search
top

Kesä ja Antti

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (23 votes, average: 2.91 out of 5)
Loading...

Toimistollemme tuli viime kesäksi nuori opiskelijapoika kesätöihin. Antti oli kaupallisen alan opiskelija ja hänen työnään oli kesän ajan huolehtia yrityksemme laskutuksesta. Antti oli varsin mukavan näköinen nuori mies ja ennen kaikkea hän oli todella sosiaalinen, tuli juttuun erittäin hyvin kaikkien työntekijöidemme kanssa. Minut nimettiin Antille lähimmäksi esimieheksi siihen asti kunnes itse jäisin lomalle, minulle tämä järjestely sopi mainiosti koska pidin nuorukaisen seurasta. Tällä tavoin kesämme Antin kanssa lähti käyntiin toukokuun puolessa välissä.

Olimme päivittäin paljon tekemisissä keskenämme, milloin Antti kävi työhuoneessani kysymässä minulta neuvoja ja milloin minä oli hänen työpöytänsä äärellä opastamassa hankalissa asioissa. Aina kun se oli mahdollista ahmin silmilläni Antin vartaloa ja kuvittelin hänet edessäni alastomana. Ajatukseni laukkasivat usein niin levottomina että oli pakko lähteä tupakalle tai muualle hetkeksi rauhoittumaan, eihän työnteosta olisi muuten tullut mitään. En edes uskaltanut ajatella kertovani Antille mitä muita kuin työhön liittyviä asioita minulla oli mielessäni. Antti oli ehdottomasti heteron oloinen ja varmasti hänellä riitti tyttöjä vaikka joka sormelle. Minun oli siis tyytyminen siihen, että päivisin ihailin häntä työpaikalla ja iltaisin yksin kotona fantasioin hänestä.

Eräänä iltapäivänä olin jälleen viemässä Antille eräitä papereita hoidettavaksi. Tulin melkoisen ”lennokkaasti” Antin työpöydän luokse ja huomasin kuinka hän suorastaan säikähti ja ryhtyi nopeasti juoksuttamaan tietokoneen hiirtä samalla sulkien ruudulla avoimena olevia ikkunoita. Antti varmaan ehtikin joitain ikkunoita sulkea mutta yksi oli edelleen avoimena kun katsoin ruudulle. Kuvassa oli kaksi miestä joista toinen oli juuri upottamassa elimensä kontallaan olevan kaverin peppuun. Olin yhtäaikaa hämmästynyt ja enemmän kuin iloinen, Antti siis taisi pitää myös pojista !! Antin kasvot olivat muuttuneet tulipunaisiksi samalla kun hän sulki kuvan ruudulta.

Ajattelin, että poika parka oli jo kokenut tarpeeksi suuren järkytyksen ”jäätyään kiinni” moisesta tuhmuudesta joten käyttäydyin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Tiesin toki, että Antti tiesi minun nähneen mitä koneella oli. Jätin paperit Antille ja kerroin muina miehinä mitä niille piti tehdä. Samaan aikaan suunnittelin jo seuraavaa siirtoani, tämä juttu oli nyt katsottava loppuun asti.

Seuraavana aamuna Antti tuli töihin jotenkin hieman vaivaantuneen oloisena. Yritin helpottaa hänen oloaan mahdollisimman paljon ja hänen kuten muidenkin kanssa ihan kuten aina ennenkin. En mitenkään vihjaillut Antille edellisen päivän tapahtumista. Ja eipä aikaakaan kun Anttikin oli jälleen ”normaalivireessä” puheliaana ja reippaana. Mutta minullapa olikin jo suunnitelma mietittynä valmiiksi…

