search
top

Vaimo prkl!

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (52 votes, average: 3.58 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Palautetta, kiitos!

Huh, olihan reissu. Tulomatka Helsinkiin kesti viikonlopun aamupäiväruuhkassa tuskaisen kauan, mutta vihdoinkin määränpää oli saavutettu ja pääsimme kirjautumaan sisälle hotelliin. Lapset oli jätetty kotiin, ja tämä oli kai sitten sitä kuuluisaa laatu-aikaa ja parisuhteen hoitoa, eli yhteinen aikuisten viikonloppureissu pääkaupunkiin, keskustan hotelliin, puolison kera.

Olemme molemmat noin nelikymppisiä, keskiluokkaisia, tavallisia suomalaisia. Vaimoke on aavistuksen verran minua nuorempi, ikäisekseen varsin tyylikäs daami. Vilkuilin rouvaani sivusilmällä hotellin vastaanotossa ja totesin että vuodet olivat kohdelleet häntä varsin armeliaasti, joskaan ikääntyminen ei voinut olla näkymättä. Kyseessä oli melko lailla tavallinen suomalainen nainen, joka piti itsestään huolta ja pukeutui laadukkaisiin vaatteisiin. Lyhyehköön runkoon oli vuosien varrella kertynyt muutamia lisäkiloja, ja olenkin aina miettinyt hänen olevan ”sopivasti lihava” eli massaa on saatu oikeisiin paikkoihin. Kireähköt farkut myötäilivät leveähköä lantiota paljastaen muodokkaan pepun kaaret, ja paitapusero korosti mukavasti jo parhaan terhakkuutensa menettäneitä C-kupin rintoja. Lyhyehkössä varressa kurvit tulivat mukavasti esille, ja tiedän että rouvani korostaa niitä mielellään. Nauravainen ja rento puoliso oli ilo silmälle ja tuntui että hänen hyväntuulisuutensa alkoi pikkuhiljaa tarttua meikäläiseenkin – olkoonkin että iltariennot oli puolison toiveista räätälöity kulttuurin ympärille.

Vastaanotosta valmistuttuamme aloitimme siirtymisen kohti hotellihuonetta. Joudumme molemmat matkustamaan työmme puolesta jonkin verran, eli hotellirutiinit ovat molemmille tuttuja. Yhteispeli on vuosien varrella reissatessamme hioutunut sujuvaksi, eli tiesin tarkalleen mitä seuraavaksi tapahtuu. Meikäläinen painuu suihkuun ja vaihtaa iltavarustuksen päälle ja sitten voinkin siirtyä hotellin baariin odottelemaan puolisoani. Hän tykkää laittautua aina rauhassa ja omaan tahtiinsa, eli pieni yksityisyys ei ole pahitteeksi. Tämähän sopii meikäläiselle, ja pian olenkin jo aulabaarissa nauttimassa jääkylmästä huurteisesta.

Onnekseni Kirsi on suhteellisen nopea laittautuja, ja juuri kun olen saanut ensimmäisen oluen alas kurkusta, puolisoni tulee aulaan ja vinkkaa että lähdetään kohti teatteria. Rakas vaimoni on laittautuneena kieltämättä melkoinen pakkaus – tyylikäs meikki, piukeat sopivasti lantion ja takamuksen muotoja korostavat siistit farkut ja kulttuuririentoihin sopivan asiallinen yläosa, joka myötäilee rouvani rintavarustusta, kaverinaan väljähkö takintapainen. ”Maistuis varmaan muillekin..” totean mielessäni ja tilaan meille taksin. Siirtymä käy sutjakkaasti kumijalan avulla, ja niin sitä hypätään kulttuurin pyörteisiin.

