search
top

Iida ja Sanna, osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (112 votes, average: 3.81 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on suoraa jatkoa edelliselle osiolle. En ole aikeissa jatkaa enää näiden henkilöiden tarinaa, vaikka se siltä lopussa vaikuttaisikin. Katsotaan mitä seuraavaksi keksin.. Nautinnollisia hetkiä tarinan parissa.

“Alotetaan..! Mut sitä ennen mä haen uuen lonkun..” Sanna sanoi, ryystäen viimeiset tipat purkistaan. Ensimmäinen jakaja arvottiin. Pete sai tämän kunnian. Pete jakoi kortit ja kurkisti kättään. Siellä oli KJ. Sanna oli laittanut jo vitosen pienen blindin pöytään. “Mä maksan ison blindin ja korotan kakskymppii!” Tyttö nakkasi pienempiä nappeja pöytään. Iida mietti hetken. “Mä maksan..” Iida laittoi ison blindin jatkeeksi samat napit pöytään. Pete naurahti. “Mä maksan.. Ja korotan kahellakympillä.” Tytöt katsoivat Peteä epäuskoisena. “Just joo setä.. Mä maksan!” Sanna löi napit pöytään. “Mä myös!” Iida katsoi Peteä iloisesti. Pete hymähti ja jakoi flopin pöytään. Siihen tuli ristikunkku, pataseiska ja ruutukuutonen. “Näyttää hyvältä..” Pete mietti naama peruslukemilla. Oli taas Sannan vuoro päättää mitä hän tekee. Tyttö rapsutteli nenäänsä ja kurkisti korttejaan. “All in!!” Tyttö työnsi kaikki nappinsa pottiin. “Ootko sä varma, että oot pelannu tätä ennenki..?” Pete katsoi Sannaa. “Eikö setä uskalla otella pelinaisia vastaan..?” Tyttö keimaili pyödän toisella puolen. “Hah..!” Pete naurahti ja otti pikku huikat. Iida katseli korttejaan käden alta. “Mä luovutan..!” Iida heitti kortit pöydälle. Pete kurkkasi korttejaan. “Katsotaan nyt sitten..” Pete työnsi kaikki nappinsa pottiin.

Pete jakoi turnin ja riverin pöytään. Siihen tuli patakunkku ja ristijätkä. Pete myhäili tyytyväisenä. “No niin, pelinainen.. Näytähän mitä sulta löytyy.” Pete tokaisi. Sanna hymähti ja lätkäisi pöytään ässän ja kuningattaren. “Kunupari.. Voi voi..” Pete sanoi ja lätkäisi korttinsa pöytään. Täyskäsi. Sanna katsoi Peten kortteja myrtynyt ilme naamallaan. “Taisi tulla tappio.” Pete myhäili, ottaen pienet siivut jekkushotistaan. Iida tirskui ja hörppäsi lonkeropurkkinsa tyhjäksi. Sanna kumartui lattialle kiskaisten sukan jalastaan. Tyttö pyöritteli sitä hetken kädessään ja paiskasi sen Peten naamalle. “Alottelijan tuuria..” Sanna henkäisi ja kaivoi uudet viisitoista nappia rasiasta. “Niinpä niin..” Pete kahmaisi potin itselleen ja alkoi lajitella ne kasoihin. “Mä taidan ottaa uuden lonkeron..” Iida nousi pöydästä ja käveli jääkaapille. Tällä menolla ei todellakaan kestäisi kovin kauaa, että jompikumpi tytöistä olisi pillusillaan..

Pelattiin toinen, sekä kolmas käsi, kunnes oltiin siinä tilanteessa, että Iida oli laittanut kaiken pottiin. Hänellä ei kuitenkaan ollut kuin muutama nappi siinä vaiheessa jäljellä. Pete maksoi tämän, Sannan jäädessä ulos. Korttien tullessa pöytään Petellä oli kaksi paria. Iida löi kortit pöytään ja paljasti että hänen paras kätensä oli ässähai. Iida huokaisi ja vetäisi sukan jalastaan, tiputtaen sen lattialle. Peten nappikasa oli kasvanut jo aika muhkeaksi. Jekkushotit tuntuivat jo vähän päässä, Pete päätti että pitäisi hieman taukoa niiden suhteen. Iida otti uudet napit rasiasta. Seuraava käsi jaettiin, Peten käteen napsahti KK. Oli taas Sannan vuoro päättää ensin. “Vittu all in!!” Sanna työnsi pienen kasansa pottiin. Peten oli hankala pidätellä hymyään. Iida ei lähtenyt mukaan ollenkaan. Pete maksoi myhäillen Sannan panostuksen. “Setä!! Et sä voi aina voittaa!!” Sanna takoi nyrkkiä pöytään hermostuneesti. “Pistähän kortit pöydälle.” Pete sanoi. Sannalla oli A10. Pete laittoi kunkkuparinsa pöydälle. “Voi paska!!” Sanna otti tukastaan kiinni. Pete jakoi kortit pöytään. Lopputuloksena oli, että Pete voitti kolmella kuninkaalla. “Eiii..!! Saat haistaa perseen..!” Sanna nousi penkille polvilleen, pyllistäen riettaasti ja näyttäen kieltään Petelle. Iida nauroi iloisesti Sannalle. Sitten tyttö kiskaisi toisen sukan jalastaan tuhahtaen. Pete nauroi ja vetäisi potin itselleen..

Tilanne oli se, että jos Sanna löisi seuraavan kerran kaiken peliin, ja joku muu voittaisi.. Peliä jatkaakseen tytön pitäisi riisua joko toppinsa tai housunsa. “Mä meen laittaa saunan päälle..!” Sanna hihkaisi ja kipitti pesuhuoneeseen. Iida käytti tilanteen hyödykseen ja kietoi kätensä Peten kaulalle suudellen tätä. He jäivät suudelmastaan miltei kiinni, kun Sanna ryntäsi pöytään takaisin. “Nyt mullon sellanen fiilis, etten enää hävii..!!” Sanna kaapaisi lisää nappeja aukaisten kolmannen lonkeron. “Sehän nähdään..” Pete sanoi sarkastisesti. Varttitunnin pelaamisen jälkeen tilanne oli kääntynyt Peten kannalta nurinniskoin. Iida ja Sanna olivat voittaneet muutamia isoja potteja, Petellä ei ollut jäljellä enää juuri mitään. Sanna vihelteli iloisesti kurkkiessaan korttejaan pöydältä. Pete katsoi korttejaan. AA. “All in.” Pete sanoi rauhallisesti ja työnsi loput napeistaan pottiin. Sanna keikutti lantiotaan ja hyräili. “Mä maksan sedän panostuksen..” Iida katsoi korttejaan. “Mä meen pissalle..” Iida paiskasi kortit pöytään ja lähti vessaan. Pete tirvaisi kortit pöytään. Sanna katsoi nenäänsä nyrpistäen, laskien pöytään kaksi kuningatarta. Tyttö jakoi ensimmäiset kolme korttia. Flopissa ei ollut apuja Sannalle, eikä sen kummemmin vahvistanut Peten tilannettakaan. Samoin kävi turnissa. Viimeinen kortti läsähti pöytään. Se oli ruutukuningatar. “Jeee!! Wuuhuuu!!” Sanna hyppi tasajalkaa, tissit hytkyivät topin alla. “Setä joutuu riisuun..! Setä joutuu riisuun..!” Tyttö lallatti. Pete katsahti lattialle jalkoihinsa. Oli vielä sen verran lämpimät kelit, ettei hän ollut laittanut kotoa lähtiessään kuin sandaalit jalkaansa. Sukkia ei ollut. Pete katsoi voitonriemusta hytkyvää Sannaa ja riisui hitaasti t-paitansa pois.

Sanna katseli Peten lihaksikasta ylävartaloa hypnoottisena. Suu auki hengittäen, tyttö lipaisi huuliaan hitaasti. Iida käveli vessasta takaisin pöytää kohti. “Haetko Santsukulta mulle yhen lonkeron lisää..?” Sanna nousi hitaasti, tuijottaen Peteä viimeiseen asti. Sannan kääntyessä selin, Iida tyrkkäsi ohikävellessään sormensa Peten nenän alle. Sormet olivat kosteat ja ne tuoksuivat kiimaiselle pillulle.. Sanna tuli lonkkupurkin kanssa takaisin pöytään. Tyttö huokaisi raskaasti ja korjasi topin asentoa. Sanna katseli riettaalla katsellaan Peteä ja kiskoi toppiaan muka parempaan kohtaan. “Onks täällä kuuma.. Vai kuvittelenks mä..?” Sanna kysyi, livauttaen toppia kerran niin alas, että Pete ehti nähdä nännien vilahtavan. “Emmä tiiä.. Mustaki tuntuu ehkä vähä siltä..” Iida henkäisi ja puristi Peten reittä pöydän alta. Pete nielaisi kuuluvasti ja otti peltirasiasta uudet napit. Seuraava vartti kului nopeasti ja Pete alkoi taas voittaa. Iida menetti toisen sukkansa ja molemmat tytöt olivat nyt paita tai housut tilanteessa. Sannalla oli vielä noin 20 nappia jäljellä. Pete oli vienyt loput. Peli kului joutuisasti, koska melkein joka kerta jompikumpi tytöistä laittoi isoja panoksia tai all-in pöytään.

