search
top

Ihana teiniorjani, osa 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (74 votes, average: 3.42 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Ensimmäinen seksinovellini, joten älkää tappako kovin kivuliaasti. Ottaisin mielelläni sekä positiivista (jos löytyy) sekä negatiivistä palautetta vastaan. Jatkoa on luvassa piakkoin. Tarina sekä jatko ovat täysin fiktiivisiä, eikä niillä ole minkäänlaisia sidoksia tosielämään tai oikeisiin henkilöihin.

Taas oli tylsä perjantai-ilta. Kello lähenteli kahtatoista, ja olin jo kahdeksasta asti istunut tässä kantapaikakseni muodostuneessa baarissa. Itse asiassa en pitänyt itse baarista kovinkaan paljon. Se oli minun makuuni joka yö liian täynnä, sisustus oli kauheaa ja siellä soitettiin järkyttävää musiikkia. Minua houkutteli baariin aivan toinen asia – nimittäin sen asiakaskunta, josta merkittävä osa oli nuoria, hyvännäköisiä naisia.
Tyttöystävää ei minulla juuri tuolloin ollut (edellisen kanssa oli tullut bänät pari kuukautta sitten) ja viime yhden yön jutustakin oli tuona iltana vierähtänyt jo useampi viikko). ’’Taskubiljardivälineistöä’’ kihelmöikin siis aika mukavasti ja jäinkin nykyisin huomaamattani tuijottamaan lähes joka ainoaa vastaantulevaa naista ’’sillä silmällä’’ eikä tämä ilta todellakaan ollut poikkeus. Mutta seurue, joka istui kahden pöydän päässä minusta, sai minut todella kuumaksi.
Seurue koostui neljästä teini-ikäisestä tytöstä, jotka olivat tulleet baariin pari tuntia minun jälkeeni. He juttelivat ja kikattelivat erittäin kovaäänisesti, ja siideriä oli kulunut jo sen verran, että arvelin heidän olevan jo aika humalassa. Henkkarit heillä oli taatusti väärennetyt, sillä kukaan heistä ei varmasti ollut yli kuuttatoista. Katselin heitä vaivihkaa, ja erityisesti kiinnitin huomioni porukan nuorimman näköiseen. Hänellä oli mustat keskipitkät hiukset, söpöt kasvot ja aika pienet rinnat. Perse hänellä sen sijaan oli aivan jumalainen. Eivät muutkaan tuosta porukasta rumia olleet – itse asiassa ’’perinteisillä’’ mittareilla arvioituna muut olisivat kenties olleet häntä paremman näköisiä – hänen vieressään istuvalla blondilla oli todella näyttävät rinnat, leveä lantio ja hyvä perse hänelläkin. Mutta kenties se, mikä minua tuona iltana kiihottikin, oli nimenomaan tuon tytön pieni lapsenomaisuus. Se, että hänen rintansa näkyivät vain pieninä kohoumina hänen vihreän napapaitansa etumuksessa, se että hänen kasvonpiirteensä olivat suloiset ja viattomat.
Ja kuten jo mainitsin, hänen perseensä oli jumalainen. Kireät farkut oikein korostivat sitä, ja housujen yläpuolella paljastuva alue vaaleaa, täydellistä vatsaa sai ’’alakerran vuokralaiseni’’ kohottamaan päätään oikein kunnolla. Kuulin tuon hyvärintaisen blondin puhuvan nyt juuri tälle tytölle:
– Siis oikeesti, Emma – sä oot vasta neljätoista, et sä voi –
– Oo nyt Minttu hiljempaa ettei tuo baarimikko kuule! Emmaksi kutsuttu sähähti, ja tämän jälkeen Mintuksi kutsuttu vaimensi puheensa sellaiseksi, etten sitä enää kuullut.
