search
top

Humala

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (229 votes, average: 3.35 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä ajatus humalaisen makaamaksi joutumisesta on pyörinyt pitkään, mutta vähän raakileena joudun tämänkin julkaisemaan. Jospa joku saisi tästä kuitenkin uusia ideoita omiin tarinoihinsa. Samasta ideastahan voisi eri roolituksilla tehdä useitakin tarinoita.

Jykä oli ollut viettämässä iltaa kavereidensa kanssa ja olipa joku kavereista onnistunut hankkimaan jälleen jotain Viagran korvikettakin kokeiltavaksi. Koska nappien alkuperä ja merkki olivat hieman hämärän peitossa, ei muut näitä uusia pillereitä uskaltaneet vielä kokeilla, joten Jykä oli tietenkin muutaman oluen jälkeen näyttänyt jälleen mallia. Lopputuloksena oli kuitenkin helvetin paha olo ja oksentelua, joten kaverit päättivät kaiken varalta palautella Jykän kotiinsa, kun hänellä vielä omat jalat kuitenkin kantoivat.

Maire, Jykän äitipuoli, sattui avaamaan oven ja kaverit selittivät vain ettei Jykä montaa olutta ollut ottanut ja etteivät tiedä mistä on kyse, häipyen sitten vilkkaasti omille teilleen. Maire tenttasi Jykältä mistä oli kyse, sillä poika vaikutti olevan hieman sekavassa tilassa ja Maire arvasi poikien kokeilleen taas jotain. Koulultakin oli asiasta aiemmin varoiteltu, mutta poika ei ollut Mairen puheita oikein vakavasti silloinkaan ottanut.

Risto, Jykän faija, tuli käymään eteisessä ja piti pojalleen taas hirveän palopuheen siitä, että pitää olla noin tyhmä ja mennä kokeilemaan kaikkea. Jykä ei paljon faijansa sanomisiin kantaa ottanut, tupisi korkeintaa joo-joota johonkin väliin. Maire sai lopulta väliin kysyttä oliko tarpeen lähteä päivystykseen, mutta Jykä vakuutteli olevan ok. Maire sanoi auttavansa pojan suihkuun ja Risto lähti kovan noitumisen kanssa takaisin olohuoneeseen telkkaria katsomaan.

Maire auttoi Jykältä vielä kengät pois ja talutteli tämän sen jälkeen kylppärin puolelle.

“Pääsetkö sinä itse suihkuun vai pitääkö minun olla perään katsomassa?”, varmisteli Maire.

“Kait mä selviän”, oli lyhyt vastaus.

Jykän olemus ei kuitenkaan Mairea vakuuttanut, joten hän jäi vielä varmistamaan, että poika saisi vaatteet pois ja pääsisi suihkuun.

Jyrki sai housunsa auki, mutta paidan päältä vetäminen sai hieman tasapainon horjahtamaan, joten Maire tuli pitämään poikaa pystyssä.

“Annahan minä autan, niin et kaadu ja lyö päätäs johonkin”.

Maire siirtyi Jykän eteen ja auttoi tältä paidan yltään. Seuraavana oli vuorossa taskujen tarkistus ja tyhjennys pesukoneen päälle, jonka perään Maire vetäisikin pojan farkut muitta mutkitta kinttuihin. Takaisin ylös noustessaan tajusi Maire pojan etumuksen pullottavan siihen malliin, että kalusto oli epäilemättä juhlakunnossa.

Jykä piti silmiään kiinni, hieroi otsaansa ja otti hieman tukea toisella kädellä pesukoneesta, joten mielessään Maire ajatteli, ettei tässä nyt ujostella kuitenkaan passaa. Mairen ja Jykän yhteiset saunomiset olivat loppuneet jo vuosia sitten, eikä Maire muistanut pojalle sattuneen koskaan nuorempana stondista hänen nähtensä, vaikka kalu joskus puolitangossa saattoikin olla. Tilanne oli siis varsin uusi ja aiheutti pientä hämmennystä, mutta kiertotietäkään ei nyt oikein ollut.

Maire tarttui kiinni boksereista ja alkoi vetämään niitä alaspäin, paljastaen silmiensä eteen varsin komean kokoiset vehkeet. Mieleen muistui väistämättä sanonta, että kyllä pojasta polvi paranee, sillä eihän Ristolla näin tuhti varustus sentään ollut.

