search
top

Äitipuoli “rankaisee” Peteä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (113 votes, average: 3.78 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kolmas osa Peten, Iidan ja nyt myös Marian yhteisistä sattumuksista. Tarinan alkupuolella on vessaepisodi, jossa sivutaan hieman,, Erikoisempiakin asioita. Jos et pidä tästä, voit hypätä osion yli. Maria palaa kyllä tarinassa myöhemmin hetkeksi aiheeseen. Kaikenlainen asiallinen palaute on edelleen tervetullutta.

Perjantai-ilta jatkui verrattain rauhallisissa merkeissä. Maria kävi hakemassa kaupungilta Iidan kanssa perhepitsan. Kiusallinen hiljaisuus vallitsi keittiössä heidän syödessään. Maria mulkoili Peteä tuon tuostakin. Pete ei osannut sanoa, oliko katse vihainen vai sisälsikö se välillä jotain muutakin tunnetta. Pete oli melko varma, että Maria tiesi ainakin jotain hänen ja Iidan kiihkeistä hetkistä saunassa. Iidan katse sen sijaan oli kujeileva, sekä ihasteleva. Tyttö oli selvästi ihastunut korviaan myöten Peteen. Maanantaina Peten pitäisi kuitenkin lähteä takaisin omaan asuntoonsa kauaksi täältä. Pete meni nukkumaan noin kello yhdeltätoista, Marian ja Iidan jäädessä katsomaan vielä telkkaria. Pete mietti herkeämättä, tiesiko Maria oikeasti, mitä saunassa tapahtui.. Hän oli mielestään nähnyt varjon vilahtavan saunan ikkunassa. Oliko Maria nähnyt kaiken? Pete itse näki mielessään jo vankilan kalterit. Tästä huolimatta hän nukahti aika pian.

Jossain vaiheessa aamua, Pete alkoi nähdä todella sekavaa unta. Unessa hän seisoi pihasaunan lattialla alasti. Saunan lauteet olivat täysin harmaan nesteen peitossa, nestettä tippasi hiljaa lattialle asti. Sitten sauna muuttui yhtäkkiä Iidan huoneeksi. Maria istui sängyllä polvillaan, jalassaan piikkikorkoiset nyöritetyt pornosaappaat ja verkkosukkahousut. Hiukset olivat tiukalla nutturalla ja päässä silmälasit. Polvet levitettyinä Maria hiveli jalkoväliään jollain pitkällä esineellä, Pete ei saanut selvää mikä se oli. Yhtäkkiä Pete huomasi kätensä kiinnitetyn kahleisiin, jotka roikkuivat katosta. Maria nousi sängyltä, lähestyen Peteä ikäänkuin leijuen. Pitkä esine hänen kädessään oli opettajan karttakeppi. Pete katsahti alaspäin, Iida imeskeli siellä hänen kovana seisovaa kulliaan posket lommolla. Marian asuste oli nyt vaihtunut korsettiin ja stay-up sukkahousuihin, alapää oli täysin paljaana. Maria siveli piiskaksi taianomaisesti muuntuneella kepillä Peten palleja. “Tiedätkö mitä sinunkaltaisillesi runkkareille tehdään vankilassa..?”, Maria kysyi vääristyneellä, kaukaisella äänellä. Hän tökki Peten palleja piiskan kärjellä. “Niitä pannaan perseeseen..!!”, Iida vastasi iloisesti Peten puolesta. Iidan äänessä oli omituinen, aaltoileva soundi. Pete yritti puhua, mutta hänen suuhunsa ilmaantunut pallo esti sen. Pete katsoi alaspäin, Iida lykki nyt kiivaasti persettään häntä vasten, kulli käyden joka työnnöllä syvällä persereiässä. Maria piteli Iidan pyllynposkista kiinni, levittäen niitä erilleen. Iidan äiti katseli silmät liekehtien, miten paksu kyrpä upposi vaivattomasti hänen tyttärensä perseeseen.. Äkkiä Iidan tilalle olikin vaihtunut Maria, jonka anukseen Pete nyt työntyi kyrvänjuurta myöten.. Iida oli vangittuna huoneen nurkassa olevassa pienessä häkissä, jonka kaltereita hän tempoi itkien ja huutaen Peteä. Maria nauroi ja vetäytyi edemmäs, kullin lopsahtaessa hänen perseestään ulos. Pete näki, miten pyllyaukko jäi täysin ammolleen. Avonaisesta reiästä alkoi ruiskuamaan valtavasti spermaa. Maria nauroi mielipuolisesti, persereiän levitessä avonaisemmaksi. Kauhuissaan Pete katsoi, kuinka Marian peräaukko suureni koko ajan lisää ja alkoi nielaista häntä sisäänsä..! “Siellä on lämmintä..!!”, Pete kuuli Iidan tukahtuneen huudon jostain kaukaa.. Marian demoninen nauru kaikui huoneessa äänekkäänä, perseaukon imaistessa Peten kaulaa myöten sisuksiinsa..

Pete heräsi hikeä valuen siihen, kun hän puristi tyynyään kuin mielipuoli. Viimeinen muistikuva unesta oli, kuinka hän yritti kiskoa kahleita vimmatusti, yrittäen huutaa apua. Oli lähellä, ettei hän ollut huutanut herätessäänkin. Kello näytti vartin yli kahdeksan. “Voi vittu, mikä painajainen..”, Pete pyyhkäisi otsaansa, se oli hiestä märkä. Kulli seisoi kovana, mikä ei ollut viime aamuihin nähden erikoista. Hän makoili vielä noin puoli tuntia sängyssä, mietiskellen tuota omituista unta. Pikkuhiljaa uni alkoi haihtua hänen mielestään. Pete päätti nousta sängystä ja laskeutui rappuset hiljaa alakertaan. Iida nukkui vielä huoneessaan. Pete ei ollut käynyt suihkussa eilisen kiihkeän seksisession jälkeen, ja äskeinen uni ei ollut ainakaan parantanut tilannetta, joten hän suuntasi pesuhuoneeseen samantien. Pete kävi kusella, riisui vaatteensa pois ja laittoi suihkun päälle. Juuri kun hän oli laittamassa ovea lukkoon ja menossa suihkun alle, Maria kiskaisee pesuhuoneen oven auki ja astuu sisään..!

Pete katsoo hölmistyneenä Mariaa, joka täysin välinpitämättömästi menee lavuaarin ääreen ja alkaa harjaamaan hampaitaan. Marialla oli yllään erittäin avarakauluksinen ja lyhyt yöpaita, joka vaivoin peitti hänen muhkeat rintansa ja muhevan perseensä. Pete jää tuijottamaan Mariaa täysin munasillaan, suihkun valuessa takana. “Ööö.. Tuota..”, Pete saa suustaan ulos. “Mmh..?” Maria kääntyy ensimmäistä kertaa katsomaan Peteä, samalla harjaten hampaitaan. Pete ei saa sanoja suustaan ulos. Maria kääntyy lavuaarin puoleen, sylkäisten hammastahnat ulos ja huuhdellen suunsa. “Niin, mitä?”, Maria kysyi kääntyen Peteen päin. Vaikka tilanne tuntui todella absurdilta, tämä oli vasta alkusoittoa. Täysin ilman varoitusta, Maria nostaa yöpaitansa helman ylös, laskien sen alla olleet mustat narustringinsä polviin..

Pete näytti varmaan todella typerältä tuijottaessaan Mariaa siinä munat paljaana. Hän katseli silmät ymmyrkäisinä Marian hiukan pyöreää massua ja varsinkin sen alapuolelta pilkistävää posliinista pillua.. Petestä tuntui, että tilanne kesti useamman minuutin, vaikka todellisuudessa Maria istahti miltei heti vessanpöntölle. Paidan helmaa ylhäällä pidellen, Maria alkoi kaikessa rauhassa pissaamaan. Pete tuijotti tyrmistyneenä naisen toimenpidettä. Hän ei ollut varma, näkikö vielä edelleenkin unta. Maria päästeli tyynesti kusta paineella pönttöön. Peten kulli alkoi osoittaa heräämisen merkkejä. Maria käänsi katseensa raukeasti Peteen päin, ruiskautellen viimeisiä suihkuja ulos. Hän vilkaisi hetken puolijäykkää kyrpää ja korjasi asentoaan pöntöllä edemmäksi. Seuraavaksi tapahtui jotain, mitä Pete ei voinut uskoa heti todeksi.

Maria nousi hieman enemmän istuvaan asentoon, laittaen kätensä polvien päälle ja taittaen selkäänsä kaarelle. Ensimmäinen pieru pörähti äänekkäästi pöntön kautta, kun Maria ponnisti ähkäisten.. “Mitä vittua.. Se aikoo paskantaa..!” Pete ajatteli, eikä todellakaan voinut uskoa korviaan. Toinen pieru rusahti antaumuksella, joka oli jo paljon pidempi kuin ensimmäinen. Maria vilkaisi hetken aikaa vittumainen virne naamallaan, miten Peten kulli jäykistyi koko ajan lisää.. “Nnnhhh..!” Marialta pääsi ähkäisy, kun hän puristi ensimmäisen pökäleen ulos. Se tippui raskaasti loiskahtaen pönttöön. Peten kulli seisoi täydessä erektiossa. Hän oli täysin ymmällään tästä julkeasta esityksestä. Kuinka hän saattoi vielä kiihottua tällaisesta tilanteesta? Hän katseli Marian sivuprofiilia, kuinka mehevät muodot tällä olikaan. Perse kaareutui kauniisti selän kautta muhkeaksi muotovalioksi. Maria naurahti hieman katsellessaan Peten jöpöttävää, suonikasta mulkkua. Sitten hän nosti paitansa hitaasti ylös. Kiinteät DD-kupin rinnat ponnahtivat Peten silmien eteen.. Symmetrisen pyöreät ja isot nännipihat koristivat näitä mehukkaita kannuja. Maria alkoi hivelemään ja nipistelemään nännejään puolihuolimattomasti. “Nnnmmhhh!”, Marialta pääsi tuskaisesti, kun hän päästi pitkän paskapötkylän ulos. Se molskahti pönttöön äänekkäästi. Pete ei voinut kuin tuijottaa muna pystyssä, hän ei tiennyt yhtään mitä pitäisi tehdä tai sanoa. Tämä kaunis vaaleahiuksinen nainen paskansi hänen silmiensä edessä kylmän rauhallisesti, todella törkeällä tavalla. Silti koko touhu oli Petestä jotenkin kieroutuneella tavalla hyvin.. Kiihottavaa, jopa eroottista.

