search
top

Entinen paras kaveri, osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (28 votes, average: 3.21 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Toinen tarina, palautetta kuulen mielelläni..

Hannan ja Mikon hääpäivä koitti ja olin joutunut Mikon bestmaniksi. Häät olivat keskustan kirkossa ja hääjuhla sitten syrjäisen maatilan tiloissa, missä kaikille halukkaille oli tarjolla majoitus. Kaipuuni ei ollut yhden panon avulla helpottanut, päinvastoin. Mutta Hanna ei suostunut jäämään mihinkään kaksin mun kanssa eikä puhunut aiheesta puhelimessakaan mitään, vaikka koetin hiukan vihjaista kylpemisestä tms. Aivan yllättäen olimme kuitenkin Hannan ja Mikon asunnossa kaksin, kun Mikko lähti veljensä kanssa hakemaan hääautoa. Tiesin, että reissuun menee ainakin puoli tuntia, joten koetin tehdä aloitetta ja suudella Hannaa hellästi. Mika, ei, hän sanoi tiukasti. Me EI tehdä sitä enää. Me ei voida, edes sen takia että mun häämekko ei nyt anna siihen mitään tilaisuutta..

Se oli totta. Hannan lantion seutu oli tiukkaan pakattu ja askeleetkin oli lyhyitä. Sanoin, toi asu kyllä pukee sua mutta mies vierelläsi on väärä. Mika, lopeta. Me ei voida tehdä sitä Mikolle. Ja mä rakastan Mikkoa, Hanna sanoi. Mutta haluatko sä vielä mua, kysyin. Kyllä, Hanna vastasi.. Ota multa edes suihin, niin kestän tän päivän sanoin.. Miten, kun en taivu kunnolla mihinkään Hanna kysyi.. Mä voin vaikka nousta tähän tuolille.. Äkkiä sitten, Hanna komensi. Nousin ja jo kun nousin, Hanna kaivoi kiihkein käsin kulliani esiin. Oi että tää on ihana.. Perkeleen mekko, muuten saisit kyllä panna mua, Hanna tokaisi ja lipaisi kielellään kaluni nupia.. Sitten hän upotti kaluni suuhunsa alkaen imeä lujaa.. Hän puristeli pallejani ja hyväili käsillään kaluni vartta ja alta minuutin laukesin Hannan suuhun.. Hanna imi viimeisenkin pisaran ja huokasi, Maistuipas se hyvältä. Mutta Mika, oikeasti. Lopeta mun perään haikailu ja iske vaikka Merja tänään. Se on ollut ilman miestä nyt kohta neljä kuukautta ja sanoi mulle, että jos ei tänään saa, niin sitten se raiskaa jonkun. Lupasin harkita asiaa.. Tiesin kuitenkin, ettei Merja voisi millään korvata Hannaa, mutta jos kerran Hannaa ei voinut saada, niin pillu kun pillu kelpaisi kyllä.

Häät menivät yhdessä humussa ja Hanna ilmeisesti vähän yllytti Merjaa minun kimppuuni, sillä booli oli tuskin korkattu kun Merja jo tuli luokseni ja sanoi haluavansa näyttää minulle jotain. Sopii, sanoin ja seurasin.. Merja vei minut takahuoneeseen ja laittoi oven lukkoon.. Mitä halusit näyttää mulle, kysyin muka viattomana.. Tämän, Merja sanoi ja veti selkänsä takana vetoketjun auki, jolloin koko hänen iltapukunsa valahti alas.. Näky oli melkoinen. Merja oli n. 170 cm pitkä ja rinnat olivat C+, kiinteät, ihanat ja nännit töröttivät halusta valmiina.. Posliininen pillu hohti rusketuksen keskeltä valkea ja kosteana.. Vau, henkäisin.. Enkä muuta kerinnyt tekemäänkään kun Merja hyökkäsi kiinni minuun kaataen meidät takana olevalle hetekalle, hän päällimmäisenä.. Nuole mua Merja komensi ja istui kasvojeni päälle.. Tein työtä käskettyä, kieleni lipoi minkä kerkesi ja työnsin samalla etusormeni hänen pilluunsa.. Noin, lujempaa, nuole lujempaa.. Merja vaikeroi.. Toin toisenkin sormeni apuun, ja Merjan voihkinta vain yltyi… Lisää, Mika lujempaa.. Nyt työnsin yhden sormeni hänen peräaukkoonsa ja kaksi pilluun saaden toivotun vaikutuksen aikaan.. Ihanaaa Mika, lisää.. Noin.. Mä saan… Nyt.. Merja voihki.

