search
top

Krapulasexiä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (66 votes, average: 3.68 out of 5)
Loading...

Olimme viettämässä isolla porukalla ystäviemme yhteisiä syntymäpäiviä ja porukkaan kuului myös exäni Kari, josta olin kuukautta aiemmin eronnut. Eromme ei sujunut mitenkään riidattomasti ja siksi olin vetänyt hyvin matalaa profiilia ja ollut pitämättä yhteyttä, vaikka olimme sopineet olevamme kavereita. Etukäteen jännitin kovasti noita kekkereitä ja mietin mennäkö ollenkaan, vaikka kaikki Ystäväni isolla Yyllä olivat tulossa, ja sankaripariskunta itse oli sieltä läheisemmästä päästä.

Menin kuitenkin lopulta mukaan varustautuneena melkoisella määrällä ”nuottiöljyä”, luvassa kun oli bändiä ja sen sellaista ohjelmaa. Saavuttuani paikalle en ollut huomaavinanikaan Karia syystä, etten tiennyt miten kohdata hänet viimeisen avautumisensa jälkeen. Parisen tuntia siinä meni ja kerkesin ”öljytä” itseni jo hyvään tunnelmaan kun hän viimein tuli juttelemaan, kyseli kuulumisia ja muuta yleistä. Sen jälkeen kuitenkin pystyn nauttimaan illasta vähän turhankin hyvin ja heräsin aamulla melkoisessa kohmelossa juhlapaikalta, jonne oli jäänyt suurin osa porukasta nukkumaan.

Ilta oli mennyt siinä mielessä hyvin, että olin aamulla paljon vapautuneempi vaikka hän siinä pyöri, heitin huulena että hän voisi tulla aivan hyvin saman peiton alle ja antaa krapulasexiä. Kari vain naureskeli, että heti kunhan tästä saadaan paikka siivotuksi.

Samalla autokyydillä sitten lähdettiin pois päin ja siinä matkalla Kari vihjaisi että voisi sitä krapulasexiä hyvinkin harkita. Varmistelin, että hän on tosissaan ja kun näin oli, hain kotoa vaihtovaatetta, suihkukamaa ja muuta; vanhasta tottumuksesta tiesin että krapulasexi tarkoittaa tuntikausien panemista, ja on siis viisainta jäädä yöksi ja lähteä aamulla sieltä suoraan töihin. Tunsin mukavaa kutkaa alavatsassani, Kari tietää kyllä mistä naruista vedellä joten odotukseni olivat korkealla.

Perille päästyämme heitin muina naisina farkut pois ja asetuin kotoisasti sohvalle limupullo kainalossa. Kari siinä hetken pyöri, purki reppuaan ja tuumasi sitten että eiköhän mennä suihkuun. Sinne siis, olimme monet kerrat viettäneet helliä hetkiä suihkussa naapureiden iloksi…

Vaikka olemme molemmat jo lähes nelikymppisiä, oloni oli vähän kuin teinitytöllä vaikken ollut koskaan ujostellut alastomuutta, tai ollut muutenkaan estoinen. Ehkä ero oli vain tehnyt sen etten jotenkin osannut olla ihan luonteva. Kari veti minut suihkun alle ja käänsi minut selkä itseään vasten. Nostin kädet huuhtoakseni tukkaani kun tunsin Karin käsien tarttuvan rintoihini takaapäin. ”Mä rakastan sun rintoja”, Kari mutisi korvaani. Siinä kohdassa unohdin ujostelun kun tunsin miten jalkovälini värähti, tiesin että kohta sattuu ja tuntuu hyvälle yhtäaikaa…Sormet kurottuivat hitaasti nänneilleni jotka nöpöttivät kovina, ja ottivat kiinni. Ensin vain kiinni pitäen, pienesti puristaen. Nännini ovat hyvin herkät ja rakastan sitä kun niitä lähes raa’asti puristellaan, imetään ja purraan. Painauduin huokaisten Karia vasten ja tunsin puolijäykän kullin pakaroideni välissä. Pidin käsiäni edelleen ylhäällä ja odotin. Nopea nipistys ja perään sivelyä, kuin ohimennen. Peukalot ja etusormet kiertyivät nännieni ympärille ja puristivat, kovempaa ja kovempaa..teki jo ihanasti kipeää. Huohotin ja keinutin peppuani kovettuvaa kullia vasten. Nännejäni vedettiin ja samalla puristettiin vielä lujempaa. ”Pidätkö tästä”, Kari kysyi korvani juuressa. Sain vastaukseski mumistua jotain, pillussani tuntui orgasmin ensimmäiset aallot. ”Jatkanko vielä”, Kari kysi, ”Jatkajatkajatka..”, läähätin, jolloin ote nänneissäni koveni entisestään, Kari nosti rintojani nänneistä ylöspäin ja minä tulin uikuttaen. Kari silitteli kivistäviä nännejäni kun voipuneena nojasin häntä vasten. ”Ihanat tissit”, hän mumisi, ”kiihottavaa kun sä tuut niin helposti”.Tiedän kyllä että Kari rakastaa rintojani, mutta silti se tuntuu aina yhtä hyvältä kuulla. Rintani ovat isot, e-f-kuppia, enkä ole muutenkaan ihan pieni tyttö. Pyllynikin on iso ja muhkea.

