search
top

Tulevaisuuden ilotalo

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (38 votes, average: 3.76 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tässä pitkästä aikaa uusi tarina. Puhdasta fantasiaa, ei varsinaisia panokohtauksia. Yritän taas julkaista uusia tarinoita lähiaikoina.

Tervehdys lukijat!

Haluan kertoa teille työpaikastani, tulevaisuuden orjatyttöbordellista.

Aivan aluksi haluan huomauttaa, että tämä ei ole tarkoitettu mainokseksi. Tarinani luettuanne ymmärrätte, miksi paikkamme on suosittu ilman erityisempää mainostustakin.

Voisin kertoa muutamalla sanalla meistä bordellissa työskentelevistä tytöistä. Kutsun meitä tässä tekstissä orjatytöiksi, koska arvelen sen olevan lähin vastine asemallemme. Se on kuitenkin sikäli harhaanjohtava, että emme tee työtämme mitenkään vastentahtoisesti tai pakotettuina. Se ei oikeastaan ole meille edes työ vaan oikeammin elämäntehtävä. Tiedän että sanalla ”orja” on teidän maailmanajassanne ikävä kaiku, osittain varsin aiheellisesti. Käytän sitä kuitenkin, koska en tiedä paremminkaan sopivaa sanaa.

Tulevaisuuden tekniikan avulla meidät tytöt on tehty mahdollisimman täydellisiksi seksipalvelijoiksi. En todellakaan tiedä yksityiskohtia miten se on saatu aikaan, mutta kaikilla meillä tytöillä on mm. kauniit kasvot, virheetön iho, vartaloomme sopivat symmetriset rinnat ja kiinteä peppu.

Tämä ei tarkoita sitä, että olisimme kaikki samanlaisia kopioita jostakin täydellisestä huippumallista. Päinvastoin, jokainen meistä tytöistä on omanlaisensa yksilö. En usko että mitään kaikenkattavaa seksikkyyden perikuvaa on edes mahdollista löytää. Hyvinkin erilaiset vartalomallit, kasvonpiirteet, hiustyylit ym. voivat olla seksikkäitä. Tietysti olen ylpeä omista pitkistä vaaleista hiuksistani ja terhakkaista pyöreistä rinnoistani.

Kauneutemme on myös kestävää lajia; työstämme, jos niin voi sanoa, huolimatta pysymme nuorekkaina ja kimmoisina mutta silti luonnollisina pitkälle aikuisikään. Senkään jälkeen ulkonäkömme ei kulahda vaan enemmänkin kypsyy, ja olemme niin sanoakseni todella hyvännäköisiä vielä vanhemmitenkin.

Ulkoisten avujen lisäksi meihin tyttöihin on istutettu mm. luontainen vastustuskyky kaikille tunnetuille sukupuolitaudeille, joten emme suojaamattomassakaan seksissä saa tartuntoja tai levitä niitä eteenpäin. Olemme myös steriloituja, eli voimme tulla raskaaksi ainoastaan keinohedelmöityksellä. Asiakkaidemme ei tarvitse käyttää aikaa ehkäisystä huolehtimiseen.

Yksi asia, josta en tiedä, onko sitä muokattu jotenkin, on meidän tyttöjen luonne ja kiinnostus seksiin. En ole varma, miten kuvailisin esimerkiksi omaa suhdettani siihen. Pystyn oikein mielelläni peuhaamaan kymmenen asiakkaan kanssa päivässä useamman päivän putkeen, nauttien jokaisesta erikseen, yleensä jopa saan aidon orgasmin jokaiselta joka sellaisen tahtoo antaa. Toisaalta minulle ei myöskään ole ongelma flirttailla ja esitellä vartaloani asiakkaille, saamatta seksiä keneltäkään. Ehkä en yrittänyt tarpeeksi, tai ehkä he pitivät jonkun toverini asustuksesta tai kampauksesta tänään enemmän.