Seuraavalla kierroksella peli lähti käyntiin Iidan lyödessä välittömästi kaikki merkit tiskiin. Pete nakkasi seiskakakkosensa menemään. Sanna maksoi Iidan panostuksen. Iida lätkäisi pöytään kaksi kasia. Sanna hykerteli ja laittoi JJ kortit sievästi niiden rinnalle. Flopista ei ollut Iidalle apua, eikä seuraavastakaan. Viimeinen kortti paljastui ja se oli jätkä. “Voi vitsi..!!” Iida huusi. Sanna otti potin itselleen ja nauroi. “Housut pois..! Housut pois..!” Sanna alkoi taputtaa käsiään yhteen. Iida nousi pöydältä hitaasti ylös. Kieltään näyttäen hän avasi housujen napit. Tyttö keikutti lantiotaan hitaasti ja kuoriutui farkuistaan kiusoitellen. Hän käänsi pyöreän pikkupyllynsä Peteä kohti ja tiputti housut nilkkoihin. Iidalla oli jalassaan varmaan samasta pornokaupasta tilatut stringit, kuin mistä tytöt olivat sauvan ostaneet. Ne olivat hyvin samantyyliset, kuin mitkä Marialla oli ollut pari viikkoa sitten yllään. Erittäin pienet ja paljastavat. Pete puhalsi keuhkonsa tyhjäksi ja vilkaisi tyhjää shottilasiaan. Iida istui pylly pitkällä takaisin penkille ja virnuili Petelle. “Waauu.. Sexy beibeeh..!” Sanna vihelsi ja antoi pari ilmasuukkoa Iidalle. Iida näytti kieltään uudestaan Sannalle ja aukaisi lonkeron. “Mitäs sanot setä.. Laitetaanko kaikki tai ei mitään kierros?” Sanna kähisi Petelle, katsoen häntä suoraan silmiin. “Mitä meinaat..?” Pete kysyi hiljaa. “Seuraavan käden häviäjä joutuu riisuun kaiken..” Sanna henkäili ja puristeli tissejään kyynärpäillään yhteen.. “Hyvä on.. Käyn ensin kusella itsekin.” “Mä oon kans mukana..” Iida sanoi ja otti rasiasta pelimerkkejä. Sanna taputti käsiään pöytään ja jalkojaan lattiaan. Pete nousi ja meni vessaan.

Saatuaan kustua, Pete vetäisi pöntön ja pesi kätensä. Hän katsoi ihmetellen käsisuihkun letkua, josta oli ruuvattu suihkuosa kokonaan irti. Pete laittoi vessan oven kiinni ja lähti kävelemään keittiötä kohti. “Äkkiä..!” Hän kuuli Sannan sanovan Iidalle. Pete kääntyi kulman takaa ja katsoi tyttöjä, jotka näyttivät ehkä hieman liian huolettoman oloisilta. “Onks setä valmis..?” Sanna räpsytteli silmiään Petelle. “Mä oon aina valmis.” Pete istui pöytään. Sanna otti korttipakan ja jakoi kortit. Pete kurkisti korttejaan. AK. Hymähtäen Pete siirsi kaikki napit pottiin. Tytöt tekivät samoin. Floppi tuli pöytään. Siihen laskeutui kolme kymppiä. Pete katsoi epäuskoisena pöytää. Iidalta pääsi tukahtunut pyrskähdys. Seuraavat kortit olivat kaksi jätkää. “Ohhoh.. Kuis se nyt tolleen..” Sanna raapi päätään muka ihmetellen. “No.. Ei kai siinä ku kortit pöytään..” Sanna huokaisi hiljaa, katsellen Peteä silmät puoliavoinna. Sanna laittoi kortit ensimmäisenä. Ässä ja kunu. Iida laski pöytään samat kortit. Pete haistoi vahvan vilunkipelin tuoksun. Iida alkoi kikattaa. “No setä..!? Kortit pöytään..!” Sanna hymyili aurinkoisena. Pete laski samanarvoiset kortit pöytään. Tasapeli. Kukaan ei voittanut eikä hävinnyt. “Onpas hassua..!” Sanna nauroi. “No.. Koska kukaan ei voittanu tai hävinny.. Kaikki joutuu riisuun kaiken..!!” Sanna sanoi ilakoiden, lyöden kätensä yhteen. Pete katsoi Sannaa, joka puri tällä hetkellä alahuultaan seksikkäästi.

***********************************************************************************************

“Mä voin alottaa, ku mullon eniten vaatetta..” Sanna sanoi raukeasti ja nousi seisomaan. Tyttö katsoi Peteä kiihkeästi silmiin ja nosti toppinsa ylös. Kiinteät, noin C-kupin rinnat pompsahtivat paljaina ja pystyinä esille. Nännit olivat kuin isot mansikanpuolikkaat. Viehättävä pikkuinen pömppis suorastaan huusi helliä suukkoja. Pete tuijotti pöydän ääressä silmää räpäyttämättä. Sanna nakkasi topin lattialle. Seuraavaksi hän alkoi riisua revittyjä farkkujaan. Nappi toisensa jälkeen aukeni, tytön hymyillessä riettaasti ja keinuttaessa lanteitaan. Pete nielasi, kurkkua kuivasi. Pikkuhiljaa Sanna alkoi hivuttaa housuja jalastaan. Paljas häpykumpu oli näyttäytynyt katseille jo nappien avaamisen jälkeen. Se puhui vahvasti sen puolesta, ettei tytöllä tosiaan ollut pikkuhousuja farkkujen alla. Housut laskeutuivat tuskallisen hitaasti. Tarkasti rajattu, pikkuinen karvakolmiotupsu avautui Peten kuivuvien silmämunien eteen. Tyttö tiputti housut nilkkoihin ja oli nyt täysin alasti. “Tadaa..!!” Sanna nosti kätensä ylös ja keikutti persettään. Pete käänsi katseensa pitkästä aikaa Iidan puoleen. Iida oli riisunut kaiken samaan aikaan Sannan kanssa ja oli nyt myös täysin nakuna.. Tyttö otti Peteä käsivarresta kiinni ja hieroi sormillaan Peten rintakehää, katsellen hymyillen tätä silmiin. Sanna potkaisi farkut kauemmaksi ja pyöritteli mehukkaita nännejään hellästi sormiensa välissä. “Sauna taitaa olla jo lämmin.. Tuuksä Iida peseen mun pyllyn..?” Tyttö huokaili suu avoinna. “Ainahan mä oon sen pessy..” Iida vastasi käheästi, sivellen sormillaan Peten vatsaa. “Mä otan vielä juomaa matkaan..” Sanna sanoi henkäisten, kävellen jääkaapille palloperse keinuen.

Iida aukaisi Peten housut vikkelästi, vetäisten ne bokserien kera nilkkoihin. Paksu, puolikova kulli heilahteli paljaana tytön nenän edessä, tämän ollessa kyykyssä. Pete katseli Iidaa, joka tuijotti hänen kyrpäänsä huokaillen. Tyttö ei koskenutkaan siihen, katseli vain, miten se nytkähteli verkkaisesti yhä enemmän pystyyn. Sanna kääntyi ympäri jääkaapilta ja pysähtyi tuijottamaan Peten kovenevaa suonimulkkua.. Iida käänsi päätänsä Sannaa kohti ja hymyili tälle. Sitten tyttö kurotti kielellään ja lipaisi muutaman kerran terskannuppia, jota verhosi vielä esinahka.. Pete ähkäisi ja silitteli Iidan hiuksia. Sanna käveli raskain askelin lonkerotölkki kädessään Peten viereen. Irstas hymy kasvoillaan, tyttö sipaisi hitaan vedon etusormellaan pitkin suonikasta kyrvänvartta.. Tyttö oli jostain noukkinut uuden purkan ja vätkytti sitä suussaan. Kulli seisoi kovana ja vaativana. Sannan nännit nöpöttivät sievästi pystyssä. Peten teki mieli maistaa niitä. Sanna ojensi kättänsä alemmaksi ja tarttui Iidaa kädestä kiinni. Iida nousi seisomaan, pidellen Sannaa kädestä. Tytöt lähtivät hymyillen kävelemään pesuhuonetta kohti. Ihanat perseet puolelta toiselle keikkuen, Sanna kääntyi katsomaan Peteä riettaasti. “Tuleeks setä saunoon..?” Sanna kysyi käheästi. Iida koukisteli samalla kutsuvasti sormeaan. Tätä kutsua ei Pete olisi pystynyt kieltämään, vaikka ulkona olisi riehunut salamasota..

Tytöt katosivat pesuhuoneeseen, suihku avautui siellä. Pete oli hieman ällikällä lyöty kaikesta. Hän potki housunsa jaloistaan ja syöksyi jääkaapille ottamaan vielä yhden shotin. Suihku hiljeni, kun Pete kiskaisi jekkushotin naamioonsa ja lähti pesuhuoneeseen. Tyttöjen hiljainen kikattelu kuului saunan puolelta, kun Pete aukaisi suihkun ja pesi kovana seisovan kullinsa nopeasti. Hehkuvia poskiaan kämmenellään hieroen, Pete käveli hitaasti saunan ovelle ja aukaisi sen.. Sauna oli avaran kokoinen ja lämmin. Iida oli polvillaan alemmalla lauteella perse pitkällä pyllöttäen Peten suuntaan.. Sanna istui saunan nurkassa jalat levällään Iidan kasvojen edessä ylimmällä lauteella. Tyttö huokaili raskaasti suu avoinna ja silmät suljettuina. Pete katsoi ihmeissään, miten Iida nuoleskeli ja kutitteli kielellään Sannan pillua ja klitorista.. Molempien tyttöjen pimpsat olivat hyvin kosteina, mettä tihkui hiljalleen niistä ulos. Sanna aukaisi silmänsä ja hymyili Petelle tuota helvetillisen seksikästä hymyään.. Hän poimi vieressään olleen lonkkupurkin, ottaen siitä isot ryypyt. “Ähhh..! Setääähh.. Tuuksä leikkiin meidän kans..?” Tyttö ähkäisi eroottisesti. Iida nosti päätään ja kääntyi katsomaan Peteä hymyillen. Iida laittoi persettään vielä enemmän pystyyn ja hieroi kädellään Sannan massua. Sanna korjasi asentoaan alemmaksi, jääden kyynärvarsiensa varaan puolittain istuvaan asentoon. Tyttö kurotti kädellään alapuolella olevaan löylykauhaan ja nakkasi yhden kauhallisen vettä kiukaalle. Kiuas sihahti vihaisesti ja lähetti lämpöaallon saunaan.

