search
top

Näpistelijätyttösen koulutusta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (57 votes, average: 3.47 out of 5)
Loading...

Nojailen kioskin tiskiä vasten ja vilkuilen kyllästyneenä kelloani. Työ kioskimyyjänä voi olla pahimmillaan aika tylsää – varsinkin näin pienellä paikkakunnalla, hiljaisimpina arkipäivän loppuillan tunteina. Katselen ympärilleni tyhjään kioskiin ja totean, että puolisen tuntia pitäisi vielä jaksaa, ennen kuin voin laittaa liikkeen kiinni ja kävellä hotelliini. Tämä olisikin viimeinen päivä tämän työn merkeissä.

Ihan uusi kokemus tämä ei minulle ole, sillä olen parina aiempanakin kesänä toiminut muutaman päivän kioskin omistavan ystäväni lomasijaisena. Myyjän työ on hauskaa vastapainoa monotoniselle arkityölleni, joten olen mielelläni uhrannut muutaman lomapäiväni tällaiseen maisemanvaihtoon. Muutama päivä kesäisessä, luonnonläheisessä pikkukaupungissa on kieltämättä tervetullutta vaihtelua, mutta ainakin täällä tiskin takana voisi virikkeitä olla enemmän. Suoraan sanoen – näin nelikymppisen, tuhman sedän näkökulmasta katsottuna – kiinnostavinta antia näissä sijaiskeikoissa on ollut paikallisten vähäpukeisten teinityttöjen katseleminen näiden käydessä ostamassa jäätelöä, karkkia tai mitä milloinkin. Jotkut heistä ovat jopa heittäneet pientä flirttiä uuden ”kioskin sedän” kanssa, joka ei tietenkään moisesta ole pannut pahakseen.

Kuinka ollakaan, juuri sillä hetkellä kioskin sisään astuu purkkaa jauhava teinityttö. Tässäpä onkin poikkeuksellisen herkullinen tapaus, huomaan ajattelevani vilkaistessani tyttöä muka puolihuolimattomasti tiskini takaa tämän kävellessä itsevarmaan tyyliin karkkihyllyä kohti. Tytöllä on vaaleat, puolipitkät hiukset, söpöt, hieman pisamaiset kasvot ja melko hoikka vartalo. Tyttömäinen olemus on jonkinlaisessa ristiriidassa rohkean pukeutumisen kanssa: punaisen topin avonainen kaula-aukko paljastaa sopivasti hyvin kehittyneet rinnat, jotka hytkyvät aavistuksen verran tytön askelten tahdissa. Tiukan, mustan minihameen verhoama muodokas, nuori peppu keikkuu keimailevasti punaisten stiletto-korkkareiden kopistessa lattiaa vasten. Tuohon pyllyyn kun pääsisi tarraamaan estottomasti aikuisen miehen ahnailla kämmenillä, huomaan haaveilevani: siinäpä vasta olisi kioskin kiimaiselle sedälle herkkua kerrakseen! Lahkeessani kalu alkaa jäykistyä irstaiden ajatusteni myötä.

TYTTÖ SAA PEREHDYTYKSEN KONDOMIVALIKOIMAAN

Siirrän hetkeksi katseeni tytöstä ja siirryn järjestelemään kioskin lehtihyllyä. Sivusilmälläni tarkkailen kuitenkin neitosta herkeämättä ja huomaan, kuinka tyttö vilkuilee minua hiukan hermostuneesti. Sitten tapahtuu se, mitä uskalsin vähän odottaakin: tyttö siirtyy sen hyllyosaston luo, jossa esillä ovat kondomipaketit. Olen edelleen järjestelevinäni huolellisesti aikakauslehtiä paikoilleen, mutta samalla tarkkailen silmä ja kulli kovana, kun tyttö tutkailee hermostuneesti kioskin kondomivalikoimaa. Välillä neito uskaltautuu ottamaan paketin siroon käteensä tutkiakseen sitä tarkemmin, mutta panee paketin sitten nopeasti takaisin paikoilleen. Silloin päätän toimia, ja kävelen lehtihyllyn luota nopeasti tytön luo.

– Kiinnostavatko tyttöä kondomit, kysyn myyjän ystävällisellä ja palvelualttiilla äänellä.

Tyttö tuijottaa ensin minua, sitten kondomipaketteja ja sitten kenkiään, selvästikin rohkeasta avauksestani säikähtäneenä. Teinityttömäinen purkan jauhaminen keskeytyy saman tien, ja poskille kohoaa aavistuksenomainen puna.

– Tota en mä…, saa tyttö sanottua.

– Millaisia kondomeja tyttö on ajatellut?

– No ei mulla ole silleen mitään…, neito mutisee nolona.
Välittämättä teinitytön epäröinnistä aloitan kunnon myyjän tapaan informatiivisen myyntipuheen.