Emme saa “työstämme” varsinaista palkkaa, mutta toisaalta harva meistä sitä kaipaakaan. Meillä kuitenkin on ilmainen yhteisasunto, ruoka ja muut perustarpeet, käytännössä rajaton kokoelma vaatteita kokeiltavaksi, turvattu työpaikka ja seksiä aina kun haluamme. Mitä muuta tyttö voisi tarvita?
Jos on tarvetta omalle käyttörahalle, sitä saamme usein tippeinä asiakkailtamme.

Kuten aiemmin mainitsin, en oikeastaan edes kutsuisi tätä työksi. Seksuaalisen ilon ja nautinnon tuottaminen on minulle enemmänkin elämäntehtävä, jotakin mistä haluan tehdä. Se on jotakin mikä tekee minusta minut.

Ehkä tämä riittää alustukseksi meistä tytöistä.

Bordellimme sijaitsee yhdellä kaupungin keskustan suositusta kauppakadusta erkanevalla sivukadulla. Paikka on mukavan keskeinen, että tänne on helppo tulla, mutta kuitenkin sopivasti “varjossa”. Seinänaapureina meillä on yhdellä puolella hotelli ja toisella laadukas seksivälinekauppa, joista molempien kanssa meillä on pientä yhteistyötä.

Sisäänkäyntimme on pienessä syvennyksessä avoimen terassikatoksen alla. Oven ympärille on maalattu pehmein värein kutsuvaa tunnelmaa luova abstrakti taideteos. Jotkut sanovat sisäänkäynnin muistuttavan aukeavia nuoren tytön häpyhuulia, mutta itse en ole koskaan hahmottanut yhdennäköisyyttä. Vaikka pidänkin maalauksesta paljon, toivon todella ettei oma häpyni näytä samanlaiselta. Tietysti voisin joskus kokeilla maalata häpykolmiolleni samanlaiset koristeet. Hmm..

Molemmin puolin sisäänkäyntiä on rivi näyteikkunoita, joissa on näytillä edustava valikoima meitä tyttöjä eri tavoin pukeutuneina seksiobjekteina. Melkein kuin alusvaate- tai seksiasustekaupan näyteikkuna, mutta paljon monipuolisempi ja aidoilla flirttailevilla tytöillä. Jokaisella tytöllä on myös ranteessaan näkyvissä kutsunumero, jonka perusteella hänet voi tilata sisällä.

Ikkunamainosten lisäksi ilotalomme sisäänkäynnin edessä on yleensä pari tyttöä houkuttelemassa ihmisiä sisään. Nämä tytöt ovat niin alasti kuin julkisella paikalla voi olla, usein alusvaatteisillaan hymyilemässä ihmisille. Koskemattomuuden varmistamiseksi näytetytöillä on metallinen siveysvyö ja toisinaan myös lukitut metallirintaliivit. Näitä lukuunottamatta he ovat mahdollisten asiakkaiden vapaasti tarkasteltavissa ja kokeiltavissa. Varkauksien ehkäisemiseksi tytöt on myös kiinnitetty siveysvöistään ketjulla terassikatoksen pylväisiin.

Sisäänkäynti johtaa laajaan pyöreään aulatilaan. Välittömästi sisäänkäynnin vieressä, pienessä syvennyksessä, näkösuojassa mutta silti esillä, ovat ”ilmaispillutytöt”. Nimensä mukaisesti nämä tytöt ovat maksuttomassa käytössä pikaiseen paineenpurkuun. Heidät on yleensä kahlittu paikalleen antavaan asentoon, paljas pillu ja useimmiten myös peppu avoimesti tarjolle. Muutama tyttö on esimerkiksi lukittu puisiin kehikkoihin, jotka pakottavat jalat ylös ja työntävät pillun ja pepun esille, juuri normimiehen kalun korkeudelle. Toiset on kahlittu pöytätasoille jalat haaralleen otettavaksi takaapäin. Lisäksi pari tyttöä on liekaketjussa lattialla polvillaan, antamassa suullisia palveluita.

