search
top

Härski yllätys vappuna!

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (54 votes, average: 3.67 out of 5)
Loading...

Pääsin todistamaan sitä äskettäin eli vappupäivänä 1. toukokuuta 2013. Olin oleskellut kavereiden kanssa sisätiloissa edellisen illan ja tänä aamuna olimme käyneet picnicillä. Mutsiakin piti käydä sen jälkeen moikkaamassa. Olin lampsimassa alkuillasta puiston läpi kohti kämppääni.

– Anna nyt, mun tekee mieli, noh, anna, kuului nuorehkon jätkän ääni. Naisen ääni kikatti ja mutisi.

Totta kai kiinnostuin heti asiasta. Vilkuilin ympärilleni. Väkeä oli aika paljon liikkeellä, koska sää oli hieno ja melko lämmin. Mutta nämä äskeiset äänet kuuluivat varjoisasta pöheiköstä. Hiiviskelin katajapensaiden suojassa lähemmäs. Moniko terve mies jättäisi tällaisen näytöksen katsomatta, jos tilaisuus tulisi eteen. Kysyn vaan.

Pusikon suojissa oltiin alkamassa hommiin. Hain itselleni suojaisaa paikkaa, josta voisin kytätä rauhassa. En saanut tulla kenenkään näkemäksi. Touhuilijat tuntuivat olevan sen verran vapputunnelmissa, etteivät välittäneet vilkuilla sivuilleen. Hekin vaikuttivat nuorilta, minun ikäisiltäni.

– Hei, et sä nyt voi, nainen kihersi. Jätkä oli sinnikäs. Hän kahmi ja kopeloi nurmikolla sätkivää hoitoaan. Erotin jo heidät selvästi oksien läpi.

– Sulla on pillu märkänä jo, anna nyt, anna mä vähän panen sua, mies aneli ja naureskeli.

– Ei tuu mitää, älä nyt enää, tyttö kielteli, mutta kikatti kumminkin.

Siinä vaiheessa tajusin, kuka nainen oli. Se oli Mirva! Ei jumalauta! Kaverini Ollin blondi tyttöystävä Mirva, jolle tämä oli ostanut pari kuukautta sitten kihlasormuksen! Mutta jätkä ei ollut Olli, ei lähelläkään! Homma alkoi käydä entistä kiinnostavammaksi. Sain valtavan seisokin housuissani.

Jos olisin ollut lojaali kaveri, olisin ehkä voinut jotenkin keskeyttää kielletyt touhut. Mutta uteliaisuus ja piru minussa voitti. Halusin nähdä, mitä tapahtuisi ilman häiriötä. Olli oli mennyt vapuksi töihin, kun sai siitä parempaa liksaa. Mirva oli selvästi lähtenyt jatkamaan juhlia omin päin. Muija olikin järjestänyt itsensä melkoiseen tilanteeseen!

– Mulla on mies, me ollaan kihloissa, Mirva ähelsi ja yritti työntää vierasta äijää pois kimpustaan. Se hieroi ja kouri ahnaasti hänen pilluaan haarojen välistä. Käsi oli housuissa. Samalla kolli yritti imeä ja suudella.

– Mitä väliä, vieras huohotti kiimassa ja jatkoi pesälle pyrkimistä. Jätkällä oli häijyä asennetta. Aika härski äijä.

En voinut kyykkiä enää, koska oma kaluni seisoi täydessä terässä. Sepalus oli avattava ja vaihdettava asentoa. Vilkuilin vähän väliä taakseni, etten saisi tirkistelijä-runkkarin mainetta. Ei sellaista kukaan halua saada.

– Ota nyt edes vähän poskeen, vieras jätkä käski Mirvaa.

Sitten se kaivoi farkuistaan esille kullinsa. Ei ollut mikään pieni muna, sen näki selvästi! Kävi heti mielessä, että tuo on isompi kuin Ollilla tai minulla! Vaikka Ollin munan olin nähnytkin vain levossa. Olisi kiinnostanut tietää, mistä Mirva tällaisen panomiehen oli saanut kimppuunsa ja päätynyt puiston pöheiköihin kutemaan. Ja samaan aikaan Olli duunasi rahaa yhteiseen kotiin. Karua.

