search
top

Heppatytöt

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (81 votes, average: 3.37 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Lyönpä novellini tähän palveluun. Aloitetaan tällä :)

Viikko oli pulkassa ja loikoilin sohvalla lepäilemässä. Heidi, mun kämppis oli koulussa vähän pitempään, joten mulla oli aikaa huilata tovi, vaikka eihän mulla ollut ollut muuta kuin pari kuivaa luentoa tänään. Kaipa mä vain latauduin iltaa varten.

Mä olin tuntenu Heidin jo pienestä pitäen. Oltiin tavattu ekan kerran samalla tallilla. Me molemmat oltiin pidetty ratsastamisesta. Kai kaikilla tytöillä on hevosvaihe jossain välissä elämäänsä. Ei mekään enää oltu käyty tallilla aikoihin. Sitten kun oltiin kirjoitettu ylioppilaiksi, niin haettiin samalle paikkakunnalle opiskelemaan ja tietysti sittemmin oltiin kämppiksiä. Tai niin meidän porukat ajatteli.

En mä muista minkä ikäsenä mä olin Heidiin ihastunu. Kai mä olin jotain 13 tai 14. Ekan kerran me oltiin kuitenkin pussattu ku oltiin samalla riparilla. Siitä se oli sitten pikkuhiljaa muuttunu yhä syvemmäksi ja lopulta me oltiin menty kihloihinkin. Ei siitä kyllä tiennyt kuin ihan meidän lähimmät ystävät. Kai äiti tän kaiken jaksais ymmärtää, mutta iskä ei. Se oli niin vanhoillinen.

En mä ollut koskaan edes poikia katellut sillä silmällä. Eikä ollut Heidikään. Me oltiin aika samanlaisia ihmisiä. Oltiin alotettu seksielämäkin aika nuorena. Muutama viikko riparin jälkeen – kun vielä talleilla käytiin – niin Heidi oli ekan kerran sormettanu mua pukuhuoneessa. Muistan vieläkin kuinka mua oli jännittänyt se ja kuinka mä olin ihan ekstaasissa koko seuraavan viikon. Siitä lähtien me oltiin nähty vähintään kerran viikossa ja koitettu aina saada aikaa, että päästiin olemaan kahdestaan. Aina kun Heidi oli meillä ollut käymässä, niin oltiin lämmitetty sauna ja – no kyllähän sen tietää mitä siellä oli tapahtunut. Näin jälkikäteen on kyllä ihme, ettei koskaan jääty kiinni. Tai sitten äiti oli silloin jo epäillyt jotain, muttei kertonut siitä. Tiedä häntä.

Mutta ei me ihan tyystin hevosia oltu unohdettu kuitenkaan. Aina välillä pidettiin vähän kivaa kahdestaan ja tänään oli tarkoitus päästä taas vähän nauttimaan ”heppailusta”.

Kello oli vartin yli viisi kun Heidi tuli koti.
-Siellähän sataa.
-No sehän on sitten hyvä syy viettää perjantai-ilta kahdestaan sisällä, vinkkasin silmää.
-Joo, kyllä mä tiedän minkä takia me sisällä ollaan, Heidi naurahti mun viattomalla heitolle.
-Niin, kyllä tänään on syytäkin pysyä sisällä. Kumpis meistä saa tänään olla heppa? kyselin toiveikkaana. Mä olin viimeksi saannut olla, mutta halusin kyllä olla tänäänkin.
-Ollaan molemmat, Heidi sanoi ja heitti muovipussin olkkarin pöydällä.
Avasin pussin ja sieltä löytyi pepputappi hännällä. Tähän mennessä meillä oli ollut vain yksi ”häntä”, mutta näköjään Heidi oli alkanut kaivata molemmille omaa – enkä mä todellakaan pannut vastaan.
-Sä sitten kerkesit piipahtaa kaupungilla ostoksillakin, naureskelin.
-No vähän jotaan kivaa aattelin tuoda. Eipähän ainakaan tarvi enää kinata kumpi saa olla heppa.
-Mulla alkaa olee sellanen tunne, että tätä pitää päästä testaamaan pian, sanoin ja nousin ylös sohvalta. Kiedoin kädet Heidin ympärille annoin suudelman kaulalle.
-Ai sua alkaa jo ihan tosissaan himottamaan, Heidi vastasi riisui ja mun paidan alta aikayksikön.
-Mä olen oottanu tätä iltaa koko viikon, vinkkasin silmää ja talutin Heidin suihkua kohti.