Pete hieroi kämmenellään uudestaan hikisiä ja punoittavia kasvojaan, siirtyen lähemmäksi Iidan persettä. Kulli nytkähteli ja vavahteli kovana, Sanna tuijotti sitä ylähuultaan nuoleskellen.. Pete tunsi, miten hänen pallejaan jomotti ankarasti. Suuri lasti spermaa lepäsi niissä, huutaen pääsyä vapauteen. Iida pyöritteli kosteaa kieltään Sannan turvonneella pimpsalla. Sanna nosti lantiotaan ylemmäksi, levittäen jalkojaan enemmän auki. Iida nosti päätään ja katsoi Sannaa hieman naurahtaen. Sanna katsoi Iidaa, työntäen kielensä ulos ja lipsutellen sitä riettaasti ylös ja alas. Pete oli tarttunut Iidan pyllynposkiin, puristellen ja levitellen niitä. Hän katsoi miten Iida työnsi kielensä ulos, alkaen nyt kutkutella sillä Sannan ryppyistä ja täysin karvatonta persereiän ympärystä.. Sannan pyllynreikä oli paljon suurempi ja tummempi kuin Iidalla. Sen keskeltä kulki pitkä viiva, joka avautui välillä, Iidan nyt työnnellessä sinne kielenkärkeään.. Pyllynposket kaareutuivat reiän alapuolelta pyöreinä kumpareina. “Mmmmhh.. Sedällä on kamalan paksu kyrpä..!” Sanna naukui voihkien, liikutellen lantiotaan ylhäältä alas. Iida keskeytti kielihoidon hetkeksi ja heilautti päänsä Peten suuntaan. “Se on ihan kauheen kokonen jölli..!!” Iida henkäisi, tuijottaen isoa aisaa. Pete puristeli kiihkoissaan Iidan persettä ja kumartui nuuhkimaan tytön ihania pikku röörejä..

“Setä taitaa tykätähh.. Nuoresta pillusta.. Ja perseestä..!” Sanna hieroi pilluaan Iidan kasvoja vasten jalkojensa varassa ja katseli, miten Pete haisteli tytön aukkoja irstaasti. Iida kääntyi taas katsomaan Peteä. Tytön suupielet ja leuka olivat kosteina Sannan mehuista. “Se tykkää ihan vitustih.. Varsinki persereiästä..!” Iida huokaisi, kun Pete alkoi nuoleskelemaan ahnaasti tytön märkää pillua ja tiukkaa peppureikää. Hetken aikaa saunan äänimaiseman täytti ainoastaan näiden teinityttöjen pienten pillujen litinä, sekä kiimaiset ähinät ja voihkeet. Pete imeskeli Iidan pillua, juoden mettä suoraan lähteestä. Iso kyrpä heilahteli Peten jalkojen välissä suonikkaana ja äärimmilleen paisuneena. Pete työnteli hetken kieltään Iidan peräaukkoon, nostaen sitten naamansa katsomaan Sannaa. Parrassa roikkui tytön pilluliisteitä. Sanna katseli Peteä suu auki, ylähuuli vääntyneenä kiiman virnistykseen. Tyttö oli kaikessa kiihkossaan unohtanut jäytää suussaan olevaa purkkaa. Pete otti mahtikyrvästään kiinni ja asetteli sen pikku Iidan pillunhuulille. Hän siveli paksulla terskalla litisevää pikkupillua. Iida mourusi, nostaen päätään ylemmäksi. Pete alkoi tökkiä isolla terskannupillaan tuon teinitytön pimpsareikää.. Hän otti Iidan lantiosta toisella kädellä tiukasti kiinni. Hiki valui otsalta. Pete halusi survoa kulliaan Iidan kokemattomaan pilluun, välittämättä seuraamuksista. Hirvittävä himo oli yhtäkkiä kasvanut järisyttävän suureksi. Pete halusi tuohon kosteaan pikku tussuun. Hän halusi siittää tuon ihanan teinilutkan. Nussia paljaalla kyrvällä, niin että tuntui. Ruiskautella paineella isot lastit syvälle pieneen kohtuun..

Juuri kun Pete oli vapisevin jaloin pääsemässä pillunhuulten lomasta sisälle tiukkaan rööriin, Sanna keskeytti puuhat. Hän tarttui Iidan hiuksista, vetäisten tyttöä eteenpäin. “Iituliihh.. Mitä me sovittiin päivällä..?” Sanna henkäili Iidan korvaan, muistaen taas pureskella purkkaansa. “Että sä saat ensinhh..!” Iida kähisi perse pyörien.. Pete virkosi hieman järjettömästä kiihkostaan ja kuunteli ihmeissään tyttöjen puhetta. “Niin just setä… Mä saan ensin tuota sun paksuu kullii..!” Sanna päästi Iidan tukasta irti ja puristeli tissejään. Tyttö vätkytti purkkapalloa suussaan kuuluvalla äänellä. Iida nousi huohottaen istumaan lauteelle ja pakitti kauemmaksi toiseen päähän. Tyttö poimi lauteilla olleen hieromasauvan ja alkoi hivellä sillä lötisevää pimppiään. Sanna nousi jaloilleen alemmalle lauteelle. Katto oli juuri sen verran korkealla, että lyhyt tyttö pystyi seisomaan siinä selkä suorana. “Tuus setä istuun tähän..” Sanna taputti kädellään kohtaa, missä oli äsken itse istunut. “Tuu tuu.. En mä pure..!” Sanna pyöritteli mansikkanännejään sormillaan. Pete meni kiihkosta täristen istumaan saunan nurkkaa vasten.

Sanna nojasi perseellään tukevaa kaidetta vasten ja tutkaili Peten seisovaa kullia. Tyttö ojensi kätensä kohti kyrpää ja tarttui hellästi varteen kiinni. Sanna käänsi katseensa Peten silmiin ja hymyili tälle tuttuun, riettaaseen tapaansa. Sitten tämä seksikäs teini alkoi lypsää kädellään tuota suonikasta ja paksua aisaa pitkin vedoin. Pete tuijotti vuoroin tytön ihania tissejä, vuoroin tuota seksikästä ilmettä ja hengitti raskaasti saunan paksua ilmaa keuhkoihinsa. Iida työnteli toisessa päässä lauteita sauvaa pieneen pilluunsa ja inisi hiljaisella äänellä. “Oi setä..!” Sanna vatkasi pikku kätösellään Peten mahtavaa kullia ylösalas. “Kylläpä se onki paksu ja iso..!” Tyttö nuoleskeli ylähuultaan ja katseli Peteä silmiin. Sanna keskeytti hetken päästä runkkaamisen ja pureskeli nyt alahuultaan, kuin miettien. “Kuule, setä..!” Sanna kähisi Petelle. “Mua pissattas ihan kamalasti..!” Tyttö piteli alavatsaansa kädellään. Sanna oli juonut jo melkein neljä lonkeroa, ei ollut ihmekään. Iida laittoi sauvan surisemaan ja alkoi pyöritellä sen kärkeä klitallaan. “Päästä Sanna..!” Iida huokaisi. “Mitä..??” Sanna naurahti ja kyykisteli pissaa pidätellen. “Päästä sen kyrvän päälle.. Pissat..!” Iida voihkaisi ja työnsi muutaman kerran sauvaa pilluunsa. Rietas ilme levisi Sannan kasvoille, tämän kuullessa Iidan pyynnön.

Sanna katsoi raskaasti hengittävää Peteä silmiin. Otsa hiestä valuen, Pete nyökkäsi Sannalle.. “Tee sitte tilaa setä..!” Sanna tuli polvilleen lauteen reunalle Peten viereen. Sanna levitti reisiään, ottaen takana olevasta kaiteesta kiinni ja yritti päästää. Mitään ei tullut ulos. “Kauhee hätä, eikä se tuu..!!” Sanna valitti. Pete ojensi kätensä ja siveli Sannan märkää pillua sormellaan. “Tuo ei auta, setä..!” Sanna otti Peten hiuksista kiinni toisella kädellään. Sitten Pete työnsi pillumehuista märän sormensa pitkälle tytön persereikään.. “Aaa.. Setää..!” Sanna kihersi. “Työnnä ulos se.” Pete sanoi katsellen Sannaa silmiin. Tyttö katsoi Peteä ihmeissään ja alkoi punnertaa. Sanna pukkasi Peten sormea ulos suolestaan ja samalla pissaa lirahti Peten reidelle. “Uudestaan..!!” Sanna hihkaisi. Pete työnsi liukkaan sormensa tytön anukseen koko mitaltaan. Sanna punnersi sormea ulos ähisten. Pissaa alkoi suihkuamaan ensin saunan seinälle. Tyttö tirskahteli ja alkoi ohjata suihkua Peten tykyttävälle kyrvälle.. Sitten Sanna alkoi päästellä paineella kirkasta pissaa Peten kullin päälle, samalla kikattaen iloisesti. Pete tunsi lämpimän pissasuihkun kutittavan terskaansa. Se tuntui ihanalta. Iida katsoi suu ammollaan, miten Sanna kasteli kusellaan Peten ison munan ihan märäksi. Näky oli miltei liian irstas ollaakseen totta. Iida suristeli sauvalla pientä klitoristaan, pyöritellen sen kärkeä nupun päällä. Sanna vilkaisi Iidaa ja näytti tälle kieltään, purkan välillä mässyttäessä suussa. Kusi ruiskusi kaarella terskan päälle, Peten työnnellessä sormeaan Sannan pyllyreikään.. Iida huohotti ääneen, painaen surinasauvaa kovemmin klitalleen. “Haaaahh..! Ooohh..!!” Tyttö huusi. Iida ei voinut enää pidätellä orgasmiaan, katsellessaan miten hänen paras kaverinsa pissasi riettaasti Peten suonikkaan kyrvän päälle.. Lantio pumppasi ja Iida heilutteli päätään sivusuunnassa, samalla voihkien äänekkäästi. Sauva tipahti kolahtaen hänen kädestään lauteelle.

Päästettyään varmaan puoli litraa pissaa ulos, Sannan rakko alkoi tyhjentyä. Pari pientä lirua ruiskahti vielä Peten kyrvännupin päälle. Pete katsoi Sannaa silmiin, huohottaen ja hymyillen. Tämä oli tuntunut ja näyttänyt ihan toiselta, kuin Marian samantyylinen käsittely Peten naamalle pari viikkoa sitten. “Ohhohh..! Sedän muna on nyt ihan pissanen..!” Sanna kikatteli ja pörrötti Peten tukkaa. Sitten tyttö kääntyi katsomaan Iidaa. Iida piteli käsiään rentoina sivuillaan silmät suljettuina. Hän istui kaidetta vasten. Tyttö hengitti raskaasti jalat levällään, hän näytti nukkuvan. “Iitulii..! Ooksä okei..??” Sanna kysyi hieman huolestunut ilme kasvoillaan. Iida avasi silmänsä ja hymyili raukeasti. “Joo.. Mä tulin..! Se näytti ihan vitun riettaalle..!” Iida sai sanottua. Sanna nauroi heleästi ja poimi löylykauhan ämpäristä. Tyttö kaatoi muutaman kauhallisen lämmintä vettä Peten tykyttävän kullin päälle. Hän heitti kauhallisen siihen kohti seinää, missä oli kusta ja sitten vielä yhden kiukaalle. Sanna nakkasi kauhan ämpäriin ja laskeutui polvilleen alemmalle lauteelle.

