search
top

Minä ja parhaan kaverin isä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (41 votes, average: 3.29 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Paljon on tullut luettua fantasioita kavereiden äideistä, mutta harvemmin kavereiden isistä. Tässä siis sellainen!

Olin salaa ollut ihastunut parhaan kaverini isään jo vuosikaudet, aivan pikkutytöstä asti. Mikko oli kolmekymmentäseitsemänvuotias,eronnut jo vuosia sitten ja eleli sinkkuna naapurustossamme, muutaman kilometrin päässä kotoani.

Oli minulla ollut 17-vuotisen elämäni aikana poikaystäviä ja muutama yhden illan juttukin takana, mutta silti en saanut Mikkoa mielestäni. Olin toivottoman ihastunut mieheen, jonka kanssa minulla ei koskaan voisi olla tulevaisuutta. Tiesin tämän, olin tiennyt jo pienestä asti, mutta silti en voinut olla haaveilematta miehestä.

Eräänä syyskuisena iltana lähdin käymään Niinan, Mikon tyttären, luona pyytääkseni häntä elokuviin. Pitkät vaaleat hiukseni olivat vapaana ja laskeutuivat hieman kihartuvina olkapäilleni. Olin laittanut vadelmanmakuista huulikiiltoa ja mustaa ripsiväriä, päälläni oli vihreä avokaulainen toppi ja siniset, vartaloa myötäilevät tiukat farkut. Tunsin oloni seksikkääksi ja olin valmis kaikkeen mukavaan, mitä ilta voisi tuoda tullessaan…

Yllätyksekseni Niina ei ollutkaan kotona eikä hänen kännykkänsä vastannut yrittäessäni soittaa ystävälleni. Mikko tuli avaamaan oven. Hänellä oli suuret, siniset silmät, mustat paksut hiukset ja hän oli pitkä ja hoikka, mutta kuitenkin lihaksikas.

Sinä iltana Mikolla oli päällään musta t-paita, joka korosti hänen hauislihaksiaan ja vaaleansiniset, kuluneet farkut jotka imartelivat hänen takapuoltaan. Mikko oli ikäisekseen timmissä kunnossa ja näytti ikäistään nuoremmalta. Hänet olisi uskonut korkeintaan kolmekymppiseksi.

”Moi Salla. Niina ei ole kotona, lähti Jarmon luo yöksi, mutta haluatko tulla hetkeksi peremmälle? Keitin just kahvit, voin tarjota kupillisen, jos sulla ei ole kiire.” Nyökkäsin ja menin Mikon perässä eteiseen, riisuin kenkäni ja kävelin keittiöön, jossa Mikko puuhaili kahvinkeittimen parissa.

Jostain syystä minua ujostutti aina Mikon seurassa, vaikka muuten olin sanavalmis ja rohkea, se joka oli aina äänessä kun liikuttiin suuremmassa porukassa. Mikko sai kuitenkin henkeni salpautumaan. Hänessä oli jotain, joka hiljensi minun puhelahjani tehokkaasti. Hänen seurassaan tunsin edelleen olevani se sama pikkutyttö kuin silloin alakoulussa, jolloin kohtasin hänen katseensa ensimmäisen kerran.

Katselin Mikkoa takaapäin. Farkut korostivat hänen takapuoltaan seksikkäästi, pakarat olivat pienet ja pyöreät, juuri käteen sopivat. Sitten Mikko kääntyi kädessään kaksi kahvikuppia ja käveli pöydän luo. Käänsin katseeni nolostuneena sivuun, peläten että ajatukseni näkyisivät päällepäin jos hän katsoisi minua silmiin. Eihän ollut soveliasta haaveilla parhaan ystävänsä isästä?

Juttelimme siinä kahvia juodessamme ja hieman rentouduttuani tarkastelin Mikkoa vaivihkaa. Hänen musta tukkansa laskeutui olkapäille. Hänen kumartuessaan hiukset valahtivat toisen korvan takaa kasvoille, josta Mikolla oli tapana pyyhkäistä ne takaisin.

Kun Mikko hymyili, hänen silmäkulmiinsa tuli naururyppyjä, jotka saivat hänet näyttämään entistäkin haluttavammalta. Hänellä oli iso ja kapea nenä, paksut huulet ja pitkät tummat silmäripset, jotka kehystivät silmiä. Hän oli kaikkea sitä, mitä olisin poikaystävältäni halunnut.

