search
top

Peten ja Iidan kielletyt leikit saunassa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (127 votes, average: 3.80 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on toinen osa Peten ja Iidan välisistä seksiseikkailuista. Toivon taas palautetta, kunhan se on asiallista. Alkaa ehkä tuntua siltä, että alan toistaa itseäni hieman. Toivottavasti ei liikaa. Yritän saada seuraavan osan mahdollisimman pian valmiiksi.

Maanantai-aamu valkeni aurinkoisena elokuun viimeisellä viikolla. Pete heräsi isänsä kotitalon vierashuoneesta silmiään siristellen. Hän kääntyi kyljelleen ja huomasi kullinsa seisovan täydessä tanassa. “Jaahas.. Joka helvetin aamu sama juttu”, Pete puuskahti mielessään. Oli kulunut jo toista viikkoa siitä, kun Iida oli leikkinyt hänen paksulla munallaan. Koko aikana Pete ei ollut pystynyt juuri muuta edes ajattelemaan kuin tuota ihanaa iltaa.

Melkein puolitoista viikkoa, tänä aikana Pete ja Iida eivät olleet saaneet toista mahdollisuutta jatkaa riettaita leikkejään. Tämän viikon jälkeen kaikki työt pihamaalla oli tehty loppuun ja Peten pitäisi lähteä takaisin omalle asunnolleen parinsadan kilometrin päähän. Pete näki kiimaisia unia Iidasta. Unia, joissa hän upotteli hitaasti jyhkeää suonikulliaan juurta myöten Iidan kireään ja liukkaaseen pyllynreikään, tämän ynähdellessä nautinnosta.. Tätä miettiessään Peten teki niin mieli runkata ja ruikkia lastinsa pitkin sänkyä. Kulli seisoi suorastaan kivuliaasti, vaatien tyydytystä.

Mutta Pete oli päättänyt visusti olla koskematta kyrpäänsä muuten kuin kusella käydessään. Hän halusi säästää lastinsa tuolle ihanalle pikku Iidalle, joka varmasti ottaisi ne vastaan suurella mielihyvällä.. Petestä vain oli alkanut pikkuhiljaa tuntua, että tulisiko tätä toista mahdollisuutta enää ollenkaan tämän kesän aikana. Välillä hänestä tuntui, ettei millään pystyisi pitämään näppejään erossa Iidan pyöreästä pikku pyllystä. Kaiken kukkuraksi Iida oli alkanut kiusaamaan Peteä tuskallisen hienovaraisesti, mutta silti suorastaan irstaasti.

Aina kun Marialla ja Markulla silmä vältti, Iida oli koko edellisviikon käyttänyt tilanteen hyväkseen. Kerran tyttö oli pysäyttänyt hänet yläkerran portaiden päässä, alkaen hivellä hellästi Peten housujen etumusta pienillä sormillaan.. Sitten hän oli työntänyt sormet omien housujensa sisäpuolelle lipsuttamaan märkää posliinipimpsaa.. Lopulta hän oli näyttänyt kosteita sormiaan Petelle, imeskellen mehut niistä sitten parempiin suihin.. Koko toimituksen ajan tyttö oli katsellut kiihkeästi Peten housujen sisällä kasvavaa erektiota. Tämän jälkeen Iida oli välinpitämättömästi kävellyt huoneeseensa kiimainen hymy kasvoillaan.. Koko aikana tyttö ei ollu sanonut mitään.

Eräänä toisena päivänä Maria oli ollut takapihalla laittamassa pyykkejä kuivumaan ja Markku oli käymässä kaupungilla. Pete oli juuri lataamassa kahvinkeitintä keittiössä, kun Iida oli tullut koulusta kotiin. Tyttö oli pysähtynyt hetkeksi huoneensa ovelle ja jäänyt tuijottamaan Peteä utuisella katseella. Pete oli juuri aikeissa kysyä jotain, kun Iida oli aukaissut oven ja mennyt huoneeseensa. Ovi jäi kuitenkin raolleen ja Pete näki kuinka Iida työnsi kätensä ovenraosta ulos ja koukisti sormellaan pari kertaa kutsuvasti.. Peten sydän alkoi takoa kiivaasti, nousten melkein kurkkuun asti. Pete käveli varovasti oven taakse, samalla kuikuillen ikkunasta takapihalle, missä näki Marian edelleen laittavan pyykkejä narulle.

Pete avasi Iidan huoneen ovea hieman enemmän ja kurkisti sisälle. Iida oli selin oveen päin, istuen polvillaan tuolilla. Tyttö kääntyi katsomaan Peteä kohti, nousten samalla ylemmäs polviensa varaan. Hän tarttui löysien gollegehousujensa vyötärönauhaan ja alkoi laskea niitä alaspäin.. Suu hieman raollaan, katsellen suoraan silmiin, Iida laski tuskallisen hitaasti housunsa täysin alas. Täydellinen pyöreä pylly oli nyt paljaana Peten ahnaille katseille. Seuraavaksi tyttö siirsi kätensä sileille pakaroilleen ja alkoi levittää perseposkiaan erilleen.. Pete hengitti katkonaisesti, alaleuka värisi ja hänen ilmeensä näytti siltä kuin hän olisi ollut kovissa tuskissa..
Pete katsoi silmiään räpäyttämättä, kuinka Iida levitti pyllynposkensa äärimmilleen auki. Täysin karvaton, pulleahuulinen pieni pillu raottui hieman, paljastaen kiiltelevän ja litimärän salaisuutensa Petelle.. Iida työnsi kielensä ulos, alkaen nuoleskella ylähuultaan viettelevästi edestakaisin .. Pete puristi ovenkahvaa alaspäin kuin horkassa, aiheuttaen sen, että kahva alkoi jo nitistä liitoksistaan. Iida levitteli perseposkiaan entistä avarammalle, huuliaan nuoleskellen.. Pete tuijotti helvetillisen himonsa kourissa, kuinka tyttö alkoi supistella pikkuista persereikäänsä sisään ja ulos.. Se ikäänkuin antoi pieniä suukkosia Petelle. Välillä kireä aukko jopa avautui hieman, sulkeutuen välittömästi tämän jälkeen. “Mmmhh.. Peteehh..”, Iida kuiskutti voihkien ja katseli kiimaisena Peten housujen alta pullistelevaa kullia. “Näytä mulle kyrpääähh..!” Iida huokaisi.. Samalla hän päästi toisen kätensä irti pyllynposkestaan ja alkoi sivellä sormillaan litsahtelevaa pikkupilluaan, pyllistäen selkä kaarella..

