search
top

Luokkasotaa 2: Aarne soittaa rummulla jääkärimarssin kansallismaisemassa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (17 votes, average: 2.41 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Ennen tämän tarinan lukemista kannattaa lukea edellinen: ”Luokkasotaa 1: Malin matkustaa metrolla Kontulaan”. Myöskään tämä tarina ei ole tarkoitettu nopeille. Se on varsin pitkä, samoista syistä kuin edellinenkin. Tarinoiden pituutta lisää myös se, että ne on kerrottu kahdesta eri näkökulmasta, niin kuin luokkasotatarinat varmaankin aina pitäisikin kertoa.

Malin

Käänsin autoni tien varteen levähdyspaikalle ja sammutin moottorin. Kauempana oli parkkeerattuna vanha lommoinen ruskea auto. Olin viisitoista minuuttia etuajassa ja jäin istumaan autoon. Äskeinen episodi huoltoasemalla sai minut vuorotellen punastumaan, tuntemaan inhoa ja kiihottumaan. Vasta nyt muistin tekstiviestin. Näppäilin nopeasti viestin ja lähetin sen. Jäin tuijottamaan verkkosukkieni käärmemäisiä kuvioita. Päässä tykytti ja komensin itseäni riisumaan verkkosukat, kääntämään auton takaisin ja ajamaan kotiin.

Olin parin viikon ajan vaihtanut lukuisia sähköpostiviestejä Aarnen kanssa. Ensimmäiset olivat olleet tunnustelevia: kumpikin halusi tietää mitä mieltä toinen on tapahtuneesta. Seuraavat olivat intohimoisia: ne kertasivat tapahtunutta, kuvailivat tuntemuksiamme. Sitten aloimme viesteissämme kuvailla fantasioitamme. Olin yllättänyt itseni vastaamalla Aarnen rivoihin ilmauksiin yhtä säädyttömillä sanoilla. Ja jokainen rivo sana, jonka hän olin kirjoittanut, lisäsi kiimaani.

Sitten oli tullut viimeisin viesti:
to: malin-matkalla@hotmail.com
from: aarne-matkalla@hotmail.com
subject: tule
Malin!
Tuo huulesi tissisi sormesi pillusi reitesi perseesi varpaasi hiuksesi sifonkihuivisi kaikkesi ensi sunnuntaina tasan klo 14.00 (ei hetkeäkään aikaisemmin eikä myöhemmin) paikkaan, joka sijaitsee 32 kilometriä pohjoiseen siitä missä poimit minut kyytiin. Tien oikealla puolella on levähdyspaikka. Jätä auto siihen. Levähdyspaikan eteläpäästä, opastetaulun takaa, lähtee metsään polku. Kulje polkua pitkin 1,5 kilometriä, kunnes tulet paikalle, jossa on puun kyljessä iso M. Poikkea polulta ylös vaaran lakea kohti ja seuraa M-kirjaimia. Ylhäällä on pieni aukio, jolta löydät lisäohjeita. Tee kuten ohjeissa sanotaan.
Aarne.
PS Kaipaan sinua
PPS Kuolen jollen saa pian vittuasi
PPPS Lähetä minulle tekstiviesti puoli tuntia tuntia ennen kuin olet levähdyspaikalla.

Nyt oli sunnuntai, neljännestä vaille kaksi. Tapahtumat äskettäin huoltoasemalla pyörivät mielessäni ja sekoittuvat niihin ajatuksiin, jotka olivat pyörineet mielessä kolme päivää, aina viestin saapumisesta lähtien. Kolme päivää olin kuvitellut mitä Aarne mahdollisesti haluaa kanssani tehdä: kuinka Aarne repii vaatteeni, kuinka hän sitoo minut puuhun ja raiskaa raiskaa raiskaa minut aina uudelleen. Mutta sittenkään en ole varma. Miksi lisäohjeet? En pystynyt kuvittelemaan mitä Aarne tarkoittaa lisäohjeilla.

Punastuin taas muistaessaan huoltoasemalla olleen miehen käden koskettamassa polveani.
Matkalla tapaamispaikalle olin tajunnut ajaneeni niin kovaa, että tulisin yli puoli tuntia liian aikaisin perille. Olin päättänyt pysähtyä kahville huoltoasemalle. Lukitessani autoa olin huomannut miesporukan baarin terassilla, joka oikeastaan ei ollut mikään terassi, vaan asfaltille nostettu puutarhapöytä, aurinkovarjo ja neljä tuolia. Miehet olivat kaikki seuranneet minua katseillaan. Eräs, jolla oli John Deere -lippalakki, oli sanonut
Ruski dievuska, topra huja!

Ohitin miehet. Pöydästä kuului vihellys. Ylisuuret korvakorut tuntuivat yhtäkkiä hyvin raskailta ja tunsi niiden hipaisut olkapäilläni kuin raapaisun. Liian voimakas meikki kasvoilla painoi kuin naamio. Kiirehdin askeleitani. Minun oli kuuma.

Sisällä baarissa oli viileämpää. Asiakkaita oli vain kaksi, kumpikin miehiä. Hekin katselivat minua kiinteästi. Kaadoin itselleen pienen kahvin ja vei sen kassalle. Kassalla oleva nainen ei hymyillyt. Hänellä oli pieni syylä oikealla poskella. Vein kahvini pöytään ja istuuduin. Pihalla olevat miehet vilkuilivat minuun ikkunan läpi, rähähtelivät nauruun. Join puolet kahvistani nopeasti, paniikkini yltyi.

Juuri kun olin aikonut nousta pöydästä, toinen baarissa olevista miehistä oli tullut minun
pöytääni ja istunut viereiselle tuolille. Mies oli humalassa ja minua pelotti. Hän puhui, mutta en ymmärtänyt. Sitten mies oli laskenut kätensä polvelleni. Silloin olin ymmärtänyt mitä mies juuri oli sanonut: “Annatko tyttö kahdella kympillä?”

En itsekään ehtinyt käsittää mitä minulle tapahtui. Yhtäkkiä vain sujahdin rooliini, jonka olin pukenut päälleni vaatteiden myötä. Vastaus tuli äidinkielelläni:
Du förbannad svin, du kan knulla den där tjejen med vårtan på kinden för tjugo euro. De enda vårtor som jag har är mina bröstvårtor och dom är alltför dyra för dig!

Sanaleikki meni tietysti hukkaan, mies ei ymmärtänyt ruotsia. Mutta tunsin itseni tavattoman ylpeäksi siitä, että oli saanut vastattua hänelle oikein narttumaisesti ja rivosti. Aivan kuin oikea huora. Lause tarkoittaa suunnilleen ”Sinä saamarin sika voit mennä nussimaan tuota syyläposkista mimmia kahdellakymmenellä eurolla. Minulla ei ole muita syyliä kuin nännini, ja ne ovat sinulle liian kalliit”. Tämä ei käänny kunnolla suomeksi. Sana, joka tarkoittaa syylää, tarkoittaa myös nänniä. Olin niin voitonriemuinen, että mielikuvituksessani kaadoin puolilleen jääneen kahvikupin hänen syliinsä. Sitten sijoitin, edelleen mielikuvituksessani, tarjoilijan vatsalleen baaripöydälle ja miehen polkemaan häntä takaapäin. Nainen pitelemässä tiukasti pöydänreunasta, pöytä heiluen niin, että kahvikuppi putoaa lattialle ja menee pirstaleiksi. Miehellä housut polvissa, kalu auraamassa tarjoilijan vakoa sellaisella voimalla, että pöytä siirtyy eteenpäin kymmenen senttiä joka töytäisyllä.

Ravistin miehen käden polveltani, nousin pöydästä ja lähtiessäni heitin mieheen silmäyksen kuin eltaantuneeseen osteriin. Ulos kävellessäni keinutin takapuoltani kuin ainakin ammattilainen. Pihalla John Deere -mies näytti sormimerkkiä: hän muodosti renkaan vasemman kätensä peukalosta ja etusormesta ja liikutti oikean kätensä etusormea renkaan läpi. Sylkäisin hänen eteensä maahan ja annoin takapuolen keikkua koko matkan autolle.

Kun sain käynnistettyä auton oli mies jo saanut mielikuvituksessani työnnettyä kahvilapöydän ja sillä retkottavan tarjoilijan seinään asti. Siihen pöytä pysähtyi ja mies alkoi
jyskyttää yhä kovemmin. Silloin tajusin, ettei pöydällä olekaan enää tarjoilija, vaan siinä levittää itseään minä itse. Olin likomärkä ja annoin auton renkaiden ulvahtaa syöksähtäessäni takaisin valtatielle. Ajoin taas ylinopeutta. Sydän ei ollut vielä tasaantunut normaalirytmiin kun olin jo tullut sovitulle levähdyspaikalle.

Aarne

Minua hermostutti. Malinilta ei ollut tullut tekstiviestiä ja pelkäsin, että tämä olisi jänistänyt viime hetkellä. Sekin vielä. Eilen olin päivällä käynyt lukemassa kirjaston koneelta viimeisen sähköpostin.

to: aarne-matkalla@hotmail.com
from: malin-matkalla@hotmail.com
subject: vittusi tulee
Aarne!
En ole koskaan odottanut mitään niin kovasti kuin kyrpääsi, joka huomenna lävistää minut
vähän jälkeen kello 14.
Malin
PS Toivottavasti pidät posliinista. Ajelin juuri äsken pilluni karvat ja kuvittelin että sinä olit katsomassa kun tein sitä.

Viesti ainakin oli ollut ehdoton. Mutta minun tuurillani hän sittenkin oli vielä saattanut muuttaa mielensä. En minä voinut olla varma enää oikein mistään. Nousin kuitenkin polkua ylös kiikari kaulassa, pieni kangaskassi kädessä ja punainen käärö kainalossa, suunnitelman mukaan. Minua seurasi kaksi nuorta miestä. Olimme puolivälissä matkaa. Ajatukset syrjähtelivät. Koetin keskittyä ajattelemaan Malinia, mutta vähän väliä huomasin ajatusten kiertävän samaa rataa kuin viimeiset kaksi päivää.

