search
top

Yksin

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (61 votes, average: 3.25 out of 5)
Loading...

Olin pitkästä aikaa yksin kotona. Vaimoni oli mennyt tyttökavereidensa kanssa baariin viettämään iltaa joten minä sain olla ihan ”rauhassa”.

Kello kävi kahdeksaa illalla kun sauna oli lämmennyt tarpeeksi. Otin jääkaapista mukaani kylmän oluen ja suuntasin kulkuni lauteille saunan miellyttävään lämpöön. Heittelin vettä kiukaalle ja otin pullosta hörppyjä, rentouduin täydellisesti. Saunomisella on merkillinen vaikutus ainakin minuun, siellä ajatukset lähtevät herkästi lentoon ja mieleen tulee mitä ihmeellisimpiä asioita. Löylytellessäni aloin kuin ”vahingossa” ajatella seksiä. Toinen käteni hakeutui kuin itsestään jalkoväliini ja kaluni oli heti mukana mielikuvitusleikissä. Saunan kuumuudessa haaveilin siitä kuinka upeaa olisikaan taas pitkästä aikaa olla toisen miehen kanssa yhdessä vaikkapa juuri saunassa 😉 Viime kerrasta miehen kanssa oli kulunut jo ihan liian kauan.

Päätin kuitenkin mennä suihkuun jäähdyttelemään itseäni ja ajatuksiani. Peseydyin huolellisesti ja ryhdyin kuivattelemaan itseäni. Kietaisin pyyhkeen lanteilleni vaikka aivan hyvin olisin voinut mennä ilkosen alasti pois saunasta sillä eihän siellä kukaan olisi katsomassa tai näkemässä. Sieppasin nyt tyhjän olutpullon mukaani ja lähdin pois pesuhuoneesta.

Avasin toisen oluen ja istahdin sohvalle katselemaan teeveetä. Mitään katsomisenarvoista ei tullut ja päästin jälleen mielikuvitukseni lentoon. Haaveilin edelleen toisesta miehestä jonka kanssa voisin nauttia miestenvälisestä seksistä ja sen ihanuuksista. Sujautin käteni pyyhkeen raosta sisään ja aloin varovasti hyväilemään itseäni. Ensin puristelin varovasti pussukoita ja nopeasti kaluni oli täydessä toimintakunnossa, puristelin sen vartta ja tein muutamia hitaita runkkausliikkeitä.

Otin pyyhkeen kokonaan pois ympäriltäni ja nostin jalkani viereeni sohvalle. Hyväilin itseäni enemmän. Hieroin kalua ja palleja. Siirsin toisen käden sormia alemmas ja alemmas kunnes ne löysivät tiukan ja kuuman peppureikäni. Painelin varovasti etusormella pyllyreikään ja kohta tunsin kuinka se hitaasti antoi periksi ja sormi painui sisään. Olin hetken ihan liikkumatta ja ainoastaan nautin tuon sormen antamasta tunteesta. Kaluni tuntui paisuvan ja paisuvan koko ajan, se seisoi niin isona ja kovana kuin vain voi.

Työnsin sormea syvemmälle kuumaan reikääni kunnes sormen pituus loppui. Vedin sitä takaisin ulospäin ja aloin hitaasti mutta niin ihanasti naida itseäni peppuun sormellani. Toisella kädellä hyväilin kalua ja palleja työntöjen tahdissa. Hetken aikaa nautiskeltuani tunsin ettei sormi ole tarpeeksi. Varovasti vedin etusormen ulos piilostaan ja nousin ylös sohvalta. Määrätietoisesti kävelin kohti keittiötä ja yhtä sen yläkaappia josta tiesin löytäväni jotain parempaa…

Avasin kaapin ja näin sen mitä olin tullut hakemaan. Minun ja vaimoni yhteinen lelu (tosin vaimoni ei tiedä minun leikkivän sillä yksikseni). Musta keskikokoinen kuminen tekokalu. Otin tuon miehenkorvikkeen käteeni ja tunsin kiimani kohoavan entisestään koska tiesin kohta saavani sen sisääni.

Laskin hanasta kuumaa vettä ja lämmitin mustaa kaveriani vedellä. Suljin hanan ja menin hakemaan vessasta rasvaa. Peppuni on sen verran tiukka että tiesin kokemuksesta ettei tuo musta mahtava kalu mene sisään ilman liukuvoidetta. Menin takaisin olohuoneen sohvalle rasvan ja tekokalun kanssa. Asetun takaisin suurinpiirtein samanlaiseen asentoon mistä olin hetki sitten lähtenyt. Työnsin takapuoleni niin lähelle sohvan reunaa kuin mahdollista ja nostin jalkani sohvalle. Nyt peppuni oli täysin avoimena odottamassa mitä tulee. Mieluiten olisin siinä tilanteessa saanut peppuuni oikean miehen kalun mutta koska sitä ei tähän hätään ollut saatavilla niin kohta tiukka reikäni saisin sisäänsä lämpimän tekokalun.

