search
top

Appi

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (337 votes, average: 3.38 out of 5)
Loading...

Ulkona alkaa kohta vihertää ja lämmetä, myös vanhat muistot nousevat mieleeni. Haluankin jakaa teille erään kesän tapahtumat muutaman vuoden takaa. Olin silloin kolmenkymmenen ja toinen raskauteni oli loppusuoralla.

Mieheni Toni oli lähtenyt Aasiaan työkomennukselle jo ennen juhannusta, joten hän oli viipynyt matkallaan viikkoja. Laskettu aikani oli syyskuun puolivälissä, mutta onneksi Toni oli palaamassa takaisin lähipäivinä. Kesä pojan kanssa kahdestaan oli tuntunut yksinäiseltä ja turvattomalta, nopeasti se oli liukunut ohi, kuin suvea ei olisi lainkaan ollut. Isona apuna meillä kuitenkin olivat anoppi ja appi, jotka kävivät välillä auttelemassa arjen askareissa tai olemassa lapsenvahteina. Ison masun kanssa kotityöt alkoivat olla varsin hikisiä ja hankalia. Muutama päivä ennen Tonin paluuta sovittiin, että menisin jo edeltä rentoutumaan mieheni vanhempien mökille, jonne Toni tulisi suoraan lentokentältä. Saisin vähän omaa aikaa samalla.

Sille viikonlopulle sattuivat sen kesän painostavimmat hellekelit. Etenkin sunnuntai oli julmetun kuuma, uhkaava. Elohopea seisahti kahteenkymmeneen kahdeksaan asteeseen jo aamupäivällä. Ajelimme pojan kanssa aamuvarhaisella kaupungista maalle, jossa anoppi oli avosylin ja valmiin ruoan kanssa vastassa. Lisäksi appi värkkäsi saunaan tulet, että päästään heti pesemään Helsingin tomut jalkapohjista. Vaikka enemmän tohinaa mökillä vaikutti olevan, kuin kaupungissa. Leikin hetken pojan kanssa pihalla ja katselin ahkerien appivanhempien touhuamista. Jorma kantoi puita ja vettä ilman paitaa, Maire puolestaan kitki rikkaruohoja kasvimaalla. Koivikon reunasta tuoksahti kuivista haloista irtoava savu ja lempeä saunan lämpö. Jorma tulikin pian huutelemaan, että voisimme pojan kanssa mennä. Hän sanoi palaavansa vielä hetkeksi puuvajalle. Kesä alkoi tuntua varsin mukavalta tässä täysihoitolassa!

Otimme pojan kanssa ohuet löylyt. Heitin vettä kiukaalle sen verran, että kirpeä hiki irtosi ihon pintaan ja poskipäitä nipisteli. Poju mankui koko ajan uimaan. Myönnyin, mutta kielsin juoksemasta suin päin järveen. Sauna tuntui hyvältä kaupunkielämän jälkeen. Olo oli jotenkin puhtaampi ja rennompi, raskausmasukaan ei ollut niin ahdistava. Puin eteisessä bikinien alaosan ja kurkistin ovesta ulos. Ketään ei näkynyt. En viitsinyt laittaa päälle saunan välissä bikinien yläosaa, kun turvonneet rinnat olivat päivän mittaan muutenkin hiertyneet liiveissä. Niinpä painelin veteen juoksevan pojan perässä pelkässä bikinien alaosassa. Eihän siellä ollut muuta kuin anoppi, sillä Jorma huhki halkovajalla.

Kävelin sen verran hiekkarantaa pitkin, että vesi ulottui polviini. Nostin käden lantiolleni ja tuijotin pojan leikkimistä kumirenkaan kanssa. Maire näytti kastelevan tontilla kukkia. ”Lämmintä kuin linnunmaito” appiukko murahti yhtäkkiä ja seisoi saunan edessä pyyhe olkapäällään. Mistä se tuohon ilmestyi? Säpsähdin, mutta en kehdannut nostaa käsiä rintojeni peitoksi. Kainostellen kerroin veden olevan sopivaa. ”Minäpä sitten vähän pesaisen, kun tuli hiki puuhommissa” Jorma sanoi kauhukseni ja alkoi riisua shortsejaan.

