search
top

Kesäyö valtatiellä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (15 votes, average: 2.93 out of 5)
Loading...

Oli heinäkuun loppu. Ajelin perjantain ja lauantain välisenä yönä kohti kotikaupunkiani ja matkaa minulla oli jäljellä vielä hieman yli 200 kilometriä. Kello oli vähän yli yksi ja maantie oli lähestulkoon autio. Eteenpäin ajellessani huomasin liftarin tienlaidassa joka oli menossa kanssani samaan suuntaan. Normaalisti en peukalokyytiläisiä poimi mukaani mutta nyt ajattelin kuintenkin tehdä poikkeuksen sillä yöaikaan juttuseura on aina tervetullutta.

Pysäytin autoni ja avasin ikkunan. Ikkunaan ilmestyi n. 18-vuotias nuorimies joka oli melkoisen vahvasti kännissä. ”Minnekkäs päin olet menossa ?” kysäisin. ”xx:n pitäis päästä” kaveri sanoi. ”Sepäs sattui, minä olen menossa samaan paikkaan. Hyppäähän kyytiin”. Tämä oli onnekas sattuma sekä minulle että kaverille joka esittäytyi Antiksi. Olimme molemmat menossa samaan kaupunkiin ja minä sain juttuseuraa ja Antti kyydin kotiin.

Antti kertoi olleensa kaverinsa luona kylästelemässä vajaan viikon ajan ja oli huvin vuoksi lähtenyt tekemään kotimatkaa liftaamalla. Koska oli ollut kuuma kesäpäivä hän oli nautiskellut keskikeppanaa enemmältikin ”kyllähän sitä näin komeana kesäpäivänä pitää muistaa juodakin” hän sanoi. Juttelimme jonkin aikaa niitä näitä kunnes Antin puhe alkoi sammaltaa enemmän ja enemmän ja hänen silmänsä painuivat väkisin kiinni. Sepä siitä juttuseurasta loppumatkan ajaksi…

Antti nukkui sikeästi vierelläni matkan edelleen jatkuessa. En voinut olla vilkuilematta hänen kiinteää vartaloaan jonka verhona oli ainoastaan t-paita ja löysät vaaleat kesähousut. Hän oli todella komea nuori mies ja mielikuvitukseni lähti laukkaamaan. En voinut olla ajattelematta miltä Antti näyttäisi ilman noita vaatteita ja minkälainen varustus häneltä löytyisi. En ollut saanut miestä pitkiin aikoihin ja paineet olivat sen mukaiset. Yritin pitää ajatukseni kurissa ja keskittyä ajamiseen mutta vaikeaa se oli ja tunsin kuinka kaluni ilmoitteli olemassaolostaan jähmettymällä hieman.

Matka jatkui edelleen ja jonkin ajan kuluttua Antti korjasi asentoaan ja venytti itsensä niin suoraksi kun autoni etupenkillä oli mahdollista. Vähältä piti etten ajanut ulos tieltä kun näin Antin housujen etumuksen. Hänelle oli käynyt, kuten niin monelle miehelle nukkuessa käy, ettei etuveitikka suinkaan ole unessa vaikka mies itse olisi kuinka tiedottomana tahansa. Heti ensi silmäyksellä näin, ettei Antilla ollut vaaleiden housujensa alushousuja. Hänen iso kalunsa oli paisunut todennäköisesti täyteen mittaansa ja se kaartui ylöspäin tehden suuren ”teltan” hänen etumukseensa. Antin kalun muoto ja koko oli selvästi näkyvissä. Nyt oma ajatuksenjuoksuni oli pysähtynyt ainoastaan yhteen asiaan…. Tuota minun oli pakko saada.

Mitä tällaisessa tilanteessa voi tehdä ? Todella hankalaa. Vieressä on mitä upein kalu täysin toimintavalmiudessa mutta jos teet jotain on suuri vaara, että kaveri kumauttaa sinua ohimoon niin lujaa kuin jaksaa. On nimittäin enemmän kuin todennäköistä, että Antti on hetero. Ajelin hermostuneena eteenpäin miettien kuumeisesti mitä tehdä. Muutaman kilometrin jälkeen ajattelin ”hitto meni syteen tai saveen niin kokeilen ainakin” voisinhan sitten esittää täysin vakavana luulleeni Anttia homoksi. Siirsin käteni ohjauspyörältä Antin reidelle. Ei mitään reaktiota.

