search
top

Madridissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (48 votes, average: 3.73 out of 5)
Loading...

En ollut koskaan ollut kovin sosiaalinen. Vietin paljon aikaa netissä jutellen erilaisten ihmisten kanssa eripuolelta maailmaa, mutta en elätellyt sen kummempia toiveita esimerkiksi miesystävän löytämisestä. Tykkäsin viettää aikaani ja jakamalla asioitani mukavien nettipersoonien kanssa. Ne, jotka osoittautuivat mielenkiintoisimmiksi ja luotettavimmiksi, lisäsin myös Facebookkiin ja jatkoin keskustelua siellä. Tunnelma oli kaverillisen rento ja jutut pysyivät pääasiallisesti ihan tavallisissa aihepiireissä. Juttelimme siitä, mitä teimme, harrastimme, millaisia olimme luonteeltaan… Olin toki maininnut monille olevani hieman ujo ja hiljainen, jonka takia virtuaalimaailmassa viihdyinkin. Ehkä kuitenkin halusin eläämäni jotain pientä säpinää – sen takia minä netistä lähinnä muita ihmisiä etsinkin.

Yksi tapaamistani henkilöistä oli 26- vuoden ikäinen espanjalainen mies, eli ikäeroa meillä oli reilut kuusi vuotta. Juttelimme tavallisista asioista ja vietimme aikaa yhdessä, ja hän tuntui herrasmiesmäiseltä ja hyväkäytöksiseltä nuorelta mieheltä. Olisin mielellään lisännyt hänet Facebook- kaverikseni, mutta hän yllätyksekseni kieltäytyi moisesta vetoamalla siihen, että lisäisi vain kaverinsa oikeasta elämästä naamakirjaan. Asiahan oli minulle ok. Sain kuitenkin nähdä tummaverikön kuvan – hän oli komea, noin 180cm pitkä, mustahiuksinen ja hyväkroppainen miehenalku. Hänen nimensä oli Leo. Luonteeltaan Luis oli rento ja kaverillinen, hän oli työskennellyt Espanjassa ja Australiassa ja hänkin vietti paljon aikaa internetissä lähinnä keskustellen.

Olin aikaisemminkin jo käynyt lomalla Espanjassa – tavanomaisella aurinkorantalomalla keskivertohotellissa. Tavattuani Leon minulle kuitenkin iski halu lähteä tuonne auringon luvattuun maahan uudelleen – en kuitenkaan viitsinyt kysyä Leolta suoraa mahdollista tapaamista, koska pelkäsin miehen pitävän minua liian tungeskelevana. Olihan hän suhtautunut suojelevasti jo Facebook- tilinsä levittämiseen netissä… En kuitenkaan voinut vastustaa kiusausta, ja löysin itseni lähes joka ilta eri lentoyhtiöiden sivuilta vertailemassa hintoja ja lähtöajankohtia. Päämäärä minulle oli selvä: Madrid. Voisin käyttää hyvänä tekosyynä sitä, että se oli Espanjan pääkaupunki jonka halusin tavattomasti nähdä ja kokea, vaikka perinpohjainen syy oli tietenkin nähdä Leo ja viettää aikaa hänen kanssaan. Ajatus sai perhoset lentelemään vatsassani – tunne oli kuin suoraan peruskoulusta, kun sen aikainen ihastukseni oli pyytänyt minulta lyijykynää lainaan. Se oli ihana tunne, kieltämättä. Samainen tunne sai minut kuitenkin ujoksi ja varautuneeksi – en koskaan ollut ollut hyvä näyttämään tai osoittamaan tunteitani, enkä halunnut pilata Leon ja minun ystävyyttä tunteilulla tai millään muullakaan. Leohan olisi voinut pitää minua ihan hulluna, jos mainitsisin, että olin tykästynyt häneen pelkän virtuaalimaailman välityksellä.

Olin taas viettämässä iltaa Leon kanssa pienessä chatissa jutustellen, kunnes päätin vihdoin rohkaista itseni ja ottaa esille sen, että olin tulossa muutaman viikon päästä Espanjaa. Kerroin Leolle, että olin löytänyt halvan lennon Madridiin ja yöpyisin luultavasti jossain keskustan hotelleista viikon ajan. En kuitenkaan maininnut mitään siitä, että haluaisin nähdä miehen – odotin Leon mahdollista siirtoa. Hän mainitsi asian olevan mahtavaa, ja kuten olinkin jo suunnitellut, hän ehdotti varovaisesti tapaamistamme. Hän kysyi, jos olisin tarpeeksi rohkea nähdäkseni hänet, ja teeskennellyn yllättyneesti vastasin myöntävästi. Esitin, että asia tuli minulle yllätyksenä – tai ainakin sellaisen vaikutelman halusin luoda!