Päivällä minulla oli jälleen ihan oikeata asiaa Antille joten lähdin hänen luokseen, tällä kertaa tosin hieman hitaammalla vauhdilla. Antti istui pöytänsä ääressä mietteliäänä jotain asiaa pohtien. Hän huomasi tuloni ja katsoi minua. Jatkoin matkaani hänen luokseen ja menin paljon lähemmäs kuin normaalisti. Laskin paperit hänen pöydälleen ja kumarruin itse selittämään niiden sisältöä. Olin niin lähellä, että käsivartemme koskettivat toisiaan kertoessani asiaani. Samalla tarkkailin Antin reaktioita. Hän ei vetäytynytkään kauemmaksi minusta kuten olin arvellut vaan istui liikkumatta vieressäni ja kuunteli minua. En pitänyt mitään erityistä kiirettä asiani kanssa sillä halusin nauttia tuon nuoren miehen kosketuksesta. Sain asiani kerrottua ja ojentauduin ylös. Noustessani vilkaisin nopeasti Anttia joka näytti mielestäni hieman jopa pettyneeltä kun lähdin. Vilkaisin vaivihkaa myös alaspäin ja olin aivan varma, että läheisyyteni oli saanut jonkinlaista vipinää aikaiseksi myös Antin housujen etumuksessa. Nyt olin varma siitä, että Antti piti miehistä, Seuraavan siirron aika. Laskin käteni Antin olkapäälle ja kysyin ”Saathan tämän valmiiksi viimeistään huomenna ?”. Antti säpsähti hieman kättäni mutta kokosi itsensä hienosti ja vastasi ”Tottakai”. ”No hyvä” totesin ja lähdin kohti omaa huonettani. Ajattelin pelata oikein riskillä ja pysähdyin muutaman askeleen jälkeen. Käännyin Anttiin päin ja iskin hänelle silmää. Antin kasvoilta näkyi aito hämmennys ja epätietoisuus siitä mitä tarkoitin. Käännyin ja jatkoin matkaani.

Heti kun pääsin omaan huoneeseeni aloin toteuttamaan suuren suunnitelmani toista vaihetta. Avasin sähköpostini ja kirjoitin osoitekenttään Antin osoitteen. Kirjoitin lyhyen viestin: ”Älä ole ollenkaan häpeissäsi. Et ole ainoa joka tykkää katsella kuvia ja tehdä jotain muutakin 🙂 Itse pidän aika paljon tästä www…..”. Liitin viestiini linkin jossa on paljon gaypornoa ja jokunen videokin. Sydämeni jyskytti voimakkaasti kun painoin lähetä-painiketta ja niin postini lähti. Nyt jäin kuitenkin jonkin verran pelonsekaisin tuntein odottamaan Antin reaktiota.

Aikaa kului noin puoli tuntia kun sähköpostilaatikkoni merkkiääni ilmoitti uudesta viestistä. Avasin postilaatikon ja näin, että minulle oli yksi uusi posti ja sen lähettäjä oli Antti. Nyt oli totuuden hetki. Jännittyneenä avasin viestin. Antti oli kirjoittanut seuraavasti: ”Eilen toimittamasi paperit ovat valmiit ja homma on hoidossa.” tämän jälkeen viestissä oli muutama rivi tyhjää ja jatko kuului: ”Et arvaa kuinka paljon eilen säikähdin, olin ihan varma, että nyt tulee potkut. Se sinun lähettämä linkki oli aivan mahtava. Pääsispä vain taas kokeileen ihan oikeasti tommosta 🙂 T. Antti”. Päätin vastata Antille saman tien. ”Jos joskus haluat ihan oikeaa niin ilmoittele ;))”.

Näimme Antin kanssa jonkin ajan kuluttua kahvihuoneessa ja molemmat olivat niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Jutustelimme keskenämme ja muiden kanssa kuten aina. Kahvitauon jälkeen sain sähköpostia. ”Haluaisin ihan oikeasti sitä oikeaa 😉 Ootko säkin homo vai kiusaatko vain ?”. Vastasin ”Olen bi ja en todellakaan kiusaa. Onko sulla tänään töitten jälkeen mitään ohjelmaa ? Jos vaikka tulisit käymään minun luona ?”. Asiat lähtivät menemään todella nopeasti eteenpäin. Lähettelimme toisillemme sen iltapäivän aikana useita sähköposteja ja sovimme, että Antti tulee luokseni kuuden aikoihin illalla. Antti kertoi meileissään että hänellä on jonkin verran kokemusta miehistä mutta hän halusi lisää. Päivä päättyi ja kaikki lähtivät töistä kuten normaalistikin. Ainoastaan minulla ja Antilla tuntui olevan syytä kiirehtiä koteihimme.

