search
top

Korttipelin jälkeen osa.2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (13 votes, average: 3.38 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkoa tarinoille korttia pelaamassa ja korttipelin jälkeen.

Juhan tiukka ote hiuksistani hellitti vasta kun olin suihkukopissa. Juhan taitavat sormet avasivat saparoni ja korsettini. Tunsin Juhan katseen alastomalla vartalollani ja itsekkin katselin vaivihkaa hänen edelleen pystyssä seisovaa kaluaan. Juha astui suihkukoppiin kanssani ja käänsi veden päälle. Kiljaisin kun kylmä vesisuihku osui hartiaani ja kylkeeni ja lähti siitä valumaan alaspäin saaden nännini nöpöttämään kovina. Juha virnisti ja työnsi minut kokonaan veden alle. Hytisin kylmästä ja luulin jo huulieni alkavan sinertää. “Onko sulla noin kylmä? Anna mä lämmitän.” Juha sanoi ja otti minut syliinsä ja painoi lämpimät, täyteläiset ja pehmeät huulensa huulilleni. Huokaisin hiljaa tajutessani, että tämä oli ensimmäinen suudelma jonka olin tänään saanut.

Juha pesi minut hellästi, putsaten pilluni spermasta ja omista nesteistäni, ja hieroi hän rintani ja pakaranikin oikein huolellisesti. Vesi oli jo lämmennyt ihanasti ja huomasin Juhan kalun alkavan taas paisua kylkeäni vasten. Vaistomaisesti nojasin sitä vasten ja Juha henkäisi hiljaa ja jatkoi rintojeni hieromista saippualla. Aloin huokailla taas himokkaana ja työnsin rintojani vasten Juhan käsiä. Juhan otteet alkoivat muuttua kovemmiksi ja pian hän nipisteli nännejäni kivuliaasti, mutta silti nautinnollisesti. Aloin valittaa ääneen tuntiessani taas mehujeni valuessa ja Juhan käsi etsikin pian tiensä kohti sileää pimppiäni. Huokailin ja yritin hyväillä Juhaa samalla, mutta hän irrotti otteensa rinnastani ja lukitsi molemmat käteni omaan käteensä toisen jatkaessa pimppini hyväilyä. Aloin värähdellä hyvänolontunteen kasvaessani sisällä ja tunsin orgasmin alkavan kasvaa alavatsassani. “Ei vielä.” Juha määräsi ja irrotti kätensä minusta, sulki suihkun ja astui pois suihkukopista. Minun teki vastustamattomasti mieli polkea jalkaa ja vaatia orgasmia, mutta muisto Juhan rangaistusinnokkuudesta sai minut malttamaan mieleni.

Juha heitti minua pyyhkeellä ja tiukalla äänellä komensi minua kuivaamaan itseni. Huokaisten tottelin ja kun olin kuiva, astuin ulos kylpyhuoneesta. Etsin Juhaa katseellani ja löysinkin hänet sänkynsä luota.”Tänne.” kävi komento ja hipsin varovasti kohti Juhaa ja sänkyä, jossa oli nyt kahleet joka kulmassa. “Makaamaan”, Juha murahti ja kun kävin makaamaan sängylle, hän nopeasti sitoi minun jokaisen raajani niin tiukasti, että makasin täysin avuttomana jalat ja kädet harallaan. Juha huokaisi tyytyväisesti ja istahti jalkopäähän vain katselemaan. “En aio lopettaa, vaikka mitä sanoisit tai tekisit.” Juha sanoo hiljaisella äänellä, ja ikäänkuin vielä varmennukseksi hän heristää sormeaan ja näyttää vihaiselta. “Haluan vain nauttia omasta lutkastani.” Juha vielä lisäsi ja sitten aivan tyhjästä, hän taas läimäyttää klitoristani kädellään. Huudan säikähdyksestä, nautinnosta ja kivusta, kun sykäys kulkee lävitseni. “Hiljaa, tai joudun laittamaan sinulle suukapulan,” Juha sanoo ja läimäyttää uudelleen. Vaikka kuinka yritän hillitä itseäni, en voi pienelle huudahdukselle mitään ja Juhan huokaistessa raskaasti, näen hänen kurottavan kohti pallon mallista suukapulaa. Hän köyttää sen kasvoilleni ja tunnen hampaideni puristvan vasten kovaa muovia. Inisen hiljaa ja yllättäen tunnen tämänkin vain lisäävän kiihkoani.