Parahiksi vielä poika lähti kahlaamaan syvemmälle ja jouduin ottamaan muutaman juoksuaskeleen saavuttaakseen sen. Jorma myhäili rantavedessä, kun painelin rinnat hyllyen perään. Kirosin hiljaa, kun poika kaatua tömähti veteen. Kyykistelin siitä vieraan miehen edessä perse pystyssä, putsaillen hiekkaa naskalin suusta ja kasvoista. Jorma tuijotti painavia rintojani, sitten pinkeää perääni ja isoa vatsaani. Hän kahlasi muutaman askeleen ja kumartui kauhomaan vettä ylävartaloonsa. Silloin erehdyin katsomaan appiukkoni jalkojen väliin. Suuni jäi raolleen ja häpeän puna nousi poskilleni. En saanut sanaa suusta, enkä ymmärtänyt olla tuijottamatta. Jorma hymyili ja loikki vedessä kuin kiimainen uroshirvi, pallit heiluen. Poika naureskeli, kun ukkinsa syöksyi veteen valkoiset pakarat vilkkuen.

Vielä saunassa muistelin hämilläni kohtaamista. Miten se sattuikin niin, että kun kerran päätin mennä rinnat paljaana veteen, oli siinä appiukko heti kyttäämässä. Ja kuinka se tuijotti minua julkeasti: pakaroita, syvälle uponneita bikineitä ja tummia pitkiä nännejäni. Kylvetin pojan ja ajattelin alastonta appea. Oudot väreet kulkivat pitkin selkäpiitä ja alavatsaani. Ehkä se johtui vain siitä, että Toni oli ollut kohta kuukauden työmatkalla. Puin pojan päälle kesävaatteet ja lähetin sen Mairen luokse juomaan mehua.

Sillä välin heitin vielä yhdet löylyt ja aloin saippuoida itseäni jälkilämmössä. Kiinnitin tumman tukkani poninhännälle ja laskin vettä kauhalla päälleni. Rinnat tuntuivat kosketusherkiltä ja kun vein pesusienen häpykummulle, aloin vuotaa mahlaa saman tien. Olin aivan räjähtämispisteessä. Huomasin itseni palapeilistä. Olin levennyt tämän raskauden aikana lantiostani ja vatsa oli viimekertaista suurempi, ylöspäin pysty. Jalat olivat pitäneet kutinsa, mutta käsivarsiin ja rintoihin oli tarttunut lisää lihaa. Olin kymmenen kiloa normaalipainoani raskaampi. Käännyin ja pyörähtelin, naurahdin itsekseni ja tuumin, että saipa appi kerrankin silmäniloa runsaasti näistä lihoista!


Päiväsaunan jälkeen lupasin leipoa mustikkapullaa, jos anoppi olisi sen aikaa pojan kanssa leikkimässä. He aikoivat tehdä oikein ison hiekkalinnan. Aloin valmistella taikinaa hyräillen, hyväntuulisena. Pystyin koko ajan tarkkailemaan pihan leikkejä, sillä tiskipöydältä oli suora näkymä hiekkalaatikolle. Jormaa ei näkynyt missään, olisikohan halkoja hakkaamassa. Heinäkuinen iltapäivä kallistui raukeaan, jopa pistävän lamaannuttavaan kuumuuteen.

Valmistelin taikinan ja nostin toppini helman masuni päälle, kun kangas tuntui niin hiostavan. Radio soitti Popmuseota. Lauleskelin perässä ja olin kuulevinani vaimeita askelia. Yhtäkkiä olin kiljaista, kun tunsin sormet kiertyvän takaapäin paljaalle vatsalleni. ”Onko täällä potkittu paljon?” appi hiveli kivikovan vatsani pintaa. Se tuntui todella oudolta. ”Aina välillä” nieleskelin kädet löysässä pullataikinassa, mutta en kehdannut pyytää lopettamaan. Lämpimät sormet hieroivat navalle asti, punnitsivat vatsaani ja lähtivät laskeutumaan alaspäin. ”Jokohan se Maire tulee…” yritin viedä huomion muualle, mutta Jorma totesi vaimonsa viihtyvän lapsen kanssa. Vaivasin taikinaa, appi vatsaani. Hän vei viimein kätensä lanteelleni, mutta ei lähtenyt pois, vaan paremminkin painoi minua polvellaan tiskipöytää vasten. ”Tuollaisen mahan kanssa varmasti selkä kipeytyy. Minä voin vaikka hieroa joskus, jos siltä tuntuu”, Jorma supatti ja hänen käsi laskeutui löysäresorisen hameeni takamukselle. Olin ällistynyt ja samalla niin kauhuissani enkä uskaltanut liikahtaakaan. Mutisin kyllä pärjääväni loppuajan.