Peten reisiin nojaten, tyttö otti oikealla kädellään kiinni paksusta kullista. Pienet sormet eivät millään yltäneet jykevän aisan ympäri. Sanna vetäisi nahkaa muutaman kerran sujuvalla ranneliikkeellä. Kiimatippa alkoi tihkua alaspäin terskan pissareiästä. Sanna tuijotti valuvaa liistettä, kääntäen sitten katseensa Iidaan. Sanna osoitti sormellaan vartta pitkin tihkuvaa tippaa ja kikatti Iidalle. Iida oli noukkinut sauvan uudestaan käteensä ja tökki sillä nyt pyllynreikäänsä. Iida hymyili Sannalle ja työnsi kielensä ulos, lipoen sillä vihjailevasti tytölle. Sanna heilautti päänsä Peten kasvojen suuntaan. Tyttö mäiskytti purkkaa suu avoinna ja hymyili seksikkäästi. “Hih.. Miltähän sedän kulli maistuu..?” Sanna kujeili, katsoen Peteä silmiin. “Ole kiltti ja maista..!” Pete huusi mielessään, viestien tämän tytölle ilmeellään. Tyttö puristi tanakkaa vartta oikealla kädellään tiukasti. Sitten Sanna kumartui alemmas ja alkoi puhaltaa purkasta palloa ulos. Pallo kasvoi suuremmaksi, osuen terskannuppiin ja poksahtaen lopulta sen päälle.. “Hahahaa..!” Tyttö kihersi ja lypsi muutaman kerran nahkaa edestakaisin. Sanna poimi hitaasti kielellään purkan siekaleet terskalta ja varrelta pois. Sitten tyttö poisti purkan suustaan ja läsäytti sen lauteeseen kiinni.

Sanna katsoi välillä kullia, välillä Peteä kasvoihin, alahuultaan pureskellen. Iida työnteli sauvaa pyllyynsä ja tuijotti tilanteen kehittymistä. Sanna kääntyi katsomaan Iidaa. Iida aukaisi suunsa ja näytti Sannalle kädellään edestakaista liikettä kasvojensa edessä, samalla työnnellen kieltään poskeaan vasten.. Sanna oli ensimmäistä kertaa hieman epävarma ja hermostunut. “Mitä jos mä en osaa..??” Sanna kysyi Iidalta alahuulta purren. Pete ojensi kätensä Sannan hiuksiin ja silitti niitä. Tyttö käänsi hieman pelokkaan katseensa Peten suuntaan. “Jos sinä tykkäät siitä, niin sitte tykkään minäki..” Pete huokaisi. “Anna mennä Sanna.. Se maistuu tosi hyvälle..” Iida voihkaisi, työntäen sauvaa syvemmälle pyllyynsä.. Sanna huokaisi raskaasti, työntäen sievän nenänsä melkein kiinni isoon terskannuppiin. Tyttö tirskahti ja nuuhkaisi sitä kerran. Sanna käänsi päätään vielä kerran Peten kasvoihin ja nuolaisi huuliaan viettelevästi. Sitten tyttö avasi suunsa ja alkoi upottaa sinipunaisena kiiltelevää terskaa suuhunsa..

Pete katsoi kiihkoissaan, kun Sanna sai vaivoin upotettua terskan kokonaan pieneen suuhunsa. Pete tunsi, miten tyttö kutitteli kielellään tattia ihanasti. Sanna ynähteli seksikkäästi ja imeskeli tuota herkkumutteria niin hyvin kuin ensikertalaisena sen vain osasi. Iida pökki huokaillen surisevaa sauvaa liukkaaseen persereikäänsä ja katseli miten Sanna maisteli silmät suljettuina Peten paksua munaa.. Näky oli uskomattoman kiihottava. Pienikokoinen tyttö imi kiihkeästi aikamiehen isoa kyrvännuppia. Suu oli täysin ammollaan, huulet puristuivat törröllään tiukasti vartta vasten. Pyöreä perse keinui sivusuunnassa, Sannan lutkutellessa terskaa. Tyttö avasi silmiään, tuijottaen utuisasti Iidaa iso kulli suussaan. Iida sormetti pilluaan ja työnteli sauvaa pyllyynsä. Pete henkäili saunan kuumaa ilmaa keuhkoistaan ja katseli tuota kaunista tyttöä imemässä hänen kulliaan. Sannan tekniikka ei ehkä ollut Marian vastaavan veroista, mutta tytön innokkuus ja antaumus korvasivat sen moninkertaisesti. Sanna alkoi vedellä esinahkaa nyt vasemmalla kädellään ja nyökytteli päätään kiihkeästi ylhäältä alas. Terska lupsahteli sisään ja ulos tytön suusta, sylkeä valui vuolaana virtana sieltä varrelle. Iida henkäili suu avoinna ja pökki sauvaa kantaa myöten peppureikäänsä. Tämä kaikki alkoi olla Petelle liikaa, hän otti Sannaa hiuksista kiinni ja kiskaisi tytön suun irti terskastaan. “Sattuko setää..??” Sanna kysyi ihmeissään Peteltä. “Ei.. Se alko vaan tuntuun ihan liian hyvältä..!” Pete huohotti.

**********************************************************************************************

Sanna kiherteli silminnähden tyytyväisenä ja puristeli tissejään yhteen käsivarsillaan. “Sedän touhutipat maistu hyvältä..!” Tyttö huokaisi seksikkäästi, huuliaan nuoleskellen. Iida vetäisi limaisen sauvan peräaukostaan ja imaisi sen suuhunsa, sitten nuollen sitä puhtaaksi. “Iituli.. Sä oot ihan kauheen tuhma beibe..!” Sanna katseli pilluaan sormeillen, miten Iida lipoi sauvaa kielellään. Pete yritti nousta parempaan asentoon istumaan, kun Sanna loikkasi yhtäkkiä hänen syliinsä hajareisin. Pete tarttui tyttöä perseposkista kiinni ja alkoi puristella niitä. Posket tuntuivat pehmeiltä ja ihanilta, Peten levitellessä ja rutistellessa niitä. Sanna pyöritteli lantiotaan hitaasti Peten sylissä. Kosteat pillunhuulet osuivat tuon tuostakin paksulle terskalle, antaen sille märkiä suudelmia.. Tyttö otti Peteä toisella kädellä hiuksista kiinni, painaen tämän kasvoja toista rintaansa vasten. Pete imaisi nöpöttävän nännin suuhunsa ja pyöritteli kieltään sen ympärillä. Sanna taivutti selkäänsä kaarelle, ähisten ja voihkien kiihkeästi. Tytön pyöreä pylly keinui Peten kouriessa sitä, pillunhuulten hieroessa jykevää kyrvänvartta kosteaksi..

Hetken päästä Pete tunsi yllättäen käden tarttuvan kullinsa varteen. Käsi kuului Iidalle, joka oli siirtynyt masulleen makaamaan lauteille heidän taakseen, Peten jalkojen väliin. Tyttö tuijotti lähietäisyydeltä Sannan märkää pimpsaa ja runkkaili samalla hellästi Peten isoa kyrpää pitkin vedoin. Sanna pyöritteli päätään laajassa kaaressa hiukset heiluen, Peten imeskellessä tytön kiinteitä tissejä vuorotellen. Kukaan ei puhunut sanaakaan, Sannan suusta kuului vain hentoja voihkaisuja, Peten huohottaessa ja imeskellessä tissejä. Iida nosti Peten kullia ylemmäksi, asetellen sitä Sannan kireänkostealle pillunsuulle.. “Njääähh..!” Sanna ähkäisi ja alkoi painaa persettään alemmaksi. Pete tunsi terskannupissaan, että pikkuinen pillu ei tulisi päästämään paksua tunkeilijaa sisäänsä helposti. Iida piteli tiukasti kyrvänjuuresta kiinni, ohjaten kyrpää mahdollisimman suoraan sisään. Sanna painautui jo kohta koko painollaan isoa kullinnuppia vasten, litimärkä pillunsuu ei tahtonut silti antaa millään periksi..

Pete lopetti tissien imeskelyn ja katsoi Sannan kasvoja. Tyttö puri hampaitaan tiukasti yhteen, silmät kiinni puristuneina. Pete oli varma, ettei hänen iso aisansa tulisi mahtumaan pieneen pilluun. Pete tarttui tytön pyllystä kiinni, alkaen nostaa tätä ylemmäksi. “Oota, ei se tuu menemään sinne n..” Yhtäkkiä kulli jurskahti väkivaltaisesti tiukkaan teinipilluun. Kireä pimppi imaisi paksun varren sisäänsä, reippaasti yli puoliväliin asti. Sanna päästi vain pienen inahduksen suustaan. Hetken aikaa oli täysin hiljaista. Peten kullissa tuntui kuin jättiläismäinen, kostea nyrkki olisi puristanut sitä sisässään kaikin voimin. Mutta todellisuudessa se oli tämän kauniin teinitytön pillu, joka kiristi kyrpää uskomattoman tiukassa otteessaan. Sanna hengitti katkonaisesti pää alas painuneena. Iida silitteli Sannan pyllynposkia hellästi. Pete oli juuri aikomassa kysyä Sannalta, onko hän kunnossa, kun tyttö päästi tukahtuneen itkunpyrskähdyksen. Pete otti tytön kasvoista kiinni ja nosti niitä ylemmäksi. Sannan poskilla vieri kivun kyyneliä ja tyttö niiskautti nenäänsä. Hätääntyneenä Pete otti tytön pyllystä uudelleen kiinni ja alkoi nostaa sitä ylemmäksi. “Otetaan pois se..!!” Pete sanoi huolestuneena. Sanna nappasi salamannopeasti Peten ranteista kiinni, painaen niitä alaspäin. “Eikä..! Oota hetki.. Se menee kohta ohi..!” Tyttö niiskutti.