– Huomasin, että tarkastelit juuri näitä juomukondomeitamme. Suosittelen niitä sinulle ilman muuta, sillä niiden kiihottavat nystyrät tuottavat yhdynnässä runsaasti nautintoa sekä miehelle että naiselle. Lisäksi meiltä löytyy muun muassa tällaisia erittäin ohuita kondomeita, jotka tuntuvat melkein siltä kuin välissä ei olisi yhtään mitään. Vai kiinnostaisivatko kondomit, jotka puristavat siitintä parhaasta paikasta? Tai tällaiset makukondomit, jos pidät suuseksin harrastamisesta. Ja jos olet saamassa erittäin kookasta kalua, niin silloin nämä XL-kondomit ovat ehdottomasti paikallaan.

Tyttö kuuntelee esittelyäni paikalleen jähmettyneenä, silmät ymmyrkäisinä kondomimyyjäsetää tuijottaen. Itsekin ihmettelen omaa pokkaani. Toisaalta tilapäisenä kesäapunahan tässä vain ollaan, ja vieraalla paikkakunnalla. Huomenna palaan taas kotiin, joten miksi en ottaisi tilanteesta kaikkea mahdollista irti? Nuoren pillun ja ikäeron tuoman kiiman kannustamana jatkan samalla linjalla. Tartun säästöpakkaukseen ja astun hieman lähemmäs hämmentynyttä tyttöä.

– Meiltä löytyy lähes kaikkia merkkejä erikokoisissa pakkauksissa. Joten jos harrastat runsaasti seksiä lähitulevaisuudessa, suosittelen vaikkapa tällaista 25 kondomin pakkausta, jolloin yksikköhinta tulee halvemmaksi. Yhdyntäkerralle tulee hintaa vain noin 50 senttiä. Pieni hinta siitä hauskuudesta, naurahdan. – Ja viimeiseen käyttöpäivään on aikaa näissä yli kaksi vuotta, joten kyllä ne ehtii hyvin käyttää, vaikka välillä tulisi paljaallakin nautittua, opastan nuorta tyttöä niin luotettavalla ja luonnollisella äänellä kuin mahdollista.

Pidän tauon myyntipuheessani. Kullini seisoo jähmettyneenä täydessä iskuvalmiudessa vasemmassa lahkeessani, ja myös tyttö seisoo paikoilleen jähmettyneenä, nyt katse pullottavaan etumukseeni nauliutuneena.

– Eli mitäs tytölle laitetaan?, kysyn reippaasti, enkä malta samalla olla läimäyttämättä kämmenelläni kevyesti tytön herkkupersettä. Tiukan nahkahameen peittämälle kiinteälle pepulle osuessaan käteni aiheuttaa kiihottavan läpsähdyksen.

Samalla hetkellä kuuluu myös ulko-oven narahdus, ja samassa sisään astuu jo tutuksi tullut, naapurissa asuva eläkeläisvaari kävelykeppeineen. Kiroan tulijan mielessäni, mutta astelen heti reippaasti edelleen hämmennyksestä sanattomana seisovan neidon viereltä tiskin taakse ottamaan vastaan vaarin lottokupongin.

Vilkaisen tiskin takaa tyttöä, joka seisoskelee edelleen kortsuhyllyn tienoilla. Vaihdan vaarin kanssa muutaman sanan toivoen turhaan, että hän poistuisi mahdollisimman nopeasti samaa tietä kuin tulikin. Lopulta saamme kesäsäät käsiteltyä ja ukko kääntyy kohti ulko-ovea. Samalla ehdin huomata, kuinka tyttö sujauttaa nopeasti hyllyltä kondomipaketin käsilaukkuunsa ja kääntyy vaarin perässä ovea kohti.

– Hei tyttö, odotas vähän!, huudahdan ja otan spurtin karkuun yrittävän tytön perään. Vaari on ehtinyt jo ulkopuolelle, mutta tavoitan tytön juuri, kun hän on astumassa ovesta ulos. Tartun häntä kiinni ranteesta ja vedän empimättä takaisin kioskin sisään. Tyttö ei vastustele, kun työnnän hänet kauemmas ulko-ovesta hyllyjen väliin. Lukitsen oven, ja vedän verhot oven eteen. Sulkemisaikaan olisi vielä kymmenen minuuttia, mutta minulla on nyt muita suunnitelmia.

– Tämä kioski on nyt muilta suljettu, sanon tiukasti.

– No niin, näyttäisitkö, mitä sinulla on laukussasi, sanon ankaralla äänellä. – Taisit yrittää ottaa jotain mukaasi maksamatta?