Maire säikähti hieman ajatuksiaan ja tajusi kostuvansa moisesta, joten hän kyykistyi nopeasti ja alkoi rullata seuraavaksi pojalta sukkia jalasta.

Jykä nosteli jalkojaan vuoron perään ja otti tukea pesukoneesta, siirtyen siitä varovasti suihkun alle.

Maire nosti vaatteet lattialta pyykkikoriin ja katsoi hetken kun poika tönäisi suihkun päälle ja alkoi kaivella oikeaa shampoota.

“Ei sulla taida vielä tasapaino hiusten pesuun riittää”, tuumasi Maire ja riisui yllään olleen pitkän yöpaidan pesukoneen päälle, jottei se pääsisi kastumaan. Päälle jäi pelkät pikkarit ja ellei Jykä olisi noin pihalla, niin säädyllisyyden vuoksi hän olisi jotain ylävartalonsa suojaksi laittanut, mutta nyt hän ei sitä tarpeellisena pitänyt.

“Annahan minä pesen”, komensi Maire ja otti shampoopullon Jykältä.

Jykä oli sen verran tokkurassa, ettei ajatukset kovin kulkeneet kulkeneet ja hän kääntyikin vain Mairen suuntaan kun tämä sulki suihkun ja alkoi hieromaan shampoota Jykän hiuksiin.

Jykä sulki silmänsä ja laski leukaansa alaspäin, ottaen samalla tukea Mairen lantiosta. Kynsien hieronta päänahkaa vasten teki hyvää ja tuntui saavan ajatukset vähän paremmin liikkeelle. Hän tunsi shampoon valuvan pitkin käsivartta ja kämmeniä vasten tuntui pehmeä iho. Hän tunnusteli lisää sormiaan levitelleen ja tunsi pikkareiden reunan. Sitä hän ei jaksanut ajatella missä ja kenen kanssaan oli, vaan aivoihin piirtyi ainoastaan ajatus naisen vartalosta.

Maire oli keskittynyt hiuspohjan hierontaan ja yrittänyt unohtaa pojan alastoman vehkeen edessään, joten hän ei alkuun kiinnittänyt huomiota pojan käsien liikkeelle lähtöön. Pian hän kuitenkin säpsähti siihen, että Jykä työnsi kätensä hänen pikkareidensa alle ja vetäisi hänet samassa itseään vasten.

Mairen huulilta pääsi pieni inahdus, kun hän tunsi kovan kalun painautuvan itseään vasten. Jykän kädet alkoivat hyväillä Mairen vartaloa, joten Maire joutui työntämään itsensä kauemmas, jotta Jykä irrottaisi kätensä.

“Hei Jykä, herääppäs.. tajuatko sinä missä ollaan”, koitti hän tätä vielä herätellä tähän päivään.

“Mmmm”, oli silmiä siristellen Jykän vastaus. Jykän ajatukset eivät kuitenkaan löytäneet kysymykselle vastausta, vaan hän alkoi hamuamaan uudelleen Mairea lähemmäksi.

Maire sai kuitenkin käännettyä Jykän suihkuun päin ja pyysi ottamaan vaikka suihkutangosta tukea, kun hän alkoi huuhdella suihkulla tämän hiuksia.

Mielessään hän ajatteli, ettei poika tainnut olla vielä oikein selvillä ajasta ja paikasta, joten tuo oli varmastikin ollut ihan tahatonta. Tämä oli jo kolmas kerta kun poika oli jotain nappeja kavereiden kanssa kokeillut ja tullut hieman sekavana kotiin, aiemminkin hän oli kuitenkin pienen oksentelun ja suihkun jälkeen hyvin vironnut, joten mitähän lie olivat. Maire mietti kyllä joka kerta pojan käyttämistä jossain tarkastuksessa, mutta Risto ei pitänyt sitä aiemminkaan tarpeellisena, sillä se voisi vain aiheuttaa pojan terveystietoihin ikävän merkinnän.

Ajatukset palasivat kuitenkin takaisin tähän hetkeen ja Maire kurotti Jykän vartalosaippuan. Saippuan tuoksu oli varsin voimakas ja maskuliininen kun Maire hieroi sitä käsiinsä. Pelkkä ajatuskin siitä, että hän alkaisi hieromaan sitä seuraavaksi pojan vartaloon, sai alapään kostumaan uudestaan. Mairea nolostutti ja harmitti hieman oma reaktio. Miksei hän jättänyt tätä vain hiusten pesuun tai miksi hänen piti ylipäätään nyt apuun suihkuun asti edes tarjoutua, sillä eihän hän voinut nyt pesua enää puolitiehen jättää.