Iida tuli Sannan ja Peten viereen, laittaen toisen polvensa laudetta vasten. Iida alkoi silitellä Sannan hiuksia hellästi. Sanna tuijotti kattoon, yrittäen urheasti kestää tuon ison kyrvän tuottaman kivun. Iida katsoi Peteä huolestuneesti. Peten erektio alkoi antaa hieman periksi. Ei hän ollut halunnut, että tyttöä sattuisi. Sanna katsoi Iidaa kyyneleiden kostuttamilla silmillään. “Eihän.. Sieltä tuu verta..?” Sanna nyyhkäisi arasti Iidalle. Tytön itsevarmuus loisti poissaolollaan. Iida kurotti kättään Sannan jalkoväliin ja sipaisi sormillaan näkyvillä olevaa kyrvänvarren osiota. Iida näytti sormiaan Sannalle, jotka olivat ainoastaan tytön kirkkaitten pilluliisteiden peitossa. Sanna huokaisi helpotuksesta ja pyyhkäisi kosteita poskiaan. Pete alkoi silitellä Sannan kyyneleitä valuvia poskia kämmenselällään. “Ootetaan vielä hetki.. Jos sattuu vielä hetken päästä, niin otetaan sitte pois se sieltä.. Jooko..?” Pete kysyi hellästi. Sanna nyökkäsi ja nojasi poskellaan Peten kättä vasten. Iida silitteli Sannan hiuksia ja katsoi tätä huolehtivalla ilmeellä. Sanna nojautui Iidan olkapäätä vasten. Iida laski kasvojaan alemmaksi, alkaen suutelemaan Sannaa. Tytöt alkoivat kutitella hetken päästä toistensa kieliä hellästi vastakkain. Pikkuhiljaa kipu alkoi vaihtua Sannan pimpsassa jomottavaksi paineeksi. Tyttö alkoi huokailla hiljaa, kielarin muuttuessa entistä kiihkeämmäksi. Iida lipsutteli kieltään Sannan kieltä vasten, puristellen samalla hellästi tämän rintoja. Pete tuijotti tätä esitystä, kyrvän alkaessa kasvaa aiempiin mittoihinsa takaisin pillun tiukassa puristuksessa..

Tyttöjen suukotellessa kiihkeästi toisiaan, Pete tunsi miten Sannan pillu alkoi hieman hellittää otettaan. Sanna huokaili entistä kiihkeämmin ja irtaantui Iidan kielisuudelmasta. Hymy oli alkanut hiipiä takaisin Sannan kasvoille. Tyttö alkoikin jo varovasti nytkyttää lantiotaan edestakaisin, tunnustellen järkyttävän kokoista kullia sisällään. Sanna ei koskaan ollut voinut edes kuvitella, että jotain noin suurta voisi mahtua hänen pilluunsa. Saati sitten, että se tapahtuisi vielä ihan ensimmäisellä panokerralla. Pete katseli Sannan kasvoja, joihin alkoi jo ilmaantua tuo tuttu, rietas hymy.. “Ihana setä.. Ku annoit mun huilata hetken..!” Sanna kiihdytti lantionsa tahtia vääjämättä. Iida nuoleskeli Sannan pillumehuista märkiä sormiaan, tuijottaen kiimaisesti, miten Sanna alkoi nussia paksua aikamiehen kyrpää yhä reilummilla liikkeillä. Sanna nojautui eteenpäin, mennen niin lähelle Peten kasvoja, että nenät osuivat miltei yhteen. Tyttö laski kätensä suoraksi laudetta vasten. Sannan perse pumppasi jo hyvällä tahdilla, kyrvän liukuessa liukkaassa ja kireässä teinipimpissä. Sanna katseli kiimainen hymy kasvoillaan Peteä ja työnsi kielensä ulos, kutitellen sen kärjellä Peten nenänpäätä.. “Oijjoii setä..! Kylläpä se tekeeki.. Nannaa..!” Sanna oli palannut takaisin omaksi riettaaksi itsekseen. Pete kuunteli tytön kiihkeää kuiskutusta, tuntien miten kireä pikkupillu hieroi kyrvänvartta jo vähän liiankin ihanasti.

Iida oli siirtynyt takaisin istumaan nussivan pariskunnan taakse, katsellen miten tuo mahtava kulli pumppasi rauhallisesti Sannan tiukassa pillussa. Kireiksi pingottuneiden pillunhuulten reunoilta tihkui kiimalientä ulos, nesteiden valuessa paksua kyrvänvartta pitkin pulleille palleille.. Iida yritti hapuilla takanaan olevaa sauvaa, hän ei halunnut menettää sekuntiakaan tästä kiihkeästä panosta. Jokaisella sisääntyönnöllä Sannan ryppyinen persereikä laajeni ulospäin, välillä raottuen hieman auki.. Sanna nousi ähisten istuvampaan asentoon, taivuttaen selkäänsä taaksepäin kaarelle. Tyttö hymyili suu avoinna Petelle, tämän houhottaessa kiihkosta. Sanna nosti kätensä niskansa taakse, alkaen pyörittää lantiotaan. “Wuuuuu…! Rooodeeeooo..!” Sanna kähisi kiihkeästi kyynärpäät sivuille sojottaen. Tyttö pyöritteli lantiotaan kiimaisesti, välillä suuntaa vaihdellen. Kiinteät, pystyt tissit valuivat hikeä, Peten alkaessa sormeilemaan niiden mansikanmuotoisia nännejä. Sannan pillusta kuului joka työnnöllä ääni, mille Pete ei keksinyt minkäänlaista sanaa kuvailemaan sitä. Se kuulosti hieman siltä, kuin joku purskuttelisi suuvettä. Aivan. Purskutteleva ääni. Ikäänkuin pillun pohjalla olisi ollut muutama senttilitra nestettä, mikä liiskantui joka työnnöllä terskaa vasten. Joka tapauksessa se kuulosti helvetillisen kiihottavalta. Peten palleissa alkoi pikkuhiljaa kihelmöidä. Hän ei kestäisi tytön kiimaista ratsastusta enää kauaa.

“Ohhh..!! Oihhh..!!” Sanna oli laskenut kämmenensä tissiensä yläpuolelle ja lykki pilluaan kyrpää vasten, ottaen sitä jo syvemmälle sisäänsä. Peten tuskainen ilme kieli, että nyt oltiin todella lähellä reunaa, eikä tämä viitannut lauteisiin. Iida oli kumartunut Sannan pyllyn taakse. Tyttö alkoi nuoleskella Sannan persereikää pitkin lipaisuin kostealla kielellään. “Iitulii..! Se kutittaa ihanasti..!” Sanna kumartui edemmäksi ja laittoi kätensä perseposkilleen levittäen niitä Iidalle. Kulli pumppasi jo pitkillä liikkeillä litisevässä pillussa. Iida yritti työnnellä kieltään Sannan avonaiseksi laajentuneeseen, ryppyiseen peräreikään. Yhdellä pidemmällä perseen nostolla kulli kuitenkin plopsahti yhtäkkiä tiukasta pimpistä ulos. Iida oli kärppänä paikalla ja hotkaisi tuon liisteisen terskannupin välittömästi suuhunsa, imeskellen sitä innokkaasti. Hän oli löytänyt hieromasauvan ja työnteli sitä tällä hetkellä kiivaasti omaan pimpsaansa. Pete pyyhkäisi hikeä otsaltaan huohottaen. Sannan silmät kiiluivat ja tämä hymyili Petelle seksikästä hymyään. Tyttö kierähti seisomaan alemmalle lauteelle ja kääntyi ympäri. Iida sormetti klittaansa, nuoleskeli Peten kyrvänvartta ja työnteli sauvaa syvälle pillunsa uumeniin. “Se.. Näytti ihan.. Jär-kyt-tä-vän isolta.. Sun pillussa…!” Iida sanoi Sannalle päätään nostaen ja henkäillen katkonaisesti. Sanna nauroi iloisesti ja kiipesi uudelleen Peten syliin, tällä kertaa takaperin. Tyttö nojautui jalat levällään taaksepäin, olkapäät osuen saunan seinään ja Peten olkapäätä vasten. “Reverse cowgirl.” Pete muisti yhtäkkiä mielessään asennon englanninkielisen termin xhamsterin pornovideoista. “Mä haluun nähä Iitulinki välillä..!” Sanna rapsutti vasemmalla kädellä Peten tukkaa.

Iida oli polvillaan ja suristeli sauvallaan välillä klitallaan, välillä työnnellen sitä liisteiseen pilluunsa. Sanna kumartui eteenpäin, poimien Peten sykkivän ja paksun kyrvän käteensä. Tyttö asetteli terskan varovasti pillulleen ja laski persettään alemmaksi. Kulli lupsahti nyt helpommin aika syvälle Sannan kokemattomaan pilluun. Terskan alareuna puristui pillun yläseinämään kovalla paineella. Pete katsoi hätääntyneenä Sannan rietasta ilmettä. Hän ei todellakaan pystyisi enää kauaa pidättämään miltei kahden viikon lastejaan. Sanna alkoi pumppaamaan lantiotaan ylhäältä alas melko reilulla temmolla. Tytön pää kääntyi taaksepäin ja kauniit silmät kierähtelivät välillä nautinnosta nurinpäin. “Aaaa…! Ahhh!!” Pete parahteli. Terskannupissa alkoi tuntua tuttu kutina. Sanna laski kiimaisen katseensa Peten silmiin ja pörrötti tämän tukkaa, samalla nussutellen ihanaa kyrpää. “Ohh..! Meinaaks sedältä tulla..?” Sanna kuiskutti Peten korvaan. Märkä teinitussu lypsi suonikullia pitkin vedoin. Pete voihki ja katseli tyttöä ilmeellä, joka oli yhtäaikaa sekä tuskainen, että pelokas. “Eijeii, setähh.. Ei oo kumiahh.. Ei saa päästää..!” Sanna kielteli kiimaisella äänellä. Tytön ilme, äänensävy ja lantion yhä kiivaampi liike kertoi kuitenkin jotain aivan muuta. Pete luuli tulevansa hulluksi kiihkosta. “Ää-äää..! Ei saa setä..! Voi tulla vauva..!” Sanna kähisi riettaasti. Oli kuitenkin jo myöhäistä kieltää setää..

