search
top

Jihuu! 12. jakso

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (50 votes, average: 3.48 out of 5)
Loading...

– Haluatko, että pidän tämän korsetin ylläni ensimmäisellä kerralla, kysyi Jane riisuessaan kaapua yltäni.
– Minusta se on hyvin kiihottava ja naisellinen. Tuollainen silkkiläikkeinen korsetti on jotenkin syntisen ihana ja samoin nuo sukat.
– No tule sitten tänne kanssani, haluan antaa sinulle unohtumattoman yön, sanoi Jane vetäen minut kädestä viereensä sängylle.

Painauduimme toisiamme vasten ja aloimme suudella hartaasti. Jane nosti rintansa pois korsetin sisältä ja sain sen käteeni hyväiltäväksi. Kullini seisoi jo kovana ja Jane otti sen käteensä samalla kun suutelimme.
– Sinulla on ihan hyvän kokoinen kulli jo vaikka olet niin nuori Ripa. Se tuntuu hyvältä kädessäni.
– Olenhan minä jo kuudentoista yritin olla mahdollisimman aikuista.
– Olet varmaan jo saanut unohtumattomia öitä Mintun ja äitisi kanssa mutta minun kanssani saat nyt jotain uutta ja mielenkiintoista. Miltä tämä ajatus sinusta tuntuu?
– Sinä olet aivan ihana Jane ja olen valtavan innostunut ja halukas kanssasi. Sinä suutelet omalla tavallasi aivan ihanasti ja hyväilysi ovat uusia. Sellainen on hyvin kiihottavaa. Tämä tilanne, että minulla on äidin ja Mintun lupa rakastella kanssasi tekee tilanteen aivan erikoiseksi. Tunnen seksuaalisuuteni jotenkin räjähtävän sisälläni.
– Tämä onkin koko jutun juoni. Me naiset tiedämme tämän, miten mies saadaan latautumaan ja hänen hormoninsa kuohumaan suonissa. Sinä olet nuori mies ja kuin kuudesti laukeava ase. Vain sinun ikäisesi mies jaksaa ja kykenee antamaan naiselle kaiken mitä tämä toivoo. Vanhempi mies saattaa kyetä laukeamaan kaksi kolme kertaa yössä, mutta nuori mies jaksaa aina aamun sarastukseen asti.

Janen hengitys tuoksui miedosti viinille ja hän alkoi hyräilemään jotain tuttua laulua, jota en kyennyt tunnistamaan. Hän tuli istumaan päälleni ja hyväilin hänen sukkien peittämiä reisiään. Jane runkkasi kulliani hiljalleen hyräillessään ja kohottautui asettaen sen häpyhuulilleen hieroen terskaani niitä vasten. Tunsin hänen kosteutensa ja toivoin pian pääseväni hänen sisälleen. Jane ei kuitenkaan pitänyt kiirettä, vaan painautui vain hetkeksi syvemmälle kulliini ja nousi taas. Kullini oli välillä puoliväliin hänen sisällään ja olisin jo halunnut päästä kokonaan sisälle mutta Jane ei päästänyt, vaan hyräili ilkikurinen ilme kasvoillaan.
– Eikö ole ihanaa tietää, että saa kohta nussia? Kysyi Jane.
– On, on mutta etkö voisi jo antaa minun tulla sisällesi? Anelin.
– Älä hätäile, kyllä sinä pääset ja saat laskea sisälleni ihan kohta. Haluan, että toiveesi täyttymys tuntuu kunnolla ja on aivan kuin armahtaisin sinua ja kovaa haluasi. Nussiminen ei saa olla kuin itsestään selvää. Näin vajoaminen pilluuni tuntuu sinusta kuin pääsisit taivaaseen kun painaudun sinua vasten.

Samassa Jane alkoi laskeutua hiljaa kullini päälle ja pääsin tuntemaan hänen häpykumpunsa omallani, kullini oli täysin hänen sisällän. Jane laskeutui ylleni kuin jokin enkeli ja tunsin hänen viileän silkkikorsettinsa kosketuksen ihollani. Otin hänen pakaransa käsiini ja puristin häntä itseäni vasten ja Jane sähkötti minulle pillunsa lihaksilla samalla kun hänen huulensa painautuivat omiani vasten ja aloitimme ihanan kielisuudelman. Kaikki tapahtui kuin hidastetussa filmissä. Jane puhui miltei suuhuni.
– Keskity nauttimiseen Ripa, älä liiku ollenkaan! Minä nussin sinua kunnes sinulta tulee. Anna tulla heti kun siltä tuntuu, meillä on koko yö aikaa ja ehdin saada omat orgasmini myöhemminkin.
– Luulen, että tulen ihan pian sillä tunnut niin ihanalta.
– Se on tarkoituskin anna tulla vaan!