En koskaan saanut tietää, mistä he itse asiassa puhuivat – mitä Emma ’’ei voinut’’ – mutta voi, tuo yksi sana. Neljätoista! Tuo sana sai, jos mahdollista, alakerran vuokralaisen entistäkin huomioitavammaksi. Olin pienessä huppelissa, en kaatokännissä, mutta juuri sellaisessa että harkintakyky alkaa hieman pettää ja kiimaisuus sen sijaan lisääntyä.
En voinut oikein olla ajattelematta, miltä tuntuisikaan upottaa viikkoja selibaatissa ollut kolmekymppisen miehen siittimeni tuohon ihanaan, tiukkaan neljätoistavuotiaan tytön neitsytperseeseen. Olin aika varma siitä, että hän oli neitsyt. Tai ainakin anaalineitsyt. Tuskin kukaan nyt neljätoistavuotiaana persettään tarjoilee? Tai toisaalta, ei näistä nykyajan teinitytöistä tiedä. . .
Olin vaipunut ajatuksiini, joten en heti pannut merkille, että tytöt tekivät lähtöä. Kolme muuta tyttöä paineli ovesta ulos aikamoisesti hoippuen, Emma jäi vielä istumaan. Kun ovi kolahti kiinni, hän kohotti siiderilasinsa ja kulautti sen lähes tyhjäksi. Ja heilautti hiuksiaan.
En ole ihan varma, mikä sai minut oikeastaan tekemään sen. Uskon kuitenkin että viimeinen niitti kiimaisille huppelissa oleville aivoilleni oli tuo hiuksien heilautus. Kun hiukset heilahtivat, ja otsatukka jäi hieman epäsiististi roikkumaan hieman hänen ihanille, neljätoistavuotiaille kasvoilleen, menetin itsehillintäni.
Nousin pöydästä, jätin olueni juomatta loppuun ja lähdin ulos. Kävelin kadun toiselle puolelle vähän matkan päähän, niin että pystyin helposti pitämään silmällä valoisaa baarin ovea, mutta minua ei voinut juuri havaita pimeydessä. Kun Emma käveli ulos, lähdin seuraamaan häntä pienen välimatkan päästä. Jos hän kävelisi keskustaan, vilkkaalle tielle, en pystyisi toteuttamaan suunnitelmani. Toiveeni kuitenkin toteutui, ja Emma kääntyikin eräälle sivutielle, joka päättyy parinsadan metrin päässä pieneen puistoon. Puistoon, jossa ei ole iltaisin ketään. Puistoon, josta ei ole pitkä matka kotiini.
Rukoilin, ettei Emma sattuisi asumaan joissakin näistä sivutien rähjäisissä, tympeän näköisissä omakotitaloissa. Toiveeni toteutui, ja Emma käveli puistoon. Seurasin häntä, ja huomasin ilokseni, ettei siellä tänäkään iltana ollut ketään. Olimme nyt paikassa, jossa ei ollut ketään ja jonne ei nähnyt mistään suunnasta, sillä tiheät pensaikot, puut ja pusikot peittivät näkyvyyden hyvin. Nyt oli tilaisuuteni.
Nopeutin askeleitani ja hiivin Emman taakse niin hiljaa kuin pystyin. Tyttö oli ilmeisesti aika humalassa, sillä ei kuullut minua ennen kuin olin aivan hänen takanaan. Ja silloin olikin jo liian myöhäistä. Painoin toisen käteni tiukasti hänen suulleen ja kiersin toisen hänen vyötärönsä ympäri. Parin sekunnin ajan sekä minä, että hän vain olimme paikoillamme. Minusta tuntuu että säikähdin luultavasti yhtä paljon kuin hän. Nyt ei ollut enää paluuta. Nyt olin tehnyt sen, ottanut ensiaskeleen. Nyt oli vietävä homma loppuun.
