään siittiötä pääsisi uimaan häpyhuulten uomaan. Tuollaisen nuoren miehen jyvät olivat varmaan hedelmällisen äkäisiä ja voimakkaita.

Poika veti kalunsa pois jalkovälistä ja näytti suotta anteeksipyytävältä. Kalu ei osoittanut elpymisen merkkejä ja valutti edelleen harmaata spermaa vaimoni vatsalle. Sukuneste oli paksua ja nokareista, haiskahti suolaisemmalle kuin omalleni. Mutta hikeähän se pääosin olikin, ja tuonikäisellä sitä riittää. Paula otti paketista toisen kosteuspyyhkeen ja pyyhkäisi sillä vuotavan kullin päätä. Poika ähkäisi. Juuri sillä hetkellä he vilkaisivat toisiaan, suupielet hymyssä, vapautuneina. Paula puristi lujemmin ja lypsi pyyhkeellä viimeiset pisarat. Terskan reikä tuijotti minua avonaisena kuin kuusiokoloavaimen pää. Mietin mihin tämä kaikki vielä johtaa…

3 kommenttia viestissä: “Vaimo innostui leirintäalueella, osa 1”

 1. Tosi hyvä says:

  Toivottavasti se poika saa pillua seuraavassa tarinassa 🙂
  Tosi hyvä stoori.

 2. erasor says:

  jatkoa tulemaan!

 3. Nautiskeleva ope says:

  Aika kuumottava…luin tämän aamulla työmatkan ratoksi junassa ja olipa vaikeuksia peitellä reaktiota vastapäätä istuvalta rouvalta.

  Hauska tyyli, toimii viemättä liikaa huumorin puolellekaan. Rakenne jopa todella hyvä takautumineen. Aihe todela hyvä. Jatkoa odotellessa…

Kommentoi

top