Toivuttuani tajusin taas peppuani vasten painavan kovan kullin. Karilla on upea kulli, pitkä ja paksu. Minusta on ihanaa ottaa hänet suuhun ja viihdyttää itseäni, ja siinä ohessa myös Karia. Välillä käytämme penisrengasta, jolloin hänen kullinsa paisuu niin suureksi, että minun on hankala ottaa hänet suuhun.

Sammutin suihkun, käännyin ja tartuin hänen kulliinsa. Kari ähkäisi ja nojautui seinään.”Haluatko että otan suuhun”, kysyin vedellen hitaasti esinahkaa edestakasin. “Ota!”hän melkein komensi. “Nytkö heti”, jatkoin puristellen kullia tyvestä. “Nytnyt!” sain vastauksen ja kädet painoivat minua polvilleni. Asetuin Karin eteen märälle kaakelilattialle joka saattui ikävästi polviin, ja runkkasin häntä hyväillen toisella kädellä palleja. Hän oli ajellut ne äskettäin, ne tuntuivat todella sileiltä. Kumarruin ottamaan pallit suuhuni, venytin ihoa varoen hampaillani, imaisin toisen pallin suuhuni ja sitten toisen. Nuolin niitä, painoin kieleni pallien välistä syvälle kullin juureen. Kari voihki ja yritti ohjata päätäni ylemmäs mutta sain estettyä sen. Lipaisin muutaman kerran pallien takaa herkkää välilihaa, Kari nytkähteli hellyttävästi. Minusta on jotenkin suloista kun mies nauttiin niin että kropan kontrolli on hukassa.

Jätin pallit rauhaan ja aloin lipoa kullin juuresta kärkeen, ja takaisin alas. Kärjessä lipaisin kuin ohimennen pinkeää terskaa ja lipsutin tieni takaisin juureen. Muutaman kerran jaksoin vielä toistaa tämän, kunnes taivutin kattoa kohti seisovan kullin alemmas huuliani kohti. Pidin kullia niin lähellä huuliani, että Kari tunsi hengitykseni ja yritti työntää lantiotaan suutani kohti. Annoin hänen hipaista huuliani ja peräydyin.”Ota jo,älä kiusaa enää”, Kari huohotti. Päätin antaa periksi, ja nuolaisin kunnolla terskaa jossa jo tipat kimaltelivat. Kari vetäisi kiivaasti henkeä. Pyöritin kieltäni terskan ympäri ja lopulta painoin huuleni sitä vasten. Liu’utin kullinpäätä sisään-ulos puristaen tiukasti huulillani, ja Karin lantio liikkui tahdissa. Äkkiä otin kullin niin syvälle suuhuni kun sain, ja aloin reippaassa tahdissa imemään ja runkkaamaan kieleni pyöriessä terskalla ja kullin alapinnalla. Karin polvet notkahtivat miehen päästäessä avuttoman voihkauksen, ja samassa sain suuhuni lämpimän sperma-annoksen. Kari nojasi voipuneena huohottaen seinään kun nuolin hellästi kullin puhtaaksi. “Sä oot ihan hullu”, hän sanoi ja veti minut ylös tiukasti halaten.