Asia jäi kuitenkin odottamaan toteutumistaan. Juttelimme Leon kanssa niitä näitä iltaisin, ja matkani läheni ja läheni päivä päivältä. Minä tein kaikkeni näyttääkseni mahdollisimman edustavalta h- hetken tullessa: leikkautin hiuksiani, ostin uusia vaatteita ja alusvaatteita, söin terveellisesti ja liikuin laihduttaakseni muutaman kilon ennen matkaa sekä tietenkin valmistauduin koettelemukseen henkisesti. Ja kun matka viimein koitti, vaihdoimme Leon kanssa puhelinnumerot ja jäimme molemmat jännittyneesti odottamaan tapaamistamme. Minua pelotti, että Leo kuvitteli minut erilaiseksi kuin olinkaan – olihan mahdollista, että annoin netissä erilaisen kuvan itsestäni kuin oikeasti olinkaan!

Matkalla en pystynyt keskittymään oikein mihinkään, ajattelin vain sitä, että pian tapaisin Leon, henkilön, jonka kanssa olin keskustellut kaikki nämä illat tähän päivään saakka. Lentomatka kului hitaasti ja perille päästyäni pienten mutkien kautta pääsin vihdoin ja viimein hotellille. Se oli suurehko, vilkas hotelli täynnä turisteja: jo heti sisään astuttuani kuulin puhuttavan norjaa, ruotsia ja englantia. Luikin nopeasti huoneeseeni ja levittelin tavarani hotellihuoneeseen, kaivaen esiini läppärini. En tapaisi Leoa vielä tänään, sillä hänellä oli ollut töitä ihan iltaan saakka. Käytin aikani hotellin lähialueiden tutkimiseen, shoppailemiseen ja itseni valmistamiseen huomista varten. Illalla koitin tavoittaa Leoa internetin välityksellä, mutta mies ei ollut paikalla. Jännityksen kipristellessä vatsassani kävin nukkumaan yrittäen kadottaa mielikuvat huomisesta. Halusin rauhoittua ja nukkua jotta olisin parhaimmillaan huomenna!

Minun oli tarkoitus tavata Leo pienessä kulmakuppilassa, noin kolmen kilometrin päästä hotellilta. Olin tullut paikalle jo puolituntia sovittua aikaisemmin, sillä halusin ehdottomasti olla paikalla ennen Leoa. Ajatus rauhoitti minua hiukan. Paikalle päästyäni tilasin vettä ja ostin sanomalehden, sillä olin opetellut lukiossa espanjaa ja osasin siis lukea jotain kyseisellä kielellä. Ruokaa tai naposteltavaa tuskin olisin saanut edes alas, ja vaikka kuinka yritinkin vaikuttaa huolettomalta ja rennolta, käteni tärisivät yrittäessäni lukea sanomalehteä. Ihmisiä pörräsi ympärillä ja koitin tavoitella Leoa katukuvasta. Tunnelma oli jännittynyt. Inhosin sitä tunnetta!

“Hola?”, kuulin sanottavan takaani espanjaksi. Käännähdin, enkä oikein tiennyt, mitä minun pitäisi sanoa tai reagoida. Tunnistin Leon heti. Hän oli yhtä komea ja karismaattinen kuin kuvissa, mutta tunsin itseni epämukavaksi ja luonnottomaksi. En ollut koskaan osannut käyttäytyä luonnollisesti näissä tilanteissa… Laskin sanomalehden pöydälle ja nousin ylös. Kasvoillani oli pieni hymy tarkkaillessani Leoa katseella. Hän oli komea, ja hän selvästi odotti, että sanoisin jotain… Tervehdin häntä englanniksi, ja Leo antoi minulle espanjalaiseen tyyliin kaksi poskisuukkoa.

