search
top

Minä ja Vartija

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (65 votes, average: 3.20 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on ensimmäinen novellini joten kommettia saa laittaa. Risut ja ruusut. Toivottavasti nautitte. (:

Olin juuri päässyt töistä ja katsoin kelloa kun tajusin, että minulla on bussi mennyt jo ja seuraava tulisi vasta parin tunnin päästä. Kirosin siinä itsekseni hetken ja mietiskelin miten voisin päästä kotiin, ettei tarvitsisi odotella kahta tuntia seuraavaa bussiin. Siinä kirotessani tyhmyyttäni vartijamme oli tullut selkäni taakse ja kyseli mitä kirosin pieni hymy huulillaan.

”Myöhästyin bussista ja seuraava lähtee vasta kahden tunnin päästä” vastasin vartijalle. Siinä samassa kun vastasin vartijalle huomasin, että ensimmäisen kerran näin hänet siviili vaatteissa. Olin töissä jo katsellut sivusilmällä kyseistä henkilöä ja niin hänkin oli minua katsellut, mutta nyt vasta tajusin kuinka komea hän oli.

”Mitä jos minä heittäisin sinut kotiin?” kuului kysymys joka herätti minut ajatuksistani. Katsoin hetken aikaa vartijaan ja ihmettelin ”Mitä sanoit”? sain sanotuksi. ”Mitä jos minä heittäisin sinut kotiin?” Toisti vartija. ”Kyyti olisi ihan kiva jos sinulla ei ole mitään muuta menoa.” Totesin. ”Ei ole” vastasi vartija. Lähdimme kävelemään vartijan autolle. Kun kävelimme autolle vartija kysyi nimeäni ja huomasin itse samalla että en tiennyt vartijan omaa nimeä. ”Maria” vastasin. ”Entäs mikäs sinun nimesi on?” Heitin kysymyksen takasin. ”Markus” vastasi vartija. Markus mietiskelin omassa mielessäni kun saavuimme autolle ja Markus avasi ovet.

”Minnes päin ajetaan?” kuulin taas kysymyksen joka herätti minut ajatuksistani. ”Häh? Aa joo. Tonne Korpiniemeen.” sain sanotuksi. Markus vaan hymyili sanomiselleni ja taputti reittäni. Oli kuin sähköisku olisi mennyt läpi koko kropastani kun Markus kosketti minua ja toivoin vaan ettei Markus huomannut reaktiotani. Markus käynnisti auton ja katsoi minuun ja väläytti suloisen hymynsä minulle. En voinut muuta kuin hymyillä takaisin ja ajatella että olin todella onnekas että noin komea mies oli tarjonnut minulle kyydin kotia. Aloin kostua pelkästä ajatuksesta jos kysyisin Markusta kahville luokseni.

Emme puhuneet ajomatkan aikana melkein mitään. Kuuntelimme vain radiosta tulevaa musiikkia ja katselin sivusilmällä Markusta koko matkan. Kuvittelin kaikkea syntistä mitä voitaisiin Markuksen kanssa tehdä jos hän tulee kahville. Ainut miinus ajatuksissani oli etten tiennyt mitä mieltä Markus oli minusta. Oliko hän kiinnostunut minusta ja siksi antoi kyydin vai pelkästään hyvää hyvyyttään. Tätä pohtien olimmekin jo saapuneet kotini parkkipaikalle. Mietin hetken kehtaanko kysyä Markusta kahville jos hänellä ei ollut mitään menoa suunniteltuna loppu päivällä. Aluksi meinasin olla kysymättä, mutta sitten päätinkin että perhana kerranhan tällainen tuuri tapahtuu niin miksi en käyttäisi sitä hyväkseni. ”Haluaisitko tulla kahville luokseni? Vähän niin kuin kiitoksena siitä että heitit minut kotiin.” Sain sanotuksi. Markus mietti hetken ja sanoi ”Voinhan minä tulla. Ei minulla ollut mitään suunnitelmia.” Olin todella tyytyväinen että Markus pystyi tulemaan luokseni kahville ja hymyilin siispä todella isoa hymyä mikä sai Markuksen myös hymyilemään hieman hölmistyneenä.