“Koska et ollut hiljaa, saat ensin rangaistuksen ja sitten antaa minulle nautinnon.”, Juha sanoo ja lähtee sängyltä laatikolle, josta hän ottaa muutaman esineen, joita en kuitenkaan kovin tarkasti näe. Juha peittää silmäni taas silmälapuilla ja pian tunnen pistelevän tunteen rinnoillani. Ikäänkuin pitsaleikkurilla ajelisi pitkin rintakehääni. Siis sellaisella pyöreällä. Pienet piikit uppoavat ihooni ja yritän vääntelehtiä ja estää piikkien koskettamista herkkiin nänneihini, mutta se saa vain Juhan painamaan kovempaa. Inisen ja yritän mumista jotain suukapulaani vasten, mutta ulos tulee vain epämääräistä ölinää. Tunnen kuolan valuvan suupielestäni, koska nieleminen on lähes mahdotonta. Juha tuntuu pian kuitenkin kyllästyvän rullailuun ja kuulen surinaa ja pian tunnen vibraattorin klitoriksellani. Värinä on uskomattoman voimakas ja tunnen heti orgasmin lähestyvän. Ihmettelen, kuinka tämä oikein on rangaistus, mutta se selviää pian. Juuri kun olen pääsemässä huipulle, vibraattri irtoaa iholtani. Huudan tukahdetusti tyydyttymättömyyttäni ja kuulen Juhan naurahtavan. Vähän ajan päästä, kun olen rauhoittunut, Juha alkaa taas hyväillä klitoristani, tällä kertaa käsillään. Huokailen ja yritän painaa itseäni hänen kättään vasten. Taas Juha vie minut lähelle orgasmia, mutta juuri ennen laukeamistani hän päästää minusta irti ja tunne katoaa. Alan vääntelehtiä toivottomana. Tämä on silkkaa kidutusta! Taas tunnen vibraattorin väreilyt klitallani ja vaikka tiedän että Juha ei päästä minua orgasmiini, nautin ja tunnen taas pääseväni lähelle. Tätä jatkuu sietämättömän kauan. Yritän huutaa ja pyytää armoa ja että Juha antaisi jo orgasmin, mutta suukapula estää sen kokonaan ja kahleet taas elehtimisen. Olen täysin hänen armoillaan ja tunnen kyynelten kihoavan silmiini. Yhtäkkiä Juha alkaa läimiä klitoristani ja huudan taas. Lasken 12 läimäisyä, jonka jälkeen Juha ei enää koske minuun. Odotan ja odotan, mutta mitään ei tapahdu. Alan taas mölistä suukapulaani vasten ja tunnen Juhan painon sängyllä.

Juha alkaa liikkua ja pian tunnen hänen vapauttavan jalkani, laittavan tyynyn lantioni alle ja sitten hän on päälläni. Painavana ja vaativana hän painaa minua vasten patjaa ja alkaa työntämään isoa kaluaan sisälleni. Täsin yliherkässä tilassa oleva alapääni alkaa samantien supistella hänen ympärillään ja kuulen Juhan sanovan:”Saat rangaistuksen, jos laukeat ilman lupaa.” Tämä säikyttää minut, koska en ole koskaan osannut hallita orgasmejani. Pinnistelen ja yritän miettiä muita asioita, mutta Juhan ottama hidas riippivä tahti on aivan liian häiritsevä ja tunnen siirtyväni aivan orgasmin rajalle ja kun laukean, huudan suoraa huutoa vasten suukapulaani ja tunnen Juhan jäykistyvän ja pian hänkin urahtaa merkkinä liikkeelle lähteneestä spermaryöpystä.

Huohotan hänen allaan ja nautin orgasmin jälkeisestä euforisesta tunteesta. Juha nousee päältäni ja tunnen kovan läimäytyksen kasvoillani. “Huoralla ei ollut lupaa laueta”, hän ärisee ja tunnen kaiken vereni pakkautuvan kasvoilleni, kun häpeän orgasmiani. Inisen hiljaa paihoitteluni vasten palloa suussani ja Juha läimäyttää minua uudestaan. Juha tarttuu jalkoihini ja avaa kahleet samoin kuin käsistänikin. Hän heittää minut vaivattomasti vatsalleni ja kuulen taas tiukan käskyn takaani:”Pyllistä!” Tottelen ja nostan peppuni tarjolle ja Juha iskee kahleet nilkkaani ja toisen osan ranteeseeni, siten että en saa suoristettua jalkojani. Hän tekee saman toisella puolella ja poistuu sitten sängyltä. Inisen hiljaa, taas kerran avuttomana ja sokeana, ja yritän hahmottaa mitä Juha tekee. Kuulen hiljaista kilinää ja sitten kipu iskee. Vyön isku pakaralleni saa minut huutamaan ja tunnen veden kuhoavan silmiini. Toinen lyönti osuu täsmälleen samaan kohtaan ja pakarani kuumenee ja vihloo. Lyöntejä tulee lisää ja itken nyt aivan valtoimenaan vasten tyynyä. Juhan käsi hyväilee pakaraani välillä ja iskee sitten taas uudestaan. Tätä jatkuu niin kauan, että pakarani ovat aivan punaisena, mutta niin kipeät, että ne ovat melkein tunnottomat.

