search
top

Kesäopetusta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (36 votes, average: 3.03 out of 5)
Loading...

Kuuma kesäkuinen päivä. Aurinko porottaa pilvettömältä taivaalta eikä ilmassa ole juuri tuulenvirettäkään. Tällainen päivä ei todellakaan ole paras tai mukavin mahdollinen pihatöiden tekemiseen mutta pakko vain on jaksaa. Olen kaksi viikkoa hoitamassa tai vahtimassa vanhempieni taloa maalla. Tämä sopii minulle vallan mainiosti sillä saan viettää aikaani kaupunkikaksiossani ihan riittämiin. Vanhempieni talo sijaitsee n. 20 km:n päässä kaupungin keskustasta oikein postikorttimaisessa maisemassa isohkossa taajamassa. Tällainen kesäloman vietto oli minun mieleeni.

Olen juuri saanut nurmikon leikattua ja ryhdyin kastelemaan sitä ettei se palaisi aivan karrelle tässä paahteessa. Ruiskuttelen vettä letkusta ympäri pihaa ajatuksissani. Kuulen kauempaa puheensorinaa. Katsahdan tielle ja näen kahden lähimmän naapuritalon poikien kävelevän onkivapojen kanssa mäkeä alaspäin. Pojat joiden tiedän olevan 16 ja 17 vuotiaat ovat ottaneet paidat päältänsä ja käyskentelevät pelkissä shortseissa. Tuo näky jo näin kauempaakin katsottuna saa mielikuvitukseni pinkaisemaan uskomattomaan laukkaan. Siirryn kastelemaan nurmikkoa lähemmäs tienlaitaa jotta saisin samalla ahmia silmilläni noita nuoria komistuksia.

Pojat tulivat kotitaloni kohdalle ja moikkasivat minua iloisesti. Tervehdin takaisin ja kysyin ”mahtaakohan kala syödä näin kuumalla ilmalla ?” Pojista nuorempi, Jaakko vastasi ettei sen kalan saannin kanssa olisi niin väliä, he haluavat vain kuluttaa aikaa jollain tavalla. ”Ei vaan jaksa maata koko aikaa kotonakaan ja ongella aika kuluu mukavasti” vanhempi poika Antti vielä lisäsi. Pojat lähtivät jatkamaan matkaa minun katseeni liimautuessa heidän selkiinsä jotka kiiltelivät hikisinä ja shortsien alla pyörähteleviin peppuihin. Edellisestä kerrasta miehen kanssa oli jo mennyt liian kauan ja huomasin kuinka housuissani tuntui tuttua kutinaa. Olen ollut jo melkoisen kauan tietoinen siitä tosiseikasta että olen ehdottomasti bi. Pidän toki naisista erittäin paljon mutta haluan kuitenkin aina silloin tällöin miestäkin. Ja juuri nyt oli se ”silloin tällöin” – hetki että mieleni teki miestä. Asiaa ei suinkaan helpottanut se, että naapurinpojat olivat juuri ”esitelleet” minulle komeita vartaloitaan.

Sain omat hommani valmiiksi ja ajattelin pyhittää loppupäivän pelkästään löhöilylle. Ajattelin kuitenkin lähteä läheiselle lammelle uimaan hikisen urakkani päätteeksi. Taka-ajatuksena minulla toki oli se, että todennäköisesti naapurinpojat olisivat ongella matkan varrella lammelle laskevalla purolla. Ja tällaisella ilmalla lammella olisi varmasti muitakin uimareita joten katseltavaa siellä varmaankin riittäisi. Vaihdoin jalkaani löyhät shortsit ja sieppasin pyyhkeen mukaani ja lähdin kävelemään lammelle. Matkaa lammelle on kilometrin verran.

Kävelin kaikessa rauhassa tietä pitkin suuren peltoaukean kohdalla. Katselin maisemaa ja huomasin liikettä yhden ladon luona joka oli kauimmaisena tietä. Pysähdyin katsomaan tarkemmin mikä ladon luona liikkui. Meni hetki ettei tapahtunut mitään. Kohta näin kuinka ensin yksi ihminen tuli ladon takaa ja meni sisään, kului tovi ja ladon takaa tuli toinenkin henkilö joka meni latoon sisään. Tulin uteliaaksi koska tiesin, ettei ladoissa ole säilytetty enää vuosiin mitään, miksi kenelläkään olisi niihin mitään asiaa. Lähdin kävelemään kohti latoa hitaasti ja niin äänettömästi kuin mahdollista. Minua itseäni lähes huvitti oma toimintani. Hiippailin kuin pikkupojat omenavarkaissa kohti latoa. Olin enää muutaman metrin päässä ladosta kun pysähdyin kuuntelemaan. Kaikkialla oli hiljaista ja ladon melkoisen ränsistyneet ovet olivat kiinni. Lähdin varovasti hiipimään kohti latoa ja sen seinustaa.