Esitys loppui miltei yhtä nopeasti kuin oli alkanutkin. Maria laski paitansa, ottaen vessapaperia ja alkaen pyyhkimään persettään liioitellun hitaasti. Maria tutkaili Peten paksua kullia koko tämän ajan. Lopulta toimitus oli ohi. Mieto paskan haju alkoi leijua pesuhuoneessa. Maria nousi ja vetäisi pöntön, nostaen stringinsä ylleen. Käsiä pestessään Maria silmäili Peten nykivää kyrpää, kuin arvostellen sitä. “No, vettä kuluu. Pitääkö sua tulla auttamaan?” Maria kysyi kylmästi. Pete oli unohtanut suihkun valuvan koko ajan. “Kröh.. Ei.. kai..” Pete kakisteli kurkkuaan. Maria kääntyi, tarttuen pesuhuoneen oven kahvasta. Vielä kerran hän soi jäätävän katseen Peten mahtikyrvälle, joka seisoi edelleen kovana. “Etkö ole varma?” Maria kysyi vielä. Peteltä ei lähtenyt ääntä kurkusta. Vittumainen hymynkare kasvoillaan, Maria lähti ja löi oven kiinni perässään. Pete astui hetken päästä suihkuun päätään puistellen. Miettiessään, mitä helvettiä juuri tapahtui, hän alkoi vedellä esinahkaansa rehdein vedoin. “Voi saatana, mikä näitä tämän perheen naispuolisia oikein vaivaa?” Pete oli juuri laukeamassa, kun kova koputus kuului oven takaa. Iida huusi sieltä, “Tuu pian, pitää päästä vessaan!!” “Perkele!” Pete sadatteli keskeyttäen masturbaation ja pesten nopeasti itsensä.

Pete laittoi pyyhkeen lanteilleen ja avasi oven. Iida tuli ovesta ja laittoi sen saman tien lukkoon. “Hei! Sun äitis on tuolla!” Pete sihisi. “Hyss.. Se meni yläkertaan.. Ei se kuule mitään”, Iida supatti. Iida tarttui Peten lanteilla olevaan pyyhkeeseen ja kiskaisi sen alas. Tyttö tarttui jo veltostuneeseen kulliin ja alkoi vatkata siihen eloa. “Ei saatana, ei nyt! Lopeta..!”, Pete parahti kuiskaten. Iida jatkoi määrätietoisesti lypsäen ja kohta kulli oli taas täydessä erektiossa. “Kato ny.. Se seisoo taas.. Isona ja kovana..”, Iida kuiskutti kiherrellen, vedellen esinahkaa rannetta pyörittäen. Pikku Iidan runkkaustaidot olivat kehittyneet huimin harppauksin parin viikon takaisista varovaisista otteista. “Ei oikeasti! Nyt ei voida!”, Pete kuitenkin työnsi Iidan käden pois, käyttäen viimeiset tahdonvoimansa rippeet. Iida katsoi loukkaantunena Peteä. “Sä et vissiin tykännykään eilisestä.” “Voi helvetti.. Tykkäsin tietenki, se oli parasta ikinä! Mutta nyt ei voida!”, Pete sipisi hermostuneena. Iida laittoi suun mutrulle ja kädet puuskaan.

Pete huokaisi syvään. “Iida kulta.. Sun täytyy ymmärtää.” Pete silitteli tytön hiuksia. Iida kääntyi selin ja tuhahti. “Eihän sun pylly oo kipeänä..?”, Pete kysyi suukotellen Iidan niskaa. Iida alkoi leppyä. “Ei se sillai.. Sitä vaan vähä kuumottaa.” “No hyvä.. Mitä sä sanoit sun äidilles eilen?” “Mä sanoin että näin Sannaa, joka oli tullu pyörällä mua vastaan tuolla päätiellä. Ei se ees kyselly sen enempää.” Iida kääntyi ympäri ja tarttui Peteä kaulasta. “Se on ollu jotenkin omituinen eilisillasta asti..”, Pete mutisi. “Mutta sehän oli nukahtanu siihen sohvalle.” Iida hypisteli Peten hieman löystynyttä kullia jälleen. “Niin.. Niinpä kai. Jotain outoa siinä on kuitenki.” Pete ei maininnut sanallakaan hetki sitten tapahtuneesta vessaepisodista. “Älä turhaan murehdi, ei se mitään epäile.” Iida suuteli Peteä. “Toivotaan näin.. Nyt mä meen pukemaan.” Pete oli jo menossa, kunnes kääntyi vielä katsomaan Iidaa. “Ootko varma, ettei pylly oo kipeä?”, Pete kuiskasi. “Joo joo.. Ei siihen satu.” Iida suki hiuksiaan. Pete tarttui Iidan yöhousuista ja kiskaisi ne alas. Sitten hän käänsi tytön ympäri ja tarttui hänen pyllynposkiinsa levittäen niitä. ” Se punottaa vähän.” Pete sanoi hiljaa. Sitten hän kumartui ja antoi pitkän kielisuudelman suoraan Iidan persereiälle.. Tyttö huokaili nautinnosta hiljaa. “Onko nyt parempi?” Pete kysyi ja nousi seisomaan. Iida kikatti hiljaa. “On, paljo parempi.. Ihana Pete..” Iida suuteli vielä kerran Peteä, ennenkuin tämä poistui pesuhuoneesta. Peten ajatukset olivat ihan sekaisin, kun hän nousi rappusia pitkin vierashuoneeseen. Mariaa ei näkynyt missään. Minkä ihmeen takia Maria oli antanut hänelle tuon irstaan näytöksen vessassa? Pete puki vaatteet ylleen, karistaen samalla nämä ajatukset mielestään.

*********************************************************************************

Aamupäivä kului normaalisti, jos sitä saattoi siksi kutsua kaikkien tapahtumien jälkeen. Maria oli kuin ei mitään olisi tapahtunut, tehden ruokaa keittiössä. Iida kuunteli musiikkia huoneessaan ja Pete katseli telkkaria olohuoneessa. Maria hyräili jopa hieman epäilyttävän hyväntuulisesti kokkaillessaan. Heidän istuessa ruokapöytään, Maria kysyi Iidalta yllättävän kysymyksen. “Haluaisitko sä mennä Sannalle yökylään tänään?” Iida katsoi ihmeissään äitiään. “Oikeesti?? Joo! Saanko?” Pete aavisti, että nyt ei ollut kaikki ihan oikein.. “Se kaksi viikkoahan on jo täynnä.. Ja pitäähän sunki välillä saada olla jossain muualla ku täällä” Maria vastasi huolettomaan sävyyn. “Jeee!! Mä soitan sille!” Iida ryntäsi hakemaan puhelintaan.

Maria katseli Peteä viime ajoista tuttuun vittumaiseen tapaansa. Pete ei ollut ollenkaan varma, oliko Iidan yökyläily hyvä vai huono asia. “Sinähän voisit käydä viemässä Iidan sinne Sannalle, eikö vain?”, Maria kysyi terävästi. “Joo.. Kyllä kai minä..” Pete vastasi hiljaa. “Kuulostat tänään aika epävarmalta.” Maria tutkaili huoliteltuja kynsiään, sivellen niitä peukalollaan. “Niin.. No..”, Pete aloitti. “Sanna oli ihan innoissaan, sillä oli tosi tylsää siellä!!”, Iida tuli juosten takaisin pöytään. “Asiahan on sitten selvä, Pete käy viemässä sinut sinne sitten ku olette syöneet.” Maria totesi kuivakkaasti. Iida katsoi Peteä säteilevästi. He saisivat viettää vielä kahden keskisen hetken autossa. Petellä oli silti todella huolestunut olo. Maria selvästi hautoi jotakin mielessään. Mutta mitä?

Iida pakkasi tavaroitaan laukkuun ja Petellä alkoi olla entistä hermostuneempi olo. Maria täytti keittiössä tiskikonetta samalla hyräillen. “Tämä ei tunnu ollenkaan hyvältä” , Pete mietti. Mitähän vittua tuo kieroutunut akka oikein suunnitteli päässään? Kieroutunut.. Ikäänkuin Pete ei itsekin ollut sitä. Ihastua nyt noin nuoreen tyttöön. Panna häntä perseeseen. Toisaalta, sitähän tyttö oli itse halunnut.. Mutta silti. “Mä oon jo valmis!” Iida huudahti. “Olkaahan sitte kunnolla siellä!”, Maria huusi keittiöstä takaisin. “Juu juu! Mä meen jo autoon oottaan.” Iida ryntäsi laukku kädessään autoon. Pete aukaisi auton ovet keskuslukituksen kaukosäätimellä ja meni eteiseen laittamaan kenkiä jalkaan. Yhtäkkiä Maria syöksyi keittiöstä ja tarttui Peteä käsivarresta tiukasti. “Kannattaa sitten pitää huoli, ettei sulla mee puolta tuntia pitempään.” Maria kihisi huultensa välistä. “Ettet vaan myöhästy.. Jälkiruualta..” Maria jatkoi teennäisen lempeästi, hellittäen otettaan. Peten sydän alkoi pamppailla. “Joo.. Mä tuun puolen tunnin sisään takaisin.” Petellä oli tunne, ettei todellakaan kannata myöhästyä.

