search
top

Jihuu! 11. jakso

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (74 votes, average: 3.64 out of 5)
Loading...

Kun tulimme saunalle Jane suuteli ensin minua ihanalla kielisuudelmalla painaen kehoani seinää vasten.
– Mon ami Ripa, olet upea nuorukainen ja tunnen voimakasta kiintymystä sinua kohtaan!
En ollut varma oliko Janen puheenparsi tarkoituksellisesti ranskalaisittain murtava mutta jotenkin se kuului hänen tyyliinsä, vaikka hän osasi täydellisesti suomea. Minusta se teki hänestä vain kaksinkerron seksikkäämmän. Tämän jälkeen hän suuteli Minttua ja he syleilivät pitkään ja hieroivat lanteitaan yhteen.
– Mon chérie Minttu! Ihanaa nähdä sinua taas, olen kaivannut sinua paljon. Ethän hylkää minua, vaikka oletkin löytänyt ihanan veljesi?
– En rakas Jane, en hylkää rakastan myös sinua kuten veljeänikin, mutta rakkautemme on erilaista ja haluan kokea ne molemmat. Me voimme jakaa hänen miehisyytensä kuten teemme äitinikin kanssa. Rakkaus on jakamista eikä mustasukkaista omistamista – eikö sinustakin Jane?
– Olet oikeassa rakas viisas henkisisareni. Sulautukaamme yhteen tunteissamme ja iloitkaamme elämästämme yhdessä.
– Minusta on hyvä, että voimme kaikki yhdessä toimia toistemme ilona, sillä en mitenkään jaksaisi jakaa itseäni kolmelle naiselle niin, että kaikki olisivat tyytyväisiä ja kukaan ei jäisi sivuun ja vähemmälle, sanoin tähän.

Jane silitti poskeani ja veti minut mukaan yhteiseen syleilyyn Mintun kanssa ja sanoi:
– Me pidämme huolen toisistamme ja siitä, että voimme jakaa onnemme ja varmaan äitinne haluaa myös rakkautemme piiriin ja sopii siihen hyvin. Emme rasita sinua liikaa, mutta meillä on varmasti paljon ihania asioita annettavaksi sinulle.
Hänen puhuessaan Minttu oli avannut sepalukseni ja molemmat tytöt hyväilivät kulliani, joka iloisesti nosti päätään korkealle onnellisena.
– Ehkä meidän täytyy kuitenkin laittaa sauna kylpykuntoon ensin, sanoin vastentahtoisesti.
– Olet oikeassa Ripa, sanoi Jane antaen kuitenkin pitkän hyväilevän kielisuudelman kullilleni ja ahtoi sen hellästi housuihini ja sulki vetoketjun sen ahtaassa vankilassa.

Täytin saunapadan ja kylmävesiastian sillä välin kun Minttu ja Jane toivat puita liiteristä saunan takaa. Sain tulet syttymään veistettyäni puukolla muutamia lastuja ja revittyäni tuohta sytykkeeksi. Tytöt katsoivat toimiani pidellen toisiaan käsistä ja Jane sanoi:
– Olet taitava mies kun saat tulet syttymään laittamalla sytykkeet puiden päälle eikä alle, kuten olen aina nähnyt toisten tekevän. Miksi käytät tuollaista tekniikkaa?
– Tuli palaa puhtaammin ja tehokkaammin kun saa puut palamaan päältä. Jos sytyttäisin ne altapäin, kuumentaisi liekki yläpuolisia puita ja syntyisi paljon häkäkaasua, joka karkaisi hormista eikä palaisi ja se myös nokeaisi ja savuttaisi enemmän.
– Sinä taidat olla oikea tiedemies Ripa, kehui Jane.
– Ripa on tullut äitiinsä ja tutkii kaikenlaisia asioita ja on myös nopea oppimaan, sanoi tähän Minttu.
– Ilmeisesti myös rakkauden taidoissa, jatkoi Jane.
– Erikoisesti niissä hän on jo täysi aikuinen ja parempi kuin yksikään tuntemani mies, kehui Minttu ja tunsin taas punan nousevan poskilleni hänen kehuistaan.
– Sinun ja äitisi hyvässä koulutuksessa otaksun? Arveli Jane.
– Kyllä vaan ja tulet vielä hämmästymään hänen kyvyistään täyttää kaikki naisen toiveet.
– Odotan jo malttamattomana seuraavaa yhteistä hetkeämme Ripa mon cher ami, sanoi Jane hyväillen niskaani.

