search
top

Iida ja Sanna, osa 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (79 votes, average: 3.65 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Päätin jakaa tämän osan tarinaa kahtia, koska se alkoi rönsyillä niin pitkäksi. Kuten arvata saattaa, heti kärkeen on luvassa irstasta toimintaa. Toinen osa tähän, ja samalla koko novellijatkumon viimeinen osa, on valmis muutaman päivän päästä. Nautinnollisia lukuhetkiä.

Peten kyyhöttäessä sängyllä avuttomana ja hikisenä, Maria nousi vaivalloisesti seisomaan sängyn viereen. Molempien hengitys oli alkanut jo tasaantua rajun panon jälkimainingeissa. Pete tutkaili kovaa kulliaan, Marian pillusta pärskähdelleet mehut olivat kastelleet sen ja hänen koko ylävartalonsa aivan märäksi. Maria naurahti hieman, potkaisten lattialla lojuneen anustapin kauemmaksi. Sen jälkeen hän käveli horjahtelevin askelin pöydällä olevalle laatikolle. Nainen poimi sieltä vaseliinipurkin ja avasi sen tärisevin käsin. Peten kyrpään sattui, se ei ollut koskaan joutunut tällaiseen kurimukseen näin pitkäksi aikaa. Eikä se ollut ainut paikka mihin sattui tällä hetkellä jo toden teolla. Selän taakse sidotut kädet olivat nirhautuneet nippusiteeseen, se puristi ranteita tiukasti. Kulli vain seisoi edelleen kuin toteemipaalu, vaikka Pete olisi halunnut todellakin jo luovuttaa. Maria katseli Peten kookasta kullia, kaapaisten samalla purkista sormillaan ison tönkin vaseliinia. Ivallinen ilme kasvoillaan, Maria alkoi rasvata persereikäänsä. Nainen työnteli sormia syvälle suoleensa, antaen melko hyvän vinkin, minne Peten kyrvän piti seuraavaksi tutustua..

Pete yskäisi kuivaa kurkkuaan. “Voitaisko me jo lop..” “Nyt saatana se naama umpeen!!” Maria tiuskaisi, lopettaen peräaukkonsa rasvaamisen. “Laitan turpasi tukkeeksi kohta kapulan, jos tuo ininä ei lopu..!” Maria siirsi pöydän vieressä ollutta tuolia hieman edemmäksi. “Ylös siitä, paskahousu!” Maria käskytti. Pete alkoi vääntäytyä hitaasti sängyltä lattialle. Tuskan irvistykset saattelivat häntä, kunnes Pete lopulta pääsi jaloilleen. “Voi.. Sattuuko pientä runkkaria..?” Maria lässytti pilkallisella äänellä. Pete näytti tällä hetkellä todella surkealta. Kädet selän taakse sidottuna, hikeä ja Marian pillun eritteitä valuen, Pete katsoi naista murhaavasti. “Pöydän ääreen siitä! Nojaa perseelläsi siihen!” Maria käski topakasti. Pete siirtyi paikoilleen, kädet saivat nyt hieman helpotusta pöydän tukiessa niitä. Maria silmäili Peten jämeränä seisovaa kullia tyytyväisenä. Hän kurotti rasvaisen kätensä, hieroen vaseliinia Peten jomottavaan kyrpään. “Mitenkäs se sanonta menikään.. Niin kuin tyttäret, niin myös äidit.. Vai oliko se toisinpäin.. Tai jotain sinnepäin. Hmh..” Maria mutisi hiljaisesti, levittäen rasvaa kyrvänvarteen ranne pyörien. “Pakkohan tätä hirmua on saada kakkoseenkin.. Olen aina rakastanut persepanoa..” Maria kähisi hiljaa, lantion alkaessa pyörimään hitaasti.

Melkein missä muussa tilanteessa tahansa, tuollaiset sanat ja tuollainen nainen hieromassa hänen kulliaan samalla, olisivat saaneet Peten kiihotuksesta suunnilleen. Marian isot tissit valuivat hikipisaroita, syljen tihkuessa nänneistä alaspäin. Silti Petellä oli vain turta olo. Kulli seisoi viagran voimalla äärimmillään kovana, mutta kivuliaana. Ilmeettömänä Pete katsoi, kun Maria päästi kyrvästä irti. Nainen kiskaisi tuolia hieman lähemmäksi, istuen polvilleen siihen. Maria pisti selän notkolle, muhkea perse kaareutui kohti Peten paksua kyrpää. Kaikesta kivusta huolimatta, näky oli Peten mielestä vaikuttava. Rankasti nussitun näköinen pillu kiilteli avonaisena ja limaisena. Rasvainen ja suuri persereikä näytti siltä, että se voisi sangen helpostikin hotkaista Peten valtaisan kyrvän sisuksiinsa. Ryppyinen aukko supisteli jälleen, kuin kutsuen kullia lämpimään huomaansa. Pete nojasi enemmän pöytää vasten ja koukisti jalkojaan parempaan asentoon. Ehkä hän voisi vielä nauttia tulevasta. Maria käänsi kasvojaan Peteen päin ja hymähti.

“Viimeinen aukko.. Sinne saisit ehkä päästääkin spermat.. Mutta ne taitaa olla tiukassa tänään..?” Maria kurotti kädellään taakse ja puristeli Peten palleja. Pete irvisti, palleja pakotti. Ja oli hyvin todennäköistä, etteivät ne luovuttaneet lastejaan tänään helposti. Kullinnuppi oli tällä hetkellä jo miltei tunnoton pillerin ja renksun vuoksi. Maria nauroi vittumaiseen sävyynsä. “Hmm.. Lieköhän minulta tuli aamulla kaikki ulos..? Noh.. Siitä viis..” Maria asetteli ison terskan perseaukkoaan vasten. Pete tuijotti, kuinka Maria alkoi puskea persettään nuppia vasten. Rasvainen pyllynreikä imaisi paksun tatin sisäänsä täysin vaivattomasti. Ennenkuin Pete ehti kissaa sanoa, oli jykevä kyrvänvarsikin jo reilusti yli puolessavälissä Marian kuumassa suolessa.. “Aaa.. Aaah..!” Maria työnsi mehevää peppuaan entistä taaemmaksi. Kitkaa ei ollut juuri nimeksikään, Peten tuntiessa kullinnupissaan vain hyvin hennosti, miten se liukui syvemmälle. Maria otti molemmilla käsillään kiinni tuolin selkänojasta, pukaten pyllyään viimeiset sentit, kunnes kulli oli kokonaan peräreiässä. Hetken aikaa Maria pysyi paikoillaan, kuin tunnustellen tuota halkoa perseessään.

“Oi vittttuu..!! Perse on ihan.. Ttäynnähh!” Maria valitti. Naisen ryppynaru oli pingoittunut paksun ja suonikkaan varren ympärille. Maria alkoi sormeilemaan klitoristaan hellästi. Sormien alkaessa lipsumaan pillulla nopeammin, Maria alkoi verkkaiseen tahtiin nussia tätä isoa mulkkua. Vaseliinista ja Marian suolensisällöstä kiiltelevä aisa lupsahteli eestaas vastaanottavaisessa persereiässä.. Välillä kulli livahti reiästä miltei ulos asti, mutta liukas anusaukko ahmaisi kyrvän himokkaasti yhä uudestaan kantaa myöten sisäänsä. Maria runkkasi pilluaan läähättäen, ja paneskeli unelmiensa kullia täysin siemauksin. Yhden ulosvedon ollessa liian pitkä, kyrpä solahti hetkeksi ulos haukkaamaan happea. Pete näki, miten persereikä jäi täysin ammolleen. Hänen mieleensä palasi taas osa aamuisesta unesta. Pete ei ehtinyt miettiä tätä kauaa, kun vaativa aukko nielaisi terskan uudelleen sisäänsä. Ilmaa imaissut liukas reikä päästeli supsahtelevia ääniä kullin upotessa syvemmälle. “Ääännhhäääähh!” Maria määkäisi kiimaisesti ja alkoi selkä kaarella nussia tosissaan tätä kamalan kokoista kyrpää.

Marian perseposket läimähtelivät Peten lantiota vasten. Naisen pyllynreiästä kuului irstaita ääniä, kyrvän sukellellessa sinne. Peten ottaessa entistä rajumpia työntöjä vastaan, hän ihmetteli miten naisen peräsuoli voisi kestää tätä valtavaa kuritusta. Kullinnupissa tuntui yhä vähemmän kitkaa, Pete ei todellakaan pystyisi pääsemään rajan yli. Turhautuneena Pete yritti itsekin työnnellä kyrpäänsä syvemmälle, mistä ei ollut mitään hyötyä hänelle. Maria sen sijaan vispasi sormillaan klitoristaan kuin horkassa, huippu ei selvästi ollut enää kaukana. Marian jalat alkoivat täristä, kyrvän käydessä nyt jokaisella rajulla työnnöllä ulkona pyllyaukosta. Perse pitkälle työntyen, koko nainen alkoi yhtäkkiä väristä. “SSaattaannaan runnkkkariiii!!!” Maria huusi kuin mielipuoli. Pete tunsi, miten Marian peräsuoli yritti ankarasti ulostaa hänen kyrpäänsä ulkoilmaan. Pillusta pääsi pitkä ruiskaus nestettä ulos, se roiskui parketille, leviten melkein huoneen ovelle asti. Samalla kulli lörpsähti suolesta pihalle, bassovoittoisten pierujen porskahdellessa aukosta. Peräaukosta tihkui kirkasta limaa ja pimppi suihkautteli nektareitaan pitkin lattiaa. Marian polvet lipesivät tuolilta, hänen rojahtaessa siltä alas. Naisen jalat vapisivat kauttaltaan, tämän mutistessa samalla jotain käsittämättömyyksiä. Marian hengityksen hieman tasaannuttua, pillusta lirahteli edelleen muutamia pieniä puroja lattialle.