Pete alkoi juuri avata housujaan vapisevilla käsillään, kun takaovi rämähti auki kuuluvasti. Sydänkohtaus ei ollu kaukana, kun hän kääntyi salamannopeasti pois Iidan huoneen ovelta. Maria tuli sisälle ja marssi suoraan pesuhuoneeseen, vilkaisemattakaan mitä Iidan huoneen ovella tapahtui. Pete miltei lysähti helpotuksesta polvilleen. Hän katsoi vielä uudestaan Iidan huoneeseen. Tyttö oli nostanut housunsa ylös ja katseli nyt Peteä ilkurisesti nauraen, nuollen samalla mehuisia sormiaan puhtaaksi..

Kaikkea tätä Pete mietiskeli maatessaan vielä sängyssä, jomottavan erektion tehdessä aikamoisen teltan peittoon. Palleissa muhi todellakin yli viikon lastit. Hän olisi voinut vaikka leikata molemmat pikkusormensa irti, jos olisi nyt saanut päästää spermat paineella Iidan lämpimään pepunreikään.. Tai ihan mikä tahansa tämän nuoren kaunottaren himottavista aukoista olisi käynyt. “Se hulluuden partaalle kiusaava pikku lutka..”, Pete mutisi. Sellainen tämä ihana tyttönen kuitenkin oli. Kamalan kiimainen pieni nartunalku, joka kidutti häntä tällä hetkellä. Silti Pete oli entistä enemmän ihastunut häneen. Ja kertaakaan koko aikana ei Maria tahi Markku olleet yhtäaikaa poissa kotoa, ainakaan silloin kun Iida oli paikalla. Pete tiesi, että hän sekoaisi kohta oikeasti, jos Iida ei lopettaisi kiusaamista. Tai jos Pete ei päässyt nussimaan häntä. Niin, nimenomaan nussimaan. Antamaan tälle ihanalle nuorelle tytölle.. Lutkalle sitä, mitä hän kerjäsi. Ja Petehän antaisi.

Pete makoili vielä hetken, yrittäen saada seisovan kullinsa laskeutumaan, ajattelemalla täysin muita asioita. Pikkuhiljaa erektio alkoi antaa periksi ja Pete pääsi aamukuselle. Pihamaalla oli vielä muutamia maalausurakoita jäljellä, sekä joitain korjaustöitä. Ennen perjantaita ne olisivat kuitenkin melko lailla valmiit. Muutama päivä kuluikin kuin siivillä. Pete yritti jälleen vältellä Iidaa, ainakin silloin kuin Markku ja Maria eivät olleet näköetäisyydellä. Pete ei olisi kestänyt enää kiusimista ja kuin ihmeen kaupalla Iida olikin alkuviikon huomattavasti rauhallisempana, hymyillen hänelle vain kujeilevasti välillä. Sitten koitti jälleen perjantai, joka tulisi olemaan taas yksi ikimuistoisimmista Peten elämässä..

************************************************************

Tuo perjantai oli lämmin päivä. Pete oli iltapäivään mennessä saanut kaikki työt valmiiksi isänsä järjestämällä loma/työleirillä. Onneksi hän saisi muhkean rahallisen korvauksen tästä. Markku oli torstai-iltana lähtenyt jollekin hänen useista työmatkoistaan. Pete näki pihalta, kuinka Iida käveli reppu selässään soratietä pitkin kotiovea kohti. Vähän ennen ovea Iida kääntyi kuitenkin Peteä kohti ja näytti hänelle kieltään. Pete tarkisti piha-alueen nopeasti Marian varalta ja näytti takaisin omaa kieltään, liikuttaen sitä vielä ylös ja alas. Iida näytteli järkyttynyttä ja nosti keskisormensa Petelle virnistäen, samalla kadoten talon sisälle. Pete huokaisi ja mietti taas parin viikon takaista iltaa..

Pete meni hetken päästä sisälle itsekin ja suoraan suihkuun. Pete seisoi suihkun alla ja katseli alaspäin kivikovana seisovaa kulliaan. “Selibaatti on ehkä paskin keksintö ikinä”, Pete ajatteli ja alkoi saippuoida munaansa puhtaaksi. Kuinka Pete toivoikaan, että Iida olisi ollut hänen kanssaan siellä nyt.. Pete malttoi mielensä masturbaation suhteen, elätellen vielä toiveita tältä viikonlopulta. Tämä mielessään hän päätti sheivata pallinsa ja kyrvänvarren karvattomiksi. Suihkun jälkeen hän meni keittiöön, missä olikin tuoretta kahvia valmiina. Pete istuutui kahvikupin kanssa pöydän ääreen lukemaan lehteä. Samaan aikaan Iida tuli ulos huoneestaan.

“Äiti, mä käyn kävelyllä ulkona!”, Iida huudahti Marialle. “Mihinkäs meinasit suunnata?”, Maria kysyi olohuoneesta. Iidan kotiaresti oli edelleen voimassa. “Tuolla vaan vähän matkan päässä, siellä on niin hyvä ilma.” “Älä viivy liian kauaa, teen kohta ruokaa”, Maria sanoi kääntämättä katsettaan televisiosta. “Juu, en!”, Iida meni jääkaapille, ottaen sieltä pillimehun. Sen jälkeen Iida katsoi Peteä arvoituksellisesti. Iidalla oli toisessa kädessään jotain piilossa. Hän käveli hitaasti Peteä kohti, katsoen tällä kertaa äitiään, joka edelleen tuijotti televisiota. Iida tökkäsi kädellään Peteä ja laittoi äkkiä pöydälle hänen kädessään olleen paperilapun.. Iida jatkoi pysähtymättä matkaansa ulko-ovelle. Poninhäntä vain heilahti ja kuului “Moikka!”. Kaikki oli tapahtunut aika nopeasti ja Pete katsoi hölmistyneenä pöydällä olevaa taiteltua lappua. Hän kääntyi katsomaan Mariaa, joka ei ollut huomannut mitään. Pete poimi lapun pöydältä ja taittoi sen auki. “Ulkosaunalle. Nyt heti.” Peten sydämenlyönnit tihentyivät välittömästi.