Osa ilmaispillutytöistä on laitettu paikalleen rangaistuksena jostakin rikkeestä, mutta suurin osa on vapaaehtoisia tyttöjä, jotka haluavat viettää työpäivän vaihteen vuoksi vain avuttomina panopuina. Rangaistavilla tytöillä on häpeärangaistuksena näkyvillä kyltti tytön rikkeestä, mutta myös jotkut rajumpaa kohtelua kaipaavat tytöt toisinaan merkitsevät itselleen keksityn rikkeen, kiihottaakseen asiakkaita rankaisemaan itseään. Esimerkkinä voisin mainita, kuinka kerran kaipasin itse raisumpia otteita. Kahliuduin pöytään takaapäin nussittavaksi, ja jätin ylleni kyltin “Tämä tyttö kieltäytyi antamasta peppuseksiä”. Takapuoleni ei ole koskaan tainnut olla niin ihanan hellänä kuin sen päivän jälkeen.

Kuten sanottu, nämä pillut (ja peräaukot) ovat maksuttomia, joskin asiakkaat saavat halutessaan jättää vapaaehtoisen maksun oheiseen säästölippaaseen. Jotkut huumorintajuiset vieraat jättävät tippinsä suoraan tyttöjen pilluihin, huolimatta että tätä kehoitetaan välttämään.

Ilmaispilluilla on oma vankka käyttäjäkuntansa, mutta paikkamme varsinainen anti löytyy peremmältä. Suurten volyymien ansiosta bordellimme perushintataso pystytään pitämään houkuttelevana kaikille.

Sisäänkäynniltä lähtevä käytävä laajenee pian suureksi puoliympyrän muotoiseksi aulatilaksi. Sisäänkäynniltä katsoen oikealla, puoliympyrän suoralla sivulla on palvelutiski, jolla hoidetaan maksut, varaukset ja muut ikävät byrokraattiset asiat. Tiskiä pyörittävät tytöt ovat usein pukeutuneet perinteiseen seksikkään sihteerin tai virkailijan asuun, kuten lyhyeen hameeseen ja kauluspaitaan. Hekin ovat aina valmiita lähtemään käytettäväksi, usein tuplahintaan, josta he mielellään hyväksyvät puolet luonnossa maksettuna.

Aulan toinen, pyöreämpi puoli jatkaa ulkoseinän näyteikkunan teemaa, edustavaa valikoimaa tyttöjämme pukeutuneina ja laittautuneina seksikkäiksi. Palvelutiskillä peritään pieni pääsymaksu, jolla tyttöjä pääsee katsomaan lähemmin.

Seinusta on jaettu väliseinillä löyhästi teemoiteltuihin osiin. “Uimarannalta” löytyy yleensä niin kesäasuisia naapurintyttöjä kuin rantabeibejäkin, “Fantasialeikkikehästä” seksikkäitä puputyttöjä tai lateksidemoneita. Tai jos mielihalut osoittavat hiukan kinkympään suuntaan, voi mennä “Orjamarkkinoille” etsimään nöyrää palvelijaa talutusketjussa tai vastapyydystettyjä sidottuja villityttöjä. Osioiden nimet ja rajat ovat lähinnä suuntaa antavia, koska useimpia asuja on hankala tai mahdoton luokitella tiukkoihin kategorioihin.

Kauniiden asujen lisäksi monet tytöt ovat koristelleet vartaloaan tatuoinneilla ja muilla kuvilla. Itse en ole koskaan innostunut tatuoinneista, minulle riittää pieni logomme ja siihen koodattu oma kutsunumeroni vasemmassa pakarassani. Ymmärrän kyllä miksi jotkut tytöt pitävät niistä ja esiintyvät välillä jopa täysin alasti, pukeutuneena vain tatuointeihinsa. Olen itsekin kokeillut esiintyä pelkästään iholleni maalatuissa bikineissä.