Pääsin ladon seinustalle ja kurkistin seinänraosta sisään. Katseeni kierteli hetken ennen kuin näin sen ! En ollut heti uskoa silmiäni mutta vaikka kuinka räpyttelin silmiäni tuo näky ei kadonnut vaan oli edelleen siinä. Ladossa olivat Jaakko ja Antti, samat pojat joiden kanssa oli jokin aika sitten jutellut. Mutta mitä he olivat tekemässä ! Pojat seisoivat ladossa vastakkain. Molempien shortsit oli tiputettu nilkkoihin ja he runkkasivat toistensa kaluja. Eihän tämä voi olla totta, ajattelin katsellessani noiden nuorten miesten tai poikien touhua. Tunsin kuinka oma veitikkani alkoi heti osoittaa elonmerkkejä eikä ihme näkymä oli enemmän kuin kiihottava. Mitä nyt pitäisi tehdä ? Minun ei kauaakaan tarvinnut miettiä seuraavaa siirtoani. Olinhan minä ollut miehen puutteessa pitkään ja nyt silmieni edessä kaksi nuorta miestä teki toisilleen hyvää, minun kuuluu päästä mukaan !

Päätin säikäyttää pojat ja käyttää sitten tilannetta surutta hyväkseni. Hiivin hiljaa ladon ovelle. Kuuntelin oven takana hetken sisältä kuuluvia vaimeita ääniä. Poikien huulilta pääsi hiljaisia ynähdyksiä kun he käsittelivät toistensa kaluja. Mieleeni muistui kuinka itsekin olin tehnyt ihan samaa toisen miehen kanssa silloin kun ylipäänsä oli ensimmäisiä kertoja miehen kanssa. Nostin käteni ovelle ja laitoin sormet oven rakoon jotta saisin kiskaistua sen auki mahdollisimman näyttävästi. Riuhtaisin oven auki ja sanoin samalla ”mitäs kaloja täällä ongitaan ?” Pojat säikähtivät varmasti enemmän kuin ikinä ennen elämässään. Kummankin käsi irtosi ja molempien seisokit olivat mennyttä saman tien. Aika mielenkiintoista muuten kuinka nopeasti kivikova kalu veltostuu ja jos mahdollista kutistuu entistäkin pienemmäksi. Pojat olivat jäänet kiinni täydellisesti rysän päältä.

”Noh sanokaa nyt, minkälaisia kaloja täältä saa” sanoin mahdollisimman vakavalla äänellä. ”Me, tota – öh…” Jaakko soperteli ja peitteli samalla jalkoväliään käsillään. Olin hetken hiljaa aivan kuin olisin halunnut vastauksen äskeiseen täysin merkityksettömään kysymykseeni. ”Vai tämmöisiä kalamiehiä” sanoin ja astuin sisään latoon. Pojat katselivat minua järkyttyneinä ja noloina. Vedin ladon oven perässäni kiinni. Katsoin kumpaakin pojista vuorotellen hiljaisuuden vallitessa. Sitten hymyilin pojille ja sanoin ”jos tässä kalapaikassa kerran tärppää näinkin hyvin niin minä alan myös onkimaan”. Pojilla meni hetki ennen kuin he ymmärsivät mitä olin sanonut. Nyt kauhistuneet ilmeet heidän kasvoillaan muuttuivat kysyviksi, ihmetteleviksi. En halunnut kiusata heitä enempää vaan sanoin ”olkaa aivan rauhassa, minäkin pidän miehistä ja teidän touhuja oli mukava katsella”. Pojat katsahtivat nopeasti toisiaan. Hiljaisuus jatkui edelleen. Oli aivan selvää että pojat eivät olleet kovinkaan kokeneita näissä asioissa. ”Kuinkas kauan olette tällaista harrastaneet ?” kysyin pojilta. ”E-ei me, tota, ” Jaakko aloitti muttei saanut lausettaan loppuun. ”Tää on meidän neljäs kerta” Antti sai sanottua. Hymyilin pojille entistä leveämmin. ”Miten on saanko minäkin alkaa ongelle ?”

