search
top

Pikkurouva

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (84 votes, average: 3.38 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Julkaisin tämän eräässä toisessa foorumissa enkä saa sitä enää pois

Mia oli avoliitossaan pettynyt ja kaltoin kohdeltu, pieni ja pippurinen nuori ‘rouva’ (30+). Hän todellakin oli tuttu minulle ihan lapsesta saakka. Pienikokoinen, siro mutta voimakkaan poikamainen ja notkea tyttö oli kuin elosalama… ja joka paikan rimpuilija.

Vasta aikuistuttuaan, vähän kerrassaan aloin huomata hänessä naisellisia piirteitä. En muista milloin, mutta jossain, eri vaiheiden jälkeen, hänen koko olemuksensa ulkomuotoon liittyen alkoi kiinnostaa minua. Jopa niin, että häpesin kun havaitsin itsessäni yhä kasvavaa eroottista, mielestäni kiellettyä kiinnostusta häntä kohtaan. Sen etenemisestä nyt kerron. Tämä kaikki kertomani tapahtui ihan huomaamatta ja vain silloin tällöin, kaiken muun asiointini ohessa. Itse olen jo kaiken nähnyt, kokenut ja katseen kestävä vanhempi, selibaatti-aviossa elävä, hyvin viriili herrasmies ja vaari.

Tapasin häntä usein työpaikallaan, jopa halutessani päivittäin. Juttelin iloisen, puoleensa vetävän ja avoimen pikkurouvan kanssa ja halasimme usein spontaanisti hänen aloitteestaan. Yhä useammin painoin hänet itseäni vasten hänen kapsahtaessa kaulaani. Tunsin pikkunaisen kokonaan kehoani vasten painaessani häntä selästä ja tunsin hänen olevan lähelläni ilman mitään vastustelevia estoja poski-haliemme yhteydessä. Olimmehan olleet turvallisia tuttuja koko hänen elämänsä ajan. Pääsyy käynteihini kuitenkin oli jo pitkään jatkunut kevyt juttelu maailman menosta työpaikan miesten kanssa. Pienoisen kylä-parlamentin malliin.

Hän oli fyysisessä työssään pukeutunut kokohaalariin, joka oli ampiaisvyötäröltä kiristetty tiukalle. Niin pientä numeroa ei haalareista löytynyt, mikä olisi istunut sopivasti ilman vyöllä kiristystä. Yhä useammin punastelin jälkeenpäin kun mietin mitä Mialla mahtoi olla yllään haalarinsa alla. Sen verran sopusuhtaisen kiihottavan vaikutelman vartalosta sain, löysistä haalareista huolimatta.

Liittonsa edistyessä hän sai kumppaninsa kanssa kaksi poikaa peräkkäin. Kaikki ei kuitenkaan ollut hyvin. Mian iloisuus väheni ja usein juttelimme avoimesti hänen meneillään olevasta suhteestaan, useimmiten hänen aloitteestaan. Joskus kiusoittelin jopa kaksimielisesti hänen makuuhuoneasioistaankin. Hän ei reagoinut ollenkaan nuoren vaimon punastelevalla tavalla leikkimielisiin heittoihini, vaan hyvin masentuneesti totesi vaan semmoisten hommien heillä olleen ohi jo kohta vuoden. Eikä se enää häntä miehensä kanssa kiinnostanutkaan.

Riitaa ja henkistä väkivaltaa vaikutti olevan heidän välillään, sellainen jos mikä tappaa erotiikan suhteesta. Kuvittelin aina joskus hänen suhdettaan minuun, vanhempaan perhetuttuun. Halauksemme vähenivät Mian masennuksen myötä. Näin silti hänen katseessaan uudenlaista, erilaista kiinnostusta miehistä fyysisyyttäni kohtaan. Näin ainakin kuvittelin, vanha mies. Yllätin hänet silloin tällöin, ikään kuin salaa tarkastelevan miehistä vartaloani ja housujeni etumusta. Olin iso mies, päätä pidempi hänen pikkuisuuttaan vasten. Myös housunetumukseni (ilman erektiotakin) kertoi peittelemättä avuistani, ja ne tuntuivat kiinnostavan häntä.