Helsingistä en ollut työtä saanut. Mutta perjantaina minun oli pitänyt aloittaa muutaman viikon keikka viidenkymmenen kilometrin päässä kotoa. Menin paikalle vain saadakseni kuulla, että työ alkaisikin vasta maanantaina. Saavuin siis aamupäivällä yhdentoista maissa kotiin, kun minun oli pitänyt tulla vasta illalla. Porraskäytävässä naapurin rouva katsoi minua oudosti ja ikään kuin hämmästyneenä. Kiipesin portaat toiseen kerrokseen, jossa asun. Jo kiivetessä kuulin äänen: naisen lyhyitä voihkauksia, kuin haukahduksia. Jossain siis joku nai. Niinpä niin. Sellaista sattuu. Mutta kotioven edessä tajusin, että ääni kuuluu sen takaa. Tunnen toki Susannan naimisäänet, eikä tämä ääni muistuttanut ollenkaan Susannaa. Mieleeni tuli, että vanhempi lapsistamme, kahdeksantoistavuotias tytär, joka jo vuoden on asunut muualla, on tullut käymään jonkun poikaystävänsä kanssa. Jaahah. Neitsyys on sitten mennyt häneltäkin. Missähän Susanna sitten on? Nuorempi lapsista, viisitoistavuotias poika oli rippikoululeirillä.

Jonkinlainen epäilys asiaintilasta mielessäni kuitenkin oli, koska avasin oven hyvin hiljaa sen sijaan, että olisin mennyt kolinalla sisään ja antanut tyttärelle ja poikaystävälle aikaa vetää pöksyt jalkaan. Vedin oven kiinnikin hiljaa. Sisempi ovi oli jäänyt auki, siksi mekastus kuului niin hyvin käytävään. Nyt panoääni kuului aivan esteettä, voihkaukset, läiskähdykset ja litinät. Astuin pari hiljaista askelta makuuhuoneen ovea kohti, kun naisen ääni sähähti:
-Anna tulla oikein kovaa. Paina ihan pohjaan.

Se ei ollut tyttären ääni. Se oli Susanna. Saatanan palomies. Tulee minun kotiini vaimoani panemaan. Olin kuullut aivan tarpeeksi vihjailuita Susannan kiinnostuksesta tähän kaksimetriseen kaappiin. Eikä minulla enää pitkään aikaan ollut ollutkaan mitään harhakuvitelmia vaimoni uskollisuudesta. Mutta jotenkin oli liikaa, että hän jakoi revaansa meidän yhteisessä vuoteessamme.

Otin viimeiset pari askelta ja näin raollaan olevasta ovesta makuuhuoneeseen. Susanna oli nelinkontin vuoteella, sivuittain oveen nähden. En nähnyt hänen käsiään ja päätään,ne jäivät oven karmin taakse. T-paita oli nostettu kainaloihin niin, että pullukat rinnat heilahtelivat paljaina. Muita vaatteita hänellä ei ollut. Mies oli polvillaan hänen takanaan. Eikä mies ollut palomies. Hän oli alasti lukuun ottamatta valkoista kauluspaitaa, jonka napit oli avattu. Polvillaan Susannan takana. Kyrpä Susannan sisällä. Eikä kyrpä ollut Susannan pillussa, vaan hänen persereiässään. Tunsin miehen. Paikallisen Nordea-pankin johtaja. Komulainen. Vittumaisen miehen maineessa.

Komulainen veti kyrpänsä ulospäin ja työnsi sisään vielä pari kertaa ja alkoi sitten toteuttaa Susannan kehoitusta. Hän kiipesi kyykyyn vaimoni taakse, tukien käsiään tämän lantioon ja pitäen koko ajan kyrvän sisällä. Mies levitti reitensä syleilemään Susannan persettä ja aloitti nopean rytkytyksen. Ääni, jonka olin kuullut jo käytävään, alkoi taas, nyt nopeampirytmisenä. En ollut koskaan kuullut Susannan haukahtelevan tällä tavoin. Tämä oli kai Susannan persepanovoihke. Olin helvetin mustasukkainen tuosta voihkeesta.

Olin helvetin mustasukkainen ja helvetin sekaisin. Tässä ei nyt ollut kyseessä pelkästään uskottomuus. Tässä oli katastrofi käsillä. Minulla oli asuntolaina Komulaisen pankissa. Paikkakunnalta oli vuosi sitten lopettanut tehdas, joka työllisti melkein koko kylän. Työttömyysprosentti oli nyt reilusti yli viisikymmentä. Myynnissä olevia asuntoja pilvin pimein, mutta ei yhtään ostajia. Jos Komulainen irtisanoo asuntolainan, vie pankki asunnon ja kun sen arvo on nyt mitä se on, häviävät viidentoista vuoden säästöt sen siliän tien. Ja Komulaisesta tiedän että hän on mies, jolle ei vittuilla. Jos nyt menen ja ilmaisen pahastumiseni siitä, että hän nussii vaimoani perseeseen, hän ottaa taatusti sen vittuiluksi.

Minulla oli pelkkiä huonoja vaihtoehtoja. Jähmetyin paikalleni ja kuuntelin kuinka Komulainen alkoi örähdellä. Susanna haukahteli aina vain taajempaan ja alkoi sitten kurnuttaa jotenkin ihmeellisesti. Se oli kai Susannan persepano-orgasmin ääni. Sitäkään en ollut koskaan kuullut aikaisemmin. Olin helvetin mustasukkainen siitäkin. Niin paljon ääniä, joita ei vaimostaan tiedä.

Vetäydyin hiljaa ovelle, avasin sen varovasti ja suljin sen sitten kovalla paukauksella. Asunnossa oli aivan hiljaista kun hiivin portaat alas. Saivatpahan ainakin jotain ihmettelemistä.

Kun taivalsin nuorten miesten kanssa polkua, olisin paljon mieluummin ajatellut Malinia ja niitä riemuja, joita olin suunnitellut hänen varalleen. Mutta Susanna ja Susannan perse sekä Komulainen ja Komulaisen kyrpä vain vainosivat koko ajan. Saatanan feodaaliherra. Sitten, juuri ennen kuin tulimme kohtaan, jossa polulta piti poiketa, Malinin tekstiviesti tuli.

Tunnelma muuttui kerralla. Kiinnitin nastoilla valmiiksi tekemäni M-kirjaimen männyn kylkeen. Kuljimme metsässä vielä noin 150 metriä ja kiinnitin matkalla lisää paperiarkkeja puihin niin, ettei Malin voisi olla näkemättä niitä.

Malin

Autossa odottaessani muistin kuinka auton oven yläreuna oli painanut vatsaani samalla kun Aarnen kirpeät läimäytykset olivat satuttaneet pakaroitani. Kova paino vatsaa vasten ja kirvelevä kipu, tunne oli kovin tuttu. Ajattelin niitä rituaaleja, jotka lapsuudessa kuuluivat piiskaamiseen. Isä lähetti minut aina hakemaan itse vitsan puron varresta. Vitsan piti olla tietyn pituinen ja paksuinen. Jos toin vääränlaisen, isä lähetti hakemaan uuden. Itkin ja valitsin vitsaa. Sitten tulin tuolilla istuvan isän luokse. Jos hän hyväksyi tuomani vitsan, käännyin selin ja hän veti pöksyni nilkkoihin. Sitten hän nosti minut vatsalleni syliinsä. Ennen kuin hän aloitti, hän kertoi montako piiskaniskua olin tällä kertaa ansainnut. Minun piti ääneen laskea iskut. Hän muistutti vielä aina, että jos yritän laittaa käteni takapuolen ja vitsan väliin, seurauksena on kaksi ylimääräistä lyöntiä.

Minä itkin tietysti aina jo valmiiksi ja aloin kiljua kun ensimmäinen terävä kipu tuntui pakaroissa. Muistin laskea iskut ääneen itkunkin aikana, koska jos en kiljaissut järjestysnumeroa, sitä iskua ei laskettu. Isä oli hyvin järjestelmällinen tällaisissa asioissa. Toisinaan en pystynyt olemaan työntämättä kättä suojakseni ja sain siitä hyvästä lisäpiiskaukset.

Sitten kun isä oli lopettanut, pysyin paikallani kunnes hän oli huolellisesti rasvannut pyllyyni piirtämänsä punaiset juomut. Hänen kätensä ja rasva tuntuivat hyvältä. Sitten minun piti itse vetää housut jalkaan, halata isää ja kiittää häntä rangaistuksesta. En muista monenkaan piiskauksen syytä. Kaipa minä olin tuhma ollut. Ainoastaan yhden muistan, koska en itse ymmärtänyt sitä.

Olin nähnyt isompien poikien piirtämän kuvan: soikio, sen poikki viiva, ja säteittäisiä lyhyitä viivoja soikion ympärillä. En tiennyt mitä se esittää, mutta minusta se oli kiinnostava. Niinpä harjoittelin sen piirtämistä huoneessani. Äiti näki piirustukset ja kertoi isälle. Rangaistus oli viisitoista piiskanlyöntiä, kun maksimi siihen asti oli ollut kymmenen. Pienemmistä rötöksistä vielä vähemmän. Niinpä tiesin, että piirustus oli jotakin hyvin tuhmaa.

Aikanaan sitten opin, että piirustus tarkoittaa kirkkovenettä tai hämähäkkiä väärinpäin. Enkä vieläkään ymmärtänyt. Sitten joku kertoi että se on pillunkuva, ja että pillu on sama kuin pimppi. Tästäkin kului vielä monta vuotta ennen kuin ymmärsin toisen asian, joka minua oli aina askarruttanut piiskattaessa. Isällä nimittäin aina oli jotakin kovaa taskussaan. Hän ei asettanut minua polvillensa, vaan aivan syliinsä ja tunsin aina vatsani alla jotain kovaa. Olin jo aikuinen, kun oivalsin mistä siinä oli kysymys. Hän ei yrittänyt piilottaa erektiotaan housunlahkeeseen, vaan nimenomaan halusi minun painavan vatsallani hänen kaluaan. Minä pidin isästäni kovin. Olin viidentoista kun hän kuoli. En muista minkä ikäinen olin kun hän lakkasi piiskaamasta minua. Epäilen että siinä toisella kymmenellä. Hän ei varmaankaan uskaltanut enää sen jälkeen kun rintani alkoivat kasvaa.

Tuijotin verkkosukkieni kuvioita autossa ja ymmärsin oikein hyvin miksi minusta tuntui niin ihanalta kun Aarne läimäytteli minua. Se hävetti minua, mutta tiesin, etten luopuisi läimäytyksistä mistään hinnasta. Kello tuli kaksi.