Jane liikutti lanteitaan taitavasti ja minun ei tarvinnut tehdä mitään muuta kuin antaa kulliani hänelle nussittavaksi. Toivoin, että kerrossängyn yläpuolella olisi ollut peili ja olisin voinut nähdä Janen takapuolen liikkeet päälläni. Hämmästyin kun Jane sanoi äkkiä:
– Katso!
Hän väistyi päältäni siten, että sain kohotettua päätäni ja näin miten hänen pakaransa nousivat ja laskivat päälläni ja kuinka lantio taipui työntöjen tahdissa. Näky oli aivan upea ja ajattelin kuinka valtavan ihanaa oli kun kaunis naisen vartalo liikkui ja olin hänen sisällän. Hän nussi minua ja halusi, että tulen häneen.
– Suudellaan, sanoin ja Janen kasvot olivat taas omieni yläpuolella.
– Anna tulla Ripa! Sanoi Jane ja samassa tunsin miten kullini jäykistyi entisestään ja orgasmini lähti liikkeelle. Jane työnteli kiivaasti koko orgasmini ajan ja purskutin spermani hänen sisälleen. Huohotimme ja suutelimme pitkään kunnes rauhoituin.

– Et varmaan tiedä kuinka nainen nauttii kun miehen kulli sykkii hänen sisällään ja tietää, että spermaa tulee koko ajan vaginan uumeniin, sanoi Jane.
– Minun on vaikea kuvitella naisen tunnetta, vastasin.
– Nainen tuntee silloin onnistuneensa miehen kanssa ja on onnistunut myös naisena. Se on jotain luonnon määräämää, että sperman täytyy saada syöksyä vasten kohdunsuuta. Tiedän naisia, jotka ovat kesken yhdynnän repineet mieheltä kondomin pois ja halunneet, että mies laukeaa heidän sisälleen, vaikka on riski tulla raskaaksi.
– Mitä ehkäisyä sinä käytät Jane?
– En mitään, hän vastasi.
– Mutta nythän voit tulla raskaaksi sanoin kauhistuneena.
– Älä pelkää, en tule. Olen selvillä kuukautiskierrostani ja raskaaksi tuleminen on hyvin epätodennäköistä.
– Kamala kunka pelästyin, sanoin.
– Juuri tämä riski tekee yhdynnästä vieläkin nautittavamman.
– Mutta eikä tämä ole vähän kuin venäläisellä ruletilla pelaamista? Kysyin.
– On tietenkin, miksi luulet, että jotkut sitä pelaavat ihan oikeasti.
– No tässä ei kuitenkaan ole henki kyseessä, sanoin.
– Oletko pahoillasi, että en kertonut aikaisemmin? Kysyi Jane.
– En olisi kuitenkaan voinut vastustaa sinua ja kondomi olisi vienyt kärjen nautinnosta, vastasin.
– Olen samaa mieltä ja nyt kondomin käyttö olisikin myöhäistä, sanoi Jane kullini ollessa yhä hänen sisällään.

Oven takaa kuuluin kolinaa ja Mintun ääni joka huikkasi meille:
Me mennään tupakalle, tulkaa tekin jos olette valmiit!
– Tullaan! Huikkasi Jane.
Nousimme ja hain oman aamutakkini toisesta huoneesta ja Jane puki omansa. Terassilla äiti ja Minttu istuivat rinnakkain ja menimme heidän viereensä. Huomasin heidät hieman hikisiksi ja arvasin, että he olivat viihdyttäneet toisiaan omalla tavallaan. Olin ottanut jääkaapista lonkeron evääksi kun naiset polttivat ja puhaltelivat savuja valoisaan yöhön.
– Kuinkas teillä? Kysyi Minttu pilke silmäkulmassaan.
– Aivan ihanaa, vastasin ja Jane suuteli minua poskelle.
– Saanko? Kysyi Minttu ja katsoi Janea.
– Ole hyvä, sanoi Jane.
Samassa Minttu laittoi savukkeensa tuhkiksen reunalle ja avasi aamutakkini ottaen kullini suuhunsa. Hän imi sitä hetken ja olin hyvin yllättynyt. Jane antoi minulle samalla hellän suudelman. On erikoinen tunne kun suutelee yhtä tyttöä ja toinen imee samalla kullia oman äidin läsnä ollessa.
– Kylläpä Ripaa nyt hoidetaan, sanoi äitikin hymyillen kun Minttu moiskautti ottaen kullini suustaan ja sulki aamutakkini.
– Se maistui vielä ihan Janelta, sanoi Minttu ja otti savukkeensa.
Otin kulauksen lonkeropurkistani ja ajattelin, että näen varmaan unta.

