search
top

Korttipelin jälkeen

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (33 votes, average: 3.67 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkoa tarinalle korttia pelaamassa. :)

Ystävienkeskisestä korttipelistä oli kulunut noin viikko, kun Juha otti minuun yhteyttä. *Lutka, tule minun luokseni huomenna klo 18. Ohjeet ovat paketissa ovesi takana.*, sanoi tekstiviesti. Hämmästyin suuresti ja raotin varovasti ulko-oveani. Siellä totisesti olikin paketti, jonka päällä oli kirjekuori, joka oli osoitettu minulle. Avasin kirjekuoren vapisevin käsin ja sieltä tuli lyhyt ja ytimekäs viesti: “Tässä laatikossa on huominen asusi. Odotan sinun olevan täsmällinen. Jos et tule, viime viikolla otetut valokuvat lähtevät levitykseen. Sinä olet ainut kuvista tunnistettava henkilö.” Tunsin punan nousevan kasvoilleni ja nykäisin äkkiä paketin sisään ja oven kiinni.

Tunsin sydämeni hakkaavan, kuin se yrittäisi päästä rintalastani läpi. Avasin varovaisesti paketin ja sieltä löytyi kaunis punamusta alusasusetti. Puolikorsetti, joka jätti rinnat paljaiksi ja alushousut, jotka olivat avohaaraiset. Punastuin vielä äskeistä voimakkaammin kun tajusin, miten pornolta näyttäisin näissä vaatteissa. Ja sovitinkin ne päälleni. Katsoessani peiliin, en tiennyt tulisiko itkeä vai nauraa. Kieltämättä olin houkutteleva näky rinnat tyrkyllä ja alushousujen täysin verhoamaton takapuoli tarjolla. Tunsin pimppini valahtavan märäksi, kun mietin mitä Juha tästä sanoisi.

Pian tuli huominen ja vatsa täynnä perhosia käänsin autoni nokan kohti Juhan kotia. Hän asui lähes toisella puolella kaupunkia, joten olin laittanut pitkän takin päälleni, jotten aiheuttaisi liikenneonnettomuutta olemattomalla vaatetuksellani. Olin myös päättänyt tehdä parhaani , että Juha olisi tyytyväinen minuun, joten olin laittanut kevyen meikin ja täyteläisen punaista huulipunaa. Lisäksi olin laittanut hiukseni kahdelle saparolle pääni molemmin puolin, jolloin näytin huomattavasti nuoremmalta ja viattomammalta. Asu tietysti hieman vähensi tuota viattomuutta.

Kun saavuin Juhan kotiin, soitin tärisevin sormin ovikelloa ja toivoin sydämenipohjasta, että naapureita ei kulkisi rappukäytävässä kun riisuin takkini pois. Kului kiduttavan pitkä hetki, ennen kuin kuulin Juhan askeleet eteisessä. Ovi rämähti auki ja jouduin hypähtämään alta pois, ettei se kolahtanut minuun. Tunsin rintojeni heiluvan vailla tukea ja tunsin Juhan tuijoteuksen kropassani. “Sisään”, kuului käsky ja astuin aikailematta Juhan asuntoon. Jokin sisällä oli muuttunut. Tuo pienehkö yksiö, joka viimekäynnillä oli ollut minimalistisesti sisustettu, oli nyt täynnä jos jonkinmoista telinettä ja köyttä ja kahleita. Vedin terävästi henkeä sisään ja muistutin itseäni, että tämä oli pakko tehdä, jos en halunnut valokuviani internettiin. Minua 5 miehen kanssa. Muisto laittoi taas mahlani liikkeelle ja tunsin pienen tipan valuvan reittäni pitkin.