Pete katseli Mariaa ja limaista kyrpäänsä, joka seistä jöpötti kuin paksu rautakanki. Marian kääntyessä katsomaan Peten kullia, hän alkoi yhtäkkiä nauramaan hervottomasti. “Liekohän se.. Seisoo.. Vielä ensi.. Viikollakin..!!” Maria hekotti. Petestä tämä ei ollut mitenkään hauskaa. “Polvilles siitä lattialle!” Maria sai naurunsa tyrehtymään lopulta. Pete laskeutui polvilleen lattialle. “Naama lätäkköön.. Ja nuole sitä!!” Pete tuijotti tyhjällä katseella Marian lattialle päästämiä lammikkoja. Oli ihme, ettei nainen käskenyt Peten nuolla hänen persereikäänsä puhtaaksi. Pete kumartui ja alkoi lipoa kielellään märkiä länttejä lattialta. “Hyvä..!! Tuolla on lisää!” Maria osoitti sormellaan. Pete latki nestettä, joka ei maistunut juuri miltään. “Riittää.. Nouse!” Pete yritti nousta, mutta lattia oli liukas. Jalat liukastelivat, eikä hän meinannut onnistua. Maria otti Peteä tukasta kiinni ja kiskaisi lujasti ylöspäin. “Nouse nyt jumalauta!” Pete pääsi vaivoin ylös. “Pesuhuoneeseen, mars!” Maria talutti Peten pesuhuonetta kohti tukasta kiskoen. Suihkun alle päästyään Maria potkaisi Peteä kylkeen. Pete jysähti kyljelleen kovalle kaakelilattialle. “Ai perkele..!! Pete yritti pitää äänensä mahdollisimman hiljaisena. “Taitaa olla jo kovat kivut ilmeestä päätellen..” Maria totesi viileästi, katsellen Peteä alaspäin. “Noh, jospa tämä hieman helpottaisi..”

Maria levitti jalkojaan erilleen. Pissa alkoi suihkuamaan Peten naamalle. Pilkallisesti nauraen Maria lorotti väritöntä, lämmintä kusta Peten kasvoille. Pete yritti pyrskäytellä suullaan enimpiä suihkuja sivuun, Marian hykerrellessä Peten pyristelyille. Pissaa vain riitti ja riitti kaiken aikaisemman lattialle ruiskauttelun jälkeenkin. Viimein Marian rakko tyhjeni. Vielä muutama liraus sinetöi Marian kieroutuneen nautinnon. Pete makasi täydellisen nöyryytettynä suihkun lattialla, hiukset kusesta märkänä. “Noin.. Miltä tuntuu, kusinaama?” Maria pilkkasi. Nainen astui lähemmäksi ja otti käsisuihkun käteensä. “Kauemmaksi siitä, senkin saasta!!” Maria potkaisi Peteä taas kylkeen. Pete mönki suihkun nurkkaan. Maria avasi suihkun ja alkoi peseytymään. Hän pesi huolellisesti pillunsa ja todella nussitun näköisen peräaukkonsa. Peten käsissä kivut alkoivat olla aikamoiset. Kulli seisoi edelleen. Ei mitään helpotusta sinne suuntaan. Siihen sattui myös melko paljon. Kaiken lisäksi se oli likainen. Ja muuten koko mies kusinen. Maria sammutti suihkun ja otti kaapista pyyhkeen. Hän katseli alistettua Peteä omahyväinen ilme naamallaan.

“Saat nukkua siinä yön.” Maria sanoi kuivasti. “Mieti siinä sitä, mitä teit pikkutytölleni!” Maria käveli pesuhuoneesta ulos ja läimäytti oven kiinni. Pete jäi makaamaan kyljelleen suihkun lattialle. Joka paikkaa kolotti ihan saatanasti. Ja kyrpä vain seisoi. Hän ei voinut mennä vatsalleen, eikä selälleen. Maattuaan melkein puoli tuntia hankalasti vasemmalla kyljellään, hän hiissasi itsensä seinän kautta seisomaan. Suutaan apuna käyttäen, hän avasi suihkun hanan. Vesi alkoi lorista lattialle. Pete kumartui ottamaan muutamat ryypyt lämmintä vettä. Sitten hän asetti edelleen kovana seisovan munansa vesisuihkun alle ja huuhteli siitä enimmät törsteet pois. Lopulta hän työnsi päänsä hanan alle ja virutti hiuksensa. Pete sammutti hanan ja lysähti lattialle istumaan. Laattalattia tuntui kylmältä, lattialämmitys ei ollut päällä. Talosta ei kuulunut minkäänlaisia ääniä. Jossain vaiheessa yötä Pete lopulta nukahti. Uni ei ollut kovin levollista. Aamuyöllä Pete heräsi yhtäkkiä. Suuta kuivasi ankarasti ja käsiin sattui ihan perkeleesti. Hän katsahti alaspäin. Erektio oli lopulta antanut periksi kokonaan. Penisrenksu oli tippunut löysän munan varresta lattialle. Kullin tyvessä näkyi renksun levyinen mustelma. Häntä janotti. Pete raahautui suihkun nurkkaan, nojaten sitten selällään seinään. Hän ei uskaltanut lähteä yrittämään pesuhuoneesta ulos. Miettiessään Iidaa ja sitä, mitä Maria tulisi hänelle tekemään, Pete nukahti jonkin ajan kuluttua uudelleen.

Pete heräsi seuraavaksi siihen, kun jääkylmä vesisuihku osui häneen. Pete alkoi hyperventiloida kylmän suihkun vaikutuksesta. Hän avasi silmänsä, yrittäen väistellä vettä. “Haah..!! Lopeta!!” Pete yritti huutaa. Maria piteli käsisuihkua kädessään ja naureskeli. “Hyvää huomenta..! Näitkö kauniita unia..?!” Maria kysyi melkein aurinkoisella äänellä. Pete pärskäytteli vettä suustaan henkeään haukkoen. Maria sammutti suihkun. Pete katseli nurkassa istuessaan, miten Maria poimi jotain pesukoneen päältä. Se oli terävä puukko, jota Maria puristi nyt otteessaan. “Voi vittu..! Nyt se tappaa..!” Pete ajatteli kauhun vallassa. “Käänny ympäri!” Maria sanoi terävästi. Pete kääntyi hitaasti selin. Maria asetteli puukon tarkasti ranteiden väliin. Yksi raju kiskaisu veitsellä ja nippuside napsahti poikki ranteista. Pete tarttui ranteisiinsa ja hieroi niitä tuskasta ähkien. Molemmissa ranteissa oli nirhaumia ja mustelmia. “Pese itsesi.” Maria katseli inhoten Peteä. Pete nousi seisomaan ja laittoi suihkun valumaan. Maria lähti pesuhuoneesta. Pete pesi huolellisesti hiuksensa ja kullinsa. Ihme kyllä, penikseen ei sattunut sen kummemmin, vaikka tumma mustelma kiersi sen tyven ympäri. Pete sulki suihkun ja astui pyyhekaapin luokse jäykin askelin. “Jumalauta mikä ilta ja yö..” Pete mietti, alkaen harjata hampaitaan.

Pete tuli ulos pesuhuoneesta pyyhe lanteillaan. Maria joi kahvia keittiössä, luoden tuiman katseen häneen. “Pue päällesi ja pakkaa rojusi. Juna lähtee tunnin päästä.” Maria sanoi lehteä lukien. Pete ei sanonut mitään. Hän kiipesi rappuset vierashuoneeseen. Saatuaan puettua, Pete pakkasi kamppeensa laukkuun. Pöydällä lojui rannekello, jonka hänen isänsä oli ostanut 30-vuotislahjaksi Petelle. Pete laittoi sen ranteesensa ja muisti samantien, miksei ollut käyttänyt sitä juurikaan. Ranneke oli aivan liian tiukka, varsinkin nyt kun ranteeseen sattui ihan vitusti. “Ala tulla alas sieltä!!”, kuului samantien. Pete noukki laukkunsa ja meni rannettaan pidellen alakertaan. Maria seisoi portaiden alapäässä pyöritellen auton avaimia kädessään. Naisen yllä oli farkut, jotka olivat ehkä tuumaa liian pienet vyötäröltä. Ne korostivat naisen muhkeaa persettä huomattavan paljon. Kohtalaisen avokauluksinen t-paita, jossa luki “I love bad boys” näytti siltä, että se oli varastettu jonkin huomattavasti nuoremman tytön vaatekaapista.