Pienen alkujännityksen häivetessä aika kului sutjakammin ja tunnelma rentoutui. Juttelin Leon kanssa espanja-englanniksi niitä näitä, ja noin tunnin kuluttua päätimme lähteä kahvilasta kävelemään kadulle. Leo oli komea ja hauska, eikä hän näyttänyt kovin pahasti minustakaan ajattelevan. Juttelimme siitä, miten matkani oli sujunut, mitä hän oli tehnyt töissä ja myös siitä, kuinka outo tilanne oli tavata nettituttu myöhemmin oikeassa elämässä. Tulimme kuitenkin yhteiseen päätökseen siitä, että se oli kuin olikin ollut kannattavaa – tulimme hyvin juttuun! Tunnelman rentoutuessa entisestään tunsin taas perhosia vatsassani – Leo oli komea enkä olisi pistänyt pahakseni lähempääkin tuttavuutta… En kuitenkaan vihjaillut mitään niin sanoilla kuin käytöksellänikään, koska en halunnut nolata itseäni tekemällä jotain, jota Leo tuskin oli edes kuvitellutkaan. Kierrellessämme pieniä, ahtaita kauppoja en kuitenkaan voinut olla koskematta kehollani Leoa vahingossa. Yllätyksekseni Leo ei kuitenkaan vaikuttanut vaivautuneelta tai pahoitellut sitä, että oli ollut tielläni – sen sijaan mies hymyili ehkä hiukan flirttaavastikin. Tai ehkä minä vain kuvittelin sen… En ollut varma, oliko Leon katseessa ja ilmeessä oleva kiusoitteleva sävy omia toiveajatuksiani vai ihan todellisuutta. Siitä olin kuitenkin ihan varma, että tunnelma oli jotenkin avoimepi. Leokan ei epäröinyt koskettaa hiuksiani ihastellessaan niiden vaaleahkoa väriä. Nautin miehen kosketuksesta.

Vietimme muutaman tunnin kaupungilla jutellen, nauraen ja viettäen aikaa, kunnes emme enää osanneet keksiä mitä tekisimme. Ehdotin Leolle, että voisimme käydä syömässä jossain kunnon ravintolassa, ja tämä passasi miehelle paremmin kuin hyvin. Päätimme kuitenkin piipahtaa hotellillani ennen sitä, koska tarvitsin lisää rahaa mukaan – turvallisuussyistä olin jättänyt visakorttini hotellille ja pidin mukanani vain käteistä. Matkasimme hotellilleni, ja Leo tuli mukanani hotellihuoneeseeni. Tunnelma oli kääntynyt ehkä hieman intiimiksikin, kun hotellihuoneessa ei ollut enää ketään muita kuin me kaksi. En oikein tiennyt, miten suhtautua tilanteeseen. Etsiessäni tarvittavia tavaroita laukustani Leo tuli vierelleni, saaden minut hätkähtämään hiukan – mies tuli yllättävänkin lähelle. En ollut varma, halusiko hän sanoa jotain vai oliko tuo tavallista espanjalaista sosiaalisuutta ja ystävällisyyttä. Inhosin omaa epävarmuuttani, mutta en päässyt siitä eroonkaan. Samalla pidin kuitenkin tilanteesta. Ilmassa oli sähköä. En kiirehtinyt. Vaikka olinkin jo löytänyt lompakkoni, viivyttelin siinä matkalaukulla Leo vieressäni. Vilkaisin miehen kasvoja ja hän seuraili touhujani hymyillen minulle.

En halunnut lähteä vielä, joten sanoin Leolle vaihtavani vielä vaatteeni. Kaivoin laukustani hieman juhlavamman paidan, ja sanoin meneväni vaihtamaan vaatteni WC- tiloihin. Yllätyksekseni Leo kuitenkin kieltäytyi sanoen, ettei halua olla vaivaksi ja voisin vaihtaa vaatteeni ihan tässä – hän voisi olla katsomatta. Huomasin sanoissa kuitenkin pientä vihailua – nyt olin siitä ihan varma. Suostuin ja käännyin niin, että selkäni oli Leoa kohden, ja aloin vaihtamaan paitaani hitaasti. Tunsin sydämeni tykyttävän, en tiennyt, miten Leo asiaan suhtautui. Ehkä hän olikin vain viattomasti tuntenut olevansa haitaksi eikä häntä oikeasti kiinnostanut pätkääkään se, että olin juuri vaihtamassa paitaani… Tiesin, että minulla oli tapana herätellä toiveita jostain turhasta…

Hätkähdin. Pysähdyin. Oli ollut hiljaista. Leo oli lähestynyt minua ihan huomaamatta. Nyt mies seisoi aivan takanani ja oli asettanut kätensä toiselle rinnalleni saaden minut pysähtymään, lähes jäätymään. En tiennyt mitä tehdä, vaikka pidinkin kosketuksesta. Miehen olemus oli kysyvä mutta hellä.