Juha käveli taakseni ja kiersi siitä eteeni, kuin olisi tarkastamassa koiraa koiranäyttelyssä. Olin todella tehnyt parhaani miellyttääkseni. Olin poistanut jok’ikisen kainalo- sääri- ja häpykarvan, pessyt hampaat kolmesti, samoin kuin kaikki muutkin kohdat kehossani. Tärisin Juhan katseen alla ja yhtäkkiä hän puhui vihaisesti: “Miksi sinulla oli takki mukana?” Hämmästyin kysymystä. Oliko hän olettanut minun tulevan koko matkan lähes alasti? Olin kuitenkin oven takana ollut hänen vaatimassaan asussa. “Se oli vain matkalle.” sain sanottua ääni täristen. Tiesin Juhan nauttivan alistamisesta ja erityisesti rankaisemisesta. Olimme monet kerrat jutelleet aiheesta lähinnä vitsaillen, mutta tämä oli totisinta totta. Pian tunsinkin Juhan käden lävähtävän pakaralleni ja vinkaisin. Se sattui yllättävän kovaa.

Juha tarttui käteeni ja selvästi halusi jo päästä asiaan. Hän talutti minut istumaan sohvalle ja asetteli minut siihen polvi-istuntaan jalat haralleen. Seuraavaksi hän sitoi silmäni liinalla ja nyki sen niin, että en varmasti näkisi mitään. Sitten hän lähti, ja minä jäin sokeana pinnistelemään kuullakseni jotain, mikä antaisi minulle edes pienen tiedon tulevasta. “Taisit nauttia viime viikkoisesta” Juha kysyi ja minä nyökkäsin häpeissäni, ja tunsin punan kohoavan taas kasvoilleni. “Huora” Juha sihahti ja tunsin kuinka hän iski paljaille rinnoilleni, tällä kertaa pienellä ruoskalla, jossa oli monta solmupäistä lateksisuikaletta. Huudahdin taas kivun tullessa yllättäen. Juha piiskasi minua vielä rinnoille pari kertaa ja hyväili niitä sitten kädellään. Huokailin tyytyväisenä hänen taitavien sormiensa venyttäessä nännejäni, jotka olivat jo kivikovat. “Sinähän nautit tästä” Juha kuulosti hieman yllättyneeltä ja läimäytti rintaani kädellään. Vinkaisin hiljaa ja nostin katseeni häntä kohti näkemättä kuitenkaan mitään.

Juha oli taas kadonnut läheltäni ja pian tunsin, kuinka hän tarttui toiseen saparooni ja nykäisemällä sai minut seisaalleni. Sitten hän “talutti” minut vetämällä kivuliaasti hiuksistani X-mallisen telineen luo. Siinä oli nahkaremmit, jotka hän sitoi ranteisiini, nilkkoihini ja vyötärölleni. Pian tunsin höyhenten kutittelua rinnoillani, jonka jälkeen hän löi minua nahkaisella lätkällä. Hetken hän keskittyi rintoihini ja jonkin ajan päästä hän siirtyi nivusiini ja reisieni sisäpintaan. Iskujen kovuudet kasvoivat ja tunsin ihoni punoittavan jo aivan punaisena. Kuulin Juhan huokaisevan tukahtuneesti ja pian tunsinkin nänninipistimien puristuvan nännini ympärille, ja sitten toiselle. Kipu ei ollut kovin kova ja kun niihin ei koskettu, ne tuntuivat melko kiihottaviltakin.

