search
top

Tämä olisi voinut tapahtua mökillämme

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (19 votes, average: 3.53 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tarina voisi olla totta. Nainen, minä, paikka ja himomme on totta. Emme vain halunneet ottaa tätä askelta. Siksi se piti kirjoittaa.

Seuraava tarina ei ole totta, mutta se voisi hyvinkin olla. Nautin siitä, että se olisi. Nainen on totta. Paikka on todellinen. Välillämme on säpinää, mutta kumpikaan meistä ei ole halunnut, että se johtaisi pidemmälle. Tarinassa on otettu askel eteenpäin todellisesta tilanteesta. Tämä voisi siis tapahtua.

***

Olen lähtenyt mökille pariksi päiväksi. Laitan hänelle viestin leikillään, että “mökillä ja aivan yksin”. Hän vastaa: “anna osoite”. Leikimme tulella.

Hänen autonsa ajaa mökin pihaan ohjeideni mukaan. Näyttävä vaaleahiuksinen ja tummasilmäinen nainen nousee autosta. Halaamme tuttavallisesti kuten ystävät. On jo ilta. Tiedämme kumpikin sanomatta sekä sen, miksi olemme täällä ja miksi emme saisi olla. Nyt meitä kiinnostaa vain ensimmäinen seikka. Suhtaudumme toisiimme asiallisesti. Kysymme kuulumiset. Hän ihastelee kaunista järvimaisemaa. Sanon: “mukava kun tulit”. Hän sanoo “tietenkin”. Siinä on sanomaton sinetti välillämme. Jatkamme kuitenkin asiallista linjaamme. Esittelen hänelle mökin, tontin ja aitan, jossa vieraat yleensä nukkuvat. Mietin kylläkin, että toivottavasti sinä et.

Kerron, että sauna on lämmin. Vanhan puusaunan lämmittäminen kestää kauan ja olen laittanut sen valmiiksi. Kysyn, kiinnostaako saunominen. Hän sanoo, että tietenkin – hän on aina valmis mihin vain. Menemme saunalle. Kerron, että minulla ei ole uimapukua ja hän sano, ettei hänelläkään. Sanon, että olemme olleet sen verran tuttavallisia ja mutkattomia, että ei se varmaan haittaa. Hän on samaa mieltä. Riisumme kumpikin pukuhuoneessa ripeästi ikään kuin se olisi aivan tavallista. Saunan ovelle tultaessa katsahdan häntä ja hän näyttää jotenkin inhimillisemmältä kuin vaatteet päällä. Hän osaa pukeutua hyvin, mutta alastomana hän näyttää enemmän oikealta ja itseltään. Nelikymppinen nainen, jolla on upea vartalo, kauniit kasvot ja tumman ruskeat silmät, joihin jää jumiin. Vatsassa on pieni kumpu, mutta ei isoa. Ja, hän näyttää lyhyemmältä ilman korkokenkiä. Häpykarvoitus on kuten minusta naisilla kuuluukin, mutta varmasti hän on sitä hieman siistinyt. Niin, siis häpykarvoitus – nyt näen ensimmäisen kerran sen, mistä olen haaveillut.

Yhdessä olomme saunassa jatkuu edelleen rennossa ja mukavassa hengessä. Emme vieläkään puhu tapaamisemme tarkoitusperistä. Pari kertaa huomaan sivusilmällä hänen katsovan vartaloani. Ja toki oma katseenikin jo useaan kertaan vaellellut hänen rinnoillaan, pakaroillaan ja jalkovälissä. Kerran jo vaivuin hetkeksi ajatuksiini ja kuvittelin, miltä tuntuu, kun painan kasvoni hänen jalkoväliinsä. Havahduin pian, kun elimeni alkoi paisua lauteilla istuessamme. Ajattelin nopeasti jotakin muuta: ruohonleikkurin korjaamista – se oli epäseksikkääintä, mitä nopeasti keksin. En halunnut paljastua vielä. Hän kyllä taisi huomata asian, sillä hänkin vähän jännittyi. Meistä kummastakin tilanne on kihelmöivä näennäisen rennosta ilmapiiristä huolimatta.