Maire aloitti saippuoimisen hartioista ja käsistä, sitten ylävartalo ja lopulta hänen oli myös tartuttava pojan kalusta kiinni. Aika tuntui pysähtyvän siinä kohtaa hetkeksi ja Maire tajusi kiihottuvan nyt tosissaan. Hänen oli taisteltava ajatustensa kanssa, että hänen kätensä olisi vain pyyhkäissyt kerran kalun vartta ylös ja alas, mutta aivan yhdellä vedolla se ei onnistunut.

Jykä havahtui myös kosketukseen ja alkoi runkata itseään toisella kädellä, pitäen yhä toista suihkutangossa.

Maire veti kätensä nopeasti pois ja siirtyi pesemään Jykän jalkoja, minkä hän suorittikin sitten varsin nopeasti. Saatuaan suihkun päälle, huuhteli hän Jykän vartalon ja koitti vetää Jykän kättä pois, ettei tämä vain roiskisi vielä pitkin seiniä.

Hetken päästä Maire saikin Jykän lopettamaan ja siirtymään sivummalle suihkusta. Maire ojensi Jykälle pyyhkeen ja tämä yritti kuivailla siinä hetken itseään, jona aikana Maire riisui suihkuttelussa kastuneet pikkarinsa ja heitti nekin pyykkikoriin. Hän kuivatteli hieman itseään omaan pyyhkeeseensä ja auttoi tämän jälkeen Jykää.

“Eiköhän tuo piisaa. Nyt sitten sänkyyn”, komensi Maire jälleen.

Maire otti Jykää kädestä ja kävelytti tämän huoneeseensa.

Ensiksi hän veti sängystä päiväpeiton pois ja heitti sen lattialle, nakaten sitten myös peiton jalkopäähän.

Ympäri kääntyessään hän totesi “noniin” ja tajusi pyörähtävänsä suoraan Jykän eteen. Siinä samassa hän tajusi tipahtavan istualleen sängylle ja Jykän työntyvän hänen päälleen.

“Hei, ei nyt.. Jykä”, koitti Maire toppuutella, mutta eihän hänen voimansa riittäneet vastaankaan laittamaan, joten Jykä sai kaadettua hänet sängylle selälleen, kömpien tämän jälkeen hänen päälleen.

Mairen aivot löivät hetken täysin tyhjää ja hän vain yritti töniä Jykää pois päältään. Yrityksistään huolimatta he olivat kuitenkin pian perinteisessä lähetyssaarnaaja-asennossa ja Maire tunsi kuinka Jykä sai painettua itsensä hänen jalkojensa väliin ja kovana seisova kalu painautui häntä vasten.

“Odota.. herää.. kuuletko..”, koitti Maire saada Jykän ajatuksia selkeämmiksi. Miestään hän ei voinut apuun huutaa, sillä siitä vasta soppa syntyisi.

Jykän liikkeet rauhoittuivat, kasvojen hamutessa Mairen hiuksia ja toisen käden löydettyä Mairen rinnnoille.

Maire päätti kerätä hetken voimiaan, eikä laittanut enää vastaan. Silmänsä suljettuaan tajusi hän kuitenkin, että Jykän kosketus teki hyvää. Mieleen tuli aluksi olohuoneessa oleva Risto, mutta hänellä taisi olla jalkapallo-ottelu menossa ja tuskin Mairen halut olisivat näin heränneet, jos ei jalkapallo olisi viimeaikoina voittanut niin usein aviollisia velvoitteita.

Maire tunsi imaisun korvalehdellään, josta suukottelu lähti hitaasti kaulaa pitkin alaspäin. Jykä suukotteli hänen rintojaan hetken, kunnes alkoi tehdä tuloa Mairen pyhimpään.

“Jykä.. herää.. kuuletko.. et sinä voi..”, yritti Maire kuiskailla, eikä jalkojenkaan yhteen puristaminen onnistunut.

Jykä ei saanut puheista kiinni, eikä ajatuksissa liikkunut muuta kuinen nainen ja paineen purkaminen. Kaiken lisäksi Maire oli jo niin kosteana, ettei Jykällä ollut vaikeuksia työntyä kerta yrittämällä hänen sisäänsä.