Juhan käsi hakeutui haaroihini ja avasi tien sormilleen alushhousujen välistä. Hän huokaisi kun tunsin mahlojeni valuvan reisillä ja vasta tässä tilanteessa minäkin tajusin, kuinka kiihottunut olinkaan. “Tuo oli rangaistus takista” Juha sai takelleltua märän ja karvattoman pimppini viedessä hänen huomionsa. “Nyt on minun nautintoni vuoro.”, hän huokaisi ja irrotti minut rististä. Hän talutti minut makuuhuoneeseen, jossa hän heitti minut selälleni sängylleen. Ehdin jo miettiä, että nyt hän panisi minua, vihdoin, mutta tunsinkin köyden kiertyvän ranteideni ympärille ja sidotut ranteeni kiinnitettiin sängynpäätyyn. “Jos olet nätisti, saat pitää jalkasi vapaina.”, Juha kuiskasi korvaani ja nyökkäsin. Hän nosti silmilläni olevaa liinaa sen verran että nenäni ja suuni tulivat esiin, mutta en vieläkään nähnyt mitään. Juha riisui housunsa ja asettui rintani päälle istumaan ja alkoi työntää kaluaan suuhuni. Kuulin myös samalla omituisen *klik* äänen ja avasin suuni ammolleen, jotta Juhan iso kalu mahtui sinne. Sama omituinen ääni kuului uudelleen, ja tajusin Juhan ottavan lisää valokuvia. Nyt kalu oli puoliksi suussani ja Juha komensi:”Ime sitä.” Aloin parhaan taitoni mukaan imeä tuota isoa kalua suussani ja Juha alkoi painaa sitä syvemmälle ja taas vähän matkaa pois ja sitten taas takaisin syvemälle. Imin ja lutkutin kalua, kunnes huomasin Juhan olevan jo orgasmin rajamailla. Hieraisin miellyttämisvimmassani terskan reunaa varovasti hampaillani, ja tämä työnsi Juhan rajan yli ja tunsin ensimmäisen spermaryöpyn suussani. “Niele joka tippa!” Juha huusi orgasminsa pyörteissä. Pian ryöppyjä tuli monta lisää ja yritin niellä parhaani mukaan ja mielestäni teinkin hyvää työtä. Yksi pisara eksyi suupieleeni ja nuolaisin sen kielelläni takaisin suuhuni.

Juha siirsi kasvoillani olevaa kangasta ja hymyili minulle varovasti. “Oletpas kiltti tyttö, saat siitä palkinnon.” Juha huokaisee ja alkaa siirtyä kohti alapäätäni. Tiedän siellä häntä odottavan märkä vako, koska en muista koskaan nauttineeni suihinotosta noin kovasti. Juha riisuu alushousuni ja hieraisee sormellaan klitoristani, joka tuntuu paisuneen sitten viime kosketuksen. Huokaisen hiljaa hyvänolonsykäyksen kulkiessani vartaloni läpi Juhan hyväillessä klitoristani ja pian tunnen hänen kielensä työskentelemässä. Alan huokailla taas ehkä turhankin kovaa, mutta nautinto on suunnaton. Juha työntää sormensa sisääni, ja kohta toisenkin, ja minä alan vääntelehtiä hänen otteessaan. “Paikallasi, tai minun täytyy sitoa jalkasikin ja antaa sinulle rangaistus.”, Juha sanoo ja varoittamatta läimäyttää klittaani avokämmenellään. Huudan, mutta pelätessäni, että hän lopettaa hyväilyni, pysyn paikallanni. Tunnen Juhan virneen häpyäni vasten ja pian hän alkaa hellästi hampaillaan näykkiä klitoristani nuolaisujen välissä ja tunnen lihasteni jännittyvän. Jalkani alkavat puristaa Juhan päätä jalkojeni välissä ja kun Juha taas näykkäisee klitoristani, laukean huutaen.

Kun palaudun pilvistäni, tunnen Juhan olevan jalkojeni välissä ja levittämässä reisiäni mahdollisimman kauas toisistaan. Huokailen voimattomana hänen lihaksikkaan kehonsa alla ja ruokilen että hän työntyisi jo sisääni. Juha huomaa innokkuuteni ja kiusaa minua vielä lisää kierittämällä saparoni hänen kätensä ympäri ja tukistamalla minua hellästi kysyen:”Mitä lutka haluaisi?”. Haukon henkeäni Juhan otteen kiristyessä ja huokaan:”Sinut.” Juha virnistää voitonriemuisena ja palaa jalkojeni väliin ja alkaa työntämään paksua kaluaan sisääni. Huokailen ja valitan sen auratessa tietä syvälle tiukkaan pyhäkkööni ja kun hän on pohjassa asti, hän vetää itsensä yhtä hitaasti ulos. Vaikeroin ja yritän pitää hänet sisälläni. Himoni on kasvanut suunnattomaksi ja haluan vain että hän panee minua kovaa. “Kovaa…” saan kuiskattua ja Juha kohottaa toista kulmakarvaansa. Katson häneen anoen ja sitten hän antaa mennä.