Sormet hyväilivät pakaraani, nipistelivät ja lähtivät kulkeutumaan alaspäin reittäni pitkin ohittaen hameen helman. ”Alaselän hieronta voi jopa auttaa synnytyksen käynnistyksessä, älä epäröi pyytää” appi painoi huulensa melkein kaulalleni ja haistoin hänen Old Spicensa. Sormet pääsivät paljaalle reidelleni ja hieroen nousivat ylöspäin kohti nivusiani. Huokaisin, vaikka en minä tarkoittanut. Kuuma taikina poreili kuohkeana sormissani, kun Jorman käsi tavoitti pitsipikkuhousujen peittämän jalkovälini. Yritin olla miettimättä appeani rantavedessä ilman uimahousuja, niitä jänteviä reisiä ja sitä elintä, joka heilui kävellessä kuin kellon heijari. Taikina oli liimaa, apen sormet hieroivat lujasti häpyhuuliani pitsin läpi, tarttuivat nyöriin ja kiskoivat niitä alas. Olin helteestä ja saunasta ja tilanteesta niin kostunut, että kangas oli imaissut häpyhuulieni väliin ja housut takertuivat aluksi kiinni. Seisoin kädet kulhossa hengitystäni pidätellen. Maire nosteli poikaa pihamaalla ylös alas ja syötti tälle kourakaupalla kettukarkkeja. Ei se saisi.

Pitsihipsterini putosivat sääritaipeisiini saakka ja Jorman käsi kosketti hyllyvää pakaraani. ”On varmasti raskasta, kun mies on tällaisena aikana monta viikkoa matkoilla. Tulee kaikenlaista tarvetta” appiukon viiksikarvat raapaisivat kaulaani. ”Olisihan sille tarvetta monesti, miehelle” tajusin Jorman hymähdyksen jälkeen vasta typerät sanani ja punastuin. Appi painoi polvellaan jalkojani auki ja karhea sormi työntyi pakaroideni väliin. Se hieroi ensiksi minua päältä, sitten se työntyi kuivaan vakooni tehden kipeää. Puristin taikinapallon käteeni. Miksi se nyt minun peppua rassaa!? ”Pi-pitäisi laittaa uuni päälle” änkytin vieraan miehen sormi pari senttiä pepussani. ”Se taitaa olla jo kuumana” Jorma naureskeli ja sormi jatkoi matkaa alaspäin. Minun häpyni oli takavoittoinen – takapillu oli ensimmäinen poikaystäväni haukkunut -, joten nopeasti sormi saavutti tahmaiset häpyhuuleni. Appi kokeili kerran mehuista vakoani, jatkoi sitten kätensä ujuttamista ylemmäksi. Se tuntui inhottavasti työtason ja häpyni välissä, kuin kova luu olisi hieronut minua. Sormi löysi turvonneen klitorikseni ja alkoi pyöritellä sitä. Haukoin henkeä ja tuijotin käsiäni, jotka olivat peittyneet hiivaiseen taikinakuplaan.

”Leivotaanko yhdessä?” Jorma kysyi, muttei tarkoittanut nisun vääntämistä. Nyökkäsin. Miehen toinen käsi näet kiertyi vasemmalta puoleltani topille ja tarttui kiinni rintaani. Hänen oli helppo puristaa tissiini kiinni, sillä olin jättänyt liivit pois pesun jälkeen. Rinta oli herkkä ja turvonnut, eikä Jorman runteleva puristus tuntunut hyvältä. Silti pyörivä liike alapäässäni oli niin taidokasta, että vaginani ui liukkaana ja kiima valui häpyhuulia myöden. Appi ei voinut olla huomaamatta, miten hän sai minut aivan vauhkoksi. Hän jatkoi klitoriksen hieromista ja nännini puristelua, sitten työnsi toisen sormensa häpyhuulilleni ja painoi sen sisään, kiusoitellen klitorista alapuolelta. Olin hypähtää ilmaan nautinnosta. Huokailin häpeästä ja jännityksestä, jopa pelostakin, mutta ennen kaikkea tavattomasta kiimasta ja halusta saada pitkästä aikaa miestä. Pyöritin lantiotani suorastaan transsissa miehen etusormen päällä, peukalon pyöritellessä märällä klitorismansikallani. Unohdin siinä pihan tarkkailun ja leipomisen. Suljin silmät ja aloin ynistä. Jorma suuteli hellästi kaulaani, rutisteli raskauden täyteläistämää rintaani ja kuopi reisieni väliä. Kiihotti ajatella, kuinka appiukon kookas penis pullisteli koko ajan peppuani vasten ja oli vain senttien päässä pyhimmästäni…