Sovimme, että hän pesee ensin itsensä, koska hänellä menee hiusten kuivaamisessa aikansa. Mietin mielessäni, että ehdottaisinko sitä klassista. Siis: saisinko pestä selkäsi. Tavallaan minua houkuttaa vielä pitkittää tilannetta. Toisaalta olin kaavaillut mielessäni pitkää iltaa ja yötä hänen kanssaan. “Haluaisitko, että pesisin selkäsi – ihan kiltisti?”, kysyin. “Mietinkin, että pitääkö minun pyytää.”, hän naurahti ja mutisi hymyillen: “Hmm, vai kiltisti…”. Levitin saippuaa harjaan ja aloitin selän pesemisen hartioista. Kun tulin alaselkään huomasin hänen lantionsa keinuvan pienesti harjaamisen tahdissa. Kun paljas reiteni osui häneen pesemisen yhteydessä hän painautui pienellä liikkeellä vähän lähemmäksi sitä. Minulla alkoi yhä enemmän olemaan sellainen olo, että kihelmöivä odottaminen teki hänet jo hulluksi.

Olin joskus töissä hieronut hänen kipeitä hartioitaan. Laitoin harjan pois ja sanoin, että nythän olisi hyvä vähän pehmitellä hänen hartioitaan, kun ne olivat sopivasti saippuasta liukkaat. Laitoin käteni hänen hartioilleen ja pyrin löytämään kireitä kohtia tarkoilla otteilla. Hieroin myös olkapäitä ja käsivarsia. Siinä yhteydessä käteni hipaisi hänen oikeaa rintaansa ja huomasi nännin kovettuvan. Hänen nänninsä olivat aika isot kooltaan muutenkin ja niiden paisumista ei voinut olla huomaamatta. Otin vettä ja huuhtelin saippuat pois. Hän istui edelleen saunajakkaralla. Jatkoin vielä hieromista niskasta ja päästä. Tuntui hyvältä nähdä, miten hän rentoutui. Pään hieronnan yhteydessä tulin luonnostaan seisoneeksi lähempänä häntä. Kun reiteni koski hänen selkäänsä ja aistin hänen vartalonsa lähelläni, teki elimeni siitä omat johtopäätöksensä. Ja niinpä huomaamattani elimeni hipaisi häntä selästä. Ja, se sai sen kasvamaan entisestään. Ei se missään stondismitoissa vielä ollut, mutta selvästi paisunut.

Hän tietenkin huomasi asian ja nauroi: “Minä halusinkin nähdä, kuinka kiltti tämä osaa olla minulle.” Hän kääntyi jakkaralla otti elimeni käteensä ja suuteli sen vartta kevyesti. Muuta ei tarvittu ja elimeni paisui täyteen mittaansa. Mitään kysymättä hän otti elimeni suuhunsa ja alkoi imeä sitä. Hän selvästi halusi maistella ja tunnustella elintäni kielellään joka puolelta. Oli helppo huomata, että hän oli tehnyt tätä aiemminkin. Tottumaton nainen imijänä oli helposti joko liian kovakourainen tai sitten liian varovainen.

Silittelin käsilläni häntä hiuksista, kun hän ahkeroi elimeni parissa. Tunsin, että laukeasin pian ja yritin vetäytyä kauemmaksi hänestä. Hän ei kuitenkaan suostunut irroittamaan otettaan ja mutisi puoliksi elimeni suusaan: “Haluan, että jaksat olla kohta sisälläni kauan. Otetaan löysät pois.” Hän tiivisti tahtiaan ja pian laukesin. Juuri ennen laukeamistani hän otti elimeni suustaan ja jatkoi sen hyvänä pitämistä käsillään. Niin laukesin hänen rinnoilleen.

Olin rakastellut vaimoni kanssa pari viikkoa sitten. Siksi spermaa tuli paljon ja sitä valui rakastajattareni – se sana tuli ensimmäisen kerran mieleeni – rinnoillaan ja vatsallaan. “Olet taitava”, totesin hengästyneenä ja edelleen vähän hämmästyneenäkin. Otin lämmintä vettä ja huuhtelin spermoja hänen rinnoiltaan ja vatsaltaan. Nyt koskin ensimmäisen kerran kunnolla hänen vartaloaan. Hyväilin hänen rintojaan kevyesti samalla, kun huuhtelin. Menin polvilleni ja otin hänen toisen rintansa suuhuni. Pyörittelin nänniä kielelläni ja nipistelin kevyesti toista kädelläni. Toinen käteni vaelteli hänen alaselässään. Hän nautti selvästi hyvänä pitämisestäni. Minäkin tiesin olevani hyvä siinä, sillä olin saanut tästä palautetta niin vaimoltani kuin muiltakin naisilta. Minä olin aina ollut kiinnostunut siitä, miltä mikäkin asia tuntuu naisesta. Siksi kai osasin lukea naisen nautinnon merkkejä ja löysin sopivat tavat ja kohdat hyväillä.