“Aaaaaahhh!!!” Pete huudahti isoon ääneen. Ensimmäinen suuri spermaruiskaus purkautui syvälle Sannan kiimaiseen pilluun. Sannan jatkaessa lantion vatkaustaan yhä vaativammin, Pete pidätteli vapisten seuraavaa spermasuihkua ja nosti viimeisillä tahdonvoiman rippeillään tytön perseen korkeammalle ilmaan. Kulli lurpsahti pillun kosteankireästä otteesta ulos. Välittömästi toinen valtava ruiskahdus lensi pitkälle ilmaan, aina villisti masturboivan Iidan masulle asti ryöpsähtäen. Sanna kurotti kädellään, napaten kyrvänvarresta kiinni. Tyttö alkoi lypsää nahkaa pitkin vedoin. Iida tuli lähemmäksi, kumartuen alas ja aukaisten suunsa ammolleen. Sanna ohjasi terskaa oikeaa kohtaan. Pissareiästä ruiskahteli isoina ryöppyinä makoisaa puuroa Iidan kielelle, valuen siitä tytön massulle ja pimpille.. Pete ähki suorastaan hinkuvalla äänellä, nautinto oli järjettömän kova. Iida survoi sauvaa vimmatusti pikku pilluunsa, alkaen saavuttaa jo toista orgasmiaan. Tyttö ei huomannut kuinka sauvan mukana pimpsaan kulkeutui myös jonkin verran Peten harmaanvetistä spermaa.. Sanna ohjasi spermasuihkun toisensa jälkeen Iidan suuhun, rinnoille ja masulle. Peten kädet päästivät lopulta irti Sannan pyllystä. Voimattomana käsivarret läsähtivät lauteita vasten. Peten pää retkahti saunan nurkkaa vasten. Hän oli antanut kaikkensa. Iida alkoi voihkien sätkiä lantiotaan ylhäältä alas, hieroen surinasauvalla klittaansa, lopulta laueten ankaralla voimalla. Sanna vatkutti kädessään jo löystyvää kullia, pissareiästä tihkui enää pieni tippa ulos. Iida oli lysähtänyt selälleen lauteille, hengitys raskaasti keuhkoissa pihisten. Tytön litteä masu ja pieni pillu olivat täysin sotkeentuneet spermaan.

Sanna päästi löystyneestä kullista irti ja meni nelinkontin Iidan eteen. Tyttö alkoi nuoleskella Iidan massua ja pillua puhtaaksi spermoista. Huolellisesti Sanna puhdisti kielellään jokaisen kohdan rentona makaavan Iidan vartalosta. Pete avasi silmänsä ja katsoi pyllistelevää Sannaa. Paksu spermarihma valui alaspäin tytön kosteasta pillusta. Pete pudisti päätään sadatellen mielessään. Iida aukaisi silmänsä ja katsoi iloisesti Sannaa, joka nuoli viimeisiä läikkiä tytön masulta. Sanna nousi polvilleen, imutellen sormiaan puhtaaksi. “Sä et puhunu paskaa beibe.. Tää maistuu ihan sikahyvälle..!” Sanna totesi Iidalle kiherrellen. Iida alkoi kikattaa ja näytti tytölle kieltään. Sanna kääntyi katsomaan Peteä joka puisteli harmistuneena päätään tukkaansa haroen. “Mikä hätänä, setä..?” Sanna kysyi ihmetellen. Pete katsoi Sannaa silmiin, laskien sitten katsettaan alemmas tytön pillulle. Sanna katsahti alaspäin, huomaten spermarihman, joka oli kohta valunut melkein lauteelle asti. “Siellähän on vielä lisää tota herkkua..!!” Tyttö kaapaisi ilakoiden rihman kämmenelleen, imaisten sen sitten suuhunsa. Sanna nielaisi klimpin äänekkäästi kurkustaan alas ja katsoi Peteä hymyillen. Pete tuijotti tyttöä takaisin tiukka ilme kasvoillaan. Sanna kömpi lähemmäksi Peteä ja pörrötti tämän hiuksia. “Älä huoli setä.. Ei Santsubantsu aio vielä vuosiin pamahtaa paksuksi!” Pete katsoi edelleen tiukasti Sannaa silmiin. “Mistä voit olla niin varma..?” Pete kysyi. “Sanotaanks näin, että äiskä on ollu apteekis töissä joskus ja saanu potkut sieltä, ku on jemmannu itelleen tiettyjä nappeja..!”

Pete katsoi Sannaa epäuskoisesti, tytön noustessa lauteilta. Sanna kiskoi Iidan kädestä pystyyn, molemmat tytöt lähtivät nyt kohti pesuhuonetta. “Huilaa sä setä ny hetki.. Me mennään pesulle ja.. Jatketaan sitte..!” Sanna lähetti pari lentosuukkoa Petelle. Iida moiskautti Petelle myös suukon ilmateitse, ennen kuin saunan ovi sulkeutui heidän takanaan. Pete hieroi kasvojaan molemmin käsin ja mietti, mitä helvettiä tuli tehtyä. Suihku aukesi pesuhuoneen puolella, tytöt naureskelivat ja kikattivat äänekkäästi siellä. Pete otti löylykauhan ja nakkasi muutaman kerran kiukaalle vettä. Hetken päästä suihku sammui ja kikattelu jatkui, vaimentuen sitten, kun pesuhuoneen ovi sulkeutui. Pete istui vielä jonkin aikaa löylyissä, laskeutuen sitten lauteilta ja sammuttaen kiukaan. Hän avasi suihkun, pesten hiet vartaloltaan ja liisteet kulliltaan. Puhtaan näköinen pyyhe roikkui seinällä, Pete kietaisi sen vyötärölleen. Astuen pesuhuoneesta ulos, hiphopin jumputus kuului taas isolla Sannan huoneesta. Tytöt olivat ilmeisesti myös siellä, koska heitä ei näkynyt. Pete asteli jääkaapille ja otti lonkerotölkin sieltä. Hän kaatoi pitkät ryypyt kuivaan kurkkuunsa ja pyyhki otsaansa. Musiikki vaimeni Sannan huoneesta. Mitähän tytöt oikein puuhasivat siellä? Pete päätti ottaa selvää ja käveli huoneen ovelle, aukaisten sen.

********************************************************************************************

Molemmat tytöt olivat sängyllä sivuttain Peteen nähden. Iida makasi selällään pyyhkeen päällä alastomana, jalat levällään. Sanna oli Iidan jalkojen välissä nelinkontin, pyyhe kiedottuna vartalonsa ympärille. Sanna maisteli ja nuoleskeli Iidan pillua ahnaasti. Iida piteli Sannaa hiuksista, nostellen lantiotaan tytön kasvoja vasten. Iida voihki ja huokaili äänekkäästi. Maiskutus ja lurpsutus kuului selvästi, Sannan tehdessä kielellään hyvää Iidan pillulla. Iida käänsi raukean katseensa ovelle, missä Pete seisoi lonkerotölkki kädessään, tuijottaen tyttöjä. Iida hymyili Petelle voihkien. Tyttö nousi kyynärpäänsä varaan ja kiskaisi Sannalta pyyhkeen pois. Pete katseli Sannan vartalon uskomatonta sivuprofiilia, tämän ollessa kontillaan. Selän vääntyessä notkolle, perse kaareutui sen alaosasta täydellisenä pyöreänä pallona, liittyen reiteen sulavasti. Parhaimmatkaan kuvataiteilijat eivät olisi osanneet piirtää noin täydellisiä kaaria. Pete oli melko varma asiasta. Hän laski tölkin pöydälle ja käveli hitaasti Sannan perseen taakse.

Pete silmäili nyt jo uudelleen kiihottuneena Sannan maidonvaaleaa, tuhtia persettä. Se ei ollut varsinaisesti mikään ghettobooty koonsa puolesta, mutta pyllyn ulkonevuus oli silti huomattava. Sanna nuoleskeli kiihkeästi Iidan karvatonta pimppiä, saaden tämän lantion kiemurtelemaan. Iida tuijotti Sannan innokasta kielityöskentelyä, välillä nostaen katseensa Peteen, joka oli tällä hetkellä suorastaan lumoutunut pystyssä olevasta teiniperseestä. Sanna ei mitä ilmeisemmin ollut edes huomannut Peten tulleen huoneeseen, niin keskittyneesti tyttö imeskeli Iidan pientä hunajareikää. Pete ojensi käsiään, tarttuen tiukasti Sannan pyllynposkista kiinni. Sanna hätkähti säikähtäen, kääntäen nopeasti päänsä taaksepäin. “Hui..! Setä on toipunut..!” Sanna hihkaisi naurahtaen, huomatessaan kuka hänen pyllystään tarttui kiinni. Pete tarttui Sannan lantiosta, nostaen herkkuperseen kevyesti ilmaan ja kiskaisten sitä enemmän sängyn reunalle. “Hii..! Onpas sillä voimaa..!” Tyttö kiherteli, katsellen Iidaa, joka hivuttautui lähemmäksi Sannaa. Pete alkoi levitellä pyöreitä kannikoita erilleen, leipoen niitä kämmenillään. Kiihottavan näköinen, ryppyinen persereikä pilkisti kostean pillun yläpuolella, houkutellen Peteä suunnattomasti luokseen. Pete laski kasvojaan alemmaksi, levittäen Sannan perseposkia. Pete työnsi nenänsä kiinni peräaukkoon, ottaen kunnon savut tuosta ihanasta suklaarööristä..

“Ooo..! Ei kai setä vaan halua työntää sinneki..?” Sanna hihitteli ja työnteli persettään Peten nokkaa vasten. Peten harmiksi pylly ei haissut vastapestynä juuri miltään. Sanna laski huokaillen kasvonsa alemmas, alkaen koukkia kielellään lisää Iidan valuvaa pimpsaa. Pete alkoi vuorostaan lipoa kielellään Sannan kohtalaisen isokokoista persesilmää. Sanna pyöritteli lyhyillä liikkeillä pyllyään vastaan, inahdellen ja maiskutellen Iidan pillua. Pete laittoi huulensa kiinni tytön persereikää vasten ja työnteli kieltään pitkälle kuumaan anukseen.. “Oi, oi..! Kylläpä setä tekeeki nannaahh..!” Sanna voihkaili, nostaen päätään Iidan maistuvalta pillulta. Iida tarttui Sannaa tukasta kiinni, painaen tytön pään takaisin huomiota vaativalle klitorikselleen. Pete nosti huulensa Sannan herkkukololta, kiskaisten pyyhkeen lantioltaan lattialle. Kulli tykytti jälleen kovana jalkovälissä, saaden Peten ihmettelemään nopeaa palautumistaan. Nämä tytöt ja heidän pyllynsä toimivat melkein paremmin kuin viagra.

