search
top

Huppupäinen tunkeutuja

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (33 votes, average: 3.09 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on ainoa novellini ja tosi tarina elämäni parhaasta seksikokemuksestani. Toista kertaa ei koskaan tullut koska tämä henkilö muutti toiselle paikkakunnalle enkä uutta löytänyt. Kommentoida saa.

Istun yksin pienen kämppäni sohvalla ja katselen tylsistyneenä telkkaria. Kello lähenee kahdeksaa ja mietin suihkun kautta nukkumaan menemistä. Hämmästyksekseni ovikello soi. Kummallista, en ole kutsunut ketään käymään? Ovella katson ovisilmästä rappuun ja näen sen olevan pimeänä. Jokin kumma voima saa minut silti avaamaan oven vaikka en edes tiedä kukan pimeässä rapussa odottaa. Heti kun saan ovea raotettua, ilma turvaketjua tyhmyyksissäni, hyökkää sisään mustaan huppariin pukeutunut pitkä lihaksikas hahmo.

Hän painaa minut seinään ja vetää hiuksistani tiukasti. Sydämeni takoo ja pelkään kuollakseni. Sitten kuulen äänen: “Nyt saa huorani kidutusta”. Tunnen äänen mutta eihän tästä ole sovittu, pelästyn miksi hän tekee näin. Hän riisuu housuni ja ottaa leveän nahkavyönsä lanteiltaan sitoakseen sen kaulaani pannaksi. Hän johdattaa minut vessaan ja avaa käsisuihkun. Sillä hän alkaa kiduttamaan minua samalla vyötä kiristäen. Katson häpeissäni lattiaan kun kiihotun sekunneissa. Olenhan unelmoinut tästä alistamisesta, mutta en ajatellut sen todella kiihottavan minua, kilttiä opiskelija tyttöä.

-Katso peiliin ja näe kuinka huorani kiihottuu”, hän sanoo.

Nostan katseeni ylös ja kohtaa peilistä tuntemattomat kasvot. Silmäni kiiluvat himosta ja kasvoni ovat vääristyneet kun lähenen huippua. Kuitenkin hän lopettaa ennen sitä, tietenkin. Vyö kiristyy kaulani ympärillä kun hän johdattaa minut sängylle ja repii paitani pois. Olen nyt täysin alasti. Hän käskee minut kontalleni sängyn reunalle ja tulee taakseni. Kuulen hänen riisuvan housunsa ja odotan.

Tunnen nykäisyn vyössä ja kiljahdan kun hän työntyy minuun voimalla. Olen aivan täynnä ja värisen. Hän nostaa kätensä ja läimäyttää sen kovaa pakaralleni. Huudan. Käsi nousee taas ja vielä uudestaan kerran tai kaksi. Pakarani on tulessa ja silmissäni on pienet kyyneleet. En ole kokenut mitään tälläistä ennen ja olen hämmentynyt kun tunnen kiihotuksen kohoavan. Sitten hän aloittaa työnnöt. Ensin hitaasti mutta voimalla. Ei ole kenellekään epäselvää kuka määrää. Tahti nopeutuu ja vyö löystyy kun käsi tarttuu hiuksistani kiinni ja vetää päätäni taaksepäin. Olen taas tulossa, mutta hän tietenkin aavistaa sen ja kiduttaen lopettaa työnnöt.

Vahvoilla käsillään hän tarttuu lantiooni ja kiepauttaa minut selälleni. Vyön hän siirtää kaulaltani ranteilleni ja kiristää. Noustessaan päälleni hän vielä piiskaa kämmenellään pakaraani ja sitten vetää hiuksistani rajusti. Kiljahdan kivusta ja himosta. Hän työntyy taas sisääni ja jatkaa alistamistani. Välillä hän kuiskii korvaani ja kehuu tiukkuuttani ja kuinka kiltti huoransa olen. Häpeän kuinka nämä sanat saavat minut kiihottumaan vain entisestään. Työntöjään jatkaen hän siirtää minut sängyn reunalle jotta yläruumiini riippuu reunan yli. Yritän ottaa tukea lattiasta koska hänen työntönsä kovenevat ja pelkään hajoavani. Näin hän jatkaa siirrellen minua miten huvittaa ja käyttää minua, omaa huoraansa, kuten tahtoo. Lopulta meinaan anoa häntä lopettamaan. Pakarani ovat punaiset ja arat hänen käsiensä alla ja alapääni tuntuu repeävän. En kestä kohta enään. Mutta hän ei lopeta kun uikutan hiljaa. Vihdoinkin tunnen hänen tulevan ja kuulen hänen ihanan karjahtelunsa.

Hän laskee minut hellästi sängylle ja vetää minut kainaloonsa. Tunnen hänen huulensa ohimollani ja tiedän että hän hymyilee. Sitten tulevat sanat jotka pysättävät sydämeni.

-Et sanonut mansikkaa kertaakaan.

-Mitä tarkoitat?

-Etkö saanut viestiäni turvasanasta?! Hän hätääntyy.

Kauhuissani vastaan etten saanut mitään viestiä.
Hetken näen kauhun myös hänen silmissään.
Arasti hymyilen ja naurahdan. Hän vastaa hymyyni ja toteaa että seuraavalla kerralla täytyy varmistaa että turvasana on tiedossa. Mietin mitä olisi voinut tapahtua jos olisin oikeasti halunnut hänen lopettavan. Nukahdan siihen hänen kainaloonsa. Ja olen onnellinen että hän on vakipanoni ja toteuttaa fantasiani vihdoin. En ole siis ennen tätä saanut rajua seksiä josta olen ajatellut pitäväni. Ja totuus on että en tiedä voinko enään elää ilman sitä.

2 kommenttia viestissä: “Huppupäinen tunkeutuja”

  1. minä vain says:

    Jos olisi ollut pidempi, olisin pitänyt enemmänkin. Loppu oli suorastaan söpö, ja oli hyvä lopetus tarinalle.

  2. Kiukiu says:

    Ihan ok, tykkäsin kirjoitustyylistä. Pari kirjoitusvirhettä tosin bongasin, mm. “enään”. Oikeastihan sen kuuluisi olla “enää”.

Kommentoi

top