Pete läimäytti auton oven kiinni ja starttasi auton. Hän käänsi auton pihalla ja otti ns. ruokamultalähdöt. “Ootko sä taas vihanen..?” Iida kysyi arasti. “Mitä.. Ei, en oo.. Äitis tarvii autoa puolen tunnin päästä.. Pitää ehtiä siksi takasi.” Matkaa oli vähän reilu kymmenen kilometriä suuntaansa, puoli tuntia riittäisi juuri ja juuri. Iida silitteli Peten reittä hellästi. “Mihin se oli muka menossa ja miksei se lähteny viemään mua?” “Ei se kertonu.. Minne lie on menossa..” Pete vastasi poissaolevan kuuloisesti. “Ootko sä koskaan nähny Sannaa?”, Iida kysyi hetken päästä. “Tuskinpa olen, oot aina tullu yksin kotiin.” “Sanna on mua vuoden vanhempi.. Sillä on jo aika isot tissit! Ei niin isot ku äiskällä, mutta kuitenki.” Iida selitti tohkeissaan. Pete kuunteli puolella korvalla, miettien jo paluuta kotitalolle ja sitä, mitä sitten tapahtuisi. Iida alkoi nipistellä Peten leukapartaa, kikattaen samalla tapojensa mukaan. “Lopeta..! Ollaan kohta selällään ojassa tämän kans..” Pete kaahasi jo melkoisen lujaa. Iida tuhahti hiljaa, lopettaen parran kiusaamisen.

“Tiiäksä mitä me tehtiin Sannan kans viimeksi ku olin sillä kylässä..?” Iida kysyi hetken päästä arvoituksellisesti, pirullinen virne naamallaan. Pete havahtui ajatuksistaan. “No enpä osaa arvata..” Iida pyöritteli hiuksiaan sormissaan ja tuijotti Peteä hymyillen. “Sannan äiti on yksinhuoltaja.. Mutta se ei ollu kotona ku olin siellä viime kerralla..! Äiti ei tiiä sitä. Etkä kerro sille!!” Iida vannotti. “No en kerro en..”, Pete vakuutteli. Iida vaikutti tyytyväiseltä tähän. “Sanna pölli sen äidiltä sillon sikspäkin kaljaa.. Mä en juonu niistä ku yhen, se oli niin pahaa! Sanna joi loput viis.. Etkä kerro tästäkään äidille mitään!” Iida sanoi tomerasti. “Meillä on pahempiakin salaisuuksia kuin nuo..” Pete sanoi valjusti. “Me leikittiin pullonpyöritystä illalla..” Iida jatkoi. “Sanna alko olemaan jo aika päissään, ku se oli juonu kolme.. Pullo osu sen kohalle ja se valitsi totuuden. Mä kysyin siltä, onko se vielä neitsyt..” Iida puhua pulputti. Pete keskittyi pitämään auton ravikeppien välissä. “Sanna alko nauraan ja se vastas että toisaalta on, toisaalta ei.” Pete kuunteli hymähdellen. “Sitte mä kysyin, että miten niin toisaalta joo ja toisaalta ei.. Niin se vastas, että oli jo aikaa sitte puhkassu immenkalvonsa tukkaharjan varrella, muttei oo koskaan ollu kenenkään pojan kans..!!”, Iida alkoi nauramaan.

“Sieltä Iida on siis oppinut tukkaharjan hyväksikäytön..” Pete mietti itsekseen. “Sitte pullo pyörähti mun kohalle.. Mä valitsin tehtävän..”, Iida jatkoi hiljaa, samalla myhäillen. “Sanna sano, että mun pitää riisua housut jalasta..!” Pete alkoi jo kiinnostua hieman enemmän tästä tarinasta. “Mä sit riisuin ja me jatkettiin ja mulla ei ollu housuja ollenkaan..!” Iida tirskahteli hieman. “Sit pullo pysähty Sannan kohalla, se valitsi kans tehtävän. Mä käskin senki riisua housut..! Se riisu ne heti!” Iida höpötti innokkaasti. “Mieti.. Me oltiin molemmat perse paljaana siinä lattialla..” Iida kiusoitteli Peteä hieroen tämän reittä. “Mä pyöräytin sitte pulloa ja se pysähty taas Sannan kohalla.. Se valitsi taas tehtävän. Mä käskin sen ottaa tukkaharjan ja työntää sen pimppiin..!!” Peteä alkoi jo kuumottamaan tämä kertomus. “Mä en uskonu, että se ois tehny sitä.. Mutta sitte se otti harjan pöydältä ja levitti jalat.. Sen pillu oli ihan märkä..!!” Iida selosti kiihkeänä. “Se alko siveleen sillä harjan varrella pilluaan.. Oisitpa kuullu miten se litisi..!!” Iida katsoi Peten housujen etumusta, joka alkoi jo pullottaa. “Sitte se upotti kerralla koko varren suoraan pilluun..!! Se meni ihan tuosta vaan..!!” Iida tunnusteli Peten kullia housujen läpi. “Sit se työnteli muutaman kerran sitä vartta ihan pohjaan asti.. Pillusta kuulu ihan kauhee lötinä, voi vitsi..!” Iida henkäili. “Sitte Sanna pyöräytti pulloa ja tietenki se pysähty mun kohalle.. Mä otin tehtävän..!” Iida hyväili Peten seisovaa kyrpää housujen läpi. “Sanna käski mun nuolla sen harjanvarren puhtaaksi..”, Iida huokaili. “Se ojensi sen harjan mulle.. Mä nuuhkein sitä vartta ekaks.. Se haisi hyvältä.. Kiimaselta..!” Iida puristeli ja hieroi Peten pullistelevaa kullia..

Oli käsittämätöntä, että Pete sai pidettyä auton tiellä, kuunnellessaan Iidan kiihkeää tarinaa. Iida jatkoi. “Sanna sano mulle, että ‘vitun pervo’ ja nauro..! Mä vaan otin sen varren ja nuolin sen puhtaaksi pillumehuista..!” Iida nuoli huuliaan ja tunnusteli tykyttävää kyrpää. Pete yritti keskittyä ajamiseen hikikarpaloiden ilmaantuessa otsalle. Hän ei ollut kommentoinut tarinaa vielä millään tavalla. “Sitte mä pyöräytin ja pullo pysähty taas mun kohalle.. Mä otin taas tehtävän..” Iida puristeli kullia jo vaativammin. “Sanna sano, että mun pitää työntää se harjanvarsi mun pilluun..! Mä sanoin etten uskalla.. Sanna käski, että työnnä sitte perseeseen se..!” Peten hengitys kiihtyi, hän halusi avata housunsa. “Vitsi.. Mä levitin mun jalat ja aloin tökkiä sillä varrella mun pyllyreikää..! Se tuntu niin hyvältä.. En mä ollu koskaan ees aatellu sinne aiemmin.. Se varren pää alko työntyyn mun peppuun, se ei ees sattunu.. Sitte mä huomasin että Sanna oli kaivanu jostaki toisenki tukkaharjan ja työnteli sitä pilluunsa..!” Ajaminen alkoi tuntua Petestä jo tuskalliselta. “Hih.. Mä puskin ite sitä vartta vaan syvemmälle pyllyyn ja sormetin mun pimppiä, se teki ihan vitun nannaa.. Sitte Sannaki pukkas oman harjansa kakkareikään..! Voi hitsi, oisitpa nähny..! Se ähki ja työnteli sitä paksua harjanvartta vuorotellen märkään pilluun ja persereikään..!!” Iidan ääni oli kiihkon värittämä. “Sitte me.. HEI! Meidän pitää kääntyä tästä!!” Iida huudahti.

Pete havahtui mielikuvistaan väkivaltaisesti. “Mitä häh..!! Tästä vai??” Pete kääntyi oikealle. “Joo, se on tuossa ihan heti vasemmalla tuo rappu..” Pete käänsi auton ympäri pysähtyen kerrostalon oven eteen. “B-rappu. Olisihan se pitänyt arvata.” Pete mietti hiljaa hengityksen tasaantuessa ja erektion laantuessa. “Kylläpä te ootte tuhmia tyttöjä..” Pete totesi hiljaa. Iida irrotti turvavyönsä kikatellen ja nosti laukkunsa syliinsä. “Mun on pakko kertoo Sannalle, mitä eilen tapahtu.. Eihän haittaa..?” Iida kysyi maanitellen. “Osaako se varmasti olla hiljaa..?? Siitä ei sais puhua kellekään.” Pete sanoi hermostuneesti. “Se ei varmasti kerro muille mitään.. Mä oon jo koulussa puhunu susta sille..” Pete käänsi päänsä Iidaa kohti rajusti. “Mitä vittua..!!” Iida säikähti hieman. “Älä suutu.. Ei se oo puhunu muille!” Iida alkoi nyyhkyttää. Pete heltyi välittömästi ja halasi Iidaa. “Mutta sä tiiät, että se on mulle vaarallista, jos joku ulkopuolinen saa tietää..” Pete silitteli tytön hiuksia. “Niin tiiän.. Mutta.. Sannaki haluais.. Että..” Iida puhui niiskutuksen välistä. “Että mitä?”, Pete kysyi hellästi. “Sannaki haluais.. Että.. Hih..” Tyttö tirskahti puheen lomassa.