Siirsin kättäni varovasti ylöspäin Antin reidellä, hitaasti, hitaasti kohti tuota upeaa ”maalia”. Viimein sain käteni hänen kalulleen. Ensisilmäyskin oli antanut oikean vaikutelman. Antin kalu oli todella iso ja se oli kivikova. Pidin kättäni hetken ihan paikallaan. Antti ei edelleenkään reagoinut mitenkään. ”Mitähän olen oikein tekemässä ?” kysyin mielessäni. No toki tiesin vastauksen, minä halusin tuota mahtavaa patukkaa. Aloin liikutella kättäni varovasti Antin kalua pitkin. Muutaman housujen päältä tehdyn hyväilyn jälkeen Antti veti syvään henkeä ja korjasi asentoaan minua ajatellen vieläkin paremmaksi. Ajaminen alkoi käydä jo melkoisen mahdottomaksi.

Hyväilin Antin kalua entistä voimakkaammin. Antti huokaisi jälleen ja hänen kasvoilleen levisi hymyntapainen ilme. Hän varmasti näki unta jostain naisesta jonka kanssa hänellä oli kiihkeä akti menossa. Minua itseänikin hymyilytti koko tilanne. Olinhan minä käyttämässä toisen tiedotonta tilaa häikäilemättä hyväkseni ja toinen luuli varmastikin näkevänsä harvinaisen märkää unta. Liikuttelin kättäni housujen päällä nopeasti ja voimakkain ottein pitkin Antin kalua. Oma kaluni oli jo aikoja sitten jämähtänyt kivikovaksi. Työnsin käteni Antin housujen sisään.

Sain Antin kivikovan kalun helposti käteeni sillä hänen housuissaan oli löysä vyötärö, housut oli kuin tehty tällaisia tilanteita ajatellen. Puristin kalua ja aloitin hitaan runkkaamisen. Katselin eteenpäin tyhjälle tielle kun samaan aikaan käteni teki töitä Antin housuissa. Tunsin kuinka Antin kalu kastui kiimalimasta, hänhän nauttii tästä.

Antin hengitys kävi raskaammaksi ja hän alkoi työnnellä lantiotaan eteenpäin runkkaamiseni tahdissa. ”Mmmmm” kuului Antin suusta. Nyt minun oli pakko pysäyttää auto koska ajaminen alkoi käymään turhan vaaralliseksi. Käänsi auton tienlaitaan ja pysäytin. Katsoin Anttia ja jatkoin hänen runkkaamistaan. Antin kasvoilta näki että käsittelyni teki todella hyvää.

Avasin turvavyöni ja käännyin kohti Anttia. Hänen silmänsä pysyivät edelleen kiinni enkä tiennyt nukkuiko hän edelleen vai joko hän oli tajunnut tilanteen. Vedin hänen housujensa vyötäröä alaspäin jolloin sain hänen upean kalunsa esille. Se oli todella kova ja melkoisen suurikokoinen. Kumarruin alaspäin kohti tuota kiiltelevää upeaa terskaa. Otin Antin kalun varovasti suuhuni odottaen kuitenkin samalla että Antti herää ja hommat loppuvat siihen paikkaan. Antti maistui mukavan suolaiselta. Annoin kieleni leikkiä hänen terskansa ympärillä hyvän aikaa ennen kuin upotin kalun niin syvälle suuhuni kuin pystyin. Aioin antaa tälle nuorelle miehelle hänen elämänsä suihinoton. Antin Kyrpä liikkui suussani edestakaisin kun samalla hyväilin hänen pallejaan. Antin huohotus kävi raskaammaksi se oli jo enemmänkin voihkimista.