Aarne

Mäntymetsä muuttui ensin tiheäksi katajikoksi. Sitten katajapensaikko loppui äkkiä ja saavuimme pienelle kanervaiselle aukiolle. Aukio oli vain noin viitisentoista metriä läpimitaltaan ja sen toiselta reunalta alkoi syvä jyrkänne. Edessä oli kansallismaisema: järviä ja metsiä kaukana siintävään horisonttiin asti. Jyrkänteen reunalla suuri harmaa kelo. Katsellessamme maisemaa mietin olisiko Gallen-Kallela ollut innostunut maalaamaan sitä kohtausta, jonka olin aukiolle suunnitellut. Kenties. Gallen-Kallela oli maalannut Väinämöisen Ainon kimpussa. Kyllä hän lihan himon ymmärsi.

Vilkaisin kelloani ja huomasin, ettei aikaa ei ollut tuhlattavaksi. Katajapensaikon reunassa oli kaksi myrskyn kaatamaa puuta. Käskin miesten odottaa toisen niistä vieressä ja menin keskelle aukiota, avasin punaisen huopakäärön ja levitin huovan keskelle aukiota. Taskustani otin paperilapun ja asetin sen keskelle huopaa, etsin hetken ruohikosta ja löysin sopivan kivan painoksi. Kangaskassin piilotin lähelle huopaa kanervikkoon.

Olin löytänyt miehet aamupäivällä huoltoaseman baarista. Istuskeltuani jonkin aikaa tarkkailemassa baarin joutomiesporukkaa, olin vetänyt syrjään pari nuorta miestä ja tehnyt heille tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä. Palkkioksi hän oli luvannut kummallekin 20 euroa luontaisetujen lisäksi. Sen jälkeen hän olin pitänyt miehille seuraa varmistaakseni etteivät he alkaisi hakea rohkeutta kaljapullosta. Olin ehdottanut uintiretkeä, koska vaatteet päällä autossa nukuttujen öiden jälkeen tunsin itseni todella likaiseksi (eivätkä miehetkään aivan saunapuhtaita olleet). Olimme ajaneet toisen miehen Ladalla järvelle. Vaaleatukkaisella, itsensä Pertsaksi esitelleellä, oli ollut suuri vaakunaleijona tatuoituna rintaansa. Parikymmentä minuuttia vaille kahden kolmikkomme oli parkkeerannut Ladan levähdyspaikalle ja kävellyt metsään. Pertsa oli osoittautunut laulumieheksi. Koko matkan hän rallatteli viisuja isojen poikien lauluista.
-Ensiksi nai sitä pappilan renki,
ruiskeena tahto se ehtoollisenkin,
Jalkojen välliin, jalkojen välliin,
jalkojen välliin mulkkuu juu.

Pertsalla tuntui oleman ehtymätön varasto rivoja lauluja, jotka kaikki menivät joko “Silmien välliin ryssää” tai “Ateenalaisten laulu” -sävelellä.

Malin

Kävelin epätasaisella polulla ja tunsin kunka korsetti kiristi. Olin käyttänyt lukemattomia tunteja pukeutumiseni suunnitteluun. Mielessään olivat käyneet kaikki vaihtoehdot yksinkertaisesta kesämekosta (jollainen minulla oli ollut edellisellä kerralla. Kenties Aarne piti juuri siitä) juhlakolttuun kaikilla mausteilla. Sitten olin tullut ajatelleeksi puolentoista kilometrin kävelymatkaa metsäpolulla ja päättänyt että ainakaan korkeakorkoiset kengät eivät tule kysymykseen. Aarnen fantasian sukkiin ja sukkanauhoihin pukeutuneesta naisrivistöstä piti joka tapauksessa olla lähtökohta. Aarne ei ollut sanonut olivatko sukkanauhat kiinnitettyinä sukkanauhaliiveihin vai korsettiin. Mustat sukat ja mustat pikkuhousut jalassa peilasin itseäni makuuhuoneen peilistä pitkän aikaa vuoroin sekä korsetin että sukkanauhaliivien ja rintaliivien kanssa. Paljaana vyötäröni näytti aina jostakin kulmasta liian paksulta, ja päädyin lopulta korsettiin. Se veti minut juuri sellaiseksi tiimalasiksi, jollaisista kuvittelin Aarnen naisrivin koostuvan. Jos hän haluaa minut kokonaan alastomaksi, hän voi repiä korsetinkin pois! Sifonkihuivin hän oli maininnut viestissään. Kiedoin sen kaulaani ja mietin peilin edessä mitä muuta.

Iltapuvut, joita hän yleensä käyttäisin korsetin kanssa, sopivat kuitenkin paremmin gaalailtoihin, eivät metsäpoluille. Ratkaisu tuli sitten itsestään. Huorahuorahuora. Minun pitäisi näyttää näyttäisi hiukan huorahtavalta.

Olin käynyt ostamassa niin lyhyen punaisen hameen (väri sointui sifonkihuiviin), etten ikimaailmassa olisi voinut itseäni aikaisemmin kuvitella sen sisälle. Riittävän anteliasta kaula-aukkoakaan en löytänyt omasta vaatekomerostaan, vaan ostin myös hyvin ohuesta kankaasta (repeytyisi helposti!) tehdyn mustan puseron. Lauantaina olin käynyt vielä ostamassa verkkokuvioiset sukat ja mustat saappaat (Pitkän etsimisen jälkeen löysin sellaiset, että ne voisi kuvitella huorallekin vaikka korot olivatkin riittävän matalat ja leveät metsäpolulle). Ne tuntuivat sopivan parhaiten kokonaisuuteen. Tällä kertaa en halunnut peittää kampaustani ja suuria korvarenkaitani, joten kiedoin huivin kaulani ympärille.

Toinen saapas alkoi hiertää jalkaa. Minusta tuntui, että olen jo kulkenut liian pitkälle. Mutta lopulta näin A4:n johon oli mustalla tussilla piirretty suuri M. Poikkesin polulta.

Aarne

Myrskyn kaataman puun pystyyn noussut juurakko oli ihanteellinen piilopaikka. Käskin miesten odottaa juurakon takana. Ladakuski, pienikokoinen tummatukkainen kaveri, joka oli sanonut nimekseen Kilu, oli silmin nähden hermostunut ja alkoi epäillä minun vain pilailevan. Vedin laukustani litteän Koskenkorvapullon, jonka olin varannut H-hetken epäröintiä varten. Kilu otti pitkän ryypyn, huolimatta parkkipaikalla odottavasta Ladastaan. Pertsa otti myös ryypyn ja rauhoitteli kaveriaan. Kertasin ohjeeni miehille.

Sitten jätin heidät pullon kanssa juurakon taakse ja palasin jonkin matkaa polkua pitkin, paikkaan, josta hän saattoi nähdä polun kohoavan noin sadan metrin päässä pienelle mäennyppylälle. Tekstiviestin jälkeen oli toiminta pitänyt ajatukset Malinissa. Nyt Susanna ja pankinjohtaja tunkivat taas sotkemaan. Olisivat edes pistäneet välioven kiinni. Nyt koko talo tiesi minun kannattelevan aisaa.

Olin palannut kotiin perjantaina vasta yömyöhään, jonkin verran juovuksissa. Susanna oli sängyssä, luki jotain naistenlehteä. Marssin sängyn viereen ja tempaisin peiton pois.
-Mua panettaa aivan helvetisti. Nyt pöksyt pois.

Susanna aukaisi suunsa protestoidakseen, mutta kenties minä näytin jotenkin poikkeuksellisen aggressiiviselta, ja hän päätti alistua. Hänellä oli yllään pyjaman takki ja housut. Hän nosti takapuoltaan niin, että sai riisuttua housut. Pyjamantakin hän jätti ylleen. Sitten hän veti kantapäänsä miltei reisiin kiinni ja levitti jalkansa, työnsi pilluaan ylöspäin.
-No ota siitä.
-Eikun pyllistät.

Susanna nousi marttyyrin hitaudella ja asettui nelinkontin sängyn reunalle. Minä olin jo laskenut housuni. Itse asiassa minulla ei edes seisonut, mutta halusin panna ihan periaatteesta. Nyt Komulaisen käyttämä ruskea reikä pakaroiden välissä alkoi yhtäkkiä kiinnostaa kyrpääni ja se nosti päätään. Sylkäisin kouraani, hieroin syljen terskaan, levitin pakaroita käsilläni ja aloin painaa niiden väliin. Susanna liikahti kauemmas:
-Väärä reikä.

Minä tartuin häntä lantiosta ja jatkoin painamista.
-Ihan oikea reikä.

Susanna kimposi kauemmas.
-Saatanan pervo sinne et kyllä pane
-Miksen panisi? Koko kylähän sinne panee!

Susanna ei sanonut mitään. Keräsin vaatteeni ja lähdin. Seuraavat pari yötä nukuin autossa, ja vasta sunnuntaiaamuna kävin kotona hakemassa puhtaita vaatteita ja tavarat, joita tarvitsisin tällä metsäkeikalla. Susanna ei ollut kotona.

Odotin kymmenisen minuuttia vahtien mäennyppylää, askarrellen samalla vielä yhden seksilelun Malinia varten, vaikka ajatuksissani käytinkin sitä koko ajan Susannaan. Sitten näin liikettä polulla. Nostin kaulallani roikkuvan kiikarin silmille ja näin heti, että tulija oli nainen, jolla oli lyhyt punainen hame, musta pusero ja musta olkalaukku. Kasvoja en nähnyt kunnolla, koska nainen katsoi koko ajan jalkoihinsa. Mutta kaulan ympärille oli kietaistu jotakin punaista. Sydämeni alkoi lyödä nopeammin katsellessani hahmon kävelevän epävarmasti puunjuurien ja oksien yli. Juuri ennen katoamistaan nainen käänsi kasvojaan ja tunnistin hänet varmasti Maliniksi.

Ryntäsin takaisin miesten luokse. Koskenkorvapullo oli tyhjä ja Pertsa lauloi jääkärimarssia:
-Syvä iskumme on, viha voittamaton, meillä armoa ei, kotimaata…
-Ssshhhh! Nyt se tulee!

Onnittelin itseään siitä, että olin tajunnut ostaa pienen litteän pullon. Nyt miehet olisivat vain pienessä urheassa nousuhumalassa. Tempaisin T-paidan yltäni ja aloin riisua housujani.
-Riisuutukaa!
-Täh?