“Se haluais et sä panisit sitä..!” Peten silmät revähtivät auki. Ei voi olla totta. “Häh?? Mitä.. Eihän se oo ikinä ees nähny mua ja.. Ei saatana.” Pete puisteli päätään. “Se haluaa pilluun..!” Iida hihkaisi kuuluvasti. “Hysss..!! Joku voi kuulla!” Pete katseli hädissään ympärilleen. “Mutta.. Eikö se sua haittais..?” Pete kysyi ihmeissään. “Me ollaan oltu parhaita kavereita jo monta vuotta. Ja sä oot hellä.. Enkä mä halua että joku paskapää korkkaa sen. Sitä paitsi.. Vitsi se ois rietasta kattoa ku sä nussisit sitä isolla kyrvälläs..” Iida virnuili hyväillen Peten housunetumusta. Pete oli taas aivan ymmällään. Ei jumalauta. Hän eli varmasti jossain toisessa todellisuudessa. Ehkä hän näki taas unta. Pete katsoi kelloa. “Voi vittu!” Kuluneesta puolesta tunnista oli aikaa jäljellä noin 12 minuuttia. “Nyt on pakko lähteä, että ehin takasi!” Iida katsoi ympärilleen ja otti Peteä kaulasta kiinni ja antoi märän pusun suoraan suulle. “Sanonko mä Sannalle, että sä suostut?” Pete katseli myös ympärilleen, näkyikö ketään. “Suostun mihin..?” “No nussiin sitä..!” Iida sanoi iloisesti. “Voi helvetti.. En minä voi vielä tietää.. No katotaan sitte.. Myöhemmin joskus..” Iida avasi oven ja astui ulos. “Heippa sitte.. Mieti asiaa..! Sä tuut tykkään siitä..!!” Iida huudahti ja juoksi hiukset hulmuten taloon sisälle.

Pete kaarsi pois kerrostalon pihalta. Iidan sanat kaikuivat hänen korvissaan. “Se haluais et sä panisit sitä..” Mitä helvettiä, kaksi kiimaista nuorta tyttöä vinkuivat molemmat hänen kyrpäänsä. Petellä oli lähes surrealistinen olotila. Tämä kesäloma oli kyllä todellakin erilainen kuin muut. Samalla hän mietti, minkä näköinen Sanna mahtoi oikeasti olla. Hän mietti Iidan kertomusta siitä, miten tytöt olivat työnnelleet hiusharjan varsia aukkoihinsa. Kulli housuissa puristaen hän ajatteli sitäkin, kuinka Iida sanoi haluavansa katsella, miten hän paneskelisi Sannaa.. Ei tuo tyttö voinut olla todellinen. Pete katsoi kelloa. 8 minuuttia siihen, että puoli tuntia olisi täynnä. Pete oikaisi oikean nilkkansa suoraksi kapealla asfalttitiellä.

********************************************************************************

Ajettuaan kuin reikäpää kapean asfaltti EK:n, Pete kääntyi kovalla vauhdilla talolle johtavalle soratielle. Marian uutuudennihkeä Mercedes meni melkein ripa edelle, kabiinin ollessa käsiä täynnä. Onneksi Pete ei ollut ihan käsi rattihommissakaan. Sora lensi kaarella Peten ajaessa viimeiset kymmenet metrit. Auto pysähtyi muutaman metrin päähän oven rappusista abs jarrujen täristessä. 2 minuuttia siihen, että puoli tuntia olisi tullut täyteen. Pete huokaisi helpotuksesta ja sammutti auton. Moottori naksahteli jäähtyessään, Peten aukaistessa talon ulko-oven. Ketään ei näkynyt eikä kuulunut sisällä. Pete käveli kohti keittiötä, kahvinkeitin oli päällä. “Ei kai sulle meinannut tulla kiire..??” Ääni kuului yläkertaan johtavien rappusten päältä. Peteltä meinasi tulla savi punttiin säikähdyksestä. Maria seisoi ylimmällä rappusella katsellen Peteä tuttu vittumainen hymy naamalla.

Marialla oli yllään ohut, hieman kimonon näköinen, juuri polvien alapuolelle ulottuva takki. Takki oli kietaistu nauhalla kiinni vyötäröltä. Hän oli meikannut itsensä hillitysti, näyttäen todella kauniilta, mutta silti jäätävältä. Jalassa näytti olevan jonkinlaiset ohuet sukkahousut. Hiukset oli laitettu löysälle nutturalle. Pete muisti hämärästi aamuisesta unestaan jotain siihen liittyvää. “Mitäs siinä toljotat?”, Maria kysyi laskeutuen portaat alas. “Ömm.. Enhän minä..” Pete käänsi katseensa pois. “Ethän sinä.” Maria tokaisi. “Haluaisitko kupin kahvia?” Maria kysyi kahvinkeittimelle mennessään. “Vois kai sitä kupin..” Pete mutisi. “Et todellakaan ole tänään ollut varma mistään..” Maria totesi jäätävään sävyynsä. Pete istui pöydän ääreen tukkaansa haroen. Hän ei nähnyt, kun Maria kaatoi morttelista jotain ylimääräistä jauhetta hänen kahvikuppiinsa..! “Paljon kermaa ja sokeria, eikö niin?” Maria kysyi sekoitellen Peten kupillista. “Joo..” Pete vastasi vaisusti.

“Ole hyvä..!” Maria hymyili aivan liian aurinkoisesti, hänen ojentaessaan kahvikuppia Petelle. “Kiitos..” Pete mumisi ja otti kahvikupin käteensä. Hetken aikaa ei kuulunut muuta kuin lusikan kilinää kahvikupissa. Maria oli selvästi jotenkin odottavalla kannalla, tutkaillen Peteä tarkasti. “Noh.. Maistas nyt, tuliko liikaa sokeria. Mä taidan ite hakea jotain tanakampaa..” Maria sanoi ja käveli jääkaapille. Maria katsoi sivusilmällä, kuinka Pete otti ensimmäiset siivut kahvistaan.. Omahyväinen virne naamallaan Maria palasi pöytään, kädessään viinilasi ja iso pullo valkkaria. Hän kaatoi itselleen lasin täyteen ja imaisi kertaryypyllä sen tyhjäksi. “Ahh.. Tuo tuli tarpeeseen..” Maria huokaisi. Pete katsoi ihmeissään ja otti toiset, sekä kolmannet ryypyt kahvia. Siinä oli jotenkin outo sivumaku. “Noh, juopas nyt reippaasti loppuun” Maria hoputti hermostuneen oloisesti. Tässä vaiheessa Petellä olisi pitänyt soida hälytyskellot päässään, mutta hän vain hymähti ja hörppäsi mukinsa melkein tyhjäksi. Suorastaan voitonriemuinen ilme naamallaan, Maria kaatoi itselleen toisen lasin viiniä..

“Sitä tykätään sitte panna pikkutyttöjä perseeseen vai?”, Maria sanoi yhtäkkiä lakonisesti. Pete oli juuri tyhjentämässä kahvikuppiaan, kun salama iski kuin kirkkaalta taivaalta. Kahvi meni väärään kurkkuun ja Pete alkoi yskimään rajusti. “Noh, älä vielä tukehdu.. Sulla on vielä paljon hommia tälle illalle..” Maria jatkoi. “Tiedätkö muuten.. Isäsi ei ole harrastanut seksiä kanssani yli kolmeen kuukauteen” Maria sanoi ottaen lasistaan tömpsyt. Pete sai jo jotenkuten vedettyä henkeä ja kuunteli Mariaa sydän tykyttäen. Hän tiesi tällä hetkellä, että Maria oli nähnyt kaiken saunan ikkunan takaa. “Koko kesä ilman munaa.. Uskotko, että se syö naista?” Maria kysyi viileän rauhallisesti. Pete ei vastannut mitään, häntä pelotti tällä hetkellä melko paljon. Maria naurahti ja otti ryypyt. “En kyllä todellakaan tiedä, keneltä sinä olet perinyt sen valtavan kullisi.. Et ainakaan isältäsi.” Pete näytti siltä, kuin hän voisi vajota maan alle.

“Maistuiko kahvi? Lisäsin siihen hieman omaa maustettani.. Tai itseasiassa ne ovat isäsi mausteita..” Maria kysäisi kuin ohimennen. Pete katsoi kupin pohjalle ja näki siellä hieman sinertävää jauhetta. “Mitä helvettiä..! Mitä sä juotit mulle??” Pete sai lopulta vaivoin suunsa auki. “Älä huoli.. Ei se ole arsenikkia, tai rotanmyrkkyä..” Maria hymyili lämpimästi. “Murskasin sinne yhden tabletin viagraa.. Sen pitäisi varmaan alkaa kohta vaikuttamaan.. Ei sillä, että sinä sitä tarvitsisit. Mutta haluan varmistaa, että jaksat tämän illan pitkään..” Maria jutusteli rennosti, juoden lasinsa tyhjäksi. Peten vatsassa kouraisi hetkellisesti. Tuo kieroutunut akka halusi pitää häntä seksiorjanaan koko illan? Toisaalta.. Ei se loppupelissä nyt niin pahalta kuulostanut. Ainakaan vielä sininen pilleri ei tuntunut vaikuttavan.. “Isälläsi on muuten tuntunut viime aikoina piisaavan noita.. Työreissuja aika paljon.” Maria jatkoi viileästi. Pete aloitti arasti puhumaan. “Mä haluaisin sanoa, että mä en pakott..” “Turpa kiinni!!” Maria sähisi silmät lyöden kipinöitä. Pete katsoi paremmaksi pitää mölyt mahassaan ja odottaa mitä tuleman pitää..

“Homman nimi on nyt seuraava.” Maria kaatoi itselleen kolmannen lasillisen viiniä. “Tänä iltana sä teet kaiken niinku käsken. Et mukise mistään asiasta millään tavalla. Onko selvä??” Pete katsoi lattialle, eikä sanonut mitään. “Syy siihen, miksi poliisit eivät ole vielä tulleet hakemaan sinua huostaansa, on se että..” Maria keskeytti hetkeksi ottaakseen kunnon suulliset. “Se että mä tarvin kullia. Kunnon kyrpää. Paksua aisaa. Ja sellainen sinulta tosiaankin löytyy housuistasi.” Pete katseli edelleen lattiaa. “Joten.. Ellet halua viettää loppuiltaa sinivuokkojen seurassa, suosittelen tarttumaan tarjoukseeni. Miten on??” Maria sylki sanoja suustaan. Pete vain tuijotti parkettia. “Vastaa, jumalauta!!” Maria kopautti nyrkillä pöytään. Pete nosti katseensa Mariaan. “Mulla ei taida olla vaihtoehtoja.” Pete sanoi hiljaa. “Hah..! Siitä voit olla varma..!” Maria nauroi ja tyhjensi lasinsa. “Eli miten on? Tartutko tarjoukseeni??” Pete nyökkäsi päällään. Maria alkoi hymyillä taas aurinkoisesti. “Minä kuitenkin luulen, että sinäkin nautit tästä illasta.. Ainakin suurimmaksi osaksi..” Pete ei todellakaan ollut siitä täysin varma..