Pelokkaan näköisellä tyttösellä ei ole itku kaukana. Tietäen, että peli on pelattu tyttö kaivaa hiljaa laukustaan 25 kappaleen juomukondomipaketin ja ojentaa sen minulle sievällä kädellään. Huomaan, että tyttö on lakannut kyntensä kiihottavan punaisiksi.

– Jaahas, meidän on syytä mennä selvittelemään tämä asia tuonne takahuoneeseen.

Sammutan kioskin puolelta valot ja ohjaan teinitytön edelläni tiskin taakse ja sieltä edelleen nuhruiseen takahuoneeseen, pöydän ääreen. Pöydän ja tuolien lisäksi huoneessa ei olekaan muuta kalustusta kuin vanha sohva.

– Istu tuohon pöydän toiselle puolelle, käsken.

KUULUSTELU TAKAHUONEESSA

Tyttö istuutuu ja itse istun pöydän ääreen tyttöä vastapäätä olevalle tuolille. Pyörittelen kortsupakkausta kädessäni hetken aikaa ja sitten lasken sen pöydälle. Katson tyttöä tutkivasti silmiin. Äskeinen itsevarmuus on tipotiessään, ja kauniit, siniset silmät pälyilevät minua hieman pelokkaasti.

– Ei meillä näitä ilmaiseksi jaella, sanon tiukalla äänensävyllä. – Myymälävarkaus on rikos, josta ilmoitetaan aina viranomaisille. Minun pitänee nyt soittaa poliisi paikalle. Toki asiasta lähtee tieto myös lähisukulaisille, pelottelen vielä entisestäänkin säikähtänyttä tyttöä.
Vaikutusta tehostaakseni otan kännykkäni esiin ja pyörittelen sitä käsissäni.

– Anteeksi, älä soita kenellekään, tyttö sanoo hätääntyneellä äänellä ja purskahtaa itkuun. – Eikö me voitais sopia tää jotenkin, hän saa soperrettua. – Niin ettei tarvis ilmoittaa kellekään.

Katuvainen ja itkuisa tyttö alkaa säälittää minua. Tarjoan hänelle nenäliinan pöydältä ja muutan äänensävyäni huomattavasti ystävällisemmäksi.

– No, älähän itke. Ehkä me voidaan löytää tähän jokin ratkaisu. Mutta sinunkin pitää olla rehellinen ja yhteistyöhaluinen.

– Joo tietty, tyttö sanoo pyyhkien kostuneita silmiään. – Voisinko mä vaikka maksaa jotain hyvitykseksi?

– Mikäs sinun nimesi on? Ja ikäsi?

– Elina, ja oon 16 vuotta, tyttö sanoo katse suuntautuneena alaspäin jonnekin kenkiensä suuntaan.

– No niin, nyt Elina riisut tuon topin yltäsi.

– Häh? En varmana riisu.

– Täällä on kuuma. Asia on nyt niin, että riisut sen topin päältäsi pois tai soitan saman tien poliisit paikalle, sanon tiukasti.

Tyttö tietää, että hän on alakynnessä. Hän riisuu hitaasti punaisen toppinsa ja heittää sen mielenosoituksellisen suurieleisesti viereiselle tuolille. Pyöreitä rintoja peittävät enää kirkkaanpunaiset rintaliivit.

– Rintaliivit myös, käsken.

– Voi vittu…

Vastentahtoisesti tyttö riisuu rintaliivinsä hakaset. Esiin pullahtaa pari jumalaisen kauniita teinitytön rintoja. Arviolta B-kupin teinirinnat ovat pystyt ja pyöreän kiinteät. Vaaleanpunaisten, keskikokoisten nännipihojen keskellä nöpöttävät terhakoina somat nänninpäät. Elina katsoo minua uhmakkaasti suu mutrussa ja rinnat pystyssä. Pystyssä on myös kiimasta pakottava kivikova kullini, joka pyrkii turhaan työntymään ulos farkkujeni etumuksen läpi.

– Onko pervo vanha äijä nyt tyytyväinen?, tyttö mutisee.

Mielenosoituksellisesti hän ei edes yritä peittää rintojaan käsillään, vaan asettaa kätensä tuolin käsinojille, jättäen julkeasti pystyrintansa mahdollisimman hyvin esille ahnaan sedän näkökenttään.

– Kiitos, toistaiseksi kyllä. Voit kutsua minua sedäksi. Rintasi ovat tosi kauniit, noita kyllä kelpaa aikamiehen leipoa, imeä ja lutkuttaa.

Riettaat kehuni saavat Elinan kiemurtelemaan tuolillaan yhä levottomammin. Mietin, että tilanne ei ymmärrettävästikään ole hänelle mukavin mahdollinen. Onnistuin saamaan tytön rinnat esiin kohtuullisen helposti, mutta varsinainen haaste onkin vasta edessä: teinipillun esiin saaminen ja levittäminen irstaan sedän astuttavaksi.

