search
top

Jane ja minä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (109 votes, average: 3.62 out of 5)
Loading...

Tämä on jatko-osa Jihuu! – sarjalle ja aloitan uudella otsikolla. En voikaan jättää niitä muutamia, jotka vielä kaipaavat tarinoitani. Eihän näitä ole pakko lukea jos ei tykkää.

Olimme nukahtaneet viimein Janen kanssa toistemme syliin. Äiti ja Minttukin nukkuivat melko myöhään aamulla ja heräsimme pikku hiljaa keittiöstä kuuluvaan astioiden kolinaan. Äiti oli alkanut tehdä aamupalaa. Veremme alkoi kiertää vauhdikkaammin kun aloimme suudella herätellen toisiamme. Minulla oli aamuseisokki ja olisin halunnut rakastella Janen kanssa, mutta hän sanoi, että ei vielä, täytyy käydä pissalla. Kun palasimme tarpeiltamme, oli äiti jo kattanut aamupalan kaikille ja kävimme kahvipöytään toivotellen hyvät huomenet toisillemme.

Normaalien aamuisten puheenaiheiden jälkeen Jane rykäisi ja alkoi kertoa, että olemme Ripan kanssa päättäneet aloittaa vakituisen suhteen. Kaikki olivat hetken hiljaa ja sitten äidin kasvot alkoivat loistaa ja hän ilmaisi ilonsa asian takia sanoen, että taivas on kuullut hänen toiveensa. Jane alkoi selittää, mitä olimme keskustelleet yöllä ja mitä kaikki merkitsi perhesuhteidemme kannalta. Nyt Mintunkin kasvot alkoivat loistaa, sillä mikään ei oikeastaan muuttunut perheemme eroottisissa järjestelyissä, eikä myös Janen ja Mintun suhteessa. Mihinkään mustasukkaisuuteen ei ollut syytä. Vain se muuttui, että Janella oli tästä lähtien yksinoikeus minuun kun olemme yhdessä. Lopputulos oli siis kaikille mieleen.

Jane sanoi, että hänen on kyllä tänään lähdettävä käymään kotonaan ja varmuuden vuoksi hankittava katumuspilleri sillä hänellä ei ollut mitään ehkäisyä. Samalla hän hankkisi pillerit tulevaa yhdessäoloamme varten. Hänen pitäisi käydä katsastamassa kesällä vapautuvaa opiskelija-asuntoaan tarvitseeko se mahdollisesti jotain remonttia ennen syksyä. Hän voisi kuitenkin tulla jatkamaan kesää kanssamme ensi viikolla ainakin joksikin aikaa jos meille sopii.

Äiti sanoi, että tietenkin kotimme on hänelle aina avoin ja voimme kyyditä hänet kotiin, sillä meidän on muutenkin käytävä kaupoilla täydentämässä varastoja ja Minttukin saa vähän ajoharjaantumista, sillä hän saa toimia vakinaisena kuskina tästä lähtien. Kaikki tuntui järjestyvän paremmin kuin hyvin. Tuo puhe vakituisena kuskina toimimisesta sai Mintun hieman rypistämään otsaansa ja hän oli hetken jotenkin mietteliäs.

– Tämä kaikki on aivan ihanaa, aiotteko ottaa oikein sormuksetkin? Kysyi Minttu.
– Ei nyt sentään, kyllä suullinen sopimus ja tällainen julkistaminen suhteestamme toistaiseksi riittää. Mehän vasta aloittelemme seurusteluamme vai mitä Ripa?
– Ihan totta, ei nyt hötkyillä tämän asian kanssa, vastasin aikuismaisesti, vaikka henkisesti olisin ollut valmis naimisiin Janen kanssa vaikka välittömästi.
– Minä kyllä hötkyilen sen verran, että haluan jonkun konkreettisen todistuksen rakkaudestanne, sanoi Minttu.

– Haluatteko nähdä meidän rakasteluamme? Kysyi Jane.
– Tietenkin haluamme nähdä miten sovitte toisillenne, vastasi Minttu.
– Sopiiko sinulle Ripa rakastelu vielä ennen kuin minun on lähdettävä? Tiedusteli Jane.
– Tietenkin! Olinkin jo oikeasti huolissani tästä asiasta.
– Tule siten tänne, sanoi Jane ja heitti ammutakkinsa pois ja meni alastomana seisomaan keskelle lattiaa seisten siinä kuin joku jumalatar kauniina ja kehoaan häpeilemättä mitenkään. Sydämeni hypähti tämän rohkean ja uljaan naisen näkemisestä tällä tavalla. Äiti ja Minttu katsoivat minua kuin epäillen, miten kanttini kestää tällaisessa tilanteessa.

