search
top

Lapsuudesta heräämistä; osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (39 votes, average: 2.69 out of 5)
Loading...

Oli kulunut muutama viikko Leon ja Nean yhteisistä salaisista tapaamisista. Kumpikin tietysti omissa oloissaan haaveili ja muisteli ihanaa yhdessä oloa. Leon teki joka päivä mieli päästä Nean kanssa sekstailemaan, mutta tilaisuutta ei vain tullut. Hän haaveili Neasta samalla kun runkkasi itseään useita kertoja päivässä. Jopa yöllä hänen oli hyväiltävä ja päästettävä paineitaan, kun heräsi ja kyrpä oli kovana.

Samoin Nean oli pakko sormettaa liiat paineet pois. Onneksi viikonloppu oli tulossa ja eno oli taas tapansa mukaan heillä. Toivottavasti he saisivat tilaisuuden olla kahdestaan, molemmat ajattelivat. Ja se tilaisuushan tuli, kun äiti ja isä lähtivät kauppareissulle. Äiti hiukan ihmetteli kun Nea ei halunnut lähteä mukaan, vaan halusi jäädä enon kanssa kahdestaan kotiin. No jääkööt, äiti ajatteli. Olihan Nea ollut usein yksin kotona ennenkin ja nyt oli Leo kaverina ja kotimiehenä. Kun äiti sanoi Nealle heidän käyvän vielä erään ystäväpariskunnan ja perhetuttavien luona kylässä, tiesi Nea heidän viipyvän kauemmin reissussa ja näin ollen heillä enon kanssa olevan pitemmän aikaa olla yhdessä.Kun auto starttasi huikkasi äiti vielä auton ovelta että etsikää jääkaapista jotakin syötävää silläaikaa, niin laitetaan sitten jotakin hyvää ruokaa kun he palaavat takaisin. Leo piteli Neaa olkapäästä ja veti itseensä kiinni samalla kun he vilkuttivat rappusilta lähtijöiden perään.

Kun auton perävalot häipyivät näkyvistä, Leo halasi Suloista Neaa ja rutisti tätä itseään vasten. Nea kietoi kätensä enon kaulaan ja katsoi tätä silmiin ja kuiskasi, “minulla on ollut kova ikävä sinua”. “Ja minulla sinua”, Leo sanoi ja kumartui ottamaan kuuman suudelman Nean kosteilta huulilta. Ihana, pitkä kielisuudelma sai molemmat kiihottumaan, ja eno tunsi, miten suloiset nännit Nean ohuen puseron läpi painautuivat hänen rintaansa vasten. Molempien hengitys kiihtyi, ja Leon housujen etumus kiristyi jo huomattavasti, kun hän nosti Nean syliinsä ja koko ajan suudellen kantoi tämän sisälle. Eteisessä hän laski hennon tytön alas sylistään. Kun he halasivat taas, he näkivät eteisen suuresta peilistä toisensa kokonaan. Poski poskea vasten Nea rutisti Leo enoa itseään vasten.

Nyt hän huomasi miten patukka enon farkkujen lahkeessa pullotti mahtavasti. Se sai Nean pikkarit kostumaan ennätysnopeaan. Eno arvasi mitä tuon lyhyen hameen alla tapahtui, kun hän näki peilistä mihin Nean katse keskittyi. Tarkoituksella Leo kääntyi ja painoi pullottavan etumuksensa Nean kylkeen. Samalla hän hyväili Nean niskaa ja hitaasti eteni kohti omenan puolikkaan kokoisia rintoja, joidenka keskellä nännit pingottivat puseroa tiukemmalle.

Neasta oli kiihottavaa samalla nähdä peilistä kun enon kädet puristelivat ja hyväilivät hänen suloista hentoa vartaloa. Nähdä kuinka aikuisen miehen voimakkaat kädet osasivat hellästi hyväillä ja kiihottaa häntä. Huulet painuivat taas toisiaan vasten, kun enon kädet menivät puseron alle ja löysivät hyväilyjä odottavat kiinteät rinnat. Kovat nännit saivat tuntea kuinka eno paineli ja pyöritteli niitä hellästi sormiensa välissä.

