search
top

Andien vaeltajat

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (26 votes, average: 3.62 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Isä Hernandez -trilogiani viimeinen osa. Valitettavasti kaksi ensimmäistä osaa taitavat olla hukassa.

Olin positiivisesti yllättynyt, kun Padre Hernandez otti minuun yhteyttä. Olin saanut häneltä salamyhkäisen kirjeen kardinaalien äänestäessä uutta paavia, joka oli sekä kiihkeä että jostain syystä pelästynyt. Kiimainen teinipilluni kostui nopeasti, kun luin Etelä-Euroopan eksoottisesta ja sensuellista kulttuurista ammentavan kirkkoisän taidokasta ja hekumallista kieltä, enkä voinut estää käteni hakeutumista haaroväliini.

Läimäytin pilluani muutaman kerran voimalla, mutta sekään ei vienyt seikkailunhaluani. Lupaukset lähetysmatkasta Andeille nostivat odotukseni korkealle, sillä isä Hernandez oli paitsi kaunopuheinen, myös suurimulkkuinen. Sekä hänen pakaransa olivat kuin kaksi paistia, valmiina sullottaviksi verkkoihin ja työnnettäviksi uuniin.

Siispä lähetin hänelle hienostuneen kirjeen salakielellä, jottei abbedissa voisi heittää minua tyrmään haureudesta. Tämä salakieli perustui monimutkaisiin kirjaintaulukoihin ja matemaattisiin kaavoihin, minkä lisäksi toinen sana oli kirjoitettu suomeksi ja joka toinen espanjaksi. iesti kuului näin:

%&&)w8789 kojonesi iso aasgtp==0}tahdon si si padre lähetysmatka muhos hanky panky¤2 *muchos

Aloin pakata, sillä eroottisten korulauseiden välistä Isä varoitti minua uuden paavin tiukoista asenteista seksuaalisuuteen. Se tietäisi meille kahdelle vaikeita aikoja. Paavi oli palkannut useitten katolisten hottellien pikkoloita palvelukseensa vakoilemaan. Andeilla ei ollut sen enempää hotelleja kuin pikkoloitakaan, joten voisimme rauhassa nostaa seurakunnilta huomattavaa avustusta intiaanien käännyttämiseksi. Todellisuudessa käyttäisimme nämä rahat seksivälineisiin.

JUNA-ASEMALLA

-Padre!
-Lapseni! Oletko pakannut!
-Olen toki, kaikki seksikkäät alusvaatteeni on ommeltu matkaviittani vuoriin! Abbedissa ei epäillyt mitään.
-Hienoa lapseni.

Junan hytissä pursotin pakararuusukkeelleni erityisesti anaaliseksiä varten suunniteltua liukastusgeeliä, jonka tarkoituksena oli puuduttaa peräaukkoa ja siten vähentää kipua. Viime kerrasta oli jo aikaa, enkä välttämättä osaisi rentoutua asiaankuuluvasti. Hernandez ei myöskään ollut tunnettu hellyydestään, vaan luotti sienimäisen terskansa hierovaan vaikutukseen.

-Olen varannut meille tämän luksushytin anerahoilla. Mitä pidät siitä, lapseni?
-Oih, pidän siitä kovasti. Ei mennyt niittenkään leskien roposet hukkaan.
-Niin, heillähän ei ole enää mahdollisuutta seksuaaliseen tyydytykseen. Meidän on siis nussittava heidänkin edestään, Padre sanaili kaksimielisesti.

Vinkkasin hänelle silmääni samalla kun aloin ratkomaan alusvaatteitani esiin kaapujeni liitoksista.
-Olen aivan samaa mieltä, padre. Tehkäämme siis tästä matkasta ikimuistoinen.

Isä Hernandez pani minua suuhun, pilluun, rintojen väliin ja perseeseen. Sen jälkeen hän masturboi kasvojeni edessä hurjasti huohottaen ja kasvot punoittaen. Luostarissa vuosia tyhjänpanttina killuneet kivekset valmistautuivat pumppaamaan kasvoilleni laajassa kaaressa kuohkeaa spermaa, joka oli sinne pitkän aikavälin kuluessa kertynyt.

PERILLÄ

-Oih, onpa tämä upea maa. Junan pikkolo oli oikeassa!
-Niin lapseni, ja mitä parasta, jokainen sen asukas elää riettaassa pakanuudessa.
-Si, signor, terve matkalaiset, sanoi paikalle saapunut opas värikkäässä kiltissään.
-Tervehdys maan asukas, sanoi padre, Tiedätkö missä meidän tulee yöpyä ja harjoittaa laupeudentyötä?
-Kaukana vuorilla signor! Vien teidät sinne laamallani. Se on vahvin laama koko kylässä, signor.

Laama roikotti penistään.

Katsoin tuota vahvaa jötkälettä hämmentyneen onnellisena, ja mietin mitä padre tekisikään minulle omalla laamankalullaan kunhan pääsisimme omaan lähetystiipiiseemme.
-Tänne päin, hyvät muukalaiset, seuratkaa minua!