Jaakko ja Antti rentoutuivat hieman mutta ihan ymmärrettävästi he eivät oikein tienneet miten tässä tilanteessa pitäisi oikein olla. Päätin hieman auttaa poikia. Laskin käteni lanteilleni ja laitoin peukalot shortsieni vyötärönauhan alle. Liioitellun hitaasti laskin shortsini alas, pujotin ne kokonaan pois jalastani ja nousin hitaasti seisomaan. Kaluni seisoi täydessä juhlakunnossa ja poikien katseet tuntuivat polttavan sitä. ”Mitäs pidätte ?” kysyin ja otin samalla kaluni varresta kiinni ja tein muutamia hitaita runkkausliikkeitä. Pojat eivät sanoneet mitään sen verran he kuitenkin olivat jo rentoutuneet ettei kumpikaan enää yrittänyt peitellä omaa kalleuttaan. ”Oletteko koskaan tehneet mitään muuta kuin runkanneet toisianne ?” kysyin. Pojat pudistelivat päitään ja Antti sanoi ”ei, ei olla uskallettu kokeilla.” ”Haluaisitteko kokeilla ? Minä voisin opettaa teitä vähän” sanoin pojille. Pojat katsahtivat jälleen toisiaan ja sitten minua. Jaakko nyökytti varovasti päättään ja pian Antti sanoi ”mutta eihän me, niin, tota…… Kyllä mä ainakin haluaisin.” ”Olkaa aivan huoletta, tämä jää vain meidän kolmen väliseksi jutuksi, eikös vain ?” Pojat eivät sanoneet mitään mutta nyökkäilivät suostumuksen merkiksi.

Minä olin äimistynyt ja intoa täynnä. Eihän tällaista voi oikeasti tapahtua mutta nytpä minä vaan olin keskellä tilannetta jollaiseen pääsystä voi vain unelmoida. ”Mitä sä haluat tehdä ?” Antti kysyi minulta. ”Kysytäänpäs mieluummin niin, että mitä te haluatte tehdä ?” vastasin. Pojat olivat hetken hiljaa kunnes Jaakko sanoi ”ihan mitä vaan”. ”No se onkin aika paljon” vastasin hymyillen. Päätin ottaa ohjat omiin käsiini. ”No niin, oppitunti alkaa” sanoin aivan kuin opettajan kuuluukin. ”Aloitamme suihinoton opettelulla” sanoin. Pojat katsahtivat jälleen toisiaan ja näytti ihan siltä kuin he olisivat nyt lopullisesti nyökänneet toisilleen hyväksymisen merkiksi. ”Kumpi haluaa aloittaa ?” en saanut kysymykseeni vastausta joten jatkoin ”mene sinä Jaakko polvillesi Antin eteen.” Jaakko astui askeleen lähemmäs Antti ja polvistui. Molempia jännitti ihan selvästi. Antin kalu alkoi osoittamaan pienoisia elonmerkkejä. Menin itse Jaakon viereen polvilleni. Antin kalu roikkui silmiemme edessä odottaen. ”Näin se tehdään” sanoin ja tartuin Antin mukavan kokoiseen vielä veltohkoon elimeen. Kohotin sen päätä ylöspäin ja sieppasin terskan suuhuni. Upotin kalua syvemmälle suuhuni ja tunsin kuinka se koko ajan koveni. Aloitin hitaan suihinoton. Hyväilin kädelläni Antin palleja samalla kun kalu liukui edestakaisin suussani. Antin suusta pääsi huokaus. Hän ei varmaankaan kestäisi kauaa. Otin kalun suustani ja sanoin Jaakolle ”nyt on sinun vuorosi, muista olla varovainen, ei hampailla.” Jaakko tarttui Antin kovaan kaluun avasi suunsa ja alkoi varovasti maistella kaveriaan. Hitaasti vähän kerrallaan kalu meni syvemmälle Jaakon suuhun ja sitten taas takaisin ulospäin niin että terska kävi ihan hänen huulillaan. Jaakko oivalsi tekniikan heti.

Jaakon vauhti kiihtyi ja Antti ynähteli kovemmin. Minä hyväilin Antin palleja ja peppua Jaakon imiessä. ”Kohta tulee” Antti ähisi. Jaakko säikähti ja otti kalun suustaan. Minä suorastaan sieppasin sen ja jatkoin imemistä. Antti ähki voimakkaasti ja tunsin kuinka hänen kalunsa paisui suussani. Sitten tunsin kuinka kuumaa spermaa alkoi tulvia suuhuni Antin kalun sykähdellessä rajusti. Antin suusta kuului äänekäs karjaisu. Imin ja lypsin kalua vielä hetken halusin viimeisenkin pisaran tuosta elimestä itselleni. Kun päästin kalun suustani Antti horjahteli hieman, hänen jalkansa vapisivat kaikesta päätellen laukeaminen oli ollut todella raju.