Astuin rohkeasti areenalle ja olimme kahden alastomana äidin ja Mintun katsellessa meitä sohvalla istuen äärettömän kiinnostuneina. Jane teki aloitteen ja veti minut itseään vasten ja suutelimme toisiamme pitkään vartalot yhdessä pidellen kiinni toisistamme. Älä pelkää Ripa, kuiskasi Jane korvaani, minä rakastan sinua.

– Voi miten kaunista! Kuulin äidin huokaisevan.
Minttu tarkkaili saanko seisokkia ja se olikin jo aikamoinen kun irrottauduimme ja Jane otti kullini käteensä aloittaen hitaan runkkaamisen. Hän laskeutui polvilleen eteeni ja aloitti ihanan suihinoton imemällä terskaani ja samalla runkaten hitaasti kullini vartta ja hyväillen toisella kädellään pallejani katsellen minua silmiin. Sohvan suunnalta kuului kaksi syvää ihailevaa huokausta. Pian Jane kuitenkin nousi ja otti kevyen haara-asennon ja asetti yläviistoon sojottavan kullini häpyhuulilleen vetäen esinahan taakse alkaen pyöritellä ja sovitella sitä sisälleen katsoen minua kiinteästi silmiin. Hänen syljestään märkä elimeni painui hitaasti sisälle ja hän kysyi puristellen kivikova kulliani vaginansa lihaksilla niin, että silmissäni hämärsi
– Jaksatko kannatella minua?
– Tietenkin, vastasin.

Jane otti minua olkapäiltä kiinni tukien käsiään voimakkaasti hartioitani vasten ja hypähti ketterästi syliini kiertäen jalkansa ympärilleni tiukasti. Jane oli sylissäni ja kannattelin häntä ja olin jatkuvasti hänen sisällään.
– Wau! Kuulin Mintun huudahtavan.
Jane oli oikein urheilullisen tuntuinen ja hallitsi kehoaan hyvin. Hän jopa kykeni tekemään pieniä yhdyntäliikkeitä ollessaan sylissäni tuolla tavoin. Arvasin, että tämä oli liian rasittavaa yhdynnän asennoksi pitkään ja aloin kävellä hiljaa Jane edelleen sylissäni sohvaa kohden pidellen häntä pakaroista kannatellen.

– Tehdään tilaa, tehdään tilaa! Kuulin äidin huutelevan ällistyneelle Mintulle.
Molemmat siirtyivät pois sohvalta ja kannoin Janen sille laskien rauhallisesti hänet selälleen. Hän puristui minua vasten edelleen tiukasti hellittämättä hetkeksikään.

Niin Mintun kuin äidin ja nyt Janen kanssa sain havaita sen suureen eron, mitä olin nähnyt pornosaiteissa netissä. Naiminen on niissä tavallisesti hysteeristä nytkytystä ja pitkäkyntiset naiset korkokenkineen ovat alla passiivisina inisijöinä ja ulisijoina tai pomppivat typerän näköisesti tatuoidun miehen päällä, jolla on aasin kokoinen elin ja ilmeisesti saman eläimen kaltaiset gangsterin aivotkin.

Jane oli tavattoman taitava osallistuja yhdyntätapahtumassa. Liike lähti hänen vyötäröstään aaltomaisena liikkeenä lanteisiin, joka muistutti vähän jonkun hylkeen tai saukon sulavaa liikettä veden alla. Liike päättyi aina häpykummun painautumiseen omaani vasten. Rakastelu ei ollut nopeaa edestakaisin tapahtuvaa nykytystä, vaan kokemus muistutti kuin aalloilla keinumista.

– Katso Minttu tuon tytön liikkumista! Tuo on todellista taidetta. Se on kuin eroottista tanssia!
– Kyllä minäkin osaan noin, voin näyttää koska tahansa ja kyllä Ripakin sen tietää! Protestoi Minttu hieman kateellisena tarkkaillen kuitenkin tarkasti Janen taitavaa liikehtimistä ja kuinka myötäilin häntä sopeutuen täysin Janen liikkeisiin. Kehomme olivat kuin yksi ja sama elollinen olento. Tätä jatkui melkoisen kauan kiirehtimättä mitenkään.
– Onko sinun hyvä olla Jane? Kysyin.
– On rakas oikein hyvä! Sanoi Jane onnellisena hymyillen ja katsoen minua ja hyväillen kylkiäni.