Naisen koolla ei ole aiemmin ollut minulle merkitystä. Mian kohdalla tämä kokoeromme, myös ikämme osalta alkoi kummasti kiihottaa minua. Yhä useammin ajatukseni eksyivät tilanteisiin, joissa tapaamisemme liukuivat yhä intiimimpään suuntaan. Varsinkin silloin kun kuuntelin ja lohdutin häntä hänen ongelmissaan ja halasin osaaottavasti ottaen hänen nyyhkimisestä vavahtelevan hennon vartalonsa syliini. Huomasin housuissani entistä useammin elämää kun erektio sai vallan lahkeessani. Mietin, oliko hän oikeasti miehen puutteessa. Siitä joskus flirttaillen rohkeasti kysyen, hän vain hymyillen ja vastaamatta vaihtoi aihetta arkisiin asioihin.

Opastin häntä myös tietokoneasioissa. En ole varma oliko se tekosyy, mutta opetussessiot tehtiin aina työpaikan toisen kerroksen tyhjässä toimistossa työaikana ja vähän kerrassaan. Hän istui koneen ääressä ja kysyi menettelyjä eri asioihin. Yritin puhumalla saada hänet tekemään asiat oikein. Usein oli pakko kuitenkin kokeilla koneella ihan itse, ja kurottauduin hänen olkansa yli näpyttelemään kokeilujani. Usein istuuduin itse koneelle ja näytin miten homma toimii. Jälkeenpäin muistan kyllä, miten hän usein nojasi minuun kun hän sormellaan osoitti jotain näytöltä ylitseni. Tunsin silloin hänen napakan kiinteän rintansa hierovan olkaani vasten, joskus jopa tarkoituksellisen kauan.

Eräälläkin kerralla kurottuessani hänen ylitseen näppäimistölle, tunsimme päittemme olevan kuumottavan lähekkäin. Hän korjasi asentoaan ja poskemme hipaisi pikaisesti toisiaan. Säpsähdin tuntemuksiani.

Sitten hän kysyi tarkemmin asiasta, käänsi päätään edelleen ollessani kumartuneena hänen ylitseen näin hänen ihanan kauniit kasvonsa aivan silmieni edessä: pyöreät silmät, punehtuneet posket ja raolleen jääneet kostean aistikkaat huulet. Reagoin vaistomaisesti. Otin hellästi Mian pään käsieni väliin ja suutelin tätä huulille. Hän säpsähti, huokaisi ja kurotti vinossa istuen kätensä ympärilleni vastaten kiihkeästi intiimiin suudelmaan. Tunsin hänen tuoksunsa, huultensa huumaavan maun ja lujan puristuksen ympärilläni.

Säikähdimme, suoristauduimme punastuen molemmat. ”Sori kun en ajatellut mitä tein”, sanoin. Hän nousi ylös ja posket punaisina miltei juosten meni portaat alas halliin. Menin hetken päästä perässä, ja huomasin vessan olevan varattu, joten vain huikkasin lähteväni ja että tuun taas. ”Moi moi”, kuulin pikkurouvan hiljaa vastaavan oven takaa.

Peläten ja häpeillen tuntemuksiani, käyntini harvenivat. Mietin yhä useammin hämmentävää tilannettamme. Pohdin helliä ja sisässäni myllertäviä hoivaavia tuntemuksiani. Myös kiihottumiseni häntä ajatellessa oli pinnalla kaikenaikaa. Sanailumme ja ilakointimme olivat hyvin arkaa, vaisua ja välttelevää. En ollut enää varma hänen suhtautumistaan minuun spontaanin intiimin reagointimme jälkeen. Kerran hän kysyi ujostellen, josko vielä suostuisin opettamaan häntä. ”Tottakait”, hymyilin hänelle ja sovimme päivän tapaamisellemme yläkerrassa. Hän ehdotti, josko sopisi työajan jälkeen, olisi parempi ja rauhallisempi ajatella.