Kari väänsi suihkun takaisin päälle,halailimme ja suutelimme siinä veden valuessa päällemme.”Nyt on mun vuoro saada sut hyytelöks”, Kari sanoi ja puristeli peppuani. Hän käänsi minut nojaamaan seinään, ja veti lantiotani itseään kohti painaen selkään notkolle. “Pyllistä mulle, ja levitä reidet”, kuului komento. Tein mieluusti niin ja tunsin itseni riettaaksi ollessani siinä pylly pystyssä, pillu kiimasta turpeana.Kari kurottui hieraisemaan rintojani, ohimennen nykäisi kipeästi nännejäni, ja vei kätensä kylkieni kautta pepulleni. Muutama kevyt läimäytys pepulle, kylpyhuoneessa kaikui. “Ihana pylly”, kuului takaani ja tunsin karhean parransänken raapivan pakaroitani kun Kari suukotteli peppuani ympäriinsä. Hän polvistui taakseni, levitti pakaroitani ja alkoi lipoa peppuvakoani. Inahtelin ja työnsin peppuani enemmän tarjolle. Voi miten tuntui hyvälle! Ja tuhmalle..Sormet liukuivat pilluhuulteni väliin lähes klitorikselle asti, mutta vetäytyivät juuri ennen kosketusta takasin päin. Pyllyäni nuoltiin, kieli painui peppuaukkooni, ja sormet liukuivat edestakasin pillussani. Ärsyttävän ihanaa…Viimein sormet hipaisivat turvonnutta klitoristani,se lipsahti kahden sormen väliin ja sai hierontaa. Pyllyni työntyi tahtomattani lisää tarjolle ja sormien sekä kielen liike kiihtyi. Tunsin kun orgasmini lähti liikkeelle, ja sen huomasi myös Kari joka lopetti kesken. Läähätin pettyneenä, mutta takaani kuului vain tyytyväinen “siitäs sait kun kiusasit mua”.

Kari antoi minun hetken rauhoittua, suukotteli reisiäni ja parransängen raapiminen tuntui uskomattoman kiihottavalle pehmeällä ihollani. Hän tunki päänsä reisieni väliin ja alkoi lipoa pilluani. Kieli tunkeutui huulteni väliin ja liikkui edestakasin, ohimennen klitoristani hipaisten. Yritin liikuttaa lanteitani siten että klitorikseni saisi kosketuksen, mutta vahvat kädet pitivät minua aloillaan. Välillä pillunhuuliani imettiin syvälle suuhun, pikkuisen hampaillakin, ja taas kieli pyörähteli villisti ympäriinsä. Lopulta ote lanteistani irtosi kun Kari piti sormillaan pilluani auki, ja imaisi klitorikseni suuhunsa. Hän imi sitä hellästi ja paineli samalla kielellään. Reiteni värisivät, ja orgasmini pääsi yllättämään minut sekä myös Karin, jos hän oli suunnitellut vielä kiusaavansa minua. Laukesin siis huutaen hänen suuhunsa, lantioni nytkähteli tahdottomana Karin naamaa vasten mutta hetkeksikään klitorikseni ei irronut hänen huuliltaan. Jalkani olivat pettää kun lähes väkisin veätydyin pois hänen suustaan, pilluni alkoi jo tuntumaan kivuliaan herkältä.