– Ota ihan rennosti vaan, en minä sinua syö. Mutta mennäänpä asiaan. Olet näemmä kiinnostunut kondomeista. Miksikäs Elina halusi näpistää tällaisen kondomipaketin?

Tyttö mutisee jotain, mitä en kuule.

– Vastaa kunnolla, jollet halua, että soitan poliisille!, tiuskaisen.

– No mua vaan kiinnostaa ne! Ja olisin harjoitellut niiden pukemista tämän ympärille, tyttö sanoo, kaivaa laukustaan pitkulaisen esineen ja laskee sen pöydälle. Esine on vaaleanpunainen hieromasauva.

– Se on mutsin, löysin sen patjan alta, Elina sanoo ja katsoo minua samanaikaisesti sekä ujosti että uhmakkaasti. Hän nojautuu hieman taaksepäin, jolloin paljaat, pystyt teinitytön rinnat heilahtavat kiihottavasti.
Huomaan kiihottuvani tilanteesta yhä enemmän. Kondomeja näpistävä söpö teinityttö edessäni tissit paljaana, vaaleanpunainen dildo laukussaan. Lisäksi tyttö tuntuu fiksulta, ja hänessä näyttää olevan sopivasti potkua. Nyt pitää pelata kortit taiten. Mietin hetken parasta etenemistaktiikkaa päästäkseni astumistaan odottavan teinivitun kimppuun. Päätän jatkaa hieman tuhmemmilla kysymyksillä.

– Vai äidin dildo…Oletko kokeillut tuota omaan pilluusi?

– Viimeksi aamulla, jos arvon setä välttämättä haluaa tietää. Mun vanhemmat on vielä viikon ajan lomareissulla.

– Tekikö hyvää tiukalle teinipillulle?

– No vittu teki! Taitaakin kiinnostaa tuollaista irstasta vanhaa setää…

– Ja kondomin pukemistako olisit tuon avulla harjoitellut?

– Joo…

– Eikö sinulla ole siihen tarkoitukseen oikeata kullia? Onko sinulla poikaystävää?

– No ei oo enää kumpaakaan! Viime viikolla erottiin, ei kiinnosta enää lapselliset pikkupojat.

– No eikö tullut kondomeita käytettyä?

– Mulla on ollut nyt pillerit, mutta ajattelin lopettaa ne. Ne ei sovi mulle. Tästä lähtien mua saa panna vain kortsulla jos silläkään, tyttö sanoo kiihottavan itsevarmalla äänellä.

– No tässäpä on sitten tytölle iso aikamiehen kyrpä.

TEINITYTTÖ MAISTAA SEDÄN ISOA KYRPÄÄ

Tapahtumat saavat uuden käänteen, kun nousen seisomaan, avaan vetoketjuni ja lahkeesta ulos ponnahtaa kiimasta kankea, pystyssä sojottava kulli. Se osoittaa pahaenteisesti suoraan teini-Elinaa kohti, joka tuijottaa jyhkeänä seisovaa kyrpää hölmistynyt ilme kasvoillaan. Teen muutaman runkkausliikkeen ja samanaikaisesti kävelen pöydän toiselle puolelle tyttöä kohti. Paljasrintainen Elina vetää säikähtäneenä tuoliaan kauemmaksi tajutessaan kiimasta nytkähtelevän, parikymmensenttisen kullin lähestyvän häntä uhkaavasti. Kävelen tytön eteen niin, että tummanpunaisena hohtava terska pysähtyy kymmenen sentin päähän teinin kasvoista. Tartun melan varteen ja ojennan sitä hämmentyneen tytön suuta kohti, tarttuen samalla käsilläni tytön kauniisiin, vaaleisiin hiuksiin. Elinan paljaat nännit nöpöttävät lähes yhtä pystyssä kuin kiimainen, teinitytön kosteiden huulien väliin mielivä sedän himokas kyrpä.

– No niin, nyt teinilutka maistaa, miltä kioskin sedän tikkari maistuu.

– Ei ei…, koettaa tyttö uikuttaa, mutta turhaan: työnnän lantiotani eteenpäin ja vedän samanaikaisesti tyttöä hiuksista kohti, jolloin tytön kosteat huulet kohtaavat terskan kärjen. Tyttö painaa huulensa yhteen eikä suostu ottamaan kalua suuhunsa. Alan hieroa terskaa Elinan huulia vasten.

– Tyttö ottaa nyt sedän kyrvän syvälle suuhunsa.

– Enkä ota, Elina sähähtää kullini hieroessa hänen vasenta poskeaan. Tytössähän on temperamenttia… Sitä mukavampaa on yhtyä tuohon söpöön teinilutkaan, ajattelen entistäkin kiimaisempana.