Nopeasti koetin saada miehet tajuamaan, että naisen tultua paikalle ei saisi päästää ääntäkään ja siksi pitäisi riisuutua nyt. Olin jo aikaisemmin selittänyt että halusin kaikkien olevan alasti. Pertsa ei pullikoinut vastaan vaan riisuutui alushoususilleen. Vaakunaleijona pullisteli. Kilua jouduin hoputtamaan monta kertaa. Lopulta hänelläkään oli yllään enää kalsarit

Riisuin omat bokserini ja vaaleatukkainen seurasi esimerkkiä. Minulla oli tanakka erektio. Huomasin Pertsankin kalun nousevan pystyyn ja mietin johtuuko se naisesta, jota tämä ei vielä ole edes nähnyt, vai minun seisokkini näkemisestä. Olimme kumpikin kuitenkin kuin emme huomaisikaan toistemme kaluja. Kilun kalsarit jäivät päälle kun Malin jo astui aukiolle. Näin kyllä niissäkin törröttävän.

Puun kaatuessa ylös noussut multa- ja sammalpaakku oli sieltä täältä varissut maahan jättäen puun juurten väliin pieniä aukkoja, joiden läpi paikalleen jähmettyneinä tuijotimme verkkosukkiin ja minihameeseen ja saappaisiin sonnustautuneen naisen kävelyä aukion keskellä olevan punaisen huovan luokse. Muutos Malinin ulkoasussa oli ällistyttävä, hän oli ilmetty portto. Elekieli ei vastannut täysin ulkoasua, hän oli selvästi epävarma katsellessaan ympärilleen. Sitten hän kumartui ottamaan huovalla olevan paperilapun. Naisen lukiessa paperia ojensin kummallekin miehelle kolme kondomia ja avasin varovasti itse yhden pakkauksen. Pujotin kondomin paikalleen kummankin miehen tuijottaessa nyt minun kaluani. Sitten Pertsa havahtui, kääntyi selin ja alkoi näprätä kondomipaketin kanssa. Käännyimme kaikki kolme uudelleen katsomaan seitsemän-kahdeksan metrin päässä olevaa Malinia.

Malin

Huomaan heti aukiolla olevan huovan. Kävelen sen luokse, käännyn ympäri ja katson lähellä olevan katajapensaikon reunaa. Missään ei näy liikettä, vain lintujen laulu kuuluu. Käännyn jyrkännettä kohti ja näen kaukana järvellä pienen valkoisen kolmion: purjevene. Vene on niin kaukana, että se näyttää olevan paikallaan.

Huovan päällä on paperilappu. Ilma on niin liikkumaton, että vaikka paperin päällä ei olisikaan pientä kiveä painona, paperi tuskin lennähtäisi mihinkään tuulen mukana. Kyykistyn alas ylettyäkseen paperiin ja nostan sen. Kiihko (tai pelko) kuristaa kurkkuani lukiessani paperille kirjoitetut muutamat rivit. Jään uudestaan katselemaan purjevenettä ja otan sitten sifonkihuivin kaulastani. Työnnän kirjeen huovan reunan alle ja lasken olkalaukun kanervikkoon. Sitten sidon huivin pääni ympärille peittäen silmät niin, etten enää pysty näkemään venettä, järviä, metsiä, mitään. Laskeudun polvilleni huovalle. Yhtäkkiä repäisen huivin silmiltäni ja otan paperin käteeni uudestaan. Haluan varmistua etten ole vain kuvitellut paperilla olevaa tekstiä. Mutta teksti on edelleen sama.

Asettaa huivin uudelleen silmille seisoen polvillani huovalla. Sitten tartun hameeni helmaan ja nostan sen vyötäisilleni, sormet ylettyvät pikkuhousujen vyötärönauhaan ja vedän pöksyt alas. Puolireiteen, niin kuin ohjeessa oli sanottu. Enkä alemmaksi niitä olisi saanutkaan avaamatta sukkanauhoja. Kannattelen hametta edelleen ylhäällä kumartuessani eteenpäin ja tuen sitten itseni käsiini. Sydämeni hakkaa. Olen nyt keskellä metsää, nelinkontin, pylly paljaana ja silmät sidottuna. Tiedän, että Aarne on jossakin lähellä, mutta epäilys ja pelko tulvahtavat kuitenkin mieleen. Entä jos jotain odottamatonta on tapahtunut? Jos Aarne ei olekaan täällä? Jos joku muu tulee paikalle?

Odotan. En tiedä kuluuko aikaa minuutti vai kymmenen minuuttia. Kuvittelen kuinka jokin luokkaretkellä oleva koululuokka tulee katajikosta. Tai hirvimetsällä oleva miesporukka. Sitten muistan, että kouluilla on kesäloma ja hirvestyskausi alkaa vasta syksyllä. Koetan saada ajatukseni keskittymään Aarneen, joka tulee polkua pitkin ja näkee pyöreän pyllyni tarjolla. Tunnen auringon poltteen vasemmassa pakarassani. Muistan kuinka olin masturboinut kesämökillä auringon paistaessa suoraan reisieni väliin. Käännyn huovalla niin, että aurinko on suoraan takana ja alkaa heti lämmittää häpyä. Samassa kuulen rasahduksen, kuin oksa olisi katkennut jalan alla. Jähmetyn.

Jokainen lihakseni on jännittynyt. Tunnen kuinka pisara valuu reiden sisäpintaa pitkin ja ajattelen, että auringon lämpö on saanut minut kiihottumaan. Ajatus alkaa naurattaa hysteerisesti kun mieleeni juolahtaa, että kenties auringon lisäksi kiihottumiseen on vaikuttanut myös asento ja tilanne, jossa olen. Toinen rasahdus kuuluu.

Nyt olen aivan varma, että aukiolla on joku muukin. Kuulen hengitykseni kiihtyvän ja alan erottaa hiiviskelevien askelten ääniä joka puolelta ympäriltäni. Olen pimeässä, osa minusta haluaa tempaista siteen silmiltäni ja nähdä. Liikautan käsiäni ja huomaan, että ne alkavat puutua. Puristelen käsiä nyrkkiin ja kuulen askeleiden ympärillä käyvän yhä rohkeammiksi, tulevan lähemmäs. En pysty enää olemaan puutuneiden käsivarsieni varassa, vaan laskeudun kyynärpäideni varaan. Melkein heti tunnen jonkin koskettavan toista pakaraani ja hätkähdän niin, että miltei pomppaan ylös, mutta huomaan kuitenkin olevani edelleen samassa asennossa. Nyt askeleet ympärillä lakkaavat olemasta varovaisia. Ne kulkevat minun ympärilläni ja niitä on paljon. Yhtäkkiä jostakin ilmestyy lukemattomia käsiä, jotka alkavat kosketella minua joka paikasta. Ne silittävät minun hiuksiani, reisiäni, kasvojani, pyllyäni. Jokainen lihakseni on jännityksestä kivikova. Sitten huokaisen hiljaa ja rentoudun, antaudun käsille.

Aarne

Hengitystä pidättäen tirkistelemme juurten välistä kuinka nainen nostaa hamettaan, vetää pöksyt alas ja asettuu pyllistämään suoraan meihin päin. Pillunkarvat on nyt ajeltu, ja vaikka nainen pitää reisiään yhdessä, kutsuvat pulleat, punertavat häpyhuulet reisien välissä meitä pois piilostamme. Kilu liikahtaa lähteäkseen heti aukiolle, mutta tartun häntä käsivarresta ja jäämme paikallemme, tuijottaen rävähtämättä kattausta kanervien keskellä. Syrjäsilmällä huomaan, että Pertsa on ottanut kalun kouraansa ja liikuttelee esinahkaa hitaasti edestakaisin.

Pienen ajan kuluttua nostan sormen huulilleni ja lähden varovasti aukiolle. Miehet seuraavat. Pysähdymme äkkiä kun nainen muuttaa asentoa: nyt hän on lähes sivuittain meihin nähden. Kilu hiipii naisen taakse ja jää tuijottamaan lumoutuneena kookasta, pyörää pyllyä. Olenkohan koskaan nähnyt miehen katsetta, jossa loistaa niin verhoamaton himo, kuin Kilun silmissä hänen tuijottaessaan vakoa, joka halkaisee pyllyn kahtia, ja mustia sukkanauhoja, jotka painautuvat päivettyneeseen ihoon jakaen kummankin pakaran kahtia. Muutama sentti sen kohdan alapuolella, missä reisien vaaleus muuttuu verkkosukkien mustaksi, on poikittainen musta viiva: alas vedetyt mustat pikkuhousut, jotka pitävät reisiä yhdessä. Kilu ei pysty vastustamaan reisien välissä itseään tyrkyttävää pillua, vaan ojentaa kätensä koskettamaan sitä. Tartun hänen käteensä ja pudistan päätäni. Huomaan reidellä pillusta valuneen pisaran ja tunnen suuni kuivaksi. Kilu nuolaisee huuliaan. Hän on kuin käärme, joka vaanii hiirtä. Hänellä on vieläkin alushousut jalassaan. Nyt hän riisuu ne äänettömästi ja huomaan hakaristitatuoinnin hänen reidessään.

Vaaleatukkainen lihaksikas Pertsa kulkee hitaasti naisen ympäri. Hän nuolee katseellaan kaikkia yksityiskohtia. Pystyn helposti kuvittelemaan hänen mielenliikkeensä. Ne huorat, joihin hän kotopuolessa on saanut tutustua, ovat olleet kännisiä kovaäänisiä hutsuja. Tämä on ihan oikea. Sellainen kuin elokuvissa. Verkkosukkien kuviointi on kuin anacondan nahka. Tissien ääriviivat voi nähdä puseron läpi. Ylös nostetun hameen alta paljastuva korsetti on taatusti ensimmäinen korsetti, jonka Pertsa on elävässä elämässä koskaan nähnyt. On Pertsa vittua varmaankin muutaman kerran saanut, ja ehkä joku nainen on aivan suorasukaisesti sitä hänelle tarjonnutkin. Mutta mitään näin ylitsevuotavaa tarjousta hän ei ole koskaan osannut edes kuvitella. Pertsa kiertää naista ja odottaa minulta merkkiä ja lupaa käydä kimppuun.

Kierrän Malinin etupuolelle ja jään katsomaan hänen kasvojaan. Huivi peittää silmät, ja olen varma että silmät ovat huivin alla kiinni. Kasvot eivät hymyile. Ne ovat jännityksestä vääristyneet. Yhtäkkiä en tunnista Malinin kasvoja, ja järjetön ajatus tulee mieleeni: jospa tämä nainen ei olekaan Malin, vaan aivan joku satunnainen ohikulkija, joka on tullut paikalle, lukenut lapun huovalla, ja tehnyt niin kuin lapussa käsketään. Ajatus tuntuu niin hullulta, että joudun puremaan huultaan etten alkaisi nauraa ääneen.