“Lähdetäänkö ylös mökille”, ehdotin. “Haluaisin jatkaa kanssasi sängyssä”, jatkoin. “Toivottavasti, et liian kiltisti”, hän härnäsi.

Kuivasimme ja kävelimme peräkkäin mäen päällä olevalle mökille. Hän oli kietoutunut pyyhkeeseen ja katselin hänen reisiään ja sääriään kävelemässä polulla edelläni. Minusta nainen oli parhaimmillaan tällaisena, luonnontilassa. En ollut koskaan kaivannut asuja tai korkokenkiä sängyssä. Saunapuhdas nainen. Sellaisesta saisin kohta nauttia.

Aurinko oli jo laskemassa, mutta oli silti vielä lämmin. Katselimme yhdessä järvelle. Menin hänen viereensä ja vedin kädelläni hänet lantiotani vasten. Olimme vierekkäin pyyhkeet kummankin asuna. “Mitä Hanna”, kysyin. Hän katseli järvelle – ei minua – ja hymyili. “Juuri nyt on ihana olla nainen.”

Ajattelin ensimmäisen kerran tänä iltana hänen nimeään. Ja sitä, että pettäisin vaimoani. Se harmitti, mutta toisaalta olimme joskus puhuneet asiasta, että se voisi olla “ihan ok”. Olimme vaimoni kanssa kokeilleet muutaman kerran parinvaihtoakin, joten mikään perusavioliitto meillä ei ollut.

Hanna käänsi katseensa minuun ja samalla muu unohtui. Tajusin, että en ollut vielä koskaan suudellut häntä. Nostin kädelläni hänen leukaansa ja vei huuleni hänen huulilleen. Hitaasti maistellen huulemme nauttivat toisistaan. Osasimme tehdä asiat hitaasti sanattomalla sopimuksella. Suutelumme tiivistyi. Hänen kielensä kävi ensin suussani. Ja kohta oma kieleni kietoutui hänen kieleensä. Halauksemme tiivistyi suutelun myötä. Kummankin käsi veti toista lähemmäksi. Kädet vaihtoivat hiljalleen otettaan hartioista, alaselkään ja aina pakaroihin.

Halaus ja suutelu sai Hannan pyyhkeen hiljalleen löystymään hänen ympärillään. Eikä aikaakaan, kun pyyhe alkoi valumaan hänen päältään. Mökin verannalta oli näköyhteys naapurimökille. Mietin, että katseleekohan joku meitä. Se tuntui oikeastaan aika kiihoittavalle ajatukselle ja jopa toivoin, että näin olisi. Työnsin käteni Hannan pyyhkeen alle ja pudotin sen hänen päältään lattialle. Henna oli edessäni alastomana. Minulla oli edelleen pyyhe ympärilläni, mutta elimeni pullotti jo pyyhettä vasten. Hän alastomana – minulla vielä pyyhe. Se korosti entisestään Hannan naisellisuutta. Nyt totisesti toivoin, että naapurinikin näkisi himoiten hänet. Tuntui, että se teki Hannasta vieläkin upeamman.

