search
top

Pienen ravintolan tumma tuuhea nainen

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (20 votes, average: 3.25 out of 5)
Loading...

Olin päässyt lähtemää liikkeelle vasta pari tuntia pimeän tulon jälkeen. 130 kilometrin matkasta oli vasta puolet taittunut, mutta ainakin kaksi tuntia matka vielä veisi. Tie oli täynnä mutkia, kuoppia, ja ennenkaikkea liikennettä: moottoripyöriä ja skoottereita katkeamattopmana virtana, seassa autoja ja aina välillä jokunen rekka. Joskus vauhdin sai nostettua viiteenkymmeneen, mutta yleensä jo kolmekymppiä tuntui ylinopeudelta. Käsittämättömän paljon ilman valoja ajavia. Keskittymisen täytyi olla herpautumatonta, niinkuin täällä ajaessa aina. Päätin pysähtyä hetkeksi. Söisin ja joisin. Voisin jopa viivytellä tunnin tai pari siinä toivossa, että liikenne hiukan vähenisi.

Huomasin tien oikeassa laidassa pienen ravintolan ja tein U-käännökse heti kun vastantuleva liikennen salli. Parkkeerasin skootterin pientareelle, jätin kypärän taustapeilin päälle ja menin sisälle. Yhden varjostimettoman energiansäästölampun himmeästi valaisema ravintola oli pieni, kaakelilattialla oli vain yksi pöytä ja sen molemmin puolin penkki. Etuseinä tielle päin oli avoin, takaseinällä lasivitriinin tapaisen takana oli avoin ovi pimeään huoneeseen. Huoneessa oli äänestä päätellen televisio auki. Pöydällä oli muoviastiassa kerupukia, aurinkokuivattua ohutta riisijauhoista tehtyä leipää. Otin yhden palasen ja mutustelin sitä.

Lopulta nainen tuli takahuoneesta. Hän oli hiukkasen pyöreä, melko tummaihoinen, iältään mitä tahansa kolmen- ja viidenkymmenen väliltä. Hymy ei kadonnut hänen kasvoiltaan hetkeksikään ja silmät tuntuivat tarkkailevan minua koko ajan. Hän oli pukeutunut väljiin pitkiin housuihin ja valkoiseen T-paitaan, jossa luki “Good girls get to Heaven, bad girls get anywhere”. Minua nauratti hiukan, ja mietin mahtaako naisella olla aavistustakaan mitä T-paidan teksti tarkoittaa. Tuskin.

Tähän aikaa ei muuta ruokaa ollut saatavissa kuin paistettua riisiä katkarapujen kanssa. Se kelpasi minulle. Join jääteetä pöydän ääressä samalla kun nainen laittoi ruoan jossakin takahuoneessa. Kun hän toi ruoan, hän istui muitta mutkitta pöytään seurakseni ja aloimme jutella. Pääasiassa solkkasimme paikallista kieltä, jota olin ehtinyt jo auttavasti oppia, mutta yllättäen nainen osasi nyös hiukan englantia, jolla paikattiin niitä kohtia, joiden kohdalla tuli hankaluuksia. Yksinkertaisia asioita sanoin hänelle englanniksi, koska huomasin hänen olevan tyytyväinen kun sai vaikuttaa kielitaitoiselta.

Ensin kävimme tietysti perusasiat: mistä tulen ja miksi olen täällä; sitten sää kotimaassa: paljon lunta ja pakkasta; lapset ja perhesuhteet: “I no husband. Husband I already die.” Leskirouva siis. Mieheltä perinnöksi jäänyt tämä ravintola, muutama mango- ja banaanipuu sekä peltotilkku, joiden turvin nainen yritti kouluttaa teini-ikäistä tytärtään paremman elämän syrjään kiinni. Tytär kävi koulua viidentoista kilometrin päässä olevassa kaupungissa ja asui viikot isovanhempiensa luona siellä. “I now alone”, ja puhe vaihtui tulvaksi naisen omaa kieltä. Välilllä naurettiin, välillä puhuttiin vakavammin.