Yhtäkkiä nainen koukistaa käsivartensa ja asettuu kyynärpäidensä varaan. Kilusta näyttää että hän työntää pilluaan häntä kohti, eikä mies pysty enää pidättelemään itseään. Hän laskee kätensä pakaralle. Nyökkään Pertsalle, joka laskee heti kätensä naisen selälle. Kosketan itse naisen poskea, hyväilen nenää, huulia, hiuksia. Kilu puristelee pakaroita. Pertsa kuljettaa kätensä naisen kylkeä pitkin toisen rinnan alle ja tunnustelee arvioivasti nisän kokoa.

Nainen huokaa, ja hänen piirteensä pehmenevät. Tunnistan hänet jälleen Maliniksi ja työnnän pari sormea hänen suuhunsa. Malin alkaa imeä sormia.

Malin

Kädet ovat joka puolella. Ne sivelevät, painavat, hivelevät, raapivat, puristavat, nipistävät ja taas sivelevät, sivelevät ja puristavat. Ne ovat karheita ja helliä. Ne kulkevat selän ja pyllyn iholla, ne liukuvat ohuen sukan peittämällä reidellä, ne tunnustelevat olkapäätä puseron läpi, ne työntyvät kaula-aukosta sisään ja etsivät nännin korsetin kupissa, ne silittävät hiuksia, silittävät poskea. Ymmärrän ensimmäistä kertaa kunnolla sen, että iho on ihmisen suurin elin. Olen pelkkää ihoa. Kädet ja iho muuttuvat yhdeksi enkä enää huomaa missä iho loppuu ja käsi alkaa. Iho ja kädet ovat vain yksi valtava mielihyvän maailma ja sulaudun kokonaan siihen mielihyvään. Kädet eivät ole tunkeilevia. Ne pyytävät kohteliaasti luvan päästä yhteen puristuneiden reisieni sisäpuolen iholle ja rintojani peittävän puserokankaan alle. Minä annan luvan levittämällä hiukan jalkojani ja köyristämällä selkääni niin, että käsillä on vapaa kulku. Kaksi sormea pyytää lupaa tulla suuhuni ja minä avaan huuleni niiden tunnustella kieltäni ja hampaitani. Alan imeä niitä, ne maistuvat hyvälle. Ja koko ajan toiset kädet jatkavat kulkuaan kaikkialla vartalollani.

Sitten sormet poistuvat suustani ja jään kaipaamaan niitä. Mutta unohdan ne kun toinen käsi alkaa sivellä niskaani. Painan otsani maata vasten ja annan käsien viedä minua. Havahdun kun kuulen merkillisiä kevyitä tömähdyksiä takaani, mutta juuri silloin joku käsi sivelee ensimmäistä kertaa pyllyni vakoa enkä jää miettimään tömähdyksiä, vaan keskityn tunteeseen pyllyssäni. Tömähdyksiä kuuluu muiltakin suunnilta, ne kiertävät minut, aina kolme-neljä tömähdystä yhdessä paikassa. Mutta en jää miettimään niitä, koska pyllyvaossani oleva käsi liukuu alas reisien väliin ja tunnen kuinka se koskettaa häpyhuuliani, joiden huomaan olevan aivan liukkaat. Kuulen pienen huudahduksen ja tajuan sen olevan minä, joka olen nopeasti vetänyt ilmaa keuhkoihini.

Sitten tunnen jonkun kylmän ja kovan puristavan rannettani. Kuuluu nopea sarja naksahduksia ja puristava tunne jää ranteeni ympärille. Olen ymmälläni. Sama tapahtuu toiselle ranteelle ja silloin nousen kyynärpäideni varasta kunnolla käsieni varaan. Huomaan etten pysty liikuttamaan käsiäni lähemmäs toisiaan. Jalkoihini tartutaan ja yhdessä olevat nilkat vedetään erilleen. Nyt kädet eivät ole enää kohteliaita. Samanlaiset metalliset äänet ja samanlainen puristava tunne nilkoissa. Olen vääntynyt epämukavaan asentoon, koska puolireiteen lasketut pikkuhousut pitävät reisiäni lähellä toisiaan, vaikka nilkat on kahlittu kauas toisistaan.

Nyt kädet eivät enää kosketa minua. Sydämeni lyö nopeasti enkä pystyisi liikkumaan jos haluaisin. Pari kertaa nykäisen käsiäni ja jalkojani, mutta niitä puristavat kahleet ovat lujat. Hengitän nopeasti ja pinnallisesti. Odotan. Ja sitten jotakin painautuu takamustani vasten. Ymmärrän sen olevan kasvot kun tunnen nuolaisun vitussani. Ja samalla päähäni tartutaan lujalla otteella ja huuliani vasten painuu jotain lämmintä, joka on kovaa, vaikka pinnaltaan pehmeää. Se on kyrpä ja se pakottaa huuleni auki ja työntää itsensä suuhuni. Se maistuu kumille ja joudun avaamaan suuni ammolleen saadakseni sen mahtumaan ilman että raavin sitä hampaillani. Tiedän mitä minulta halutaan ja alan imeä parhaani mukaan valtavaa möykkyä.

Mieleeni välähtää huoltoaseman kaksikymppistä tarjonnut mies. Kuinka hän haluaisikaan olla tässä nyt! Muistan rivon vastauksen, jonka olin antanut hänelle ja paisun taas ylpeydestä. Koetan levittää jalkojani, jotta takanani oleva mies ylettyisi paremmin pilluuni. Koetan ottaa edessä olevan miehen vielä syvemmälle nieluuni. Koetan olla vielä enemmän hora ja nautin siitä että olen hora.

Kulli liukuu pois suustani mutta tunkeutuu melkein heti takaisin. Nyt se ihmeekseni tuntuu paksummalta kuin äsken. Kasvot takamuksessani vetäytyvät pois ja tunnen kuinka pikkuhousuni alkavat kiristää ja painaa reisiäni yhteen. Pieni risahdus ja reiteni ovat vapaat. Levitän niitä heti kunnolla, haluan kielen ylettyvän kunnolla. Mies tuleekin heti takaisin, nyt alleni reisien väliin. Notkistan polviani niin, että painaudun hänen suulleen. Kieli aloittaa heti ihanan tutkimusmatkansa minuun. Se nuolee huuliani, työntyy syvälle sisääni, nuolee klitoristani, imee, nuolee, imee, nuolee.

Kulli vetäytyy pois suustani ja samassa huomaan kujertavani ja huokailevani. Tunnen kuinka puserooni tartutaan ja se kiristyy. Taas risahdus, nyt pidempi. Olkapääni ovat nyt ilman verhoa ja tunnen kuinka puseron hihat valuvat ranteisiini. Kieli, ihana kieli jatkaa reisieni välissä. Minä kujerran ja vingahtelen. Vedän syvään henkeä ja jännityn kun tunnen jotain kovaa ja kylmää olkapäälläni. Kuin veitsi. En ehdi edes pelästyä kun se liikahtaa ja häviää. Sitten sama tapahtuu toisella olkapäällä. Sitten tunnen kuinka kädet kuorivat rintani korsetin kupeista. Olkanauhat siis katkaistiin. Korsetin ja sukkien lisäksi minulla on enää ylläni vyötäisille kääritty hame. Revitäänköhän sekin pois? Kuin udussa tajuan, että joutuisin palaamaan koko matkan metsän läpi lähes alasti. Mutta tieto ei huolestuta. Kieli vitussani on ainut millä on väliä. Ja se että olen alasti, niin alasti kuin naiset Aarnen fantasiassa. Sukat ja sukkanauhat. Tunnen kielen ja miehen pään jalkojeni välissä. Painan jalkojani yhteen sen verran, että pystyn tuntemaan sukkien pehmeän kiillon reisieni ja miehen ihon välissä. Orgasmini lähtee liikkeelle.

Sen jälkeen saan vielä useita orgasmeja. En pysty kuvailemaan tuntemuksiani tarkasti tai järjestyksessä. Miehet alkavat astua minua. He työntyvät sisääni yksi toisensa jälkeen, enkä pysty sanomaan kuinka monta heitä on. Välillä he työntyvät suuhuni, enkä oikeastaan ime, vaan he pitävät hiuksistani tai korvistani ja rynkyttävät itseään suussani. Välillä joku ryömii alleni ja nuolee klitoristani ja puristaa rintani kalunsa ympärille samalla kun toinen nussii minua. Kukaan ei juurikaan puhu, olennot kimpussani äännähtelevät välillä kuin luolamiehet. Pari kertaa joku tuntuu sanovan toisille jotain, mutta en saa selvää, enkä välitä. Kun oma suuni on vapaana huokailen, uikutan, kiljahtelen, kujerran, vingun. Kun suuni on täynnä, ynisen. Koskaan en ole metelöinyt tällä tavoin rakastellessani. Nautin omasta äänestäni samalla tavoin kuin nautin vapaina heilahtelevista rinnoistani, käsistä ihollani, litinästä pillussani ja kangista jotka lävistävät minut. Nautin pimeydestä, Nautin ranteissani ja nilkoissani tuntuvasta puristuksesta, joka estää minua liikkumasta, nousemasta ja lähtemästä pois. Nautin vapaudestani.

Hetkellä, jolloin selässäni ratsastava mies on jälleen kerran saanut minut kohoamaan huipulle ja orgasmi alkaa lainehtia minussa ja kurkustani nousee pitkä ”iiiiiihhh” ja mies vetäytyy minusta, valkohehkuinen tuska halkaisee takamukseni ihon. Alan kirkua.

Aarne

Ei ole vaikeaa huomata, että Kilun sormet syyhyvät päästä koskettamaan pulleita häpyhuulia, mutta nuoret miehet muistavat ohjeet, ja alkavat tunnustella naista joka paikasta. Kädet hakeutuvat kenties useimmin perseelle ja rintoihin, mutta myös nilkat, sääret, reidet, vatsa, olkapäät, selkä, niska, hiukset, käsivarret, kasvot saavat runsaan osansa hyväilyistä.

Jätän Malinin miesten huomaan ja alan lyödä telttavaarnoja maahan kivellä, joka oli ollut viestin painona huovalla. Olen kiinnittänyt jokaiseen vaarnaan narulenkillä käsiraudan. Takoessani viimeistä vaarnaa huomaan että Kilun keskisormi livahtaa pyllyvaosta, jota se on tunnustellut, alas häpyhuulille. Malin vavahtaa hieman, äännähtää. Tönäisen Kilua ja pudistan päätäni. Osoitan yhtä käsiraudoista ja hän ottaa sen alkaen pähkäillä kuinka se kiinnitetään.