– Varo vähän, hi hi hi, Mirva hihitti, kun kaveri temmelsi kännisesti hänen kanssaan nurmikolla.

– Joo joo, ota suihin, jätkä komensi, otti Mirvaa niskasta kiinni ja survaisi kullinsa muijan suuhun. Terska tuli esiin nahan alta. Kieltämättä aika komean näköistä. Mirva imi kiimaisesti posket lommolla. Blondit, kiharretut hiukset keikkuivat nutturalaitoksessaan. Välillä hän yritti ynistä ja sanoa jotakin, mutta vieras jätkä ei antanut. Se imetti kyrpäänsä kaverini kihlatulla naisella, joka retkotti kyljellään kuivalla nurmella kuin mikäkin lutka.

– Aah, vittu kun sä imet hyvin, aah, kolli huohotti ja taivutti päätään taaksepäin. Jänteet vain paistoivat paksulta kaulalta. Olisi kelvannut sama käsittely minullekin. Vetelin omaa sepaluksesta työntyvää mulkkuani toisella kädellä hiljalleen edestakaisin. Tämähän päihitti kaikki nettipornorunkut yksin tein!

Kun kollin lerssi luiskahti vahingossa liian syvälle, Mirva rimpuili päänsä irti otteesta ja sylkäisi munan suustaan. Se kakoi ja yski ja valitteli. Jätkä vain naureskeli sille.

– Hei, nyt mä kyllä lähen kotiin, älä nyt, hei, Mirva selitteli ja yritti nousta. Kaveri piteli kiinni ja molempia nauratti. Ne pelasivat rankkaa peliä. Arvata saattoi, ettei tuollainen jätkä antaisi periksi, ennen kuin saisi pesää.

Kiimainen kolli tarttui Mirvan housuihin ja alkoi vetää niitä pois muijan jaloista. Mirva kikatti ja yritti kontata karkuun. Alkkaritkin lähtivät samalla. Paljaat perseposket vain vilkkuivat ja niiden välistä paljas, piukka pimppi. Voi vittu, että oli kiihottava näky! Ollin muijallahan oli varsinainen herkku haaroissaan! Olisinpa ollut itse tuon äijän paikalla, joka Mirvaa yritti! Mutta nyt ei auttanut kuin runkkailla piilossa ja kyttäillä, mitä tapahtuisi seuraavaksi. Olen enemmän runkkariainesta kuin härskiä panomiestä.

Vieras jäbä veti hätäisesti farkkuja polviinsa. Sitten se lähti polvillaan etenemään konttaavan Mirvan perässä temmi komeassa tanassa. Kun kaveri sai hihittelevän muijan kiinni, se tarttui lanteisiin tiukasti.

– Nyt et karkaa mihinkään, mun pitää saada pillua, saatana, se vaati kiimaisena.

– Et sä voi, mun mies ei hyväksyis sitä, hei älä, Mirva vikisi vastaan. Paljas pylly oli houkuttelevasti pystyssä ja lollot roikkuivat topin sisällä, kun se yritti kontata eteenpäin. Jätkän ote piti.

– Kato nyt, mulla on pussit ihan kireenä, palleja pakottaa, pakko saada tyhjentää, jäbä selitti. Eikä se sen kauempaa aikaillut, vaan levitti peukaloillaan Mirvan pillunhuulet auki ja painoi paljaan lihamutterinsa niiden väliin. Saatana, kun kiihotti todistaa tällaista ja runkata!

– Hei, älääh, ääh, aaah! Mirva alkoi voihkia. Mutta kundi ei välittänyt mitään. Se painoi paljas perse pinkeänä syvemmälle, varmaan niin syvälle kuin mahtui.