Pete hörppäsi kahvin loppuun, keksien samalla verukkeen päästä ulos. “Tuota.. Mä taidan käydä vielä tarkistaan, jäikö mulla työkaluja lojumaan tuonne.. Ja katon muutenki, tuliko kaikki varmasti tehtyä ja silleen..”, Pete miltei takelteli. “No laitan kohta sitä ruokaa, kunhan siihen tuut takaisin”, Maria vastasi. “Joo.. Ei kai siinä niin kauaa..”, Pete mutisi matkalla ulos. Saunaan johtavalle tielle ei Peten onneksi voinut nähdä talon sisältä. Peten ajatukset harhailivat, kun hän puolijuoksua painatti tuota polkua pitkin. Iida oli varmaan myös juossut, koska häntä ei näkynyt polulla. Lopulta hän oli saunan ovella. Hengitys kiihtyneenä, Pete riuhtaisi oven auki.

“Ootko sä varma, ettei se nähny sun lähtevän mun perään?”, Iida kysyi hiljaa saunan perältä. Ulkona oli vielä kirkasta ja saunassa aika hämärää, eikä Pete nähnyt kuin siluetin Iidasta. “Joo, mä sanoin, että meen viimeistelemään remonttia”. Iida astui lähemmäksi, osuen ikkunan valokeilaan. Tyttö oli jotenkin ehtinyt riisua itsensä ilkosen alasti. Pete tuijotti kiihkeänä tätä kaunista neitokaista. Kiinteät pystyt pikkutissit, joiden nännit hieman nöpöttivät, suorastaan vaativat Peten kosketusta. Litteä masu kohoili Iidan hengittäessä kiivaasti. Oli järjen vastaista, kuinka paljon Peten tekikään mieli häntä. Pete harppasi hänen eteensä ja tarrasi tätä käsivarsista lujasti. “Voi jumalauta.. Mun on pakko..!”, Pete huokaili. Iida naurahti. “Pakko mitä..?”, tyttö alkoi hivellä Peten paisunutta kullia housujen läpi.. “Pakko saada..!”, Pete parahti, puristaen Iidaa lujempaa. “Vauhtia sitte, otetaan nämä pois..”, Iida sanoi alkaen riisua Peteltä housuja.
Peten verkkarit lähtivät helposti jalasta, Iidan kiskoessa bokseritkin samantien alas. Paksu, suonikas kyrpä ponnahti vapauteen, läpsähtäen kevyesti Iidan massua vasten.. “Ooh.. Se on jo aivan kovana..!” Iida huokaisi hiljaa. Tyttö alkoi hymyillen sivellä sormillaan kullin sileää nahkaa. Kyrpä nytkähteli, kun Iida kosketteli kevyesti pitkin jämäkkää aisaa. Pete alkoi voikertaa, kun Iida siirsi hellästi toisen kätensä puristelemaan pulleita palleja.. “Ne on ihan täynnä..”, Iida supisi, tunnustellen kiveksiä varovasti. “Sä oot sheivannu ne karvattomiksi..!” Iida sanoi katsoen Peteä silmiin, samalla hivellen pusseja. “Siellä on ihan järjettömät satsit..” Iida kihersi ja otti nyt hoikilla sormillaan kunnolla kiinni suonikkaasta varresta, vetäisten esinahan hitaasti terskannupin päältä alas.. “Mä tiiän, minne sä haluaisit päästää ne..” Iida supatti Peten korvaan.. Pete huohotti raskaasti ja otti tyttöä ponnarista kiinni ja toisella kädellään alkoi hivelemään tytön persettä. Välillä Pete pyöritteli tytön napakoita nännejä sormiensa välissä hellästi. Iida hymyili suu auki ja lypsi suonikasta nahkaa pitkin vedoin ylös ja alas.. Pete laski päätään alemmas ja työnsi kielensä ulos. Iida vastasi samalla mitalla, molempien kielien kohdatessa toisensa ja alkaen pyörimään villisti kiihkeässä kielisuudelmassa. Iida puristeli koko ajan Peten palleja ja toisella kädellä runkkaili paksua vartta..

Äkkiä Iida keskeytti kielisuudelman ja runkkauksen, kääntyen ympäri. Hän nojasi lauteita vasten, paljastaen todella kostean pillun ja pinkin pyllynreikänsä Petelle.. Iida alkoi pyörittää persettään kiusoittelevan hitaasti laajassa kaaressa. Pete otti kullinsa juuresta kiinni ja alkoi sivelemään litimärkiä, turvonneita pillunhuulia tummanpunaisella kiiltävällä terskallaan.. “Mmhh.. Petehh.. Haluttaa niin kamalasti..”, Iida pyöritteli entistä kiivaammin pyllyään isoa aisaa vasten. Litinä vain kuului, kun iso terska lipsui pienen pillun päällä.. Pete katseli kiihkoissaan, kuinka pieneltä tuo pillu todella näyttikään hänen mahtavan kullinsa hieroessa sitä. Kuten Iida sanoi viimeksi, ei se voisi mahtua sinne. Ei millään. Silti Pete alkoi tökkiä terskannuppia entistä vaativammin kosteaa reikää vasten..