Nainen istui vastapäätä minua ja sanojaan tehostaakseen tökkäsi pöydällä olevaa kättäni tämän tästä. Hän kertoi vakavampana ensin, kuinka hän tarvitsee ensi viikolle tyttären koulumaksuun rahaa summan, joka vastaa hänen kuukausittaisia tulojaan. Nyt näyttää siltä, että tytär joutuu keskeyttämään koulun, koska rahaa ei ole. Hetken Ribkan – sen hän oli sanonut nimekseen – silmiin ilmestyi alakulo, mutta nopeasti entinen tuike syttyi jälleen ja puhe siirtyi muuhun. Hän alkoi kuulustella minua tyttöystävän puutteesta. Olin aikaisemmin kertonut, että minulla on vaimo Suomessa ja että olin ollut puolen vuoden komennuksestani maassa jo neljä kuukautta. “Man need woman. Why no girlfriend here?”. Ribka tökkäsi minua jälleen käsivarteen, mutta tällä kertaa nappasinkin häntä ranteesta ja vastasin “A woman needs a man, why don’t you have a boyfriend?”

Aivan lyhyt hiljaisuus. Ribka vilkaisi silmiini, rannettaan pitelevää kättäni ja taas silmiäni. Siiten hän nauroi, ravistautui irti otteestani ja kysyi haluanko juoda vielä teetä. Vastasin myöntävästi ja tunsin itseni noloksi. Oli tyrinyt oikein kunnolla. Muslimimaassa ei kosketeta tuntematonta naista tuolla tavoin. Hänen flirttaileva puhetapansa ja naurunsa vain oli saanut minut vastaamaan samalla tavoin. Mietin jo, pitäisikö minun vain jättää maksu ruoasta pöydälle ja häipyä. Aviomiestä ei ollut, mutta mistä sen tiesi, vaikka naapuritalot olisivat täynnä sukulaismiehiä, jotka olisivat halukkaita kostamaan loukkauksen. Hiivin takahuoneen ovelle: jos Ribka ei olisi siellä, hän saattaisi olla naapurissa, ja silloin poistuisin kiireen vilkkaa.

Huone oli tyhjä. Nurkassa matala sänky, lattialla puisen laatikon päällä pieni televisio. Nurkassa puinen kaiverruksin koristeltu kaappi, ja huoneen toisessa päässä vesijohto ja keittiön virkaa toimittava pöytä. Kaasuliekillä oli kattila, joka höyryn määrästä päätellen kiehui. Huoneessa oli ravintolaan johtavan oven lisäksi kaksi muuta. Toisen niistä täytyi johtaa ulos. Ribka oli lähtenyt, ja minunkin olisi mitä ilmeisimmin lähdettävä, nopeasti. En kuitenkin ehtinyt liikahtaakaan kun toinen ovista aukeni, ja Ribka astui siitä sisään. Hän oli vaihtanut ylleen sarongin pitkien housujen sijaan. Hän ei huomannut minua hämärässä oviaukossa, ja vetäydyin nopeasti takaisin istumaan pöydän ääreen. Sydämeni oli alkanut hakata jo silloin, kun luulin Ribkan lähtenen hakemaan naapurista apua, mutta vaikka hengenvaara ilmeisesti olikin väistynyt, olivat ajatukset alkaneet laukata sellaisia latuja, että pulssi pysyi korkealla.

Ribka tuli teelasin kanssa, asetti sen eteeni pöydälle. Sitten hän astui pari askelta taakse, pyörähti kerran ympäri ja sanoi taas nauraen: “You like I”, mutta nyt hänen naurussaan oli uusi, jännittynyt sävy. Hän jäi katsomaan silmiini. Vastasin pitäväni hänestä. Lisäsin vielä hänen olevan kaunis sarongi yllään. Hän tuli seisomaan aivan viereeni, tarttui olkapäähäni : “I you sex. You give one million two hundred thousand. I you sex “. Ribka toisti saman vielä omalla kielellään, mutta olin ymmärtänyt hänen englantiansakin.