Nea oli tosi kiimassa ja tunsi pillunsa olevan aivan märkänä. Hän paineli ja puristeli enon pullottavaa patukkaa farkkujen päältä, kunnes avasi enon avustuksella leveän nahkavyön, ja aukaisi sepaluksen. Leo huokaili ja hengitys oli tiheää, kun Nea työnsi kätensä hänen pöksyjen sisään ja kietoi hennot sormensa paksuna ja kovana olevan kullin ympärille. Kyrpä oli niinkuin jousi, jota piti taivuttaa että sen sai ulus housusta. Todellakin se oli kuin paksu jousi, kun Nea leikki sillä. Hän painoi sen alaspäin ja päästi nopeasti irti, jolloin se ponnahti takaisin ylös. Kuului sellainen läpsähdys kuin olisi kämmeniä lyönyt vastakkain kun patukka osui enon mahaan. Muuten se osoitti suoraan kattoon ja ylsi reilusti navan yläpuolelle.

Nea laskeutui polvilleen Leon eteen. “Tämä on minun ihana kaveri”, Nea sanoi ja painoi huulensa kuumana seisovan kyrvän varteen kiinni. Nyt hän muisteli salaa katsomiaan seksifilmejä ja kuin tottuneesti kietoi hoikat sormensa paksun ja jäntevän varren ympärille ja alkoi hitaasti vedellä esinahkaa edestakaisin. Leo katsoi peilistä kun sievä suu avautui ammolleen ja paksu klunssi upposi piiloon ihanan Nean kosteaan suukkosuuhun. Paksut kullankeltaiset puoliselkään ulottuvat hiukset heiluivat Nean pään tahtiin, kun hän imi ja runkkasi enoa. Vaikka kyrmä ei mahtunut kuin vähän hennon tytön suuhun, tuntui aivan taivaalliselta kun Nea antoi enon naida suuhunsa. Samalla Leo riisui t-paitansa ja antoi päällys ja aluahousunsa pudota lattialle.

Leon kuti oli lähtemässä putkeen, joten hänen piti toppuutella Neaa. Hän nosti Nean seisomaan ja veti paidan kokonaan tämän päältä pois. Ihanat ompputisut olivat kiihottavaa katsottavaa aikuiselle miehelle. Nännit sojottivat terhakasti pystyssä, ja jokainen tietää, että niitä ei kukaan mies voi vastustaa. Leo kumartui suukottelemaan ja imemään siskon tyttären ihania tissejä. Kuului kosteita maiskahduksia kun eno vähän aikaa nuoli ja imi niitä.

Nyt oli enon vuoro laskeutua polvilleen Nean eteen. Nea näki peilistä miten eno työnsi kätensä hänen lyhyen hameen helman alle. Alaston aikuinen mies näytti Neasta tosi kiihottavalta kun karvaiset käsivarret ja koko karvainen vartalo oli hänen edessä kontallaan ja hänen pauloissa. Voimakkaat sormet osasivat hyväillä niin hellästi tuolta reisien välistä. Eno nosti hameen ylemmäksi ja hyväili kosteiden pikkupöksyjen päältä kiimaista pimppiä. Nea avasi hameensa hakasen ja vetoketjun, jolloin hän sai sen vedettyä yläkautta kokonaan päältään. “Kulta, mä oon aivan hulluna sinuun. Minä rakastan sinua niin paljon”, Leo huohotti kiihtyneenä. “Minäkin rakastan sinua tosi paljon”, Nea huokaili enolle, silittäen tämän hiuksia.

Leon huulet hamuilivat nyt Nean nivustaipeessa matkalla tämän salaisimpaan paikkaan. Hän veti pikkarit pois kokonaan Nean jalasta, jolloin ihana vaaleiden untuvakarvojen peittämä, vielä melkein paljas nuori pillu oli hänen kasvojen edessä. Enon sormet levittivät suloisia häpyhuulia erilleen toisistaan, jolloin sieltä paljastui maailman suloisin ja sievin pillu. Nuori lohenpunainen liha oli kiiltävän kostea ja symmetrinen lemmenkeidas. Pieni, rusinan kokoinen klitoris huulien yläreunassa näytti punaiselta ja kostealta, ja se sykki kuin ahvenen sydän kiihkeästi.