Napsautan raudat Malinin ranteisiin ja hän nousee, hieman säikähtäneenä ilmeisesti, takaisin käsiensä varaan. Kilu on katsonut minusta mallia ja onnistuu kiinnittämään raudan Malinin toiseen nilkkaan. Pertsa vääntää nilkkoja erilleen, jotta ylettyisi kiinnittämään neljännen raudan.

Hymyilen Kilulle, osoitan Malinin pillua ja näytän hänelle kieltäni. Nokkela poika, ymmärtää heti. Hän laskeutuu jalkojen väliin ja alkaa nuolla häpyhuulia. Nainen yrittää levitttää reisiään, mutta riisutut pikkuhousut torjuvat yrityksen. Kilun asento on äärimmäisen hankala. Hänen nenänsä on Malinin peräreiässä ja hän on taittaa niskansa yrittäessään ulottua kielellään reisien väliin puristuneeseen klitorikseen.

Minä työnnän kullini Malinin huulien väliin ja annan tämän imeä hetken. Se tuntuu hyvältä, mutta olen vielä jotenkin levoton. Vedän aisan hitaasti pois ja nainen jää kurkottelemaan, yrittäen vielä ylettyä. Viittaan Pertsan paikalleni ja tämä alkaa imettää naista.

Haen kanervikosta kangaskassini ja otan sieltä pienen puukon. Pertsa näkee esineen ja säikähtäen vetää kalunsa naisen suusta, aikoen nousta ylös. Rauhoitan häntä käden huitaisulla ja työnnän sormeni naisen pikkuhousujen kuminauhan alle. Pertsa ymmärtää tarkoitukseni ja rauhoittuneena luovuttaa nyt kiveksensä naisen nuoltaviksi.

Olen kuivaharjoitellut tapahtumaa mielessäni (enkä pelkästään mielessäni. Useimmiten olen käyttänyt käsiänikin!) lukemattomia kertoja. Ja minulle on tullut mieleen, että vaatteiden riisuminen repimällä ei kenties välttämättä kävisikään aivan kuin elokuvissa. Saattaisihan Malinilla olla yllään jotakin niin vahvaa kangasta, että sen repiminen keskeyttäisi varsinaisen puuhan liian pitkäksi ajaksi. Siksi olin päättänyt varata mukaan teräaseen. Oikea päätös, koska sukkanauhat estävät tehokkaasti housujen riisumisen. Ja ohuetkin pikkuhousut vaikuttavat sen verran vahvoilta, että niitä repiessä Malinia todennäköisesti saisi paiskoa ympäriinsä.

Pari viiltoa, housut ovat kädessäni ja lentävät kanervikkoon. Malin levittää heti reisiään, ja Kilu kiepahtaa selälleen ja työntää päänsä reisien väliin. Nyt pillu avautuu hänen yläpuolellaan suurena, mehukkaana taivaana.

Pertsan kanssa käyn käsiksi Malinin puseroon. Kohotamme sitä ja ujutan puukon sen alle. Viilto, ja pusero on kahdessa osassa. Sitten katkaisen vielä korsetin olkanauhat. Malin alkaa haukkoa henkeään ja hänen suustaan tulee korkea kiekaisu.

Kilu kömpii esiin Malinin reisien välistä. Hänen vatsallaan kiiltelee vaalea lätäkkö, joka alkaa valua.. Hän alkaa höpöttää:
-Jumalauta mikä vittu…on saatana huora…ikinä ei oo ennen mälli lentäny käsin koskematta tai pillun puristamatta…

Virnistän Kilulle ja painan sormen huulilleni. Vinkkaan Pertsalle että hän menisi Malinin alle Kilun tilalle. Kilu on hiukan nolon näköinen alkaessaan lopultakin rullata kondomia paikalleen. Nuorella orilla ei seisokki ole juurikaan heikentynyt. Minä pujottaudun Malinin käsien välistä hänen alleen, imen toista nänniä, sitten toista. Kielityömme saa Malinin vikisemään yhä kovemmalla äänellä. En näe missä Kilu on tai mitä hän tekee, mutta yhtäkkiä Malinin vikinä muuttuu yninäksi ja kakomiseksi. Arvaan, että Kilu on tyrkännyt itsensä naisen suuhun. Jätän tissit hetkeksi ja koetan kurkistella. Tässä suuseksissä ei ole enää kysymys mistään nuolemisesta, vaan Malin saa tehdä kaikkensa pystyäkseen hengittämään nopeasti survovan, yhä syvemmälle kurkkuun tunkeutuvan paksun kangen seivästämänä. Kilu pitelee Malinia korvista. Kuiskaan Pertsalle:
-Mene panemaan.

Pertsa kipuaa ylös ja minä hilaudun Malinin alla niin, että yletyn suullani pilluun ja samalla saan painettua kullini rintojen väliin. Alan nuolla klitorista ja samalla näen kuinka Pertsan kulli uppoaa hitaasti sisään Malinin reikään vain muutaman senttimetrin päässä kasvoistani. En ole koskaan ollut nähnyt miehen elintä näin läheltä. Edestakaisin liikkuva, Malinin liemistä märkä patukka ja päälakeani vasten painautuvat kivekset saavat minut kiihottumaan entisestäänkin. Nuolen pillua raivokkaasti ja painelen samalla itseäni tissivakoon.
Tuijotan silmieni edessä pumppaavaa kumin peittämää mäntää. Sen on oltava valtavan pitkä, sitä tuntuu riittävän ja riittävän kun se hitaasti kerta toisensa jälkeen hukkuu turvonneiden huulten väliin. Omituinen muisto välähtää. Intissä opeteltiin purkamaan ja kasaamaan rynnäkkökivääriä. Typerä kouluttava varusmiesalikersantti möläytti yhden latteuksistaan: ”Nainen pettää aina. Rynkky ei koskaan”. Lause soi uudestaan ja uudestaan päässäni samalla kun Pertsan kyrpä kulkee edestakaisin ylläni. Tunnen, että minulta tulee kohta, ja pakottaudun lopettamaan nuolemisen, tissipanon ja Pertsan kyrvän katselun. Tiedän, että mies minun iässäni ei enää välttämättä pysty aivan heti uuteen koitokseen. Ja minulla on vielä yksi ohjelmanumero mielessä.

Malinilta tulee ensin, ja Pertsalta heti hänen jälkeensä. Minä ryömin Malinin alta ja komennan Kilun nyt Malinin perän kimppuun. Kilu tekee sen mielellään. Hän rynkyttää kauan ja hartaasti. Minä ja Pertsa vuorottelemme Malinin tissien ja suun kanssa. Kumpikin olemme Kilua hellävaraisempia ja Malin tuntuu elpyvän. Lopulta Kilu roiskauttaa uuden lastin. Tällä kertaa asianmukaisessa paikassa.

Minä olen seuraava. Luovutan sitten vitun Pertsalle kun olen saanut Malinin taas ujeltamaan. Kyykistyn kanervikkoon pienen matkan päähän katselemaan. Kanervien pistely takapuoltani ja kiveksiäni vastaan tuntuu karkealta ja rauhoittavalta. Pertsa ratsastaa ja Kilu leipoo Malinin uhkeita tissejä. Kilu ratsastaa ja Pertsa imettää ahnasta suuta. Tunnen itseni raukeaksi ja kyrpäni veltostuu. Mutta olen jo kiimaakin korkeammalla. Näky edessäni on minun luomukseni. Malin tempoilee kahleissaan, hänen äänestään kuulee, että häneltä tulee taas pian. Kilu alkaa rynkyttää voimalla ja nopeasti. Reisilihas, jossa Kilun tatuointi on, pullistuu ja supistuu vuorotellen nopeasti. Hakaristi näyttää sykkivän. Otan käteeni vieressäni olevan katajakepin ja erektioni ponnahtaa heti täyteen mittaansa. Veistelin oksan valmiiksi odottaessani Malinia polun varressa. Runsaasti puolimetrinen, suora, sormenvahvuinen kataja, josta kaikki oksat ja ulkonemat on huolellisesti veistetty pois, lukuun ottamatta päässä olevaa pientä tupsua. Kuorta en ole ehtinyt poistaa ruoskasta kuin osittain.

Astelen kolmipäisen, kuusikätisen, kuusijalkaisen, kaksikullisen ja yksivittuisen hikisen, nytkähtelevän eläimen viereen ja odotan kunnes Malin sylkäisee Pertsan kalun suustaan päästääkseen ilmoille huutonsa. Nousen hänen ylleen, jalat kahareisin molemmilla puolella, kasvot kohti Kilua, joka Malinin huutoon vastaten nylkyttää itseään Malinin sisällä niin nopeasti kuin pystyy. Painan polveni Malinin kylkiin ja tunnen kuinka hänen ruumiinsa kouristelee orgasmissa. Työnnän Kilun vasemmalla kädelläni pois ja ehdin rekisteröidä hämmästyneen ilmeen hänen kasvoillaan ennen kuin annan katajanoksan iskeytyä toiseen sukkanauhan halkaisemaan puolipalloon.

Malin kirkaisee, mutta orgasmikouristukset eivät lakkaa. Malinin vasemmanpuoliseen pakaraan nousee heti pitkä punainen juomu, tarkalleen sukkanauhan ja pyllyvaon puoleenväliin ja ylettyen reidellä sukan yläreunaan asti. Lyön samanlaisen jäljen hänen oikeaan pakaraansa ja hän kirkaisee uudestaan. Kirkaisujen välissä hän haukkoo henkeään. Vielä monta lyöntiä, ja olen kirjaillut hänen takamuksensa ihastuttavilla yhdensuuntaisilla verenpunaisilla juovilla, joiden väri korostaa sukkanauhojen syvää mustaa ja keskellä olevan vaon huimaavaa syvyyttä. Nostan vitsan korkealle ja viuhautan sen alas hampaat yhteenpurtuina. Nainen koettaa vääntää takamustaan sivuun, mutta pidän hänet tiukasti polvieni välissä. Jokainen sivallus saa rummun kalvon läiskähtämään terävästi, ja rytmikästä suomintaa säestää korkeiden kirkaisujen laulu.