“Autoon ja vähän joutuin!” Maria näytti sormellaan kohti ulko-ovea. Pete marssi laukku kädessään ulos. Maria starttasi auton ja lähti ajamaan kohti kaupunkia. “Seuraavaksi homman nimi on tämä. Jos minä kuulen, näen, tai edes aavistan, että olet ottanut Iidaan yhteyttä.. Soitan välittömästi poliisille ja kerron kaiken. Ja voit olla varma, että tekstiviestit tulevat minun selvilleni.” Maria aloitti tiukkaan sävyyn. “Minulla on parin viikon päästä aika gynekologille. Jos siellä selviää, että olen saanut sinulta jonkin taudin..!” Maria katsoi Peteä äärimmäisen vihaisesti. Marian ei tarvinnut jatkaa lausetta. Tämä oli kuitenkin Peten huolista kaikkein pienin. Hänen pitkäaikainen seurustelusuhteensa oli päättynyt yli puoli vuotta sitten, eikä Pete ollut harrastanut seksiä koko aikana kenenkään muiden kanssa kuin Iidan ja Marian. Pete ei ollut baarissa lojuvaa tyyppiä, vaikka kävikin joskus terassilla yhdellä. “Mutta niin.. Tulevaisuutesi kannalta on parempi, ettei mitään löydy.” Maria jatkoi. “Ja sitten.. Jos tauteja ei löydy.. Ja jos minua alkaa panettaa oikein kunnolla taas.. Jossain vaiheessa. Sinä tulet paikalle neljän tunnin varoitusajalla. Onko selvä?” Pete nyökkäsi vaisusti. “Ja sanomattakin on selvää, että sinulla ei muuten ole enää koskaan mitään asiaa tänne. Ja pidä huoli myös siitä, ellet ole aiemmin jo tehnyt niin.. Ettet nussi paljaalla ketään tautisia huoria tämän jälkeen.” Maria loi jäätävän katseen Peten suuntaan. Hetkeen Maria ei sanonut yhtään mitään, ajoi vain tasaista kuuttakymppiä. “Saat todellakin kiittää housuissasi olevaa valtavaa letkua siitä, etten vie sinua kuin rautatieasemalle nyt.” Maria päätti puheensa.

Maria kaartoi mersullaan rautatieaseman pihaan, pysähtyen sen oven eteen. Pete avasi auton oven, alkaen astua autosta ulos. Maria tarttui häntä käsivarresta tiukasti. “Muistakin, runkkari.. Ei viestiäkään Iidalle, tai käy köpelösti. Ja jos tarvin kyrpääsi, sinä tulet neljän tunnin sisään.. Olit sitten Timbuktussa asti tai et.” Maria sihisi hampaittensa välistä. Pete nyökkäsi taas. Hän otti laukkunsa peräkontista ja paiskasi luukun kiinni. Maria lähti, kääntyen kohti keskustaa. Mitä ilmeisemmin hän oli menossa hakemaan Iidaa kyytiinsä. Pete huokaisi raskaasti ja käveli rautatieaseman ovesta sisälle. Hän osti menolipun ja istui odottamaan junan saapumista. Hän oli melkein unohtanut, että ranteisiin sattui, varsinkin vasempaan kellon takia. Pete otti kellon kädestään ja laski sen vieressään olevalle tuolille hetkeksi. Vaikka eilisilta oli ollut hänen elämänsä nöyryyttävin, se ei silti ollut päällimmäisenä Peten mielessä. Hän mietti Iidaa. Pete ei koskaan voisi ottaa enää mitään yhteyttä tyttöön. Mitä ihmettä Maria selittäisi hänelle? Entä Markulle, miksi Pete ei tulisi enää käymään heidän luonaan? Toisaalta Petellä oli valtavasti tuuriakin, ettei tämän pahempia seuraamuksia tullut. Mutta Petellä oli jo valtava ikävä Iidaa. Se saatanan noita-akka.. Sen olisi parempi kohdella tyttöä hyvin. Äkkiä Pete kuuli viimeisen kuulutuksen junalleen. Hän nosti laukkunsa ja lähti kävelemään laiturille. Rannekello kuitenkin unohtui viereiselle penkille.. Peten mielessä liikkuivat kuitenkin paljon huolestuttavammat asiat tällä hetkellä.

***********************************************************************************

Kului melkein kaksi päivää, ennen kuin Pete muisti, että hänen kellonsa unohtui sinne asemalle. Pete soitti rautatieasemalle ja kysyi, oliko kukaan tuonut rannekelloa tiskille. “Ei, tänne ei ole tuotu yhtään minkäänlaista kelloa.” Virkailija vastasi väsyneen kuuloisesti. Pete kiitti ja sulki puhelimen. Joku onnekas paskiainen oli löytänyt aseman penkiltä lähes 500 euron arvoisen kellon ja pitänyt sen itsellään. Sen taustalevyssä oli kyllä Peten nimi kaiverrettuna, joten sitä ei ollut kovin helppo myydä. Pete ei jaksanut miettiä tätä asiaa enempää. Iida oli hänen mielessään lähes koko ajan. Työt alkoivat raksalla seuraavana päivänä. Siellä työkaveritkin huomasivat parissa päivässä Peten masentuneen ilmeen. Pete sanoi olevansa vain väsynyt. Kului viikko ja Peten ajatukset eivät lähteneet Iidasta minnekään. Hän haki viisitoista vuotta vanhan Corollansa kaveriltaan, joka oli korjaillut ja huoltanut sitä Peten kesäloman ajan. Auto tuntui olevan nyt hyvässä kunnossa. Pete kävi illalla kylillä ajelemassa autolla, miettien ihanaa Iidaa ja heidän kiihkeitä hetkiään. Ja vielä se kaikki mitä tyttö oli silloin sanonut, ennen kuin hän juoksi Sannan rapun ovelle.. Mutta Pete ei voinut tilanteelle mitään. Hän ei uskaltanut ottaa Iidaan yhteyttä. Peteä ei kiinnostanut masturboida koko viikon aikana. Päivät olivat vain seuranneet toistaan. Mustelma oli onneksi haihtunut kullin tyvestä jo parissa päivässä. Keskiviikkona Peten kännykkä soi tuntemattomasta numerosta. Pete katsoi puhelimen näytössä olevaa numeroa. Siinä oli tuttu suuntanumero. “Poliisit..” Petellä kävi mielessä. Ehkä ei kuitenkaan. Pete vastasi.

Se oli löytötavaratoimistosta. Peten kello oli löytynyt. Joku pikkujonne oli poiminut sen penkiltä ja pojan isä oli löytänyt sen tämän huoneesta. Mies ei ollut vaatinut mitään palkkiota. Kellon saattoi noutaa milloin tahansa. “Mihin asti te ootte perjantaina auki?” Pete kysyi. “Perjantaina me suljemme jo kahden aikaan iltapäivällä.” Pete mietti, uskaltaisiko hän lähteä käymään tuossa kirotussa kaupungissa, kun aikaa ei ollut kulunut kuin vajaa kaksi viikkoa. “Minä tuun hakemaan sen silloin” Pete vastasi ja sulki puhelimen. Hänen pitäisi lähteä töistä huomattavasti aikaisemmin, että ehtisi ennen kello kahta perille. Hän soitti samantien pomolleen ja kertoi asiasta. Asiassa ei ollut ongelmaa, Pete voisi lähteä perjantaina kymmenen aikaan. Torstai kului hermostuneissa merkeissä töissä. Peten mielessä pyöri jos jonkinlaisia ajatuksia. Mitä jos hän törmäisi siellä Mariaan? Se ei tietäisi hyvää. Entä jos hän näkisi Iidan kaupungilla? Aika epätodennäköistä. Pete ei tahtonut saada yöllä edes unta, näiden asioiden pyöriessä mielessä. Onneksi Maria ei ollut laittanut kutsua Petelle, että hänen pitäisi lähteä pano-orjaksi tälle. Perjantai-aamu kului töissä tuskallisen hitaasti. Kellon viisarit eivät tuntuneet liikkuvan. Kolmen tunnin päästä, kun kello löi kymmenen, Pete lähti viikonlopun viettoon. Tunnin päästä siitä, hän suuntasi Corollansa nokan kohti tuttua kaupunkia ja toivoi parasta, ettei törmäisi ainakaan Mariaan.

Kahden tunnin päästä Pete oli perillä. Hän asteli löytötavaratoimiston ovesta sisään, todisti henkilöllisyytensä ja sai kellonsa. Pete istahti ratin taakse ja paiskasi kellon hanskalokeroon. Hän ei ollut syönyt oikeastaan mitään koko päivän aikana. Pete muisti keskustassa olevan marketin, josta pitäisi saada lämmintäkin ruokaa lihatiskiltä. Hän käänsi autonsa kohti keskustaa. Pete vilkuili koko ajan ympärilleen, ettei vaan Marian mersu pääsisi yllättämään häntä. Toisaalta, Maria ei kyllä tuntisi hänen autoaan. Pete ajoi marketin parkkipaikalle, ensin kiertäen koko systeemin ympäri. Marian autoa ei näkynyt olevan siellä parkissa. Pete ajoi auton ruutuun ja lähti kävelemään kohti markettia. Liukuovet avautuivat, oikealla puolella oli Alko ja lukuisia muita pienempiä liikkeitä. Pete käveli ajatuksissaan itse pääkauppaa kohti, kun yhtäkkiä vasemmalta kuului tuttu ääni..

“Pete..!!” Se oli Iidan ääni. Peten sydän melkein pysähtyi ja hän kääntyi nopeasti katsomaan äänen suuntaan. Iida istui reppu sylissään seinän vieressä olevalla penkillä ja katsoi hämmästyneenä Peteä. Nopeasti ympärilleen katsoen, Pete harppasi muutamalla askeleella Iidan viereen. Hän ei saanut sanaa suustaan. “Pete..!?” Iida katsoi entistä kummastuneempana. “Tuu, mennään tuonne..!” Pete sai sanottua ja otti Iidaa kädestä kiinni, vetäen häntä kohti invavessaa. Iida riuhtaisi kätensä irti ja katsoi tulistuneena Peteä. “On sulla saatana pokkaa..!” Iida sanoi kuuluvasti. Pete vilkuili ympärilleen, onneksi ihan lähistöllä ei ollut ketään. “Mitähän vittua se ämmä on kertonut Iidalle..” Pete mietti. “Älä huuda.. Tulisit nyt tuonne.. Jutellaan. Mä kerron kaiken, kunhan tuut..” Pete anoi Iidaa. Iida katsoi Peteä kulmien alta silmät leimuten. Sitten hän otti reppunsa ja käveli invavessaan sisälle. Pete tarkisti vielä kerran ympäristön ja seurasi perässä, laittaen oven lukkoon.

