search
top

Äitini on uusi tyttöystäväni

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (70 votes, average: 2.07 out of 5)
Loading...

Äitini oli saanut minut ollessaan 20 vuotias. Äidilläni ei ole miesystävää. Asuin siis kotona kahdestaan äitini kanssa. Olin tällöin 17 vuotias. Tänään äitini oli lähtenyt naapuri kaupunkiin työ matkalle viikoksi. Olisin tuon ajan yksin kotona.

Vietinkin kotona aikaani yksin koneella. Pian kuitenkin pätin soitta tyttöystävälleni. Meninkin kännykkäni yhteystietoihin, valitsin hänen numeron ja soitinkin. Pian hän vastasi.
Sanoin hänelle että äitini olisi viikon poissa joten mitä jos tulisit luokseni niin voisimme viettää kahdestaan rauhassa aikaa.
Hän lupautuikin tulla illalla luokseni.

Illallalla hän saapuikin luokseni. Kysyin “Olisiko hänellä nälkä.”
Sain vastaukseksi “Onhan minulla. Haluan munaasi.”
“Mikäs siinä.” Vastasin

Suutelin häntä ja tartuin hänen käteen. Taluutin hänet olohuoneeseen. Riisuin vaatteeni niin että vain bokserini jäivät jalkaan. Olin juuri alkamassa vetää boksereitani alas
kun ulko-ovi avautui.
Ovelta kuului “Työmatka peruuntui.”
Ovelta oli hyvä näkyvyys olohuoneeseen.

Äitini ottikin köyttä ja teippiä eteisenkaapista ja tuli luoksemme. Enme ehtineet tehdä mitään. Äitini tarttui minuun rajusti ja tönäisi minut puiselle noja tuolille. Tyttöystäväni katsoi ihmeissään touhua. Äiti solmi minun käteni yhteen selkänojan taakse sekä laittoi ilmastointiteipinpalan suuni eteen. Tämän jälkeen äitini kaatoi tyttöystäväni lattialle ja sitoi hänen kätensä yhteen ja kiinni katossa olleeseen kukkuun.

Äitini riisui itensä niin että hänen ylleen jäivät rintaliivit, stringit sekä sukkanauhat. Äiti tuli eteeni ja hieroikin etumustani.
Tällöin tyttöystäväni huusi. “Mitä teet? Olet hänen äitinsä!”
Äitini vastasi nauraen “Niin olen. Olen hänen äitinsä.”
Tyttöystäväni huusi “Vapauta minut tämä on hullua!

Tällöin äitini nousi luotani teippirulla mukanaan. Ja lähti kävelemään kohti tyttöystävääni.
Äitini katsoi tyttöystävääni silmiin ja sanoi “Haluan että näet tämän. Tulet oppimaan että olen tärkein nainen hänelle.”
Tyttö ystäväni sanoi panikoiden “Mitä oikein selität?”
Äitini sanoi “Koitat saada häntä minulta.”
Äiti alkoi avata tyttöystäväni puseron nappeja.
“Mikä sinulla on tätä vastaan? Sisältänihän hän on aikoinaan tullutkin.” äitini kysyi.
Tyttöystäväni sanoi itkien “Katso mitä olet tehnyt hänelle.”

Äitini katsoi minuun päin ja jatkoi nappien avaamista ja sanoi samalla. “En koskaan satuttaisi häntä.”
Äitini oli saanut napit auki äitini puristi rajusti tyttöystäväni toista rintaa. Tyttöystäväni kiljui kauhusta.
Äitini sanoi “Hän on minun ja vain minun. Minun rakas poikani. Olenme niin onnellisia yhdessä.”
Äitini tarttui rajusti molempiin tyttöystäväni rintoihin ja puristeli niitä.
Tyttöystäväni sanoi “Et voi olla tosissasi.”