Kuljimme vuorisolien sokkeiloissa useiden tuntien ajan. Jylhien vuorien rinteillä ei ollut näkyvillä ainuttakaan ihmistä, vain lunta ja muutamia buddhalaisten pyhättöjä.

-Tulee myöhä, muukalaiset, meidän on syytä leiriytyä. Laamani pitää vahtia.
-Möööh, totesi laama hyväksyvästi.
-Si si, pakanapoikani. Meidän on syytä leiriytyä ja tehdä tuli.
-Tämä on juuri oikea paikka, opas huudahti. Katsokaa! Alhaalla levittäytyy viidakko. Siellä lukemattomat puolialastomat villimiehet odottavat jumalan sanaa!
-Upeaa. Meillä ei taida levon hetkeä olla, heheh, naurahti isä pervosti.
-Eipä todella, hyvä padre. Katsokaa noita vehreitä metsästysmaita ja orastavaa agrikulttuuria. Meillä on paljon opetettavaa villeille, ja uskonpa että heilläkin on paljon opetettavaa meille.
-Onpa hyvinkin, muukalainen, huudahti opas ja riuhtaisi housunsa alas. Hänen valtava rujo agraaripeeniksensä jolpahti esiin.
-Meidän maassamme on aivan erityisiä tapoja, jotka tekin kohta tulette oppimaan, hän sanoi napatessaan padrea kiinni tämän lantiosta. Ensimmäistä kertaa elämässäni näin Isä Hernandezin neuvottomana. Hän oli aina ollut mestari selviytymään tiukoista tilanteista, mutta nyt paniikki valtasi hänet. Hän syöksähti kohti viidakkoa, muttei aivan ehtinyt sinne, kun laamakuski jo tavoitti hänet. Isä Hernandez ollut enää aivan nuori, toisin kuin laamakuskimme, joka oli nuoruutensa vetreimmässä ja ruskettuneimmassa lihaksikkuudessa valmis seikkailuun ja taivuttelemaan kenet tahansa (padren) tahtoonsa.

-Dios mio.
-Padre!
-Hähhähhää muukalaiset, näin käy niille, jotka yrittävät päästä minun ohi käännyttämään kansaani. Hähhähhää, minä käännytänkin teidät.

Viidakosta alkoi kuulua pahaenteistä rumpujen soittoa ja gregoriaanista kuorolaulua.

“Dum ppa dum du du mpa dudmum duddummpum.”
“Ooo ooo.”

Näin kuinka villit alkoivat kerääntyä kielekkeen ympärille, millä padre oli kuin alttarilla
vahvan laamakuskin uhrattavana. “Khali ma sshaktitee,” huusivat villit.

Laamakuski kaivoi luisen rituaaliveitsen esiin ja alkoi lausua mystisiä sanoja: “Ia! Ia! Phnglui mglnafh Cthulhu waghnagl R’lyeh fhtagn!” Isä Hernandez ja laamakuski olivat aivan liian kaukana, en millään ehtisi perille ennen kuin veitsi leikkaisi hänen sydämensä irti ja joutuisi laamakuskin verenhimoisiin leukoihin. Mutta silloin muistin seksivälineet, jotka olimme ostaneet Limasta.

-ASDFASRDASF, laamakuski alkoi jo hengästyä seremoniamenoissaan.
Siloin nappasin värisevän lentävän limalaisen hieromasauvani, ja heitin sen kohta laamamiestä. Se osuikin häntä persauksiin ja syöksyi hetkessä hänen anaaliinsa. Kivun täytyi olla sanoinkuvaamaton, sillä edes minun kokenut suolistoni ei kyennyt ottamaan pimeimmän Afrikan mustimpien miesten muhkeimpien jöötien mukaan valettua sementtidildoa ilman kyynelen vierähtämistä poskelle.

Se sai laamamiehen kaatumaan ja putoamaan metsikköön, jolloin minä ja padre huomasimme jotain, mikä oli jäänyt ´meiltä aiemmin huomaamatta. Laamamieshän oli pikkolo! Isä Hernandez alkoi nousta varovaisesti pystyyn. Silloin kuului voimakas “CRAACK!”. Se oli hänen kaapunsa helma, johon laamamies oli tarrannut hieromasauvan yhä jurnuttaessa hänen perässään.

Otin vielä nopeasti padrelta suihin hänen pudotessaan mustaan kuiluun, jonka reunalle jäin tuijottamaan haikeana. Kuului voimakas tömähdys, minkä jälkeen hirvittävä jyrinä ja lieskat löivät ylös kuilusta. Kasvot kiveen hakattuina käänsin katseeni ja astelin takaisin leiriimme, jossa laama odotti teltan vierellä. Minun ei sittenkään tarvitsisi viettää yötäni yksin. Dumppa dum, sanoivat rummut yhtä surullisina kuin minä.

Yksi kommentti viestissä: “Andien vaeltajat”

  1. Machete says:

    Aivan fantastista matskua.. Tee lisää ja pian! Hymy huulilla luin tarinan kaksi kertaa.

Kommentoi

top