Iida seisoi vähän matkan päässä selkä vessan ovelle päin, kädet puuskassa. Reppu oli paiskattu nurkkaan. Pete huokaisi ja istui vessanpöntön kannen päälle istumaan. Iida rikkoi hetken hiljaisuuden. “Noh?? Ala sitte selittää, ku kerran meinasit!” Iida ei kääntynyt ympäri. Pete huokaisi jälleen kuuluvasti. “Mitä sun äitis on kertonu sulle..?” Pete kysyi. “Ihan niinku se sua kiinnostas?!” Iida kivahti. “Eiku.. Ihan oikeasti, mitä se on kertonu?” Pete kysyi uudelleen. Iida tuhahti ja kääntyi katsomaan Peteä vihaisena. “Äiti sano että sun.. TYTTÖYSTÄVÄ oli tullu sunnuntaina hakemaan sua meiltä..!” Pete huokaisi jälleen ja hieroi kämmenellään kasvojaan. “Se sano että.. Te olitte ollu niin rakastuneen näköisiä.. Halailitte ja pussailitte..!” Kyyneleet alkoivat vieriä tytön kasvoja pitkin. “Voi helvetti..” Pete puuskahti. “Joo!! Ehkä on parempi, että lähet sen lutkas tykö saman tien..!!” Iida marssi hakemaan reppuaan nurkasta. Pete nousi ja otti tyttöä käsivarsista kiinni. “Päästä irti, senkin paskapää..!!” Iida riuhtoi itseään Peten otteesta. “Iida..! Kuuntele! Ei tuo oo totta..! Mulla ei ole tyttöystävää.” Iida nyyhkytti ja yritti päästä irti. “Niin varmaan!! Ja mulla ei oo ollu sua tippaakaan ikävä!!” Pete sulki nyt jo vähemmän vastustelevan Iidan syliinsä ja silitteli tämän hiuksia. “Kuuntele.. Sillon se perjantai, ku oltiin pihasaunassa.. Äitis.. Se oli nähny kaiken saunan ikkunasta.” Iida nosti päänsä Peten sylistä, katsoen häntä silmiin. “Mitä..??” Pete alkoi silitellä tytön kyyneleistä kosteaa poskea kämmensyrjällään. “Se kerto kaiken sillon lauantaina mulle.. Sitte se.. Uhkaili mua. Mun täyty suostua tiettyihin.. Palveluksiin, mitä se halusi. Muuten se ois kertonu poliisille kaiken.” Iidan itku oli jo laantunut. “Palveluksiin..? Mihin palveluksiin?” Iida kysyi ihmeissään. Pete käänsi katseensa pois Iidan silmistä. “Ei sillä väliä.. Pointti oli kuitenkin se, että.. Jos se saa edes vihiä siitä, että mä oon ollu suhun yhteydessä.. Se kertoo kaiken poliiseille..” Iida kuunteli silmät suurina Peten selostusta asioiden kulusta.

“Mä jotenki arvasin tän..!! Se vitun lehmä..!!” Iida kihisi kiukusta. “Äsken vielä olit varma siitä, että mulla on tyttöystävä..” Pete hyväili Iidan hiuksia. “Ei..! Kyllä mä melkein.. Melkein tiesin, ettei äiti puhunu mulle totta.. Sen vaan huomaa siitä. Mutta.. Mä en voinu olla varma.” Iida nosti kätensä Peten kaulan ympärille. Pete huokaisi helpotuksesta tällä erää. Onneksi Iida ei kysellyt enempää niistä.. Palveluksista. “Mä itkin ties kuinka monta iltaa.. Mä oisin varmaan potkinu sua munille, jos oisit tullu tänne viikko sitte.. Kamalaa..” Iidan silmät alkoivat taas kostumaan. Pete nosti Iidan käsivarsilleen ja istui pöntön kannen päälle Iida sylissään. Pete antoi helliä suudelmia Iidalle. Hellät pusut kehittyivät hetkessä kiihkeiksi kielisuudelmiksi. Iidan kiihko alkoi vain kasvamaan, hänen siirtäessä kätensä Peten housunetumukselle.. Yhtäkkiä Iidan kännykkä soi. Molemmat hätkähtivät ja Iida kaivoi puhelimensa hupparin taskustaan. “Se on Sanna..!” Iida sanoi ja vastasi puhelimeen.

“Moiii!!” Iida vastasi iloisesti. “Vittu, missä sä oot biaaatss??” Pete kuuli selvästi teinitytön äänen Iidan luurista. “Mun piti mennä vessaan.. Oota vielä hetki!” Iida hihkui luuriin. “Työnnä se paska äkkiä..! Sun bussi lähtee kymmenen minsan päästä..!” Kuului toisesta päästä. “Joo joo..!! Mä tuun ihan just!” Iida nauroi. “Äkkiä!!” kuului vielä, kun Iida löi jo luurin kiinni. “Mun pitää ny mennä.. Me lintsattiin Sannan kans tämä päivä koulusta.. Hih.. Sanna keksi muuten aika monta keinoo kiduttaa sua..!” Iida nipisteli Peten partaa. “Onko teillä tapana lintsata monestiki..?” Pete kysyi hymähtäen. “No ei oo.. Mut.. Anna mulle sun numero!” Iida nosti puhelimen käteensä. Oli omituista, ettei koko loman aikana tätä ollut tullut aiemmin mieleen. Pete pudisti kuitenkin päätään. “Ei. Sun äitis sanoi, että se saa varmasti selville, jos laitan sulle viestiä.” Iidan katse muuttui vihaisemmaksi. “Se vitun ämmä on tosiaan ennenki tonkinu mun kännyä..!” Iidan ilme vaihtui kuitenkin äkkiä iloisemmaksi. Hän kaivoi repustaan matematiikan kirjan ja kynän. Iida aukaisi kirjan sattumanvaraiselta sivulta. “Kirjota tohon tehtäväriville sun numeros.. Täältä se lortto ei tajua kattoo sitä.” Iida sanoi. “Mutta.. Mitä se auttaa..?” Pete kysyi ihmeissään. “Hei kamoon.. Mä voin tyhjentää sun ja mun lähettämät viestit joka kerta heti ku oon lukenu ne.. Samoten kaikki muut tiedotki. Mä en tallenna sun numeroo, se on vaan tässä matikan kirjassa sitte..! Ja mun iskä maksaa mun puhelinlaskun, se ei voi sieltäkään nähä sitä!” Pete mietti hetken. Tyttöhän osasi olla aika ovela. Pete otti kynän ja kirjoitti puhelinnumeronsa matikankirjan sivulle. “Jes..! Mun on pakko mennä..!” Iida nakkasi kirjan reppuunsa ja tarttui vielä kerran Peten kaulaan, antaen kunnon kielarin. “Voi Pete..! Mä puhuin niin paskaa sulle..! Sä et voi uskoo, millanen ikävä mulla on ollu..!” Pete rutisti tyttöä hellästi. “Mulla on ollu vielä enemmän ikävä.. Vaikka sitä sä et varmasti usko oikeestikaan..”

Vielä viimeinen suudelma ja sitten tyttö hyppäsi Peten sylistä alas. “Mä laitan sulle viestiä..!” Iida kuiskasi ja aukaisi vessan oven, samalla katsoen oven raosta ulos. Tyttö vilkutti Petelle ja lähti. Pete nousi samantien ylös. Hän meni vessan ovelle ja raotti sitä hieman. Äänekäs teinitytön ääni kuului nurkan takaa. “Mitä vittuu, horo?? Miks sä olit invavessassa??” Pete tunnisti luurista kuuluneen äänen. “Muuten vaan..! Siellon enemmän tilaa..!” Iida selitti. “Nii varmaan..! Jakelit persettäs jolleki juopolle siellä!!” Sanna vittuili. “Kuulostaa ihan sun kesäduunille..!” Iida hihkaisi takaisin. Sanna nauroi äänekkäästi. “Bussi lähtee niinku viien minsan päästä!! Parempi juosta!!” Sanna älisi. “Voi paska..! Mun täytyy sit kertoo sulle illalla jotaki..!” Pete kuuli Iidan sanovan, juuri ennenkuin he molemmat olivat ulkona marketista. Pete avasi vessan ovea hieman enemmän ja kurkisti ulos. Ketään ei näkynyt. Pete livahti vähin äänin ulos.

Pete kävi kaupan lihatiskillä norkoilemassa, paskat siellä mitään lämmintä ruokaa ollut. Pete osti pienen täytetyn patongin ja popsi sen naamariinsa, ennen kuin oli ehtinyt kaupasta ulos. Maha kurni tästä huolimatta edelleen. Pete muisti taas, että vähän matkan päässä olisi pitänyt olla jokin ravintola. Hän päätti kävellä sinne. Nurkan takaa toden totta löytyi ihan oikea pihviravintola. Pete tilasi sisäfilettä, mikä oli toiseksi kallein annos. Odottaessaan ruokaansa, Peten ajatukset harhailivat Iidaan. Milloin hän voisi nähdä tytön uudelleen? Voisiko se edes olla mahdollista..? Tyttö oli kuitenkin luvannut laittaa viestiä. Puoli tuntia ehti varmaan kulua. Pihvin lopulta tullessa pöytään ja Peten aloittaessa syömään sitä, hänen kännykkäänsä piippasi viesti. Pete katsoi puhelintaan, se oli oudosta numerosta. Hän avasi viestin. Siinä luki: “Ethän sä oo vielä ehtiny lähteä pois?? Älä mee vielä, jos et oo. Se kanttura oli ihan kummallisella tuulella. Mä saan mennä tänään Sannalle taas yöksi. Se tuo mut kahen tunnin päästä. Ootatko sä sinne asti? T: Iida” Pete luki viestiä sydämen lyönnit kiihtyen. Toivottavasti se lehmä ei halunnut Peteä sinne juuri tänä iltana.. Pete kirjoitti takaisin: “Ei mulla oo mihinkään kiire. Oo varovainen, ettei se huomaa näitä viestejä. Mä ootan pari tuntia.” Kohta kännykkä piippasi uudestaan. “Oot ihana! Voi olla että Sannan äiti lähtee illaksi ja koko yöksi jonneki.. Mä kerron sitte! Puspus.” Pete alkoi syömään kiihtyneessä mielentilassa. Tarkoittiko tämä, että hän voisi viettää illan Iidan seurassa? Tai no, Sannakin varmaan olisi paikalla.. Yhtäkkiä Pete muisti taas, mitä Iida oli sanonut hänelle pari viikkoa sitten. “Se haluais, että sä panisit sitä..!” Peten sydämenlyönnit kiihtyivät entisestään..