Pudotin pyyhkeen päältäni ja johdatin Hannan sisälle mökkiin. Tempaisin päiväpeitteen pois sängyltä ja ohjasin Hannan sängylle selälleen. Hän avasi hieman jalkojaan ja näin kuinka hänen häpyhuulensa avautuivat turvonneina ja kosteina. Ajattelin, että tänään aloitetaan suuseksillä kumminkin päin. Hannan toive saada minut sisälleen sai vielä hetken odottaa. Suutelin ensin vasenta häpyhuulta. Sitten oikeaa. En tarkoituksellakaan koskenut klitorikseen, joka oli selvästi kutsuvana esille. Päätin pitkittää Hannan nautintoa vielä ja suutelin pillua alempaa, mutta en edes lähestynyt klitorista. Hanna kiemurteli sängyllä. Nauttien ja tuskissaan. Hitaasti työnsin etusormeni hänen sisäänsä. Hän oli aivan märkä – suorastaan valui. Liikuttelin sormeani hitaasti ja taivuttelin sitä kohden emättimen takareunaa. Samalla vein suudelmani yhä lähemmäksi klitorista. Ja kohta otin klitoriksen huulieni väliin ja nipistelin sitä kevyesti. Sitten nuolaisin klitorista ensimmäisen kerran. Hanna parahti. Liikuttelin samalla sormeani ja tiivistin nuolemisen rytmiä. Hannalla oli selvästi illan aikana paine kertynyt ja hän suorastaan valitti. Mietin jo, että satutanko häntä, mutta kiihkon lisääntyminen sai minut uskomaan, että olen oikealla tiellä. En ehtinyt pitää häntä hyvänä kauaakaan, kun hän laukesi huutaen. Hän siis todellakin huusi. Mietin, että mahtoikohan se kuulua naapuriinkin.

Elimeni oli jo valmiina uuteen koitokseen ja Hannan kiima oli tarttunut minuunkin. En yleensä ollut kovin hyvä rakastelemaan monta kertaa illassa, mutta Hanna oli sytyttänyt minut. “Haenko kondomit”, kysyin. Hanna sanoi, että hänellä oli edelleen kierukka ja että oli aina käyttänyt kondomeita suhteissaan, joita hänellä oli ollut pari vuotta sitten päättyneen avioliittonsa jälkeen. Niinpä työnnyin hänen paljaaseen pilluunsa.

Hanna ei ollut avannut silmiään sitten laukeamisensa ja näin, että hän vajosi yhä syvemmälle transsiin työntöjeni tahdissa. Tuntui, että Hanna tarvisti naimista ja pitkitetty nautintomme oli ajanut hänet hulluuden partaalle. Hannan pillu tuntui kiinteältä, vaikka hän oli synnyttänyt kaksi lasta. Nain häntä kuin eläin lähetyssaarnaaja-asennossa. Ajattelin, että eri asennot saisivat odottaa seuraavaa kierrosta ja tiivistin tahtiani. Hanna laukesi toistamiseen ja pian myös minä purkauduin hänen sisälleen.

Makasimme pitkään sisäkkäin paikallamme. Hengityksemme tasaantui hiljalleen ja olimme taas aivan hikisiä niin rakastelusta kuin saunan jälkilämmöstäkin. Kun vedin elimeni pois Hannan pillusta, valkea spermavana valui hänen persvakoonsa.

Lähdimme käymään alhaalla saunalla pesulla ja uimassa. Emme jaksaneet pukeutua, vaan heitimme pyyhkeet hartioillemme. En myöskään viitsinyt välittää naapuristamme. Huomasin hänen istuvan hiljaa paikallaan omalla terassillaan. Kun näköyhteys meihin katkesi, näin hänen vaihtavan paikkaa – käsi omalla elimellään. Nautintomme oli siis toisenkin nautinto.

Suussani maistui vielä Hannan pillu. Maku oli makea ja oikeastaan minun ei tehnyt mieli huudella sitä pois. Kävimme lyhyesti uimassa ja huuhtelin kuitenkin suuni saunassa.

“Kauhea nälkä”, totesi Hanna. En ollut muistanut tarjota vieraalleni syömistä ja hankkimani punaviinipullokin oli edelleen avaamaton. Emme tarvinneet alkoholia, vaan olimme huumaantuneet toisistamme. Otin jääkaapista iltapäivällä tekemäni kanasalaatin ja avasin viinin. Laitoin tulen takkaan. Asettauduimme vierekkäin syömään takan valoon hämärtyvässä loppukesän yössä. Emme puhuneet juurikaan, vaan söimme tulta katsellen. Hanna näytti collagepuvussaan hiukset laittamatta niin erilaiselle kuin töissä, jossa olin tottunut näkemään hänet meikattuna ja jakkupuvussa. Mietin asetelmaa ja tunteitani. Himoitsin häntä, en sanoisi rakastavani. Olin jotenkin tavoittavani näiden tunteiden eron vaikka olinkin huumaantunut Hannasta siinä vieressäni.