Hän nousi naamaltani ja sanoi, Kiitos. Sain pahimmat paineet pois.. Nyt voin riisua sut ja voidaan nussia rauhassa.. Vai rauhassa, totesin.. Ton kyydin jälkeen ei ole mitään rauhallista siinä miten otan sut, uhosin ja tiputin housuni alas. Kävin kovilla kierroksilla ja päätin antaa Merjan tuntea sen.. Merja asettui sängylle selälleen valmiina jalat levällään. Pane mua niin lujaa kuin pystyt, hän pyysi.. Nousin Merjan päälle ja hieroin kaluani vasten hänen pillunsa huulia.. Tätäkö haluat, kysyin.. Kyllä, anna, anna, Merja rukoili.. Härnäsin vielä lisää, työnsin sormeni sisälle.. Ompas tämä märkä, tokaisin.. Sinne pitäisi saada munaa Merja jo melkein huusi.. Selvä, sanoin ja ohjaisin nuppini kärjen pillun huulien sisälle, mutten työntänyt vielä pidemmälle.. Jumalauta jätkä, nyt panet tai mä raiskaan sut Merja karjaisi.. Ja juuri silloin painon kaluni aivan pillun pohjille. Merja parkaisi ääneen ja nosti jalkansa ympärilleni vetäen mua vielä syvemmälle. Tein voimakkaita työntöjä ja laskin samalla suuni hänen rinnoilleen.. En ehtinyt paljon muuta, kun Merja jo laukesi.. Anteeksi, olen ollut liian kauan ilman, hän sopersi. Ei se mitään, saanko panna sua peppuun ?? Ei, en tykkää siitä mutta panisitko mun rintojen väliin ja antaisit mun imeä sun spermat ? Merja sanoi.. Nousin ylemmäs ja Merja puristi rintansa kaluni ympärille. Merjan rinnat olivat niin kiinteät, että oli melkein kuin olisin pilluun työnnellyt ja pian tunsinkin olevani jo valmis.. Nousin vielä ylemmäs ja työnsin kaluni Merjan suuhun vielä pari kertaa ja laukesin. Merja nousi altani hieman kakoen ja sanoi, Tarkoitin kyllä että olisit lauennut rintojeni väliin. Tuo ei tuntunut yhtään hyvältä. Mulle ainakin tuntui, sanoin.. Saako myöhemmin lisää, kysyin heti perään. Et varmasti, Merja tokaisi, veti mekon päälleen ja marssi ovesta ulos melkein törmäten Hannaan samalla. Hanna vain virnisti ja jatkoi matkaansa..

Loppuillan koetin keskittyä juomiseen, mutta menin minne tahansa, niin tunnuin törmäävän Hannaan. Merja oli jo toisen miehen kainalossa ja muita kiinnostavia naisia ei tuntunut liikkuvan, joten juominenkin alkoi tympimään. Huomasin että Mikko ja Hannakin alkoivat vetäytyä hääyön viettoon, joten tuumasin että paskaaks tässä ja lähdin mökkiini.. Jostain syystä minulle oli tullut pienin, rähjäisin ja syrjäisin mökki. Se sopi tunnelmaani täydellisesti kun riisuin ja rojahdin sänkyyn..