Vai siitä tässä oli kysymys. Ribka myi persettään ohikulkijoille. Neljän kuukauden puute alkoi tuntua ja huomasin jalkovälini nopeasti tanakoituvani. Summa oli kylläkin aika suuri, olin kuullut joltain paikalliselta työtoveriltani, että täkäläistä naisenlihaa sai ostaa viidenneksellä summasta. Ribka oli varmaankin kertonut tarinaa tyttärensä koulumaksuista, jotta ulkomaalaiselta pyydettävän törkeän ytlihinnan voisi perustella. Mutta oli miten oli, summan maksaminen ei köyhdyttäisi minua juurikaan. Kävi niinkuin miehelle usein käy, kun jalkoväliin pakkautunut veri aiheuttaa sen, että aivojen aineenvaihduntaan ei polttoainetta riitä. Tienvarsihuora. Jokaisen rekkakuskin panopuu. HIV melkein täysin varma. Kumminkin minä nyökkäsin. Ribka oli sitonut sarongin aika tiukalle, ja ympäri pyörähtäessään Ribka oli esitellyt pyöreän herkullisen takapuolensa, jonka minä nyt halusin alastomana eteeni, hinnalla millä hyvänsä. Nyökkäsin uudelleen.

Ribka tarttui käteeni ja veti minut ylös. Hän työnsi minut takahuoneeseen liverrellen, että minun pitäisi juoda teeni loppuun siellä ja odottaa hetki kun hän sulkisi ravintolan. Istuin matalan sängyn reunalle ja kuuntelin kuinka Ribka veti ravintolan etuseinän muodostavan peltioven kiinni, sitten kuulin hänen tassutteli siellä täällä, heittäen aina leveän hymyn ja pari sanaa käydessään tuomassa jotain keittiöönsä.

HIV. Ajattelin taas. Minulla ei ollut kumeja, mutta täytyyhän huoralla ammatin vaatimat työkalut olla. Sen verran sain itseäni järjestykseen, että päätin, että koko juttu perutaan jos kumeja ei löydy. Nousin sängyltä teen juotuani. Vilkaisin kaapin päälle. Ribka, joku mies ja noin kymmenen ikäinen tyttö. No ainakin perhesuhteistaan Ribka tuntui puhuneen totta. Liekö ruvennut sitten leskeydyttyään huoraamaan. Kurkistin huoneeseen, josta Ribka oli aikaisemmin tullut. Kylpyhuone ja WC. Muutenkin olin hikinen, ja tilanteen huomioon ottaen olisi varmaankin enemmän kuin suotavaa peseytyä. Riisuuduin nopeasti alasti, ja kaatelin kauhalla kylmää vettä päälleni nurkassa olevasta muovisaavista.. Vielä kyykistyminen lattiassa olevan reiän yllä, ja vedin sitten vaatteet takaisin märälle iholle.

Ribka odotti minua seisoen keskellä huonetta. Menin hänen luokseen ja hän ojensi kätensä silittääkseen minun poskeani. Sitten hän pyysi rahat. Samalla kun hän kävi viemässä ne kaappiin, minä menin television luo ja suljin sen. Ribka kuitenkin näppäsi TV:n takaisin päälle selittäen jotain, mistä ymmärsin vain sanan “kuulla”. Sitten hän laittoi kätensä niskani taakse ja veti minut suutelemaan itseään. Hän oli hyvin janoinen suutelija, ja suudellessaan hän piti minua niskan takaa kiinni ja painautui vartaloani vasten. Ribka oli enemmän kuin päätä lyhyempi minua, joten hänen vatsansa tai kenties napansa painautui housujeni etumusta vasten ja suudellessaan Ribka hieroi itseään minua vasten. Sitten hän irrottautui: “You wait”, ja meni huoneen toiseen päähän nostaen kätensä valokatkaisijalle. “Ei, ei, anna valojen olla päällä. Minä haluaisin nähdä sinut.” Reaktiona omalla kielellään esitettyyn pyyntöön Ribka pysähtyi ja jäi seisomaan muutamaksi sekunniksi. Sitten hän katsoi minua olkapäänsä yli: “You want see?”, Hän vaikutti hämmästyttävän ujolta, ikäänkuin hän odottaisi ja pyytäisi minua sanomaan, että hämärän, kovan ja rumanvärisen valon voi sammuttaa.

Ajattelin juuri antamiani rahoja, ja olin sitä mieltä, että ne oikeuttavat minut joihinkin vaatimuksiin. Niinpä toistin haluavani nähdä. Ribka seisoi joitain sekunteja edelleen selin. Sitten hän sanoi olkapäänsä yli: “You want see I. You look.” Hän veti T-paidan päänsä yli ja nosti sen edessään seinällä olevaan naulaan. Edellen selin hän kurkottautrui avaamaan valkoisten rintaliivien hakasen, riisui liivit ja ripusti nekin naulaan. Sitten hän kääntyi ympäri ja hymyili ujosti.
-You like?
-I like!