En osaa sanoa kuinka kauan hänen orgasminsa kestää, vai kestääkö se koko ruoskinnan ajan. Nousen pois hänen päältään ja menen hakemaan laukkuani. Kun käännyn takaisin, näen Malinin lyyhistyneen kasvoilleen huovalle. Kilu seisoo hänen takanaan ja runkkaa. Pylly on edelleen pystyssä, tarjolla niin kuin pitääkin. Malin vuorotellen haukkoo henkeään ja nyyhkyttää. Kilu on ottanut kondomin pois, hänen spermansa purskahtavat Malinin selälle ja pakaroille. Kilu siirtyy kauemmas ja istun maahan Malinin taakse katselemaan kauneinta pyöreää pyllyä, jonka koskaan olen nähnyt. Pillun punainen kukka on edelleen avoinna parittelun jäljiltä. Yksikään isku ei ole osunut siihen. Otan laukustani voidetuubin ja puristan punaista voidetta käteeni. Kosketukseni saa hänet hätkähtämään ja hänen nyyhkytyksensä katkeaa kesken.

Malin

Ynähdän tuntiessani kylmän kosketuksen peräreiässäni. Ajatukseni liikkuvat hitaasti, tunnen kokonaan menettäneeni paitsi oman ruumiini, myös omien ajatusteni kontrollin. Jokainen piste ihollani tuntuu herkemmältä kuin koskaan. Huopa on karkea kuin hiekkapaperi poskeani, rintojani ja polviani vasten. Puristus ranteiden ja reisien ympärillä tuntuu pysäyttävän verenkierron. Raateleva kipu iholla on tehnyt takamuksestani suuren kirvelevän auringon, joka sykkii sydämen tahdissa. Käteni, jalkani ja yläruumiini ovat kuin jalusta, jolta pyllyni kohoaa ylös hehkuvan kuumana tulivuorena, jonka keskellä olevassa kraaterissa viileä voide saa koko ruumiini värisemään kylmästä.

Arvaan mitä on tulossa ja entistäkin suurempi kauhu alkaa hiipiä tajuntaani. Tässä ruumiini aukossa ei ole koskaan ollut mitään ylimääräistä esinettä (Niin, joskus lääkärin sormi. Ja joka kerran se on ollut hyvin epämiellyttävää!), ja kankeasti mieleni varoittaa, että äskeinen piiskaus oli vasta esimakua. Vielä valtavampi määrä kipua on tulossa, ja nyt se on tunkeutumassa pinnalta sisääni. Piiskaniskujen läjähdellessä lihaani olin koettanut tempoa käsiäni saadakseni ne laitettua suojakseni, mutta turhaan. Aarnen läimäyttely pakaroille pari viikkoa sitten oli ollut hyväilyä äskeiseen verrattuna. Isän piiskakaan ei ollut koskaan tuntunut yhtä viiltävältä. Tai kenties olin jo unohtanut. Tai kenties orgasmi, jonka aikana piiskaus alkoi, oli tehnyt minut tavallista herkemmäksi. Iskujen välillä olin koettanut kaivaa muististani sanan, jonka avulla voisin lopettaa tuskan. Muistin, että sellainen sana on olemassa, mutta aina kun se oli ollut tulemaisillaan esille, uusi isku oli karkottanut sen. Kuin hidastettuna mielessäni leijuu nyt sana “riittää”. Mutta joku osa minusta ei ole vielä saanut tarpeekseen alistumista, kipua ja antautumista, ja vaikka yritän kuiskata turvasanaa, mitään huokausta kuuluvampaa ei tule huuliltani.

Voide alkaa tuntua vähemmän kylmältä, ja nyt sormi levittää sitä kaikkialle pyllyvakoon. Sitten sormi pistäytyy taas pyllyreiälläni, se tulee sisään vain aivan vähän, eikä satu oikeastaan ollenkaan ja lähtee heti pois. Käsi on nyt hyvin hellä ja pehmeä. Sormi käväisee muutaman kerran reiällä ja jatkaa sitten vaon hieromista, se tuntuu varovan ympärillä olevia kipeitä piiskanjälkiä.. Sitten sormi tulee jäädäkseen. Se tunkeutuu muutaman sentin sisääni. Sattuu hiukan, hengitän syvään ja koetan rentoutua ja rentouttaa sulkijalihastani. Siteet ranteiden ja reisien ympärillä tuntuvat tiukoilta ja kuumottava kirvely pakaroillani ja reisissäni alkaa muuttua tasaiseksi jomotukseksi. Sormi menee ulos ja tulee takaisin sisään muutaman kerran. Lopulta sisääntuleminen ei aiheuta kuin hyvin pienen kivun. Sitten sormi tunkeutuu syvemmälle. Alan kiemurrella, mutta kahleet pitävät minut tiukasti aloillani. Tämä kipu on erilaista kuin äskeinen ja pieni valitus purkautuu huuliltani.

Sormi on hetken liikkumattomana sisälläni ja aloittaa sitten hyvin hitaan edestakaisen liikkeen. Mieleeni ui hitaasti kysymys siitä, milloin viimeksi kävi vessassa. Onko suoli tyhjä? Mutta en osaa muodostaa vastausta ja asia ei lopultakaan tunnu tärkeältä. Ihmeekseni huomaan yhtäkkiä pitävänsä sormesta ja sen lyhyestä, hitaasta edestakaisesta liikkeestä. Tuntemus vie terän pois kaikkialla ympärillä tykyttävästä jomotuksesta. Keskityn tuntemaan vain sormen.

Ja silloin sormi vetäytyy pois. Olen pettynyt. Koetan työntää pyllyäni taaksepäin tavoittaakseen poislähteneen, mutta pystyn liikkumaan vain hyvin lyhyen matkan. Kuulen jotain. Tajuan, että kaikki mekaaniset äänet ovat jääneet taakse, ja metsässä on kuulunut vain lintujen laulu ähkäisyjen, litinän, villimiesörähdysten ja omien äänteni lisäksi. Nyt kuulen hurinaa ja olen ymmälläni. Hieromasauva, tajuan kun värisevä esine koskettaa keveästi välilihaani. Dildo liikkuu hitaasti liukasta pyllyvakoa pitkin, yli peräreiän aina häntäluulle asti. ja sitten takaisin miltei häpyhuulille. Dildo tekee saman matkan useasti, hyvin hitaast ja nautinnollisesti. Kaikki aistimukseni keskittyvät tuohon muutamaan neliösenttiin, joka huristen ja väristen liikkuu pakaroiden välissä. Olen nyt aivan rento. Mielessäni ei ole yhtään ajatusta, tunnustelen vain värinää.

Värinä pysähtyy reiän kohdalle. Kun pari senttiä siitä on tunkeutunut sisälle, alan refleksinomaisesti rimpuilla, mutta käteni ovat tiukasti kiinni ja raukenen uudestaan. Dildo työntyy hitaasti kokonaan sisään. Tunnen kipua, mutta kipu on vain värinän välttämätön kääntöpuoli, ja mieleni eristää kivun omaan lokeroonsa ja jättää sen huomiotta.

Dildo jää värisemään sisääni ja kädet alkavat hieroa olkapäitäni, selkääni ja reisieni etu- ja sisäpuolia. Kädet liikkuvat hitaasti ja voimakkaasti kaikkialla muualla kuin piiskan repimillä pakaroilla. Kädet puristavat hellästi pehmeätä lihaa. Ne käyvät pillullanikin eivätkä runtele sitä niin kuin loppumattomat kullit vähän aikaa sitten.

Sitten hieromasauva vetäytyy hitaasti pois ja sormi laittaa lisää viileää voidetta tyhjentyneeseen aukkoon. Sydämeni alkaa hakata nopeammin. Tiedän että kohta Aarne tulee. Olen varma, että juuri Aarne työntäisi kyrpänsä minuun. Pieni pelko nostaa päätään, mutta en välitä siitä. Haluan tulla puhkaistuksi Aarnen kyrvällä.

Pakaroitani levitetään varovasti. Dildon jälkeen lämmin, lihainen terska tuntuu valtavalta. Se painuu pyllyreikää vasten ja hieroo sitä hetken. Sitten se aloittaa pitkän matkansa sisään. Aluksi vain terska. Kirkaisen melkein kuulumattomasti ja terska pysähtyy hetkeksi. Sitten se jatkaa syvemmälle. Minusta tuntuu että se repii minut kahtia. Ainoa tunne, mihin pystyn kipua vertaamaan, on synnytys. Muistan synnytysvalmennuksessa opitun hengitystekniikan ja alan hengittää samalla tavoin kuin ponnistaessani tytärtäni maailmaan. En tiedä, onko siitä apua. Kenties ei ollenkaan. Mutta kenties ilman tätä hengitystä tuska olisi vielä suurempi. Jatkan synnytyshengitystäni.

Tunnen miehen lantion pakaroitani vasten. Kulli on siis pohjassa asti. Olen varma, että peräreikä on repeytynyt ja minusta vuotaa verta. Mutta en vieläkään huuda “riittää” koska jos olen jo revennyt, ei lopettamisesta enää olisi hyötyä. Koetan vain tottua valtavaan möhkäleeseen suolessaan. Mieleni selittää hätäisen hitaasti: “eiväthän ihmiset tekisi tätä, jos se ei tuntuisi hyvältä. Kestä! Kestä! Kestä! Kohta helpottaa!”

Ja ihme tapahtuu. Repivä kipu alkaa hellittää. Kohta pystyn taas lokeroimaan kivun pois mielestäni ja alan tunnustella Aarnen valtavaa möhkälettä sisälläni. Möhkäle alkaa muuttua kulliksi, joka varovasti vetäytyy pari senttiä taakse ja taas sisään. Hyvin, hyvin hitaasti, uudelleen ja uudelleen.

Nyt möhkäle on jo kokonaan muuttunut Aarnen kulliksi. Samaksi taikasauvaksi, joka pumppasi minut täyteen hurmiota Mercedeksen ovea vasten. Alan taas tuntea saman nautinnon. Alan vastata Aarnen työntöihin. Painan pyllyään taakse samalla kun Aarne työntää elintään sisään. Edes Aarnen hikisten nivusten kosketus vereslihalla olevaan ihoon ei satu, se tuntuu vain Voimakkaalta Aistimukselta. Saavutamme yhteisen rytmin. Työnnöt muuttuvat pidemmiksi. Aarne täyttää minut kokonaan ja hän ylettyy lävitseni. Minusta tuntuu että kohta hänen kullinsa työntyy ulos suustani. Hän ähkäisee joka kerran kun hänen lantionsa osuu pienellä läiskähdyksellä pakaroihini. Samalla läiskähdyksen ja ähkäisyn hetkellä minun kurkustani pääsee pieni kujerrus.