Imaistuaan aterian huiviinsa, Pete lähti kiertelemään paikallisia liikkeitä. Seuraavat kaksi tuntia kuluivat vielä hitaammin, kuin aamuiset kolme tuntia. Pete kävi divareissa, musiikkiliikkeessä, hän harkitsi jopa vaatekaupoissa käyntiä. Ollessaan yhdessä antikvariaatissa ja selaillessaan vanhoja pornolehtiä, Pete oli jo varma, että kaksi tuntia olisi kulunut. Hän katsoi kännykkänsä kelloa. Puoli kuusi. Oli mennyt jo kaksi ja puoli tuntia, eikä Iidasta kuulunut. Pete lähti liikkeestä ja käveli autolleen. Hermostuneena hän mietti, oliko jotain sattunut. Mariakaan ei luojan kiitos ollut kutsunut häntä luokseen. Juuri kun hän oli starttaamassa, kännykkä soi. Pete katsoi näyttöön. Se oli Iida. “Haloo..?” Pete vastasi. “Moiii!! Sori ku mulla kesti, mun piti selittää Sannalle koko juttu.. Mut siis.. Sannan äiti on jo haihtunu täältä sen jolleki panolleen..!” Pete kuuli Sannan naurun taustalta. “Niin just.. No öö..” Pete aloitti. “Voisitsä hakee Sannalle ja mulle jotain juomaa Alkosta..? Pliiiiss..!” Iida kysyi samalla. “No tuota.. Emmä tii..” “Sannalla on kyllä rahaa, ei sun tarvi niitä maksaa! Oikeesti..!” Pete rykäisi ja mietti hetken. “No.. Tuutteko te kyytiin sieltä vai..” “Jeee!! Joo, tuu kymmenen minsan päästä siihen alaovelle! Kai sä muistat vielä?” Iida puhui innoissaan. “Joo.. Kyllä mä muistan.” Pete vastasi. “Me tullaan sitte..! Heippa, ihanainen..!” Iida sulki puhelimen, ennen kuin Pete ehti vastata mitään takaisin. Vai juomia. Pete ei ollut täysin varma, oliko tämä kovinkaan hyvä idea lähteä tyttöjen kanssa ajamaan kaupungille. Tästä huolimatta hän lähti kerrostaloa kohti.

***********************************************************************************

Pete kääntyi kymmenen minuuttia myöhemmin kerrostalon pihaan ja pysäytti auton B-rapun oven eteen. Iidaa ei näkynyt vielä, sen kummemmin kuin Sannaakaan. Pete oli hermostunut, hän ei tosiaankaan kauheasti pitänyt ideasta ostaa alaikäisille juomia Alkosta. Peten naputellessa sormiaan rattia vasten, B-rapun ulko-ovi aukesi ja Iida ryntäsi sieltä vauhdilla ulos. Tytöllä oli yllään hyvin istuvat, matalat vaaleat farkut. T-paita oli lyhyt ja paljasti Iidan litteän masun kokonaan. Tytön pitkiin hiuksiin oli tehty muutama kapea letti. Hän näytti uskomattoman kauniilta. Iida aukaisi vänkärin puolen etuoven ja istui autoon. “Sannalla menee vielä hetki..!” Iida henkäisi. Tyttö pörrötti Peten hiuksia ja hymyili kauniisti. “Anna pusu..!” Iida kuiskasi. Pete tarkisti nopeasti ympäristön ja kumartui Iidan puolelle. Välittömästi kun huulet kohtasivat toisensa, tytön kieli työntyi ulos, alkaen kutitella Peten alahuulta. Pete työnsi oman kielensä ulos. Kohta märät kielet alkoivat lipsua toisiaan vasten kiihkeästi.. Iida ähisi hiljaa kielarin yhteydessä ja otti Peten kädestä kiinni. Tyttö veti kättä lähemmäksi housujaan, samalla nostaen lantiotaan ylemmäksi. Kiihkeän kielisuudelman jatkuessa, Iida siirsi kätensä Peten ranteelle ja työnsi tämän kättä farkkujensa sisään.. Pete tunnusteli nyt Iidan karvatonta häpykumpua. Iida pukkasi lantiotaan korkeammalle. Kohta Pete tunsikin sormissaan kosteat, pienet pillunhuulet.. “Mmmmhh..” Iida huokaili ja nytkytti lantiotaan Peten sormia vasten..

Pete vilkaisi kerrostalon ovelle ja näki kun ovi alkoi avautua. Salamannopeasti Pete kiskaisi sormensa Iidan pimpsasta ja istui omalle puolelleen. Sekunnin murto-osaa myöhemmin rapun ovesta käveli ulos lyhyenläntä teinityttö kohti autoa. Iida huiskutti tytölle. “Takapenkillee..!” Iida huusi. Sannalla oli yllään erittäin paljon revityt farkut. Niissä ei kovin paljon kangasta ollut, enimmäkseen ne olivat koossa vain langanpätkillä. Farkut olivat vyötäröltä ehkä aavistuksen liian pienet, viehkeät pienet jenkkakahvat pullistuivat tytön lanteilta. Sannaa ei voinut millään muotoa sanoa pulleaksi tytöksi, häntä olisi voinut ehkä kuvailla vain juuri sopivan kokoiseksi. Harmillisesti Pete ei vielä nähnyt tytön pyllyä kunnolla tästä kulmasta. Muu vaatetus koostui lyhyestä farkkutakista, jonka alla oli avonainen ja lyhyt toppi. Pikkuinen pömppis ja napa vilkkuivat, kun tyttö avasi auton takaoven ja astui sisään. “Morjens, setä..!” Sanna sanoi iloisesti. “No moi..” Pete katsoi takapenkillä olevaa tyttöä. Sannalla oli platinanvaalea, vähän sotkuinen polkkatukka, jossa oli violetteja ja punaisia raitoja. Hän oli meikannut luomensa sinisensävyisellä luomivärillä. Kaarevat ripset olivat varmaan tuumaa pitkät. Korkeat poskipäät ja pienet hymykuopat vahvistivat viehättävyyttä entisestään. Tyttö jauhoi isokokoista purkkapalloa suussaan taukoamatta.

“Mennääks Alkoooon..??” Sanna kysyi sointuvasti. Pete kääntyi starttaamaan autoa. “Minä menen Alkoon. Te jäätte autoon odottamaan.” Pete sanoi kuivasti. “Oota..! Pitää miettii, mitä me otetaan sieltä..” Iida sanoi, kääntyen Sannaa kohti. “Lonkerooo, siideriii..! Ihan ssaaama!” Sanna mätkytti purkkaansa. “Mä en oikeen sitä kaljaa enää.. Viimeks ku mä join sitä, nii aamulla pönttöön räjähti kurapaska..” Sanna sanoi huolettomasti, pöyhien tukkaansa. “Hyi..! Sanna!!” Iida nauroi ja lätkäisi kädellä tätä reidelle. Sanna otti etupenkkien selkänojista kiinni, mennen polvilleen kardaanitunnelin päälle. Pete kääntyi katsomaan, kun Sanna nojautui kyynärpäidensä varassa edemmäksi kohti kojelautaa. Tytön avara toppi paljasti, ettei tällä ollut rintaliivejä laisinkaan. Ja kuten Iida oli pari viikkoa sitten maininnut, tissit olivat todellakin melko isokokoiset neljätoistavuotiaalle.. Pete huomasi tuijottaneensa Sannan rintavarustusta hieman liian kauan, kun hän nosti katseensa tytön kasvoille. Sanna muistutti Peten mielestä hieman sitä yhtä laulajaa.. Krista Siegfriedsiä. Silmät puoliavoinna, purkkaa jäytäen, tyttö hymyili Petelle erittäin seksikästä hymyä. Kyllä, yhdennäköisyyttä oli jonkin verran. Pete tiesi narahtaneensa tissien tuijottelusta. Sitten Sannan kasvoille tuli hieman tuskainen ilme, ikäänkuin hän yrittäisi nostaa jotain raskasta. Selkä kaarelle taipuen, tyttö pöräytti äännekkästi ilmoille kaksi pierua. “Yöökk!! Sanna!!” Iida lätkäisi tyttöä uudestaan, tällä kertaa kylkeen. “Ohhoh.. Hupss..” Sanna hymyili pirun seksikkäästi, katsoen Peteä. Ja purkka jauhoi suussa. “Hyi..! Täällä haisee..!” Iida jatkoi kikatellen, ruuvaten ikkunaa auki.