Maria nousi pöydältä, laittaen viinipullon takaisin jääkaappiin. Sitten hän nosti tiskipöydän vieressä olleen pahvilaatikon ja lähti kävelemään Iidan huonetta kohti. “Noh, alahan tulla sieltä!” Maria käskytti. Pete nousi ja käveli naisen perässä. Maria laski laatikon Iidan huoneen pöydälle ja kääntyi katsomaan Peteä. “Paita pois!” Pete riisui hitaasti t-paitansa. Maria tutkaili Peten hyvin treenattua ylävartaloa tyytyväisen näköisenä. “Käänny ympäri!” Kuului seuraava käsky. “Häh..?” Pete kysyi kummastuneena. “Käänny, perkele!” Maria sanoi uhkaavaan sävyyn. Pete kääntyi selin Mariaan. “Kädet selän taakse, ranteet yhteen!” Petestä tuntui, että olisi parempi totella mukisematta. Hän laittoi kädet selän taakse yhteen. Maria poimi jotain laatikosta ja käveli Peten taakse. Hän otti Peten ranteista kiinni, kiskaisten leveän nippusiteen niiden ympäri. Tämä ei tullut Petelle yllätyksenä. Maria otti Peten olkapäästä kiinni ja käänsi hänet ympäri. Nainen ojensi kätensä hitaasti ja kosketti sormenpäillään Peten lihaksikasta rintakehää. Tuima ilme kasvoillaan Maria liu’utti sormiaan pikkuhiljaa rintakehältä alaspäin kohti vatsaa ja housujen vyönsolkea. Marian hengitys kulki raskaasti, hän oli ehtinyt hieman humaltua kolmesta isosta viinilasillisesta.

Maria tarttui vyönsolkeen ja vetäisi yhdellä liikkeellä vyön auki. Saman tien hän napitti myös Peten farkut avoimeksi. Maria riuhtaisi Peten housut nilkkoihin. Bokserit jäivät vielä jalkaan. “Hmm.. Näyttää siltä, että pilleri ei vielä vaikuta kovin tehokkaasti..” Maria totesi kuivasti, katsellen Peten alushousuihin. Kulli ei tosiaan vielä sinänsä osoittanut elonmerkkejä, tilanne oli aivan liian omituinen Petelle. Hermostuneena Pete nieleskeli kuivaa kurkkuaan kädet selän taakse sidottuina. Maria perääntyi muutaman askeleen taaksepäin. “Otetaanpa sitten perinteiset konstit käyttöön..” Maria sanoi avaten takkinsa vyötärönauhan.. Hän levitti takkinsa auki Peten katseille. Marialla oli yllään erittäin avokauluksinen ja lyhyt toppi. Tämä toppi oli niin avonainen, että isot nännipihat kurkistivat reunoilta ulos. Paidan alareuna ei yltänyt lähellekään napaan asti. Mehevät ja pyöreät rinnat suorastaan tursusivat ulos, pieni toppi ei pystynyt peittämään niitä lähellekään niin hyvin, kuin mitä rintaliivit olisivat. Pete siirsi katsettaan alemmaksi. Minimaaliset stringit peittosivat Marian alapäätä. Ne hädin tuskin verhosivat hänen pillunhuulensa, paljastaen karvattoman häpykummun miltei kokonaan. Näitä housuja ei myyty Elloksella. Ohuet stay-up sukkahousut viimeistelivät kokonaisuuden, mutta ne taisivat kuitenkin olla hieman liian pienikokoiset Marian muhkeille reisille. Maria keinutteli lantiotaan hitaasti sivulta toiselle, pidellen takkiaan auki..

“Noh, miltäs näyttää..? Senkin runkkari..” Maria kysyi ilkkuen. Pete ei vastannut mitään. Hänen mielessään välähti taas osa aamuisesta unesta. “Olen monta viikkoa pyykännyt spermaisia lakanoitasi täällä. Luuletko, etten ole huomannut niitä tahroja??” Maria sanoi vittumaisesti. Peten otsalle oli alkanut ilmaantua hikipisaroita. Maria heitti takin pöydälle ja siirtyi lähemmäksi Peteä. Nainen kyykistyi Peten eteen ja alkoi tutkailla hänen housunetumustaan. Pete katsoi alaspäin ja huomasi kyrpänsä heränneen hieman. “Pikkutytön pyllystäkö se kiihottuu eniten..?? Eikö aikuisen naisen rehevä perse kelpaa??” Maria puhui ivallisesti, samalla hyväillen muhevaa persettään. Hän alkoi hivellä etusormellaan kyrvän vartta bokserien läpi. Pete tuijotti kyykkysillään olevaa Mariaa, joka perse pitkällä siveli hänen kulliaan. Stringien naru oli uponnut persevakoon, maidonvaaleat pyllynposket muodostivat suuren sydämenmuotoisen kaaren. Kullin alkaessa paisumaan entisestään, Maria tarttui bokserien vöytärönauhaan laskien housuja varovasti alaspäin. Suonikas kyrvänvarsi näyttäytyi hitaasti Marian ahnaille katseille, housujen tipahtaessa lopulta nilkkoihin. Melkein täydessä erektiossa oleva kulli ponnahti Marian sievän nenän eteen, jääden huojumaan hetkeksi sivusuunnassa..

“Mmmhh.. Alkaahan se seisoa..” Maria nuoleskeli punattuja huuliaan kiimaisesti. Hän otti hellästi kiinni kullinvarresta ja tunnusteli sen paksuutta. “Kylläpä se onkin jykevä.. Sormet ei yllä ympäri..” Maria henkäili kiihottuneena. Tuskallisen hitaasti Maria vetäisi esinahan alas pullean terskan päältä. Maria tuijotti himokkaasti tummanpunertavaa ja kiiltelevää herkkutattia. Petellä alkoi olla tukalat oltavat, käsiäkin oli alkanut pakottaa selän takana. Maria nosti sormillaan kyrvänvartta ylemmäksi. Sen jälkeen hän työnsi nenänsä hyvin lähelle mehukasta terskannuppia ja alkoi haistella sitä.. “Aahh.. Miten kiihottavaa..” Maria nuuhkutti syvään. Hän puristi lujasti kyrvänjuuresta ja silmät suljettuina nautiskeli terskan myskisestä tuoksusta. Pete tuijotti Marian suuria, kiinteitä tissejä. Nännit pilkottivat jo melkein kokonaan näkyvillä niukan topin alta.

Maria avasi silmänsä ja katsoi ylöspäin Peteä silmiin. Vittumaisesti hymyillen hän avasi suunsa ja kurotti todella pitkän kielensä ulos, vain millien päähän tykyttävästä terskasta. Pete katseli hengitys kiihtyen, miten Maria lipsutteli kielenkärjellään ylösalas, piinaavan läheltä terskaa. Pete ei ollut koskaan nähnyt noin pitkää kieltä, se näytti tulevan varmaan kymmenen senttiä ulos suusta. Pete yritti ahdingossaan työntää lantiotaan eteenpäin, että tuo kiimainen kieli osuisi edes kerran pinkeäksi turvonneeseen nuppiin. Maria väisteli taidokkaasti Peten työnnöt, kiusoitellen kostealla kielellään. “Hahaahhnngghh..! Maria kiherteli käheästi kieli pitkällä Peten toivottomille yrityksille. Kertaakaan Pete ei onnistunut osumaan kyrvännokallaan tuohon kiemurtelevaan ja märkään kielenkärkeen..

Peten erektio oli kasvanut nyt valtaisaksi. Hän tunsi ensimmäistä kertaa pillerin vaikutuksen. Pete muisti hämärästi, miten joskus viisitoistavuotiaana seisokki oli tuntunut tältä. Kulli oli kuin puuta. Petestä vaikutti siltä, että hän pystyisi käyttämään kyrpäänsä vasarana. Huoneessa tuntui olevan kuuma. Maria nuolaisi hiostunutta ylähuultaan eroottisesti. “Ah.. Se alkaa näyttää valmiilta..” Maria henkäisi. “Vielä viimeinen silaus.” Maria nousi kyykystä. Terska hipaisi Marian pyöreää, pientä pömppömasua. Se lähetti Petelle kuin hennon sähköshokin nivusiin ja hän ähkäisi. Maria hymähti omahyväisesti ja käveli pöydän ääreen. Hän otti tuolin pöydän viereen ja kipusi sen päälle polvilleen, perse kohti Peteä. Selkä notkolla pyllistäen, Maria alkoi tonkimaan pahvilaatikkoa. Pete tuijotti kiihkoissaan Marian leveää persettä. Stringien naru oli uponnut keskelle vahvasti kostunutta pillua. Todella turvonneet häpyhuulet kiiltelivät kiimasta paisuneina, pullistellen narun molemmin puolin. Vaaleanpunainen ja ryppyinen persereikä pilkisti ohuen narun alta selkeästi, se näytti huomattavasti suuremmalta kuin Iidalla.. Hyvin muodostuneet suuret perseposket viimeistelivät tämän pyllyn jokamiehen unelmaksi.