Sitten tapahtui jotain, mikä sai hiuspohjani kihelmöimään ja väreet kulkemaan selkäpiissäni. – Jane alkoi laulaa! Rauhallisella kauniilla alttoäänellään hän aloitti sen kuuluisan upean laulun ”La mer” ihanalla ranskankielellään. (http://www.youtube.com/watch?v=znNyS0jcj7I) Yhdyntämme rytmittyi automattisesti laulun tempon mukaan. Keinuimme meren aalloilla Janen laulaessa siitä hurmioituneena eläytyen täydellisesti rakasteluun laulun säestäessä meitä. Minttu ja äiti ottivat toisistaan kiinni olkapäistään ja alkoivat keinua edes takaisin tahdissa ja säestää Janen laulua hyräillen kuorona, koska eivät tietenkään osannet sanoja kuten Jane. Janen kaunis ääni nousi aina uuden säkeistön alkaessa sävelaskeleen korkeammalle. Äiti ja Minttu nostivat seuraten samalla tavoin hyräilynsä sävelkorkeutta.

Janen kaunis ääni sai kyyneleet vuotamaan silmistäni hänen pystyille rinnoilleen. Tilanne oli omituinen. Mies rakasteli kauniisti laulavaa naista ja samalla itki liikutuksesta. Jane katsoi minua silmiin ja hänenkin silmänsä vuotivat. Hän piteli minua harteista kiinni ja rakastelimme koko ajan valtavan nautinnollisesti. Laulu eteni finaaliin ja Janen äänen volyymi nousi ja hän heitteli päätään puolelta toiselle sulkien silmänsä ja sai lopuksi voimakkaan orgasmin purskahtaen onnelliseen nyyhkyttävään itkuun. Se aiheutti saman myös minulle ja vaivuimme loputtomaan hellään suudelmaan ja syleilyyn toisten vaietessa kunnioituksen vallassa syvään hiljaisuuteen kuin pyhyyden edessä.

– Jos tuo pari ei sovi toisilleen niin ei sitten kukaan! Katkaisi Minttu lopulta hiljaisuuden ääni väristen katkonaisesti. Äiti ei sanonut mitään sillä hän itki vuolaasti.

Tilanteen rauhoituttua Minttu kiirehti tuomaan meille paperia ja suuteli meitä kumpaakin poskille. Äiti tuli hetken päästä keittiöstä silmät punoittaen ja sanoi takellellen, että teille pitää järjestää lämmin suihku ennen kuin lähdetään viemään Janea. Lisäsin boilerin tehoa ja mökin takana on hana, josta saa lämmintä vettä. Siellä on myös käsisuihku. Käykää siellä huuhtomassa itsenne, me käydään myös myöhemmin. Tässä on pyyhkeet ja suihkushampoota. Teimme ohjeen mukaan ja pesimme toisemme yön ja aamun hiestä ja eritteistä. Lämmintä vettä riitti ja tulimme pyyhkeisiin verhoutuneina sisälle. Äiti ja Minttu seurasivat esimerkkiämme.

Istuimme kuistilla lämpimässä auringossa kuivatellen itseämme ja Minttu tuli kamman ja harjan kanssa järjestelemän Janen hiuksia ja letittämään sen hänelle tavanomaisella tavalla kauniiksi ranskalaiseksi letiksi pitkin kaunista niskaa. Olimme kaikki alastomia kun äitikin tuli terassille ja nautimme täysin siemauksin kesäisen auringon lämmöstä. Sää olikin poikkeuksellisen lämmin tänä vuonna heti alkukesästä. Terassin edessä oli syreeni avannut kukkansa ja levitti ihanaa tuoksuaan tyyneen aamupäivään. Käki kukkui järven takana ja urosjoutsen souteli tyynellä järvellä reviiriään vartioiden emon hautoessa. Istuimme kauan kuunnellen hiljaisuutta pidellen toisiamme käsistä. Kimalainen lensi ohi pöristen kohti syreeniä. Katsoin Janen kauneutta ja hän katsoi takaisin ja hymyili. Tunsin olevani valtavan rakastunut häneen. Ymmärsin hänen käsittävän sen katseestani sanattomasti.

Kun auto oli pakattu ja Minttu käynyt rattiin istuimme Janen kanssa takapenkillä toisiamme käsistä pitäen ja aina välillä suudellen. Juttelimme vilkkaasti kaikista tulevaisuuden suunnitelmistamme, opiskelusta ja tapaamisista ja siitä miten tulemmekaan kaipaamaan toisiamme. Minä halusin aloittaa pian ranskan kielen opiskeluni ja Jane halusi minun valistavan häntä kaikista harrastuksistani ja kiinnostukseni aiheista. Äiti puuttui puheeseen vakuuttaen, että Jane voi tulla aina kotiimme kuin olisi oma tytär ja Jane kiitti häntä kauniisti koskettaen hellästi etupenkillä istuvan äidin poskea.
– Muistathan Jane, että myös minä kaipaan sinua? Kysyi Minttu.
– Muistan rakas Minttu muistan! Vastasi Jane ja kurottautui suutelemaan Mintun niskaa.
– Ai hitsi kun tuntui hyvältä ihan varpaissa asti, sanoi Minttu.