“Haiseeks täällä sun mielestä..?” Sanna kysyi Peteltä käheän seksikkäästi. Mieto pierun haju kieltämättä velloi sakastissa tällä hetkellä. “Ei.. Kai täällä..” Pete vastasi korvat punottaen. “Haiseeks ne.. Hyvälle..?” Sanna vätkytti purkkaansa ja hymyili helvetillisen riettaasti. “Sanna!! Oo kunnolla ny!!” Iida nauroi ja muksaisi jo kolmannen kerran Sannaa kylkeen. Pete arvasi Iidan kertoneen Sannalle intiimejä yksityiskohtia heidän paneskeluhetkestään. Peten korvia kuumotti ankarasti. Tämä seksikäs tyttö alkoi puhaltaa nyt purkkapalloa suustaan. Se poksahti kuuluvasti ja levisi Sannan leualle. Tyttö poimi hitaasti kielellään purkan siekaleet, katsoen herkeämättä kauniilla silmillään Peteä. “Mä otan karpalolonkkuu..” Sanna työnsi etu-ja keskisormensa tissiensä väliin ja kaivoi sieltä viisikymppisen.. Tyttö heilutteli seteliä sormiensa välissä. “Mä otan varmaan samaa..” Iida sanoi. “Maksa tosta setä.. Kaks sikspäkkii.” Sanna henkäili tarjoten seteliä. Pete nosti kätensä yrittäen ottaa sitä. “A-aa..!” Sanna kiskaisi seteliä kauemmaksi, purkkaa purien. “Sanna oikeesti..! Älä viitti..!” Iida sanoi jo hieman harmistuneella äänellä. “Ole hyvä, setä..! Osta itelleski sillä jotain kivaa..!” Sanna tunki setelin Peten farkkujen taskuihin, käyden kädellään ehkä hieman liian syvällä, mitä oli tarpeellista..

Naama punoittaen Pete starttasi auton. “Turvavyöt kiinni, tai auto ei liiku mihinkään.” Pete sanoi tiukasti. “Ooo.. Mister tough guy…” Sanna sanoi kiusoitellen, samalla vetäytyen takaisin takapenkille istumaan. Molemmat tytöt laittoivat turvavyön kiinni. “So biiig.. And wonderfuull..!” Sanna jatkoi naukuvalla äänellä, venytellen käsiään niskan takana. “Sanna..! Vittu sä oot seko..!” Iida nauroi taas. Pete katsoi Iidaa sivusilmällä. Hänen ilmeensä oli tyyliä mihin-vittuun-sinä-olet-minut-sotkenut. Iida katsoi Peteä ja pidätteli naurunpyrskähdystä. Pete laittoi ykkösen silmään ja lähti ajamaan kohti keskustaa. Tytöt rupattelivat iloisesti matkan aikana. Petellä ei ollut hajuakaan, mihin aihe liittyi, varmaan koulujuttuja. “Voi vittu, muistaks sä sen yhen Kaken??” Iida pälätti Sannalle. “Nii se paskasen näkönen takkutukka, joka painaa vähemmän ku sä?” Sanna vastasi. “Joo.. Just se!! Mä näin sitä kerran kaupungilla.. Mä en tiiä, se oli varmaan runkkaamassa yhessä pusikossa..! Se lähti juokseen karkuun, ku näki mut!!” Sanna käkätti Iidan jutuille. “Runkkaako setäki joskus puskassa..?” Sanna kysyi yhtäkkiä Peteltä kiusien. Pete rykäisi. “Minähän en tunnetusti pidä pusikoista..” Iida ja Sanna nauroivat molemmat vastaukselle, ymmärtäen sen kaksimielisyyden. “Ei huolta setä.. Sä et oo ainut..!” Sanna henkäisi vihjailevasti. “Sanna..!!” Iida katsoi tyttöä kikatellen. Pete yskäisi hermostuneesti. Hetken aikaa autossa oli aivan hiljaista. Pete käänsi taustapeiliä hieman parempaan asentoon. Sannan kauniit kasvot heijastuivat sieltä nyt takaisin. Tyttö huomasi Peten katselevan häntä peilistä. Sanna katsoi Peteä takaisin raukean seksikkäällä ilmeellä. Sitten tyttö nuolaisi riettaasti ylähuultaan pitkällä, hitaalla lipaisulla.. Pete käänsi katseensa tielle posket punoittaen. Iida hyräili ja suki hiuksiaan. Onneksi kohta oltaisiin perillä.

Pete ajoi marketin pihaan ja parkkeerasi auton ruutuun. “Kaks sikspäkkiä karpalolonkeroa.” Pete katsoi Iidaa ja Sannaa. “Kato.. Setä ei kärsi vielä ainakaan dementiasta..!” Sanna vittuili purkan mätkyessä. “Okei.. Oottakaa täällä, ette lähe minnekään sitte.” Pete aukaisi oven. “Mihin me mentäis..?” Iida nauroi. Juuri ennenkuin auton ovi ehti sulkeutua Peten takana, hän kuuli Sannan sanovan Iidalle: “Vähä sillon hyvä perse..!” Äänekäs kikattelu siivitti tuota lausetta auton sisällä. Pete harppoi Alkoon ja nappasi koriin kaksi lonkeropäkkiä ja itselleen hän otti puolen litran Jägermeisterin. Onneksi hänellä sattui olemaan käteistä, jos viisikymppinen ei sattuisi riittämään. Tylsistyneen näköinen kassaneiti piipautti ostokset. “Nelkytseittemän ja kuuskymmentä.” Kirjaimellisesti kassit täynnä, Pete marssi takaisin autoa kohti. Hän kuuli jossain autossa olevan stereot todella isolla. Mitä lähemmäksi Pete käveli autoaan, sitä varmemmin tämä mökä kuulosti lähtevän juuri hänen Corollansa sisätiloista. “Sokka irtiii!! Mä vedin päivin öin!!” Tytöt lauloivat mukana kurkku suorana. Sanna ketkutti persettään biisin tahdissa samassa asennossa kuin oli ollut ennen lähtöä. Pete tuijotti auton ulkopuolella tuota pyöreää, luonnonmuovaamaa ihmettä. Perse pullistui ulospäin samaan tapaan kuin joillain afroamerikkalaisilla naisilla. Tytön pyllyvako kurkisti paljaana muutaman sentin matkalta. Tämä ja farkkujen läpinäkyvyys paljasti, että Sannalla oli joko todella pienet pikkuhousut, tai sitten niitä ei ollut ollenkaan. Peten kulli alkoi reagoida tähän näkyyn. Tytöt eivät huomanneet Peteä vieläkään, heidän kailottaessa kappaleen mukana. Pete kiskaisi oven auki. Hän katui ettei ollut irroittanut autoon asennettua vahvistinta ja subwooferia silloin kun osti auton. “Jumalauta..! Pienemmälle sitä mankkaa!!” Pete istui autoon ja ruuvasi volumen kiinni.

“Me ei tarvita yhtään ylimäärästä huomiota tällä hetkellä..!” Pete sihisi tytöille vihaisesti. Iida katseli Peteä arasti kulmien alta. Sanna vain jauhoi purkkaa samassa asennossa. “Anteeks, setä.. Mä lupaan.. Että mä korvaan tän sulle jotenki..” Sanna kähisi eroottisesti. Peten korvat alkoivat taas punottaa. Hän nosti viinakassin Iidan jalkojen väliin lattialle. “Kuhan nyt päästään mahollisimman pian takasi..” Pete mutisi ja starttasi auton. Iida kurkisti kassiin. “Mitä tää on..??” Tyttö nosti jekkupullon kassista ulos. “Jotain sellaista, mitä te ette tuu juomaan.” Pete vastasi ja nosti kytkintä. Paluumatka sujui hiljaisissa merkeissä. Petellä oli kohtalaisen pahantuulinen ilme naamallaan. Iida pyöritteli lettejään sormien välissä, ja mulkoili Peteä hermostuneesti. Takapenkillä oleva Sanna lätkytti purkkaa suussaan herkeämättä. “Eihän setä oo vihanen..?” Sanna kysyi sievästi. Pete mulkaisi taustapeilistä katsovaa Sannaa. “Noo.. Kyllä me Iitulin kans saadaan setä leppyyn.. Eiks je..?” Sanna otti Iidaa olkapäistä kiinni ja ravisti. Iida kikatti ravistelun tahdissa. “Ehkä se leppyy..!” Iida katsoi Peteä anovasti. Pete murahti ja kääntyi kerrostalon pihaan. “Voiko auton jättää tähän..?” Pete kysyi Sannalta, pysähtyen tien sivuun. “Onks setä tulossa ihan ilman lupaa meille kylään..?” Sanna kysyi seksikkääseen sävyynsä, räpsytellen silmiään Petelle. Korvat helottivat kun Pete muisti, ettei tosiaan ollut edes kysynyt, saako hän tulla käymään.. Iida pyrskähteli ja pidätteli kikatustaan. “Ööö.. Tuota niin..” Pete aloitti. “Laita ovet lukkoon.. Täällä voi liikkua tuhmiakin.. Setiä..” Sanna aukaisi takaoven ja lähti perse keinuen kävelemään rapun ovelle. “Aikamoinen tyttö..” Pete sanoi Iidalle joka irrotteli turvavyötään. “Se on ihana..!!” Iida moiskautti Peten poskelle pusun. “En oo siitä vielä ihan saletti..” Pete nosti viinakassin vänkärin puolen lattialta. Iida nousi autosta ja läimäytti oven kiinni. “Tuu jo..!! Setä!!” Iida nauroi ja näytti kieltään. Pete kurkisteli taas olkansa yli, ettei ketään vaan näkynyt. Kassit heiluen Pete kiiruhti Iidan perään.