Nousimme autosta ja lähdimme kävelemään kotiani kohti. Koko kroppani kihelmöi. Olin alkanut kostumaan enemmän ja enemmän. Kun kävelimme kohti kotiani huomasin, että Markus käveli melkein ihan minussa kiinni mikä sai kroppani vielä enemmän kihelmöimään. Viimein pääsimme ovelleni. Matka oli tuntunut kestävän ikuisuuden vaikka matkaa ei ollut kuin pari sataa hassua metriä. Kun avasin ovea Markus oli aivan takanani ja mukamas vahingossa peruutin liikaa häntä kohti, että osuin Markukseen. Ei tuntunut olevan moksiskaan. Eli toiveita oli, että saisin tänään. Pitkän selibaatin ja itsensä sormettamisen tuloksena oli erittäin kiimainen nainen.

Pääsimme sisään esittelin nopeasti pienen kaksioni mikä nyt ei kummoisen kokoinen ollut. Menin keittiöön ja aloin valmistaan kahvia kun Markus meni istumaan olohuoneeseen sohvalle ja katseli ympärilleen. ”Sinulla on hienoja tauluja seinällä ja nähtävästi tykkäät lukea aika paljon.” Kuului olohuoneesta. Menin katsomaan mitä tauluja Markus oikein mahtoi tarkoittaa. ”Aa tarkoitat noita abstrakti tauluja. Keräilen niitä. Ja mikä kirjoihin tulee niin olen aikamoinen lukutoukka.” Naurahdin vielä loppuun. Keittiöstä kuului keittimen loksaus että kahvi oli valmis. ”Kahvi taitaa olla valmis. Tuletko hakemaan vai tuonko sinulle?” ”Tulen itse hakemaan. Kiitos” kuului Markuksen vastaus. Minua hieman huvitti sana kiitos lauseen lopussa, koska en usein ole muitten miesten sanovan tuolleen. Menimme keittiöön hakemaan kahvia. Annoin mukin kaapista ja kun Markus otti mukin kädestäni kätemme osuivat siinä samalla ja se sähköinen tunne mikä siinä välillämme oli jotain sanoin kuvaamatonta. Siinä kohtaa minun oli erittäin vaikea pitää itseäni hallinnassa etten olisi hypännyt suoraan Markuksen kaulaan ja ahminut tuota miestä itseeni.

Menimme olohuoneeseen takasin juomaan kahvia ja kun istuimme sohvalle ja tällä kertaa istuin ihan tahallani ensimmäisenä sohvalle ja halusin katsoa mihin Markus istuu. Yllätyksekseni hän istui melkein viereeni yhden ihmisen väli oli välissämme. Sähköä oli ilmassa todellakin. En tiennyt huomasiko Markus sitä vieläkään koska hän ei ollut antanut mitään merkkejä siitä että hän huomaisi mitään. Aloin miettimään oliko se minun ulkonäössä ettei Markus ollut tehnyt mitään aloitetta. Ulkonäössäni ei ole omasta mielestäni mitään vikaa. Treenattu vartalo, hieman ehkä suurehkot C-kupin rinnat, ruskeat puoli pitkät hiukset, hieman meikkiä naamassa. Vaatetuskin tällä hetkellä oli vartaloa myötäilevä toppi sen päällä myötäilevä neule sekä jalkoja myötäilevät farkut. Peppu tulee niissä parhaiten esiin.

Siinä omissa ajatuksissani en huomannut että Markus oli laittanut kahvikuppinsa pöydälle ja tullut aivan viereeni. Tajusin vasta tämän kun Markus otti kasvoistani kiinne ja painoi huulensa omiani vasten. Häkellyin tästä ja meinasin pudottaa oman kahvikuppini lattialle. Vetäydyin Markuksesta irti ja katsoin häntä hölmistyneenä. Markuksen ilme oli myös hieman hämmentynyt. Ennen kuin hän kerkesi sanomaan mitään laitoin kahvikuppini nopeasti pöydälle. Katsoin Markusta ja siirsin kasvoni ihan hänen kasvojensa lähelle. Markus tuli vielä lähemmäs ja huulemme kohtasivat uudelleen ja tällä kertaa olin täysillä mukana siinä.

Aluksi suutelumme oli toisiimme tutustumista. Tutustuminen alkoi lämmetä hieman eteenpäin aloin käymää ahneemmaksi tätä ihanaa miestä. Kieleni lähti tutustumis retkelle Markuksen suuhun ja siellä kohtasin hänen kielensä. Tunnelma alkoi kuumeta. Huomasin että Markuksen kädet olivat alkaneet seikkailemaan vartalollani. Tykkäsin siitä todella paljon. Halusin enemmän todella paljon enemmän. Päätin siis irrottautua tuosta ihanasta suudelmasta. Katsoin Markusta ja hänen silmiään. Silmissä näkyi himo. Otin Markuksen kädestä kiinne ja johdatin hänet makuuhuoneeseen. Siinä samalla sain otettua häneltä paidan pois ja sain ihailla tuota jumalaista vartaloa lähemmin.