Näin yöllä hempeää unta Miasta. Heräsin ja huomasin rajun erektioni. Nousin ja menin työhuoneeseeni vaimon nukkuessa sikeästi. Laskin housuni ja kivikova suonikas kalu läimähti vatsaani vasten. Suljin silmäni ja kuvittelin Mian alastoman vartalon eteeni. Masturboin häntä ajatellen ja laukesin rajusti työpöydälleni laskien. Hain nolona talouspaperia, siivosin ja kömmin huonosti tyydytettynä takaisin peiton alle. Seksi oli jo hiipunut myös omassa avioliitossani. Syyt olivat varmaan jollain tapaa samat kuin mitä olin Miankin suhteessa ymmärtänyt olevan hänen kertomustensa pohjalta.

Suihkussa käyden, (huonolla omalla tunnolla aikomuksiani häpeillen) mieli myllertäen menin sitten sovittuun aikaan Mian työpaikalle. Koitin ulko-ovea joka oli auki. Mia kuuli oven käyvän ja kysyi: ”Mattiko siellä?” Vastasin myöntävästi. ”Laitatko oven lukkoon perässäsi, ei tänne enää ketään tule”, kuulin Mian kommentin. Niin tein ja nousin portaita yläkertaan ja tapasin Mian koneen ääressä jo odottaen istumassa. Nojasi työtuolissa taakse, jalat hieman tapansa mukaan rennosti levällään. Oooohh, häpykumpu oli koholla ja pimppi näkyi tiukan kankaan alla. Siviiliasu oli mykistävä.

Toki olin aiemminkin nähnyt hänet omissa vaatteissaan, mutta en sillä tavoin ollut ajatellut häntä naisena ja vielä noin upeana naisena. Lyhyet stretsit shortsit paljastivat reidet puoliväliin ja tyköistuva ohut valkoinen t-paita paljasti ilman rintaliivejä hänet kokonaan. Nännit suorastaan hyppäsivät kankaan läpi. Jalassaan sandaalit ja hiukset huolitellusti kammatut ja kasvot aistikkaasti lievässä meikissä olin mykistynyt häntä katsellessani ovella seisoen.

”No moikka, mikäs sulta kielen on vienyt?” Mia kysyi. ”Ohhh, mikä upea nainen sinä oletkaan”, sain hönkäistyä hengästyneenä, miten olen ollut niin sokea. Tyttö (siten hänet edelleenkin koin) pomppasi pystyyn ja riensi nopeasti minua vastaan. Kapsahti kaulaani kätensä ympärilleni kietoen painautui minua vastaan koko ihanalla vartalollaan. Päätään taakse taivuttaen pikku rouva antautui suudeltavaksi, huulemme kohtasivat. Aistin hänen suihkunraikkaan tuoksunsa… siis hänkin?

Tunsin kiihkon valtaavan olemukseni. Erektio nosti voimakkaasti päätään lahkeessani ja puhtaaksi pesty mulkkuni suoristui pikkurouvan vatsaa vasten suudellessamme intohimoisesti toisiamme. Pidin häntä voimakkaasti toisella kädellä päästä, toinen käsi laskeutui ihanan, muodokkaan pyöreän ja kiinteän pyllyn päälle painaen huohottavaa naista seisovaa kaluani vasten. Olimme hurjassa himossa ja tunsimme, ettemme enää halua mistään hinnasta estää tulevaa.

Kyykistyin hieman saadakseni erektiollani tuntuman naisen häpyä vasten. Mian keskivartalo kiemurteli lujasti minua vasten painautuneena hänen hieroessa ihanaa häpykumpuaan vasten kovaa kaluani. Hän huohotti nyyhkyttäen korvaani: ”Et tiedä miten kauan olen sinusta unelmoinut, lähes lapsesta saakka ja nähnyt märkiä unia, ota minut pian.. uuuuhh. Anna minulle…en ole vuoteen saanut miestä.. räjähdän.”