Ja nyt Ribka teki kenties seksikkäimmän eleen, minkä olen naisen kuunaan nähnyt tekevän. Hän laittoi kätensä kummankin suuren rinnan alle ja kohotti niitä ylös, minua kohti toistaen:
-You like?

Tunsin kuinka polvet notkahtivat. Jos Ribka oli huora, niin hän todella osasi esittää ujoa ja viatonta. Vaikka hänen rintansa olivat suuret ja painavat, hän tarjosi niitä kuin nuori epävarma tyttö tarjoaisi nuppujaan ensimmäiselle rakastajalleen, tietämättä kelpaako hän kokeneelle uroolle, mutta toivoen tämän ottavan hänen neitsyytensä.

Astuin muutaman meitä erottavan askeleen ja kumarruin suutelemaan Ribkan pitelemiä rintoja. Nännipihat olivat suutet ja melkein mustat, nännit jäykistyivät heti huulteni ensi kosketuksesta. Otin toisen rinnan molempiin käsiini, puristelin sitä hellästi ja imin samalla nänniä. Oli kuin olisin jo unohtanut miltä naisen pehmeä, pyöreä iho tuntuu kädellä. Sitten toinen rinta. Ribka vikisi hiljaa. Sitten tunsin kuinka hän kiskoo paidanhelmaani ylemmäs. Hän sanoo omalla kielellään jotain, mitä en ymmärrä. Sitten hän toistaa englanniksi:
-Now you. You take cloth you.

Suoristaudun ja vedän paitani pään yli. Heitän sen nurkkaan. Ribka nuolaisee ensin toista, sitten toista nänniäni, hyväilee kädellään rintaani ja sanoo jotain ihoni vaaleudesta hänen kätensä ihon tummuuteen verattuna. Hän avaa vyöni ja ottaa sitten askeleen taaksepäin, ilmeisesti haluten että riisun itse housut. Ja nyt kun valo jätettiin päälle, hän haluaa itsekin nähdä. Seuraan Ribkan ilmettä kun vedän shortseja ja alushousuja yhtä aikaa alas. Kun kaluni ponnahtaa housuista vapauduttuaan vaakasuoraan, Ribka huudahtaa ja vie toisen käden suulleen. Minä hämmennyn. Mikä tässä niin outoa on? Ribka on varmasti nähnyt enemmän kulleja kuin minä pilluja.

Housujen riisuminen on jäänyt puolireiteen, kun Ribka ojentaa epäröivästi kätensä ja tarttuu varovasti tankooni. Hän sanoo jotain, ja kun pyydän toistamaan, hän vastaa englanniksi:
“You so big. Husband I not so big”. En ole koskaanpitänyt itseäni mitenkään poikkeuksellisen isokaluisena miehenä. Päinvastoin. Vaikka tiedän, että pornomalleiksi hakeutuu usein suurimulkkuisia miehiä, niin – koska en omani lisäksi ole erektiossa olevaa penistä nähnyt muuta kuin kuvissa – olen aina ajatellut omani olevan pikemminkin alle keskitason, Nyt muistan jostain lukeneeni, että aasialaisilla miehillä peniksen keskipituus on jonkun verran alle eurooppalaisten. Aivan kuin afrikkalaisilla hieman yli.

Mutta kokoasiat sikseen. Naisen käsi tuntuu ihanalta. Tuntuu kuin olisin jo unohtanut kuinka hyvältä se tuntuukaan. Suljen silmäni ja keskityn vain tuntemaan kuinka Ribka puristaa minua hellästi, liikuttaa kättään hitaasti edestakaisin. Nostan käteni hänen rinnoilleen ja painan sormiani niiden pehmeään lihaan.