Kuuntelen musiikkia. Linnut laulavat melodian. Läiskähdys, ähkäisy ja kujerrus muodostavat rytmin. Loppumattomalta tuntuvan ajan rytmi pysyy samana. Tanssin rytmin tahdissa. Kulli vie, ja pylly kieppuu kullin viemänä.

Aarne

Minä soitan musiikkia, jota Malin kuuntelee ja tanssii. Tuijotan järvellä siintävää liikkumatonta purjetta, käteni pitelevät hellästi Malinin kupeita ja annan lantioni liikkua kuin rumpalin kädet, ilman ponnistusta, vain rytmin viemänä. Lasken katseensa rumpuuni. Vaaleat hiukset punaista huopaa vasten. Suorana sivulle sojottavat kädet. Avoin suu. Kasvot jotka nytkähtävät huovalla eteenpäin ja taaksepäin lantioni tahdissa.

Korsetin verhoama selkä, jolla poikittain punainen hame kapeana irstaana myttynä. Kiiltäviä siemennestejuovia. Rummun pyöreällä kalvolla kaksi mustaa viivaa, sukkanauhat ja niiden välissä joukko hehkuvia juovia, jotka toistavat hameen värin. Tarkalleen niiden keskellä minun rumpukapulani, minun ylpeyteni, takomassa musiikin tahdin. Minun rumpukapulani kiduttamassa naisen lihaa, viemässä naista taivaaseen. Olen voimakas. Seksikkäintä on valta. Voin viedä Malinin minne tahdon. Ja vien. Alan soittaa uutta rytmiä, johon Malin vastaa välittömästi, kujerrus vaihtuu pieneksi ulvahdukseksi aina voimakkaamman iskun kohdalla.

Rumpali vaihtaa rytmin vielä nopeammaksi. Katson hikihelmiä naisen kasvoilla ja tunnen kaipausta pyöreisiin, pehmeisiin rintoihin. Etsin katseellani Pertsan, joka seisoo Malinin edessä ja nostan käteni naisen lanteilta osoittaakseni niillä tämän ranteita. Viittaan ylöspäin. Pertsa ymmärtää tarkoitukseni ja tarttuu Malinin olkavarteen. Kilu tarttuu toiseen käsivarteen ja yhdessä he nostavat Malinin yläruumiin irti huovasta ja jäävät pitelemään häntä. Menetän rytmin vain hetkeksi noustessani kyykkyyn Malinin taakse ja kurottaessani käteni hänen rinnoilleen. Puristan yhden puolipallon kumpaankin kouraani.

Nyt ratsastan Malinilla, tissit ohjaksina. Rummutan crescendoa. Hänen ulvahduksensa muuttuvat kirkaisuiksi ja tunnen kohta kuinka kivekset lähettävät liikkeelle lahjani Malinille. Rytmini karkaa staccatoksi. Malin ei enää vastaa työntöihin, vaan painautuu kaikella voimallaan minua vasten, alkaen samalla vääntelehtiä miesten otteessa ja hänen äänensä muuttuu vihaisen kissapedon ärinäksi. Urahdukseni sulavat yhtämittaiseksi huudoksi samalla kun rumpukapulani räjähtää rummun sisällä. Malinin ärinä kuolee pois, ja hän retkahtaa miesten pitelemien käsivarsien varaan.

Nytkähtelen, silmissäni mustenee ja kaadun naisen selän päälle. Tämän olkapäät ovat vaarassa nyrjähtää painon alla, mutta onneksi miehet älyävät laskea ylävartalon takaisin huovalle. Heikosti viittaan miehiä laskemaan otteensa Malinista ja jään sitten makaamaan tämän päälle. Haluaisin jäädä tähän iäksi, mutta tunnen pian kuinka kaluni pehmenee ja Malinin suoli työntää minua ulos kuin pökälettä. Valta valuu minusta, voima loppuu. Vetäydyn ulos ja kierähdän huovalle. Malin kaatuu kyljelleen viereeni, käsiraudat vääntävät hänen raajansa omituisiin asentoihin.

Avaan hiukan silmiään ja huomaan Pertsan ja Kilun seisovan yläpuolellamme, alastomina, silmissä transsi ja kaluissa puolikova erektio. Käännyn kangaslaukulleni, ojennan sieltä kaksi 20 euron seteliä, ja viittaan kaatuneen puun juurakkoa kohti. Seuraan katseellani hitaasti pois käveleviä miehiä hetken ja suljen sitten silmäni. Kun avaan ne uudelleen, näen miesten kulkevan polkua poispäin vetäen samalla vaatteita päälleen. Odotan kunnes miehet ovat poistuneet näkyvistä, ryömin lähemmäs Malinia, vapautan käsiraudat ja avaan silmiä peittävän sifonkihuivin. Malin katsoo minua ja näen hänen hymyilevän ensimmäisen kerran aukiolle saapumisen jälkeen.

Malin

Suutelin Aarnea. Koetin nousta istumaan, mutta huovan kosketus kirveli pakaroitani ja nousin polvilleni. Hieroin hetken ranteitani ja nilkkojani ja otin sitten olkalaukusta pienen käsipeilin katsoakseni kasvojani. Huulipuna oli levinnyt ympäri poskia ja leukaa ja silmämeikki muistutti pandaa. Tukka oli kuin tuulenpuhurin jäljiltä. Kaivoin laukusta kosteuspyyhkeen ja aloin puhdistaa kasvojani. Poistettuani silmämeikin toisesta silmästäni huomasin sattumalta huovan reunalle jätetyn käytetyn kondomin. Kumarruin katsomaan sitä läheltä, lähes läpinäkyvää kumikalvomyttyä, jonka sisällä on vaaleaa nestettä. Otin sen käteeni ja unohdin meikkien puhdistuksen. Kondomi kädessäni jäin katselemaan kauas alapuolella olevalle järvelle. Purjevene vaikutti päässeen pikkuisen matkaa eteenpäin.

Havahduin kun Aarne tuli huovan luo. Hän oli pukenut vaatteet ylleen. Nousin ylös, jotta Aarne pääsisi käärimään huovan rullalle. Koetin oikoa rypistynyttä hamettani ja huomasin toisessa sukassa suuren puolikuun muotoisen repeämän. Korsetin yläosa ei pysynyt rintojen verhona, koska olkanauhat olivat poikki. Koetin miettiä kuinka saisin jatkettua nauhoja niin, että voisin sitoa ne kaulani ympäri, mutten keksinyt. Päätin vain pitää kangasta rinnoillani kädellä kannatellen. Keräilin kanervikosta pikkuhousujeni ja puseroni riekaleet ja panin ne olkalaukkuuni. Sitten poimin maasta viisi kondomia.

Aarne tuki minua polulla. Kävelin vaivalloisesti, jalat harallaan, ja kompastelin usein puunjuuriin. Tasapainoa oli hankala pitää käsi painettuna koko ajan rinnalle, joten annoin korsetin yläosan valahtaa alas ja kuljin rinnat paljaina. Muutaman kerran me pysähdyimme ja suutelimme, mutta emme puhuneet juuri mitään. Hame hankasi kipeästi takamusta ja muistan yhtäkkiä jotain:
-Montako piiskaniskua minä sain? Unohdin laskea.
-Laskea? En tainnut minäkään laskea. En muista.
-Laskisitko nyt?

Nostin hameeni helmaa ja käänsin takapuoleni Aarnea kohti. Hän kyykistyi taakseni ja sanoi hetken kuluttua:
-Yksitoista.
-Yksitoista? Se on neljä vähemmän kuin pillunkuvan piirtämisestä.
-Ai mitä? Pillunkuvan piirtämisestä?
-Ei mitään. Tai minä kerron myöhemmin.

Aioin laskea hameeni, mutta Aarne käski pitää sitä vielä ylhäällä. Hän otti laukustaan rasvan ja levitti sitä iholle. Se tuntui ihanan viileältä ja rakastin Aarnen käsiä kun hän hieroi sitä pakaroihini. Kun hän nousi ylös, minä suutelin häntä.
-Kiitos. Ja kiitos piiskauksesta. Minä ansaitsin sen.

Suutelin häntä uudelleen ja jatkoimme matkaa.

Vähän ennen maantielle saapumistamme tulimme polun mutkaan, jonka takaa vastaan käveli valkoista koiraa taluttava nainen ja hänen takanaan mies, joka piteli alle kymmenen ikäistä pikkutyttöä kädestä. Samalla kun nostin korsetin yläosan rintojeni peitoksi, liian myöhään, tajusin että minun olisi pitänyt kääriytyä Aarnen kantamaan huopaan. Pysähdyimme päästämään vastaantulijat ohi. Nainen piti katseensa tiukasti koirassa, joka koetti pysähtyä nuuskimaan jalkojani. Tunsin punan leviävän kasvoilleni ja painoin katseeni alas. Näin korsettini, jota pidin paikoillaan kädelläni, rypistyneen hameeni, silmäpaon verkkosukissa ja kädessä roikkuvat kondomit. Vedin syvään henkeä ja kohotin katseeni juuri kun mies ja pikkutyttö olivat kohdallani. Molemmat tuijottavat silmiini, joista toisen ympärillä tiesin vielä olevan levinneen meikin tumma rengas. Tytön silmissä ihmetys ja miehen silmissä himon välähdys. Tuijotin miestä julkeasti silmiin ja ajattelin: ”…mutta näkisitpä takapuoleni!”. Sitten panin miehen nojaamaan molemmilla käsillään takana olevan männyn runkoon ja vedin häneltä housut nilkkoihin. Riisuin vaimon alastomaksi ja laitoin hänet miehen taakse ruoskimaan tätä koiran talutushihnalla. Tytön laitoin kaivertamaan puukolla pillunkuvaa viereisen koivun runkoon.

Autossa molemmat purskahdamme hysteeriseen nauruun. Otin toisen rintani käsiini ja tarjosin sitä Aarnelle. Hän imi nänniäni kauan ja tunsin itseni hyvin levolliseksi katsellessani hänen keskittyneitä kasvojaan. Sitten ajoimme pois.

Aarne

Vilkaisin ajaessani Malinia, joka oli käärinyt punaisen huovan ympärilleen. Minulle selvisi yhtäkkiä, mitä minä teen Susannan ja pankinjohtaja Komulaisen suhteen

Kommentoi

top