Edellinen seurustelusuhteeni oli päättynyt kaksi kuukautta sitten siihen, että olin kyllästynyt. Kukaan ei ollut Mikon veroinen. Kun en voinut saada häntä, en halunnut ketään muutakaan. Tuon tuosta yllätin itseni haaveilemasta Mikosta. Saisinpa hänet edes vuoteeseeni, edes yhdeksi yöksi, saisinpa edes kerran tuntea, millaista oli olla oikean miehen kanssa…

Ajatukseni katkesivat, kun Mikko kysyi yllättäen, haluaisinko käydä saunasssa. ”Laitoin vähän aika sitten saunan lämpiämään ja siellä alkaa kohta olla tarpeeksi kuuma.” Vastasin ujostellen, että voisin ottaa yhdet löylyt. Mikko kävi hakemassa minulle pyyhkeen ja sanoi, että voisin käydä ensimmäisenä saunomassa, hän tulisi sitten minun jälkeeni.

Menin siis saunaan ja saunomisen jälkeen kävelin paksu, valkoinen pyyhe ympärilläni olohuoneeseen. Tv oli auki ja Mikko istui sohvalla kaukosäädin kädessään. Mikko kääntyi ja katsoi minua, kun kävelin olohuoneeseen ja laski kaukosäätimen kädestään. Huomasin yllätyksekseni, että hän näytti jotenkin erilaiselta kuin aiemmin. Hänen silmänsä tarkastelivat minua valppaana ja jokin hänen katseessaan kiinnitti huomioni. Sydämeni alkoi lyödä äkkiä tavallista kovemmin. Sinä hetkenä taisin jo aavistaa, mitä meidän välillämme tulisi pian tapahtumaan…

Mikko käveli luokseni,tuli lähelle ja nosti yllättäen oikean kätensä poskelleni, sivellen sitä hiljaa. Hätkähdin ja menin sanattomaksi. Mikko katsoi minua hiljaa, sanaakaan sanomatta. En halunnut rikkoa hiljaisuutta joten jähmetyin paikalleni ja katsoin hänen silmiään. Niissä näkyi paljasta, peittelemätöntä himoa.

Sitten hän painautui minua vasten, tarttui niskastani yllättävän kovakouraisesti, otti toisella kädellään kiinni ranteestani ja kysyi: ”Miksi sä olet täällä? Minkä takia sä tulit?” Pyyhe putosi lattialle ja yhtäkkiä olin ilkosen alasti Mikon edessä. Tunsin punastuvani rajusti ja säikähdinkin hieman asioiden saamaa yllättävää käännettä.

Yritin selittää jotain Niinasta, mutta Mikko tokaisi: ”Älä viitsi valehdella. Kyllä mä tiedän, että Niina oli vain tekosyy, älä yritä väittää muuta.” Sitten, hiljaisemmalla äänellä:” Luuletko, etten ole nähnyt, miten sä katsot mua” Hänen toinen kätensä nousi taas poskelleni, silitti sitä ja samalla hän painautui aivan kiinni vartalooni. Suustani pääsi voihkaus ja tunsin, kuinka alapääni alkoi hiljalleen kostua.

Seuraavaksi Mikko kietoi toisen kätensä vartaloni ympärille ja toisella kädellä silitti hiuksiani. Hänen äänensä paksuni, se oli käheänpi ja matalampi kuin normaalisti, paljaan himon samentama.

Sydämeni aloitti kilpajuoksun rinnassani ja minun oli vaikea hengittää. Mikon ote kiristyi ympärilläni ja pian tunsin, kuinka hänellä alkoi seistä. Kylmät ja kuumat väreet juoksivat selkääni ylös ja alas ja kuiskasin tukahtuneella äänellä: ”Älä…” mutta sanoillani ei ollut mitään vaikutusta Mikkoon, joka oli nyt muuttunut aivan erilaiseksi kuin aiemmin.

”Sen näkee susta, on nähnyt jo kauan, se tapa jolla sä katsot mua…” Mikko piti pienen tauon puhuessaan ja jatkoi sitten kiihkeämmin, puristaen nyt molemmilla käsillään vartaloani. Pääni nojasi hänen rintakehäänsä vasten ja tunsin hänen partavetensä tuoksun selvästi. ”Sä haluat mua, oot aina halunnut…Vai mitä?” Hän tarttui leuastani kiinni ja katsoi minua noilla syvänsinisillä silmillään ja minä olin sulaa vahaa hänen käsissään.

Olin edelleen jähmettnyt paikalleni. En saanut ääntä kulkemaan, mutta poskieni puna ja tihentynyt hengitykseni varmaankin kertoivat tarpeeksi Mikolle ilman sanojakin.