Kari nousi ylös ja painautui selkääni vasten. “Senkin narttu, riittikö toi muka sulle”, hän kysyi suukotellen niskaani. “Ei..mut anna mulle hetki aikaa toipua”, hihitin huohotukseni lomassa. “En anna”, Kari sanoi ja tunsin kädet pepullani. Sormet hieroivat pyllyreikääni, painoivat muttei ihan sisään asti. Tätä jatkui pienen hetken kunnes tunsin sormen lipuvan tiukkaan pyllyyni. Pyllistin sormea vasten,tuntui tiukalta..Sormi liikkui hetken hiljakseen edestakaisin, ja kohta toinen sormi työntyi pilluuni. “Luoja miten märkänä sä oot”, Kari voihkaisi. Tiesin pyllyhommien kiihottavan Karia, ja tieto siitä kiihotti minua.Nojasin otsallani seinään ja kurotuin levittämään peppuani, jotta Kari näkisi kunnolla sormensa uppoamisen pyllyyni. Pilluuni survaistiin toinen sormi ja liike kiihtyi. Toinen käsi kiertyi vatsani ali hieromaan klitoristani. Liike alkoi olla niin reipas, että oli pakko ottaa tukea käsillä seinästä. Seurauksena asentoni muuttui siten että Karin sormet pillussani osuvat hyvin herkkään kohtaan. “Lisää..anna lisääh..”, voihkin ja pyöritin pyllyäni. Kari alkoi runkata minua tosissaan ja melkein läpsi klitoristani, sormet pillussani tekivät uskomattoman hyvää ja sormi pyllyssäni tuntui kasvaneen paksuutta. Reiteni vapisivat, lantioni nykähteli, pillustani ruiskahti nesteet ja tulin huutaen niin rajusti, että jalat menivät alta. Valahdin polvilleni lattialle ja olin säälittävä, vapiseva, uikuttava kasa, jolla oli uskomattoman hyvä olo.

Kari sammutti suihkun, kiskoi naulakosta pari pyyhettä ja veti minut syliinsä kietoen meidät niihin. “Upee nainen. Sua on niin kiva naida ja käsitellä kun sä tuut niin helposti ja rajusti”, Kari kuiskutteli korvaani. “Ja kohta me vasta ruvetaan oikeesti panemaan…”, hän jatkoi. Värähdin..tiesin miltä se tuntuisi.

6 kommenttia viestissä: “Krapulasexiä”

 1. Vuonisluopa says:

  Kiihoittava tarina,itsekin rapulaisena tässä vetelin eestaas ja laukesin tietenkin taas heti tietsikalle.olisi nii mukava panna mut kun on yksinäinen ja ruma niin eihän sitä naista saa.

 2. RedEyedAngel says:

  Uskottavaa kommentoida tekstin pilkkuvirheitä, kun saa omaan, kolmen kappaleen pituiseen tekstiin mahdutettua niitä kaksi… ~_~ Hyvin mä vedän. Onneksi maailma on myös täynnä naimattomia avioliittoneuvojia.

 3. RedEyedAngel says:

  Lyhyt ja aika suoraan asiaan menevä novelli, mutta mun mielestä sisällöltään hyvin kirjotettu omassa lajityypissään. Tykkäsin siitä, että kuvailit asioita riittävällä pieteetillä etkä hätäillyt ryntäämällä suinpäin panemiseen. Kuvailua voi toki olla myös lisää (upotettuna tekstin sekaan); esimerkiksi miesosapuolesta voi kuvailla muutakin kuin elimen, päähenkilön ottaessa suihin voi kuvailla makuja, jne. jne. Jatka ehdottomasti tämän alan kirjoittelua 🙂

  Jos jotain kehittämisehdotuksia saan antaa, niin muutama huolekas lisäoikolukukerta ei olisi pahitteeksi. Pilkkuvirheitä oli jonkin verran (paljon oli toki myös oikein!), ja jotkut virkkeet olisivat hyötyneet lisähionnasta.

  Myös tuo alun suhteen taustoituksen funktio jäi mulle epäselväksi ja teki päähenkilön toimista ehkä jopa vähän epäuskottavia. Jos haluat novelleissasi enemmän keskittyä seksipuoleen, on ihan ok käyttää alussa jotain yksinkertaista ja kulunutta taustaa, esim: “Päähenkilö tapaa vuosien takaisen exänsä jossain yhdentekevissä juhlissa, iltaa menee rattoisasti vanhoja muistellessa ja aamulla herätään samasta sängystä. Sitten lähdetään yhdessä suihkuun.” Ne on kuluneita, koska ne on niin käyttökelpoisia!

 4. Kartsa says:

  Aika kehno, en jaksanut edes lukea loppuun, pääsin kehotaan jossa kari oli ajellu pallinsa. 🙂 Loppua ei edes kiinnosta lukee, oli sen verran juostenkustessa kirjotettu.

 5. vakiopano says:

  liaan normi juttu.Toihan oli ihan perus settii.

 6. Kari says:

  Kirjota äkkiä loputkin, oli mahtavaa tekstiä

Kommentoi

top