Aulan ja näyteikkunan tytöt ovat yleensä valinneet ja joskus jopa suunnitelleet asusteensa itse, oman luonteensa ja mielialansa mukaan. Tuoreuden, monessakin mielessä, säilyttämiseksi samaa tyttöä pidetään äärimmäisen harvoin poseeraamassa useampaa tuntia, joten näytillä oleva valikoima myös vaihtuu jatkuvasti. Uskallan väittää, että jokaisen asiakkaan unelma on joskus ollut aulassamme tai ikkunassamme näytillä. Jos jokin puuttuu niin kertokaa siitä meille, saatatte nähdä unelmanne jo seuraavalla käynnillä. Meidän työmme ja elämämme on seksifantasioden toteuttamista.

Ei varmaankaan ole suuri yllätys, että jotkut asiakkaat maksavat sisäänpääsymaksun pelkästään päästäkseen katsomaan seksikkäitä tyttöjämme pornahtavissa asuissaan. Meillä ei ole mitään sitä vastaan, esittelemme sulojamme mielellämme. Usein katsoessa kuitenkin alkaa tehdä mieli jotakin enemmän, ja tulee houkutus viedä tyttö huoneeseen… Ilmaispillutyttöihin voi tietysti aina purkaa pahimmat paineet, jos satunnainen pillu kelpaa.

Jos kukaan tarjolla olevista tytöistä ei miellytä silmää, tai muuten vain tietää haluavansa jotakin tietynlaista, palvelutiskiltä voi pyytää kuvaston, jossa voi nähdä kaikkien tyttöjemme kuvat, mitat ja muut tiedot, kuten lyhyen luonnekuvauksen ja suosikkiasennon. Jokaisella tytöllä on oma numeronsa, jonka avulla voi nopeasti tarkistaa aulan seinälle sijoitetusta valotaulusta tytön varaustilanteen ja nähdä onko tyttö parhaillaan vapaana, käytössä, pian vapautumassa tai kenties rangaistavana jostakin rikkeestä.

Palvelutiskiltä on myös mahdollista varata tyttöjä ennakkoon, mikä suosituimpien tyttöjen kohdalla onkin varmin tapa. Monilla kanta-asiakkaillamme onkin omat suosikkityttönsä, joiden luokse he palaavat kerta toisensa jälkeen.

Palvelutiskiltä voi saada toisenkin kuvaston, johon on luetteloitu vaatteet ja muut varusteet, joihin meitä tyttöjä voi pyytää sonnustautumaan. Tytön voi halutessaan tilata vaikka pukeutuneena lateksimuoviin tai haaremineidoksi. Tyttömme on koulutettu vastaamaan kaikkiin asiakkaiden toiveisiin, vaikka ovatkin luultavasti parhaimmillaan “omalla alallaan”.

Kun mieleinen tyttö on löytynyt, tarvitsee enää löytää paikka jossa häntä haluaa käyttää. Suosittu tapa on vuokrata ”hytti”, bordellimme tarjoama äänieristetty ja lukollinen yksityiskoppi. Hyttien koko ja varustelutaso vaihtelee, joten asiakkaiden on mahdollista löytää juuri omille mieltymyksille ja kukkarolle sopiva vaihtoehto. Halvimmat hytit ovat matalia muutaman neliömetrin koppeja, joiden varustukseen kuuluu yleensä ainoastaan helposti puhdistettava patja ja peitto. Hinnan mukana myös koko ja varustelutaso nousee. Hienoimmat “hytit” alkavat muistuttaa tarinoita itämaiden palatsien haaremeista suihkulähteineen ja silkkiverhoineen. Näiden kahden ääripään väliin mahtuu monia vaihtoehtoja ja lisäominaisuuksia, kuten laadukkaammat petivaatteet, peiliseinät, kiinnityspaikkoja tytön kahleille, puoliläpäisevä ikkuna joka tarjoaa näköalan kaupunkiin…

Useimmat asiakkaat ostavat tilavamman hytin, jossa mahtuu tekemään enemmän. Mutta on myös monia, jotka haluavat vain ahtaaseen pehmustettuun koppiin alastoman ja seksinnälkäisen tytön kanssa. Tai miksei useammankin?