– Kyllä otat, sanon määrätietoisesti ja tartun tiukemmalla otteella tytön hiuksiin ja päähän. – Alahan lutkuttaa sedän kyrpää, jos et halua että soitan viranomaiset paikalle.

– Mut sedällä on niin iso ja pelottava kyrpä…tyttö mutisee, ja olen kuulevinani häivähdyksen kiimaa teinitytön äänessä. Samalla hän antaa varovaisen pusun terskan kärkeen. Elinan huulten kosketus tuntuu taivaalliselta. Vedän edelleen tyttöä hiuksista lähemmäs, niin että kulli painautuu yhä tiukemmin tytön punahuulia vasten.

– Maista vain rohkeasti siitä, tyttö. Nuolaise kielelläsi ne kiimatipat siitä sedän terskan pinnalta. Saadaan näin asia hoidettua ihan vain meidän kesken.

– No vittu nuollaan sitten…

Selvästi kesyyntynyt Elina tekee työtä käskettyä nuolemalla ensin huolellisesti terskan alapintaa ja pyöräyttäen sitten kieltään kullin ympärillä niin, että teinitytön kielen alapinta hieroo jumalaisesti terskan yläosaa. Samalla kalu uppoaa puolittain tytön kosteaan suuhun tiukkojen huulten puristuessa kullin varren ympärille ja kielen lipoessa suussa olevaa terskaa nautinnollisesti. Tytön suusta kuuluu nautinnollista muminaa. Käsittely tuntuu niin hyvältä, että tämä tyttö ei selvästikään voi olla mikään vasta-alkaja nuoresta iästään huolimatta, huomaan ajattelevani samalla kun Elina alkaa imeä ja runkata kulliani rytmikkäästi huulillaan. Välillä kalu uppoaa lähes koko pituudeltaan tuon kiimaisen teinilutkan kurkkuun, välillä terska nousee ulospäin tiukkojen ja kosteiden huulien väliin puristavaan otteeseen. Toisella kädellään tyttö puristaa kalua sen juuresta, ja toisella kädellään hän hieroo kiveksiäni. Koskaan ei suihinotto ole tuntunut niin upealta.

– Kylläpä teinilutka imee sedän kullia hyvin, sanon. – Taidat olla ihan ekspertti munan imemisessä, ai kun tekee gutaa… Vastaukseksi kuuluu vain epäselvää muminaa ja litinää, kun muna auraa syvällä tytön suussa ja tyttö vain kiihdyttää imemistään. Tunnen, kuinka laukeaminen on jo lähellä, ja joten kuten pystyn keräämään tahdonvoimani niin, että tartun tiukemmin Elinan päähän ja keskeytän teinin antaumuksellisen imemisen.

– Odotapas tyttö vähän, setä ei halua ihan vielä laukaista spermoja sinne suuhun…

Lähes laukeamispisteessä oleva, tytön syljestä kiiltelevä ja julmasti seisova kalu lopsahtaa ulos huulien välistä aiheuttaen irstaan maiskahtavan äänen. Kiimainen teinityttö yrittää tavoitella sitä vielä suullaan, mutta astun askeleen taaksepäin ja otan kondomipaketin pöydältä käteeni.

– Nyt tyttö saa laitaa kondomin aikamiehen kullin ympärille, niin tuleepahan se harjoitteluasiakin kuntoon.

Kaivan paketista kondomin, repäisen kuoren pois sen päältä ja ojennan Elinalle. Tyttö on heti juonessa mukana: hän ottaa kondomin käteensä ja tutkii sitä tarkasti. Sitten hän tarttuu toisella kädellään jäykän mulkun varteen. Annan Elinalle samalla kondomin asettamisohjeita, vaikka ei tyttö selvästi niitä tarvitsisikaan.

– Katso ensin, kumpaan suuntaan kondomi avautuu. Aseta sitten kondomi terskaa vasten ja rullaa sitä hitaasti alaspäin. Muista puristaa kondomin päässä olevasta spermasäiliöstä ilma pois, ennen kuin olet saanut kondomin rullattua koko terskan ympärille. Kas noin… ja nyt tyttö pyörittää vain siitä vartta alaspäin, purista vielä kaiken varalta siitä terskan päältä ja koko matkalta, sillä lailla. Ihan sinne juureen asti. Noin, nyt on koko kondomi tiukasti kalun ympärillä, valmiina ottamaan talteen kullista ryöpsähtävän sperman, ennen kuin se ehtii hedelmöittämään teinitytön kiimapillun.