Äitini veti tyttöystäväni puseroa hänen käsivarsiapitkin ylemmäs.
Äitini suuteli tyttöystäväni kainaloa. Tyttöystäväni kiljui.
Äitini sanoi “Luuletko pitäväsi hänestä parempaa huolta kuin minä.”
Tyttöystäväni pudisteli päätään.
“Ole sitten hiljaa.” äitini snoi ja repäisi teipin palan ja teippasi tyttöystäväni suun umpeen. Tyttöystäväni silmistä valui jo muutamia kyyneleitä.

Äitini lähti kävelemään kohti minua sanoen “Onpas tyhmä tyttö.”
Luokseni päästyä äitini tarttui olalleni sanoen “Ansaitset oikean naisen.”
Koitin hieman rimpuilla päästäkseni vapaaksi.
Äitini sanoi rauhallisesti. “älä nyt sinäkin. Enkö muka näytä kauniilta alusvaatteissani.”
Äiti hieroi kroppaani kädellään. Hän alkoi suudella kaulaani ja hyväilemään etumustani.
“Teenkö kyrvällesi hyvää ja saan sen kovaksi.” äitini sannoi

Äitini katsoi tyttöystävääni sanoen “Voin jo kuvitella miltä tuntuu saada hänen lastit.”
Tyttö ystäväni koitti vastata jotain mutta siitä ei saanut teipistäjohtuen selvää vaan oli pelkkää muminaa.
Äitini hieroi jo kaksin käsin etumustani.
Jonkin ajan kuluttua äiti otti kyrpäni bokserien yläosasta ulos sanoen. “Kyrpäsi on niin kova tämän täytyy tuntua hyvältä.”
Äitini veti bokserit kokonaan nilkkoihin. Tämän tehtyään hän otti äitini kyrpäni suuhunsa ja alkoi imeä sitä. Tyttö ystäväni inisi avuttomana. Hetken kuluttua hän alkoi imeä kiveksiäni. Alin huohottaa nautinnosta vaikka ajattelinkin että se on äitini joka harrastaa nyt seksiä kanssani. Äitini lopetti kuitenkin kivesten imemisen nopeasti ja alkoi taas ottaa kyrpääni suuhunsa.
Äitini otti taas kyrpäni suustaan ja sanoi nauraen. “Kyrpäsi sykkii suussani. Sillä osaan käsitellä sitä. Tiedän että haluat enemmänkin.”

Äitini nousi ja alkoi suudella poskeani sekä kaulaani samalla runkaten kaluani kädellään. Äitini polvistui jälleen ja otti kyvän takaisin suuhunsa. Hän alkoi taas immään sitä välillä antaen suukon terskalle.

Äitini nousikin ja tuli istumaan päälleni kasvot minuun päin. Hän alkoi hieroa alapäätään minua vasten. Äitinikin alkoi voihkia tässä vaiheessa.

Äitini nousi hetkenpäästä päältäni ja meni selkäni taakse. Hän alkoi hieroa rintojaan yläselkääni vasten. Samalla hän runkkasi minua. Nopeasti äiti kuitenkin tuli taas eteeni ja otti kyrpäni suuhunsa. parin imaisun jälkeen hän otti taas kaluni ulos ja alkoi runkkaamaan.
Äitini katsoi tyttöystävääni sanoen minulle “Et tarvitse häntä enää.”
Tyttöystäväni niiskutti surullisena. Äitini vaan nauraen runkkasi minua.

Äitini nousi ja riisui stinginsä.
Äitini polvistui rinnalleni niin että äididilläni oli katse kontakti tyttöystävääni. Hän sanoi minulle “Haluan tehdä jotain joka tuntuu sinusta hyvältä.” Jonka jälkeen ahmaisi taas kyrpäni suuhunsa. Ja alkoi lutkuttaa sitä rajusti.