Samoin kuin tytön, myös hytin voi myös varata ennakkoon. Näin sinne saa juuri haluamansa varusteet ja haluamansa tytön odottamaan mieleisissä asusteissa. Monet suosivatkin tätä tapaa, ja pyytävät oman suosikkityttönsä odottamaan huoneessa alusvaatteisillaan, tai vaikka valmiiksi alasti sänkyyn sidottuna, peppu sievästi tarjolle aseteltuna.

Mikään ei myöskään estä varaamasta paikkaa isommalle seurueelle kerrallaan. Mikä voisi olla parempi lopetus kaveriporukan illanvietolle kuin yhteinen huone sievien ja halukkaiden tanssityttöjen kanssa?

Jos päätöksenteko runsaan valikoimamme edessä tuntuu hankalalta tai haluaa kokeilla jotakin uutta ja erilaista, tytöiltämme voi pyytää “yllätysohjelmaa”. Meille voi vaikka kertoa vain mihin aikaan on tulossa ja kauanko haluaa nauttia seurastamme, niin tyttömme suunnittelevat nautinnollisen ajanhetken. Tähän mennessä kukaan asiakkaistamme ei ole poistunut yllätyskerralta tyytymättömänä, ja monien tyttöjemme suosikkiajanviete onkin suunnitella seksikkäitä yllätyksiä asiakkailleen. Jos erityisesti pitää jostakin tai on jotakin mitä ehdottomasti ei halua, siitä voi toki mainita tytöillemme.

Jotkut ehkä huomasivatkin jo, että laadukkaimpien hyttiemme varustelutaso ja käyttötapa alkaa muistuttaa hotellihuoneita. Tämä ei ole sattumaa. Kuten aiemmin mainitsin, ilotalollamme on yhteistyötä seinänaapurihotellin kanssa, ja suuri osa huoneistamme onkin oikeastaan yhteiskäytössä. Ei ole mitenkään epätavallista, että hotellin asiakas tilaa meiltä viihdyttäjän yöksi suoraan omaan huoneeseensa, tai että meidän asiakkaamme varaa itselleen hotellihuoneen. Osa hotellin kerroksista on tosin varattu ilolinnuttomaksi alueeksi, mutta huoneet eivät ole juuri koskaan loppuneet kesken.

Samoin kuin hotellihuoneita vuokrataan seksitarkoituksiin, monet myös vuokraavat meidän yksinkertaisia hyttejämme yöpymiskäyttöön. Jos ei tarvitse yöpaikalta muuta kuin sängyn ja tyynyn, pieni äänieristetty koppi voi olla hyvinkin mukava ja edullinen ratkaisu.

Ei luultavasti tarvita kovin paljon mielikuvitusta arvaamaan, millaista yhteistyötä meillä on toisen naapurimme, seksivälinekaupan kanssa. Välillä mietin, kuinka suuri osa heidän myynnistään oikeastaan tulee meidän huonepalvelumme kautta, asiakkaan saadessa inspiraation uudesta leikistä tyttönsä kanssa.

Varatun ajan loputtua tyttö palautetaan valmistautumaan seuraavaa asiakasta varten. Ellei tyttöä ole varattu, on tietysti mahdollista ostaa lisäaikaa.

Tässä tulikin käytyä läpi bordellimme perustoiminnat. Puhtaan huoraamisen, jos tätä ilmaisua haluaa käyttää, lisäksi meillä on kuitenkin muutakin toimintaa.