– Ai vittu, aah! kaveri ähisi. Taisi tehdä melkoista hunajaa! Minä olin ihan hiessä pusikossa. Himotti ja panetti varmasti yhtä rajusti kuin tuota härskiä äijää tuolla! Kiinnijäämisen pelko lisäsi mukavasti kiimaani.

– Aaah, hei älääh, onks sulla edes kortsuja? Mirva vinkui. Kaveri lykki häntä takaa koira-asennossa oikein kunnolla. Se piteli muijaa lanteilta kiinni eikä ollut aikomustakaan päästää otteestaan.

– Mulla mitään kortsuja oo, vittu, paljaalla parasta, aah, kympin pesä sullah! korisi jätkä työnnellessään. Minut valtasi jonkinlainen kauhu kiiman lisäksi! Olihan nyt kyse Ollin kihlatusta naisesta, jota työnneltiin uhkarohkeasti paljaalla, gummittamattomalla munalla pimppiin!

– Sit et kyllä laukee mun sisälle, hei, kuulet säääh, äääh, ääääh! Mirva ulisi. Näytti siltä kuin se olisi lauennut kundin käsittelyssä, mutta mistä näistä muijien orkuista koskaan tietää!

– Onko mulla parempi kyrpä ku miehelläs, onko, sano perkele? kundi ähisi nussiessaan takaa. Pallit vain heiluivat. Nyt se nöyryytti hyvää kaveriani kaiken lisäksi näin! Vittu, olin ihan hermona! Runkkasin välillä rajusti, välillä hitaammin, kun meinasin tulla. En saanut selvää Mirvan mutinoista.

– Vittu, puhu kovempaah, aah! jäbä ärjäisi ja löi Mirvaa persuksille, että lävähti.

– Auh, on sullaah, on parempi ku sillääh! kiljui Mirva. Siinä vaiheessa meinasin heittää jo omat lastini. Pelkäsin koko ajan, että tulee pollarit tai joku koirankusettajaämmä tai joitain muita siihen ja sotkevat koko näytöksen. Onneksi oltiin sen verran syrjäisessä puiston pusikossa, ettei ketään kulkenut liian läheltä.

– Eikö sun mies osaa nussia sua kunnolla, eiköh, mitä saatana? kundi puhisi ja läimäytti taas oikein kunnolla Mirvaa perseelle. Se oli muuten valkoinen, mutta siihen jäi punainen jälki, kunnon horon merkki!

– Eih, ei se osaah, sä osaat paremmin, auh! Mirva vaikeroi ja antoi persettään paljaalle kullille kihlasormus sormessaan.

– Uskaltaako se sun vitun lapanen edes nussia sua ilman kumia, häh, vastaa mulleh perkele! raivosi vieras kundi oikein helvetinmoisessa uhossa ja paukutti.

– Eih, se käyttää kortsuah, aaah, älä enääh, ai aih! Mirva kitisi.

– Vittu, mikä ihana lutka sä oot, panen sut halki! jäbä nauroi härskisti ja läimäisi vielä kerran perseelle. Muija kirkaisi oikein tosissaan. Ja minulla oli taas lähellä lennähtää!

Sitten vieras panija heitti Mirvan selälleen kuivalle nurmikolle ja puski päälle. Se upotti kyselemättä komean kullinsa takaisin märkään pesään ja alkoi pumpata kunnolla. Kuntoa näytti riittävän, joku urheilija varmaan. Mirva huusi ja valitti alla. Jätkä ähelsi ja puhisi päällä. Polki kuin pyörää, souti kuin soutuvenettä. Sen pallit vain vilkkuivat tummanpunaisina Mirvan valkoista pyllyä vasten. Voi helvetti, mikä näky! Vieraat pallit takoivat Ollin kihlatun persettä ja vieras muna möyhi vittua!

Muijan jalat heiluivat holtittomasti levällään, kun jätkä nai niiden väliin. Näky oli niin kiihottava äänineen kaikkineen, että en voinut enää pidätellä omaa laukeamistani! Se oli raju ja äkillinen. Roiskin spermaa joka puolelle lymypaikassani ja huusin melkein ääneen! Otin maasta tukea.