“Haittaako?”, hän kysyi espanjaksi, ja hetken hiljaisuuden päästä sain vingahdettua että ei. Tunsin jalkovälini kastuvan hiukan. Pidin kosketuksesta, vaikka miehen käden ja paljaan ihoni välissä olivatkin vielä uudet, punaiset rintaliivini. Mies tuli lähemmäs minua niin. Hän seisoi takanani, en nähnyt hänen kasvojansa mutta nyt hänen molemmat kädet hyväilivät rintojani. Olimme hiljaa. Hän kokeili nännejäni, jotka olivat jo nousseet koviksi.
“Ei haittaa?”, hän toisti esittäen kysymyksen hieman retorisesti. En vastannut, vaan annoin hänen kätensä seikkailla rinnoillani. Hänen kosketuksensa oli pehmeä, mutta miehisen ronski ja varma. Hän sujautti sormensa rintaliivieni sisälleni ja tunnusteli niitä varovasti. Hän hieroi nännejäni ja painautui minua vasten niin, että tunsin hänen erektionsa takapuoleani vasten. Nautin tilanteesta ja olin hyvin kostunut jalkovälistäni. Hetken kuluttua mies siirsi kätensä olkapäilleni, ja ohjasi minut hellästi sängylle istumaan ja makaamaan. Hän katsoi minua, hymyillen hiukan. Hän halusi tätä. Ja niin halusin minäkin. En tiedä, oliko hän suunnitellut tätä vai oliko hän vain tarttunut tilanteeseen, mutta pidin siitä ja rakastin sitä. Rakastin kosketusta.

Leo riisui rintaliivini ja kumartui ylleni suudellen nännejäni ja hyväillen niitä sormillaan ja kielellään. Hän suuteli minua myös huulille, ja vastasin kosketukseen ja suuteluun. Olin kiihottunut. Halusin Leon. Hän hyväili vatsaani ja jalkojani, vaikka minulla oli vielä farkut jalassa. Hän hyväili hellästi jalkoväliäni saaden minut hieman kärsimättömäksi. Avasin farkkujeni napin ja hän veti housut jalastani, kuitenkaan riisumatta vielä pikkuhousujani. Hän jatkoi hyväilemistäni, hyväillen myös kostunutta vaginaani pikkuhousujen päältä. Hän kumartui uudelleen minua vasten niin, että nyt hän oli kokonaan päälläni. Tunsin hänen kovan peniksensä hierovan pilluani, kun hän suuteli minua suulle. Sitten hän veti kätensä alas, hieroen hieman klitoristani pehmein ottein. Tunne oli ihana ja kiihottava. Sydämeni hakkasi. Leo oli niin kokeneen oloinen ja varma otteissaan. Hän sujautti sormensa pikkuhousujeni alle ja tunnusteli märkää vittuani vetäen sitten pikkuhousuni kokonaan pois jalastani. Toisella kädellään hän hieroi nänniäni, toisella hyväili jalkoväliäni. Hän oli hiljaa, hymyili, mutta huomasin hänen haluavan minua enemmän kuin mitään muuta. Hän oli kiimainen ja hän selvästi nautti minusta vähintään yhtä paljon kuin minä hänestä. Avasin haarojani ja annoni itseni kokonaan miehelle.

Hän suuteli rintojani, valuen koko ajan alemmas. Hän antoi kiusoittelevasti yhden suukon pillulleni, suukotellen sitten myös reisiäni. Halusin hänet sisääni nyt – halusin häntä niin paljon, että inahtelin, lähes kerjäsin hänen kovan peniksen sisälleni. Voisin suudella sitä, upottaa sen nieluuni, imeä, ihan mitä vain. Tunsin Leon sormet taas jalkovälilläni. Hitaasti ne työntyivät sisälleni. Inahtelin. Hän suuteli nännejäni, siirtyen sitten alaspäin ja pysähtyen jalkovälilleni. Hän nuoli sitä, imi, siirtyen sitten nuolemaan ja hyväilemään klitoristani kielellään, työnnellen kahta sormeansa rytmikkäästi sisääni. Tunne oli niin ihana ja vastustamaton, että olisin halunnut hänet sisälleni nyt ja heti. Toisella kädellään hän siveli rintojani.

