search
top

Ravintolailta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (31 votes, average: 2.97 out of 5)
Loading...

Päätin perjantai-iltana jo töistä lähtiessäni, että tänään lähtisin tuulettumaan kotikaupunkini yöelämään. Kotiin päästyäni kävin saunassa omalla saunavuorollani ja nautin hyvin ansaittua olutta löylyn kuumuudessa. Saunottuani oikein kunnolla menin takaisin yksiööni valmistautumaan lähtöön.

Suuntasin kulkuni yhteen kaupungin suosituimmista kapakoista ja lyhyen jonottamisen jälkeen pääsin sisään. Sain kuin ihmeen kaupalla hivutettua itseni baaritiskille jotta pääsin tilaamaan juotavaa. Lasin saatuani aloin tutkailemaan ravintolan tapahtumia. Ihmisiä oli todella paljon joten tuttujen huomaaminen väenpaljoudesta ei ollut helppoa. Lähdin kiertelemään ravintolaan etsiäkseni istumapaikan jotta pääsisin viimein rentoutumaan.

Olin kiertänyt ravintolan miltei kokonaan kun kuulin pöydästä huudettavan ”Moikka !!”. Käännyin katsomaan ja näin pöydässä istumassa Samin joka asuu samassa talossa kuin minä. Tiesin ettei Sami ollut vielä täysi-ikäinen mutta oli näköjään päässyt sisään ravintolaan. ”Tuu pöytään” Sami huudahti osoittaen vapaata paikkaa vieressään. Hymyilin ja menin istumaan Samin osoittamalle paikalle. ”Mitäs sinä täällä teet, alaikäisenä ?” kysyin leikilläni Samilta. Sami näytti olevan melkoisessa nousuhumalassa ja hän vastasi ”Oon juhlimassa mun 17 – vuotis synttäreitä. Ethän vaan kerro kellekään että mulla ei oo ikää ?” hän näytti ihan aidosti huolestuneelta. ”Ole huoleti vaan, en minä kellekkään kerro” sanoin ja väläytin hänelle leveän hymyn. Sami rentoutui ja alkoi jutella niitä näitä kanssani samalla kun tyhjensimme lasejamme.

”Eikö sulla ole kavereita mukana ollenkaan” kysyin jonkin ajan kulutta. ”Ei ykskään mun kavereista pääse tänne sisään joten ne jäi bilettään muualle. Mä ajattelin kokeilla onneani ja pääsin sisään” Sami naurahti. Samin juomatahti oli melkoisen kiivas ja ounastelin ettei hän kestäisi moista meno kovinkaan kauaa. Nuori, hoikka suht’ kokematon juomari kittaa viinaa tuollaisella tahdilla niin lopputulos on melkoisen varmasti huono. ”Siinäpä oppii” ajattelin mielessäni.

Olin usein ihaillut Samin kiinteää vartaloa salaa kun hän kesällä kulki talomme pihassa ilman paitaa iho mukavasti auringossa kiillellen. En toki ollut ajatellutkaan mitään toimintaa hänen kanssaan mutta eihän kukaan ole kieltänyt katsomasta. Sami vaikutti erittäin heterolta nuorelta mieheltä ja olin nähnyt useampiakin neitoja hänen mukanaan toisinaan. Kello kävi jo puolta yötä kun Sami alkoi olemaan melkoisen jurrissa. Puheet kääntyivät naisiin. ”Onko sulla muijakaveria” Sami kysyi. ”Eihän mulla ole” vastasin mahdollisimman eleettömästi, enhän voinut sanoa suoraan ettei minua naiset juurikaan kiinnosta. ”Ei mullakaan ole, tällä hetkellä” Sami sanoi ja katsoi minua humalaisilla silmillään. Häkellyin hieman. Yrittikö hän vihjailla jotain vai tekeekö mielikuvitukseni minulle tepposiaan. Humalaisen estottomuudella Sami jatkoi ”panettaa ihan mielettömästi” ja edelleen hän katsoi minua silmiin. Olin jo melko varma, että hän vihjaili minulle melkoisen suoraan mutta halusin varmistua asiasta. ”Sun pitää iskeä joku kiva misu ja viedä se kotiin niin eipä paneta taas hetkeen” sanoin ja yritin naurahtaa rennosti perään. ”Niinpä kai” Sami sanoi ja huokaisi syvään. Hän vilkaisi minua vielä ja laski katseensa ihan häpeilemättä haaruksiini.

Nyt olin varma siitä, että Samilla oli jotain mielenkiintoista mielessä. Jutustelumme jatkui entiseen tapaan mutta aina välillä loimme toisiimme merkitseviä silmäyksiä. Olimme naukkailleet enemmän ja vähemmän jutustelun lomassa. Kello oli Kutakuinkin puoli kaksi yöllä kun Sami sanoi ettei jaksanut enää istuskella baarissa vaan lähtisi menemään kotia kohti. ”Minä lähden myös. Eipä täällä taida enää ihmeempiä tapahtua ja meillähän on sama matkakin” sanoin Samille. ”Kyllä se mulle vain sopii, eipähän tarvi yksin kävellä” hän vastasi ja lähdimme kohti narikkaa hakemaan takkejamme.

Käveleskelimme Samin kanssa melkoisen reipasta vauhtia kohti asuinaluetta jossa kerrostalomme sijaitsi. ”Eipä sitten saatu naisia mukaan” sanoin leikilläni ”eipä niin” Sami vastasi ja jatkoi ”panettaa siis kahta kauheammin” ”nii’in” vastasin. Saavuimme talollemme ja menimme sisään rappukäytävään. Sami asui vanhempiensa luona kaksi kerrosta minua alempana. ”Nyt tai ei koskaan” ajattelin ja sanoin Samille ”haluatko tulla käymään mun luona vielä paukuilla ?” Sydämeni jyskytti ja olin varma että sen paukutus herättäisi koko talon kun odotin Samin reaktiota. ”Voisin mä oikeastaan tullakin. Tuo käveleminen virkisti kummasti eikä enää edes väsytä” hän vastasi hymyillen. Menimme hissiin ja ajoimme ylimpään kerrokseen. Riisuimme päällysvaatteet naulakkoon ja toivotin Samin tervetulleeksi ja kehotin olemaan kuin kotonaan. Sami meni sohvalle istumaan samalla kun minä lähdin etsimään juotavaa. ”Haluatko kaljan ?” kysyin ja vastaukseksi kuului huudahdus ”jep”. Avasin pullot ja lähdin viemään niitä olohuoneeseen jossa Sami oli avannut telkkarin ja selaili kanavia läpi. ”Ei mitään katsomisen arvoista enää tähän aikaan” hän sanoi kun oli käynyt kaikki kanavat läpi. Ennen kuin ehdin edes säikähtää kunnolla Sami oli napannut pöydältä videoiden kaukosäätimen ja laittoi nauhan pyörimään.

Samin katse naulautui kuvaruudulle kun hän näki minkälainen filmi siellä alkoi pyörimään. Nauha oli juuri sellainen ettei vahingossa halunnut näyttää sitä kenellekään. Nyt vahinko oli kuitenkin tapahtunut ja kuvaruudulla iso ja lihaksikas mies painoi kalunsa toisen miehen sisään takaapäin äänekkään voihkinan saattelemana. Olisin halunnut kadota näkymättömiin heti. Saatoin vain kauhulla odottaa Samin reaktiota.

Sami käänsi katseensa hitaasti minuun päin ja sanoi ”nyt ymmärrän miksei sulla ole muijakaveria”. Minä istuin nojatuolissa posket punaisena ja sain vastattua vain ”niinpä”. Sami katsoi elokuvaa kiinnostuneena. Kun jonkin aikaa oli mennyt kysyin ”onko filmi sinun mielestäsi hyvä ?” Sami katsoi jälleen minuun ja sanoi ”on”. ”Oletko koskaan ollu miehen kanssa ?” rohkaistuin kysymään. ”E-en” Sami vastasi selvästi kiihottuneena. ”Haluaisitko ?” kysyin ihan suoraan. Sami mykistyi ja tuijotti vuoroin filmiä ja vuoroin minua. Päätin ottaa tilanteen hallintaani ja sanoin ”jos haluat niin minulle sopii kyllä”. Sami selvästi pohti asiaa mielessään kuumeisesti. ”Kukaan ei saa tietää” jatkoin lievää painostusta. ”Eihän varmasti ?” Sami kysyi arastellen ”ei” vastasin lyhyesti. Sami nyökytti varovasti päätään.

Nyt tiesin hallitsevani tilannetta täysin ja Sami oli antautunut armoilleni. Nyt antaisin Samille sellaisen ensikokemuksen että hän haluaisi tulla kylään myöhemminkin. ”Ota vaatteet pois” sanoin hiljaa. Sami katsoi minuun ja alkoi riisuutua hitaasti. Ensin hän otti paitansa pois jonka alta paljastui tuo upea yläkroppa jota olin aikaisemminkin ihaillut. Sami käänsi katseensa telkkariin jossa nyt oli menossa kiihkeä suihinottokohtaus. Sami alkoi availemaan farkkujensa nappeja yksitellen. Napit avautuivat ja hän pudotti housut nilkkoihinsa. Valkoiset alushousut olivat etumuksesta pullollaan ja näin kuinka touhutipat olivat tehneet ison märän läiskän housuihin. Sami otti farkut kokonaan pois ja jäi seisomaan pelkissä alushousuissa ja sukissa eteeni. ”Haluatko tätä varmasti ?” kysyin ”haluan” hän vastasi.

Menin Samin eteen, katsoin häntä silmiin ja sanoin ”älä pelkää, ei tehdä mitään mitä et halua ja jos joku tuntuu ikävältä niin sano heti”. Sami hengitti kiivaasti ja sanoi ”olethan varovainen”. Laskin käteni Samin olkapäille ja sanoin ”olen, ihan varmasti”. Sami rentoutui hieman mutta silti hän jännitti todella paljon eikä ihme, jokainen meistä on varmasti jännittänyt yhtä paljon ensimmäisellä kerralla. Aloin hyväilemään Samia joka puolelta. Samin vartalo oli upea, jotenkin poikamainen mutta samalla kuitenkin miehekäs. laskin käsiäni alemmas hänen takapuolelleen ja hyväilin ja puristelin kiinteitä pakaroita. Oma kaluni ei meinannut enää mahtua housuihin mutta päätin antaa Samin nauttia ensin.

Otin kiinni alushousujen vyötäröstä ja laskin housut alas samalla kun itse menin polvilleni Samin eteen. Samin kivikova kalu ponnahti esiin housuista ja jäi seisomaan suorana kasvojeni edessä. Kalun kärki kiilsi Samin kiimalimasta ja sitä tuli koko ajan tippa kerrallaan lisää. Tartuin Samin kaluun varmalla otteella. Sami säpsähti kuin sähköiskun saaneena kun käteni tarttui hänen kaluunsa. Samin suusta pääsi huokaus. Aloin liikutella esinahkaa edestakaisin ensin varovasti samalla seuraten Samin reaktioita. Hän oli laittanut silmänsä kiinni ja näytti nauttivan tilanteesta suunnattomasti. Painoi huuleni terskalle, annoin kieleni tehdä muutaman tutustumiskierroksen aivan kalun kärjessä ja sitten aloin ottamaan kalua syvemmälle suuhuni. Hitaasi otin Samin kalun niin syvälle suuhuni kuin pystyin samalla kun toinen käteni hyväili hänen kiveksiään ja pyllyvakoa. ”Mahtavaa” Sami huoahti. Kiihdytin tahtia ja otin häneltä suihin ihan kunnolla. Sami huokaili kiivaasti ja sanoi muutaman kunnon imun jälkeen ”varo, tulee kohta”. Vastasin hänelle imuttamalla entistä kiivaammin ja kohta Samin vartalo jännittyi, kalu kasvoi ja kovettui suussani ja hän laukesi voimalla suuhuni. Spermaa tuli todella paljon joten nyt viimeistään uskoin, että Samia oli todellakin panettanut. Kalu sykki suussani Samin vartalon nytkähdysten tahdissa ja puri kuumaa lastiaan suuhuni. Nuolin Samin kalun puhtaaksi ja nousin seisaalleni. Samin jalat eivät tahtoneet oikein kantaa joten hän istui takaisin sohvalle.

”Miltä tuntui ?” kysyin jonkin ajan kuluttua kun Sami oli saanut itsensä rauhoittumaan. ”Aivan upealta” hän vastasi suu messingillä. ”Olinko tarpeeksi varovainen ?” kysyin naurahtaen. Sami vain nauroi. Hän oli ilmeisestikin odottanut, että panen häntä heti ja siinä kaikki. Siemaisimme hieman olutta jotta rauhoittuisimme. Aloin riisumaan itseäni hitaasti jotta Sami saisi katsoa kaikessa rauhassa. Hetken kuluttua seisoin täysin alastomana Samin katseltavana. ”Mitä mun pitää tehdä sulle ?” Sami kysyi hieman arasti. ”Tee ihan mitä haluat tai oikeastaan tee sitä mitä keksit” vastasin hänelle.

Sami nousi sohvalta ja tuli eteeni. Hän laskeutui polvilleen ihan kuten minäkin olin aikaisemmin tehnyt ja hän alkoi runkata kaluani. Samin käsi tuntui upealta kovan kaluni varressa ja hän runkkasi todella keskittyneesti. Sitten Sami otti kaluni suuhunsa. Hän liikutteli kaluani suussaan edestakaisin. Suihinotossa Sami tarvitsisi vielä tukiopetusta. Annoin hänen imeä kaluani jonkin aikaa kunnes vedin kalun hänen suustaan. Sami katsoi minua ihmeissään ja ehkäpä hieman peloissaankin. ”Mitä nyt ?” hän kysyi. En vastannut mitään vaan lähdin hakemaan vessasta liukuvoidetta.

Sami ymmärsi heti mitä seuraavaksi tapahtuisin kun näki kädessäni rasvapurkin. Olin näkevinäni hänen kasvoillaan pelkoa tai ainakin valtavaa jännitystä. Päätin päästää poikaparan piinasta. ”Älä pelkää. Kyllä sinun pitää ensin saada kokeilla miltä miehen peppu tuntuu, katsotaan sitten mitä sen jälkeen”. Sami ei heti oikein tajunnut missä mennään. Hänen kalunsa oli puolijäykkänä joten käskin hänet sängylle selälleen. Sami teki työtä käskettyä ja minä aloin imeä hänen kaluaan jotta se saataisiin takaisin juhlakuntoon. Kauaa minun ei tarvinnut Samia imeä kun hän oli jo täydessä toimintavalmiudessa. Otin rasvaa kädelleni ja rasvasin hänen kalunsa perusteellisesti. Kun kalu oli rasvattu otin rasvaa lisää ja levitin sitä myös Samin neitseelliselle pyllylle ja työnsin varovasti sormea hänen sisäänsä. Sami jännitti pyllyään mutta sain etusormeni sisään melko vaivattomasti. Työntelin sormea hetken edestakaisin kunnes otin sen pois.

Samin alapää kiilteli liukkaana. Annoin rasvan hänelle ja sanoin ”nyt sinä rasvaat minut”. Sami otti rasvaa ja alkoi levittää sitä kaluuni ja pyllyreiälleni. Aikansa rasvattuaan Sami vaikutti olevan tyytyväinen työnsä tuloksiin ja laittoi rasvan pois. Sieppasin Samin syliini ja liukkaat kalumme painuivat vastakkain vatsojemme välissä samalla kun suutelin häntä pitkään. Irrotin otteeni ja menin sängylle nelinkontin takapuoli pystyssä. ”Nyt saat kokeilla miltä se tuntuu” sanoin ja hieroin peppureikääni samalla sormella. Sami tuli entistäkin kiimaisempana taakseni ja alkoi asetella kaluaan reiälleni. Tunsin kuinka kalu tuli reikäni päälle ja Sami alkoi painaa sitä varovasti sisään. Terska luiskahti sisään ja Sami pysähtyi siihen huokaillen. ”Anna tulla vaan, perille asti” käskin häntä ja tunsin kuinka kalu lähti uppoamaan syvemmälle sisääni. Sami painoi kalun pohjaan asti ja alkoi sitten vetää sitä ulos hitaasti. ”vittu että tuntuu mahtavalta” Sami sopersi ja alkoi nussia minua kiivaammin. Sami kiihdytti vauhtiaan entisestään ja pian asuntoni täytti rytmikäs läiske joka syntyi kun Samin reidet ja alavatsa osuivat pakaroilleni työntöjen tahdissa. Ilmassa tuoksui kiimaisen seksi ja huokailut kävivät raskaammiksi.

Sami nussi minua raivokkaasti pitäen kiinni vyötäisiltäni. Pian työnnöt muuttuivat lyhyiksi ja epämääräisiksi ja Samin suusta pääsi murinan ja ulvonnan sekoitukselta kuulostava huuto. Hän nytkähteli hervottomasti ja tunsin kuinka hänen kalunsa syöksi kuumaa spermaa sisääni. Sami painoi kalunsa niin syvälle kuin pystyi ja jähmettyi paikalleen. Me molemmat huohotimme raskaasti. Sami otti kalunsa ulos minusta ja heittäytyi selälleen viereeni sängylle. ”vittu että oli mahtavaa” hän sai sanottua. Samin iho oli hiestä märkä. ”Oliskohan nyt mun vuoro ?” kysyin Samilta. ”Olis” hän vastasi vieläkin äskeisestä sekaisin.

Sami makasi edelleen selällään sängyllä. Siirryin hänen eteensä jalkojen väliin. Lähetyssaarnaaja ei ole mikään paras asento ensikertalaiselle mutta uskoin sen onnistuvan, niin kiimainen kaveri Sami vaikutti olevan. Pyysin Samia nostamaan takapuoltaan jotta sain laitettua pari tyynyä hänen peppunsa alle. Siinä Sami nyt makasi, kyrpää kiilteli rasvasta ja spermasta, pyllyvako oli liukas rasvaamisesta. Hän odotti mitä tuleman pitää. ”Älä jännitä niin kaikki menee hyvin” sanoin ja siirryin niin lähelle Samia että kaluni kosketti hänen takapuoltansa. Hyväilin kädellä hänen peppuvakoaan ja työnsin varovasti sormen hänen sisäänsä. Tällä kertaa sormi meni jo paljon helpommin sisään ja aloin naida häntä ensin yhdellä ja kohta sujautin jo toisenkin sormen hänen kuumaan koloonsa.

Kun Sami oli mielestäni rentoutunut ja avautunut tarpeeksi otin sormeni pois ja vaihdoin kaluni salamannopeasti tilalle jottei hän ehtisi alkaa jännittämään. Aloin työntää kärkeä sisään. Sami jännittyi kun lisäsin painetta hänen reiällään. Työnsin lisää ja sain terskan sisään hänen uskomattoman tiukkaan reikäänsä. Pysäytin siihen. ”Sattuuko ?” kysyin. Sami ei vastannut mitään vaan pudisti päätään silmät kiinni. Tiesinhän toki että ensimmäinen kerta sattuu mutta ei nähtävästi liikaa. Aloin painaa kaluani syvemmälle. Päästyäni juurta myöden sisälle pysähdyin taas hetkeksi antaakseni Samille ja hänen mahtavalle pepulleen aikaa tottua uuteen tilanteeseen. Hetken kuluttua aloin naida Samia varovasti.

Kiihdytin vauhtia ja en voinut olla huokailematta, niin tiukka Sami oli. Tiesin etten kestäisi kauaa. Samin kalu oli kovettunut jälleen ja hän runkkaili sitä naintini tahdissa. Kiihdytin vauhtiani ja tunsin lopun lähestyvän. Tarrasin tiukasti kiinni Samin jaloista ja nussin niin lujaa kuin pystyin. Sami runkkasi kaluaan rajuin ottein. Lastini lähti liikkeelle valtavalla paineella ja huusin suoraa huutoa kun painoin kalun Samin perseen pohjalle. Nytkähtelin ja tärisin kuin sähköiskun saaneena. Samassa näin kuinka Samin kalu syöksi spermaa hänen vatsalleen. Pysyin Samin sisällä hetken ennen kuin otin nyt jo hieman löystyneen kaluni ulos hänestä.

Makasimme sängylläni vierekkäin väsyneinä mutta tyydyttyneinä. ”Oliko kamala kokemus” kysyin. ”Ei todellakaan ollu” Sami vastasi ja jatkoi ”itseasiassa olen jo jonkin aikaa halunnut kokeilla miestenvälistä mutta en oo tienny miten pitäis menetellä”. ”Olisit tullu kysymään” sanoin naurahtaen ja pyörähdin suutelemaan Samia…

Kommentoi

top