Olin hurmiossa. Ihanimmat haaveeni olivat nyt toteutumassa, ne olivat totta. Tunsin pienen käden työntyvän väliimme. Sormet kiertyivät ohuiden shortsieni päältä kivikovana pystyssä seisovan kyrpäni ympärille… ooohhh huohotimme molemmat villinä kiimassamme. Työnsin käteni takaapäin Mian elastisiin, shortsiensa alla olevien pikkuhousujen sisään ja tunsin kimmoisat, paljaat pakarat käteni alla. Hyväilin hetken ihaninta pientä ja kurvikasta takamusta, kunnes käteni liukui takaa alas haaroihin ja viimein sain kumartumalla sormiini liukkaan pikku pillun, jota aloin huohottaen levitellä työnnellen sormea sisään myös paisunutta klitorista tunnustellen. Oiiiihh Mattiii…aaaaahhh. Pikku rouvan käsi oli myös jo ujuttautunut sisälle housuihini ja tunnusteli estotta puristellen paljasta isoa seisovaa siitintäni vedellen.

Riisuimme rajusti toisiamme. Saimme shortsimme kokonaan pois, alastomat alaruumiimme tekivät meidät himosta hulluiksi, ihomme koskiessa toisiaan vastakkain ylös noustessamme. Olimme molemmat pitkään ilman miestä ja naista olleina kuin kiimaiset eläimet toistemme kimpussa. Nostin Mian pöydän reunalle paljaalle pyllylle istumaan, painoin hänet alas pöydälle selälleen, polvistuen levitin reitensä auki ja maistoin ensimmäisen kerran hänen ihanaa pilluaan… läheltä sitä katsoen kun vako oli turvonneena aivan auki ja klitoris seisoi kovana ja suurena kun sitä imin ja kielelläni kiusasin. Mian väristessä nautinnosta ja voihkiessa: ”Ota minut… ota minut hetiiii….Mattiiiii!!”

Nousin seisomaan pikku rouvan alastomana ja levällään olevien reisien väliin. Mia katsoi silmät suurina, suu auki huohottaen isoa suonikasta pystyssä seisovaa mulkkuani. ”Oooh miten se on ihana, pane mua!” Taivutin sitä alaspäin, tunnustelin tummanpunaisen kiiltäväksi turvonneella terskalla liukasta, ihanaa pillua. Vetelin mulkun päätä litisevän märässä vaossa ja katselin miten paisuneet häpyhuulet levisivät äärimmilleen kun työnsin kiduttavan nautinnollisesti terskaa syvemmälle pilluun, pikku rouvan kiljahtaessa kimeästi kun terska muljahti vastustamattomasti sisälle hänen kuumaan vaginaansa.

Nostin tiukkaa t-paitaa ylemmäksi, paljastin rinnat ja mulkkuni liukuessa yhä syvemmälle imevään pilluun, ihastelin uskomattoman kaunista alastomana antautuvaa nuorta naista edessäni. Laskeuduin kumaraan Mian päälle, hamusin kovana ja isona nöpöttäviä nännejä suuhuni. Imin, purin allani heittelehtivän naisen rintoja samalla kun ojensin käteni alas, työnsin ne pyllyn alle ja lujasti paljaista pakaroista puristaen aloillaan häntä pitäen aloin voimakkaasti työnnellä mulkkuani sisään ulos ääneen valittavan naisen sykkivässä vitussa. Häpykumpumme jysähtelivät voimakkaasti vastakkain kun nussin hurjassa kliimaksissa nuoren rouvan märkänä litisevää pillua.

Tyhjässä toimistossa kuului hurja rakastelumme irstas sinfonian litinä ja läiske ja koko huone täyttyi kahden nautiskelevan ihmisen nussimisen tuoksusta. Nain välillä hyvin hitaasti pitkillä, koko varren mittaisin työnnöin Miaa. Tunsin paljaalla mulkullani Mian vitun liukuvan tiukkana sen päällä sisään ja ulos. Jäykistyin välillä liikkumatta pillun pohjaan juurta myöten ja miten selvästi tunsinkaan halukkaan pillun imevän ja lypsävän suonikasta kivikovaa kyrpääni, paisuneet häpyhuulet puristivat kyrpää juuresta saakka sitä ympäröiden. Samalla suutelin Miaa ja tunsimme kieltemme kiemurtelevan ahnaissa suissamme kun nautimme liikkumatta sisäkkäin ja päällekkäin sykkivistä elimistämme. Tunne oli taivaallinen kielletyssä nautinnossamme.