Kullinnuppi kutitteli pikkuista pimppiä, kiiman kasvaessa megalomaanisiin mittoihin. Iida alkoi voihkia ja inistä, nylkyttäen lantiotaan eteen ja taakse. Hento, suorastaan makea pillun tuoksu kantautui Peten sieraimiin, pallomaisen terskan sivellessä limaista reikää.. Pete ei voinut itselleen enää mitään, hän tarttui Iidaa lantiosta ja yritti upottaa aikamiehen kullinsa tämän nuoren tytön pilluun. Pimpin huulet alkoivat levitä erilleen ja terska aurata tietään suloiseen pimpsaan.. “EI!!” Iida kääntyi nopeasti ympäri. “Et sä voi työntää sitä sinne!” Iida sanoi lujasti vihainen ilme kasvoillaan. “Anteeksi..! Se tuntu vaan niin saatanan hyvälle.. Älä suutu!” Pete jo hätääntyi, luullen homman olevan tässä. Iida katsoi hetken tuimasti, mutta kohta jo hymyili taas. “Mä oon tainnu kiusata sua viime aikoina liikaa..”, Iida sanoi tarttuen kyrvästä uudelleen kiinni. Pinkeäksi paisunut terska oli sotkeentunut täysin Iidan pilluliisteisiin.. Iida katseli kullia ja hymyili entistä leveämmin. Sitten tyttö laskeutui polvilleen Peten eteen. Iida vatkasi nahkaa hieman lujemmin edestakaisin, saaden Peten voihkimaan. “Pimppiin mä en uskalla sitä ottaa.. Mutta.. hih..!” Iida kujersi kyrpää lypsäen. Tyttö kurotti kielenkärjellään terskannupille maistellen siitä omia mehujaan.. “Mä haluaisin sen mun.. Persereikään..”, Iida huokaisi ja nuoleskeli ylähuultaan kiimaisesti, katsoen Peteä silmiin alhaalta päin. Viimeinen lause sai Peten melkein ruiskauttelemaan lastit Iidan päälle. Kyllä. Sinne Pete haluaisi sen myös työntää. Tiukkaan teinitytön persereikään. Iidalle tuo oli sanomattakin selvää, tämän aukaistessa suunsa, alkaen upottaa isoa terskaa hitaasti suuhunsa..

************************************************************

Miltei samoihin aikoihin saunan tapahtumien kanssa, talossa oleva Maria sulki television ja alkoi valmistautua ruuanlaittoon. Hän tajusi katsoneensa yhden jakson salkkareiden uusintoja liikaa. Samalla hän muisti, että Iida ja Pete olivat molemmat vielä ulkona. Oli kulunut jo yli parikymmentä minuuttia, eikä kumpaakaan näkynyt vielä takaisin. Maria alkoi jo vähän huolestua Iidan puolesta. “Mihin se tyttö on taas jäänyt maleksimaan!” Maria meni etupihalle ja huusi Peteä. Vastausta ei kuulunut. “Omalaatuista” hän mietti itsekseen. Maria palasi takaisin sisälle ja samalla huomasi taitellun paperilapun eteisen lattialla.. Hän nosti lapun käteensä, missä luki “Ulkosaunalle. Nyt heti.”

Maria tunnisti välittömästi, että käsiala oli Iidan. Oudot tuntemukset valtasivat hänet. Maria osasi kyllä yhdistää Peten lähtemisen tähän lappuun. Miksi Pete oli valehdellut hänelle menevänsä korjaamaan työkaluja pois? Miksi Iida halusi Peten tulevan pihasaunalle? Mariasta alkoi tuntua entistä oudommalta. Hän oli kyllä huomannut Iidan pitävän Petestä. Jopa hieman flirttailevan tälle. Hieman? Joskus Mariasta oli näyttänyt, että Iida teki suorastaan säädyttömiä eleitä Petelle.. Mutta tyttöhän oli vielä niin nuori! Eihän sen ikäinen vielä voi tietää asioista.. Vai voiko? Yhtäkkiä Marialle muistui mieleen hänen oma nuoruutensa ja se, kuinka aikaisin hänen halunsa olivat puhjenneet kukkaan.. “Voi luoja..”, Maria sanoi ääneen. Hän otti takin naulasta ja lähti harppomaan saunapolulle.

Maria käveli polkua pitkin rivakoin askelin. “Ei Pete voisi sellaista tehdä”, Maria hoki mielessään. “Ei millään.” Maria alkoi viimein lähestyä pihasaunaa. Päästyään noin kymmenen metrin päähän saunasta, Maria oli aikeissa huutaa Iidan nimeä, juuri niinkuin Pete muutamaa viikkoa aiemmin samassa paikassa. Ja juuri kuten silloinkin, samalla hetkellä saunasta kuului ääni. Miehen ääni. “Aaa..! Aaaahh!!”, äänekäs ähkäisy saunan sisäpuolelta rikkoi hiljaisen elokuun illan.. Maria pysähtyi niille sijoilleen. Hän oli kuullut samantyylisen ähkäisyn monesti elämänsä aikana. Joko tämä mies sai kunnon suihinottoa tai sitten oli saamassa jotain muuta mukavaa.. “Voi jumalauta.. Iidaahh..!” Maria jähmettyi järkytyksestä. Hän tunnisti Peten äänen. Ja Iida oli hänen seurassaan. Tekemässä.. Jotain. “Vittu se jätkä kuolee!”, Maria kihisi kiukusta. Hän oli juuri lähdössä saunan ovea kohti, kun kuuli Iidan iloisen kikatuksen. Samalla hän huomasi ikkunan ja sen alapuolella olevan penkin.

Jokin naksahti Marian päässä. Hän riisuikin kenkänsä jalasta ja hiipi hiljaa penkin viereen. Maria nousi hitaasti penkille ja kurkisti varovasti saunaan sisälle.. Marian silmät revähtivät täysin auki. Saunan lattialla polvillaan oli Iida, täysin alastomana. Iidan edessä seisoi Pete, ilman housuja. Peten kulli seisoi täydessä tanassa ja hän silitteli Iidan hiuksia. Maria katseli järkyttyneenä kuinka hänen pikku tyttönsä imeskeli antaumuksella Peten tummanpuhuvaa terskaa.. Iidan suu oli apposen avoinna, se ei siltikään meinannut mahtua hänen suuhunsa. Iida lopsautti terskan ulos suustaan. Maria näki nyt kunnolla, minkälaista kyrpää hänen tyttönsä sai imeä.. Maria henkäisi syvään ja katseli tuota jyhkeää kullia. Iidan pienet sormet eivät yltäneet varren ympäri lähellekään. Terska oli kuin tomaatti. Iida kikatteli iloisesti ja runkkaili tuota sonnin kyrpää innokkaasti. Pete voihki ja ähisi. “Se ei mahdu kunnolla mun suuhun..!”, Iida totesi ilakoiden. “Ohh.. Miten se sitten.. Pyllyynnnh..?” Pete puhisi. “Pakko mahtua..!”, Iida sanoi määrätietoisesti ja alkoi kutitella kielellään terskan alapintaa..