Sitten Ribka irrottaa otteensa, viittaa minua riisumaan nyt nilkkoihin valahtaneet housuni ja ohjaa minut hyvin kapealle sängylle selälleni. Hän polvistuu itse sängyn viereeen, nuolee kämmentään ja tarttuu jälleen pystyssä sojottavaan kulliini. Märkänä käsi liukuu pitkin ihoa, vaikka Ribka puristaa. Minulta pääsee ynähdys, kun hän kumartuu ja ottaa kalun pään suuhunsa alkaen imeä jatkaen samalla runkkaamista kädellään. Alan huohottaa nautinnosta. Välillä hän nuolee kullin vartta pitääkseen huolen, että käden kosketuspinta ihoon pysyy liukkaana, sitten jatkaa imemistä.

Hapuilen toisella kädellä hänen rintaansa ja kohta hän siirtyy niin, että rinta on kasvoillani ja antaa minun nuolla sitä ja imeä nänniä. Haluaisin niin tuntea hänen pillunsa kasvoillani, mutta hänellä on edelleen sarongi yllään. Tunnustelen hänen reisiväliään sarongin läpi, ja alan hivuttaa kättäni kankaan helman alle. En onnistu, asentoni on liian hankala, ja sitäpaitsi hän on polvillaan lattialla, estäen painollaan tehokkaasti kaikki yritykset päästä hameen alla polvia pidemmälle. Yhtäkkiä muistan kondomit ja sanon niistä hänelle. Hän ei ymmärrä ensin, mutta toistettuani hän oivaltaa.

Hän keskeyttää ja nousee seisomaan. Pari askelta otettuaan hän kääntyy takaisin, tarttuu käteeni ja vie sen syljellä kastelemalleen kyrvälleni. Alan hitaasti runkata samalla katsellen kun Ribka kyykistyy lipaston eteen. Hän avaa yhden laatikon ja penkoo sitä puhuen jotain, mistä en saa selvää. Hän avaa toisen laatikon ja ottaa sieltä pienen rasian, kaataa sisällön lattialle. Turhautuneella äänellä puhuen hän kerää tavarat takaisin laatikkoon, pistää rasian takaisin lipaston laatikkoon, nousee ylös ja näyttää miettivän.

Minä alan hätääntyä. Tähänkö tämä nyt jääkin. Nainen on ammattilainen eikä tiedä missä kondomejaan pitää! Sitten Ribka avaa uudestaan laatikon, jonka tutki ensimmäisenä, ottaa sieltä muovipussin ja onkii pussista vihreän ja keltaisen kirjavan pakkauksen. Voitonriemuisena hän näyttää sitä minulle ja tyhjentää siitä kämmenellee kaksi kondomipakkausta. Hän ottaa toisen kumin suojakuorestaan ja laittaa sen varovasti kuoren päälle lattialle sängynviereen.

Sitten hän käy uudestaan kaluni kimppuun. Pitelee kiveksiä toisessa kädessään, nuolee, imee runkkaa. Hän kiihottaa minua kuin raivotar ja huomaan yniseväni katkeamatta ja puristavani kummassakin kädessäni patjan reunaa.Toivoisin ettei hän koskaan lopettaisi, ja samalla toivon, että hän lopettaisi mahdollisimman pian, koska tunnjen laukeavani millä hetkellä tahansa hänen suuhunsa. Ja haluan säästää laukeamiseni hänen vittuunsa, jota en ole vielä edes nähnyt.

Ribka lopettaa ja alkaa pujottaa kondomia. Se on aasialaista kokoa, mutta lopulta hän saa sen rullattua kokonaan paikoilleen. Se ei ylety kuin jonkin verran yli puolen välin, Sitten hän nousee seisomaan ja ottaa sängyn päädyn ja seinän välistä huovan tai peiton ja levittää sen lattialle. Sinisessä peitteessä on Mikki-hiiren ja Minni-hiiren kuvia. Sitten hän, seisoen keskellä peitettä, avaa sarongin solmun ja antaa kankaan pudota lattialle. Karva jalkojen välissä on kuin villi viidakko, musta kihara ja paksu. Vahvoja reisiään hän pitää tiukasti kiinni toisissaan samalla kun antaa minun katsella itseään ja nousta istumaan sängyn reunalle.