Hetken kuluttua äitini lopetti nousi asettui ylleni selkä minuun päin. Hän tarttui kyrvästäni ja alkoi hitaasti laskeutua sille. Tyttöystäväni kirkui niinkovaa kuin vaan pystyi ja käänsi katseensa sivulle. Äitini alkoi voihkia äänekkäästi nautinnosta kun kaluni oli juurta myöden äidin märässä pillussa. Äitini pillu oli yllätyksekseni melko tiukka. Äitini pyöritteli lantiotaan kun hän istui sylissäni kyrpäni hänen sisällään.
Tyttöystäväni oli kääntänyt jälleen katseensa meihin ja vinkui ja rinpuili epätoivoisesti päästäkseen vapaaksi. Äitini alkoi ratsastamaan kyrvälläni.
Äidin voihkinan seasta kuului litinää kun kyrpäni liikkuin äidin pillussa edes takaisin. Lisäksi kuulu ääntä kun äidin perse läpsi minua vasten.
“Eikö pilluni tunnukkin paljon paremmalta.” äitini sanoi voihkien.
Äitini alkoi ratsastaa samalla kevyest lantiotaan pyöritellen.

Hetken kuluttua äitini nousi päältäni ja kääntyi kasvot minua kohti. Äitini alkoi taas hitaasti laskeutua päälleni ohjaten kyrpääni pilluunsa.
Hän aloitti ratsastamaan hitaasti.
Äiti poisti teipin suultani varovasti. Heti kun teippi oli pois suultani sanoin. “Äiti en voi uskoa että teet tämän.”
Äitini vain alkoi suutelemaan minua suulle.
Äiti alkoi voihkia aina vaan kovemmin ja kovemmin.

Äiti nousi päältäni ja otti rintansa ulos liiveistään. Hän tuli kiinni minuun ja työnsi rintani suulleni. Toisella kädellä hän runkkasi kaluani ja toisella hieroi kasvojani rintaansa vasten. Pian kuitenkin tunsinkin jo kun äitini asettui ylleni selkäminuun päin ja laskeutui nopeasti niin että kyrpäni oli jälleen hänen sisällään. Äitini alkoi taas ratsastamaan.
Hetken kuluttua äitini meni jo niin etukumaraan että hän nojasi toisella kädellään lattiaan. Äiti työnteli itseään minua vasten. Äitini oli lähellä orgasmiaan hän ottikin jo tukea lattiasta molemmin käsin samalla kun hän työnteli itseään minua vasten.
Äitini kädet pettivätkin pian. Äitini työnteli vielä itseään väkisin minua vasten. Hetken kuluttua äitini nousi istuma asentoon väkisin ja otti tukea jaloistani. Ja ratsasti hitaasti päällän.

Äitini sanoi hengästyneenä “Olisit kertonut minulle että haluat tyttöystävän.”
Äitni otti tukea käsillään rinta kehästäni ja kiihdytti tahti mitä pystyi. Äitini voihki jälleen kiimaisena nautinnosta. Äitini nojautui taas eteen päin ottaakseen tukea käsillään lattiasta. Hän työnteli itseään minuavasten niin nopeasti kuin vain kykeni.
Äiti sanoi voihkien “Voit tehdä tämän aina kun haluat.”
Äiti pumppasi itseään minua vasten erittäin nopeasti.
Välillä hän teki hitaita mutta erittäin voimakkaita työntöjä.
Äitini raajat meinasivat pettää.
Äitini sanoi “Haluan vain, että rakastat minua.”
Äitini nousi jälleen istumaan ja alkoi ratsastaa ottaen tukea jaloistani.
“Laukea sisään.” äitini sanoi ja jatkoi ratsastamistaan.
Sanoin “Äit sinun tulee ottaa se ulos.”
Äitini kuitenkin jatkoi ratsastamista.
Sanoin “Ei ei. En voi pidätellä.”
Äitini vaan ratsasti nauraen ja voihkien.
Tällöin tyttöystäväni alkoi jälleen kirkua kovaa pudistellen päätään. En voinut mitään vaan ammuin spermat äitini pilluun. Äiti ratsasti viellä hitaasti lypsäen kaiken sperman sisäänsä. Pian äitini ei kuitenkaan jaksanut vaan tiputtautui varovasti lattialle.