Mariaa pyörrytti. Hänen polvensa vapisivat. Hänen oma pikku Iidansa, imeskelemässä aikuisen miehen kyrpää. Ja millaista kyrpää! Maria ei ollut itsekään koskaan edes nähnyt noin komeaa kullia, saatika sitten päässyt imuroimaan moista. “Sen täytyi olla lähemmäs parikymmentä senttiä pitkä. Ja sen paksuus.. Järkyttävä..” Marialla kävi hetken mielessä, keneltä Pete oli tuollaisen perinyt, ei ainakaan isältään.. “Ja pyllyyn..?? Ei hyvä luoja, ei se voisi mahtua, tyttöhän halkeaa..” Kauhukseen Maria huomasi, että hänen pillunsa oli lötisevän märkänä. Häntä hävetti raskaasti, kuinka hän kiihottui katsellessaan miten hänen oma tyttönsä lutkutti isoa munaa kuin kaiken kokenut lutka..

Saunan sisällä Iida oli alkanut lipoa kielellään Peten täysinäisiä kivespusseja. Iida nuoli hartaasti pitkin vedoin karvattomia pyöreitä palleja, kastellen ne syljellään.. Välillä tyttö kutkutteli kielellään jämäkkää kyrvänvartta, laskeutuen taas uudelleen kiveksille. Peten nautinto oli suuri, Maria näki miten hän huokaili ja jalat tärisivät Iidan palvoessa kullia. Maria tiesi, että hänen pitäisi keskeyttää nuo kielletyt, riettaat leikit. Mutta katsellessaan molempien suunnatonta nautintoa, Maria oli kiihottunut itsekin jo niin paljon, että oli työntänyt sormensa housuihinsa tunnustelemaan märkää, paisunutta vulvaansa.. Saunassa Iida nuoleskeli Peten paksun aisan täysin märäksi. Kulli kiilteli syljestä, suonet pullistelivat varren ympärillä. Iida sylkäisi kunnon klimpin kyrvän päälle ja levitteli sormillaan sen paksulle tatille ja varrelle, samalla naurahdellen. Iida nousi seisomaan ja antoi Petelle kunnon kielisuudelman. Peten liukas kulli painautui Iidan masua vasten, tyttö hieroi hellästi sitä napakuoppaa vasten. Sitten Iida kääntyi ympäri, tarttuen Peteä kädestä kiinni ja vetäen hänet mukanaan lauteiden viereen..

Maria tuijotti kiimoissaan saunan ikkunasta, hän oli jo hyvän aikaa sormettanut märkää pilluaan. Maria näki kuinka Iida meni polvilleen ensimmäiselle lauteelle ja pyllisti nyt selkä notkolla Petelle, joka huohotti raskaasti. Pikku perse oli kuin vadilla, ja Pete tarttuikin pyllynposkiin levittäen niitä erilleen. Maria huomasi, miten hänen pikkutyttönsä pillu oli valunut reisille. Paksu kirkas liisterihma valui hitaasti alaspäin pimpistä. Pete kumartui ja alkoi nuuhkia Iidan sievää pyllynreikää.. Maria katseli kuinka Pete pisti nenänsä kiinni persereikään ja otti syviä henkosia. Iida nauroi ja kikatti. “Haiseeko hyvältä..?” Iida kysyi katsoen taaksepäin ja kieltään näyttäen. “Huumaavalta..!”, Pete vastasi ääni väristen. Sitten Pete alkoi nuoleskelemaan Iidan peräaukkoa, hän työnteli kieltään sisällekin kuumaan reikään, maisteli ja lussutti, Iidan lykkiessä pyllyään kiihkeästi Peten naamaa vasten.

Maria katseli hämmästyneenä, millaisella pieteetillä Pete nuoleskeli ja palvoi Iidan ryppyreikää.. Marian tuntemukset olivat vaihdelleet edellisen varttitunnin aikana kuin vuoristorata. Ensin hän oli ollut huolissaan, sitten ihmeissään. Kun hän oli päässyt saunalle, hän oli tyrmistynyt, sen jälkeen tuntenut uskomatonta vihaa. Ikkunan alle päästyään tuntemukset vaihtuivat järkytyksestä suunnattomaan kiihottumiseen. Tällä hetkellä kun hän katseli Peten kielityöskentelyä Iidan persereiällä, hän tunsi syvää mustasukkaisuutta ja kateutta. Maria oli aina haaveillut saavansa kielihoitoa pyllyaukolleenkin, mutta ei koskaan ollut kokenut sitä. Ja kun hän tuijotti Peten jalkojen välistä sojottavaa valtavaa kyrpää, hän olisi ehdottomasti halunnut olla tyttönsä tilalla tuolla lauteilla.

“Mähhh.. Oiihh.. Kamalan tuhma setä..!”, Iida sopersi kiimoissaan. Pete lipoi koko kielellään tytön pillua ja persereikää alhaalta ylös.. Lopulta Pete nousi ja alkoi etusormellaan hieroa piukkaa pyllyreikää. “Ootko varma, että haluat sen tänne?” Pete kysyi huohottaen. “Joo..! Työnnä se mun kakkareikään..!”, Iida katsoi Peteä suoraan silmiin. Peten kulli nytkähteli vaativasti ylös ja alas. Hän alkoi työntämään sormeaan ensimmäistä niveltä myöten Iidan pyllyyn. Se upposi sinne verrattain helposti. Pete työnsi sormea entistä syvemmälle suoleen, kunnes se oli kokonaan siellä. “AAHH! Anna mulle kyrpäähh..!!” Iida mourusi. Kirkas mehurihma oli valunut pillusta jo pieneksi lätäköksi lauteelle. Pete oli kuin hypnoosissa. Ajan ja paikan taju oli hämärtynyt. Millään muulla ei ollut tällä hetkellä merkitystä, kuin tällä ihanalla kaunottarella ja hänen vielä ihanammalla perseellään. Pete alkoi hitaasti vetää sormeaan ulos tästä kuumasta ja piukasta kolosta huomaten, kuinka liukkaasti se luistikaan ulos.. Pete katsoi ihmeissään ulosvedettyä sormeaan, se oli ihan limainen. Tämä uskomaton tyttö oli joka aukostaan märkänä. Iida tarttui Peten kädestä ja imaisi vasta perseessään käyneen märän sormen suoraan suuhunsa.. Pete ei kestänyt enää.