”Ääppä-ääppä! Mummi isoo ääppäri tättä. Tättä!” poikani syöksyi varoittamatta tupaan muoviämpäri kädessään. Appi veti salamana kätensä jalkovälistäni ja alkoi selitellä, että me tässä ääpän kanssa leivotaan pullaa. ”Uulla uulla” poika hoki ja hakkasi käsiään yhteen. Suoristin paitaani posket tulipunaisina ja laskin ämpäriin vettä. Lupasin, että kohta saadaan pullaa. Appi vilkaisi minua merkitsevästi silmiini ja lähti taluttamaan poikaa ämpärin kanssa pihalle hiekkalinnan tekoon.


Söimme pullaa maidon kera päivän kuumimman hetken jo mentyä ohi. Poika kujersi jotain mumminsa kanssa, mutta me olimme Jorman kanssa vaitonaisempia. Minä en saanut mielestäni sitä, mitä hän oli tehnyt. Appiukko puolestaan vaikutti ahmivan katseellaan löysän toppini sisässä ilman liivejä keinahtelevia rintojani. Anoppikin niitä kerran mulkaisi. Ajatteli kai, että voisin pukeutua siveellisemmin, mutta antoi leppyneestä katseesta päätellen läpikuultavat nännini anteeksi, kun olin tässä tilassa.

Herkuttelun päälle puheliaampi duo sopi menevänsä uimaopetteluun. Jorma kysyi minua avuksi halkotalkoisiin, mutta Maire tuhahti siihen, että kaikkea se tomppeli suustaan päästää: miniä tuossa tilassa ja avuksi pyytää. Hymähtelin, että voisin joutessani perata loput marjat pihalla. Se sopi kaikille, vaikka appi vaikuttikin pettyneeltä. Haukotellen hänkin totesi, että voisi kirveshommien sijaan ottaa aurinkoa pihamaalla.

Niinpä siirsin jakkaran keskelle nurmikkoa ja mustikkaämpärin siihen jalkojeni väliin. Tuntui mukavalta istua pienessä tuulenvireessä keittiössä ahertamisen jäljiltä. Niin, ja kuuma alapäänikin sai samalla tuuletusta. Maire vyöryi ohi kuin hylje mustassa kokovartalouimapuvussaan. En tiedä pelkäsinkö vai toivoinko sitä, mutta pian myös Jorma ilmestyi kireissä Speedoissaan aurinkorasvapurkin kanssa pihalla. Hän pysähtyi selkäni taakse ja huusi rantaan, että olisivat varovaisia äkkisyvän kanssa. Tunsin Jorman miehustan olkapäätäni vasten. Jos hiki ei ollut äsken virrannut, nyt minusta tuntui, että selkäuumani helmeili suolaa ja kainaloni kylpivät märkinä. Uimahousujen liukas kangas oli sykkivä ja kova. Nojasin vaistomaisesti hiukan taaksepäin, vaikkei tuolissa selkänojaa ollutkaan. Penis pullisteli vaativasti.

Anoppi otti poikaa vatsan alta kiinni ja kehotti tätä heiluttamaan raajojaan. Hymähtelin vähän alkeelliselle uimaopetukselle. Jormakin kehotti kokeilemaan kellukkeilla. Anopin siinä pyllistellessä rantavedessä huomasin, että kun appi nojasi seuraavan kerran minuun, osui kalu paljaana olkaani. Jorman oli täytynyt raottaa uimahousujaan. En tohtinut katsoa taaksepäin. Jatkoin mustikoiden perkkaamista, kuin ei mitään. Miehen rouheat kourat tarttuivat hartioihini, kun hän kumartui muka huutamaan neuvojaan veteen. Kalu hakkasi nyt käsivarttani vasten. Se oli kuuma ja kivikova, hiukan niljakas. Haistoin sen suolaisen ja makean sekoituksen. Jorma piteli yhä kiinni hartioistani. En tiennyt mitä minun pitäisi tehdä. Poika räpiköi kuin siivetön kurki.