“Oooota.. ooota.. varovaaaaasti”, kuiski Maire Jykän korvaan ja työnsi kätensä tämän hiuksiin, Jykän painautuessa tiukasti häntä vasten.

Jykä painoi kalunsa hitaasti perille asti ja aloitti verkkaisen työntelyn edestakaisin.

Maire tunsi nauttivansa suunnattomasti pojan liikkeistä ja tästä erikoisesta tilanteesta. Pitkästä aikaa hän todellakin toivoi, että peli kestäisi vielä pitkään, sillä nyt olisi todella huono selitella miehelleen mistä oli kyse. Ei hän ollut koskaan kuvitellut miestään pettävän, mutta niin hän nyt kuitenkin tämän pojan kanssaan juuri nyt teki, vaikka mies oli vieläpä samassa asunnossa.

“Nyt aivan hissukseen, jooko”, yritti Maire kuiskia, tietämättä kuinka hyvin Jykä tilanteen ymmärsi.

Maire keinutti aluksi lantiotaan Jykän tahtiin ja siirsi sitten kätensä pojan takamusta kohti ja koitti nopeuttaa tämän lantion liikettä.

Mairen huulilta pääsi hiljaista muminaa pojan kiihdyttäen tahtiaan yhä nopeammaksi. Olo oli hieman rietas ja hän hoki mielessään sanovansa miehelleen, että tässä sinulle sitä jalkapalloa sitten. Ja kyllähän Jykän olemus lähes jalkapalloilijasta kävikin, pitkä ja lihaksikas nuorimies. Hän tunsi orgasminsa lähestyvän todella nopeasti ja alkoi suudella pojan kaulaa, ettei alkaisi voihkia tai inistä kovin isosti. Olohuoneen telkkarin äänet eivät kuuluneet enää heidän hengitystensä yli, mutta se ei jaksanut Mairea juuri nyt häiritä.

Maire keskittyi vain tähän hetkeen ja tunsi pian miten hänen pillunsa alkoi sykkiä Jykän kalun ympärillä, samalla kun orgasmiaalto vavisutti hänen koko vartaloaan. Hän yritti purkaa energiaansa puristamalla Jykän vartalosta ja suutelemalla tämän olkapäätä, mutta aivan ääneti hän ei kuitenkaan pystynyt olemaan ja pelkäsi ääntelynsä kuuluvan olohuoneeseen. Jykä jatkoi työntelyään yhä kiihtyvällä tahdilla ja Maire tunsi tulevansa yhä uudelleen ja uudelleen.

“Tuu kulta tuu.. mä en kestä enempää”, kuiski Maire, eikä enää tiennyt miten päin olisi, sillä niin hyvää poika hänelle nyt teki. Hän puristi itseään yhä tiukemmin Jykää vasten ja keskittyi vain nauttimaan, vaikka takaraivossa hakkasi, että nyt pitäisi olla hiljaa.

Lopulta Jykä painoikin päänsä tyynyä vasten ja työnsi itsensä syvään, jolloin Maire tunsi kuinka Jykän kalu lähti pumppaamaan lastia hänen sisäänsä.

Maire odotti hetken, mutta ei voinut nyt aikailla, vaan alkoi työntämään Jykää sivummalle. Onnekseen tämä ymmärsikin kääntyä pois hänen päältään, jottei hän jäisi siihen koko yöksi nalkkiin.

Maire vilkaisi vielä oven suusta, ettei Ristoa sattunut näkymään. Telkkarin äänet kantautuivat jälleen korviin ja peli oli yhä kesken, joten luultavasti Risto ei ollut liikahtanut telkkarin äärestä. Maire sulki makkasin oven ja meni käymään pesulla, jonka jälkeen hän puki yöpaidan takaisin ja siirtyi tyytyväisenä omaan sänkyynsä. Puhelimensa hän laittoi kuitenkin herättämään hetken päästä, sillä tämänkin yön hän kaiken varalta aikoi Riston oloa seurata, sillä eihän hän tiennyt mitä poika oli mennyt kokeilemaan.

2 kommenttia viestissä: “Humala”

  1. jj says:

    Tuo viimeinen lause, eikös Jykän oloa pitänyt seurata eikä Riston…

  2. homo sabiens says:

    ihan vitun hyvä

Kommentoi

top