Kun olimme jälleen Janen huoneessa halusi hän riisua korsettinsa koska sanoi, että kaipaa ihokosketusta kanssani. Auton häntä riisumaan sen ja kaiken muunkin ja olimme pian peiton alla täysin alastomina. Hyväilimme toisiamme ja suutelimme. Jane antoi rintansa suudeltavakseni ja imin hänen nännejään ja Jane sanoi:
– Tiedätkö Ripa, että kun imet rintojani se tuntuu pillussanikin hyvältä?
– Onhan minullakin sama juttu. Kun suutelemme niin kaluni kovettuu ja erektiossa oleva kulli tuntuu hyvältä. Siihen liittyy mielihyvän ja nautinnon tunnetta, vaikka et vielä sitä koskettelekaan.
– Mitä sinä tunnet kun pidän kulliasi kädessäni, kysyi Jane.
– Sinä aivan kuin pitäisit sielustani kiinni. Se on tavallaan miehen herkin paikka ja silloin kokee, että antaa itsensä jotenkin toiselle ja siihen liittyy voimakasta luottamuksen tunnetta. Jos nainen käsittelisi miehen penistä kovakouraisesti tai loukkaavasti hän ei voisi satuttaa miestä syvemmin henkisesti.
– Varmaan ymmärrät sitten miksi me naiset usein koemme miesten halveksivat ja likaiset puheet vitusta loukkaavana, sanoi Jane.
– Ymmärrän hyvin ja se on mielestäni häpeällistä. Se on kuitenkin asia mitä eniten elämässä kaipaamme.
– Onko se tosiaan sitä mitä eniten kaipaat?
– Ainakin tällä hetkellä sinun läheisyytesi ja pillusi ovat parasta mitä tiedän, vastasin.
– Tuo on ihanaa kuulla Ripa kultaseni mon amour!

Jane otti kullini hellään käteensä ja hyväili sitä ja laittoi toisen jalkansa päälleni, sillä olimme kyljittäin kasvot vastakkain ja suuteli minua.
– Voisitko laitaa kullini sisälleni se tuntuu taas kovettuneen? Sanoi Jane.
– Tietenkin Jane, onko näin hyvä?
– On, minusta on mukavampi jutella kun se on sisälläni. Olet jotenkin läheisemmän tuntuinen.
– Minustakin näin tuntuu paremmalta, sanoin.
– Mikä naisessa sinusta on parasta Ripa?
– Minusta nainen on kaikkiaan ihana ja se on parasta, että olemme niin erilaisia jo ulkonaisestikin. Naisen älykkyys on myös hyvin kiihottava asia kuten sinulla.
– Miten koet sen?
– Kun hyväilen sinua näin, niin tunnen esimerkiksi tämän vyötärösi ja lantiosi kaaren, joka on niin erilainen kuin omani. Tuntuu ihmeelliseltä pitää kättään lantiollasi ja aistia sen pehmeä lämmin iho ja muoto. Kun olen nyt sinussa ja painaudut minua vasten vähänkin liikahtaen, niin siihen liittyy valtavasti mielihyvää, joka on muuta kuin kullistani välittyvää. Se on sitä, että olet nainen ja haluat minua ja haluat että minusta tuntuu hyvältä.
– Minusta tuntuu hyvältä tuo kätesi kosketus ja se, että ihailet kehoni muotoja ja että haluni sinuun miellyttää sinua. Naiselle on hyvin tärkeää kokea olevansa kaunis ja haluttava miehen silmissä ja ajatuksissa, sanoi Jane.
– Tämä ei ole puhtaasti naisen fyysiseen olemukseen liittyvää. Olen nähnyt naisia, jotka ovat yleisten mittapuiden mukaan hyvin kauniita ja lähes täydellisiä siinä mielessä, mutta eivät kuitenkaan haluttavia siten, että tuntisin heihin seksuaalista halua.
– Mistä se johtuu osaatko selittää? Kysyi Jane.
– Luulen sen johtuvan siitä, että en voi tuntea jostakin syystä henkistä yhteenkuuluvaisuuden tunnetta heidän kanssaan. Se voi johtua ilmeistä, eleistä tai muuten käyttäytymisestä. Sinänsä kaunis nainen voi olla myös vastenmielisen tuntuinen.
– Luulen, että tuo on sama juttu miesten kanssa. Jotkut komeat miehet voivat olla aika ikävän tuntuisia, täynnä itseään ja omaa erinomaisuuttaan, jatkoi Jane puolestaan.