Ei siinä kauaa mennyt, kun vaatteet tippuivat lattialle ja kaksi opiskelijatyttöä suuntasi suihkun alle. Onneksi meillä oli niin iso suihku, että mahduttiin mukavasti yhtä aikaa suihkuun. Olihan siellä koettu vaikka mitä aikojen saatossa. Heidi pursotti saippuaa mun rinnoille ja pesi niitä hiljalleen. Kiihotuin sen minkä kerkesin. Nännit alkoivat kovettua kullan käsittelyssä. Hiljaa Heidin kädet liikkuivat alemmas ja alemmas. Värähdin ja voihkaisin ääneen, kun klitorikseni tunsi ensimmäisen kosketuksen.
-Tällä vauhdilla me ei päästä suihkua pidemmälle, huohotin hiljaa.
-Kyllä me vielä päästään, Heidi virnisti ja siirsi hiljalleen kätensä mun pepun puolelle. Tunsin kuinka saippuainen sormi pesi hellästi mun pepun seudun ja kutitteli vähän syvemmältäkin.
-Oikesti mähän kiihotun ihan tosissani, sanoin ja pesin Heidin nopeasti, jotta pääsisimme edes suihkusta pois ennen kuin tuntuisi liian hyvälle.

Kuivasimme molemmat toisemme ja siirryimme alasti olkkariin. Heidi kaivoi lelulaatikon kaapista ja pyysi minua nojaamaan sohvaan. Nostin etujalkani sohvalle ja Heidi alkoi harjata minua kuin suosikkihevosta aikanaan. Välillä tunsin suudelman kaulalla tai selässä. Hiljalleen suudelmat menivät yhä alemmas ja alemmas ja lopulta tunsin sormen liikkuvan vaossani.
-Mä olen sun heppa, sanoin hiljaisella äänellä.
-Mä tiedän sen ja tänään mäkin olen sun heppa, Heidi vastasi ja jatkoi suudelmiaan. Sormi liikkui hiljaa mun vaossa ja suudelmat jatkoivat liikettään kohti pyllyäni. Lopulta tunsin kuinka kieli ensimmäisen kerran kosketti peppureikääni. En muista koska Heidi oli ensimmäisen kerran hyväillyt pyllyäni, mutta olin nauttinut siitä heti, vaikken ollut koskaan yksin peppuani tyydyttänytkään. Nyt kieli pyöri kosteassa pyllyssäni ja kostutti sitä entisestään.
-Tänne ei taitais tänään liukkaria tarvitakaan, mutta jos mä vähän laitan, Heidi sanoi ja pursautti tuubista nokareen pepputapin nokkaan. Tunsin kuinka kylmä liukuvoide osui pyllyreikääni. Nautin tästä aivan suunnattomasti. Parin edestakaisen liikkeen jälkeen häntä oli asetettu paikalleen.
-Sun vuoro, Heidi sanoi ja heilutti mun häntää.

Vaihdoimme paikkoja. Heidi nosti etujalkansa sohvalle ja antoi vartalonsa mun hyväiltäväksi. En malttanut mennä hitaan kaavan kautta, vaan kävin suoraan käsiksi. Suutelin kaulaa ja yläselkää, kun samalla vein sormeni Heidin klitorikselle. En ollut ainut ihminen, joka oli aivan märkä. Suutelin selkää ja etenin hiljalleen pyllylle. Peppureikäkin oli kostunut, Heidi oli selkeästi odottanut käsittelyäni innolla. Annoin pyllylle suudelman suudelman perään ja työnsin kieltäni Heidin peppuun.
-Maria, laita mulle häntä jo, mä en muuten kestä tätä, Heidi voinki. Otin pöydältä uuden uutukaisen pepputapin ja pursotin tilkan liukkaria Heidin pyllylle. Levitin tapilla liukuvoidetta peppureiälle ja painoin hännän paikalleen yhdellä työnnöllä.
-Mä alan olemaan aika ekstaasissa, Heidi sanoi.
-Eiköhän laidunneta vähän, sanoin ja aloimme molemmat konttailla lattialla ympäriinsä. Aina kun törmäsimme toisimme, suutelimme kiihkeästi. Jos taas tavoitin Heidin hännän, nyin sitä hiljalleen hampaillani ja jos tilanne oli toisinpäin Heidi nyki mun häntää. En tiennyt mitään mikä olisi ollut yhtä kiihottavaa kuin mun oma kulta liikuttamassa mun pyllyssä olevaa tappia.

Kävin lattialle kyljelleni merkiksi Heidille, että nyt tätä heppaa alkoi himottaa muukin kuin laiduntaminen. Kultani konttasi viereeni ja olimme kyljittäin kuusysissä. Painoin suuni Heidin pimppiä vasten ja sain samaa kohtelua välittömästi itselleniki. Kieleni kutitteli klitorista ja toinen käteni nyki hiljalleen hännästä, kun taas toinen puristeli pakaroita ja hyväili rintoja mitä nyt mieleen juolahti. Kiihottumistila alkoi olla jo sitä luokkaa, etten voihkimiseltani pystynyt nuolemaan Heidiä kunnolla.
-Ennen ku sä laukeat, niin mulla on vielä toinenkin ylläri, Heidi sanoi ja meni nopeasti makkariin hakemaan jotain. Ja mitä se olikaan. Takaisin tuli mun suosikki heppa, mutta tällä kertaa sillä oli oma penis. Heidi oli hommannut lannedildon.
-Mistä sä…?
-No kävin mä eilenkin vähän kaupoilla, Heidi vinkkasi silmää. -Nyt mun oma heppa käy vaan kontalleen sohvalle ja ori tulee rauhoittamaan tilannetta.