***********************************************************************************

Asunnon ovi oli jäänyt selälleen Sannan jäljiltä, kun Pete ja Iida kävelivät sisään. Pete laittoi oven kiinni perässään ja riisui kenkänsä. Asunto oli ilmeisesti suuri kolmio ja sisustettu Peten mielestä naisen kosketuksella. “Mä vien nuo jääkaappiin.” Iida tarttui viinakassiin ja vei sen keittiöön. Sanna tuli asunnon perällä olevasta huoneesta ulos kännykkää naputellen. Näytti siltä, että purkka oli sylkäisty suusta ulos. Pete tutkaili nyt vähän tarkemmin tätä tyttöä. Sanna oli melkoisen lyhyt, ehkä 155cm. Hän oli riisunut farkkutakkinsa ja tiukka toppi yllään tyttö näytti todella seksikkäältä, sekä huomattavasti ikäistään vanhemmalta. Pallomainen perse oli todellakin mallia räystäs. Pete ei olisi ihmetellyt, jos joku olisi erehtynyt luulemaan Sannaa täysi-ikäiseksi. Tyttö rapsutti sievää nöpönenäänsä viehkeästi, samalla näpytellen puhelintaan. Sitten kännykkä sujahti repaleisten farkkujen taskuun. “Lonkerooooo!!” Sanna hyppelehti keittiöön, missä Iida oli juuri saanut laitettua juomat jääkaappiin. Pete käveli tytön perässä. Sanna suhautti lonkeron auki ja keikautti kunnon kaariryypyt tölkistä. “Eihän täällä satu olemaan shottilaseja..?” Pete kysyi. Sanna pyörähti ympäri ja aukaisi yhden keittiön kaapeista. Pete silmäili Sannan täydellisesti muotoutunutta farkkupeppua tämän tonkiessa kaappia. “Eihän setä tarkoita tällaista..?” Tyttö kääntyi ja pyöritteli ihan oikeanlaista lasia kädessään. “Just tuollasta.” Pete kurotti kädellään kohti lasia. “Ää-äää..” Sanna kiskaisi lasin Peten ulottuvilta. “Setä saa lasin vain, jos Santsubeibe saa maistaa sedän juomaa kans..” Tyttö kujeili lanteitaan keinuttaen. Iida alkoi nauramaan keittiön tuolilla istuessaan. “Älä viitti kiusata toista..!” Pete yritti ottaa lasia uudelleen Sannan kädestä. Vikkelästi tyttö vaihtoi lasia kädestä toiseen, eikä Pete saanut sitä häneltä pois. Pete turhautui ja myöntyi. “Okei.. Mutta vain yksi!!” Pete sanoi terävästi. Muikean omahyväinen ilme naamallaan, Sanna ojensi lasin Petelle.

Pete kiskaisi lasin Sannan kädestä ja noukki samalla jääkaapista jekkupullon, rapsauttaen sen auki. Sanna oli poiminut kaapista toisen shottilasin sillä aikaa. Pete kaatoi oman lasinsa täyteen. Sanna asetti silmät kiiluen oman lasinsa sen viereen. Pete lorautti Sannan lasin vain puolilleen. “Heii.. Setä! Täyteen se..!” Tyttö koputti sormellaan pöytää lasin viereltä. Pete hymähti katsellessaan Sannaa ja tämän sormea, joka osoitti puolillaan olevaa lasia. “Älä sitte syytä mua, jos se on pahaa.” Pete kaatoi Sannan lasin täyteen. Tyttö nosti lasin pöydältä ja haistoi juomaa, nyrpistäen saman tien nenäänsä. Pete naurahti, ottaen oman lasinsa ja kumoten sen kerralla kurkkuunsa. Sanna katsoi Peteä uhmakkaasti ja kippasi oman lasinsa tyhjäksi samalla tyylillä. Tyttö ei alkanut yskimään, mutta naama vääntyi inhon irvistykseen. “Byyääägghh..! Setä saa pitää juomansa..!” Sannan ilme oli näkemisen arvoinen. Iida kikatti katketakseen tuolilla. “Sehän varotti sua..!” Pete nauroi ja kaatoi itselleen toisen, laittaen pullon takaisin jääkaappiin. Sanna otti pari pitkää huikkaa lonkerostaan, yrittäen huuhdella jägerin täyteläistä makua suustaan. Yhtäkkiä tyttö tarttui itseään masusta, ilmeen vaihtuessa suorastaan hätääntyneeksi. “Aaaaa..!! Paskattaaa!!” Sanna juoksi eteisessä olevaan vessaan ja läimäytti oven lukkoon. “Taas?!” Iida huusi perään. “Sä kävit siellä marketeillaki jo!” Iida kohautti olkapäitään. Pete katseli tyrmistyneenä Iidaa, Sanna oli kyllä todellinen luonnonlapsi..

“Öö.. Oisitko sä ottanu lonkeron..?” Pete kysyi Iidalta. “Voin mä ottaa..” Iida vastasi lettejään hivellen. Pete otti lonkkutölkin kaapista ja viinalasinsa pöydältä, istuen hajareisin penkille Iidan viereen. Iida alkoi välittömästi hyväillä Peten lihaksikkaita käsivarsia. Pete nojautui eteenpäin, nuuhkien Iidan hyväntuoksuisia hiuksia. Laskeutuen alemmaksi, Pete alkoi suukotella Iidan kaulaa hellästi. Tyttö alkoi kihertää hiljaisesti. “Älä.. Se kutittaa..!!” Iida kuiskasi kiemurrellen. Pete kutkutteli jo kielellään Iidan kaulaa, tytön huokaillessa ja kääntäen päätänsä sivulle. Herkkä hetki katkesi kuitenkin äkillisesti. Vessasta nimittäin kuului pari äänekästä pieruntörähdystä, joita seurasi iso molskahdus. “Sanna!! Voitko laittaa vaikka hanan auki..??!” Iida huusi ja läimäytti kätensä kasvojensa suojaksi. “No soriii..!” Sanna huusi vessasta nauraen ja aukaisi lavuaarin hanan kohisemaan. Iida katsoi Peteä sormiensa välistä ja alkoi kikattaa. Pete huokaisi ja otti pienet napsut lasistaan. Iida aukaisi lonkeronsa, hörpäten siitä hieman. Pete tuijotti Iidaa joka sormeili hiuksiaan.

Pete ojensi kätensä ja alkoi hivelemään Iidan paljasta alaselkää hienovaraisesti. Tyttö alkoi vaistomaisesti pyörittää lantiotaan hieman. Pikkuhiljaa Pete hivutti kättään alemmaksi kohti matalien farkkujen vyötärönauhaa. Iida huokaili hiljaa istuessaan, laittaen selkäänsä enemmän kaarelle. Housuissa oli juuri sopivan verran löysää, että Pete sai työnnettyä sormensa tunnustelemaan Iidan pientä pyllyä. Pete tunkeutui sormillaan entistä syvemmälle farkkujen uumeniin ja löysi etsimänsä pienen ruusunnupun pyllyvaon välistä.. Iida käänsi päätään hiukset heilahtaen ja katsoi Peteä kiimaisesti silmiin, suu auki huokaillen. Pete hieroi keskisormellaan tytön kireää ja lämmintä pyllynreikää. Pikkuinen persereikä olisi selvästi tahtonut sormen syvemmälle, mutta Pete vain tunnusteli ja hiveli sormenpäällään ryppyistä aukkoa.. Iidalta pääsi pieni inahdus suustaan, lantion pyöriessä jo hyvällä tahdilla. Tyttö kumartui sivulle, työntäen kielensä ulos Peten huulia vasten. Pete vastasi kielen kutsuun, kohta nuo kosteat kielenkärjet koukkivat hellästi toisiaan. Hetken päästä Pete irtaantui kielarista ja alkoi taas suukotella Iidan kaulaa. Sormi kutitteli housujen alla tytön anusta. Iida henkäili raskaasti Peten korvaan, yrittäen työntään pyllyään enemmän isoa sormea vasten..

Pete koukkasi sormillaan vielä alempana, löytäen sieltä erittäin kostuneen pikkupillun. Pete dippaili sormeaan märkien pillunhuulten välissä hetken, palaten sitten takaisin kireämmälle herkkureiälle kutkuttelemaan.. “Ohh..! Peteh..!” Iida supatti Peten korvaan. Vessassa vesi oli alkanut lorista ilmeisesti käsisuihkusta pönttöön. Pete työnteli hieman sormenpäätään Iidan kuumaan peppureikään. “Haluisiksä.. Panna meitä molempia tänään..??” Iida kuiskutteli kiihkeänä. “Voi helvetti.. Iida..!” Peten korvat helottivat punaisina, kulli oli jo täydessä tanassa housujen alla. Palleissa pullotti melkein kahden viikon spermakuorma. “Tiiäksä mitä..?” Iida kysyi hiljaa huokaillen. “No mitä..?” Pete kysyi nielaisten, tökkien hellästi tytön persereikää sormenpäällään. “Sillon kaks viikkoo sitte, ku olin täällä.. Niin.. Sanna korkkas mun pillun saunassa..!” Tyttö supatti kiimoissaan. Pete katsoi Iidaa silmät ymmyrkäisinä, keskeyttäen hetkeksi pyllyn sormetuksen. “Sanna oli tilannu netistä.. Hieromasauvan Nooran tunnuksilla.. Siis sen äiskän..” Iida jatkoi, yrittäen pitää äänensä mahdollisimman hiljaisena. Vessassa vesi lorisi pönttöön koko ajan. “Se sattu vähemmän ku mä luulin.. Mä laukesin ku Sanna työnteli sitä sauvaa mun pimppiin..!” Iida kuiski ja keinutti persettään Peten kättä vasten. “Haluisiksä multa pimpsaaki..?? Haluisitko työntää sen.. Ison kyrvän mun pieneen pilluun..?” Iida kähisi ja nuoli kiimaisesti huuliaan.