Kun pääsimme makuuhuoneeseen Markus otti kädestäni kiinne ja työnsi minut seinää vasten. Huomasin kun Markus tuli aivan minuun kiinni, että housuissa oli jotain todella isoa ja kovaa. Halusin päästä tuohon isoon ja kovaan tutustumaan saman tien paremmin. Niin ei aivan onnistunut koska Markus piti minua seinää vasten ja katseli minua himoiten. ”Olen odottanut tätä ties kuinka kauan.” Markus kuiskasi korvaani. ”Et arvaa kuinka kauan minä tätä olen odottanut.” kuiskasin takasin. Silloin Markus päästi kädestäni irti ja alkoi riisumaan minulta paitoja. Kun hän oli saanut minulta paidan pois minulla oli vain rintaliivit päällä hän alkoi suutelemaan kaulasta ja meni alaspäin kiusoitelle. Kun hän oli päässyt farkkujen rajaan asti hän katsoi minua ja sanoi ”Joku taitaa olla valmiina.” Siinä kohtaa arvasin että nyt viimeistään Markus oli huomannut kuinka kostea olin ja kuinka paljon halusin häntä.
Markus nousi ylös lattialta ja kaatoi minut sängylleni. En tiedä missä välissä hän oli saanut rintaliivini auki, mutta jotenkin hän oli vain ne saanut auki ja rintani olivat paljaana. Ennen kuin Markus tuli sänkyyn kanssani hän avasi todella hitaasti farkkuni ja otti ne myös todella hitaasti ja kiusoittelevasti pois. ”Markus” vaikeroin koska en enää kestänyt tätä kiusoittelua. ”Äläs nyt yhtään siinä vaikeroi. Tulet nauttimaan tästä todella paljon.” Oli Markuksen vastaus. Kun hän oli saanut farkut pois minulla ei ollut kuin hipsterit jalassa. Sen jälkeen hän raotti jalkojani ja laittoi päänsä lähelle pyhimpääni. Olin aivan kosteana tästä. En voinut kuvitella että tuo komistus oli jalkojeni välissä aivan tällä hetkellä. ”Täällähän tuoksuu ihan kiima.” Markus kiusoitteli. Hän alkoi ottamaan hipstereitä pois päältä ja kun hän oli saanut ne pois hän nousi naamani tasolla ja alkoi suutelemaan todella intohimoisesti. Samalla myös otti toisen rinnan käteensä ja alkoi puristella. Olin aivan tulessa ja aloin myös olemaan kärsimätön. Markus ihan selvästi huomasi sen ja se sai hänet vielä enemmän hidastamaan liikkeitään.

Markus alkoi suudella kaulasta alaspäin. Solisluulla hän viipyi yllättävän kauan koska se on sellainen kohta josta tykkään että suudellaan oikein kunnolla ja hän myös huomasin sen. Kun hän pääsi rintojeni kohdalle hän katsoi minua ja otti molemmat rintani käteensä ja puristeli. Tunne oli aivan ihana. Nautin joka kosketuksesta mitä Markus koski vartalooni. Markus kumartui rintojeni lähelle ja otti toisen suuhunsa. Tunne oli aivan taivaallinen. Hän näykki nänniä ja leikki kielen kanssa. Samalla käsi lähti seikkailemaan kohti pyhimpääni. Paloin niin paljon halusta tuota kosketusta että meinasin ratketa. Olin aivan märkänä ja melkein valui valuin lakanoille asti.