Ulkopuolella Maria hengitti raskaasti ja masturboi märkää pilluaan housut kintuissa ikkunan ulkopuolella. Maria oli jo vuosikaudet poistanut karvojansa sokeroimalla. Pillu oli yhtä silkkisen sileä kuin hänen omalla tytöllään. Raskaat rinnat hytkyen hän vatkasi pimppiään entistä kiivaammin. Samalla hän tuijotti huumaantuneena ikkunasta, miten hänen pikku Iidaansa aiottiin panna perseeseen tuolla kauhean kokoisella kyrvällä. Peten ensimmäinen yritys oli kuitenkin tuhoon tuomittu. Pete otti kyrvän juuresta kiinni ja yritti saada sen sisään yhdellä pitkällä työnnöllä. Kulli luiskahteli kuitenki liukkaan ja tiukan reiän ympäriltä aina sivuun. Peten päässä alkoi soimaan Mission Impossiblen tunnusmusiikki. Iida laittoi selkänsä niin kaarelle kuin pystyi ja nosti perseensä pystyyn. “Rauhallisestii.. Hitaammin..”, Iida kuiskutti.

Pete alkoi pökkiä rauhallisesti paksulla terskallaan pientä peräreikää. Määrätietoisesti hän työnsi joka kerta hieman pitemmälle. Iida alkoi pukkia itsekin persettään kyrpää vasten. Pikkuhiljaa pinkki ihanuus alkoi antaa periksi. Terska lupsahteli välillä jo puoliksi sisälle, Peten jatkaessa pökkimistään. Äkkiä syljen liukastama nuppi luiskahti sulkijalihaksen ohi. Terska oli kokonaan kuumassa suolessa . “Aih.. Oih..!!”, Iida valitti. “Sattuuko??”, Pete pyyhki hikeä otsaltaan kulli tykyttäen. “Eih.. Ei sinänsä, mun pylly on vaan ihan täynnä..”, Iida huokaili. Pete odotti hetken, tuntien kuinka peppureikä puristi tiukasti terskaa. Rauhallisesti Pete alkoi työntää kyrpää syvemmälle. Reikä oli liukas ja otti paksua vartta vastaan melko vaivattomasti.. Pete työnsi koko ajan suonikulliaan pidemmälle Iidan perseeseen ja kohta se olikin jo yli puoliksi sisällä. “Oohh..! Se tuntuu hyvältä! Peteh!! Se on valtava..!!” Iida voihki ja nytkytti pyllyään vastaan. Pete oli varma, ettei hän ollut koskaan kokenut näin kovaa erektiota. Hän vetäytyi hitaasti melkein ulos asti ja työntyi sitten uudelleen kuumaan perseeseen.

Ulkopuolella Maria ei tuntunut enää välittävän jäisikö hän kiinni tirkistelystään. Hän työnteli sormiaan märkään pilluunsa ja sen jälkeen kosteat sormet saivat tutustua täälläkin syvälle persereikään. Maria oli täysin kiimassa. Eikä voinut muuta kuin jatkaa runkkaamistaan. Hän oli jo päättänyt, että haluaisi itsekin tuota Peten ihanan paksua munaa joka aukkoonsa. Mutta ei tänään. Maria saisi kyllä haluamansa. Hän tiesi sen. Se oli vain ajan kysymys.

Pete työntyi syvemmälle Iidan kosteaan peppureikään. Iida vikisi ja voihki nautinnosta. Petestä alkoi tuntua, ettei hän voi kohta enää pidättää. Vielä pari työntöä. Syvälle lämpimään ja liukkaaseen reikään. Sitten hän vetäisi yhdellä pitkällä vedolla kullinsa persereiästä ulos. Äänekäs maiskahdus pääsi reiän suulta ja se oli hetken aivan ammollaan, sitten sulkeutuen äkisti. “Mmmm.. Se mahtui! Iso kulliiihh..”, Iida hihkui ja tirskui tuttuun tapaansa. Peten kulli nytkähteli ja sykki. Iida kääntyi, tarrasi munasta kiinni ja alkoi nuuhkia sitä suurella mielenkiinnolla. “Mun perärööri haisee tuhmalle..!”, Iida kikatti. Sitten tyttö upotti terskan suuhunsa ja alkoi imeskellä intohimoisesti uunituoretta kullia. Pete katseli hämmentyneenä, silti entistä kiihottuneempana, miten Iida lutkutteli innokkaasti persereiässä marinoitua kullia.. Kohta Peten oli kuitenkin pakko kiskaista ulos, ettei olisi lauennut. Hän halusi päästää spermat pyllyyn. “Lisäää..! Anna lisää ihanaa munaaahh..!! Perseeseeennnhh..”, Iida voikersi vaativasti, kääntyen takaisin pyllistämään autuaasti.