Uni vain ei meinannut tulla, pyörin varmaan tunnin, kunnes ulkoa kuului kuiskaus: Mika ? Se oli Hanna. Avasin oven ja Hanna luikahti sisään. Mitä nyt, kysyin. Mikon muna lerpahti ja se sammui.. Ja mua panettaa vielä, Hanna kuiskasi.. Sitten meitä on kaksi, sanoin ja suutelin Hannaa pitkään. Kaadoin Hannan sängylle ja Hanna heitti paitansa pois.. Painoin suuni hänen oikealle rinnalle, näykkäisin hiukan.. Mä en nyt tarvi Mika esileikkejä, voisiksä panna mua takaapäin… Sopii, kuiskasin.. Hanna kääntyi ja asetin kaluni Hannan pillulle, työnsin kevyesti ja painuin syvälle sisään.. Hannan pillu oli märkä ja kuuma ja puristui taas ihanasti kaluni varren ympärille.. Tykkäätkö kun puristan, Hanna kysyi.. Mä reenaan kuulilla joka päivä, että pillu pysyy kunnossa.. Toi tuntuu niin ihanalta, sä voisit puristua mun kullin ympärille vaikka joka päivä, vastasin.. Aloin liikutella kaluani hitaasti, Hanna myötäili liikkeitäni puristelullaan. Tunsin kuinka Hanna toi kätensä klitorikselleen ja alkoi hieroa sitä samalla kun työntelin takaapäin. Mika, ethän tuu vielä, ethän. Multa tulee, mutta haluan sulta vielä vähän lisää. Ei huolta, tule vain, sanoin. Jooo, mä tuun.. Ja tunsin kuinka Hannan pillu sykki orkun voimasta. Mika, mä en oo koskaan saanut pyllyyni, mutta voisiksä korkata mut ? Hanna kysyi.. Mä kuulin kun sä halusit sitä Merjalta, mutta et saanut, nyt saisit. Sopiihan se, odota hetki laitan kumin että liukuu paremmin.. Mä voin laittaa, Hanna sanoi.. Hanna otti kumin kädestäni ja asetti sen kaluni päähän. Samalla kun Hanna rullasi kumia paikalleen Hanna otti kaluni suuhunsa ja imi hellästi.. Kun kumi oli paikallaan, hän kääntyi ja sanoi Nyt Mika, ota mut.. Työnsin ensin sormeni hänen kosteaan pilluunsa ja sen jälkeen pyllyyn, levittäen kosteutta sinnekin.. Asetin kaluni hänen aukolleen ja työnsin hellästi.. Hannan reikä vastusti ensin hiukan, mutta antoi sitten periksi ja pääsin sisälle.. Mitään niin tiukkaa en ollut koskaan tuntenut ja Hannakin vaikeroi kivun sekaisesta nautinnosta.. Hanna pylly puristui niin tiukasti ympärilleni, etten saanut kuin muutaman työnnön tehtyä, kun jo laukesin.. Meinasin vetäytyä heti, mutta Älä, Hanna sanoi.. Oo siinä, toi tuntuu ihanalta.. Kullini kuitenkin lerpahti ja tuli itsestään ulos.. Hanna kääntyi vasten minua ja suuteli pitkään.. Kiitos Mika.. Tätä mä haluan lisää heti, kun me palataan häämatkalta.. Mikon ei tarvi tietää, mutta tää ei jää tähän..

3 kommenttia viestissä: “Entinen paras kaveri, osa 2”

  1. says:

    mis on eka osa se pitäs lukee mut tosi hyvä

  2. MadClown says:

    Hyvä tarina, mä tykkäsin, jatkoa

  3. Huhtimies says:

    Kommentteja saa antaa.. Harmillisesti ykkösosa on hukkunut jonnekin ja nimesin senkin eri tavalla.. Noo…

Kommentoi

top