Sannan märkyyttä tihkuva pillu kimalsi kutsuvasti. Pete nappasi tytön perseestä kiinni ja survaisi paksun kullinsa kerralla sisään tuohon nuoreen pikkupimpsaan. “Ohhh!! Oijjoii..!” Sanna ähkäisi kuuluvasti ja vetäisi persettään taaemmaksi. Pete tajusi työntyneensä hieman liian rajusti tiukkaan onkaloon ja pysähtyi hetkeksi. “Ei niin rajusti setä..! Se on muutenki vähä hellänä..” Sanna huokaili. Pete vetäisi kulliaan rahtusen taaksepäin ja työnsi uudelleen, nyt rauhallisemmin. “Auuu..! Huhh..!” Sanna valitteli, Iidan silitellessä tämän hiuksia. “Voi setä..! Pimpsa on oikeesti vähä arka..!” Sanna katsoi Peteä surusilmin taaksepäin. Pete murahti harmistuneena ja vetäisi kyrpänsä hitaasti kosteasta aukosta pois. “Iituli..! Siellä laatikossa on se juttu..!” Sanna osoitti yöpöydän laatikkoa tytölle. Iida ojentautui edemmäksi, avaten laatikon ja noukkien sieltä liukastetuubin. Sanna nappasi sen Iidan käsistä, nousten ylemmäksi polvilleen. Tyttö katseli Peteä suloisen kiihkeällä katseella, tarttuen muhkeasta munanvarresta kiinni..

“Eiks setä tykänny muutenki kakka-aukosta enemmän..? Mä putsasin sen aiemmin, ihan sua varten..!” Sanna supatteli kiihkeästi, vedellen esinahkaa muutaman kerran taakse. Pete huokaili raskaita henkäyksiä ja silitti tytön poskea. Hän muisti vessassa olleen suihkuletkun, mistä uupui itse suihkuosa kokonaan. Siksi tytöllä oli mennyt niin kauan siellä. Sanna napsautti tuubin korkin auki ja turskautti varrelle kunnon annoksen liukastetta, kuin sinappia HK:n sinisen päälle. Sanna nakkasi tuubin lattialle, nuoleskellen ylähuultaan seksikkäästi. Tyttö alkoi levittää liukastetta isolle kullille, rasvaisen litinän kuuluessa sormien välistä. Sanna kääntyi hymyillen ympäri, hieroen liukasteisia sormiaan ryppyreikäänsä vasten. Sitten tyttö laskeutui kontilleen, putsaten kättään pyyhettä vasten. Iida otti pari tyynyä käteensä ja hivutti itsensä Sannan jalkojen väliin, tytöt olivat nyt 69-asennossa. Pete katseli ylhäältäpäin Iidan nurinpäin olevia, hymyileviä kasvoja. “Varovasti sitte setä.. Siellei oo ikinä käyny mitään noin isoo..!” Sanna katseli taaksepäin Peteä ja tämän kullia kiimaisella, mutta vähän huolestuneella ilmeellä.

Sanna pukkasi perseensä pitkälle, Iidan ottaessa alhaalta tämän pyllynposkista kiinni ja levittäen niitä. Vaaleanruskea, ryppyinen persereikä laajeni tytön pullistaessa sitä ulospäin.. Pete otti kullintyvestä kiinni ja töytäisi muutaman kerran tuota supistelevaa anusaukkoa. Se tuntui antavan periksi ja Pete alkoi puskea terskaansa sulkijalihaksen läpi.. Iida tuijotti aitiopaikalta, miten Peten kiiltelevä terskannuppi alkoi uppoutua hitaasti Sannan peräsuoleen. Sanna pyllisti selkä kaarella ja ähki hiljaisesti. Tyttö piti päätään kattoa kohti nostettuna, suu henkäili kiimaisia huokauksia. Ja kuin ihmeen kaupalla, tytön persereikä imaisi yhtäkkiä paksun terskan kivuttomasti sisäänsä, rasvaisen kyrvänvarren liukuessa perässä pitkälle kuumaan aukkoon. Pete pysähtyi hetkeksi odottamaan, pyyhkien samalla hikeä otsaltaan. “A..Aahh..! Iida..! Se.. Tosiaan tuntuu hyvältähh..!” Sanna voihki, pökkien hieman persettään kullia vasten. Iida tuijotti Sannan suolessa lepäävää jykevää kullia ja katsoi sitten Peteä silmiin. “Et sitte päästä sinne..! Määki haluan vielä..!!” Iida sanoi terävällä äänensävyllä. Pete huokaisi raskaasti ja otti Sannaa vyötäröltä kiinni..

Pete alkoi hitaasti vetää vartta ulospäin. Iida katseli kiihkoissaan, kun terskan reunat jo alkoivat pilkistää Sannan persereiän suulta ulos. Samalla Pete pukkasi pitkällä työnnöllä ison aisansa uudestaan syvälle tytön lämpimään pyllyreikään. Sanna nakkeli päätään puolelta toiselle, hiuksien heiluessa. Tyttö hihkui ja inahteli nautinnosta. Iida katseli lumoutuneena, miten Pete vetäisi rauhallisesti kullinsa melkein ulos asti, työntäen sen vain uudelleen sisään, syvemmälle kuin edellisellä kerralla. Sanna ei kiihkoltaan osannut sanoa nyt edes mitään riettaita välikommentteja. Iida asetteli tyynyjä paremmin niskansa alle ja kurotti kielellään Sannan valuvalle pillulle. Pete alkoi työnnellä kyrpäänsä jo vähän lujemmin tuohon neitseelliseen persereikään, ennenaikainen laukeaminen ei ollut nyt ongelmana. Litisevän rasvaiset äänet kuuluivat hiljaisesti varren ja reiän välistä. Iida alkoi kutkutella kielellään Sannan paisunutta pikku klitorista. Sanna kiljahteli hieman ja nylkytti persettään lyhyillä liikkeillä vastaan. Iidan pikkuisen kielen lipsutellessa klitalla vikkelästi, Sanna laski oman suunsa tytön kosteille pillunhuulille..

Sanna imeskeli Iidan pillua äännähdellen kimeästi, Peten nussiessa tytön perseaukkoa jo reiluin työnnöin. Iida oli selvästi päättänyt antaa Sannalle nopean orgasmin, saadakseen itse jo tuota ihanaa kullia sisäänsä. Iida lipoi kielellään Sannan herkkunappulaa, Peten upotellessa kyrpäänsä pitkin vedoin suklaa-aukossa. Yhtäkkiä Sanna määkäisi kiimaisesti isoon ääneen. Selkä kaartui enemmän notkolle ja tytön reidet alkoivat väristä. Pete työnsi paksun mulkkunsa juurta myöten lämpimään reikään, pitäen sitä paikoillaan. Kiljahdellen Sanna laukesi Peten kyrvälle ja Iidan kostealle kielelle. Tytön lantio nytkyi pakonomaisella liikkeellä, Iidan nuoleskellessa kiivasti klittaa kielellään. Pete tunsi jälleen sen tunteen, kun peräsuoli yritti päästää hänen kyrpäänsä ulos. Lopulta persereikä onnistui tavoitteessaan, kullin tupsahtaessa purskahtaen suolesta ulos. Sanna läsähti vatsalleen Iidan jalkojen väliin, tytön reidet sätkivät ja silmät olivat kääntyneet nurinpäin. Tukahtuneet huudot alkoivat pikkuhiljaa vaimeta Sannan puriessa hampaitaan yhteen ja hengittäen raskaasti. Iida kömpi Sannan jalkojen alta pois ja tarttui Peten kullista kiinni, vetäen tämän mukanaan sängylle.

Pete rojahti sängylle selälleen, Iidan hypähtäessä gasellin notkeudella hajareisin tämän syliin. Tyttö tarttui kulliin, runkkailen sitä välittömästi pitkin vedoin. Pete katsoi, miten Iida asetteli terskan pienen pillunsa suulle, alkaen samantien laskea persettään alas.. Pete katsoi epäuskoisena, miten hänen paksu kyrpänsä upposi hitaasti Iidan märkään pilluun. Tyttö pysähtyi hetkeksi, huulet tiukaksi viivaksi puristuneina. Pete tuijotti ihmeissään, miten helposti Iida oli ottanut kyrvän sisäänsä. “Sattuuko..?” Pete siveli kämmenellään Iidan kasvoja. “Ei.. Pahasti..” Iida vastasi ääni väristen. “Mä oon kaks viikkoo kuivaharjotellu.. Siis märkäharjotellu.. Äh..! Ihan sama..!” Iida alkoi liikuttaa pyllyään hitaasti ylhäältä alas. Pete laski kätensä Iidan pyllylle, hivellen sitä. Tyttö keinutti lantiotaan jo kovemmalla tahdilla, pikkupimpin imeskellessä paksua kullia sisäänsä himokkaasti.

Iidan tempo kasvoi entisestään, tämän inahdellessa nautinnosta. “Voi vitsihh..!! Se tuntuu ihan vitun hyvältääh..!” Iida pyöritti ja vetkutti pientä persettään nauttien, saadessaan ihan oikeaa kullia pilluunsa ensimmäistä kertaa. Vauhti vain kasvoi, Pete huomasi, että Iida selvästi tahtoi nopeaa tahtia. Pete tarttui tiukasti Iidaa pyllystä kiinni, nostaen jalkansa koukkuun sänkyä vasten. Pete alkoi tikkaamaan alhaalta päin, antaen tytölle sitä, mitä tämä halusi. Sanna oli noussut kyynärpäidensä varaan katsomaan ihmeissään, miten Iida otti suurta kyrpää pilluunsa kuin vanha tekijä. Suu ammollaan Sanna tuijotti, kun Pete lisäsi vauhtia, pökkien vinhasti isoa aisaansa pieneen pimpsaan. Iida haroi käsillään ilmasta tukea, kuitenkaan löytämättä sitä mistään. Peten kyrpä pumppasi litsahtelevassa teinipillussa nyt armottomalla vauhdilla. Löts, lits, lätss.. Pikkupillu äänteli irstaasti, vauhdin ollessa hurja. Äkkiä tapahtui jotain, mitä Pete suorastaan säikähti. Iidan lantio alkoi kouristella rajusti ja tyttö kiljui suoraa kurkkua. Pieni pillu sylkäisi kyrvän sisuksistaan ulos rajulla voimalla. Pimpistä ruiskahti vihaisella paineella kirkasta nestettä Peten päälle. Iida kiljui ja huusi, pillun ruiskautellessa mehujaan ulos. Alakerran naapuri alkoi koputtaa harjanvarrella kattoa vasten kovaäänisesti. “Niinkuin äidit, niin myös tyttäret.. Tai jotain sinnepäin..” Peten mielessä välähti, kun muutama lämmin suihku räiskähti hänen kasvoihinsa. Iida lysähti voipuneena Peten rintaa vasten, lantion vielä nytkähdellessä viimeisillä voimillaan..