Kello lähestyi kuutta ja odottelin hermostuneena. Olin laittanut kämppäni järjestykseen, muutaman kaljan jääkaappiin jäähtymään ja videoihin valmiiksi tuhtia homopokea. Kaikki oli siis valmista. Ovikello soi. Avasin oven ja siinähän Antti seisoi oveni takana valkoisessa t-paidassa ja tummissa shortseissa. ”Moikka ja tervetuloa, käy peremmälle.” Antti tuli sisään ja menimme olohuoneeseen. ”Sullahan on kiva kämppä” Antti sanoi, ”Kiitos vaan, onhan tämä ihan ok” vastasin. ”Haluatko kaljan ?”, ”no mikä ettei” Antti vastasi. Antti istahti sohvalle ja minä menin hakemaan kaljoja. Avasin pullot ja palasin takaisin olohuoneeseen. Antti istuskeli rennon oloisena ja otti kylmän juoman mielihyvin vastaan.

Rupattelimme niitä näitä, molemmat varmaan yhtä hermostuneina sillä kumpikin tiesi mikä Antin vierailun todellinen syy oli. Vaikka keskustelu sujui hyvin oli ilmassa koko ajan sellainen odottava tunnelma – kumpi uskaltaisi ottaa asian puheeksi tai ehdottaa jotain ensimmäisenä… Viimein minä rohkaisin mieleni ja kysyin Antilta ihan suoraan ”Kuinka kauan sä oot ollu kiinnostunu miehistä ?”. Antti katsahti minuun ja vastasi aikailematta ”Varmaan niin kauan kuin muistan”. ”Ootko koskaan ollu naisten kanssa ?” kysyin. Antti kertoi kuinka hän murrosiässä oli ollut kiinnostunut niin tytöistä kuin pojistakin mutta pian hän oli huomannut kuitenkin pitävänsä enemmän pojista. Sehän sopi minulle vallan mainiosti. Antti ei ollut koskaan varsinaisesti seurustellut pojan kanssa eikä hänellä ollut kuin muutamia haparoivia kokemuksia miestenvälisistä jutuista, minun silmissäni Antti oli siis edelleen käytännössä neitsyt.

Avasin television ja laitoin videon pyörimään. Ruudulla alkoi pyörimään filmi jossa juuri sillä hetkellä oli kiihkeä suihinottokohtaus meneillään. Antti katsoi filmiä tarkasti ja minä katselin sekä filmiä, että Anttia aina sivusilmällä. Näin kuinka Antin shortsien etumus alkoi kohota ja hän yrtti hieman peitellä seisokkiaan. ”Anna seistä vaan ihan vapaasti ja voit vaikka ottaa nuo pois jalasta jos ne puristaa” sanoin Antille. Antti katsoi minuun ja nousi seisomaan. Hän pudotti shortsit nilkkoihinsa ja samassa hänen melkoisen iso kalunsa ponnahti terhakasti kohti napaa. Antti oli selvästi valmistautunut tapaamiseen koska hänellä ei ollut alushousuja ollenkaan. Ihailin hänen alastonta alakroppaansa hetken kunnes sanoin ”ota paitakin pois”. Antti riisui paitansa ja siinä hän nyt oli sellaisena kuin olin niin usein hänet kuvitellut, alastomana edessäni, ainoastaan komeampana kuin olin kuvitellut.

Antti ei selvästikään oikein tiennyt mitä pitäisi seuraavaksi tehdä joten päätin ottaa ohjat käsiini. ”Käy takaisin istumaan ja nauti elokuvasta”. Antti istui takaisin sohvalle kalu kivikovana. Minä nousin ylös ja kävelin hänen eteensä ja polvistuin lattialle. ”Ota vain ihan rennosti” sanoin ja hymyilin hänelle. Antti nojasi taaksepäin ja katseli filmiä jossa miehet olivat jo edenneet siihen pisteeseen jossa kaverille työnnettiin kalua peppuun. Laskin käteni Antin reidelle ja kumarruin samalla suutelemaan hänen nännejään. Laskin kasvojani hitaasti alaspäin kunnes tunsin Antin kivikovan, tulikuuman kalun poskeani vasten. Tartuin kädelläni kalun varresta kiinni ja otin terskan hellästi suuhuni. Antin suusta kuului huokaus.