Peten huohottaessa ja kuunnellessa näitä kiihkeitä rivouksia, Iida otti hänen ranteestaan kiinni ja kiskaisi sen ulos housuistaan. Tyttö kiipesi hajareisin Peten syliin ja alkoi toisella kädellä puristella housujen läpi Peten kovana seisovaa kullia.. Toisella Iida nosti Peten käden kasvojensa eteen ja tutkaili pyllynreiässä käynyttä keskisormea. Riettaan hymyn siivittämänä, Iida nuuhkaisi sormea ensin syvään.. Sitten tämä kaunis teinityttö imaisi sormen syvälle suuhunsa, imeskellen sitä kuin tuttia.. Iida katseli Peteä silmiin ja nuoleskeli pienellä kielellään tämän keskisormea. Sitten tyttö kiersi kätensä Peten kaulan ympärille ja alkoi keinuttamaan lantiotaan edestakaisin. “Mieti..! Voi vitsi, se tuntus niin hyvällehh..! Saisit antaa Sannalleki.. Me molemmat ratsastettais sun kovalla kullillahh..! Välillä saisit työnnellä persereikäänki..!” Iida sopotti hiljaa ja vatkasi lantiotaan eteen ja taakse Peten sylissä. Peten posket hehkuivat punaisena, hänen tarttuessa kiihkoissaan tätä rivoa teinityttöä pyllystä kiinni. Pete puristeli pikkupersettä ja alkoi lipoa kielellä Iidan kaulaa.. Äkkiä vessasta kuului, kuinka hana sulkeutui ja pönttö vetaistiin. Iida hyppäsi nopeasti Peten sylistä tämän viereen istumaan. Hetken päästä vessan ovi avautui ja Sanna tuli pöydän ääreen hyppelehtien.

“Huhhuh..! Kylläpä helpotti, voi perkele..!” Sanna hihkaisi ronskiin tyyliinsä ja istui pöydän toiselle puolelle polvilleen. “Kyllä siellä kestiki.” Pete murahti ja vilkaisi kännykkäänsä. ” Noh..? Ehtikö sedälle tulla jo ikävä..?” Sanna kumartui pöydän päälle kyynärvarsiensa varaan ja rapsutti Peteä hiuksista. “Oisko setä halunnu tulla pyyhkimään..??” Sanna henkäili ja hymyili tuota seksikästä hymyään Petelle. Iida oli juuri ottanut huikat lonkerostaan, kun tämä kommentti sai tytön pyrskäyttämään juomaa hieman pöydälle. Peten naama punoitti kuin saunamiehen perse. “Onks täällä jotenki kuuma, vai miks sedän naama on ihan punanen..?” Sanna kysyi, kääntäen katseensa Iidaan. Iida pyyhki lonkeroa pöydältä ja katsoi Sannaa olkapäitään nostaen, syyllinen ilme kasvoillaan. “Tsot, tsot Iituli.. Mehän sovittiin tänään jo aiemmin..!” Sanna heristi sormeaan Iidalle ja hymyili irstasta hymyä. Iida hymähti hiljaisesti ja otti toiset huikat lonkkua. “Haluisko setä leikkii meidän kans tänään..?” Sanna huokaili eroottisesti ja kääntyi katsomaan Peteä. Tytöllä oli aivan käsittämättömän rietas ilme, tämän keikuttaessa polvillaan persettään sivusuunnassa. “Sanna!! Lopeta.!” Iida läpsäytti häntä nauraen. “Mitä..??” Sanna nauroi Iidalle takaisin. “Mä haen pelikortit, niin pelataan texasholdemii!” Sanna hypähti tuolilta ja noukki lonkeronsa tiskipöydältä, jatkaen samantien matkaansa ilmeisesti huoneeseensa. Pete katsoi Iidaa kysyvällä ilmeellä, samalla imaisten lasinsa tyhjäksi. Mitähän ne tytöt olivat oikein sopineet aiemmin..

Sannan huoneesta alkoi kuulua kovalla volumella hiphop biisin jumputusta. “Voi saatana.. Taas jotain räppipaskaa..” Pete mietti mielessään ja pyöritteli lasia pöydällä. Sanna tuli lanteet keinuen takaisin keittiöön. Kädet olivat ylhäällä, toisessa pidellen lonkeroa ja toisessa korttipakkaa. “Mä oon häis, perjantai tai lauantai..!!” Sanna kailotti, Iidan yhtyessä laulukuoroon. Sanna käveli perse ketkuen Peten vierestä, pökäten tuolla pallopyllyllään tätä käsivarteen. Hetken mielijohteesta Pete läimäytti tuota jumalaista teinipersettä kämmenellään oikein kunnolla. “Auuuu..!! Setä..!!” Sanna laski tölkin ja kortit pöydälle, pyllistäen Petelle muka kärsivä ilme naamallaan. Ei ollut epäilystä, keneltä Iida oli oppinut kiusimisen taidot. Sannan farkut eivät loppupelissä olleet enää edes kunnolliset shortsit, perseposkien paistaessa langanpätkien välistä. “Puhalla siihen..!” Sanna valitteli liioitellusti. “Oo ny oikein!!” Iida nauroi ja kurotti kädellään, läsäyttäen Sannaa uudestaan perseelle. “Aii!! Senkin biatss!!” Sanna nauroi ja laski perseensä penkille. “Osaaks setä pelata teksasholdemii..??” Sanna kysyi ärsyttävästi, kaivaen kortteja askista. “Veikkaan, että oon pelannu sitä eka kerran jo silloin, kun te olitte vielä.. Kapaloissa..” Pete tokaisi, miettien lauseensa aika varmaa paikkansapitävyyttä. “Me tarvitaan pelimerkkejä, jos et tienny..” Pete jatkoi, nousten hakemaan kolmatta shottia. Sanna sekoitteli kortteja hajamielisesti, räystäsperse penkistä pitkälle työntyen. “Setä on oikeessa.. Pikku hetki!” Sanna juoksi nyt toiseen huoneeseen, rymistellen siellä hetken.

Peten kaataessa itselleen shottia, Sanna palasi pomppien keittiöön. Kädessään hänellä oli peltirasia, joka rämisi kovaäänisesti. Pete istui pöydän ääreen Sannan avatessa rasiaa. Se oli täynnä erikokoisia housun- ja paidannappeja. Sanna poimi kourallisen nappeja ja kippasi ne pöydälle. “Nää isommat napit on vaikka satasen arvosia.. Nää kahenkympin ja pienimmät kympin ja viitosen.” Sanna selitti tohkeissaan jakaessaan nappeja. Iida poimi itselleen kolme isompaa ja kolme neljän kappaleen läjää pienempiä nappeja, yhteensä viisitoista nappia. “Kultsibeibe.. Sä oot aina ollu niin hyvä matikassa..” Sanna kumartui ja antoi Iidalle suukon suoraan suulle. Iida kikatteli ja kohta tytöt imuttelivat kunnon kielaria keskenään.. Pete rykäisi hermostuneesti. Sanna vetäytyi penkilleen takaisin, hymyillen Petelle ärsyttävän seksikkäästi. Napit oli kohta jaettu ja peli saattoi alkaa. “Okei!” Sanna läpsäytti käsiään yhteen. “Säännöt on seuraavat.. Jos joku menettää kaikki pelimerkit, se saa ostaa itselleen uuden läjän nappei.. Mut siitä joutuu pulittaan yhen vaatekappaleen!!” Sanna selitti tuijottaen Peteä hymyillen. Iida taputti käsiään yhteen innoissaan kikatellen. Pete katseli tyttöjen niukkaa vaatetusta. Nämä teinitytöt olisivat perse paljaana alta aikayksikön, jos he eivät osaisi pelata..

Jatkuu..

11 kommenttia viestissä: “Iida ja Sanna, osa 1”

 1. armeijan leivissä says:

  Tää tarina on saanut minut monta kertaa valvomaan valtion patjalla ja olemaan aivan kovana ei tätä parempaa ajan kulutus tapaa olekkaan aivan huippu tarina.

 2. super mimmi says:

  Liian pitkä. En ees jaksanu lukee loppuun. Siis huono!!!!:-(

 3. Mirja says:

  Alku oli minusta aivan surkea,meni turhaksi väkivallaksi ja joka paikan SM toiminnaksi.
  Loppu pelasti sentään jonkin verran

 4. mael says:

  Pyh. Äkkiä osa 2 tulemaan, tässähän (toivottavasti) kohokohta vasta edessä. Hyväähän ei malta odottaa.

 5. KallenKalu says:

  Aina ku kiihotuin tarpeeks Sanna pieras tai sitä paskatti.. Ei yhtään orkkua.

 6. eräjorma says:

  mun mielestä juoni oli just hyvä! Lisää vaan:)

 7. Lukija says:

  Jospa se paha(iidan äiti) saa palkkansa viimeisessä jaksossa

 8. Bob says:

  Aivan loistava! Tällaista lisää

 9. Don says:

  Aivan käsittämättömän hienosti kirjoitettua matskua!!
  Ehdottomasti yksi sivuston parhaitenkirjoitettuja sarjoja.

 10. lisää says:

  lisää! odotan innolla mitä tapahtuu seuraavaksi 🙂

 11. mävaan says:

  Näitä Idan ja Peten novelli jaksoja on tullut paljon, mutta nyt alkaa homma mennä överiksi, ei juonen juonta.

Kommentoi

top