Kullin ympärille sirojen käsien toimesta tiukasti rullautuva kireä kumisukka ja tytön punakyntisten pienten käsien puristus tekevät taivaallisen hyvää. Kyrpä nytkähtelee ja on enemmän kuin valmiina työntymään mahdollisimman syvälle nuoren teinitytön kaikkiin mahdollisiin reikiin.

– Noin, hyvinhän se sujui. Elina-tyttönen osasi pyörittää kondomin vanhan sedän kullin ympärille ihan oikeaoppisesti.

– Kiitos setä, Elina sanoo hieman hämillään, maiskuttaen vielä suutaan ihan kuin lutkuttaisi edelleen suurta kyrpää.

– Mennäänpä seuraavaksi yhdessä tuonne sohvalle.

– Ei mennä, setä…

Elina yrittää mutista jotain kieltävää, mutta hän ei juuri vastustele, kun nostan hänet seisomaan ja ohjaan istumaan sohvalle. Istun hänen viereensä ja annan suloisille punaisille huulille pitkän, kiihkeän suukon, tarttuen samalla kämmenilläni paljasiin, pyöreisiin teinirintoihin. Alun arastelun jälkeen tyttö innostuu suutelemaan täysin rinnoin, ja teinitytön kieli työntyy kiimaisena suuhuni. Käsilläni hieron kimmoisia rintoja puristellen kevyesti sormieni välissä vaativana sojottavia nänninpäitä. Suutelemme vielä hetken. Sitten en malta olla siirtymättä imemään Elinan upeita teinitissejä.

– Setä maistaa nyt tytön ihania rintoja.

Tartun ensin kädelläni oikeaan rintaan, ja ojentaudun niin, että ulotun huulillani ja kielelläni pyöreän ja kiinteän puolipallon kimppuun. Nuolen, imen ja lutkutan terhakkana seisovaa nänniä, puristellen välillä upeaa rintaa. Välillä näykin nänniä kevyesti hampaillani, välillä haukkaan herkullista nuorta tissiä suun täydeltä, ja välillä upotan kasvoni kokonaan suloiseen rintaan. Sitten siirryn vasemman teinirinnan kimppuun. Kuulen Elinan hengittävän katkonaisesti. Teinilutka on selvästi kiimassa. Jatkan rintojen kiihkeää imemistä ja nuolemista, kunnes päätän, että nyt on viimein aika perehtyä nuoren tytön kiimavittuun. Kondomin verhoama kyrpäni alkaa olla joka tapauksessa lähestulkoon laukeamispisteessä.

– Seuraavaksi tutkitaan, mitä herkkua täältä teinitytön hameen alta löytyy tuhmalle sedälle.

– Ei saa, setä…

Käännän edelleen laiskasti vastustelevan tytön puolittain makuuasentoon, hyppään kontalleni lattialle ja levitän puoliväkisin tytön jalat. Lutkamaiset korkkarit kolahtavat lattiaa vasten kauemmas toisistaan, kun aloitan tutkimusmatkani kiimaisen teinin jännittyneiden jalkojen väliin. Silitän Elinan sileitä sääriä ja sitten reisien sisäpintoja edetessäni ylöspäin kohti tytön häpyä, enkä malta olla hyväilemättä toisella kädelläni pystyssä sojottavaa melaani. Vedän mustaa nahkahametta ylöspäin, ja yllätykseni on melkoinen kun näkökenttääni piirtyy suoraan mehukas ja yhdyntään kutsuva teinitytön kiimainen vittu. Tyttö on liikkeellä ilman pikkareita! Punaiset häpyhuulet kutsuvat irstaan sedän työntämään sormea, kieltä tai kullia pillun sisäosiin, ja häpykumpua koristaa hennoista, vaaleista pikku karvoista koostuva suloinen pikku karvamätäs. Myös ulompia häpyhuulia reunustaa hennon tyttömäinen, vaalea karvoitus.

– Ohhoh, täällähän on teinilutkalla minihameen alla paljas, suloinen vittu, ihastelen. – Tuhma tyttö! Tutkitaanpa, miten kiimainen ja märkä pillu nuorella neidolla täällä onkaan.

– Ei sinne, setä!

Vaikka Elina koettaa muka vastustella, työnnän malttamattomasti etusormeni suoraan punaisten häpyhuulien väliin. Huomaan heti, että pillu on litimärkä. Sormeni kastuu kiimaiseen pillunesteeseen, kun työnnän sitä syvemmälle nuoren tytön kireään vittuun. Työnnän sormen niin syvälle kuin pystyn ja pidän sitä hetken paikallaan tuntien pillun tiukan puristuksen. Sitten vedän sormen pois ja vien sen huulilleni. Imen nautinnollisesti etusormiani maistaen teinitytön pillun sisäosien herkullisen maun.

– Elinan pilluhan on ihan litimärkä. Taidat ollakin oikea pikku kiimavittu. Isoa, vanhaa kyrpää vailla.