Kun Markuksen käsi eksyi kumpuni päälle hänen silmiinsä nousi pieni virne ja hän lopetti rinnan kanssa leikkimisen ja lähti suutelemaan alaspäin navan seudulla viipyi hieman ja leikki korulla joka minulla siinä oli. Kun hän pääsi pään kanssa pyhimpäni luokse hänellä oli aivan suloinen virne naamallaan. Odotin aivan innolla mitä hän nyt keksisi. Hän laski päänsä kumpuni luokse antoi suukon siihen ja värähdin. Sen jälkeen hän otti kielensä esiin ja alkoi nuolla reisien sisäpintaa ihan kiusoitellakseen minua. Olin haljeta taas kerran. Meinasin menettää totaalisesti malttini ja tunkea hänen päänsä jalkojeni väliin ja käskeä nyt ala nuolemaan sitä pillua äläkä piinaa minua! Ennen kun kerkesin sanoa mitään Markus yllätti minut ja alkoi kielen kanssa etsimään klitorista. Tunne oli jotain sanoin kuvaamattoman ihanaa. Hän nuoli ja välillä imi oikein kunnolla. Tunsin myös sormen sisälläni. Välillä oli kaksi sormea ja välillä vain yksi. Toisella kädellä Markus hieroi rintaani oikein kunnolla. Olin valmis tulemaan mutta Markus lopettikin yllättäen. Katsoin häntä loukkaantuneen. Ennen kuin kerkesin sanomaan mitään Markus hyökkäsi takaisin nuolemaan ja sormettamaan. Ei kestänyt kuin hetki niin tulin ja todella voimakkaasti tulinkin. Tärinä valtasi koko kehoni ja kun olin rauhoittunut Markus nousi kasvojeni kohdalle ja antoi minulle todella intohimoisen suudelman.

Maistoin suudelmassa omia nesteitäni joka kiihotti minua todella paljon ja siinä samassa käänsin Markuksen selälleen sängylle. Erosin suudelmasta ja nousin Markuksen päälle istumaan ”Sinulla on hieman liikaa päällä edelleen.” lirkuttelin kun samalla avasin Markuksen farkkujen vyötä ja housun nappeja. Kun sain päällimmäiset housut pois oli enää bokserit jalassa. Silloin näin mikä minua siellä housuissa odotti. Todella mahtavan kokoinen elin. Otin bokserit kiusoittelevasti pois lähinnä kostona Markukselle koska hän oli kiusoitellut minua niin paljon.

Kun sain bokserit pois olin aivan ihastuksissani tästä elimestä mikä oli edessäni. Isoin mitä olin tähän mennessä saanut tai edes nähnyt. En edes miettinyt mahtuisiko tuo kireään pilluuni. Halusin vain tuota elintä todella paljon. Aloin tutkiskelemaan lähemmin tätä ihanaa elintä. Terskan päässä oli parit kiima tipat. Nuolin ne pois. Otin koko elimen suuhun. Ensiksi meinasin tukehtua siihen koska otin sen liian syvälle. Liian innokas minä. Nuolin elimen vartta ja otin takasin suuhun. Annoin niin hyvää suuhoitoa kun vaan osasin. Puristelin kivespusseja. Näykin niitä välillä. Markus nautti todella paljon murahteluista ja ääntelystä päätellen. ”Minulta tulee kohta” Markus sai sanotuksi. ”Anna vain tulla” sanoin ja otin elimen takaisin suuhun ja jatkoin kielen kanssa leikkimistä ja samalla tein runkkaus liikettä toisen käden kanssa ja toisella kädellä puristelin ja hieroin kivespusseja. ”Tuleeeeeeh” Markus murahti ja tuli oikein voimalla. Yllätyin millä voimalla Markus tuli ja kuinka paljon tavaraa sieltä tuli. Nielin silti kaiken.

Kun olin saanut nieltyä koko ison lastillisen nousin Markuksen viereen ja käperryin hänen kainaloonsa iloisena, mutta vielä himokkaana. Ei Markuskaan näyttänyt siltä että tämä oli vielä tässä. ”Tuo oli paras suuhoito mitä olen saanut.” Markus huokasin raukeana. ”Ole hyvä vain. Hyvä että miellytti. Annoit itsekin minulle parhaimman suuhoidon mitä olen saanut.” Hymyilin samalla kun vastasin Markukselle. Siinä hieman jutellessamme niitä näitä Markuksen kanssa huomasin sivu silmällä että hänen elimensä on palaamassa eloon. Markus huomasin myös että olin laittanut asian merkille.

Olin jo valmiiksi niin märkä siitä kun otin Markukselta suihin niin nousin vain Markuksen päälle ja aloin asettamaan tätä suurta elintä pyhimpääni. Kunnes Markus pysäytti sen ja katsoi minua kysyvästi, että emmekö tarvitse mitään siihen suojaksi. ”Olen pillereillä.” Oli lyhyt vastaukseni ja jatkoin elimen asettamista sisääni. Tunne oli aivan mahtava. Liu’utin elintä vähitellen sisääni. Yllätyksekseni se meni aika helposti. Kun sain sen pohjaan asti olin vähän aikaa paikoillani että tottuisin näin suureen sisälläni. Aloin liikkua pikku hiljaa nopeutin tahtiani hieman. Markus tarrasi pakaroistani kiinni ja antoi vauhtia. Olimme molemmat hurmoksessa. Yllättäen Markus otti vyötäröstäni kiinne ja käänsi minut sängylle ja itsensä päälle. Siinä katselimme toisiamme hetken aikaa ennen kun aloitimme kiihkeän suutelemisen ja Markus aloitti rytmikkään rakastelun.