Mia kurotti kätensä pakaroilleni: ”Oooh miten sulla on tiukka peppu, kapea ja kiihottava….uuuuhhh. Et tiedä miten monta kertaa olet kastellut pilluni ja pikkuhousuni kun olen seksikästä persettäsi tuolla alhaalla salaa katsellut.” Kynnet porautuivat miltei kipeästi ihooni kun pikkurouva alkoi estottomasti painelemaan minua pepusta sisäänsä. Aloitin uudelleen voimakkaat työnnöt ja nainen heittelehti allani ja nosteli itseään lujasti minua vasten. Nyt ei ollut enää kyse yksipuolisesta miehen naisensa otosta. Mia, kulta pikkuiseni nussi ihanalla vitullaan minua erittäin rajusti altapäin pakaroistani pitäen, seivästäen ahnaasti pilluaan vartaaseeni.

Miten voikaan rakastelu olla näin taivaallista mietin… sain kuiskattua sen myös Mian korvaan himosta kähisten. ”Uuuhhhh…”, voihki hän myös ja huohotti korvaani: ”Mattiiii, kukaan ei ole minua ikinään nainut näin ihanasti, olet uskomaton uros. Nussi minulta aivot pihalle… aaaahhh voihhh.” Rakastelumme kiihtyi hurjaksi astumiseksi, tunsimme olevamme pelkkää vittua ja kyrpää… vain kiimainen nussiminen täytti tietoisuutemme. ”Oooooh.. laske sisään Mattiiiii!” Raivosin mieltä vailla hänen päällään. Iso kyrpäni paisui äärimmilleen litisevän tiukassa pikku rouvan, naiseni vitussa. Tunsin Mian äänen muuttuvan, heittelehtiminen pysähtyi. Huulilta purkautui pitkä viiltävä ääni ja alaruumis terävästi nytkien hän sai voimakkaan orgasmin. Jäykistyin juurta myöden naiseni sisään… tunsin terskani painautuvan lujasti Mian kohdun suuta vasten ja mulkussani räjähti. Menetin miltei tajuntani kun siemennesteeni ryöpsähti syvälle pikku rouvan lypsävän vitun pohjaan alkaen täyttää sitä voimakkain potkuin. Spermaa turskui loputtomilta tuntuvin sykäyksin, eläimellisen uroksen tavoin alleni naulitsemani pikku naiseni vaginaan, kohdun suuta vasten kyrvästäni ruiskuten….

Viimein raukeina, ihan hiljaa palasimme tähän maailmaan. Makasin hikisenä ihanan Miani päällä. Elimemme rentoutuivat vähitellen ja tunsimme vain ihanan ylimaallisen nautinnon leviävän niiden kautta, kauttaaltaan toisiaan vasten hikisinä painautuneisiin vartaloihimme, sperman kastellessa ihanaa pyllyä, veltostuvan mulkkuni ja häpyhuulten välistä sen vakoa alas hiljaa pöydän pinnalle valuen..

Hain huulillani Mian huulet. Silitin hänen kosteita hiuksiaan, suutelimme hellästi. Hymyilimme ja kasvojamme suudellen saimme sovittua pian menevämme suihkuun.

”Matti, eihän tämä jää varmasti tähän kertaan? Haluan sinua aina jatkossakin. Haluan sinut rakastajakseni. Ja jatkossa myös minä haluan maistaa sinua. Haluan sinut 69.ssä, haluan imeä kyrpääsi, ottaa sinulta kunnolla suihin, maistaa myös oikeasti spermaasi, jooko?” Hymyilin hölmösti, mikään ei olisi parempaa, kaikki järjestyy: ”Toiveesi sopii minulle paremmin kuin hyvin.”

Sen, mitä tuon ajan jälkeiset ihanat, ajan myötä rauhoittuneet kiihkeän nautinnolliset tapahtumat todistivat, todistavat edelleen samaa. Asumme edelleen puolisoittemme kanssa, mutta lähinaapureina olemme käytännössä toistemme kanssa naimisissa. Sängyssä olemme kokonaan yhtä, hitaasti nautiskellen ja välillä päästäen eläimellisen himomme rajusti valloilleen.

Kommentoi

top