Aloitin hitaan, kiihottavan työskentelyn suullani. Pyörittelin kieltäni terskan ympärillä aina välillä upottaen kalua syvemmälle suuhuni. Antin lantio alkoi tehdä pieniä työntöjä suutani kohden. Nyt ryhdyin toden teolla ottamaan suihin. Upotin kuuman kalun niin syvälle suuhuni kuin sain ja aloin liikuttelemaan sitä sitten edestakaisin suussani. Antti huohotti äänekkäämmin ja työnteli kaluaan suuhuni entistä innokkaammin. Hyväilin kädelläni Antin palleja samalla kun hänen uljas kalunsa nussi kuumaa suutani. ”Aaahhhhh, tekee aivan vitun hyvää” Antti huohotti. Otin kalun suustani ja runkkasin sitä hetken kieltäni vasten, samalla kastelin toisen etusormeni syljellä. Ahmaisin kalun takaisin syvälle suuhuni. Imin ja runkkasin kalua ja samalla aloin hivuttamaan etusormeani kohti Antin tiukkaa, neitseellistä peppureikää.

Sormeni löysi Antin kuuman reiän suuaukon. Annoin Antille koko ajan niin kuumaa suuhoitoa kuin osasin ja samalla aloin varovasti työntää sormeani hänen sisäänsä. Antti oli todella tiukka. Painelin sormeani imujen tahtiin vasten kuumaa reikää ja viimein sormeni tunkeutui kuumaan tunneliin. Antin suusta pääsi entistä syvempi huokaus. Kiihdytin imuani ja nussin Antin kiimaista peppureikää sormellani nopeammin ja nopeammin. Antti työnteli kaluaan suuhuni kiivaammin, hänen suustaan kuului epämääräistä huohotusta ja ynähtelyä. ”Älä….Älä kohta tulee…..” Antti yritti estellä. Siinä vaiheessa minä vain kiihdytin vauhtiani. Imin ja työnsin sormeani syvemmälle. Kohta tunsin kuinka Antin lantion liikkeet muuttuivat nykiviksi ja epämääräisiksi. Hänen kalunsa paisui suussani vieläkin suuremmaksi ja hänen peppureikänsä tuntui puristavan sormeni tunnottomaksi. Antin kalu alkoi sykähdellä suussani. Tunsin kuinka kuumaa spermaa lennähti syvälle nieluuni valtava määrä. Jatkoin imemistä ja Antin kalu sykähteli suussani uudelleen ja uudelleen. Jokaisella sykäyksellä sain suuhuni annoksen lemmennestettä. Imin vielä hetken kunnes tunsin, että Antin purkaus oli ohitse. Tartuin kalun varresta kiinni ja leikittelin vielä kielelläni terskan ympärillä. Samalla vedin sormeni varovasti pois pepusta.

Katsoin Anttia silmiin ja kysyin ”miltä tuntui ?”. Antti hymyili ja vastasi ”varmaan yksi parhaista orkuista mitä olen koskaan saanu”. Hymyilin takasin ja nousin seisomaan. Antti katsoi minua kysyvä ilme kasvoillaan. Riisuin itseni hetkessä alastomaksi. Kaluni seisoi niin että siihen melkein sattui. Astuin askeleen eteenpäin Antin eteen, kyrpäni seisoi suoraan Antin kasvojen korkeudella hänen istuessaan sohvalla. Antti tarttui kaluuni ja sieppasi sen suuhunsa. Suljin silmäni ja nautin tuon nuoren pojan kuumasta suusta. Tartuin Anttia hellästi kiinni hiuksista ja panin häntä suuhun haluamassani tahdissa. Antti oli ”kokemattomaksi” pojaksi melkoisen hyvä ottamaan suihin. En todellakaan halunnut laueta vielä joten vedin kaluni pois hänen suustaan. Antti katsoi minuun kuin kysyäkseen tekikö hän jotain väärin. ”Odota hetki” sanoin ja lähdin kohti kylppäriä. Hain peilikaapista liukuvoiteen ja palasin takaisin olohuoneeseen. Näytin liukuvoidetta Antille ja hän oivalsi heti mitä seuraavaksi tulisi tapahtumaan. ”Mene kontallesi tuohon lattialle” sanoin varmalla äänellä. Antti laskeutui sohvalta suoraan polvilleen lattialle. Menin hänen taakseen.

Puristin liukuvoidetta tuubista suoraan Antin kuuman reiän päälle. Hän selvästi jännitti hieman. Aloin levittämään voidetta sormellani peppureiälle ja sen ympärille. Kun reiän ulkopuoli oli mielestäni tarpeeksi hyvin rasvattu aloin työntelemään sormeani sisään kuumaan peppuun. Nyt sormi meni sisään helpommin kuin hetki sitten, kiitos liukuvoiteen. nussin Antin peppua hetken sormellani, Antti työnteli peppuaan sormeani vasten ja ynähteli nautinnosta.