– Ja nyt setä maistaa tytön maukasta teinipillua.

– Aah, ei ei setä…, tyttö huokailee kun upotan kieleni kosteiden häpyhuulien väliin ja lipaisen pitkän ja nautinnollisen nuolaisun koko häpyhuulten pituudelta, alhaalta peppureiän tuntumasta välilihan kautta mahdollisimman syvälle pilluun ja sitten teinitytön kosteita ja turvonneita häpyhuulia ylöspäin. Lopulta tavoitan tussun yläosasta tummanpunaisena pömpöttävän klitoriksen, jota pyörittelen huolellisesti kieleni kärjellä ja hyväilen välillä kevyesti huulieni välissä samalla, kun etusormeni jyystää jälleen teinipillun sisäosia edestakaisin. Nuoren tytön kiimanesteiden maku tekee irstaan sedän entistä villimmäksi. Nussin kielelläni Elinaa mahdollisimman syvälle märkään ja kosteaan pillureikään ja pyörittelen sormeani samanaikaisesti hellästi ja irstaasti tytön peppureiän tuntumassa.

– Uuh ei peppuun, setä! tyttö huutaa kiimasta huohottaen, ja päätänkin jättää tytön pyllyn ainakin toistaiseksi rauhaan. Nyt on nimittäin aika korkata tuo kiimasta märkänä valuva teinitytön vittu nytkähtelevänä ja suonikkaana seisovalla vanhan sedän isolla kyrvällä.

SETÄ ASTUU TEINIPILLUN PALJAALLA

– Käännyhän tyttö kontallesi, niin saat nuoren vittusi ääriään myöten täyteen sedän suurta kullia, käsken ja nuolaisen vielä kerran tuota herkullista teinipillua. Nousen ylös ja käännän kiimasta tärisevän Elinan kontalleen sohvalla. Tyttö tietää, mitä on tulossa, sillä hän asettaa yläruumiinsa kyynärpäiden varaan ja työntää arastelematta persettään tarjolle sedän pantavaksi. Punaiset häpyhuulet hohtavat kutsuvina kiimaisen kullin astuttavaksi teinitytön pyllistäessä ja levittäessä jalkojaan sopivaan panoasentoon. Tytön hengitys on katkonaista, ja itsellänikin kädet vapisevat tarratessani kämmenelläni kiinni tytön kimmoisaan pyllyyn.

Asetun tytön pepun taakse jalkojen väliin kontalleni. Tytön pukemalla kondomilla varustettu kalu on innokkaana valmiina yhdyntään. Ennen kuin asetan kullin vitulle, rullaan kuitenkin hetken mielijohteesta kortsun pois tangosta ja heitän kumin lattialle. Sitten asetan takaapäin paljaan mulkkuni tytön märälle pillulle, ja työnnän lantiotani eteenpäin. Suojaamaton terska uppoaa nautinnollisen hitaasti teinitytön kireään pilluun. Vähitellen, milli milliltä, tiukka liha antaa periksi, ja jäykkääkin jäykempänä sojottava kokenut kalu pääsee uppoutumaan yhä syvemmälle kostean nuoren vitun uumeniin. Teinipillun samettinen puristus tuntuu taivaallisen hyvältä. Hyvältä tuntuu myös Elinasta, joka uikuttaa nautinnosta täristen.

– Uijui…aah…kuinka se voi tuntua noin ihanalta kortsulla?, tyttö uikuttaa.

Juuri silloin Elinan katse sattuu osumaan lattialla lojuvaan kortsuun. Tytön oikea käsi siirtyy välittömästi tunnustelemaan pilluun uppoutumassa olevan kullin vartta, todeten tilanteen:

– Et vittu kyllä nussi mua paljaalla, tyttö sähähtää ja yrittää vaistomaisesti vetäytyä sisälle porautuvan kullin ulottuvilta. Turhaan, sillä teinipillulle perso setä on päässyt jo paljaan vitun makuun.

– Setä astuu nyt tytön vitun paljaalla kyrvällä, sanon kiimaisen määrätietoisesti ja tartun tytön pepusta kiinni entistä voimakkaammin. Työnnän empimättä kullini koko pituudeltaan häpyhuulten väliin, jolloin terskan kärki osuu tytön emättimen pohjaan.

– Auuh, ai kun sattuu…ihanasti…ei saa paljaalla, setä…, tyttö yrittää vielä vastustella, vaikka kiima on saamassa hänestäkin yliotteen.