Hetken aikaa oli jälleen aivan hiljaista. ”Mitäs sinun Antti pitäisi nyt tehdä ?” kysyin jälleen opettajana. Antti ymmärsi heti mitä tarkoitin ja meni polvilleen samalla kun Jaakko nousi seisomaan. Jaakon kalu oli äskeisen touhun aikana paisunut äärimittoihinsa ja se oli selvästi suurempi kuin Antilla. Tuota pitää saada joskus peppuun ajattelin itsekseni. Tein aivan samoin kuin äskenkin ja menin polvilleni nyt Antin viereen. Minä otin ensin Jaakon kalun käteeni. Terskan pää kiilteli aivan märkänä touhutipoista. Nuolaisin terskan päätä ja aloin sitten hitaasti upottaa komeutta suuhuni. Hyväilin Jaakon palleja ja peppua imiessäni. Kun olin näyttänyt esimerkkiä hetken annoin kalun Antin käsiteltäväksi. Antti aloitti imemisen ja hyvin pian Jaakko alkoi osoittaa lähestyvän laukeamisen merkkejä. En halunnut poikien järkyttävän toisiaan suuhun laukeamisella, ainakaan vielä. Kun näin että Jaakon huippu on käsillä otin kalun varresta kiinni ja sieppasin sen omaan suuhuni. En ehtinyt liikuttaa sitä suussani kuin muutaman kerran kunnes tunsin voimakkaan ensisuihkun tulevan suuhuni. Jaakon kalu tuntui syöksevän kuumaa mahlaa suuhuni litrakaupalla samalla kun hänen kalunsa ja koko vartalonsa nytkähteli täysin hallitsemattomasti. Imin Jaakonkin kalun niin kuiviin kuin mahdollista ennen kuin päästin irti.

Kun Jaakkokin oli rauhoittunut kysyin pojilta miltä ensimmäinen oppitunti oli tuntunut. ”Siis voi saatana… Mä en oo ikinä etes meidän runkatessa toisiamme saanu tommosta orkkua” Antti sanoi. Jaakko ei sanonut mitään, nyökytteli vain päätään. ”Yksi kaveri on vielä hoitamatta” sanoin ja runkkailin samalla kaluani. Antti tuli saman tien luokseni ja polvistui eteeni. Hän tarttui kaluuni ja otti se suuhunsa. Ahhh, nyt tunsin taas pitkästä aikaa sen upean tunteen kun kalu menee miehen kuumaan suuhun. Huokaisin syvään. Antti alkoi imemisen toden teolla ja samalla hän kosketteli raskaita pallejani. Myös Jaakko tuli luoksemme ja meni polvilleen eteeni. Antti oli imenyt jonkin aikaa kunnes antoi kaluni Jaakon käsiteltäväksi. Jaakko imi kovemmin kuin Antti mutta täytyy kyllä sanoa, että pojilla on ollut hyvä opettaja. Tunsin kuinka kaluni upposi yhä uudelleen ja uudelleen kuumaan suuhun samalla kun molempien käden koskettelivat pallejani, peppuani kaikkea mihin ne vain ylsivät. Nyt vuorostaan Antti imi minua. Tunsin etten kestäisi enää kauaa. ”Varokaa pojat, kohta tulee” sain ähistyä. Vedin kaluni pois Antin suusta ja aloin runkata sitä itse. Pojat olivat edelleen polvillaan edessäni ja katsoivat huippuni lähestymistä. Muutama veto vielä ja sitten tuntui kuin joka paikka kehostani olisi räjähtänyt. Valtaisa lasti kuumaa spermaa lähti kuin tykin suusta. Puristin kaluani lujempaa ja tein muutamia epämääräisiä vetoja orkkuni kourissa.

Huohotin raskaasti ja avasin silmäni. Tunnolliset oppilaani olivat edelleen polvillaan edessäni, aivan kuin odottaen seuraavia ohjeita. Näin että osa lastistani oli roiskunut ainakin Jaakon päälle. Meistä jokainen oli varmasti täysin tyydytetty. Kun sain hengitykseni tasaantumaan kysyin pojilta ”olikos ensimmäinen oppitunti tarpeeksi miellyttävä ?” Pojat nyökyttelivät innokkaasti. ”Mä ainakin voisin ottaa vaikka lisää tunteja, jos sitä vaikka oppis vieläkin jotain uutta” Antti sanoi hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa. ”Ja ma kans !” Jaakko säesti. Minullehan se sopisi vallan mainiosti ajattelin itsekseni. ”Sovitaanko vaikka niin, että tulette illalla minun luokse, meillä on koko talo käytössä ja saadaan varmasti olla rauhassa ?” kysyin pojilta. Pojat olivat innoissaan kutsusta lisäopetukseen…

Iltasella olimmekin sitten jo vanhempieni talossa… Haluaako kukaan kuulla mitä siellä tapahtui ?

3 kommenttia viestissä: “Kesäopetusta”

  1. Nice! says:

    Todella hyvä ja ehdottomasti lisää!

  2. tomi says:

    Ehdottomasti lisää!

  3. mare says:

    Ehdottomasti jatkoa tälle! Huippuhyvä tarina 🙂

Kommentoi

top