Siinä riipiessä lehtiä marjoista, irtautui kai käsivarteni sen verran vartalosta, että äkkiarvaamatta Jorma painoi pehmeän terskansa sinne taipeeseen, kainalo-onkaloon. Liikkeeni pysähtyi. Jorma työnsi kaluaan hiestä ja deodorantista liukasta kainaloani vasten eteenpäin, veti taaksepäin ja työnsi taas rintaani kohti. Liikkeet olivat niin pitkiä, että jokaisella laitolla karvaiset kivekset koskettivat kättäni ja kovan elimen pää törmäsi rintaani. Kosteus edesauttoi liukumista ja penis pääsi helposti työntymään pulleaa rintaani vasten. Appiukko mähisi tyytyväisenä, eikä huudellut enää neuvojaan. Poika pääsi kotvan matkaa ilman anopin avustusta. Nysväsin yhä samaa mustikkaa. Kainaloni alkoi litistä Jorman työntöjen mukana ja kolo muuttui kai liiankin löysäksi, sillä Jorma painoi kädelleen käsivarttani tiukemmin kulliaan vasten. Hän huohotti ja puuskutti. Panna nyt miniän hikistä kainaloa! Onneksi olin eilen ajellut pitkäksi venähtäneen karvoituksen ja nyt siellä oli pelkkä ohut nukka hieromassa penistä vasten.

Jorma ei pystynyt naamioimaan tyydytystään hyvällä tahdollakaan, niin epileptistä nylkytys oli. Onneksi Maire oli iso peppu rantaan päin ja roiskutti vettä pojan päälle. Mustikka hajosi käteen ja sormet muuttuivat tummanliloiksi. Tunsin miten haaravälini kostui uudelleen, reidet liimautuivat toisiinsa kiinni ja nännipihat heräsivät eloon. Appi puristi käsivarttani kipeästi ja huohotti. Kalu tuntui vain paisuvan lisää käteni ja rintani hellässä huomassa, kohta se oli iso kuin saunalenkki. Jorma murahti jotain ja jatkui liikuttamistaan. Lämmintä nestettä valahti useampi lusikallinen rintani syrjään, siitä se valui alas vatsalleni. Myös kainaloni täyttyi spermasta ja sitä tulvehti käsivarren molemmilta puolilta yli, kuin vaahtoutuvaa vaniljakastiketta. Anoppi nosti allit heiluen pyyhkeen ylös ja kietoi pojan siihen. Jorma veti löystyneen kullin kainalostani ja piilotti sen nopeasti uimahousuihinsa. Sanaakaan sanomatta hän riensi uimareita vastaan. Istuin siinä mustikoiden äärellä ja odottelin, että rinnalle ja vatsalle lentänyt siemen kuivuisi kiiltäväksi maaliksi. Kainalo oli niin vaahdossa, ettei se lähtisi ilman huuhtomista.


Illalla satoi vettä kiivaasti muutaman minuutin ajan. Pilvet kuitenkin väistyivät nopeasti ja sama trooppinen kuumuus palasi kostean hiostavuuden kera. Ilmassa haiskahti paksu vilja ja mätäkuu. Katsoimme kaikki yhdessä Hercule Poirot’n, ja anoppi alkoi jo siinä vaiheessa nuokkua. Poikaakin väsytti ja aioin laittaa hänet iltauutisten aikaan unille. Anoppi kuitenkin maanitteli, että hän voisi hoitaa sen, saisin kerrankin valvoa ja vaikka nukkua rauhassa omassa vuoteessa suuren mahani kanssa. Hänen viereensä mahtuisi noin pieni poika unille. Lupauduin siihen ja jäin katselemaan televisiota, kun Maire meni pojan kanssa makuualkoviin.
Istuimme Jorman kanssa vaiti, television sinistä ruutua tarkkaillen. Huomasin kyllä, että appi vilkuili minua syrjäsilmällä ja mittaili. Hänen silmiinsä syttyi kiilto, kun aloin tahallaan hieroa vatsaani. ”Onko huono olla?” hän kyseli hädissään. ”Ei, oikein hyvä olla. Kuuma vain” pyörittelin käsiäni vatsakummulla. ”Niin, taitaa joutua nukkumaan alasti” appiukko kiusoitteli. Hänen vihjailunsa tuntui nänneissä saakka. Hengitin katkonaisesti ja hymyilin, kun Jorma tuijotti paidan läpi rintojani. Hänen katseensa oli jo julkea, se ei väistellyt mitään. Haukottelin ja venyttelin rinnat kaarella ”Pitääpä lähteä sitten koettamaan joutuuko nukkumaan alasti” iskin silmää ja lähdin takapuoli keinahdellen makuukamariin.