Vaikka en olekaan varsinainen korkeakulttuurin ystävä, ilta sujuu yllättävän nopeasti ja väliajalla laitan merkille rouvani normaalia kiivaamman tilaustahdin. Eihän hän normaalisti kumoa skumppaa noin nopealla aikataululla, puhumattakaan siitä että hän yllytti meitä ottamaan snapsit, ”kaatoryypyt” niin kuin hän itse asian ilmaisi. Näytöksen loputtua toteamme että ilta on vielä nuori, ja suuntaamme Helsingin keskustaan maistelemaan kesäisen illan menoa. Suunta vie tietenkin ensimmäisenä terassille, ja aika kuluukin mukavasti niitä näitä jutellessa ja ihmispaljoutta ihmetellessä. Huomaan että rouvani juomatahti ei osoita hiipumisen merkkejä, ja hän alkaakin olla aika levottomalla tuulella – näin käy yleensä silloin kun hän nauttii alkoholia. Olen joskus ehdottanut puolisolleni ryhmäseksiä, tai sitä että hän saisi nauttia luvallani vieraasta miehestä. Ideani tyrmättiin aikoinaan suoraan, kuulemma liian perverssinä.Siihen hän voisi kuulemma suostua että vieras katselisi meitä kun naimme. Tämä viimeisin kiihotti minuakin, ja olen aina välillä nostanut sitä esille normaalin avioseksin aikana, ja olen ollut huomaavinani että se kiihottaa Kirsiä. Eihän hän muuten ratsastaisi niin kiimaisena tai pyllistäisi niin rivosti ja pyytäisi minua ottamaan mitä haluan..eli ehkä sittenkin asia on muhimassa hänen mielessään. Maltan vielä mieleni ja päätän säästää ehdotukseni päivittämisen hieman tuonnemmaksi, tiedä vaikka nyt onnistaisi sillä puolisoni tuntuu olevan varsin estottomalla tuulella. Aikamme terassilla istuttuamme suuntaamme johonkin yökerhon ja pubin välimuotoon illan viiletessä.

Aikamme menoa katseltuamme päätän lyödä kaikki korttini pöytään – meni sitten syteen tai saveen. Kysyn puolisoltani, muistaako hän mitä aikoinaan hänelle ehdotin. Vastaus tulee arastellen: ”Joo, kyllähän minä, mutta enhän minä mitenkään..”. Keskeytän hänet ja totean että hänellä on vapaat kädet tänä iltana etsiä meille katselija. Kirsi menee aavistuksen verran hämilleen, puntaroi selvästi eri vaihtoehtoja, ja täsmentää sitten: ”Saanko valita millaisen vain..?”. Nyökkään ja toivotan metsästysonnea samalla kun asemoidun baaritiskille tarkkailemaan tilannetta.

Aika kuluu hitaanlaisesti, mutta huomaan heti että Kirsi menee tanssilattialle. Siellä aikansa jorailtuaan hän palaa tanssilattian vieressä olevaan pöytäänsä yksin. Hetken päästä suunta oli taas tanssilattialle, ja nythän alkoi tapahtua – pari tummaa poikaa liimautui rouvaani kiinni ja tanssi lähenteli enemmänkin soidinmenoja kuin normaalia diskotanssahtelua. Hetken jo mietin että näinkö tässä käy – vaimo astutaan kahden neekerimiehen toimesta. Onnekseni Kirsi näytti vain kiusaavan poikia, ja suuntasi pian takaisin pöytäänsä – tummat ystävät tulivat luonnollisesti mukana. Huomasin että miesten kädet kävivät Kirsin pepulla, ja toinen silitti rouvaani hiuksistakin..Hetken keskustelun jälkeen Kirsi lähetti sulhaskandidaatit matkoihinsa, ja suuntasi askeleensa minua kohti. Itsevarma hymy pilkehti hänen kasvoillaan kun hän tokaisi: ”Huomaatko, vielä olisi vanhallakin vientiä..arvaahan mitä parikymppiset kollit olivat vailla? Kehuivat että mulla on ghettobooty, mitähän sekin tarkoittaa..”. Naurahdin ja totesin arvaavani, ja kysyin että miksi hän ei kelpuuttanut heitä. Kirsi sanoi haluavansa jotain vielä parempaa – nuoren Suomi-pojan jolle voisi opettaa tempun jos toisenkin! Nyökkäsin myöntymisen merkiksi, ja läimäytin puolisoani pepulle todeten ”Menehän siitä!”. Kirsi lähti peppu seksikkäästi keikkuen tanssilattiaa kohti, ja salaa toivoin että hän tosiaankin löytäisi jotain kotiinviemistä..

Seuraavan tunnin aikana Kirsin pöydässä vieraili jos jonkinlaista ehdokasta, osa pääsi jopa tanssilattialle asti mutta lopputulos oli aina sama – ei jatkoon. Väliin mahtui myös muutama hidas kappale ja katsoin miten vieraat urhot eivät malttaneet pitää käsiään irti vaimoni muodokkaasta takamuksesta. Jotenkin tilanne samanaikaisesti vitutti ja kiihotti. Outoa.