“Wouu.. Iida..!” Sanna henkäisi ja tuijotti järkyttyneenä, millaisella voimalla tuo tyttö oli lauennut. Iida vain ynähteli hiljaisesti, maatessaan Peten rintakehän ja vatsan päällä. Pete silitteli tytön hiuksia ja suukotteli hellästi tämän otsaa. Lopulta Pete nosti Iidan varovasti vierelleen makaamaan. Sanna oli noussut nyt polvilleen Peten reiden viereen, tutkaillen tämän yhä seisovaa kyrpää. “Mutta setä..! Oisko näissä vielä Santsubantsulle namia jäljellä..?!” Sanna kihersi ja puristeli Peten palleja hellästi. Pete ei ennättänyt vastata mitään, kun Sanna jo lupsautti terskan suuhunsa. Tyttö alkoi työskennellä samalla tekniikalla kuin aiemmin saunassa, runkaten vartta kädellään ja lupsautellen suutaan kiihkeästi terskan päällä. Petestä alkoi nopeasti tuntua tämä käsittely aivan liian hyvältä. Iso kyrvännuppi lupsui välillä ulos Sannan kiimaisesta suusta, syljen valuessa vartta pitkin. “Aaaa..! Vvvoii.. Saatannaaa…!” Pete karjaisi. Tyttö nytkytti päätään kiivaasti ylhäältä alas, Peten alkaessa laukoa paukkujaan toista kertaa, tällä kertaa Sannan ahnaaseen simasuuhun.. Tyttö nieleskeli äänekkäästi kurkustaan alas spermaruiskauksen toisensa jälkeen. Sitten Peten pallit olivat tyhjät. Peten vartalo rentoutui täydellisesti, kaikkien raajojen antaessa periksi.

*********************************************************************************************

Sanna imeskeli vielä viimeisetkin tipat terskannupista, ennenkuin moiskautti sen ulos suustaan. “Mmmmm…! On se vaan niiin hyvää..!!” Sanna kikatteli. Iida oli päässyt jo istumaan sängylle ja nauroi heleästi Sannan kanssa. Hetken aikaa levättyään, Pete lähti tyttöjen kanssa suihkuun. Tytöt nauroivat kirkkailla äänillään suihkun alla, Peten pestessä näiden molempien herkkupyllyjä hellästi. Pääsytään suihkusta, he söivät vielä myöhäisen iltapalan. Pete kiskoi bokserit jalkaansa, tyttöjen laittaessa pitkät t-paidat ylleen. Pete oli rättiväsynyt tästä pitkästä illasta. Tytöt vain puhua pälättivät iloisina keskenään. He kertoivat Petelle kaiken, miten he olivat suunnittelleet tämän illan ja kaiken muunkin. Sanna oli ollut kateellinen Iidalle, kun tämä oli saanut leikkiä jo kahdesti Peten kanssa ennen häntä. Pete oli huolissaan ehkäisystä, mutta Sanna sanoi, ettei siitä tarvisi olla huolissaan. Pete haukotteli, hän halusi jo nukkumaan. Tytöt halusivat nukkua Peten kanssa, mutta Sannan sänky oli aivan liian pieni ja liian märkänä Iidan mehuista. Sanna nakkasi lakansa pyykkiin ja siivosi muut jäljet huoneesta. Sitten he menivät Sannan äidin makuuhuoneeseen, missä oli leveä 160cm jenkkisänky. Pete rojahti sängyn keskelle selälleen. Tytöt hyppäsivät Peten kainaloihin, Iida vasemmalle ja Sanna oikealle. Tytöt supattelivat keskenään vielä jonkin aikaa, ennen kuin Pete nukahti näiden kauniiden tyttöjen keskelle. Hän ei ollut koskaan tuntenut oloaan näin onnelliseksi.

Aamulla Pete heräsi siihen, kun Sanna veteli hänen seisovaa kulliaan. “Huomenta setä..!” Sanna hymyili aurinkoisesti. “Sä nukuit ku tukki.. Mä en voinu vastustaa kiusausta ku se jöpötti sun housuissa.. Saanhan anteeksi..??” Sanna katsoi Peteä muka arkana. Pete huokaisi raskaasti ja alkoi silitellä tytön hiuksia. Iida nukkui vielä, hän oli kierähtänyt hieman kauemmaksi. Sanna runkkaili kullia ja hymyili Petelle ihanan riettaasti. Yhtäkkiä kännykkä soi. Sanna hätkähti soittoäänestä ja syöksyi yöpöydälle vastaamaan puhelimeensa. “Joo??” Sanna älähti närkästyneesti luuriin. Iida venytteli käsivarsiaan ja haukotteli avaten samalla silmiään. Pete kääntyi katsomaan tuota sulotarta hymyillen. “Häh??!! Millon??” Sanna kiljahti puhelimeen. “Siis eiku muuten vaan.. Täällon vähä sotkusta..!” Sanna seposti puhelimessa. “Juu, okei!” Sanna löi luurin kiinni. “Vittu äiskä tulee viien minuutin päästä..!” Peten silmät revähtivät auki ja hän riuhtaisi itsensä sängystä ylös. Koskaan aiemmin elämässään Pete ei ollut pukenut näin nopeasti. Hän hyppäsi farkkuihinsa samalla kun kiskoi t-paitaa ylleen. Tytöt vain kikattelivat ja siivosivat lonkeropurkkeja ja nappeja pöydältä. Pete laittoi eteisessä sandaaleja jalkaan ja oli jo aukaisemassa ulko-ovea. “Hei..! Se sun viinapullo..!” Iida huudahti. “Voi vittu.. Hae tänne se äkkiä..!” Pete huudahti. Iida nauroi juosten keittiöön, kohta palaten muovikassi kädessään. Sanna tuli kikatellen Iidan viereen. Pete otti kassin käteensä ja avasi oven. Hän kääntyi vielä katsomaan noita kauniita tyttöjä, jotka hymyilivät ihanasti. Pete antoi molemmille kunnon suudelman suoraan suulle. “Heippa sitte tytöt.. Te ootte ihanimpia maan päällä..!” Tytöt nauroivat ja huiskuttivat Petelle.

Pete aukaisi rapun ulko-oven ja lähti kävelemään autoa kohti. Yhtäkkiä yläpuolelta kuului, kun ikkunaan koputettiin toisessa kerroksessa. Pete kääntyi katsomaan ylöspäin. Iida ja Sanna olivat ikkunan takana. Iida oli laskenut pikkuhousunsa kinttuihin ja pyöritteli paljasta persettään ikkunaa vasten. Sannalla oli t-paita ylhäällä ja hän heilutteli ihania tissejään sivusuunnassa, lipsuttelen samalla kieltään ulkona riettaasti. Pete pudisti päätään nauraen ja antoi tytöille lentosuukot. Tytöt nauroivat takaisin ja laskivat sälekaihtimen alas. “Ei nuo voi oikeasti olla todellisia..!” Pete mietti mielessään ja kääntyi kävelemään autolleen. Corollan tuulilasiin oli ilmaantunut sakkolappu. Pete kiskaisi sen käteensä, siinä oli viidenkympin pikavoitto. Pete aukaisi oven ja paiskasi lapun ja muovikassin vänkärin penkille. Mikään ei saisi hänen mieltään tänään matalaksi. Peten startatessa autoaan, paikalle kaarsi uudenkarhea volkkari. Sen ratin takana istui Sannaa kovasti muistuttava nainen. Nainen astui autosta ulos, kävellen kohti B-rapun ovea. Muhkea räystäsperse keinui farkkujen kiristäessä sitä. Pete tuijotti naista hieman liian kauan, tämän kääntyessä katsomaan häntä. Yhdennäköisyys Sannaan oli huomattava. Nainen hymyili Petelle kauniisti, tämän kävellessä rapun ovesta sisään. Pete naurahti, starttasi auton ja lähti ajamaan kotiaan kohti.

Parin tunnin päästä Pete oli kotonaan, hän paiskasi auton avaimet pöydälle ja istui miettimään tyttöjä ja sitä, mitä eilen tapahtui. Hän ei voinut uskoa vieläkään kaikkea todeksi. Nämä kiimaiset teinitytöt olivat jotain käsittämätöntä, edes villeimmissä fantasioissaan hän ei ollut koskaan kuvitellut, mitä saunassa ja Sannan huoneessa tapahtui. Ajatellessaan tyttöjä ja heidän yhteisiä seksileikkejään, Peten kännykkään piippasi tekstiviesti. Pete noukki puhelimen taskustaan ja katsoi sen näyttöä. Viesti oli oudosta numerosta. Pete katsoi epäuskoisena viestin tekstiä. “Hyvää päivää runkkari! On jälleen tullut aika, että tarvitsen sinun mahtavaa aisaasi. Toivottavasti olet jo toipunut edellisestä sessiosta. Se oli vasta alkusoittoa sille, mitä olen varannut sinulle seuraavaksi. Sinulla on tasan neljä tuntia aikaa tulla talon pihaan. T: Lady Maria.” Pete laski puhelimen kädestään tyhjä katse silmissään..

4 kommenttia viestissä: “Iida ja Sanna, osa 2”

 1. kissa says:

  ihan mahtava ! orkkuilin kolmesti koko tarinan aikana (tarkoitan molempia osia) *-*

 2. CW says:

  Ehdottomasti yksi parhaita ellei paras novellisarja täällä. Harmi että se päättyy, mutta ehkä niin on parempi kuin väkisin jatkaa jos ei inspistä ole, ja ryssiä sitten jollain osalla koko hommaa.

 3. mael says:

  viis kautta viis! Vaikka pidinkin, niin kuulostaa hyvältä ratkaisulta lopettaa tähän. Jos ei usko itsekään että on paljoa uutta annettavaa stooriin niin varmasti paras ratkaisu olla yrittämättä pakolla.

  • Akira says:

   Samaa settiähän se varmasti olisi ollut. Tai pahentaa olisi voinut mutta sitten se menee jo ylitse. Ei sillä että kaksi 13vuotiasta perspano addiktia olisi mitenkään realismin kirjoissa niin toisaalta… Novelli on novelli.

Kommentoi

top