“Missäs ne nyt olikaan taas..” Maria tuntui viivyttelevän tahallaan tässä asennossa, kaivellessaan laatikkoa. Petellä ei ollu aavistustakaan, mitä hän etsi. “Täällähän ne ovat..!” Maria hihkaisi tyytyväisenä. Hän nousi tuolilta ja käveli takaisin Peten viereen. Marialla oli kädessään neljä erikokoista penisrengasta. “Katsotaanpa mikä näistä sopii.. Isällesi oli tämä pieninkin hieman löysä..” Maria sanoi, kyykistyen jälleen alas. Hän testasi ensin toiseksi suurinta rengasta. Maria tiputti renkaan terskan päälle. Se näytti aivan liian tiukalta. Maria paiskasi sen ja muut pienemmät renkaat olkansa yli. “Tämän on sitte parempi sopia..” Maria katsoi suurinta rengasta kädessään. Hän tarttui kyrvänvarresta kiinni ja vetäisi hitaasti esinahan takaisin nupin päälle. Pete ähkäisi kuuluvasti kun pissareiästä lirahti kiimanestettä sotkien Marian etusormen ja peukalon. Maria päästi kullista irti ja tuijotti valuvia sormiaan. Sitten hän katsoi Peteä silmiin ja nuoleskeli pitkällä kielellään sormensa puhtaaksi.. “Mmmm… Onpas kyllä makoisaa lientä..!” Maria huokaisi. Peten ilme oli kärsivä, kun hän tuijotti Mariaa. “Et sinä kyllä tätä rengasta tarvisi, mutta.. Haluan sen olevan mahdollisimman suuri..” Maria alkoi venyttää rengasta kyrvän ympärille. Hän veti kahden käden sormin renksua leveämmälle, se mahtui juuri ja juuri menemään kyrvän läpi. Maria jaksoi hädintuskin pidellä rengasta leveällä, kun se äkkiä napsahti hänen otteestaan kyrvän juureen. “Ai saatana..!!” Pete irvisti kivusta. Rengas puristui tiukkana kullin tyvessä.

“Ole hiljaa, pikku runkkari.” Maria totesi kuivasti. Kyrpä pullistui nyt ennennäkemättömiin mittoihin. Jos Petestä oli eilen tuntunut, että hänellä seisoi kovasti, niin nyt tilanne oli täysin uusissa sfääreissä. Penisrenksu ja viagranappi saivat yhdessä aikaan ihmeitä. Kullinnupissa tuntui siltä, niinkuin se saattaisi poksahtaa halki hetkenä minä hyvänsä. Terska todella näytti rakkautta ja substraalia saaneelta mehevältä tomaatilta tällä hetkellä. Suonet pullistelivat paksuina varren ympärillä ja kyrpä seisoi muutenkin reilusti yli suositellun 45:n asteen kulmassa. Maria henkäili suu auki, ihastellen tuota jylhää näkyä. Hän tarttui kyrvästä kiinni ja puristeli sitä kiihkeä ilme kasvoillaan. Toisen käden sormillaan Maria tunnusteli järkyttävän kokoiseksi paisunutta kimmoisaa terskaa. “Voi jumalauta.. Se on jättiläismäinen..!” Maria huokaisi kiihkoissaan. Hän katsoi Peteä kasvoihin ja näki tuskaisen ilmeen vääntävän niitä. Maria katseli hetken aikaa Peteä silmiin, alkaen sitten hymyilemään riettaasti.

“On sitten parempi, ettet ruiskauttele lastejasi nyt.. Siitä ei hyvää seuraa..!” Maria sanoi kärkevästi. Pete nyökkäsi väristen. Maria työnsi jälleen tuon pitkän kielensä ulos suustaan. Tällä kertaa tuo kiemurteleva kielenkärki työntyi jättimäiseen terskaan kiinni, alkaen kutkutella hellästi nupin alapuolella olevia kahta kumparetta ja niiden yhtymäkohtaa. Kielen kutittelu tuntui Petestä taivaalliselta. Hän huokaili ja lykki lantiollaan aisaansa märkää kieltä vasten. Ranteita pakotti selän takana. Marian kieli luikerteli ja lipsutteli järkälemäisen kyrvännupin päällä entistä kiihkeämmin. Kutiteltuaan tovin, Maria alkoi maiskutella suutaan. “Onpa kyllä hyvänmakuinen kyrpä..” Maria totesi. Sitten hän avasi suunsa äärimmilleen auki, siirtäen päätään lähemmäksi tuota järkyttävän suurta terskaa. Pete katseli puuskuttaen, miten Maria alkoi upottaa jättiterskaa hitaasti suuhunsa. Suu ääriään myöten täynnä, Maria alkoi imeskellä hellästi tätä uskomatonta kullia. “Nnngghhmmhh..!” Maria ynähteli hiljaisesti lutkuttaessaan hartaasti Peten mahtavaa kyrpää. Hillitysti punatut huulet ympäröivät tiukasti paksun varren, Marian lypsäessä suullaan antaumuksellisesti. Hän nytkytti parrua entistä syvemmälle suuhun, Peten yrittäessä kiskoa käsiään irti nippusiteestä.. “Aaahh..!! Ohhh..!! Pete voikersi, puskien kyrpäänsä kosteaa suuta vasten. Peten otsasta valui hikeä naamalle suurina pisaroina. Hän kuunteli maiskahtelevia ääniä Marian lussutellessa kullia..

Sitten Maria päästi kyrvän suustaan suuren moiskahduksen saattamana. Hän sylkäisi pari kertaa varrelle ja runkkasi liukasta nahkaa muutaman kerran pitkillä vedoilla. Maria nosti kullia ylemmäksi ja alkoi nyt pyöritellä pitkää kieltään Peten palleilla.. Nautinnosta sekaisin oleva Pete tunsi märän kielen tanssivan kiveksillään villisti. Tätä iloa ei kuitenkaan kestänyt kauaa, kun Maria päästi kyrvästä irti. Hän näytti mietiskelevän jotain. Maria katseli Peteä silmiin omahyväisesti ja nosti toppinsa ylös. Hän tarttui raskaisiin rintoihinsa ja alkoi puristella niitä yhteen, nipistellen samalla nöpöttäviä nännejään. Ilkikurinen virne naamallaan, Maria levitti tissejään ja poimi Peten paksuna tykyttävän kullin rintojensa väliin.. Huokaillen Pete katseli miten Maria nosti käsiään ylemmäksi, likistäen kannujaan kyynärvarsillaan yhteen.. Ihanat isot nännipihat näyttivät miltei laajentuneen ja nipukat sojottivat pystyssä.. Syljestä liukas, paksu muna alkoi soutaa isojen tissien välissä litisten. Maria tuijotti Peteä ähisten suu avoinna ja riettaasti hymyillen. Kyrvän luistellessa suurien rintojen puristuksessa, Maria kurotti pitkän kielensä lipomaan muhkeaa terskaa.. “Älä vaan ruiki.. Älä jumalauta päästä..” Pete hoki päässään mantraa ja tuijotti ihania kannuja, sekä riettaasti lipovaa kieltä. Peten onneksi viagralla sekä renksulla tuntui olevan ennenaikaista laukeamista estävä sivuvaikutus. Maria pyöritteli ja vatvoi liukkaita tissejään kyrvän ympärillä, nauraen välillä vittumaisesti Peten suunnattomalle nautinnolle..

Tämäkin nautinto loppui lyhyeen, kun Maria tarttui äkkiä Peteä perseposkista kiinni molemmilla käsillään. Pete huohotti ja katsoi hämmästyneenä, miten tämä nainen imaisi paksun terskan suuhunsa kuin herkkupalan. Kieli pyöri terskan alapinnalla ja kulli upposi yhä syvemmälle kosteaan suuhun. Päättäväisesti suonikas varsi liukui jo yli puolenvälin Marian ahnaaseen suuaukkoon, tämän kiskoessa samalla Peteä perseposkista lähemmäs. Pete katsoi epäuskoisena, kun hänen jyhkeä kyrpänsä alkoi upota kokonaan Marian nieluun.. Lopulta Marian nenä tökkäsi Peten häpyluuhun ja karvoitukseen. Pete tunsi ensimmäistä kertaa elämässään kurkunpään puristavan terskaansa. Se tuntui uskomattomalta. Näkykin oli käsittämätön. Tämä kaunis nainen omasi syväkurkun. “Grllggllrrnnhh..!” Kurlaava ääni pääsi Marialta ja hän vetäytyi kokonaan pois, päästäen kullin suustaan. Maria vetäisi henkeä kiivaasti keuhkoihinsa, katsellen sylkirihmoja valuvaa jättiläiskyrpää. Sitten tämä rietas nainen sylkäisi pitkän klimpin kyrvän päälle ja levitteli sen sormillaan varrelle. “Ei taida pikkutytöt osata tällaisia temppuja, mitä luulet..??” Maria ilkkui, liu’uttaen sormiaan kyrvänvarrella. Hiki valui Peten päästä, hänen yrittäessään työntää kulliaan uudelleen Marian suuhun.

******************************************************************************

“Ei makeaa mahan täydeltä.. Varsinkaan tuollaisille runkkareille..!” Maria työnsi Peten vatsasta kauemmaksi. “Sitä paitsi leukani meni melkein sijoiltaan tuossa hommassa..” Maria sadatteli, venytellen samalla leukojaan. Hän kiskaisi pienen topin yltään ja paiskasi sen lattialle. Raskaat rinnat ja nännipihat olivat sotkeentuneet Marian sylkeen. Ne näyttivät todella kiihottavilta, naisen hengittäessä raskaasti. “Sängylle siitä makaamaan! Selällesi!” Maria osoitti Iidan sänkyä. Pete potki housut nilkoistaan pois ja meni sängylle istumaan. Sängyn päälle oli aseteltu muutama tyyny seinää vasten. “Nojaa taaksepäin!”, kuului käsky. Pete kallisti itsensä taaksepäin tyynyjä vasten. Kädet selän takana tuntuivat epämukavilta. Hän oli nyt puolittain istuvassa asennossa sängyn reunalla. “Persettä enemmän reunalle!!” Maria käskytti. Pete hilasi itseään edemmäs. “Enemmän!” Peten perse roikkui nyt puoliksi sängyn reunan yli, jalkapohjien koskettassa lattiaa. “Hyvä.. Nyt on hyvä..” Maria käveli sängyn viereen seisomaan.