Ribka laskeutuu makaamaan selälleen peitteelle. Minä nousen seisomaan. Hän koukistaa polvensa, jalat edelleen tiukasti yhdessä. Minä laskeudun polvilleni lattialle hänen jalkopäähänsä. Sitten hän avaa hitaasti polvensa ja levittää ne niin kauas toisistaan kuin saa. Karvapeite aukeaa. Vaikka en ole vielä koskettanutkaan Ribkan jalkoväliä, hän on on kiihottunut pelkästä minun hyväilemisestäni niin, että turvonneet häpyhuulet ovat apposen avoinna ja nestettä valuu punaista lihaa pitkin karvoille. Klitoris on suuri ja niin tummanpunainen, että näyttää hämärässä valossa melkein mustalta. Kumarrun tussua kohti, ja samalla Ribka siirtää jalkateriään sivulle niin, että saan kontattua hänen jalkojensa väliin.

Ensimmäinen, kokeileva nuolaisuni saa Ribkan haukahtamaan, Sitten hän vain alkaa voihkia äänekkäästi, kun nuolen pitkillä, märillä kielenvedoilla klitorista, häpyhuulia, välilihaa. Hänen lantionsa kiemurtelee kun työnnän kieleni hänen sisäänsä niin syvälle kuin pääsen, ja hän tarttuu polvitaipeisiinsa ja nostaa jalat suorina sivuille ylös, jotta pääsisin vielä syvemmälle.

Ribka alkaa puuskuttaa. Sitten hän tarttuu päähäni ja alkaa vetää minua päälleen toistellen “Datang, datang, datang” – “tule, tule, tule”. Ryömin hänen ylleen, hän kurkottaa kätensä jalkojemme väliin, tarttuu kulliini ja asettaa sen huuliensa väliin. Hän voihkaisee kun painan itseni kerralla hänen sisäänsä. Olemme hetken liikkumatta, vain suudellen ahnaasti. Sitten alan hitaasti soutaa edestakaisin hänessä. Kovin kauaa en pysty pitämään hidasta vauhtia, vaan kohta pumppaan häntä villisti, hänen tissinsä hypnotisoivat minut nytkähdellessään edestakaisin nainnin tahdissa. Alan puristella niitä, takapuoleni nousee ja laskee, Ribka vetää käsillään polvitaipeitaan ylös ja sivuille levittääkseen reitensä äärimmilleen.

Ribkan orgasmiulvahdukset saavat minut laukeamaan. Pillun kouristelut lypsävät minua ja vääntelehdin ja nytkähtelen hänen päällään siemenen purkautuessa syvällä Ribkan uumenissa. Huohotamme molemmat ja jään koko painollani makaamaan hänen päälleen. Kuulen hänen sopertelevan jotain, ja erotan ainoastaan sanat “…lama yang lalu…” – “…niin kauan sitten…”.

Huomaan olevani kovin painava, ja vierähdän naisen vierelle. Pikkuhiljaa kummankin huohotus tasaantuu. Käännymme kylkiasentoon, kasvot vastakkain ja suutelemme. Sitten Ribka vetää kasvoni rintojensa väliin ja minä nukahdan siihen.

Herätessäni valot on sammutettu. Televisio on edelleen päällä ja antaa välkehtivää valoa huoneeseen. Olen kyljelläni ja minulla on taas erektio. Sen on saanut aikaan Ribka, joka on siirtynyt niin, että hänkin on kyljellään vieressäni, mutta toisinpäin. Hän nuolee ja imee taas kulliani, ja hänen tuuhea tussunsa on suoraan minun kasvojeni edessä. Painan suuni ja nenäni karvoihin. Ribka reagoi välittömästi nostamalla toista reittään, niin, että minulla on pääsy reisien väliin. Huulet ovat nyt sulkeutuneet; suutelen niitä. Ribka pyöräyttää minut nyt selälleni ja kierähtää itse päälleni. Kullini on syvällä hänen kurkussaan ja hän vangitsee pääni tiukkaan puristukseen reisiensä väliin, suutelee suutani häpyhuulillaan. Ne ovat vielä liukkaat äskeisestä nainnista, nuolen niitä ja työnnän kieleni niiden väliin.