Keskustelumme jatkui ja olimme tiukasti kiinni toisissamme ja välillä liikuimme hieman nauttien tällaisesta hyvin satunnaisesta nussimisliikkeistä. Suutelimme toistemme kauloja toisen puhuessa tai imimme korvalehteä. Välillä sekosimme sanoissamme hyvänolon värähdysten kulkiessa kehomme lävitse. Meillä ei kuitenkaan ollut mihinkään kiirettä ja erektioni oli jatkuvasti kivikovana Janen pillussa. Pakonomainen suutelemisen tarve keskeytti välillä puheemme ja puristimme itsemme voimakkaammin toisiamme vasten ja teimme pitkän aikaa yhdyntäliikkeitä. Jane halusi minut päälleen ja asetteli tyynyn alleen nostaen jalkansa koukkuun. Olimme tavanomaisessa lähetyssaarnaaja-asennossa.
– Minun on parempi näin sillä tässä asennossa on vaivattomampaa olla yhdynnässä vaikka juttelemmekin samalla, sano Jane.
– Tämä on kai luonnollisin asento ihmisillä, sanoin.
– Eri kulttuureilla on erilaisia asentoja ja antiikin aikana miehet pitivät siitä, että nainen oli päällä ja teki tavallaan työn, sanoi Jane. Naisen nautinto ei ole ollut aina miehille tärkeää.
– Minusta puolet nautinnosta jää pois jos nainen ei nauti yhdynnästä. Tuntisin itseni huonoksi jos sinä et saisi lainkaan orgasmia.
– Kaikki naiset eivät saakaan orgasmia yhdynnässä ja se ei ole välttämätöntä lisääntymisen kannalta kuten miehillä on.
– Eikö olekin totta, että nainen voi jatkaa yhdyntää orgasmin jälkeenkin? Kysyin.
– On ja nainen voi saada useita orgasmeja peräkkäinkin. Se on vähän erilainen juttu kuin miehillä.
– Joo olen tiennyt tuon, äidillä on tapana saada useita, vastasin.
– Hän on onnekas nainen ja nauttii siitä varmaan paljon. Oletko usein äitisi kanssa siten?
– Yritän olla mahdollisimman paljon, vaikka Minttu haluaa oman osansa päivittäin ja äiti ei tuppaudu meidän väliin. Mintun täytyy välillä hakea hänet minulle kun aavistaa, että edellisestä kerrasta on jo mennyt liikaa aikaa.
– Nussitko mielelläsi äitiäsi? Kysyi Jane.
– Kyllä tietenkin. Minusta hän on hellä ja hyvä. Saatamme joskus nussia keittiössä seisaallaan samalla kun Minttu tekee meille aamupalaa, tai päinvastoinkin aina tilanteesta riippuen. Niin Minttu kuin äitikin ovat kokeneita ja osaavat opastaa minua hyvin kaikessa. Nautin kovasti molemmista. Äiti ja Minttu voivat myös jutella keskenään päivän ohjelmasta samalla kun nussin heitä keittiössä.
– Toivottavasti minä en sekoita pahasti perhekuvioitanne.
– En usko koska tavallaan kuulut jo perheeseen Mintun kautta ja äiti on hyvin iloinen, että olemme yhdessä. Luulen, että hän haluaisi meistä paria joskus tulevaisuudessa.
– Mitä sinä ajattelet siitä, että meistä tulisi pari? Kysyi Jane.
– Minusta mikään ei olisi ihanampaa, jos vain ikäeromme ei sinua haittaa.
– Hassua sillä en ole edes ajatellut koko asiaa. Ikähän on vain numeroita. Minulle olet täysin mies siinä nyt kun nussit minua. Moni aikuinen mies jonka kanssa olen ollut on paljon lapsellisempi petikaveri kuin sinä Ripa.