Nea nosti toisen jalkansa enon olkapäälle, jolloin hänen reidet levisivät levälleen. Nyt Leolla oli tie raivattu vapaaksi. Hän painoi kasvonsa vasten tuota niin jumalaisen ihanaa pimppiä vasten. Huumaava tuoksu ja nuoren pillun ihana maku sai Leon kiiman vain lisääntymään. Nean pepusta toisella kädellä painaen tiukemmin kasvojaan vasten Leo nuoli ja imi yhä rajummin siskon tytön kiimapillua. Se tuntui Neasta hyvälle.

Toinen jalka lattialla ja toinen enon olkapäällä Nea näki peilistä, miten kaksi alastonta vartaloa nautti toisistaan. Enon kyrpä oli kuin kuokka valmiina painumaan lemmen suon sisään. Pitkään Nea oli halunnut miehen kyrpää sisäänsä. Nyt ei mikään mahti maailmassa estäisi häntä saamasta sitä. Hän nosti jalkansa enon olkapäältä ja laskeutui tämän viereen lattialle. Kiimaisen suudelman saattelemana Nea käski enon laskeutua selälleen lattialle. Eteisen matto pehmensi heidän lemmentannertaan enon selän alla.

Nea oli polvillaan enon vieressä ja kumartui ja antoi kyrvälle suukon. Leo luuli Nean haluavan olla 69 asennossa. Kun Nea nousi hänen päälle hajareisin ja asetti pillunsa vasten hänen täydessä erektiossa oleva kyrpää vasten, tuntui se ennenkokemattomalta. Pieni ja hento tyttö otti nyt ohjat omiin käsiinsä. Tuntui hyvältä ja kiihottavalta paljas ihon kosketus kun Nea oli hänen päällä ja kuuma sievä pillu hankasi kyrpää.

Nea otti kyrvän hentojen sormiesa väliin ja hieroi terskan päällä pientä klitoristaan. Se tuntui aivan järkyttävän hyvältä. Hän painautui enemmän tuota aikuisen miehen suurta kyrpää vasten. Leo yritti vielä vetäytyä Nean alta, mutta tämä kiimainen tyttönen oli päättänyt antaa mennä tämän tosileikin nyt loppuun asti.

Leo tunsi miten hänen kyrvän päässä oleva herkkutatti painautui vähitellen kuuman kosteaan lihaan. Nean tiukka ja liukas lemmenluola antoi hitaasti periksi, kun enon mahtava, kiimanesteiden liukastama kyrpä painui hitaasti pienen tytön sisään. Kun Nea tunsi samettisen kullin varren koskettavan pingottunutta herkkää klitorista, hänen kiimansa saavutti ennen kokemattoman huipun. Hän alkoi keinuttaa lantioitaan nopeammin ja painautui lujemmin enon kyrpää vasten.

“Ei nyt”, eno yritti vielä estää Neaa, mutta turhaan. Nean kiihtyvä lantion keinunta ja rytmikäs pillun pyöritys saivat paksun elimen painumaan yhä syvemmälle Nean tiukkaan emättimeen. Mitä syvemmälle se painui, sitä ihanammalta se tuntui Neasta. Leo ei voinut enää vastustaa Nean vauhtia, vaan antautui täysillä mukaan tämän pienen, ihanan naisenalun pauloihin. Leo tunsi kuinka nuori neitsytliha puristi tiukalla otteellaan hänen aikuisen miehen kyrpää.
Nea nautti suunnattomasti kun entisestään kovempi ja mahtavampi miehen elin hinkkasi hänen pillussa yhä syvemmällä.

Leo tunsi terskan päässä jotakin puristavaa, joka tuntui siltä kuin hänen melansa olisi saavuttanut tämän ihanan lemmenlammen pohjan. Kun Nea jatkoi hurjaa ratsastustaan, niin hänkin tunsi jotakin kiristävää sisällään. Vähän rauhoituttuaan hän painautui hitaasti koko vartalollaan enon syliä vasten.