Lähdimme etsimään saunavihta-aineita samoista paikoista kuin viimeksikin Mintun kanssa. Katkoin nyt enemmän oksia kuin viimeksi ja annoin ne molempien tyttöjen syliin. Koivujen lehdet olivat jo täyteläisiä ja parhaassa tuuheudessaan ja tulimme lasteinemme kuistille sitomaan niitä. Tytöt seurasivat toimiani ja ojensivat aina uuden oksan kun olin karsinut ja katkonut ne sopivan mittaisiksi. Jätin kolme pidempää oksaa siteiksi ja kiersin niistä latvasta alkaen siteen pitäen tyvipäätä jalkani alla. Jane ihmetteli, miksi kiersin oksaa tuolla tavoin?
– Ripa tekee oksasta tavallaan narun, jolla sitoo vihdan tyvet yhteen nipuiksi.
– Oo ihmeellistä! Kummasteli Jane, hän on todella taitava!
– Ripa haluaa tehdä vihdat vanhan perinteen mukaan kuten täällä Suomessa on aina tehty.
– Se on hyvä, että kunnioittaa oman maansa historiaa ja perinteitä. Se on yleistä myös Ranskassa ja arvostettavaa.
– Valitettavasti tänne tunkeutuu kaikkialle amerikkalainen massakulttuuri, sanoi Minttu.
– Ooh amerikkalaiset… Sanoi Jane ja heilutti oikeaa kämmentään ranteesta veltosti ja merkitsevästi ilmaisten heikon arvostuksensa heidän kulttuurilleen.

Laitoin valmiit vihdat taas eteisen naulakkoon odottamaan ja menimme saunaan katsomaan miten tulet jaksoivat. Tulipesissä oli jo hyvä hiillos ja laitoin muutaman puun lisää niiden päälle. Sauna alkoi lämmetä mukavasti.
– Voimmeko viipyä hetken täällä? Kysyi Jane.
– Voimme ihan hyvin, sanoi Minttu ymmärtäen Janen tarkoituksen.
He istuivat alalauteelle ja alkoivat suudella toisiaan. Minttu riisui pikkuhousunsa ja Jane teki samoin. Heidän kätensä etsiytyivät hameiden alle ja he alkoivat sormettamaan toisiaan. Jane nosti molempien helmoja ylemmäs, että saatoin nähdä miten he hyväilivät toisiaan. Kumpikin työnsi pari sormeaan toistensa sisälle ja samalla hyväilivät peukaloillaan klitoriksia. Istuin saunajakkaralle katsomaan tyttöjen rakastelua ja minulla oli ankara seisokki housuissa. Otin kullini esiin ja aloin runkata sillä en voinut hillitä itseäni. Jane huomasi tämän ja sanoi:
– Älä anna tulla Ripa, otan sen kohta suuhuni!
Jatkoin vain hillitysti kullini hyväilyä tyttöjen tullessa yhä kiihkeämmiksi toistensa hyväilyistä. He nojasivat lauteisiin jalat suorina ja reidet avoimina ja suutelivat samalla intohimoisesti sormettaessaan kiihkeästi.