Äitini nousi varovasti polvilleen ja kääntyi niin että hänen perseensä oli tyttöystävääni päin. Näin ollen tyttöystäväni näki kuinka spermaa valui äitini pillusta lattialle. Äitini nousi seisomaan ja käveli selkäni taakse ja avasi köyden sanoen. “Täst edes äitisi on tyttöystäväsi eikö vaan.”
Äitini lähti kävelemään toiseen huoneeseen. Nousin tuolilta ja menin tyttöystäväni luokse ja avasin köyden ja poistin teipin hänen suultaan.

12 kommenttia viestissä: “Äitini on uusi tyttöystäväni”

 1. MadClown says:

  Tätä oli hirveää lukea. Puhdasta kärsimystä, koska hahmot olivat ihan hirveitä. Toi äiti oli ihan karmee ämmä

 2. Aikuinen Mies says:

  Huvittaa todella miten nämä kakarat täällä yrittävät arvostella näitä kirjoitelmia. Ei tämä alusta mikään novellien harjoittelu-akatemia ole. Puhdasta seksiä ja kiimaahan täällä harjoitellaan ja tarjoillaan. Pahimpia harjoittelijoita täällä sittenkin ovat nämä kriitikko noviisit, lapsukaiset.
  Kirjoitusvirheiden tonkiminen huvittaa helvetisti. 😉

 3. Joonatan says:

  ^_^ Minun mielestä hyvä tarina mutta miinuksia kirjoitusvirheistä!!! Tee vain lisää mutta tarkista kirjoitukset parikertaa ennenkuin laitat ne tänne!!!

 4. Ristus.... says:

  Ihan uskomattoman huono tarina! 😀 Ei näin huonoja voi olla olemassakaan 😀 😀

  Joo, älä kirjoita enempää 😀

 5. Siiri says:

  Miettikääs nyt! Entä jos tällä pienellä raukalla onkin, joku kirjoitusvamma ja te vain haukutte häntä minkä kerkiätte.
  Ajattelisitte joskus mitä tänne kirjoitatte. Voisitte kyllä aikuistua, ja lakata haukkumasta kirjoitusvammaisia täällä. Kai hekin saavat fantasioida ? Älkää kirjoitelko tänne, jos ett pysty pitämään sanoja sisällänne. Anteeksi nyt vain. Kenenkään ei pitäisi sanoa toiselle : “Hankkiudu hoitoon” Entä jos hän onkin jo hoidossa. Ei hän voi mitään sille, jos hän on sairas jollakin tapaa…

 6. AAAAAHHHH.... says:

  Hyvä tarina mutta aina kun puhut äidistäsi laitat “äitini” välllä voit vaikka vaan sanoa “hän” … Se hieman pilasi lukuelämystä 🙂

 7. Hirveää tekstiä says:

  Eipä tästä mitään positiivista voi sanaa, yhdyssana lienee kirjoittajalle tuntematon käsite (jopa “tyttöystävä” oli toisinaan onnistuttu kirjoittamaan väärin) ja teksti vilisee kirjoitusvirheitä. Tarina etenee tönkkömäisesti ja turhan nopeasti – “Äitini” sanaa viljelty aivan liian paljon.

 8. Tyttönen says:

  Ihan okei, mutta ei mikään maailman aras. Liikaa rajuja sanoja. Romantiikkaa ei ollut lainkaan..

 9. rainis says:

  Tulee jo otsikossa selväksi että kyseessä on sun äiti. Ehkä se on jotenkin tärkeä juttu yleisesti tämän genren tarinoista innostuville, mutta tavallista lukijaa lähinnä ärsyttää kun käytännössä joka lauseessa on sana äiti.

 10. pohuho says:

  Hyvä tarina jatkoa vaan

 11. um says:

  Tökerö, kirjoitusvirheitäkin vilisee liiankin kanssa…

 12. Pukkisika says:

  Tekstisi on aivan käsittämättömän sekavaa. Onko sinulla todettu aivovamma tai jokin muu vastaava? Nyt menet kipinkapin hoitoon.

Kommentoi

top