Illan lähestyessä loppuaan Kirsi näytti vihdoinkin löytäneen mieleisensä sulhon. Mies oli tosiaankin nuori, liekö parikymppinen pitkä ja hoikka kaveri joka oli enemmänkin ujon kuin pelimiehen oloinen. Kirsi jututti poikaa pitkään, välillä he kävivät tanssimassakin ja sitten juttu taas jatkui. Kohta vale-pariskunta asteli luokseni baaritiskille, ja Kirsi esitteli meidät toisillemme: ”Tässä on Jarmo, mun mies – tässä on Pasi, meidän tuleva yleisöi..”. Huomasin miten vaikeaksi kaveri meni, ja alkoi änkyttää jotain siitä miten Kirsin piti olla yksin liikkeellä ja niin edelleen. Kirsi oli kuitenkin muuttunut röyhkeämmäksi ja totesi vain: ”Turha änkyttää, sä lähdet meidän mukaan ja saat katsoa meitä.”. Pasi tiedusteli suhtautumistani aiheeseen, ja kun totesin sen olevan ok, niin tunnelma vapautui aavistuksen verran. Joimme jäljellä olevat juomamme pois ja suuntasimme yhdessä kohti kävelymatkan päässä olevaa hotelliamme.

Matkalla huomasin miten puolisoni selvästi nautti tilanteesta – hän kehotti Pasia puristelemaan hänen peppuaan, ja he jopa suutelivatkin julkisesti minusta välittämättä. Tämän lisäksi tuore sulho kouri estottomasti vaimoni povea paidan alta – taisi sonnilla olla kovat muuhunkin kuin katseluun. En välittänyt tästä, itseppähän olin soppani keittänyt.

Hotellihuoneeseen päästyämme Kirsi halusi keimailla Pasille, ja alkoi riisua vaatteitaan teatraalisen hitaasti. Katsoin kun nuori urhomme riisui farkkunsa ja boxereissa pullotti lupaavasti, ilmeisesti katselukin kiihottaisi nuorta miestä. Kun Kirsillä oli enää pikkuhousut ja rintaliivit päällään, hän kävi Pasin syliin istumaan ja hankasi itseään poikaa vasten, vieden samalla kädet liivien verhoilemille rinnoilleen. Itselläni seisoi tässä vaiheessa jo julmetusti, ja riisuin housut ja tarjosin aisaani Kirsille imettäväksi. Hän komensi minut ensin alapesulle, ja kielihoito olisi ajankohtaista vasta sen jälkeen. Kävin nopeasti pesulla, ja kun puhdasta tuli, sain odottamaani käsittelyä, eli puolisoni istui vieraan sylissä, imien kulliani. Tämä tuntui taivaalliselta, ja Kirsikin taisi nauttia kun vieraat kädet hyväilivät hänen vartaloaan oman miehen sykkiessä suussa. Huomasin Kirsin olemuksesta että hän alkoi olla jo malttamaton, ja kysyin että joko pääsisin pukille – hän nyökkäsi myöntyvästi ja komensi minut selälleen sängylle. Sitten hän kiipesi hajareisin päälleni ja aloitti varovaisen ratsastuksen kasvot Pasiin päin. Huomasin kun vieraamme kaivoi vehkeensä esille ja aloitti runkkaamisen. Hetken kuluttua Kirsi halusi vaihtaa menosuuntaa, eli käänsi kasvonsa minuun päin ja tarjosi Pasille esteettömän näkymän herkkupeppuunsa. Tämä kaikki oli minulle liikaa, ja laukesin nopeasti puolisoni sisään..

Kirsi ei selvästikkään ollut vielä valmis, vaan kysyi minulta voisiko hän ottaa vieraan kalun rintojensa väliin. Lupasin että se on ok, mutta ei sitten mitään muuta. Kirsi tekikin työtä käskettyä ja pian vieras kalu souti vaimoni lollojen välissä. Hommahan ei tietenkään jäänyt siihen, vaan pian Pasin kanki ”lipsahti” Kirsin suuhun. Arvasin tietysti miten homma tulee päättymään, ja ei aikaakaan kun Pasi jo pumppasi vaimoani hotellivuoteellamme. Katselin vierestä kun vieras sonni astui lasteni äitiä, ja tilanne tuntui vähintäänkin kornilta. Samanaikaisesti kiihotti ja vitutti. Ajatukseni katkaisi Kirsin kirkaisu ”Ei sisään…!” ja katsoessani totesin varomisen olevan enää turhaa – nuoren miehen hikinen selkä kouristeli lähetyssaarnaajassa makaavan vaimoni päällä. Mietin jo hetken että annan tälle urholle äkkilähdön hotellihuoneestamme, mutta taas ajatus katkesi Kirsin huokaukseen : ”Ei voi olla totta, sehän kovenee uudestaan..”. Niinpä.

2 kommenttia viestissä: “Vaimo prkl!”

  1. minä says:

    hyvä

  2. Aisuri30v says:

    Lupaavan hyvä, harmillisen lyhyeksi jäi vain tuo itse kliimaksi eli vieraan sonnin paneminen.

Kommentoi

top