Nealta pääsi voimakas huokaisu ja vaimea kirkaisu, kun hän tunsi sisällään samanlaisen vihlaisun, kun terkkari vuosi sitten puhkaisi ajoksen hänen käsivarrestaan. Ainakin nyt se tuntui samalta. Nea rauhoittui ja painautui hellemmin enon syliin. Mahtava elin oli koko ajan hänen sisällään.

Leo tunsi, miten Nea värähti hänen päällään. Nea voihkaisi tuskaisesti ja lopetti lantion keinuttamisen. Hänen elimistönsä reagoi luonnollisesti kivun tunteeseen, ja hänen oli pakko lopettaa kiimainen keinuminen. Nea tunsi enon mahtikyrvän sisällään, mutta hän ei halunnut liikkua yhtään. Hän painautui hellästi enon syliin ja huokaili ja kuulosteli tuntojaan, miten hänen pieni suloinen tytön viaton pillu hyväksyi uuden tunteen.

Leo piteli hennon naisensa lantioista kiinni ja odotti tämän seuraavia reaktioita. He olivat toisiinsa kietoutuneina, ja hyväilivät toisiaan hellästi silitellen ja suukotellen. Pian Nean sisällä tuntuva polte ja kiristävä tunne alkoi helpottaa. Samalla sisäinen kutina ja kiima lisääntyi suuremmaksi. Äskeinen vihlonta oli kokonaan poissa. Nyt hän voi ratsastaa täyttä laukkaa enon yksisarvisella.

Leo näki Nean kasvoista miten tämä taas nautti ihanat sievät kasvot hymyssä, joten hän kiihdytti tahtia. Tiukka liha puristi entistä enemmän kyrpää sisällään. Kuului vain heidän kiimainen hengitys ja Nean ulahtelu, kun tämä lähestyi huippuaan. Seksikäs peppu ja lantiot keinuivat ja rynkyttivät enon kyrpää hurjaa vauhtia. Leo tunsi olevansa naisensa sisällä niin syvällä, kuin vain on mahdollista.

Nean kasvojen ilme kertoi hänen saavuttaneen huippunsa. Itkun sekainen huohotus ja kirkaisut kovenivat. Nean vartalo pomppi ja vääntyili eri asentoihin. Hänen selkänsä kääntyi kaarelle ja hän oli aivan hurjassa vauhdissa, kun hän hinkkasi ja keinutti itseään enon kyrpä sisällään.

Kun Leo näki Nean voimakkaan hurjan orgasmin, ei hänkään voinut enää pidätellä tuloaan. Alta vastaten Nean rajuihin työntöihin Leo antoi tunteelleen vallan. Sekaisin onnesta, hän alkoi ruiskuttaa sykäyksittäin spermaansa Nean kuumana keinuvan emättimem pohjalle. Mielettömän tunteen vallassa hänen kyrpä sykki Nean sisällä pitkää. Tiukka emätin puristi voimakkaasti ja lypsi jokaisen pisaran, mitkä enon rauhaset kehittivät. Tuntui kuin mahtava kyrpä olisi jäänyt nalkkiin nuoreen lihaan. Lihaan, josta oli tullut nuori, ihana ja niin naitavan suloinen NAINEN.

Pitkään toisiaan hellien ja suukotellen he nousivat raukeina istumaan. Toivuttuaan eno nosti siskon tyttären syliinsä ja kantoi tämän onnellisena suihkuhuoneeseen. Heillä olisi vielä tänään monta tuntia aikaa toisilleen, ennenkuin porukat palaisivat takaisin. Nea ja Leo halusivat sitä kumpikin kiihkeästi. Vielä tänään.

5 kommenttia viestissä: “Lapsuudesta heräämistä; osa 2”

 1. ARgh says:

  Ei se pelkästä panemisesta orkku tule noin nuorelle tytölle. HÄiritsee kun on pelkkää panoa. Enemmän sitä nuoren tytön tutkiskelua saisi olla.

 2. wantmore says:

  We want more!!!!

  Dildo pilluun ja sormetusta hieman ja sisälläni räjähti.

 3. kzkdjldlsdl says:

  Lisääää!!!!!!

 4. uuno says:

  Kerro seuraavassa tarinassa, miten tytön vanhemmat asiaan suhtautuvat.

 5. Boyle88 says:

  Ihana tarina. Lisää.!!!

Kommentoi

top