Jane otti minusta tiukemman otteen ja työnteli lantioitaan tarmokkaammin ja nussimisemme sai kiihkeämmän luonteen. Hankasin hänen häpykumpuaan voimakkaammin ja Jane alkoi ynistä.
– Haluatko että nuolen sinulle orgasmin Jane? Kysyin.
– Älä, ei tarvitse, jatka vain noin minä tulen ihan kohta. Tämä tuntuu ihanalta, huokaili Jane.

Jane nosti jalkansa ristiin päälleni ja puskin häntä kaikin voimin. Hänen jalkansa painelivat reisiäni rytmikkäästi ja viimein hän parkaisi kovaa ja tunsin hänen orgasminsa supistelut voimakkaasti kullissani ja samalla itsellänikin tuli. Janen kynnet raapivat selkääni ja hän viskeli päätään voimakkaan kiihkon vallassa, retkahtaen lopulta veltoksi allani. Huohotimme molemmat ja viimein suutelimme toisiamme maistaen samalla hikemme suolaista makua. Jane puhui pitkään jotain ranskaksi, jota en ymmärtänyt mutta rauhoittui lopulta.

– Voi Ripa, tämä oli paras orgasmini pitkään aikaan! Sinä olet todella hyvä! Kadotin hetkesi itseni kokonaan.
Jane oli jalat avoimina ja pyyhin hänen pillustaan valuvaa spermaa talouspaperilla ja laitoin sen roskikseen. Lepäilimme pitkän aikaa toisiamme hyväillen ja suudellen kunnes Jane kysyi:
– Miten sinä ymmärrät rakkauden?
– Ajattelen, että se pitää sisällään niin monia asioita, että sitä ei voi kuvailla kovin yksinkertaisesti. Tunteeni äitiä, Minttua ja sinua kohtaan ovat erilaiset mutta kaikkia niitä voi sanoa rakkaudeksi.
– Millaista rakkautta tunnet minua kohtaan? Kysyi Jane.
– Se on sellaista kuin olisin saanut jonkin ansaitsemattoman lahjan ja aivan kuin taivaasta olisi tullut enkeli vuoteeseeni. Tunnen tietenkin sinua kohtaan suurta halua ja intohimoa mutta myös pelkään menettäväni sinut.
– Menettämisen pelko kuuluu oleellisesti rakkauteen, sanoi Jane.
– Menevätköhän ihmiset sen vuoksi naimisiin, että ei olisi tarvis pelätä?
– Luulen niin, avioliitto on julkinen sopimus ja sen uskottiin ainakin ennen olevan rikkomattoman.

Jane hyväili kulliani ja se alkoi taas jäykistyä. Hyväilin hänen rintojaan ja Jane tuli minua lähemmäs.
– Saanko sen taas sisälleni? Pyysi Jane.
– Minustakin on hyvä jutella kanssasi kun olen sinussa, sanoin ja painauduin taas Janen ohjaamana hänen pilluunsa ja Jane veti minua pakaroista lähemmäs.
– Noin nyt on taas hyvä olla, hän sanoi ja teki muutaman yhdyntäliikkeen ja jatkoi:
– Tiedätkö Ripa myös minä rakastan sinua ja haluaisin, että olisimme vakinaisia kumppaneita toisillemme.
– Entä miten äiti ja Minttu sitten? Kysyin.
– Tarkoitan, että te jatkatte kuten tähänkin asti mutta silloin kun olemme yhdessä saisin pitää sinut kokonaan. Haluaisin huomenna kysyä tätä Mintulta ja äidiltäsi. Mitä mieltä sinä olet?
– Minusta se olisi hyvä sillä minulle on ylivoimaista jakaa itseäni kolmelle samaan aikaan.
– Me tavallaan virallistaisimme suhteemme, sanoi Jane.
– Olisimme jotenkin kuin kihloissa niinkö? Kysyin.
– Sen voisi ajatella siten, vastasi Jane.
– Entä sinä sitten olisitko sinä sitten muiden kanssa kun emme ole yhdessä.
– Olen jo lakannut olemasta isäpuoleni kanssa ja minulla ei ole vakituista poikaystävää. Olisin seksuaalisesti vain sinun kanssasi jos haluat niin.
– Minusta sinun ei pitäisi katkaista suhdettasi Mintun kanssa, sillä suhteenne on pitkäaikainen. Minttu löytää aikanaan kuitenkin itselleen jonkun miehen, jonka kanssa haluaa perustaa perheen.
– Tuo on totta, jatketaan näin sinun perheesi kanssa mutta ei huidella sitten kumpikaan tämän kuvion ulkopuolella, jooko?
– Tehdään niin, sanoin.
– Puhun tästä oman perheeni kanssa ja voimme sitten vierailla olla toistemme luona aina halutessamme. Vanhempani hankkivat minulle opiskelija-asunnon syksyllä ja voimme oleskella myös siellä.
– Kuulostaa hyvältä, sanoin.