Maria levitti jalkojaan erilleen. Pillu näytti turvonneelta ja stringien yläosa oli selvästi kostunut. Maria tarttui stringien uumanauhaan, laskien hitaasti niitä alaspäin. Stringien mukana valui paksu annos väritöntä liistettä pitkälle puoleen reiteen asti, kunnes rihma katkesi, jääden roikkumaan pienien housujen varaan. Riisuttuaan ne kokonaan, Maria nosti stringejä ylemmäksi, tuijottaen niitä. “Katso nyt, mitä olet saanut aikaan..” Maria sanoi toruvasti, nuuhkaisten kosteaa rihmaa. “Ohh.. Pilluni tuoksuu todella kiimaiselle.. Sitä se kyllä onkin.. Menkkani alkavat muutaman päivän päästä.” Maria totesi ja heitti stringit Peten naamalle. Peten haistellessa märkiä stringejä, Maria kääntyi ympäri, peruuttaen Peten jalkojen väliin sängyn reunalle. Hän tarttui paljaista perseposkistaan kiinni. Naisen alaselässä oli kaksi viehkeän näköistä kuoppaa molempien kannikoiden yläpuolella. Pete tuijotti, kun Maria alkoi levittää pyllynposkiaan erilleen hänen silmiensä edessä. Ulommat pillunhuulet olivat tosiaankin turvonneet ja kostea reikä, jonka reunoilta roikkui muutamia siekaleita pillulimaa, avautui hieman. Klitoris näkyi selvästi pullistuneena, kiiltävänä nuppuna alapuolella. Maria kumartui ja venytti käsillään poskia avarammalle. Ryppyinen ja viehkeä persereikäkin levittyi nyt kunnolla, Peten tuijottaessa sitä himokkaasti.

“Sinun tekisi mielesi näitä reikiä, eikö totta..?” Maria kysyi, katsellen olkansa takaa vittumaisella ilmeellä. “Haluaisit upottaa tuon kauhean kokoisen kyrpäsi niihin.. Varsinkin persereikään..” Maria jatkoi ärsyttäen. Sitten hän pullisti peräaukkoaan ulospäin muutaman kerran.. Persereiän supistellessa ja paljastaen ajoittain syvemmällä olevan ryppyisen kehän, pillusta lörähti kirkasta nestettä Peten kyrvänvarrelle.. Mehut valuivat varresta alaspäin, kastellen Peten pallit ja välilihan. “Muistutan jälleen laukeamisen vaaroista!!” Maria varoitti, laskeutuen alemmaksi kyykkyyn ja otti nyt Peten polvista kiinni. Sitten tämä irstas nainen alkoi hieroa märkää pilluaan tuota suonikasta kullinvartta vasten edestakaisin.. “Ahh..!! Kylläpä se.. Tuntuisikin hyvältähh.. Eikö vain..??” Maria henkäili kiimassaan. Pete ei vastannut mitään, hengitti vain kiivaasti. Maria ähisi pää ylös taivutettuna, pyörittäen selkä kaarella persettään kullia vasten kiimaisesti.. Pillunhuulet olivat hieman levittyneet paksulle varrelle, samalla maalaten sitä kiimansa kirkkailla nesteillä kosteaksi. Tiimalasin muotoinen vartalo oli alkanut suorastaan hypnoottisen kiemurtelun. Lantio vatkasi hitaasti laajoissa kaarissa, kuin parhailla vatsatanssijoilla.

Peten kulli seisoi koko ajan samoissa järkälemäisissä mitoissaan, pillun sivellessä vartta pitkin litisten. Hiki valui pitkin Peten poskia, tämän tuijottaessa tätä kiduttavan kiihottavaa showta. Stringit tipahtivat naamalta sängylle. Tämä nainen osasi kiusata miehen sekopäiseksi asti. Lopulta Maria keskeytti perseen pyörityksen. Hän nosti pillunsa kyrvältä ylös, liisteet venyivät siitä mukana jonkin matkaa, sitten lätsähtäen takaisin varrelle.. “Huhh..! Se tuntui jo vähän liiankin hyvältä tässä vaiheessa..” Maria veti henkeään. Naisen kärsivällisyys oman nautinnonsa suhteen oli kiitettävällä tasolla. Hän ilmeisesti tiesi, milloin saisi osansa kunnolla. Maria siveli sormillaan pulleita häpyhuuliaan. “Enpä muista, milloin se olisi ollut näin märkänä viimeksi..” Hän nosti mehuja valuvat sormensa kasvojensa eteen. Sitten Maria kyykistyi Peten jalkojen väliin. “Jalat sängyn reunalle!” Kuului käsky. Pete nosti jalkapohjansa hitaasti sängyn reunalle. “Mitähän vittua nyt..” Pete mietti hiljaa mielessään.

Vittumainen virnistys naamallaan, Maria alkoi hieroa Peten peräaukkoa limaisilla sormillaan. “Annetaan nyt runkkarille hieman samaa lääkettä kuin mitä tyttöni sai saunassa.. Ties vaikka nauttisit tästäkin..” Maria sanoi naurahtaen. Pete tunsi tuskaisena, miten Marian sormet liukuivat hänen välilihallaan, keskittyen kuitenkin peräreiälle. Hetken päästä Maria alkoi työntää etusormeaan Peten perseeseen. Se upposi sangen helposti sinne, Marian löytäessä sieltä eturauhasen, mitä hän alkoi hieroa sormenpäällään hellästi.. Uudet tuntemukset valtasivat Peten. Hänen perseaukkonsa oli hetki sitten ollut vielä exit only. Sormi tuntui aluksi epämukavalta, mutta nyt kun se kutitteli eturauhasta, se alkoi tuntumaan yllättävän hyvältä. Itseasiassa todella hyvältä. Petelle tuli pakonomainen tarve supistella aukkoaan sormea vasten. Hän katsoi alaspäin kulliaan ja huomasi, että terskan pissareiästä alkoi tihkua kiimaliimaa ohuena norona.. Maria nauroi ja työnteli sormeaan reilummin Peten suoleen..

“Sinä tykkäsit tästä sittenkin.. Senkin runkkari..!” Maria kähisi. Sormen upotessa peräsuoleen, Maria alkoi kutkutella kielenkärjellä Peten kiveksiä.. Petestä tuntui ensimmäistä kertaa koko aikana, että hän saattaisi kohta laueta tässä käsittelyssä. Marian huomatessa Peten kiihtyneet ähkäisyt ja sen, että tämä työnteli jo persettään sormea vasten, hän lopetti käsittelyn kylmän viileästi. “Noh.. Ei sen pitänyt noin hyvältä tuntua..” Maria totesi jäätävästi, vetäisten sormen ulos Peten pyllystä. Maria nousi ja käveli pöydälle, poimien laatikosta jotain. Pete alkoi toipua äskeisen käsittelyn euforisesta tunteesta ja katsoi Mariaa. Hänen kädessään oli kohtalaisen suuri anustappi. Peten silmät avautuivat suuremmiksi kauhusta. Ei hän tuollaista sinne halunnut. Maria alkoi nauramaan Peten ilmeelle. “Älä pelkää runkkari.. Tämä on ihan minua varten..” Hän työnsi tapin syvälle suuhunsa ja imutteli sitä hetken..

Maria nousi seisomaan hajareisin Peten päälle ja tarttui tiukasti toisella kädellä tätä hiuksista. Hän kääntyi jälleen ympäri, laskien perseensä Peten naaman tasolle. “Nyt saat antaa minulle samaa herkkua, kuin tyttärelleni.. Nuole!!” Maria käski tiukasti. Pete tutkaili Marian ryppyistä persereikää. Hän mietti, olikohan Maria käynyt suihkussa aamupaskalla käynnin jälkeen.. Samalla Maria työnsi perseensä peten naamaan kiinni. Kiimainen tuoksu täytti Peten sieraimet. Molemmat aukot tuoksuivat riettaalle. Pete työnsi kielensä ulos ja alkoi nuoleskella ryppyistä peräaukkoa.. “Hyvä poika..! Kunnon runkkari..!” Maria huokaili ja pyöritti lantiotaan lyhyin liikkein. Pete työnteli kieltään kuumaan persereikään, koukkien ja lipsutellen minkä ehti. Hetken päästä Maria nosti perseensä ja kääntyi ympäri. “Mmmh.. Se teki hyvää..!” Hän tiputti toisessa kädessään olleen tapin sängylle.

“Nyt nähdään kisakuntosi todellinen taso..” Maria sanoi kuivasti. “Minulla ei sitten ole minkäänlaista ehkäisyä.. Ei sinänsä, laatikossa olevat kortsut eivät edes mahtuisi tuon ylle..” Maria jatkoi, katsellen alhaalla olevaa kyrpää. “Lienee sanomattakin selvää, että jos päästät lastit pilluuni..” Maria näytti sormellaan liikkeen kaulansa poikki. Pete ei sanonut mitään, korjasi vain hieman asentoaan. Selän taakse sidottuja käsiä alkoi jo oikeasti sattua. Maria meni kyykkyyn, poimien jalkojensa välistä Peten tykyttävän kullin ja alkaen runkata sitä. “Se on pelottavan paksu..” Maria alkoi huohottaa. Toisella kädellä hän kiskoi Peten hiuksia ja veti tämän päätä lähemmäksi isoja tissejään. Maria siirsi kätensä kullin tyveen. Nostaen hieman persettään, hän alkoi sivellä märkää pilluaan terskan kärjellä. “Ooh.. Se on niin kova..” Maria huokaisi. Paksu terska hieroi jo hieman taaempaa, tökkien vasten kosteaa pilluaukkoa. Paisuneet häpyhuulet alkoivat hitaasti levitä terskan ympärille. Höyryävän märkä pimpsa selvästi halusi tuota isoa kullia sisäänsä suurella halulla. Jykevä tomaattiterska levitti pillua auki, kunnes se äkkiä lumpsahti kokonaan tiukkaan, vetiseen koloon..