Kun olimme syöneet Hanna siiryi istumaan eteeni lattialla ja nojasi minuun niin, että oli käytännössä sylissäni. Emme edelleenkään jutelleet juurikaan. Katselimme takkatulta, mutta vartaloillamme oli vahvasti oma yhteys keskenään. Hanna tuntui naiselta. Olin monasti aiemmin nauttinut tunteesta, että oma vaimonkin tuntui vahvasti juuri naiselta ja muistin, miten himoitsin häntä, kun hän oli vierelläni. Osasin siis himoita kahta eri naista. Tämä oivallus innosti minua.

Hanna istui edelleen sylissäni lattialla. Silittelin häntä ja upotin välillä sormeni hänen hiuksiinsa. Käteni vaeltelivat hänen hartioillaan ja käsivarillaan. Hanna rentoutui edelleen ja nojasi tiiviimmin minuun. Tänä iltana olimme vain me kaksi.

Asento oli juuri sopiva tunnustelemaan Hannan rintoja collagepuvun läpi. Hanna vastasi kosketukseeni ja painautui yhä tiiviimmin minua vasten. Avasin hänen pukunsa vetoketjun ja löysin hänen paljaat rintansa. Hän ei ollut pukenut rintaliivejään. Nojasin Hannan selkään ja hyväilin hänen kumpaakin rintaansa takaapäin. Rinnat vastasivat hyväilyyni ja Hanna tuntui nauttivan tilanteesta täysin uppoutuneena. Tuli takassa alkoi hiipua, mutta meidän kummankaan tunne ei. Hivelin Hannan vartaloa ja vein käteni hänen jalkoväliinsä. Se oli taas melko märkä. Vasen käteni jatkoi rinnan hyväilyä ja oikean käteni etusormi upposi Hannan pilluun. Työnsin sormen kokonaan syvälle pilluun ja hieroin samalla peukalolla Hannan klitorista. Tätä jatkui aikansa ja oma elimenikin osoitti taas elonmerkkejä.

Nostin Hanna syliini. Hän tuntui painavalle ja teko vaikutti ennemmän romanttiselta ajatukselta, kuin sujuvalta elokuvien kohtaukselta. Nostin Hannan sänkyyn. Riisuin collagepuvun yläosan ja vedin collagehousut pois. Hannalla oli vielä pikkuhousut jalassaan. En aikaillut, vaan vedin pikkuhousutkin pois Hannan nostaessaan lantiotaan. Heitin omatkin vaateeni nopeasti pois. Tuntui taas hyvältä olla alasti ihokosketukessa Hannan kanssa.

Painauduimme tosiamme vasten ja suutelimme. Kummankin kädet hyväilivät toistemme vartaloita. Hannan maatessa selällään tuin toisella kädelläni hänen rintaansa ja hyväilin sitä suullani. Suutelin vatsaa. Häpykarvoituksen yläreunaa. Reisiä. Polvia. Sääriä. Nilkkoja. Varpaita. Palasin taas ylöspäin vetäen huuliani pitkin Hannan jalkoja. Hanna levitti jalkojaan ja näin kuinka turvonneet häpyhuulet avautuivat.

Tästä kierroksesta tuli nopea. Hanna ohjasi kädellään minut sisäänsä. Nautimme kumpikin täysillä sen lyhen intensiivien hetken, kun penikseni työntyi hänen pilluunsa. Samassa kumpikin villiintyi nopeaan rytmiin. Nain Hannaa niin nopasti ja lujaa, kuin pystyin. Hannan pillu imi minua itseensä jokaisella työnnöllä. Laukesin kolmannen kerran illan aikana. Hannastakin tämä näytti tuntuvan hyvältä. Olin varma, että illan ja aamun aikana tapahtuisi vielä paljon lisää. Kuten tapahtuikin.

2 kommenttia viestissä: “Tämä olisi voinut tapahtua mökillämme”

  1. Miespihalla says:

    40+. Kuten sanottua niin tarina voisi olla totta.

  2. Noin 50-kymppinen mummo says:

    Vähän liikaa tuollaista alastonta oloa. Kysyisin oletko jo aikuinen, sinä joka näitä kirjoitat, koska järkyttyisin syvästi jos olet alle 16. Toivon että vastaisit pian kysymykseeni.

Kommentoi

top