Tunnen kuinka hänen kalunsa uppoaa täydellä vauhdilla sisääni ja hitaasti ulos, ja sitten taas kovaa sisään. Huudan kiimasta ja kivusta ja Juha jatkaa tätä kaavaa. Kovaa sisälle ja hitaasti ulos. Tunnen hänen kivestensä läiskähtävän peppuani vasten. Pian tunnen orgasmini kasvavan syvällä sisälläni ja tunnen värinän. Juhakin tuntee sen ja aloittaa hirvittävän takomisen. Laukean taas hänen syliinsä ja hänkin pysähtyy pian ja huutaen nimeäni hän laukeaa syvälle sisääni.

Huohotamme sängyllä vierekkäin, kunnes Juha kiipeää ylemmäs sängyllä ja tarjoaa kaluaan minulle puhdistettavaksi. Yritän pudistaa päätäni. Olen väsynyt, minut on naitu ihan puhki ja en pidä siitä mausta, mutta Juha vetää tukastani ja läimäyttää kasvojani, joten avaan suuni. Hän työntää kaluaan kohti nieluani saaden minut aktiiviseksi, jotten ala köhiä. Kun kalu on puhdas Juha vapauttaa käteni ja silittää kasvojani hellästi. Tunnen väsymyksen painavan silmäluomiani ja pienen aiemmasta piiskauksesta muistuttavan kolotuksen kehossani. Nukahdan Juhan syliin.

Kun herään, huomaan, että Juha on lähtenyt pois sängystä. Nousen ylös ja etsin alushousuni, jotka puen päälleni. Vilkaisen itseäni peilistä ja korjaan vähän hiuksiani, jotka ovat täysi sekasotku kaiken sen tukistamisen jäljiltä. Hymyilen hiljaa ja pyörähdän ympäri nähdäkseni, onko piiskaus jättänyt jälkiä. Ei onneksi ole muuta kuin hieman punertavat rinnat. Katson ympärilleni ja huomaan Juhon tuijottavan minua kalu kädessä. Hymyilen niin suloisesti kuin osaan ja siirryn kohti Juhaa. “Pyörähdä ympäri.”, Juha käskee ja pyörähdän hitaasti ympäri. Juha nyökkää ja tulen hänen lähelleen. Polvistun hänen jalkojensa juureen ja nuolaisen varovasti hänen kalunsa vartta. Juha huokaisee ja tarttuu hiuksiini ja alkaa taas työntää kaluaan kohti kurkkuani. Köhin ja hän perääntyy hieman. Nuolen hänen kaluaan ja hyväilen käsilläni hänen kiveksiään. Vaikka yritän miettiä, että teen tämän vain säästääkseni maineeni, huomaan taas kostuvani lisää. Juha hymyilee minulle ja kun hänen kalunsa uppoaa taas kurkkuuni, hän ei otakaan sitä pois, vaan pitää sen syvällä, vaikka yritän päästä kauemmaksi. Juha läimäyttää minua pepulle ja pitää kalunsa syvällä kurkussani. Hapen ottaminen on vaikeaa, mutta onnistuu nenän kautta jotenkuten. Kun Juha vihdoin päästää minut irti, hän toteaa: “Nyt suihkuun, mars, huora.”, ja lähden hänen taluttamanaan kohti suihkua, jossa taas sattuu ja tapahtuu. Tuleeko minusta Juhan oma huora? Jatkoa seuraa.

Yksi kommentti viestissä: “Korttipelin jälkeen”

  1. Slavemaster says:

    Hiukan epäloogisen tuntuista että kertojahahmo suostuisi tuohon kaikkeen pelkästään estääkseen väkisin otettuja valokuvia pääsemästä nettiin.. Ellei hän sitten oikeasti salaa toivonut tällaista kohtelua. Jäi hiukan väkisin väännetyn syyn maku.
    Mutta silti, semihalukkaan tytön alistaminen näin hyvin kirjoitettuna on kiihottavaa luettavaa, kyllä “sinusta” vielä hyvä huoraorja tulee. 🙂

Kommentoi

top