Puristin voidetta kämmenelleni ja runkkailin sen kaluni varteen. Asetuin Antin taakse ja vedin esinahkani, suuri liukuvoiteesta kiiltävä terskani kosketti Antin peppureikää. Otin toisella kädelläni kiinni Antin lantiosta ja toisella aloin ohjaamaan kaluani samalla kun painoin sitä vasten tuota tiukkaa kuumana odottavaa reikää vasten. ”Varovasti” Antti sanoi, ”hyss” vastasin ja painoin kalua varovasti mutta määrätietoisesti kohti maalia. Tunsin kuinka reikä jännittyi hieman eikä olisi millään halunnut antautua. Painoin voimakkaammin ja hitaasti lihas alkoi rentoutua. Pian Antin kuuma peppureikä suorastaan imaisi terskani sisäänsä. Antti ynähti hieman. Olin hetken liikkumatta ja odotin että hän ehtii tottua tunteeseen. Aloin painamaan kaluani syvemmälle hitaasti. Työnsin ja työnsin kunnes olin Antin sisällä juurta myöden. Antti huohotti voimakkaasti. ”Sattuuko ?” kysyin. ”e-ei” Antti vastasi kiimaisella äänellään.

Ryhdyin nussimaan tuota tiukkaa reikää hitaasti vauhtiani kiihdyttäen. Antti oli ensin hyvin passiivinen mutta melko pian hän alkoi työntelemään peppuaan minua vasten omien työntöjeni tahdissa. Eikä aikaakaan kun panin Anttia lähes vimmatulla raivolla takaapäin. Huoneen täytti kiimainen läiskähtely ja molempien huokailu ja voihke kun kaluni porautui Antin peppuun uudestaan ja uudestaan. Tunsin kuinka palleissani alkoi kihelmöidä kuten aina ennen kuin lasti lähtee liikkeelle. En halunnut kuitenkaan laueta vielä. Vedin kaluni pois Antin pepusta. Reikä kiilteli kiimaisena edessäni. Käskin Antin menemään sohvalle selälleen.

Antti meni makuulleen sohvalle ja levitti jalkansa kutsuvasti. Laitoin hänen peppunsa alle vielä tyynyn jotta meidän olisi helpompaa jatkaa upeaa hetkeämme. Menin Antin jalkojen väliin ja asettelin kaluni uudelleen hänen kuumalle reiälleen. Nyt kalu sujahti sisään ilman mitään ongelmia. Antinkin kalu oli kangistunut uudelleen vaikka hänen laukeamisestaan ei ollut kulunut kuin hetki. Aloitin rytmikkäät työnnöt ja samalla aloin runkata Antin kovaa kalua. Kuten arvata saattaa tunsin nopeasti, että oma huippuni lähestyy. Suustani pääsi murinaa muistuttavaa ääntä kun kiihdytin vauhtiani. Otin kaksin käsin kiinni Antin lanteilta ja aloin nussia häntä niin rajusti kuin pystyin. Antti alkoi runkkaamaan omaa kaluaan. Suunnaton läiske ja eläimelliset äänet täyttivät koko asuntoni kun kaksi miestä nautti toisistaan. Tunsin kuinka lastini lähti liikkeelle. Karjaisin ja työnsin kyrpäni niin syvälle Antin peppuun kuin pystyin. Koko vartaloni nytkähteli ja tärisi kun kaluni syöksi spermaa syvälle Antin kuumaan suoleen. Antti runkkasi kaluaan kiivaasti ja kohta hänenkin kalunsa syöksi pienen määrän spermaa hänen vatsalleen. Annoin hengitykseni tasaantua ja kumarruin kohti Anttia kaluni edelleen hänen sisällään. Suutelin Anttia ja sanoin ”se oli enemmän kuin upeaa”. ”Niin oli” hän vastasi ja suuteli minua.

Irtauduimme toisistamme ja menimme yhdessä suihkuun. Hyväilimme toisiamme juoksevan veden alla. Molemmat olivat täydellisen tyydyttyneitä. Eikä minun ja Antin tapaamiset jääneet siihen kertaan…

Yksi kommentti viestissä: “Kesä ja Antti”

  1. Q says:

    Hmmm…. ollapa Antin paikalla. Pidin!

Kommentoi

top