Juha läimäyttää vielä kädellään kipeästi kumpaakin pakaraa ja päästää minut sitten irti. Valahdan sängylle ja yritän hillitä nyyhkytyksiäni. Juha työntää sormensa sisälleni ja aloittaa taivaallisen hieronnan. Ihmettelen miten olen edelleen näin märkä tuollaisen kivun jälkeen, mutta Juha jatkaa hierontaansa ja ajatukseni alkavat harhailla. Jonkin ajan päästä hän kääntää minut selälleni ja alkaa nuolla vakoani hellästi ja rauhallisesti vieden minua taas kohti uutta orgasmia. Kuulen Juhan hengityksestä että hänkin on kiihottunut, joko voihkimisestani tai piiskaamisestani, ja toivon todella että se on ensimmäisestä vaihtoehdosta. Tunnen kuinka orgasmi tulee ja kun pilluni vielä sykähtelee, Juha työntää ison kalunsa jälleen sisääni ja aloittaa hurjan nakutuksen työntyen kovaa sisääni ja saaden orgasmini vain jatkumaan ja jatkumaan. Huudan taas täyttä kurkkua vasten suukapulaani joskin tällä kertaa nautinnosta. Vaikka selälläni makaaminen sattuukin peppuuni, on hyvä olo niin voimakas että tunnen vain uudestaan ja uudestaan sykkeen jalkovälissäni. Juhakin laukeaa karjaisten ja makaamme hetken sylikkäin, Juha litistäen minua alleen.

Juha silittelee minua hellästi, ja ihmettelen mitä hänen kiukulleen tapahtui. Kaiketi hän rauhoittui saadessaan tyydytyksensä. Tunnen Juhan huulet hiuksillani, sitten poskillani, jossa viimeisetkin kyyneleet ovat jo kuivuneet. Ja sitten hänen vaativa suunsa on minun suullani. Tunnen hänen kielensä työntyvän huulieni välistä suuhuni ja haastavan oman kieleni kaksintaisteluun. Suutelemme intohimoisesti ja tunnen Juhan käsien vaeltavan alastomalla vartalollani. Kun vihdoin suudelma loppuu, vilkaisen kelloa. Se on jo viisi aamulla! Olemme sekstailleet melkein 12 tuntia, joskin osan ajasta nukuimme. Tunnen väsymyksen hiipivän taas silmiini, ja nukahdamme sylikkäin sängylle.

Aamulla kun heräämme, alan keräillä tavaroitani siinä toivossa, että olen vapaa lähtemään. Pakarani ovat uskomattoman kipeät ja haluan vain kotiin ja käpertyä hiljaa sängylleni. Ehkä voisin kokeilla jos rasva tai jokin muu kauneudenhoitotuote auttaisi kipuun. Huomaan Juhan katselevan puuhiani ja kun kohotan katseeni, hän näyttää jotenkin… oudolta. Surulliselta? Kun olen saanut tavarani kasaan, puen pornoasuni ja takkini päälleni, ja koska Juha ei ole kieltänyt poistumasta, käännyn eteisessä vielä sanomaan hei hei ja sitten avaan oven ja lähden.

Kotiin päästyäni lysähdän sängylle kuoleman väsyneenä ja mietin ristiriitaisin tuntein mitä pitäisi tehdä. Kuulen puhelimeni värähtelevän laukussani ja kun katson, näen että Juhalta on tullut viesti. Sydämmeni hyppää kurkkuuni, kun tärisevin käsin avaan näppäinlukon ja avaan viestin. *Kiitos viimeöisestä, lutka. Ensi kerralla en ole noin hellä, jos laukeat ilman lupaa. Mutta haluan laittaa sinut laukeamaan. Mielellään useamman kerran. Nähdään ensi perjantaina klo 16.* Sydämeni pamppailee ja tunnen housujeni kastuvan. Mitä hän oikein aikoo tehdä minulle?

4 kommenttia viestissä: “Korttipelin jälkeen osa.2”

 1. Alex says:

  Ihanan kiimaista, kiihkeää…pikkarit märkänä unelmoin..

 2. hohhoh says:

  Suora kopio fifty shadesin suomennoksesta, ainoastaan nimet muutettu. Kannattaa keksiä seuraavalla kerralla jotain omaa. Ennemmin luen uudestaan fifty shadesin, kuin tätä kopioo.

 3. Kakka masurboija says:

  Ooh mahdottoman ihanaa

 4. Ana says:

  Kirjoittaja on ilmeisesti inspiroitunut Fifty Shadesista(?), ei kovinkaan omaperäistä 😉

Kommentoi

top