Nostin taas etujalkani sohvalle ja tunsin kuinka Heidi tuli taakseni ja nosti dildon hankaamaan häpyäni. Parin klitoriksen hyväilyn jälkeen punainen lemmenpatukka upposi pimppiini. Samalla kun dildo liikkui sisälläni yhä kiihtyvällä tahdilla, Heidi nyki pepputappi pyllyssäni. En ollut ikinä tuntenut itseäni näin täydeksi. Käteni rupesivat tärisemään, kun aloin lähestyä huippua. Heidi kiihdytti tahtia entisestään ja tunsin kuinka silmissä sumeni samalla kun kuuma aalto lähti liikenteeseen lantiosta. Mä tulin niin kovaa, etten itekään tajunnut sitä. Ejakuloin sohvaa kohti ja kaaduin lopulta makaamaan lattialle. Ei helvetti mikä orgasmi!
-Vau… sain sanottua muutaman minuutin kuluttua.
-Siltä se näyttikin, Heidi virnisti ja suuteli mua.
-Ai, että miten sä osasit tehä noin… huoh…
-Mä teen sun vuokses vaikka mitä.
-Niin mäkin sun. Ootas vaan, kun pääsen tästä ylös.
-No mä taidan vähän motivoida sua, Heidi virnisti ja kävi kontalleen lattialle. Näin kuinka mun heppa pyllisti mua kohti ja alkoi hyväillä pimppiään. Toisella kädellä Heidi liikutteli tappia pepussaan. Mä en kauaa pystynyt lattialla makaamaan, kun jo köytin lannedildoa itseni ympärille.
-Näyttäs siltä, että mun heppaa panettaa, mitähän me sille tehtäis, virnistin.
-Kyllä panettaa, Heidi sanoi, kun samalla työnsin dildon sisään ja aloin liikuttamaan sitä edestakaisin. Heidi oli niin kostea, että limaa valui reisiä pitkin lattialle asti.
-Haluisit sä dildoilla tän hepan pyllyä?
-Totta kai mä haluaisin, sanoin ja aloin vetämään hiljalleen häntää pois Heidin pepusta.

Heidi kääntyi makaamaan lattialle selälleen ja levittelin hellästi pyllyreikää dildolla. Muutaman hiljaisen työnnön jälkeen sain upotettua koko komeuden Heidin peppuun. Samalla hyväilin kädellä heppani klitorista. Näin kuinka tamma edessäni pyöri nautinnosta ja nautti jokaisesta sentistä, jonka sai pyllyynsä imettyä. Vähitellen Heidi alkoi nostella lantiotaan jolloin kiihdytin hiljalleen tahtia, eikä kestänyt kauaakaan, kun mun oma heppa laukesi eteeni. Vetäydyin pois pepusta ja nuolin vielä klitorista ja pyöritin sormea pyllyssä. Tunsin kuinka pylly sykki vieläkin orgasmin lumoissa, joten jatkoin nuolemista ja hyväilyä.
-Ei sun tarvis enää, Heidi sai voihkaistua, mutta mä en siitä välittänyt vaan pyöritin kieltä kultani pimpissä ja annoin parin sormen liikkua pepussa. Heidi alkoi taas heilua hiljalleen jolloin työnsin kieltäni niin syvälle pimppiin kuin vain pystyin. Hieroin klitorista pitkin vedoin ja sormetin pyllyä sen minkä kerkesin. Yhtäkkiä Heidi nosti pyllynsä ja laukesi äänekkäästi.

Makailin oman kullan vieressä, silittelin hiuksia ja selkää.
-Oot sä kyllä aika mahtava heppa.
-Et säkään kyllä mikään vanha kaakki ole, naurahdin.
-Mitäs jos katotaan joku leffa ja mietitään se jälkeen, että tarvisko meidän vielä tarkistaa, että onko hepat saannu varmasti tänään annoksensa…

4 kommenttia viestissä: “Heppatytöt”

 1. Musta ori says:

  Aivan loistava tarina, jatkoa kiitos !!!! 🙂

 2. Slavemaster says:

  Hieno tarina ja kiihottava aihe. Tai sitten kiihottava tarina ja hieno aihe, en ole varma.

 3. super mimmi says:

  Super hyvä! Mäkin oon ratsastaja

 4. Kiihotus says:

  Kiihottava! Ps. Olen ratsastaja;)

Kommentoi

top