Olimme molemmat mielissämme siitä, että päätimme solmia kiinteän suhteen ja suutelimme kiihkeästi ja Jane tuli taas päälleni haluten aktiivisempaa nussimista. Hyväilin hänen rintojaan kun Jane ratsasti päälläni ja liikutti lanteitaan taitavasti.
– Miltä se näyttää? Sanoi Jane kohottauduttuaan kun seurasin hänen lanneliikkeitään.
– Olet hyvin taitava ja seksikkään näköinen.
– Otetaan se saksiasento, sanoi Jane ja kiepautti itsensä haarojeni väliin samalla tavoin kun oli ollut saunassa Mintun kanssa.
– Minttu opetti minulle tämän asennon, sanoin.
– Eikö olekin ihana? Kysyi Jane.
– On, tuntuu että olen hyvin syvällä sinussa. Saanko laittaa sormeni peräaukkoosi? Kysyin.
– Laita vaan se tuntuu hyvältä

Jane puristi polvitaipeestani minua itseään vasten ja veivasi lanteillaan kulliani ja haukkoi henkeään kun pyöritin sormeani hänen peräaukossaan.
– Minä tulen pian taas Ripa tämä on aivan ihanaa, jatka vaan.
Jane sai orgasminsa mutta ei hellittänyt vaan jatkoi.
– Nyt tulee toinen, huokaili Jane.
Kolmannen orgasmin kohdalla minullakin tuli ja Jane vain äänteli sanattomasti työntöjen tahdissa. Äkkiä hän irrottautui ja piti päätäni molemmin käsin ja suuteli kiihkeästi sanoen:

– Sinä olet minun Ripa ja minä olen sinun naisesi!

11 kommenttia viestissä: “Jihuu! 12. jakso”

 1. mies says:

  Muutamissa tarinoissasi on ollut vähän huonompi tunnelma, mutta tässä keskustelut yhdynnän aikana olivat loistavia tulevaisuuden suunnittelu ja avoin seksuaalisuus oli huippua

 2. Idu says:

  Eikä, älä lopeta! Täältä löytyy ihan älyttömästi insestiä, väkivaltaa ja muuta vastaavaa ja vaikka näissä tarinoissa on ollut insestiä on pieni vaihtelu mukavaa! Olen lukenut kaikki nämä ja kurkkinut täällä sivulla koko ajan, että koska olet kirjoittanut jatkoa.. Toivon ettet lopettaisi, sillä mahtavia tarinoita!<3<3<3

 3. Kullervo says:

  Kiitos kaikille niille, jotka ovat pitäneet sarjastani ja antaneet kannustavaa palautetta. Kielteistä palautetta on tullut kuitenkin niin paljon, että en koe mielekkääksi jatkaa kirjoittelua. Hyvän novellin kirjoittaminen ei ole aivan yksinkertaista ja kaikki eivät edes kaipaa tasokasta tekstiä, vaan rajua ja väkivaltaista toimintaa. Makuja ja mieltymyksiä on niin monenlaisia. Hyvää kesää kaikille fantasioiden maailmassa!

 4. ???? says:

  nää sun tarinat huononee koko ajan! Jane pois ja ripa vaan siskon ja äitin kanssa! ota neuvosta vaari kun moni on samaa sulle sanonu!

 5. Reijo says:

  Liian lyhyt. Mutta ehdottomasti jatkoa! Paras tarina sarja

 6. Minna says:

  Lisää! Kerro janesta enemmän ja kehitä suhdetta!

 7. vierailija says:

  Jaaha. Huonoin jakso näistä kaikista, alkaako turnauskestävyys pettämään ?

 8. jonne says:

  ekat oli parhaita, tämä oli hiukan lattea…

 9. qwery says:

  hyvä tarina taas,jatkoa odotetaan (taas) 🙂

 10. Nazca says:

  Edelleen hyvin kirjoitettua tekstiä, mutta tarina on tosiaan siirtynyt arkipäivän seksiin, se kielletyn hedelmän tuoma jännite ja hekuma on poissa tunnelmasta.

 11. tyyppi says:

  Kiva vihdoin saada jatkoa 😉

Kommentoi

top