Väistin hänen katsettaan, en pystynyt kohtaamaan hänen sinisiä silmiään. Tunsin häpeää siitä, että olin paljastunut, etten ollutkaan onnistunut pitämään tunteitani omana tietonani. Tunsin itseni jollain tapaa nöyryytetyksi ja samalla pelokkaaksi, mutta toisaalta aloin kiihottua koko ajan enemmän ja enemmän. Nyt haluni paistoi minusta varmasti kilometrin päähän ja oli enää turha kieltää asioiden oikeaa laitaa.

”Ei sun tarvitse sanoa mitään. Kyllä mä näen sen susta sanomattakin.” Hänen huulensa koskettivat poskeani ja hänen kätensä liikkuivat pitkin selkääni laskeutuen lopulta pakaroilleni, puristaen ja hyväillen niitä, lähettäen vartalooni väreitä, jotka saivat minut haukkomaan henkeä. Tunsin, kuinka kosteus alkoi valua reisiäni pitkin. Tiesin, mitä tulisi pian tapahtumaan ja samalla olin sekä häpeissäni että valtavan kiihottunut.

”Sä olet salaa katsellut mua himokkaasti aivan pienestä pitäen, luulitko etten huomaisi?” Mikko naurahti käheästi ja siirsi äkkiä kätensä etupuolelleni, työntäen sormensa jalkoväliini ja hyväillen kosteutta minusta ulos. Voihkaisin ääneen, hänen kosketuksensa tuntui niin hyvältä.

”Tämän takiahan sä tulit, vai mitä? Että mä panisin sua? Että saisit kunnolla kyrpää aikuiselta mieheltä, niinhän?” Mikko kähisi ja kovensi otettaan. ”Ei…ei” yritin väittää vastaan mutta hän hiljensi sanani painamalla huulensa huulilleni. Hänen suudelmansa oli lämmin, nälkäinen ja halukas. Hän työnsi kielensä suuhuni ja minä vastasin innokkaasti hänen suudelmaansa. Kiedoin käteni hänen ympärilleen ja painauduin vuorostani miestä vasten hengästyneenä ja täysin halujeni vietävissä.

Mikko painoi minut olohuoneen sohvalle ja tuli päälleni. Tunsin hänen elimensä pullottavan farkkuja vasten kun hän painautui minua vasten. ”Kiimainen pikku huora” Mikko kuiskasi ja näykkäisi minua korvalehdestä. Voihkaisin mielihyvästä, kun hän vei kätensä rinnalleni ja puristi. Samalla hän vei huulensa kaulalleni ja hyväili minua kiihkeästi.

”Ihanat tissit, sä kiihotat mua niin paljon” mies kuiskaili korvaani puristellen rintojani ja suudellen niitä. Hän näykki nännejäni tavalla, josta tiesin hänen todella olevan kokenut mies, jotain aivan muuta kuin ne pikkupojat, joiden kanssa olin tähän asti seurustellut…

Valuin jo kuin vuoristopuro, olin täysin kostea ja valmis kun mies työnsi sormensa jälleen vasten herkimpiä alueitani. Hän alkoi pyöritellä klitoristani sormellani ja ynisin tukahdutetusta nautinnosta. Sitten mies työnsi kaksi sormea sisääni ja alkoi liikutella niitä edestakaisin. ”Sähän oot aivan märkä, mä tiesin että sä tykkäisit tästä, kiimainen pikku narttu…” Mikko kuiski korvaani käheästi kiihottaen minua aina vain lisää.

Lopulta hän kumartui jalkoväliini ja alkoi nuolla klitoristani. Orgasmi tuli kuin hyökyaalto päälleni ja minä vaikeroin suurimmassa nautinnossa mitä olin siihen asti kokenut.

”No niin, nyt on mun vuoro” mies kuiskasi paksulla äänellä kun olin tointunut nautinnostani ja veti minut istumaan. ”Oletko ottanut koskaan suihin?” Nyökkäsin kasvot häpeästä ja nautinnosta punaisina. ”Niin mä vähän arvelinkin” hän murahti kiimasta samealla äänellä. ”Näytähän sitten taitosi, pikku narttu” Mikko kuiskasi ja avasi farkkujensa vetoketjun nousten samalla seisomaan. Housuista paljastui pitkä, paksu ja suonikas elin. Terska punoitti herkullisena ja kiiltävänä touhutipoista. Kävin polvilleni miehen eteen ja hän otti hiuksistani kiinni murahtaen ”Ime sitä, pikku lutka” .Tein työtä käskettyä ja otin elimen arastellen suuhuni. Minulla ei ollut paljoa kokemusta suihinotosta, enkä ollut koskaan ennen saanut imeä näin mahtavaa vehjettä.