Nautin joka hetkestä täysin rinnoin vastasin lantiollani Markuksen liikkeitä. ”Ota minut takaa päin” kuiskasin Markuksen korvaan. ”Selvä” oli Markuksen lyhyt vastaus ja hän nousi päältäni pois ja käänsin hänelle selkäni. Kun hän työntyi uudestaan sisääni hän otti käsillä rinnoistani kiinne ja aloitti niiden puristelun. Oma käteni eksyi pyhimpääni klitorista etsien, mutta ei mennyt kauaa ennen kun Markus siirsi käteni pois ja alkoi itse hieromaan kumpuani. Tunne oli aivan ihana. Olin tulla saman tien. Huomasin että Markus oli kiihdyttänyt rakastelu tahtia joka tarkoittaa että kohta hän olisi valmis tulemaan. Olin myös itse valmis tulemaan. ”Tuleeennhhh” henkäisimme yhtä aikaa. Markus työnsi vielä parit voimakkaat työnnöt kun minä vielä tärisi jälki maininkeja. Hän sai pitää minua hieman pystyssä etten olisi pudonnut saman tien sängylle.

Markus tuli ulos minusta ja siirryimme molemmat makuulle sängylleni hengittäen raskaasti. ”Tuo oli mahtavaa” henkäsin. ”Oliko sinusta?” ”Kyllä oli” Markus vastasin hymyillen. Mietin itsekseni siinä Markuksen kainalossa käpertyneenä oliko tämä tällainen yhden kerran juttu vai tuleekohan tämä toistumaan?

2 kommenttia viestissä: “Minä ja Vartija”

 1. Wo says:

  Tarina ihan ok, mutta jatkuva esim. sanojen “elin” ja.”kaikkein pyhin” häiritsi. Kieli saisi olla värikkäämpää ja yhdyssanavirheiden laskemiseen eivät sormet taida riittää.

 2. Trickster says:

  Ihan ok tarina! Seksin kuvailu oli yksityiskohtaista ja siinä oli paljon detaljeja. Tarina oli aika simppeli, mutta toisaalta jotenkin sympaattinen.

  Harmi, että tekstiin oli eksynyt aika paljon kirjoitusvirheitä, erityisesti pilkutuksessa ja yhdyssanoissa on vielä hiomisen varaa. Esimerkiksi paljon toistuva virhe sinulla on seuraavanlainen:

  ”Myöhästyin bussista ja seuraava lähtee vasta kahden tunnin päästä” vastasin vartijalle.

  >> “Myöhästyin bussista ja seuraava lähtee vasta kahden tunnin päästä”, vastasin vartijalle.

  Toinen esimerkki:

  ”Entäs mikäs sinun nimesi on?” Heitin kysymyksen takasin.

  >> “Entäs, mikäs sinun nimesi on?” heitin kysymyksen takaisin.

  Tässä kohtaa lainauksen jälkeen ei tule pilkkua, koska lainauksessa on jo kysymysmerkki. Lainausta ei kuitenkaan seuraa uusi lause, vaan kysymysmerkki vertautuu tässä pilkkuun. Ja lisäksi itse suosin dialogin suhteen sellaista tyyliä, että jokainen dialoginpätkä on omalla rivillään.

  Seksin ja tapahtumien kuvailu oli ihan mielenkiintoista, mutta orgasmit kuittasit harmillisesti vain yhdellä lauseella. Olisit voinut esimerkiksi herkutella Markuksen suuhun laukeamisella kertomalla siitä paljon tarkemmin.

  Jatkon suhteen annan perusohjeen eli kirjoita lisää, sillä niin opit kirjoittamaan paremmin. Parempi vielä, jos saat jonkun lukemaan tuotoksiasi etukäteen ennen julkaisua. Ja lisäksi kannattaa lukea, lukea ja lukea (aivan kuin päähenkilösikin tykkää lukea) mahdollisimman monipuolisesti (myös muitakin kuin seksinovelleja).

  – Trickster (http://www.seksinovellit.fi/author/trickster/

Kommentoi

top