Pete muutti asentoaan nousten seisomaan lauteelle jalat harallaan. Kyykistyen hän asetteli terskannupin peräaukkoa vasten ja työnsi. Kulli upposi jo verrattain helposti pieneen reikään. Pete työnsi syvemmälle ja sai kyrpänsä melkein juurta myöten sisään. “Ohhh..!! Se kutittaa masussa asti..!”, Iida huudahti. Pete ei välittänyt enää mistään. Hän alkoi nussia tätä teinilutkaa perseeseen yhä kovemmin työnnöin. Kulli luisti kuin rasvattuna, rietas litinä vain kuului saunassa, kun Iida lykki persettään kullia vasten voihkien äänekkästi. Pitkät työnnöt upposivat yhä syvemmälle Iidan luistavaan reikään. Paksu kullinvarsi kiilsi liisteistä sen pumpatessa sisään ja ulos. Tiukka reikä suorastaan imutteli Peten jämerää elintä. Pete alkoi tuntea tutun kutinan palleissaan ja terskassaan. Kohta lentää. Pete kiskaisi ponnarista Iidan pään ylemmäs ja kumartui antamaan kielaria samalla nussien pitkin lötisevin työnnöin. Kielet tanssivat toistensa ympärillä. “Voi jumalautaaahhh.. Nyt tuleee!!!!”, Pete huusi. Ikäänkuin Iida olisi odottanut tätä julistusta. “Joo..!! Päästtäähh..!” Tyttö alkoi sormettaa klitoristaan raivokkaasti Peten painaessa häntä perseeseen mahtikyrvällään.

Ulkopuolella Marialla oli vasemman käden etu- ja keskisormi rystystä myöten perseessään ja oikean käden sormilla hän masturboi klittaansa villisti. Perse pitkällä hän nojasi päällään ikkunan karmiin. Maria näki pariskunnan asennon ansiosta selvästi, kuinka Peten suuret pallit ikäänkuin vetäytyivät hieman ja väliliha alkoi sykkimään. Pallit alkoivat pumppaamaan spermaa Iidan peräsuoleen. Maria ei kestänyt enää ja laukesi rajummin kuin mitä vuosikausiin. Pillu ruiskautteli mehuja kauniissa kaarissa pitkin saunan seinää, Marian pidättäessä huutoaan. Oli lähellä ettei hän tippunut penkiltä järkyttävän suuren orgasminsa voimasta.

Saunassa Iida sormetti entistä villimmin pikkuista pilluaan. Pete alkoi karjahdella alkukantaisella voimalla ja sykkivä terska alkoi sylkeä vihaisesti siemennesteitä tämän käsittämättömän ihanan teinitytön persereikään.. Iida tunsi miten lämmin sperma suihkusi hänen pyllyynsä, aiheuttaen sen, että tyttö laukesi kiljahdellen ja perse vatkasi edestakaisin. Spermaa pulppusi koko ajan lisää liukkaaseen reikään. Pete oli varma, että tämä oli hänen elämänsä paras orkku. Sakeanharmaata vetistä mälliä ryöpsähteli tulvimalla terskan pissareiästä Iidan perseeseen, kunnes lopulta pallit antoivat periksi. Iida miltei hyperventiloi Peten alapuolella, toipuessaan omasta orkustaan. Pete veti raskaasti henkeä keuhkoihinsa, nojaten lauteisiin. Kullin ollessa yhä Iidan pyllyssä, tyttö alkoi kohta nauramaan iloisesti. “Se oli.. Uskomatonta..”, Iida henkäisi. Pete suuteli tyttöä hellästi. “Se oli parasta ikinä”, Pete sanoi täysin rehellisesti.

Ikkunan takana Maria oli saanut vedettyä housut takaisin jalkaansa. Hengästyneenä ja häpeissään hän mietti, miksi oli tullut niin kauheaan kiimaan oman tyttönsä ja aviomiehensä pojan paneskelemisen katselusta. Vielä kerran hän varovasti kurkisti ikkunasta sisään. “Ei vielä..!”, Iida pyysi. “Pakkohan se joskus on ottaa ulos..”, Pete vastasi hellästi. Maria katsoi, kun Pete vetäisi hitaasti jo hieman veltostuneen kullinsa Iidan perseestä. Kuului äänekäs plorpsahdus kun terska muljahti ryppyreiästä ulos. “Voi eiii..!!”, Iida parahti. Spermaa purskahteli persereiästä valtoimenaan lauteille. Harmaata nestettä lörähteli supistelevasta aukosta Iidan päästäessä kaikki ulos. Maria alkoi tästä miltei kiihottua uudelleen, katsellessaan ikkunan takaa. Pete hymähteli aikaansaannostaan, samalla kun Iida häpeissään ei voinut pidättää siemeniä suolessaan. Pete vilkaisi yhtäkkiä saunan ikkunaan päin. Ikäänkuin joku olisi vilahtanut siellä. Ehkä hän vain kuvitteli. “Voi luoja mikä sotku.. Sitä tuli ihan älyttömästi!” Iida sadatteli. “No anteeksi.. Etkö sä sitä halunnutki?”, Pete kysyi. Iida hymyili. “Se oli ihaninta mitä oon koskaan kokenu! Nuo täytyy nyt siivota vaan..”, Iida katsoi lätäkköä lauteilla josta oli tippunut lattiallekin jo aika paljon. Onneksi saunassa oli rulla serlaa..

Maria ei ollut varma, oliko Pete huomannut hänet ikkunan takaa. Hän käveli nopeaan tahtiin takaisin kohti taloa. Loppumatkan hän juoksi, ettei vain olisi jäänyt kiinni. Se oli omituista siihen nähden, että tuskin hänen siitä olisi pitänyt olla huolissaan. Marian pillua kuumotti edelleen. Hän pääsi talolle ja meni nopeasti suihkuun. Hänellä oli valtavasti ajatuksia päässään. Mitä hän nyt tekisi? Mitä hänen pitäisi tehdä? Toistaiseksi Maria ei halunnut miettiä asiaa enempää. Hän pesi hiet vartaloltaan, samalla hieroen hellästi pilluaan..

