search
top

Korttipelin jälkeen osa. 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (17 votes, average: 3.59 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on nyt tämän sarjan viimeinen osa. Oma pieni fantasiani lähenee loppuaan. Toivottavasti kaikki nauttivat. :) Uusia tarinoita tulee kyllä, mutta eri fantasioista. ;D

Vihdoin on perjantai. Olen Juhan oven takana lyhyeen kesämekkoon pukeutuneena. Vaaleat hiukseni olen laittanut letille ja auringosta pisamaisiksi muuttuneet poskeni hohtavat punaisena häpeästä ja jännityksestä. Juha käski, minä tulin. Olin kuin koira jolle vihelletään. Koputan Juhan oveen ja pian kuulenkin hänen askelensa eteisessä. “Tervetuloa.”, hän sanoo arvoituksellinen hymy huulillaan. Astun sisään ja riisun kenkäni. Katselen ympärilleni ja näen samat telineet ja kahleet kuin aiemminkin. Tunnen kostuvani, kun katson sänkyä ja muistan miten nautin kun olin siihen kahlittuna viikko sitten.

Juha tarttuu käteeni ja vetää minut lähelleen. “Olet etuajassa.” Juha sanoo ja minä hätkähdän. En ollut muistanut katsoa kelloa. Olin vain kiiruhtanut tänne tyydyttämään himoni ja kaipuuni. “No, kaipa noin tuhmaa tyttöä pitää taas rankaista,” Juha huokaa ja nostaa mekkoni helmaa. Refleksinomaisesti yritän peittää käsilläni paljastuneet pitsiset alushousuni. Juha kohottaa minulle kulmakarvojaan ja otan kädet pois tieltä. Juhan sormet hakeutuvat pilluni huulille ja kuulen pienen litinän sormien levittäessä huuliani. Juha ähkäisee yllätyksestä ja virnistää voitonriemuisena. Hän suutelee minua ja puristaa minut tiukasti vasten itseään. Huokaan hiljaa vasten hänen huuliaan ja pusken lantiotani hänen kovettunutta kahluaan vasten. Tahdon sen pian.

Juha naurahtaa ja ikään kuin lukien ajatukseni, hän riisuu alushousuni ja laskee omat housunsa. “Ime”, Juha määrää ja tipahdan sekunnissa polvilleni. Avaan suuni ammolleen ja tunnen tutun kiihottavan kiimatippojen maun kielelläni. Hyväilen Juhan kalua huulillani hellästi ja rauhallisesti. Annan kalun upota hitaasti ja rauhallisesti syvälle nieluuni, kunnes päästän sen taas yhtä kiduttavan hitaasti pois. Juha huokailee hiljaa käsittelyssäni, mutta tarttuu pian hiuksiini kiinni ja alkaa työntää vastaan upottaessaan kaluaan haluamaansa tahtiin yhä vain syvemmälle kurkkuuni. Hengitykseni vaikeutuu ja kyyneleet kihoavat silmmiini kun Juha työntää varoittamatta kalunsa syvälle, kokonaan suuhuni. Tyveä myöten. Alan kakoa ja Juha vetää kalunsa pois suustani.

“Sängylle”, kuuluu seuraava käsky ja menen makaamaan selälleni sängylle, toiveikkaana, että pian saan tuntea tuon upean kalun sisälläni. “Ei, vaan toisinpäin.” Juha virnistää ja hetken ihmettelen miksi hän haluaa minut pää alaspäin, mutta sitten tajuan kääntyä mahalleni. Juha alkaa hyväillä takapuoltani. “Mä en koskaan vielä olekaan päässyt tänne…” Juhan ääni kuulostaa kaipaavalta ja minä jännityn. Se on totta, Juha ei silloin Petelläkään päässyt peppuuni. Toisaalta olen siitä kiitollinen. Se oli kuitenkin ensimmäinen kertani ja noin iso kalu kuin Juhan olisi varmasti tehnyt tuhoja. Jännityn huomaamattani kun alan miettiä, miltä tuo kalu tuntuisi pepussani. Juhan sormet tuntuvat märiltä ja liukkailta hänen pyöriteltyään niitä pilluni huulilla. Pian tunnen oudon tunteen, kun Juhan sormi työntyy hitaasti peppuuni. Se tuntuu… oudolta. Kuumalta ja kylmältä samaan aikaan. Lisäksi pieni liikehdintä tuntuu mukavalta. Juha alkaa soutaa sormeaan sisälläni ja alan vääntelehtiä huomaamattani. Juhan huulet löytävät pakarani ja hän suutelee niitä samalla kun sormettaa peppuani. Pian Juha alkaa nuolla peppureikääni samalla pyöritellen sormeaan klitoriksellani. Huokailen ja vikisen ja tunnen suunnatonta mielihyvää ja tahdon miellyttää tuota taitavaa miestä parhaani mukaan. Työnnän peppuani vasten hänen kieltään ja pian Juhan kieli työntyy pienen matkaa peppuuni. Inisen peittoa vasten ja otan nyrkkiini pienen määrän kangasta. Juha ottaa kielensä irti iholtani ja siirtää taas sormensa reiälleni.