Ketään tuskin yllättää, että monet tyttömme tuottavat mielellään eroottista kuvamateriaalia. Meillä on jopa oma pieni studio yksinkertaisia kuvia ja videoita varten, ja nettisivullamme on kohtuullisen laaja kuvagalleria tekemistämme kuvista. Saamme sivustomme kautta jonkin verran mainostuloja ja tietysti mainosta itsellemme, mutta ennen kaikkea sen tarkoitus on sama kuin työmme muutenkin, eli tarjota materiaalia seksuaaliseen iloon ja tyydytykseen.

Omien kuviemme lisäksi monet asiakkaamme teettävät meillä tilaustöitä. Jotkut asiakkaamme ovat jopa tehneet hardcore-pornoa kanssamme, yleensä tosin vain muistoksi itselleen. Meillä tytöillä ei ole mitään seksin taltioimista vastaan, kannatamme yleisemminkin vapaata kuvaamista. Studion lisäksi myös useimpiin hytteihimme saa halutessaan asennettua kameran.

Seksikuvien lisäksi jotkut tyttömme ovat myös toimineet malleina esimerkiksi alusvaate- tai seksilelumainoksissa. Vaikka emme olekaan varsinaisia näyttelijöitä, eroottinen esiintyminen onnistuu meiltä kuin luonnostaan.

Mainitsin aiemmin, että meidät tytöt on steriloitu emmekä voi tulla raskaaksi luonnonmenetelmällä. Tämä tietysti helpottaa työtämme, mutta haluamme palvella myös asiakkaita jotka pitävät odottavista tai imettävistä tytöistä. Tämän vuoksi meistä tytöistä valitaan joka kuukausi muutama tyttö keinosiemennettäväksi.

Siemennettäväksi pääsevät valitaan yleensä halukkaiden joukosta arpomalla. Koska toimitus on nopea ja tehdään koneellisesti tytön nukkuessa, onnekkaat eivät välttämättä edes tiedä asiasta ennen kuin raskauden merkit alkavat näkyä.

Tytöt palvelevat asiakkaita koko raskautensa ajan, tai ainakin niin pitkään kuin sen katsotaan olevan turvallista lapselle. Raskauden vaiheet merkitään myös selkeästi Tyttökuvastoon, toisaalta auttamaan pyöreistä masuista pitäviä löytämään tyttö siliteltäväksi, toisaalta siksi koska raskauden loppuvaiheessa tyttö ei voi harrastaa kovin rajuja leikkejä.

Myös synnytyksiämme on mahdollista päästä katsomaan ja joskus jopa kuvaamaan, vaikka niissä harvemmin onkaan mitään eroottista. Monet asiakkaat haluavat päästä seuraamaan oman suosikkityttönsä synnytystä, ja toisinaan synnytyspelkoiset naiset tulevat katsomaan millainen toimitus on kyseessä. Ainakin itse pidän yleisöstä, kipukin tuntuu helpottuvan kun voi ajatella esiintyvänsä yleisölle.

Synnytyksen jälkeen lapset, jotka ovat lähes järjestään tyttöjä, vieroitetaan meistä melko nopeasti. Käsitykseni mukaan osa annetaan adoptoitavaksi, mutta useimmista aletaan kouluttaa työllemme jatkajia.

Synnyttäneet tytöt pääsevät usein tarjoilemaan asiakkaille rintamaitoaan. Imettäväksi pääseminen merkitsee usein tytölle lisäkysyntää, usein juuri sopivasti ajalle jolloin hänellä on tarve karistaa raskauskilot. Välillä olemme vitsailleet, pitäisikö meidän hakea maidollemme jotakin tunnustuksia. Luomua uskoisimme sen olevan, mutta “vapaiden tyttöjen maidoksi” sitä ei ehkä julistettaisi.

Koska uskon, että on monia joita aihe kiinnostaa, voisin kertoa hiukan myös bordellimme WC:istä. Ne, joita rangaistavien tyttöjen nöyryytys ei kiihota, voivat siirtyä suoraan loppuun.