Jos äsken Ribka tyydyttikin minua ja antoi minulle, niin nyt hän ottaa ja minun tehtäväni on tyydyttää häntä. 69-asennosta hän nousee kyykkyyn ylleni, päkiöidensä varaan. Tasapainoa hän pitää puristamalla kulliani kuin kahvaa. Hän alkaa hieroa appoavointa pilluaan kasvoihini, nenääni, leukaani, otsaani, välillä hän tuo klitoriksen tai huulet nuoltavakseni, ja alkaa sitten taas kohta hieroa klitoristaan nenääni vasten. Äänekkäät vinkaisut kertovat orgasmista. Pian tunnen kuinka hän pujottaa kondomin kullilleni, ja konttaa eteenpäin. Kun hänen reisivälinsä on nivusteni kohdalla, hän ottaa kullistani kiinni ja ohjaa sen taas häpyhuulten väliin; istuu alas. Solahdan hänen sisäänsä kuin veitsi voihin.

Melkein heti hän muuttaa mieltään, irottautuu aisastani ja konttaa jalkaterieni kohdalle, kurkottaa televisiota kohti ja vääntää äänen suuremmalle. Nyt ymmärrän TV:n. Talot ovat täällä hyvin kevytrakenteisia ja TV toimii Ribkan äänieristyksenä. Hän ei halua naapureiden kuulevan mitä talossa tapahtuu. Sitten Ribka konttaa takaperin ja tuijotan lumoutuneena hänen pyöreätä suurta tummaa pyllyään, joka lähestyy minua ja jonka alapuolella oleva viilto taas kohta ahmaisee minut sisäänsä. Ribka ratsastaa hiljalleen. Välillä hän istuu suorana satulassa ja nousee ylös alas. Minä näen kuinka hän seivästää kerran toisensa jälkeen itsensä omista mehuistaan märkään aisaani, ja vetäytyy sitten pois voidakseen seivästää itsensä taas uudelleen ja uudelleen. Välillä Ribka siirtää jalkani haara-asentoon ja laskee yläruumiinsa lattialle jalkojen väliin. Hänen polvensa ovat harallaan lantioni molemmin puolin, pylly on pystyssä edessäni ja hitaasti Ribka liikuttaa lantiotaan eteen ja taakse liu’uttaen kulliani sisään ja ulos. Hänen pakaransa ovat hyvin levällään ja kastelen etusormeni vitusta valuvissa neteissä, työnnän sen hitaasti muutaman sentin matkalta peräreikään. Hän ei kiellä minua, luuilen, että hän pitää siitä. Toisella kädellä sivelen hänen reisiään ja pakaroitaan.

Sitten Ribka alkaa haluta enemmän vauhtia. Hän nousee, kääntyy kasvot minua kohti ja aikoo istua takaisin satulaani. Tässä vaiheessa huomaan, että kondomi on rikkoutunut. Vain riekaleet ovat jäljellä kiertyneenä kullin juureen. Pujotan riekaleen pois. Ribka huomaa mitä teen ja sanoo jotain. En ymmärrä ja hän sanoo englanniksi: “No child. No put child here”. Hän osoittaa vittuaan. Sitten hän osoittaa kondomin jäännöksiä: “No more. Husband I already die”. Vielä hän näyttää kulliani ja sanoo nauraen: “You say”, ja ojentaa nopeasti sormet suoriksi nyrkkiin puristetusta kädestään, Sitten hän näyttää suutaan ja toisen kerran kulliani ja tekee nyrkillään saman eleen: “I eat. Okay?”

Kestää hetken ennenkuin ymmärrän, että nyrkin nopea avaaminen esittää siemensyöksyä ja hän haluaa minun laukeavan pillun sijasta suuhunsa nyt kun kondomia ei enää ole. En ala rasittaa kielitaitojamme koettamalla selittää, että ensimmäisen siemensyöksyni jäljiltä Ribka on jo todennäköisesti saanut siittiöitäni sisäänsä. Vahinko on jo tapahtunut. Lisää kondomeja ei ole ja pystyn elämään sen kanssa, että koetan pidätellä hiukan seuraavaa orgasmiani.

Taudit eivät minua enää huolestuta. Olen jo vakuuttunut siitä, että Ribka ei ole yleinen tienvarsihuora, jokaisen rekkakuskin polkema. Ujostelu, kondomien etsiminen, naapurien reaktioiden pelko ja ennenkaikkea nautinto, jota taitavinkaan huora ei olisi pystynyt näyttelemään. Kondomien vähyys ja se, että Ribka on tautien sijaan huolestunut lähinnä raskaaksi tulostaan sopivat vielä kuvaan. Sanon “Okay!”, ja hän tarttuu pystyssä sojottavaan kankeeni, sovittaa sen pään märkien häpyhuultensa väliin ja sujauttaa itsensä ympärilleni.