– Onhan sulla ne pillerit… Nyt setä astuu riettaasti paljaalla Elinan kiimapillun ja laukaisee spermat sinne syvälle…ihanan kireään vittuun…

Elina unohtaa vastustelun, kun aloitan pumppausliikkeet. Kulli auraa edestakaisin märässä, upeasti puristavassa pillussa. En malta olla lisäämättä vauhtia, ja tahdin kiihtyessä myös tytön uikutus kiihtyy ja muuttuu yhä kuuluvammaksi. Ohjaan tahtia tytön lantiota puristavilla kämmenilläni: lantioni hakkaa Elinan pyllyä ja vielä toistaiseksi täydet kivespussit läiskähtelevät yhä kiihtyvämmässä tahdissa nuorta häpyä vasten. Teinin peppureikä suipistelee niin kutsuvasti, että minun on pakko siirtää toinen peukaloni hyväilemään rietasta kakkosluukkua ja sen lähiympäristöä.

– Eihh peppuun setä, uuh aiiiih…, Elina uikuttaa täristen ja vaikuttaa siltä, kuin tyttö olisi lähestymässä orgasmia. Vanha kulli poraa riettaasti tikaten nuorta vittua, ja huoneen täyttää kiimainen litinä ja kullin ja pillun yhteen sulautuva, kiihottava tuoksu. Terska uppoaa kerta toisensa jälkeen nautinnollisesti ahtaaseen teinipilluun, kunnes yhtäkkiä tunnen orgasmin tulevan. Survaisen kyrpäni vielä kerran mahdollisimman syvälle jumalaiseen vittuun, ja sitten parin viikon aikana kiveksiini kertynyt spermalasti alkaa syöksyä sykäyksittäin terskasta pillun sisään. Tyttö huutaa suoraa huutoa melan hieroessa syvältä pillun sisäosia ja spermalastin pumppautuessa annos annokselta kouristelevan herkkuvitun uumeniin. Silmissäni sumenee, ja rojahdan sivullepäin sohvan selkänojaa vasten. Kuuluu maiskahtava ääni, kun lauennut kulli irtoaa astutun pillun puristuksesta ja valuttaa viimeiset spermatipat sohvalle. Tyttö makaa mahallaan sohvalla edelleen täristen ja uikuttaa hiljaa.

Toivumme kiimaisesta yhdynnästämme paikallamme lojuen ja hengitystämme tasaillen muutaman minuutin ajan. Minulla on suora näkymä juuri astuttuun teinipilluun: harmaan sperman ja Elinan pillunmehujen sekoitusta valuu irstaan näköisesti pillusta, ensin nuoren tytön välilihalle ja peppureiälle ja siitä edelleen sohvalle. Työnnän vielä etusormeni märälle vitulle ja kastelen sen häpyhuulien välistä valuvalla nesteellä. Maistan kiimaista makua ensin itse, minkä jälkeen kastelen sormen uudestaan ja vien sen tällä kertaa Elinan maistettavaksi.

– Maistahan tätä, vanhan sedän spermaa suoraan syvältä nuoresta pillustasi.

Tyttö nuolaisee sormeani ja maistelee tahmaisen sperman ja pillunesteiden makua.

– Nami, maistuupa hyvältä…, Elina huokaisee silmät kiinni. Sitten hän äkkiä räväyttää silmänsä auki, muistaen jotakin:

– Senkin vanha pukki, kuka vittu antoi luvan laskea spermat sisään? Onneksi oon sentään vielä syönyt niitä pillereitä. Vanha pervo setä!

– Laitetaan hyvitykseksi tytön mukaan vielä hiukan vajaa paketillinen kondomeita, virnistän vastaukseksi ja kumarrun vielä kerran nuolaisemaan tuhman kioskin sedän irstaasti astumaa turvonnutta ja litimärkää teinipillua.

7 kommenttia viestissä: “Näpistelijätyttösen koulutusta”

 1. goatse.info says:

  Todella hyvä, jatkoa kiitos!

 2. fani says:

  tykkäsin todella paljon!
  lisää novellei noil tageil.
  miinusta väliotsikoista.

 3. kommentoija says:

  hyvää tekstii 🙂 lisää kiidooos 😉

 4. MadClown says:

  Hyvä tarina, Väliotsikot turhia

 5. Haukka says:

  mahtava! Hyvä idea noi väliotsikot. Lisää kiitos!

 6. tyyppi says:

  Lisää…hyvin kerrottu ja hyvä idea

 7. fr11kk1 says:

  Todella hyvä tarina! Juoni oli sama vanha moneen kertaan nähty, mutta mitä siitä, kun sen osaa kirjoittaa noin hyvin. Ainoa mistä en pitänyt oli spoilaavat väliotsikot, vaikka tiesihän sen mitä tulee tapahtumaan ei silti olisi tarvinnut kertoa etukäteen mtä tulee, esim kurtsun pois heiton spoilaaminen otsikolla oli turhaa.

Kommentoi

top