Ensijärkytyksestä toivuttuaan Emma alkoi rimpuilla ja mumista kämmeneeni, mutta sain helposti pidettyä hänet aloillaan, ja aloin raahata häntä kohti puiston toista päätä. Sieltä pääsi tielle, jonka varrella asuin. Emma rimpuili kovasti, ja äkkiä hän puri kättäni. Purin hammasta, enkä päästänyt ääntäkään, vaikka kipeää kyllä teki. En myöskään sanonut mitään. En halunnut päästä pienintäkään ääntä, ettei kukaan vain kuulisi. ’’Nyt, nyt tämä ei saa epäonnistua!’’ ajattelin.
Raahasin kiemurtelevan Emman kadunkulmaan. Tiesin että jos joku olisi ulkona, hän näkisi meidät varmasti, enkä pystyisi selittelemään tilannetta mitenkään. Jäisin kiinni. Mutta enää en voinut perääntyäkään.
Helpotuksekseni kadulla ei ollut ketään. Sain raahattua Emman ovelleni. Luojan kiitos, olin unohtanut lukita oven lähtiessäni. Minun piti irrottaa toinen käteni Emman vyötäröltä, jotta sain avattua oven. Jos minun olisi pitänyt kaivella avaimia, hän olisi ehtinyt juosta pakoon. Mutta nyt sain salamannopeasti tempaistua oven auki ja otin äkkiä uudestaan kiinni tytöstä, ja raahasin hänet sisään. Suljin oven, ja vedin Emman makuuhuoneeseeni, heittäen hänet sängylle. Sitten alkoikin huuto:
– Mitä vittua, mikä vitun pervo sä olet!? Päästä mut heti pois, tai –
– Huuda aivan kaikessa rauhassa, vastasin rauhallisesti. – Kukaan ei kuule. Naapuritalot on molemmat autioita, ja tällä kadulla asuu semmoista porukkaa, että veikkaan muidenkin olevan joko sammuneita tai kaupungilla remuamassa. Emma hyppäsi pois sängyltä, mutta työnsin hänet nopeasti takaisin ja tulin hänen päälleen, kahliten hänet sängylle.
– VITUN PERVO! PÄÄSTÄ IRTI! Emma kiljui suoraa huutoa.
– Enpä taida, kun olet tuommoinen herkkuperse, vastasin. Ei parhaita iskurepliikkejäni, mutta olinkin huppelissa ja oikeastaan hiukan paniikissa.
– Sinä jäät nyt tänne vähäksi aikaa. . .
– EIKÄ! ÄLÄ UNTA NÄÄ! PÄÄSTÄT MUT IRTI HETI! VITUN PERVO PÄÄSTÄ MUT SAATANA HETI IRTI!
Minulla ei ole käsirautoja, mutta kurotin vuoteen vieressä olevaa hyllyä kohti, ja vedin alimmasta laatikosta kahden pitkät kalsarit. Saivat kelvata paremman puutteessa. Emma rimpuili ja huusi kaiken aikaa, mutta sain pienen taistelun jälkeen hänen kätensä köytettyä sängyn päätyihin. Varmuuden vuoksi kietaisin molempiin käsiin vielä toiset siteet, ja kiristin kaikki niin tiukalle kuin pystyin. Tämän jälkeen kävelin nopeasti ulko-ovelle ja lukitsin sen. Kävin hakemassa keittiöstä ison keittiöveitsen ja palasin makuuhuoneeseen.
– No niin, nyt voi hupi alkaa, sanoin.
Olin kahlinnut Emman sänkyyn mahalleen. Hän käänsi päätään, ja näin että hänen silmänsä laajenivat kauhusta, kun hän näki veitsen.
– Älä pelkää, rauhoittelin häntä. – Tämä on vain siltä varalta ettet ole kiltti tyttö. Ole kiltti ja tee niin kuin käsketään, niin sinulle ei satu mitään.
Emma ei sanonut mitään, tuijotti vain kauhuissaan. Hänen silmistään valui kyyneliä.
– Noin sitä pitää. Huutaminen ei auta mitään, sanoin.