– Mitä sun tohveliäijä sanoisi, jos tietäisi, miten mä sua nussin, mitäh? kundi rähisi häijysti. Se pani sellaisella raivolla, että Mirva saattoi vain vollottaa alla pillunreunat pinkeinä.

Pesä levisi takuulla kunnolla auki! Mitä kaverini Olli tosissaan sanoisi tästä! Äijää kävi väkisin sääliksi! Kadutti jo, kun en estänyt näytöstä. Nyt kun munani nytkähteli lauenneena, morkkis tuli. Vieras kundi ei säälinyt vähääkään. Sen osoitti sekin, miten se laukesi iso muna syvällä pillussa! Tuli mieleen hetki, kun metsästäjä ampuu nuolella jonkun kauriin. Jätkä nosti rintansa ja kaulansa kaarelle ja antoi mennä! Örähteli vain saatteeksi! Kulli kylvi pidättelemättä siementään Mirvan ihanaan tussuun! Ei mitään ehkäisyä, suoraan sisään vaan! Tuntematon jäbä siemensi kaverini muijan! Peli oli saanut raa’an päätöksen!

Jätkä vain naureskeli noustessaan nussimansa muijan päältä. Mirva oli niin ihmeissään, ettei sanonut mitään. Se vain huohotti saaneena. Kundi meni työntämään limasta sotkuisen, puolivelton kyrvän vielä Mirvan suuhun ja nuoletutti sen puhtaaksi. Vittu, miten karu äijä!

– Vittu, mikä kunnon pano! Pallitkin keveni! kaveri kuului sanovan tyytyväisellä äänellä. Se survoi munan housuihinsa, nousi ylös ja teki lähtöä. Mirva makasi edelleen pöllähtäneen näköisenä maassa naitu pillureikä paljaana. Näytti siltä kuin punaisten häpyhuulten välistä olisi tursunut kundin vaaleaa spermaa! Sitä itseään se varmasti oli, toisen miehen kihlatun täysin paljaassa pillussa!

– Hei, et kai sä mee, hei, älä mee, mitä mä sanon mun miehelle? Mirva alkoi sopertaa hädissään. Se yritti samalla nousta pystyyn ja hakea housujaan vähän matkan päästä.

– Sano sille terveisiä Mikolta! Ha ha ha! nauroi äijä vittumaisella äänellä. Sitten se heilautti kättään ja lähti melkoista kyytiä tallomaan jonnekin.

– Hei oota, hei! Mirva aneli, mutta kundi ei välittänyt enää vähääkään. Se oli saanut pesää, mitä oli halunnutkin. Sillä ei ollut enää mitään tunteita ja velvollisuuksia tätä lutkaa kohtaan. Uutta kiikariin vaan, sellainen näytti olevan jätkän arvomaailma. Härski tyyppi! Mutta silti on pakko ihailla!

Minun kävi Mirvaa sääliksi. Ja etenkin Ollia! Piilotin oman munani takaisin housuihin, kun Mirva keräili vaatteitaan ja laukkuaan maasta. Se veti housut jalkaansa, vaikka spermaa valui ulos punaiseksi nussitusta pimpsasta. Olimme varmaan molemmat häpeissämme. Katsoin, että Mirva pääsi matkaan kohti kotiaan, ja menin sitten itsekin kämpilleni. Teki mieli soittaa Ollille, mutta en pystynyt. Taidan olla aika paska kaveri. Muutin varmuuden vuoksi nämä henkilöiden nimetkin. Älkää päästäkö naisianne yksin juhlimaan ainakaan vappua tai pikkujoulua, miehet! Saalistajia näkyy olevan liikkeellä ihan kirkkaana päiväsaikanakin. En olisi itsekään uskonut, ellen olisi tätä kokenut. Nyt on kyllä taas pakko runkata sille!

Yksi kommentti viestissä: “Härski yllätys vappuna!”

  1. tommi_j says:

    Hieno stoori

Kommentoi

top