Jätin ikkunan raollaan ja menin nukkumaan ylipitkässä vanhassa t-paidassa – taisi olla muuten Tonin paita -, jonka helma ulottui vesirajaan. Minulla paleli vanhoissa taloissa usein varpaita, joten jätin myös pinkit sukat jalkaani. Livahdin viileän peiton päälle ja kuuntelin lintujen laulua. Se oli jo vaimeampaa, kuin kesäkuussa. Mustarastaan sijaan lauloi käki vihne kurkussaan. Mieheni tulisi huomenna, onneksi! Seinän takaa ei kuulunut enää puhetta, vain Mairen korskea kuorsaus. Yritin laskea päiviä, miten kauan olin ollut ilman miestä. Menin sekaisin laskuissa. Toiset laskevat lampaita, minä päiviä. Häpyni oli räjähtää kaipuusta. Sillä kai Jorma oli onnistunut laukaisemaan minusta jotain lukkoja tänään. Siis kun hormonit olivat aivan sekaisin ja vaginani huusi sisään kovaa penistä.

Olin jo lähes unessa, kun ovi narahti. Säpsähdin Jorma astuessa sisään alastomana. Hänen kalunsa pönötti kivikovana ja kasvoilla oli kysyvä ilme. Sydän oli aivan syrjällään ja veri kiersi termostaatissa kuumana. En uskaltanut liikahtaa. Makasin selälläni, toinen polvi hiukan kohollaan. Minun olisi kai pitänyt venyttää paidan helmaa alaspäin, mutta nyt olin siinä aivan lahnana ja pimppi paljaana. Jorman alaston vartalo oli kahvipavun ruskea ja jäntevä, vatsalla ja rinnalla versoi karvaa. Tuijotin reisien välistä törröttävää kyytä. Kalu sykki ja vaappui, esinahka oli kokonaan takana ja paljasti terskan pitkulaisen muodon. Se oli pahasti samanmallinen kuin miehelläni, mutta kookkaampi. Tonin siitin oli miniatyyri isänsä jormasta. Kivekset roikkuivat jo alhaalla, kuten monilla vanhemmilla miehillä. Minulle tuli jostain syystä mieleen kotimme seinällä oleva vanha perintökello; pitkä heijari ja raskaat lyijypunnukset molemmilla puolilla.

Huimasi ja puistatti, kun Jorma lähestyi vuodetta kalu puolelta toiselle vaappuen. Hän kiipesi isännän ottein vuoteeseen ja nousi päälleni. Siinä ei tarvittu esileikkejä, ne oli leikitty jo. Miehen jäykkä elin souti häpykumpuani vasten, kun hän ujutti kätensä unipaitani sisään ja puristeli rintojani. Annoin miehen myös suudella kaulaani. Huulet olivat nälkäisen himokkaat, ja viikset raapivat julmasti. Voihkin miehen alla, mutta omatunto kalvoi minussa sen verran, että aloin laittaa vastaan. ”Ei me voida, ei. Toni tulee huomenna” painoin sormeni Jorman huulille toruvasti. ”Anna, Kati, mä tulen ensin” hän hieroi suurta vatsaani kiihkeästi. Huulet näykkivät kaulaani rohkeammin, tunsin jopa hampaat. Painoin miehen pois ja kielsin.

Jorma oli kuitenkin huomannut mitä seisokki oli saanut aikaan minussa: tumma karvakolmioni oli liukas kuin uitettu näätä. Hän pyysi, että hoitelisin hänet edes kädellä. Siihen saatoin suostua. Tartuin kiinni appiukon mulkkuun ja hämmästyin miten sormeni hädin tuskin ylettyivät sen ympäri. Puristin verta täynnä olevaa elintä tiukasti ja aloin kiskoa esinahkaa yläviistoon. Koko ajan appiukko suuteli minua, hieroi nisiäni ja upotti kasvojaan tummiin hiuksiini. Kati, Kati, hän hoki ja suuteli pisamaisia poskiani niin, että minulta oli heltyä kyyneleet. Makasimme kyljittäin, toisiamme vasten. Vaistomaisesti jokaisella lypsyliikkeellä aloin tuoda terskaa lähemmäksi itseäni. Pian se osui häpykarvoihini. Jorma vaikutti työntelevän vastaan, rakastelevan kämmeneeni. En huomannutkaan, kun kohta jo peniksen pää hieroi häpyhuulieni pintaa. Kipinät vain sinkoilivat alavatsassani, kun se tunsi pitkästä aikaa miehen niin liki. Appiukko keinutteli meitä itsevarmasti, hamusi tummaa nänniäni huuliensa väliin ja antoi kalun soutaa vapaammin häpyhuulieni läpimärässä kanjonissa. Pelkäsin, että se voisi luiskahtaa hetkenä minä hyvänsä sisään. Tämä oli kuin klassinen olkikaton kulottaminen; karkaa väkisin käsistä.