Revin paitani päältäni, avasin vyöni ja kiskoin housut pois, ja pian bokserini seurasivat niitä olin täysin alasti. Emma näytti entistäkin kauhistuneemmalta nähdessään elimeni. Se ei ole mikään halko, joskin hieman keskimääräistä isompi – 19 senttiä. Mutta epäilemättä kolmekymppisen miehen äärimmilleen paisunut siitin näyttää aika vaikuttavalta neljätoistavuotiaan tytön silmin. Istuuduin sängylle Emman viereen. Hän käänsi katseensa pois. Laskin käteni hänen ihanalle takamukselleen ja puristin. Voi miten ihanalta tuo neljätoistavuotias perse tuntuikaan! Emma vinkaisi hiljaa, eikä edelleenkään katsonut minuun.
Olin jo niin kiimainen, etten jaksanut alkaa näpertämään vaan viilsin Emman napapaidan selästä auki ja heitin rippeet lattialle. Tämän jälkeen tartuin Emman farkkuihin ja raastoin ne hänen jaloistaan, ja heitin ne napapaidan seuraksi lattialle. Nyt Emmalla oli yllään enää vaaleanpunaiset pikkuhousut.
Kumarruin paimaan pienen suudelman hänen pakaralleen. Tytön naiselliset aromit tulvivat pikkuhousujen läpi sieraimiini. Enää en jaksanut odottaa. Vedin pikkuhousut Emman jaloista, levitin hänen jalkojaan ja asetin siittimeni hänen emättimensä suulle. Emma alkoi nyyhkyttää ääneen. En välittänyt vaan painoin kyrpääni hitasti sisään. Miten ihanalta tuntuikaan nähdä ja tuntea, kun kyrpäni upposi hitaasti tiukkaan neitsytpimppiin. Emma ulvahti kivusta, kun työnsin elimeni koko pituudeltaan hänen sisäänsä.
Jäin hetkeksi paikoilleni nauttiakseni tunteesta. Tämä oli taatusti kirein pillu mihin olin ikinä työntynyt ja tunne oli sanoin kuvaamaton. Kireä, kuuma, kostea pillu, jumalainen vaalea teiniperse, ja Emman alistunut nyyhkytys kiihottivat minua enemmän kuin mikään oli koskaan aiemmin kiihottanut. Vedin penistäni hitaasti ulospäin, kunnes se oli melkein kokonaan ulkona, ja painoin sitten takaisin sisään, yhtä hitaasti. Aloin nopeuttaa tahtia, ja Emma vaikeroi kivusta. En välittänyt. Ei mennyt kauaa, kun olin orgasmin rajoilla, ja juuri tuolloin ymmärsin kunnolla tilanteen. Minä, tavallinen 30-vuotias Matti, olin raiskaamassa neljätoistavuotiasta neitsyttä. Ymmärsin nyt ensimmäistä kertaa kunnolla tilanteen kauheuden, lainvastaisuuden ja likaisuuden, mutta se kiihotti minua entistä enemmän. Katsoin Emman ihanaa, vaaleaa selkää, joka liikkui työntöjeni tahdissa. Kun tunsin orgasmini tulevan, upotin siittimeni aivan kokonaan hänen pilluunsa, ja puristin pakaroita niin lujaa, että Emma huudahti kivusta. Se oli paras orgasmini koskaan. Viiden viikon siemennesteet purkautuivat palleistani sykkien koskemattomaan, alaikäiseen pilluun teinin voihkiessa sängylläni. Suljin silmäni, ja jäin pikku hetkeksi paikoilleni nauttimaan uskomattomasta tunteesta. Siemennesteeni ja tytön kiimanesteet valuivat palleilleni ja lakanoille Emman nyyhkyttäessä edelleen avuttomasti. Avasin silmäni, ja vetäydyin. Tätä lutkaa pitäisin täällä taatusti vielä jonkin aikaa. Kumarruin painamaan suudelman tytön niskaan ja kuiskasin:
– Älä pelkää, ei tämä hupi vielä tähän loppunut. Lepäilläänpä hetki ja katsotaan kohta, miten tiukka sun kakkosesi onkaan.