“Aaaa…!! Oiiiihh..!!” Maria valitteli, hän nosti toisenkin kätensä pitelemään Peteä hiuksista. Maria laskeutui hitaasti alemmas. Pete katseli miten hänen jyhkeä kyrpänsä upposi sentti sentiltä syvemmälle Marian vastaanottavaiseen pilluun.. Otettuaan jo hyvän matkaa yli puoliväliin tuon mahtikyrvän pimpsaansa, Maria pysähtyi. Hänen hengityksensä puhalsi raskaana Peten hiuksiin. Marian jalat tärisivät hänen ollessaan kyykkysillään. “Voi luoja..!! Se on.. Massiivinen..!! Uskomaton..!!” Maria huudahteli. Hetken huilattuaan, nainen alkoi nousta ylöspäin terskan reunoille asti, laskeutuen sitten samantien alas. Jälleen perse nousi ylemmäksi ja laskeutui taas. Kulli alkoi pumpata märässä pillussa hitaalla tahdilla, naisen nussiessa sitä kyykkyasennossa.. “Ime, runkkari..! Ime!!” Maria tarjosi toisella kädellä isoa tissiään Peten suuhun. Pete imaisi nännin suuhunsa ja alkoi imeä sitä kuin pikkupoika ensimmäistä tikkariaan. “Aaiieehh..!!” Maria pomppi kyrvän päällä jo innokkaammin. Pete pyöritteli kieltään kovettuneella nännillä ja imi kuin heikkopäinen mehevää rintaa. Iso terskannuppi alkoi tökkimään nyt jo kohdunsuulle asti, Marian heilutellessa päätään puolelta toiselle ja kiihdyttäessä tahtiaan.. Pete vaihtoi tissiä ja alkoi lussuttaa sitä kuin pikkuvauva. Vielä muutaman kerran Maria otti pitkällä liikkeellä jykevän aisan syvälle pilluunsa, sitten pysähtyen hetkeksi vetämään henkeä.

Maria laskeutui polviensa varaan perinteisempään ratsastusasentoon. Hän vetäisi nänninsä Peten suusta ja tukisti tätä rajusti. “Miten tuollaisella runkkarilla voi olla noin mahtava kyrpä..??” Hän kihisi huultensa välistä. Maria poimi anustapin viereltään ja sylkäisi sen päälle. Hän vei tapin selän taakseen ja alkoi pyöritellä sitä pyllyaukollaan. Yhdellä pitkällä työnnöllä hän pukkasi tapin kantaa myöten persereikäänsä.. Pete tunsi kullissaan, miten se kiristi pillua entisestään. “Mmhh..! Ihana tappi ja paksu kyrpä..!” Marian lantio alkoi pumpata eteen ja taakse. Pete tunsi pillun jokaisen poimun terskassaan. Tapin leveä osa kutitteli paksua kyrvänvartta välilihan läpi. Maria pyöritteli ja nylkytti persettään isolle, ihanalle kyrvälle. Tästä hän oli haaveillut jo samanikäisenä tyttönä kuin mitä Iida oli nyt. Maria katseli voitonriemuisena avutonta, isokyrpäistä seksinukkeaan. Hän nussi tätä kyrpää kiihkeästi, antaen sen tökkiä nyt jo kohdunnipukkaan asti. Marian perseposket vavahtelivat, kun pitkät, lätsähtelevät työnnöt kutittelivat hänen mahanpohjaansa.

“Vittuhh..!! Voi saatana, mikä kulli!!” Maria ölisi. Hänen häpykumpunsa läiskähteli Peten lantiota vasten. Pete tunsi terskannuppinsa pökkivän pillun pohjaa myöten joka työnnöllä, minkä tuo nainen teki. “Ähhh..! Oliko mukava.. Aamulla katsella kun pissasinhh..??” Maria kysyi ähkien. Lantio pyöri villisti. “Ei.. Sinä tykkäsit eniten.. Kun päästin paskann..! Siitä se kulli.. Vasta alkoikinnh.. Seisomaann…!” Pillu imeskeli isoa munaa sisäänsä ahnaasti. Raskaat tissit läsähtelivät naisen rintalastaa vasten. “Äitipuoli.. Istuu pöntöllä ja pukkaa.. Paskaa..!! Senkin pervo.. Runkkarihh..!!” Marian ilme oli kiimasta vääristynyt. Pete kuunteli noita irstaita kommentteja huohottaen. “Aahhh..!! Tunnusta!!” Maria huusi Petelle, lykkien pilluaan kyrpää vasten. “Tunnusta mitä..??” Pete vastasi tuskaisesti. Maria läimäytti avokämmenellä Peteä kasvoille. “Tunnusta..!! Että tämä tuntuuhh.. Paremmaltaahh..!!” Maria hihkui hirvittävän himonsa kourissa. “Paremmalta.. Kuin.. Mikä..??” Pete kysyi hiki valuen, ottaen vastaan Marian väkivaltaiset työnnöt. Maria läimäytti uudestaan Peteä naamalle. “Paremmalta kuin.. Pikkutyttöni.. Perse..!!” Marian tahti oli jo järkyttävän kova. Pillusta kuuluva lötsähtely oli käsittämättömän kuuloista. Peten vastaus kesti hieman liian kauan. Maria läsäytti oikeallaan kaksi kertaa Peten naamalle, samalla tukistaen vasemmallaan kipeästi.

“Tuntuu!! Se tuntuu paremmalta!!” Pete huusi. Marian lyönnit olivat yllättävän lujia ja tuskan kyyneleet valuivat Peten kasvoilla. “Paremmalta.. Kuin mikä..??!” Maria huusi. “Se tuntuu paremmalta.. Kuin Iidan persereikä..!!” Pete vastasi kovaäänisesti. “Haaahhh…!! Ääähhrrgghh!!” Marian suusta alkoi kuulua eläimellinen ääni. Kuin naarasleijona olisi mourunnut kiimassa. Kulli pumppasi tällä hetkellä koko mitallaan Marian mehuja purskahtelevassa pillussa.. Peten onneksi siemensyöksy oli kaikesta huolimatta hänelle vielä kaukainen haave. Penisrengas ja sininen pilleri eivät antaneet tuumaakaan periksi erektiosta. Äkkiä Marian lantio alkoi täristä ja vapista. Hän päästi irti Peten tukasta ja taivutti vartalonsa kaarella taaksepäin. Vielä muutama pakonomainen, raju työntö ja sitten alkoi tapahtua. “Aaaaahhhh!!!!! Vittttuuuhh!!!” Maria älisi. Kovana seisova kulli plorpsahti märästä luolastaan ulos ja pillusta alkoi suihkuta kovalla paineella kirkasta nestettä Peten päälle. Anustappi pullahti persereiästä lattialle, samalla aukosta lörähti muutama märän kuuloinen pieru. Marian vartalo kouristeli hänen ruiskautellessaan mehuja, ne lensivät Peten naamalle asti. “Tästä saat..!! Saatanan.. runkkari..!!” Maria huudahteli katkonaisesti ruikkiessaan Peten täysin märäksi.

Viimein suihkut tyrehtyivät kokonaan. Maria rojahti uupuneena sängylle Peten viereen. Nainen haukkoi henkeään rajusti, maaten toisella kyljellään. Peten kulli ei osoittanut minkäänlaisia veltostumisen merkkejä. Erektio alkoi olla jo vähän kivuliaskin. Puhumattakaan Peten käsistä, joihin koski jo aikalailla selän takana. Pete katsoi vieressään makaavaa Mariaa, jonka hengitys alkoi jo tasaantua. Pillusta ruiskahdelleet pisarat tippuivat hiljalleen pitkin Peten vartaloa. Pete kallisti itseään hieman kohti Mariaa. “Ootko.. Sä.. Kunnos..” “Pää kiinni, kusipää!” Maria sihahti huuliensa välistä. Hän kohottautui käsiensä varaan ja tuijotti Peteä vihaisesti. “Ja älä luulekaan, että tämä oli vielä tässä..!” Maria totesi hiljaisella äänellä. “Ilta on vielä nuori..” Maria katsoi Peten kovana seisovaa kullia. “Hah..! Markun pillereissä näyttää olevan potkua..!” Maria hihkaisi ilkikurisesti. Pete tuijotti kyrpäänsä, mikä seisoi kovana kuin takkahalko. Peten puolesta tämä olisi voinut jo loppua. Ilta tulisi olemaan kuitenkin vielä todella pitkä..

Jatkoa seuraa..

7 kommenttia viestissä: “Äitipuoli “rankaisee” Peteä”

 1. olof says:

  Tää äidin ja peten seikkailut vois kyllä mun mielestä jatkua 😀

 2. Lewdguitar says:

  Ellet ole sattunut huomaamaan, juurikin mainitsemasi tapahtumat ovat mukana kaksiosaisessa kolmanessa osiossa..

 3. yuytyrewe says:

  Jatka, mutta seuraava tilanne voisi
  tapahtua sannalla niin ja tietenkin Ida mukana vaikka pete, sanna ja ida

 4. tyttö says:

  oi jospa sais joskus musttaa kyrpää

 5. Lewdguitar says:

  Kiitän näistä sanoista molempia 🙂 Yritän aina parhaani, eikä nimimerkkini alussa turhaan lue “Lewd” 😛 Olen miettinyt kyllä juurikin Mirvan tarinan saavan jatkoa jossain vaiheessa. Pitää saada ensin tämä jonkinlaiseen lopetukseen.

 6. huhhuh says:

  Erästä populaarikulttuurin merkkiteosta lainatakseni, jatkoa odotellessa “jokainen päivä on pitkä kuin elinikä maanpäällä”.
  P.S. Enkä panisi pahakseni vaikka Suvin ja Mirvan leikitkin vielä jatkuisivat. (erityisesti mirvan)

 7. Justus says:

  Oikein törkyisen irstasta luettavaa. Kerta kaikkiaan upeaa viihdettä. Lisää tällaista. Kerronta sujuvaa sekä kielen käyttö värikästä. Tarinaan on helppo eläytyä. Kirjautumatta 4,5 tähteä ja hatunnosto. Kiitokset tästä.

Kommentoi

top