Otin oikean käden etu- ja keskisormeen rasvaa ja aloin levittää sitä peppureiälleni sekä sen ympäristöön. Rasvasin reiän huolellisesti ja työntelin sormea varovasti sisään. Sormi painui nyt helposti sisään ja liikuttelin sitä edestakaisin. Tekokalu oli vasemmassa kädessäni ja ohjasin sen terskan huulilleni. Nuolaisin mustan kalun päätä ja otin koko terskan suuhuni ja annoin kieleni kiertää ympäri tuota paksua patukkaa. Työnsin kalua syvemmälle suuhuni samalla kun sormeni liikkui pyllyssäni. Uskomatonta kuinka kiihottavaa tekokalunkin imuttaminen voi olla. Annoin kalulle sellaista kyytiä suullani että olen varma siitä että jos sen tilalla olisi ollut oikea mies hän olisi jo laskenut lastinsa syvälle suuhuni orgasmin kourissa.

Otin kalun pois suustani. Se kiilteli märkänä syljestäni erittäin kiihottavan näköisenä. Otin sormen pois pyllystäni ja maltoin tuskin odottaa että saisin työnnettyä sinne tuon kumisen mahtimelan. Otin lisää rasvaa kädelleni ja levitin sitä runkkaavin liikkein tekokalun varteen. Kun koko kalu oli rasvattu otin sen oikeaan käteeni ja laskin käteni alemmas. Asettelin kalun pyllyreikäni suulle.

Hengitykseni kiihtyi kun aloin painaa kalua kädelläni pyllyreikääni vasten. Tunsin kuinka iho kiristyi paineen kasvaessa, painoin voimakkaammin. Kohta liukas reikäni otti tekokalun terskan sisäänsä helposti, minä haukoin henkeäni ja huohotin. Aloin painaa kalua syvemmälle kuuman reikäni uumeniin. Sentti sentiltä se painui syvemmälle. Kohta tunsin kuinka kalu oli juurtaan myöten ahtaassa pyllyssäni. Oma kaluni kovettui jos mahdollista entisestään. Hetkeen en tehnyt yhtään mitään. Annoin kalun vain olla sisälläni ja nautin sen tuomasta tunteesta. En uskaltanut koskea omaan kaluuni ollenkaan sillä tunsin ettei se kestäisin kovinkaan montaa vetoa ennen laukeamista.

Aloin vetää kalua ulospäin pyllystäni, vedin sen niin pitkälle että tunsin sen terskan olevan aivan reikäni suulla ja sitten painoin sen takaisin. Aloin naida peppuani tuolla mahtavalla kalulla nopeammin ja nopeammin. Musta kalua meni sisään ja ulos työntöjeni tahdissa. Takapuoleni valtasi mieletön hyvänolontunne joka työnnöllä. Tunne oli melkein sama kuin oikean miehen kanssa, ei siitä ainakaan paljoa puuttunut.

Työntelin kalua edelleen pyllyssäni ja aloin runkata kaluani työntöjen tahdissa. Minä vaikeroin kiimani kourissa ja ihoni alkoi kostua pienistä hikikarpaloista. Työnsin kalua sisääni entistä rajummin ja voimakkaammin samalla kun runkkasin kaluani nopeammin. Kohta tunsin kuinka koko kroppani alkoi jännittyä. Työnsin tekokalun niin syvälle sisääni kuin mahdollista, laskin jalkani alas lattialle ja puristin pakarani tiukasti yhteen. Tuo mahtava kumikalu jäi sisälleni ja pysyi siellä hyvin. Tartuin omaan kaluuni tiukasti ja muutamia ankaria runkkausliikkeitä ja tunsin kuinka lastini lähti liikkeelle räjähdysmäisellä voimalla.

Lastini lensi vatsalleni ja kaulalleni ja koko kroppani nytkähteli ihan hervottomana. Pystyin vain puristamaan kaluani joka sykki kädessäni valtavan orkun jälkimainingeissa. Tekokalu oli edelleen syvällä sisälläni. Minä kykenin vain olemaan paikoillani.

Hetken aikaa rauhoituttuani vedin tuon mustan ystäväni ulos pepustani joka oli upealla tavalla hellänä sormien ja erityisesti kumikalun jäljiltä. Näin ”hyvästä panosta” oli todellakin mennyt liian kauan. Jalkani eivät meinanneet kunnolla kantaa kun nousin ylös sohvalta. Menin vessaan jossa pesin tekokalun huolellisesti. Vein ”kaverini” takaisin kaappiin samaan paikkaan ja samaan asentoon mistä olin sen ottanutkin. Seuraavaksi suuntasin kulkuni takaisin suihkuun ja sieltä saunaan. Pesin itseni uudelleen ja olisin ollut jälleen valmis vaikka mihin mutta maltoin kuitenkin mieleni, voisinhan touhuta vaimoni kanssa kun hän tulee yöllä kotiin…

Kyllä yksinkin voi olla kivaa !!

Kommentoi

top