”Tuntuuko hyvältä, kulta?” Jorma kysyi ja liu’utti terskaansa muutaman millin uloimpien häpyhuulieni väliin. Nyökkäsin hammasta purren. Seuraavalla runkkausliikkeellä terska luiskahti jo sentin sisään, mutta karkasi pois. Olisin sen kaiken voinut estää helposti, jos en olisi ollut niin heikko nainen. ”Kokeile painaa pelkkä terska hetkeksi sisään ja supistele vastaan sun vaginalihaksilla” Jorma supisi. Kiimasta sokeana painoin kalun päätä ihan hivenen verran sisään. Tämä ei ole yhdyntää, tämä ei ole pettämistä, hoin mielessäni. Aloin imeä penistä vaginallani. Tuntui taivaalliselta. Ynähtelin appiukon syleilyssä ja kihnutin hänen kulliaan herkkää pistettäni vasten. ”Nyt minä painan sen sisääsi” Jorma sanoi päättäväisesti ja työnsi minut kokonaan selälleni. En laittanut enää vastahankaan. Appi työnsi ja työnsi ja työnsi. Täytyin lihasta. Olin niin liukas, että kalu painui hyvin sisään. Vatsaani varoen Jorma tuli päälleni alkaen naida hitaasti. Hän pääsi ihanasti pohjaan saakka, pyöritteli kaluaan siellä, kirnusi ylös ja jatkoi rytmikkäästi tanssien. Käki tukehtui, vehnä haisi, kesäyö tummui. Jorma teki hyvää ja käsitteli minua varovasti, mutta osaavasti. Puusänky narahteli allamme, mutta anopin kuorsaus peitti kaikki maalliset äänet alleen. Minä sain siinä paikassa. Huudon sijaan kiedoin sormeni Jorman selkään ja purskahdin itkuun. Orgasmi kumpusi haikeana kaukaa, lumihuippuisten vuorten takaa ja valtamerien pohjasta, Mariaanien haudasta ja Annapurnan laelta, pohjattomasta ikävästä ja äärettömästä himostani.

Appiukon nainti keskeytyi. Hän kysyi oliko jokin hätänä. Puistelin päätäni ja hymyilin. Helpottuneena Jorma nosti paitaani ylös ja levitti jalkojani, kuin gynekologin penkillä. Hän nousi vankkojen käsiensä varaan ja ihaili, kuinka tissini hölskyivät yhdynnän mukana. Normaalisti ne olivat b-kupin läpyskät, mutta raskaus oli kasvattanut ne ainakin yhdellä kirjaimella. Vatsani oli niin suuri ja kiinteä, että se ei heilunut mihinkään, vaan napa pysyi hyvin paikallansa. Paksu kalu litisi minussa kuin vesi kumisaappaassa, Jorman tikatessa jo kiivaammin. Minun pahin himo oli ehtinyt taantua kylläiseksi pitkän orgasmin myötä, mutta vastailin appiukon työntöihin ja lypsin häntä emättimelläni parhaani mukaan. Siinä käsittelyssä mies ei kestänyt kauaa. Hän karjaisi niin lujaa, että pelkäsin pojan ja Mairen heräävän. Miten minä sitten selittäisin anopille, että me vain toimitimme Jorman kanssa asioita. Appi nyki minussa pitkään ja pumppasi siementään sisääni. Täytyin siitä hetkessä, mutta annoin hänen tyhjentyä rauhassa.