Saattelimme Janen hänen kotiovelleen ja kiitimme vanhempia ihanan tytön vierailun johdosta. Kävimme kaupoilla tekemässä ostoksemme ja haimme kotoa myös unohtunet tietokoneet, sillä minulla oli nyt myös Janen sähköpostiosoite ja lupasin kirjoittaa heti illalla. Kotimatkalla äiti istui kanssani takapenkillä Mintun ajaessa.

– Saanko suudella sinua? Kysyi äiti yllättäen minulta katsoen merkitsevästi silmiini.
– Saat tietty, – miten niin?
Sanomatta mitään äiti avasi sepalukseni ja otti kullini suuhunsa aloittaen nautinnollisen imutuksen.

– Voi hitto! Sanoi Minttu hakaten rattia toisella kämmenellään; tätä minä pelkäsin kun opettelin ajamaan autoa!

17 kommenttia viestissä: “Jane ja minä”

 1. Ranskis says:

  Aivan loistavia tarinoita. Parhaimpi tällä sivulla. Kauniita kiihottavia en löydä sopivia sanoja. Onkohan täysin mahdotonta näin vuosien jälkeen saada mitään jatkoa

 2. DarkAngelFIN says:

  Aivan loistavaa! Jatkoa vaan tulemaan, itse ainakin haluan tietää että mitä seuraavaksi tapahtuu. Nää sun sarjat on aivan LOISTAVIA, olen lukenut ne moneen otteeseen.

 3. lallis says:

  olisi hieno tietää onko tähän enään tulossa jatkoa. tykkään näistä erittäin paljon ainakin tähän asti ssarja on edennyt loistavasti 🙂 toivoisin jatkoa

 4. Idu says:

  Jes onneksi jatkat! Nää on ihania :D<3

 5. Pormestari says:

  Ehdottomasti lisää!!

 6. lisää says:

  Nää on ihan parhaita! Lisää lisää! 🙂

 7. Pillunsilimä says:

  Millos tulee noita Mintun ja Janen lesboiluita? Vai onko jo tullut?

 8. jippii says:

  Jes! Hienoa, ettet lopettanut tätä sarjaa! Ei näistä tarinoista voi muuta kuin tykätä! 😀

 9. ihan mahtavaa! says:

  Oon aina tykänny noista sun novelleista ja iso kiitos siitä, että jatkoit vielä niitä! 😀

 10. jolotus says:

  Nää tarinat on vaan niin parhaita! Olisi muksaa kuulla miten jane tykkäisi anaali seksistä! 🙂

 11. tyyppi says:

  Ihanaa, että jatkoit, etten odottanut turhaan. Hyvää tekstiä ja kaikki oli järkevästi ja ymmärrettävästi kuvaailtu. Ois kiva jos tekisit siitä, että Ripa panee Minttua perseeseen. Jatkoa odotellessa 😉

 12. Kirkonkylän sonni says:

  Aivan loistava teksti jälleen kerran! Olet vielä onnistunut muuttamaan tarinoitasi jatkuvasti parempaan suuntaan ja tämä Ripa&Jane-pari on aivan täydellinen ja kannattelee tekstejä huomattavasti aiempia yksipuolisia insestitekstejä paremmin. Kiitos kun jatkoit kirjoittamista 🙂

  4/5

 13. KatSuu says:

  Oho sori, sekoitin tarinat, mutta tälle kans jatkoa!!

 14. KatSuu says:

  Jane? Eiks se ollu Rane vai muistanko väärin? Ja hyvä oli taas kerran, jatkoa!! 🙂

  • DarkAngelFIN says:

   Muistat väärin, olen lukenut kaikki osat todella monta kertaa ja muistan nuo nimetkin ulkoa.

 15. Erkki says:

  Ehkä tässä vaiheessa olisi viimein syytä huomauttaa, että “Fantasia/scifi”-luokitusta ei ole tarkoitus käyttää jos tarina on fantasiaa, vaan sillä tarkoitetaan fantasiaa tyylilajina. Lohikäärmeitä, haltijoita yms.

Kommentoi

top