Saunassa sotku oli saatu siivottua. Peten päässä yhtäkkiä välähti. “Voi saatana, mitä kello on??” Pete huudahti. Oli kulunut miltei tunti siitä, kun Pete oli lähtenyt saunalle. “Voi vittujen vittu! Saatana!”, Pete oli miltei hysteerinen. “Rauhotu, ei se oo ees soittanu mun kännyyn.. Ehkä se on nukahtanu siihen sohvalle.”, Iida yritti rauhoitella, pukien samalla vaatteet ylleen. “Toivottavasti.. Mitä helvettiä me sanotaan sille?”, Pete pyöri ympyrää saunassa. “Lähetään ny ainaki käveleen sinne, ettei mee enempää aikaa” Iida sanoi. “Ei me voida mennä yhtäaikaa”, Pete puri kynsiään. “No mä meen sitte vaikka ensin.. Ethän sä oo vihainen..?”, Iida kysyi arasti. Pete kääntyi Iidaa kohti ja sulki hänet syliinsä. “Mä en voi koskaan olla sulle vihainen.. Musta tuntuu, että.. Mä.. Tykkään susta ihan valtavasti”, Pete suukotteli Iidaa. “Niin minäki! Mä tykkään susta vaan vielä enemmän!”, Iida painautui Peten syliin tiukemmin. “No niin.. Alahan jo mennä.. Mä tuun kohta perässä”.

Pete lähti kävelemään taloa kohti kymmenen minuuttia myöhemmin. Hermostuneena hän järsi kynsiään koko matkan. Pete pääsi ulko-oven taakse ja avasi oven hiljaa. Sisältä ei kuulunut mitään ääniä. Hän käveli eteiseen ja kohti keittiötä. Maria oli siellä juomassa kaakaota. Tämä kääntyi katsomaan Peteä. “Ai, sullahan meni kans aikaa siellä.. Työkalujen kanssa.”, Maria sanoi jäätävästi. Iidaa ei näkynyt, pesuhuoneesta kuului kuitenkin suihkun ääni. “Joo.. tuota.. Mä siinä kattelin ja soitin yhelle kaverille.. Siinä poristiin ku se tietää noista.. LVI jutuista enemmän niin.. Sitte aika vilahti..” Pete huomasi verukkeen kusseen samantien, kun huomasi kännykkänsä lojuvan tiskipöydällä. Maria katsoi Peteä entistä jäätävämmin ja hymyili ironisesti. “Aika kuluu kuin siivillä, kun on kivaa seuraa, vai mitä? Minähän tosiaan raukka nukahdin tuohon sohvalle ja heräsin vartti sitten.. Ruoka jäi nyt tekemättä, pitäisköhän hakea pitsaa?”, Maria jutusteli aurinkoisesti, ilme ei olisi voinut olla kylmempi. “Joo.. Pitsa vois maistua nyt..” Pete tokaisi hermostuneena. “Kyllä varmasti maistuu” Maria vastasi, ääni tihkuen nestemäistä typpeä. Vielä ei ollut aika pudottaa Peteä maanpinnalle. Mutta kauaa siihen ei menisi..

Jatkoa seuraa..

15 kommenttia viestissä: “Peten ja Iidan kielletyt leikit saunassa”

 1. kfjrufhv says:

  En uskois Mut sain orgasmin

 2. kesnik268 says:

  sairaan hyvää tekstiä lisää vaan!!!!!

 3. dildo says:

  Mahtava! Dildo oli pillussa koko tarinan ajan!

 4. Fan says:

  laita tarina uudelleen, jäi ylläpidolta varmaan vahingossa väliin kun tuli noita homppeli uusintoja oikein urakalla…

 5. Lewdguitar says:

  Hmm.. Lähetin jo maanantaina jatko-osan tähän tarinaan, mutta sitä ei ole edelleenkään hyväksytty. Ei siinä niin ankaraa tekstiä pitäisi kyllä olla 😛 Miten täällä voi kysyä asiasta moderaattoreilta, muuten kuin tässä? Muut myöhemmin tulleet tarinat on kyllä hyväksytty.

 6. MadClown says:

  Kiitos! Tää oli hyvä,sain täst todella hervottoman seisokin

 7. Kessu says:

  Aivan mahtavaa kerrontaa. Huh huh. Itse oikein eläytyy tunnelmaan..
  Loistava käänne että äitikin saadaan mukaan kuvioihin.
  Hieman enemmän rajuutta seksiin vielä ja alistamiselementtejä voisi lisätä, sopisi loistavasti. Jatkoja odotellessa.

 8. tsiisus says:

  Ihan timanttia. Toivottavasti jatkuu vielä 15 kappaletta.

 9. Lewdguitar says:

  Hienoa, että jotkut naisetkin ilmeisesti ovat pitäneet tästä 🙂 Mitä tulee kehujen kalasteluun, enemmänkin toivon rakentavaa palautetta, että saisin vinkkejä parannuksiin. Seuraava osio on jo työn alla, ehkä jo viikonlopuksi valmis.

 10. jepjep says:

  Morrison tuossa palautteessaan varmaan itsekkin huomasi järkevän tekstin synnyttämisen haasteen 🙂
  Eipä ollut palautteessa oikein päätä eikä häntää.
  Huomattavasti parempi oli tämä tarina kuin Morrisonin teksti. Kehujen kalasteluakaan en tuosta johdannosta löytänyt vaikka luin 3een kertaan läpi.
  Jatka vaan hyvää työtä Lewd!

 11. mahtavaa says:

  Aivan mahtava tarina! Taitavaa kerrontaa eikä lainkaan virheitä tekstissä ja mikä tärkeintä niin oli todella kiihottavaa tekstiä! Jatkoa odotellessa…

 12. Morrison says:

  Onhan kerronta aika sujuvaa ja lähes virheetöntä, mutta jotain tasapaksua tapahtuma vaan on. Jonkin asteen herätys pitäisi tulla, että tarina/tarinat alkaisivat loistaa. Näitä on täälläkin kymmeniä ja kymmeniä. Huonoja ja vähemmän huonoja. Jokunen hyväkin. Aivan huonoksi ei tätä voi luokitella. Semmoinen +-.

  Minua on aina hieman harmittanut nuo alun kerjäämiset kommenteista ja ilmiselvästi kehujen kalastelu. Ei ainakaan minua suuresti houkuta. Aivan muuta. Nyt tein poikkeuksen.

 13. qwerty says:

  todella hyvä,jatkoa lisöä vaan

 14. Kiimahuuto says:

  Sormetin dildo pllyssä jo melkein alussa ja ennen puoltaväliä sain pari orkkua. Ihan loistavaa tekstiä. Anna lisää!!!!

Kommentoi

top