Sitten hän pysähtyi, avasi farkkujensa soljen vetäen myös bokserit jalastaan. Näin hänen kovan, suurehon peniksen, jonka pää oli kostunut ja joka oli valmis työntymään sisääni ja antamaan minulle maksimaalisen tyydytyksen. Nousin polvilleni ja mitään sanomatta otin kalun suuhuni, imien sitä hartaasti ja halukkaasti. Leo nautti siitä, vaikka tukahduttikin ulvahduksensa silkasta mielihyvästä. Nautin, että sain pitää hänen peniksensä suussaan. Imin sitä, nuolin sitä, otin sen kokonaan itselleni. Kun Leo oli lähellä tulemista, vetäydyin makuulleen ja Leo kumartui päälleni. Hän käytti sormiaan pyhimmässäni ja hieroi hieman klitoristani. Tiesimme olevamme valmiita. Halusimme sitä molemmat, halusimme olla yhtä, hän halusi työntää tuon suurehkon kalun sisälleni ja minä halusin sen sisälleni juuri nyt. Avasin haarojani ja Leo asetti sen paikoilleen, työntyen sisääni hitaasti ja nautinnollisesti. Tunne oli mahtava, se oli sanoinkuvaamaton. Rakastin sitä, kun täytyin hänen peniksestään. Se venytti aukkoani ja nautin siitä. Leokin nautti kireähköstä pillustani, hänen kasvoillaan oli ilme, joka kieli mielihyvästä.

Hän aloitti työntämisen hitaasti, nauttien jokaisesta hetkestä, kun saimme olla yhtä, tuntea toistemme lämmön ja tuottaa toisillemme mielihyvää. Hän pani minua antaumuksella ja minä annoin itseni kokonaan Leon käyttöön. Annoin hänen työntää kalunsa syvelle vittuuni, halusin olla kokonaan hänen. Nautin jokaisesta työnnöstä ja vedosta. Mukailin liikettä lantiollani, kipristelin mielhyvästä, ääntelin, tarrauduin Leoon käsilläni. En välittänyt, jos hotellinaapurini sattuisivat kuulemaan jotain. Olin taivaassa. Leo oli minussa.

En tiedä, kauanko panimme. Nautimme, hiljensimme tahtia välillä, välillä nopeutimme… Jokainen hetki oli täynnä euforiaa. Kun viimein tunsin huippuhetkeni lähestyvän, tunne oli niin mahtava ja hyvä, etten pystynyt pysymään paikallaan. Liikehdin, köyristelin, painauduin tiukasti sänkyä vasten ja litistin itseäni Leoa vasten. Tunsin, kuinka Leo kiihdytti tahtiaan. Tunsin olevani täynnä hänen penistään. Minun oli pakko huutaa silkasta mielihyvästä, en voinut ilmaista sitä paremmin. Tunsin räjähtäväni.

En edes tiennyt, mitä näin. Tuskin mitään. Olin niin painautunut Leoa vasten, vedin itseäni urosta vasten, vittuni supisteli ja kehoni tuntui kramppaavan. Tunne oli mahtavin mitä koskaan olin tuntenut. Se kesti hetken aikaa, laantuen sekunti sekunnilta. Leo kiihdytti tahtiansa ja puristi rintojani, ulvahdellen. Hänen peniksensä sykki sisälläni ja parin voimakkaan, hyvin syvälle ulottuvan työnnön myötä tunsin vaginani täyttyvän hänen siemennesteestään, jota hänen peniksestään tuli voimakkaasti. Hän työntyi minuun, veti itseään pois ja työntyi uudelleen. Olimme molemmat hiessä, mutta hyvin, hyvin tyytyväisinä. En voinut sanoa sanaakaan. Hetken kuluttua Leo vetäytyi pois sisältäni, romahtaen makuulleen viereeni. Katsoimme toisiamme. Olimmeko osanneet odottaa tätä?

En tiedä. Mutta olimme tyytyväisempiä kuin koskaan. Olin vieläkin täynnä tuota mielihyväntunnetta. Seksi Leon kanssa oli ollut parempaa kuin koskaan. Ja haluaisin kokea sen uudelleen. Eikä epäilystäkään, etteikö Leokin.

2 kommenttia viestissä: “Madridissa”

  1. lammas says:

    Ihana tarina!Tätä lisää!

  2. heivaan says:

    Nyt kun vielä päätät oliko kyseessä Luis vai Leo, niin hyvä tulee 🙂

Kommentoi

top