Otin oikealla kädelläni kiinni kullista ja vetelin sitä samalla kun imin. Vasen käteni hyväili miehen kiveksiä. Mikko huokaili ja voihki nautinnosta. Pian häneltä jo tuli ja minä nielin paksua, kermaista nestettä minkä ehdin. Mikolta kesti kauan purkautua ja spermaa tuli niin paljon, että en saanut kaikkea nieltyä vaan osa siitä valui leualleni ja rinnoilleni.

Hän veti kalunsa suustani ja hyväili hiuksiani. ”Nyt tulikin tavaraa oikein kunnolla” Mikko naurahti. ”En olekaan pitkiin aikoihin saanut kunnon suihinottoa.” Pian hänellä alkoi seistä uudestaan ja sain käskyn mennä kontalleni lattialle. Kilttinä tyttönä tein tietysti niinkuin käskettiin. Mikko tuli taakseni ja työnsi kyrpänsä pilluuni yhdellä voimakkaalla työnnöllä.

Voihkaisin kun pilluni täyttyi ääriään myöten tuosta ihanasta, suonikkaasta kyrvästä. Mikko alkoi työnnellä rajusti edestakaisin ja minä vaikersin nautinnosta. ”Tuntuuko hyvältä?” hän kuiskasi korvaani. ”Tuntuu” vastasin tukahtuneesti.

”Sulla on ihana pillu, tiukka ja märkä” mies kuiski kiihkoissaan korvaani. Pilluni kiimainen litinä ja Mikon käheät voihkaisut saivat minut kuumenemaan niin, että tunsin orgasmin olevan tulossa. Mikko alkoi hidastaa tahtia ja minä protestoin huutamalla ”Älä lopeta, älä lopeta, jatka…Ooh pane mua kunnolla, anna mulle kyrpää…” vaikersin ja Mikko teki työtä käskettyä. Pian sisälläni räjähti ja huusin täyttä kurkkua saadessani.

Samassa Mikoltakin tuli ja hän yhtyi huutooni. Polveni pettivät nautinnon voimasta altani ja lysähdin lattiaa vasten. Mikko nojautui raskaasti huohottaen selkääni vasten ja makasimme yhdessä kasassa lattialla. Tunsin, kuinka hänen spermansa valui pillustani ulos. Lopulta, pitkän ajan kuluttua, nousimme ylös.

Mikko ei katsonut minuun päin, hän nosti pyyhkeeni lattialta ja ojensi sen minulle sanaakaan sanomatta. Näin, että häntä hävetti selvästi. Itseänikin nolotti ja ujostutti, vaikka vielä hetki sitten olin antanut miehen nussia itseäni.

Otin pyyhkeen vastaan ja kävelin vessaan siistiytymään. Tullessani takaisin olohuoneen puolelle Mikko oli pukeutunut ja seisoi ikkunassa selin minuun. ”Mun pitäis varmaan lähteä” sanoin hiljaa. ”Niin…Ehkä olis parempi, jos et enää tulisi käymään” mies sanoi ja kääntyi sitten minuun päin. ”Ymmärräthän sä, että tää ei voi toistua. Ja ettei Niina, tai kukaan muukaan, saa koskaan tietää tästä.” Nyökkäsin, olin hänen kanssaan samaa mieltä. Ei ollut enää muuta sanottavaa.

Kävelin eteiseen taakseni katsomatta ja astuin ovesta ulos. Tunteeni olivat ristiriitaiset ja sekavat, mutta tunsin itseni ensimmäistä kertaa elämässäni täysin tyydytetyksi.

Olin saanut elämäni parhaan panon ja se riitti minulle. En sittenkään kaivannut mitään enempää. Hymyilin kävellessäni kotiinpäin. Ohikulkijat varmaan ihmettelivät punaisia poskiani ja iloista ilmettäni…

4 kommenttia viestissä: “Minä ja parhaan kaverin isä”

 1. Asterix says:

  Noin reippaan alun jälkeen !
  Ois voineet mennä yhdessä nauttimaan..,
  ”kiireettömästä uusinnasta” saunassa & suihkussa 🙂

 2. puspus says:

  tää on paras. kirjoita jatkoo!!

 3. XMÄX says:

  Tosi hyvä! Kirjoitettu sujuvasti, juoni hyvä ja seksiä ei liioiteltu, koska tuollaisessa tilanteessa semmoinen ylimääräinen liioittelukaan ei okein sovi. Hyvä!!!

 4. Jomppa says:

  Yksi parhaista!

Kommentoi

top