En pysty näkemään Ribkan ilmettä, hänen päänsä liikkuu ylös-alas televisioruudun vastavalossa. Hän on kyykyssä nivusteni päällä, nojaa käsillään rintakehääni. Lantio tekee nopeaa ja pitkää liikettä edestakaisin, raskaat rinnat heilahtelevat. Hän huohottaa. Sitten hän laskeutuu polvilleen ja painaa rintansa minua vasten ja pitää olkapäistäni kiinni, puree minua kaulasta. Hän pitää minut nyt syvällä sisässään, liikuttaa takapuoltaan ja vittuaan hyvin nopein ja lyhyin työnnöin. Itse olen aivan passiivinen, nautin hänen kuumasta ihostansa itseäni vasten, hampaiden antamasta kivusta kaulallani ja hänen nopeasta tiukasta liikkeestään kullini ympärillä. Luulen, että kukaan nainen ei ole koskaan nainut minua näin nopeasti.

Ribka alkaa haukkoa henkeään, lennähtää istumaan pystyasentoon, selkä kaarella. Hän vie kätensä niskan taakse ja alkaa vaikeroida. Pillu puristelee minua rytmisesti ja Ribka vavahtelee. Sitten hän raukeaa ja laskeutuu takaisin päälleni, suutelee minua. Otan hänen pakaroistaan kiinni ja kohotan häntä hieman ylemmäs. Alan panna häntä hitaasti altapäin.

Pyydän häntä käsilläni nousemaan päältäni ja käymään nelinkontin lattialle. Hän laskee ylävartalonsa huovalle ja ojentaa kätensä taakse painaen sormensa pakaroihin ja häpyhuulten viereen levittäen pyllyvakoaan ja pilluaan. Ele on uskomattoman kiihottava. Muistan kuinka Ribka ei ollut pahastunut sormen työntämisestä peräaukkoon ja hetken harkitsen lastini purkamista Ribkan suun sijasta hänen suoleensa. Painan liukkaan kullinpään peräreiälle, mutta Ribka ilmaisee toivomuksensa hyvin yksinkertaisesti: hän nostaa takapuoltaan hiukan niin, että kaluni luiskahtaa huulten kohdalle. Sitten hän työntää takapuoltaa taaksepäin ja kaappaa minut syvälle vittuunsa. Hän jatkaa pillun levittämistä käsillään ynähtäen joka työnnölläni. Sitten hän tarvitsee kätensä tuekseen ja nostaa yläruumiinsa niiden varaan. Hän alkaa pökkiä takapuoltaan voimakkaasti minua vasten vastauksena minun liikkeisiini. Nyt hän katsoo olkapäänsä yli suoraan silmiini, huulet ovat raollaan ja hän puree hampaitaan yhteen lypsäessään litisevällä pillullaan minua. Tunnen enteileviä kouristuksia kiveksissäni. Vedän itseni ulos.
-Sekarang, Ribka. Saya datang,

Olen polvillani. Hän pyörähtää ympäri ja asettuu selälleen eteeni, pää jalkojeni väliin. Kumarrun eteenpäin ja työnnän kaluni hänen suuhunsa. Kietaisen hänen reitensä kainaloihini ja painan suuni appoavoimelle pillulle. Nuolen kuin henkeni hädässä samalla kun nytkähtelevä kullini purskahtaa kerran toisensa jälkeen Ribkan suussa.

Ribka sammuttaa television ennen kuin nukahdamme sylikkäin. Hän herättää minut aamukolmelta. Hän on keittänyt teetä. Juomme sen ja hän valmistautuu lähtemään aamutorille. On vuorokauden viilein hetki ja liikenne tiellä on vähimmillään. Ribka saattaa minut skootterini luo, mutta ei suutele hyvästiksi kadulla.
-You come other day. You good love. You I sex again. No money.

Lupaan palata.

Yksi kommentti viestissä: “Pienen ravintolan tumma tuuhea nainen”

  1. MadClown says:

    Mä tykkäsin, hyvin kirjoitettu ja toimiva tarina, uskottava ja pointsit siit et olit lisänny ton naisen reploja mukaan

Kommentoi

top