Nyt kaksi vaativaa sormea työntyvät tiukaan, kokemattomaan peppuuni ja huokailen ja inisen, kun en osaa päättää tuntuuko se hyvältä vai ei. Tunne itsessään on kiihottava, mutta tunne on hieman epämiellyttävä. Tämä on kuitenkin, mitä herrani tahtoo minun tekevän. Olen siinä hänen käytettävissään, ja kohotankin lantiotani ylös sängyltä niin, että peppuni nousee oikein täydellisesti tarjolle. Juhan sormet luiskahtavat syvemmälle suoleeni ja huudahdan täyttyisen tunteesta. Huohotan ja alan pyörittää peppuani tahtoen sormia lisää. Pian sormet kuitnekin katoavat sisältäni ja tunnen kylmää, liukasta nestettä valuvan pakaroideni väliin. Pysyn aivan paikallani kun Juha liukastaa peppuni ja laittaa sitten kalunsa nupin aivan reikääni kiinni.Inisen tulevan kivun pelosta ja kuitenkin, kun Juha alkaa työntää kaluaan hitaasti mutta varmasti sulkijalihakseni ohi pysyn paikallani ja työnnän vähän vastaan. Tunnen kun terska lipsahtaa peppuuni, minkä jälkeen kalun varsi alkaa upota aina vain syvemmälle täyttäen tiukan peppuni kokonaan. Huudan ja niin huutaa Juhakin, kun tiukka puristus ja sykkiminen ympäröi hänen kalunsa. Olemme hetken paikallamme ja molemmat yrittävät tottua uuteen tunteeseen. Juha alkaa pian liikkua hiljaa ja rauhallisesti ja huomaan kivun muuttuvan nautinnoksi. Sitten jostain ihmeestä Juha nykäisee vibraattorin ja alkaa hyväillä sillä klitoristani. Alan huutaa jo nautinnosta. Tunnen pilluni sykähtelevän mutta taas Juha päättää pitkittää nautintoani ja laskee vibraattorin pois. Hän jatkaa hiljalleen panoa ja huokailee hiljaa. Pian tunnen jonkin venyttävän minua äärimmilleen. Juha työntää dildoa samalla pilluuni. Eikä mitään pientä dildoa, vaan kiitettävän suurta ja vahvaa.

Tunnen aukkojeni olevan nyt ääriään myöten täynnä. Dildo pillussa ja Juhan kalu pepussani olen halvaantunut kontalleni. Kivun ja nautinnon raja häälyy aivoissani ja kun Juha alkaa taas kiusata klitoristani vibraattorilla, laukean huutaen ja peppuni sykäykset vievät Juhankin rajan yli.

Makaamme hiljaa sängyllä ja annamme hengityksemme laantua. Juha silittelee hiljaa selkääni ja minä nautiskelen hellästä kosketuksesta. Peppuni tuntuu aralta ja tyhjältä. “Sinä olet minun.” Juha kuiskaa korvaani ja punastun taas. Hän on oikeassa, minä olen hänen, halusin tai en. Tämä ajatus mielessäni nukahdan ja näen ihania unia tulevista tapaamisistamme.

Kommentoi

top