Kuten sanottu, bordellimme WC:t ovat näkemisen arvoiset jo itsessään.

Pisuaareina toimivat läpinäkyvät lasisuppilot. Jokaisessa on alaston orjatyttö jollakin tavoin kahlittuna. Useimmat ovat polvillaan, kädet sidottuna niskan taakse ja kasvot eteenpäin, niin että asiakas voi virtsata vaikka tytön kasvoille, hiuksille tai rinnoille. Joillakin tytöillä on avoin suukapula, joka mahdollistaa tähtäämisen tytön suuhun. Kahlitut pissatytöt eivät tietenkään voi tehdä muuta kuin seurata pissan vähittäistä kertymistä päälleen, sen peittäessä vähitellen ensin lantion, sitten vyötärön, alkaessa kelluttaa rintoja ja ulottuessa vähitellen kaulaan. Jos pinta nousee vielä siitäkin, tytön täytyy vain juoda sitä matalammaksi.

Välillä pisuaarit tietysti tyhjenevät, että asiakkaat pääsevät pissaamaan paljaille rinnoille. Olen joskus kuullut huhun, että tyhjennysaukoista myös täytettäisiin astioita hitaasti, koska muuten täyttyminen kestäisi aivan liian pitkään.

Useimmilla pisuaaritytöillä on pillussaan kauko-ohjattava vibraattori, jonka asiakas voi halutessaan käynnistää kiittääkseen tyttöä hyvästä palvelusta. Erityisen kurittomille tytöille on saatettu laittaa myös rangaistusnappi.

Vessareiät ovat omissa kopeissaan. Ne ovat muuten normaaleita, mutta mukaan saa halutessaan alastoman ja kahlitun tytön vessapalvelijaksi. Mihin vessatyttöä haluaa käyttää, on jokaisen oma asia.

Kiitos että jaksoitte lukea tänne asti. Toivon että pääsen joskus palvelemaan Teitäkin, pilluni on kostea jo pelkästä ajatuksestakin.

9 kommenttia viestissä: “Tulevaisuuden ilotalo”

 1. Slavemaster says:

  Kiitos kommenteista. Olen jonkinlaista jatkoakin hahmotellut, en vain tiedä jaksanko kirjoittaa auki kaikkia niitä panokohtauksia joita kertojan edustavasta päivästä kertominen vaatisi. Otan vastaan ratkaisuehdotuksia…

 2. Anderson says:

  Mielenkiintoinen maailma! Tälle soisi jatkoa.

 3. ihastunut says:

  Tää vaan on niin ihana teksti, että luen tätä aina ja ikuisesti! Toivoisin jatko-osaa, jossa kerrottaisiin jonkun orjatytön tai asiakkaan kokemuksia! =)

 4. elsasex says:

  Mä jotenkin kuvittelen nää aidosti. Tsih, vittu kostuu jo ajatuksestakin.

 5. says:

  Ihan mahti. Odotan pääseväni lukemaan seuraavan osan.

 6. says:

  Siiiiiiis aivan tajuttoman hyvä!!! Kerrankin jotain täysin erinlaista!
  hienosti kuvailtua! Aivan mahtava. Pystyin hyvin kuvittelemaan kaiken!:) kiitis tästä tekstistä!!

 7. Neito says:

  Hyvä kuvaus, nyt toivon että tuot tapahtumia luomaasi maailmaan! 🙂

 8. omg says:

  siiis parasta fantasiaa mitä oon koskaa lukenu!! tahtoo lisää mainiota tekstiä ja ihania yksityiskohtia :9 10++ ja toivon lisää jatkoa tälle <3

 9. kommentoija says:

  Todella mielenkiintoinen. Kerrankin jotain erilaisempaa, vaikka alussa odotin kuulevani hahmon kertovan itsestään ja omasta päivästään. Hieno kirjoitus!

Kommentoi

top