17 kommenttia viestissä: “Ihana teiniorjani, osa 1”

 1. uuh says:

  Aika nopeasti etenevä ja vähän kuvailua. Muuten tosi hyvä. Ihan kostuin. Mutta se jatko-osa?!

 2. toni says:

  Jatkoa…

 3. Nuppu says:

  Pian lisää jatkoa ja pidä tarina just tälläisenä ihan mielettömän hyvä!! Parasta lukemista pitkäänaikaan 😀 😀 Iso kiitos!

 4. Vihis says:

  Moi.
  Vissiin unohtunu tuo jatko osa johonkin. Siittä on mainita 22.5 että ois tulossa lähipäivinä eikä vielä ole tänne saapunut. Onko tulossa ollenkaan ja jos on niin millon saadaan herkkua lisää ?????

 5. poju says:

  Onko jatkoa tulossa? odottelen innolla

 6. päätön says:

  Millos tulee toinen osa? Tää eka oli aivan mahtava 🙂

 7. pohuho says:

  Millon jatkoo ??????!!

 8. Yksinainen Ratsastaja says:

  Hei, jos joku odottaa tuota jatko-osaa, niin se on kyllä tekeillä, mutta myöhästyy muutaman päivän, vaikka sanoin viime viikolla julkaisevani sen viikon sisällä.

 9. Yksinainen Ratsastaja says:

  Kiitos paljon kaikista kommenteista, etenkin Tricksterille ja Fr11k1:lle!

  Joo, jatko-osa on parhaillaan tekeillä, ja aion julkaista sen viikon sisällä. Pyrin kiinnittämään huomiota juuri noihin asioihin joista mainittiin. Ja tämä ensimmäinen osa oli tarkoitetukkin lähinnä tuollaiseksi rajuksi pikapanoksi, kakkososa on pidempi ja toivottavasti monipuolisempi.

 10. lalsl says:

  Uhh ihana ! Piti oikee sormettaa 😀 ! Jatka vaa.

 11. Trickster says:

  Ihan hyvin kirjoitettu tarina, vaikkakaan en juuri innostu raiskaustarinoista. Minusta oli kuitenkin hyvä, ettet sortunut tekemään Emmasta pornoelokuvien kiimatarta, joka hetken rimpuilun jälkeen alistuu ja alkaa nauttia koko jutusta. Hommassa pysyi uskottavuus loppuun asti.

  Jutussa oli joitakin pilkkuvirheitä ja yhdyssanavirheitä, mutta muutoin juttu oli sujuvanoloinen. Käytit ihan mielenkiintoisia vertauskuvia miehisestä varustelutasosta, mutta oleellista tällaisten kuvailujen kanssa olisi, ettei niitä käytettäyisi enempää kuin yhden kerran. Useammin käytettynä ne menettävät tehonsa ja tuoreutensa. Jumalainenkin on hyvä sana, mutta jos persettä kuvaa jokaisessa lauseessa jumalaiseksi, niin ei se tunnukaan enää niin jumalaiselta.

  Pidin myös siitä, kuinka kuvailit paljon päähenkilön päänsisäisiä liikkeitä, mutta toisaalta peniksen mitan ilmoittaminen senttimetreissä on sellainen klisee, etten ymmärrä miksi se on aina mainittava. Eikö kookas tai keskimääräistä suurempi tai paksu riitä kuvaamaan sitä?

  Viimeinen vinkki voisi olla, että kappaleiden väliin voisi reilusti jättää tuplarivivälin, joka helpottaisi lukemista. Jatko-osaa mietin vain siltä osin, että onko sinulla siihen oikeasti jotain materiaalia vai meneekö toistoksi? Toivottavasti ei.

  – Trickster (http://www.seksinovellit.fi/author/trickster/)

 12. fr11kk1 says:

  Kaipasit palautetta:
  Hyvin kirjoitettu, mutta ehkä turhan nopeasti etenevä ja suoraviivainen novelli. Enemmän jännitysmomenttia tai jokin twisti tarinaan, niin päästäisiin lähemmäs viittä tähteä. Kappalejakokin olisi ollut kiva. Vähän vielä lisää monipuolisempaa kuvailua. Esim. Emman ollessa sidottuna olisi nuorta vartaloa voinut kouria vähän sieltä täältä ja jo puistossa kun tyttö oli kaapattuna voinut kuvailla kuinka hyvältä tuntui painaa teinin vartalo omaa vasten. Luen kyllä mieluusti jatko-osankin.

 13. Tiger says:

  Mahtava! Todellakin jatkoa!

 14. MadClown says:

  Mä tykkäsin, vähän tyly tarina mut kuiteski hyvin tehty

 15. ...? says:

  Siis hirveen lyhyt ja eteni nopeesti.

 16. Random says:

  Jatkoooooo, ja äkkii!!!!!!!!!!!

 17. Random says:

  Hyvä jatka !!

Kommentoi

top