Kiihdytin vauhtia ja Antti selvästikin työnsi itsekin kyrpäänsä syvemmälle suuhuni. Hänen hengityksensä alkoi käydä kiivaammaksi ja koko hänen vartalonsa jännittyi. Tunsin kuinka kalu suussani muuttui kivikovasta vielä kovemmaksi ja tiesin, että Antin laukeaminen oli enää hetken päässä. Antin pakarat jännittyivät ja hänen suustaan kuului voihkimista ja murinaa muistuttava ääni. Otin kalun lähes juurta myöten suuhuni ja tunsin kuinka se alkoi rytmikkäästi sykähdellä huulieni välissä. Kuumaa spermaa syöksyi suuhuni niin paljon, että minulla oli vaikeuksia saada kaikki niellyksi mutta onnistuin siinä kuitenkin. Kun voimakkaimmat järistykset olivat menneet ohitse liikuttelin kalua suussani vielä edestakaisin ja sain lypsettyä viimeisetkin pisarat tuota kuumaa lemmennestettä suuhuni. Lopuksi leikittelin vielä terskalla ja nuolin se puhtaaksi.

Nostin pääni Antin sylistä ja katsoin hänen kasvoihinsa. Antti katsoi minua silmät suurena ikään kuin olisi säikähtänyt. ”A-anteeksi…… En, tuota, en tarkottanu….” aloin sopertelemaan. ”En voinut itselleni mitään” sain lopulta sanottua. ”Älä pyytele anteeksi” Antti sanoi minulle. Tunsin kuinka oloni helpottui ja tiesin ettei Antti ainakaan heti aikonut palkita minua nyrkiniskulla. ”Se tuntu tosi hyvältä. Oot tainnu tehdä tätä ennenkin ?” ”Olenhan minä jonkin verran miesten kanssa ollut” vastasin. ”Minä en ole koskaan ollu miehen kanssa” Antti sanoi hieman häkeltyneen oloisena. ”Toivottavasti en kuitenkaan järkyttänyt sinua kovin pahasti” vastasin hänelle hymyille. ”Et, et todellakaan” hän vastasi hymyillen. Antin ilme muuttui kuitenkin pian vakavammaksi ja hän kysyi ”pitääkö minun nyt tehdä samalla lailla sinulle vai jotain muuta ?” ”Sinun ei tarvitse tehdä yhtään mitään jos et halua” vastasin hänelle ja jatkoin ”tässä kokemuksessa varmastikin oli sinulle ihan tarpeeksi näin alkuun”.

Katselimme hetken toisiamme kunnes katkaisin kiusallisen hiljaisuuden ”jospa lähdemme nyt ajelemaan kotia kohti, katsotaan sitten mitä tästä kehittyy”. Antti nyökkäsi. Käynnistin auton ja lähdimme jatkamaan matkaa. Parikymmentä kilometriä ajeltiin radiota lukuun ottamatta täydessä hiljaisuudessa ja matkaa perille oli enää toinen mokoma jäljellä. Mietin kuumeisesti mitä sanoa ja miten saisin itsekin tyydytyksen kunnes Antti sanoi yllättäen ”tota… onko sulla mitään suunnitelmia siis nyt täksi aamuksi ?” ”Eipä mulla mitään erityistä ole. Ajelen kotiin ja painun pehkuihin.” vastasin. ”Voisinko minä tulla sun luokse ?” Antti kysyi ”aattein vaan, että haluaisin ehkä kokeilla vielä muutakin”. Mieleni kiljui riemusta, tätähän minä olin toivonutkin. ”Kyllä voit tulla” vastasin Antille ja kiihdytin autoni vauhtia……..

2 kommenttia viestissä: “Kesäyö valtatiellä”

  1. ilomieli says:

    pidin kyllä… Jatkoa ehdottomasti, miten suhde edistyy? näetkö anttia enää? ym. oli hyvä tarina,joka sai kyl laukeamaan,jatkoa

  2. hämmentynyt says:

    Ei kommentteja, ei jatkoa?? No itse ainakin pidin lukemastani 😉

Kommentoi

top