Kun spermantulo oli laantunut, kellahti appi kyljelleen viereeni ja alkoi suudella. Hänen löysä kalunsa ruikki harvakseltaan pisaroita reidelleni. Jorma silitti hikistä otsaani ja hiuksiani, veti häveliäästi paidan rintojeni yli. Tuijotimme toisiamme tovin. Maailmassa oli silloin kovin hiljaista ja tyyntä. Linnut eivät laulaneet, tuuli ei suhissut, eivätkä puut raapineet kattoa. Maa oli autio, kun aikojen alussa. Makasin pää appiukon rinnoilla ja hän piteli kaksin käsin kiinni vatsastani. Tunsin hänen karheat huulensa hiuksissani, isälliset kädet kummullani. Tuijotin löysää kalua, tunsin jotain. Siementä valui minusta lakanoille runsaasti eli aamulla pitäisi pyykätä lakanat ennen kun Maire huomaisi. Hänen kuorsaus erottui jälleen. Toinen potku. Appiukkokin huomasin sen ja nosti kättään vatsani päältä. Hymähdimme molemmat.

12 kommenttia viestissä: “Appi”

 1. ARosa says:

  Paras tarina, jonka olen täällä lukenut. Aivan loistava. Kirjoitathan lisää?

  Aihe niin kiihottava, että rouva ruudun tällä puolen ei meinaa housuissaan pysyä… Ja ihanasti kehitelty juoni. Plus erittäin hyvää kieltä. Olipa nautinto lukea (monessakin mielessä…)

  Lisää tällaista, kiitos!

 2. mä vaan says:

  Jatka näitä tarinoita ihmeessä. Älä lopeta näiden kirjoittamista ikinä. Viisi tähteä viidestä.;-)

 3. totuus says:

  Sissi, kirjoitus virheitä on yhdyssana. Harmi, ettet itse kirjoittanut, niin olisi jäänyt virheet tulematta.

 4. Minä says:

  Hei

  Aivan mahtava tarina. Tätä lukiessani olin koko ajan kovana. Aivan mahtava tarina. Voisin kuvitella, että oma vaimoni tekisi tuon ja ajatus jo pelkästään kiihottaa. Meilläkin raskaus(sia) jo takana ja kyllä nainen raskaana on haluttava.

  Jos kiinnostaa jutella enemmänkin, niin kirjoittele 36-v miehelle osoiteteseen vainsinulle@hotmail.fi

 5. zeizet says:

  Loistava! Hienoa kerrontaa.

 6. Sissi says:

  Ihan kiva mutta rikö pojalla olisi voinut olla nimi? Ja kyllä sieltä köytyi kirjoitus virheitäkin ja muutenkin jotain olisin vielä muuttanut.

 7. kati says:

  mahtava,hyvä kiihoittava,kirjoita lisää

 8. Toni kakkonen says:

  Toisaalta kiihottava ja hieno luomus, mutta liiallinen kuvailu ja hakemalla hakeminen meni paikoitellen yli. Peruskuvio oli kiimaisista kiimaisin. Hienoa, jos tällaista pääsee jossain kesäisessä Suomessa silloin tällöin tapahtumaan. Isät ovat usein parempia kuin poikansa.

 9. RedEyedAngel says:

  Mun mielestä hieno, ehjä novelli. Kiitos!

 10. Sallainen says:

  Ihmeen rikasta kieltä!

  Jos Kalle Päätalo olisi kirjoittanut jotakin jatkoa noista kirjoittamistansa “seksinpalasista”, niin voisin kuvitella, että se olisi kieleltänsä ollut jotakin tällaista.
  Kiitos!

  – Täytyypä käydä kaatamassa kinttuväliinsä hieman kylmää vettä!

 11. trevor says:

  Olen lukenut näitä satoja ja kommentoin nyt ensimmäisen kerran. Sait minut sekaisin. Suloinen tarina. Oi kuinka raskaana oleva nainen on ihana.
  en tiedä kuka olet ja oletko raskaana vai et, mutta antaisin pikkusormeni, jos saisin olla lähelläsi ja tuntisin ihosi ihoani vasten. Olisipas kiva saada sinulta joku viesti… trevorin@wippies.fi
  esiteltäisiin itsemme privaatisti ja jos kolahtaa niin….

 12. Misu says:

  Pidin kirjoitustyylistä kovasti. Aidon oloinen tarina, samaan aikaan kiihottava ja taitavasti kirjoitettu, lukisin tämänkaltaista tekstiä mielelläni enemmänkin, vaikkapa ihan kirjan verran 🙂 5/5.

Kommentoi

top