Jane tuli ensin huutaen rajusti ja jatkoi yksin Mintun kanssa. Annoin merkin Janelle, että voisin tulla jatkamaan Mintun kanssa kielelläni ja hän vinkkasi minua lähemmäs. Sukelsin Mintun harojen väliin ja aloitin hänen märän pillunsa imemisen laittaen sormeni Janen sormien tilalle. Minttu piti jalkojaan olkapäilläni ja huokaili raskaasti ja työnteli lanteitaan ja laukesikin melkein välittömästi huutaen perisuomalaisesti:
– Voi perkele kuinka ihanaa!
Jatkoi hänen rauhoittumiseensa asti, tuntien miten pillun supistelut vaimenivat.
– Oo mon Dieu! Teit hienon liikkeen Ripa!
Nousin seisomaan ja kullini oli vielä sepaluksen ulkopuolella.
– Tule tänne mon cher ami! Sanoi Jane.
Hän veti minua kädestä luokseen ja laski housuni alas ottaen kullini suuhunsa alkaen ihanan imutuksen. Toipunut Minttu katseli vierestä Janen suihinottoa ja sitten molempien tyttöjen silmät kääntyivät katsomaan kasvojani. Jane piti kulliani puoliväliin kauniiden huultensa välissä imien rytmikkäästi ja samalla runkaten kullini vartta. Minttu alkoi hyväillä pallejani ja hieroa kullini juurta niiden alta.
– Tuntuuko hyvältä Ripa? Kysyi Minttu?
– Arvaa vaan, sanoin vapisevalla äänellä.
Minttu hymyili ja antoi sitten suukon Janen poskelle, joka keskittyi kaikin tavoin nautinnon antamisen minulle.
– Minulta tulee ihan kohta sanoin.
Silloin Minttu nuolaisin sormeaan ja työnsi sen peräaukkooni hyväillen sitä. Samassa laukesin ja spermani alkoi syöksyä Janen suuhun. Jane imi kaikin voimin ja nieli spermaani sitä mukaa kuin sitä tuli. Hän hengitti voimakkaasti nenänsä kautta mutta ei hellittänyt hetkeksikään. Lopulta hän irrottautui ja pyyhki kämmenselällään suutaan ja suuteli minua aktin päätteeksi. Minttu nosti housuni ja sulki vetoketjuni sillä välin.
– Voila, très bon! Osasit tulla mukaan oikealla hetkellä Ripa, sinulla on hyvä tilannevaisto, sanoi Jane.
– Tiedätkö, että rakastaan tapaasi puhua, tuntuu kuin suutelisit sanoillasi, sanoin Janelle.
– Merci beaucoup! Kukaan mies ei ole sanonut minulle noin kauniisti, sanoi Jane jotenkin hämillisen näköisenä ensi kerran.
Minttu katsoi minua ihmeissään ja kysyi:
– Mistä taivaan tähden olet oppinut tuollaisia kohteliaisuuksia? Näen ensi kerran Janen menevän hämilleen jonkun miehen sanoista.
– En minä tiedä, se vaan tuli jotenkin, sanoin itsekin hämilläni.
Jane painoi päänsä olkaani vasten ja suuteli hellästi kaulaani.
– Olet upea mies Ripa, oikea chevalier!

Lähdimme kulkemaan käsikkäin takaisin mökille.
– Excusez-moi! Voisinko saada jotain juotavaa, tuota, – suuni on vähän tahmea vielä? Kysyi Jane.
– Äiti! Me otetaan kuohuviinipullo mukaamme terassille ja mennään tupakalle.
– Tulen kohta itsekin huusi äiti keittiöstä.
– Minä tuon lasit, sanoin ja hain ne keittiöpuolen kaapista.
Kuohuviini ei ollut väljähtänyt sillä äiti oli laittanut siihen korkin takaisin odottamaan kunnes tulemme saunasta. Kaadoin tytöille laseihin ja otin itsellenikin. He sytyttivät savukkeensa ja vetivät himokkaasti ensi henkoset. Tämä on hyvänlaatuista viiniä mitä merkkiä se on.
– Colonnara Cuvée Tradition Brut, luin etiketistä?
– Ihanaa miten hassusti luet, nauroi Jane.
– Tuota, en ole lukenut juuri muuta kuin englantia, vastasin hieman nolona. Olisi ihanaa jos opettaisit minulle ranskaa ainakin vähän, lisäsin.
– Mielelläni, mutta voin antaa sinulle jonkun kirjan ja siihen liittyvän cd-levyn, niin pääset nopeasti alkuun. