search
top

Minä ja Tommi

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (16 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...

Olin jälleen kerran työmatkalla Helsingissä. Tämänkertainen matkani kesti kolme päivää joten yövyin hotellissa kaksi yötä. Kuten aina, niin nytkin menin työpäivän päätteeksi hotellin aulabaariin juomaan oluen ennen saunaan lähtöä. Istuin ensimmäisenä iltana baarissa pyyhe olkapäälläni kun näin noin 20 vuotiaan kaverin läheisessä pöydässä. En oikeastaan kiinnittänyt kaveriin sen suurempaa huomiota totesin vain itsekseni että hän on nuori ja todella kivan näköinen. Sain tuoppini tyhjäksi ja lähdin alakertaan saunaan.

Saunassa oli melko paljon väkeä mutta laiteilla kuitenkin oli vielä tilaa. Istahdin lauteille ja nautin kuumista löylyistä joita yksi miehistä heitteli. Huomasin, että lähes kaikki muut saunassa olevat miehet olivat saman työnantajan palveluksessa, työreissulla hekin. Vähän väliä joku miehistä lähti pois ja uusi tuli sisään saunaan. Ihastelin salaa heistä muutamia ja toivein että tänä iltana onnistuisin löytämään miesseuraa huoneeseeni.

Jälleen saunan ovi kävi ja katsoin tulijaa. Sisään tuli se samainen nuori kaveri jonka olin nähnyt baarissa. Silmäni nauliintuivat kiinni tuohon komeaan ja hoikkaan kaveriin, hän oli todella upea näky. Laskin katettani alaspäin ja saatoin todeta hänen varustuksensakin olevan aivan kohdallaan. Vaikka normaalisti kykenenkin hallitsemaan itseni todella hyvin alastomien miesten läheisyydessä nyt tunsin kuinka oma veitikkani pyrki uhkaavasti kovettumaan. Minun oli pakko korjata asentoani sellaiseksi että sain jalkovälini piiloon.

Ihan huomaamatta nyökkäsin kaverille ikään kuin tervetulotoivotuksen saunaan, olimmehan jo “vanhoja tuttuja” koska olimme nähneet toisemme baarissa. Hän vastasi minulle katseellaan ja kiipesi lauteille. Mies istui ainoaan vapaaseen paikkaan lauteilla suoraan minua vastapäätä, otti rennon asennon ja ryhtyi nauttimaan löylyn lämmöstä. Hän nosti jalkansa lauteiden kaiteelle jolloin minulle tarjoutui upeat näköalat suoraan hänen jalkojensa väliin. Oma oloni alkoi käydä todella tukalaksi. Yritin ajatella kaikkea muuta ja olla katsomatta tuota upeaa näkymää. Vähän väliä minun oli kuitenkin pakko katsoa mieheen päin, en vain yksinkertaisesti voinut olla katsomatta.

Olin istunut lauteilla kymmenisen minuuttia aina välillä tuota miestä katsoen. Kun taas katselin kaveria huomasin jotain mielenkiintoista. Tuo mies jota tässä vaiheessa jo suorastaan himoitsin katsoi suoraan minua silmiin. Häkellyin hetkeksi enkä oikein tiennyt mitä tehdä ja käänsin oman katseeni pois. Oli selvää että hän oli huomannut tuijotteluni ja oli “jäänyt kiinni”. Kohotin varovasti katsettani miehen suuntaan samalla kun toivoin että olisin voinut valua lauteiden raosta pois viemärikaivoon… Sitten seurasi uusi yllätys. Hän katsoi edelleen minua suoraan silmiin. Ajatukset rupesivat myllertämään päässäni, voisiko hänellä olla samanlaisia ajatuksia kuin minulla ?

Mies katsoi minua syvälle silmiin ja samalla hän avasin varovasti jalkojaan leveämmälle ja hymyili minulle varovasti. Hän teki sen niin huomaamattomasti ettei sitä varmaankaan muut saunassa olijat nähneet. Hymyilin hänelle varovasti takaisin. Olin pakahtua kuumuudesta mutta samalla myös ilosta, hän selvästi halusi näyttää itseään minulle ja ehkäpä hän haluaisi muutakin. Sain rauhoiteltua itseni ja ennen kaikkea “pikkuveikkani” niin että pystyin nousemaan lauteilta ja menemään suihkuun. Nuorukainen jäi edelleen istumaan. Menin ensimmäisen vapaan suihkun alla seisomaan ja väänsin hanan päälle. Olin jo melkein varma että tänään saisin jotain upeaa. Pienen hetken kuluttua kuulin kuinka saunan ovi kävi. Jatkoi suihkuttelua. Joku käveli takaani niin läheltä että hän koski selkääni. Käänsi pääni ja näin että sama upea kaveri meni viereiseen suihkuun. Hän katsoi minua ja hymyili leveästi. Asia oli selvä, hänkin halusi miestä.

Peseydyin ja menin pukuhuoneeseen. Hetken kuluttua ihastukseni tuli perässä. Minä kuivailin itseäni pyyhkeeseen ja annoin hänen katsoa vartaloani joka puolelta. Liikuin kuivattelun aikana niin ettei mitään varmasti jäänyt näkemättä. Katsoin miestä silmiin ja hän nyökytteli minulle ikään kuin olisi hyväksynyt minut samalla hän paljasti upean hymynsä. Kun pukuhuone hetkeksi tyhjeni muista saunojista hän nousi ylös ja esitteli itsensä Tommiksi. Kättelimme ja yritimme olla mahdollisimman rentoja vaikka molempia selvästi jännitti se mitä seuraavaksi tapahtuu. “Pitäisköhän mennä kaljalle baariin” sanoin Tommille. “Mennään vaan, siis jos saan tulla sun seuraan” Tommi vastasi. “Tottakai saat tulla, ikävähän sitä on yksin juoda” vastasin. Kuvasimme itsemme loppuun ja pukeuduimme rennosti. Minä laitoin päälleni t-paidan ja verkkarit, Tommi samoin t-paidan ja jalkaansa farkut. Nousimme ylös baariin.

Istuimme pöydässä juomassa oluitamme ja puhe kääntyi aika nopeasti seksiin. Tommi sanoi heti huomanneensa tuijotukseni saunassa mutta ei ollut heti uskonut että se on totta. Tunnusti etten voinut olla ihailematta hänen kroppaansa. Kaikki jännitys väliltämme oli poissa ja olo oli todella rento. Tommi kertoi olevansa miesten suhteen melko kokomaton, hänellä oli pari imukokemusta ja siinä kaikki. Hän kertoi että haluaisi ehdottomasti lisää kokemuksia. Tässä vaiheessa minun oli tietysti pakko hieman kehuskella ja kertoa olevani kokeneempi näissä asioissa se ei kuitenkaan Tommia tuntunut häritsevän.

Joimme parit oluet mieheen ja kun toiset tuopit olivat tyhjät kysyin Tommilta “haluaisitko tulla minun huoneeseen ?”, Tommi sanoi haluavansa. Menimme hissillä hotellin neljänteen kerrokseen ja minun huoneeseeni. Istahdin sängyn laidalle ja Tommi sohvalle minua vastapäätä. “Mitä sinä haluaisit tehdä ?” kysyin johon hän vastasi “ihan mitä vaan”. Ilma sähköistyi huoneessa välittömästi. “Ota vaatteet pois” sanoin ja jäin odottamaan. Tommi riisui ensin t-paitansa, sitten farkut huomasin että hänen pikkuhousuissaan pullotti lupaavasti. Tommi laski pikkarinsa pois ja vapautti nyt jo hieman kovettuneen kalunsa ahdingostaan. Hän seisoi edessäni täysin alastomana. Nautiskelin hetken tuosta ihanasta näkymästä edessäni. Katseeni kiihotti Tommia selvästi koska hänen kaluna jäykistyi koko ajan enemmän. Omatkin housuni alkoivat tuntua ahtaalta. “Istu” sanoin Tommille ja osoitin sohvaa. Tommin istuuduttua otin omat vaatteeni pois ja annoin vuorostani Tommin katsella vartaloani ja kaluani joka oli nyt jo täydessä taisteluvalmiudessa.

Polvistuin Tommin eteen hänen istuessaan sohvalla. Painoin päätäni hitaasi kohti hänen kovaa kaluaan samalla kun tartuin sen varteen kiinni. Tommi värähti tuntiessaan käteni kalullaan ja hänen huuliltaan pääsi vaimea huokaus. Hyväilin kädelläni mahtavaa kalua ja otin terskan varovasti suuhuni. Aloin imeä Tommia varovasti, hän huohotti koko ajan raskaammin. Runkkasin ja imin Tommia ja aloin samalla hyväillä toisella kädelläni hänen pallejaan ja kuumaa reikäänsä. Tommi työnsi itseään lähemmäksi sohvan reunaa antaen minulle enemmän tilaa hyväillä häntä. Kiihdytin vauhtia ja painoin samalla sormea varovasti Tommin reikään. Tommi oli todella tiukka enkä halunnut satuttaa häntä joten työnsin vain sen verran että sormi oli juuri ja juuri sisällä. Tommi työnteli kaluaan kiivaammin suuhuni ja huomasin hänen olevan lähellä laukeamista. Puristin kalun varresta tiukemmin ja imin lujempaa. Kohta Tommin vartalo jännittyi ja hänen suustaan kuului melkoisen miehekästä murinaa. Tommin kalu jäykistyi ja alkoi sykkiä kädessäni ja suussani. Kuuma lasti syöksähti suuhuni uskomattomalla paineella. Ehdin nielaista ensimmäinen purkauksen kun toinen jo tuli suuhuni. Liikuttelin kalua suussani ja imin siitä viimeisetkin mehut suuhuni. Tommi huohotti raskaasti sohvalla kun nousin seisomaan. “Anteeksi että tulin näin äkkiä” Tommi soperteli orkun kourissa. “Ei se haittaa mitään, meillä on yö aikaa” vastasin hänelle.

Otin sängystä päiväpeitteen pois ja menin täkin päälle makaamaan. “Tule sinäkin tänne” sanoin Tommille ja hän nousi sohvalta ja kävi viereeni makaamaan sängylle edelleen toipuessaan edellisestä. “Tuntuiko hyvältä ?” “Arvaa vain kuinka hyvältä” Tommi vastasi leveä hymy kasvoillaan. Silittelin hänen kaluaan joka kiilteli nyt hieman veltostuneena hänen reittään vasten. “Onko sinua koskaan pantu pyllyyn” kysyin johon Tommi vastasi että ei mutta hän oli kyllä aika paljon itse hoidellut pyllyään milloin milläkin mm. dildolla. “Haluaisitko oikeaa sisään ?” “haluaisi” Tommi vastasi. “Käänny vatsallesi” sanoin ja Tommi teki työtä käskettyä.

Menin Tommin jalkojen väliin ja kokeilin sormella hänen pyllyvakoaan ja reikäänsä. Tommi työnsi takapuoltaan vaistomaisesti ylöspäin ja minulla oli esteettömät näkymät tuohon upeaan perseeseen joka odotti kovaa kaluani. Kumarruin alaspäin ja kosketin kielenkärjelläni Tommin kuumaa reikää taas hän säpsähti hieman mutta rentoutui nopeasti. Kostutin Tommin reiän kielelläni huolellisesti ja sitten tartuin hänen lantioonsa ja vedin hänet kontalleen. Painoin terskani Tommin reiälle. Tunsin kuinka hän jännittyi tuntiessaan kaluni “yritä olla rentona” sanoin ja samalla painoin varovasti kalua reikää vasten. Tommi oli todella tiukka. Pidin häntä lanteilta kiinni ja lisäsin työnnön voimaa. Tommin reikä kiristyi terskan pääni ympärille ja kun painoin vielä vähän lujempaa terskani meni sisään kuumaan reikään. Olin hetken liikkumatta, “sattuuko ?” kysyin “ei satu, tuntuu mahtavalta” Tommi sanoi.

Aloin painamaan kaluani syvemmälle sisään, hitaasti se upposi Tommin ahnaaseen reikään ja kohta se oli juuriaan myöden sisällä. Tommi vaikeroi hiljaa. Aloin naimaan Tommia varovasti ja joka työnnolla tunsin kuinka Tommi rentoutui. Aloin kiihdyttää vauhtia ja kohta nussin Tommia eläimellisellä innolla. Hiki virtasi selkääni pitkin ja tunsin kuinka laukeaminen alkoi olla todella lähellä. Kiihdytin vauhtia sen vähän mitä vielä pystyin ja sitten työnsin kaluni niin syvälle Tommiin kuin suinkin mahdollista. Lastini lähti liikkeelle valtavalla paineella ja laskin kaiken Tommin kuumaan reikään sisälle. Koko vartaloni nytkähteli hervottomasti kun laukesin. Puristin Tommin pakaroita tiukasti kaluni ympärille kaluni sykkiessä hänen sisällään. Kun ajatus taas alkoi kulkea vedin herkän kaluni varovasti ulos ja kellahdin selälleni sänkyyn.

“Eihän tuntunut pahalta ?” kysyin Tommilta. “Ei todellakaan” hän vastasi ja hyväili samalla rintaani. Hetken aikaa maattuamme menimme suihkuun peseytymään. “Onhan meillä oikeasti yö aikaa ?” Tommi kysyi johon vastasin hymyillen “ehdottomasti on”.

Kävimme Tommin kanssa alakerran baarissa kaljoilla jonka jälkeen palasimme huoneeseeni jatkamaan yhteistä yötämme….

Yksi kommentti viestissä: “Minä ja Tommi”

  1. Reissari says:

    Makee tarina!
    nousi monta omaa kokemusta mieleen samoissa hommissa hotellissa 🙂 kiimanen kiitos 😉

Kommentoi

top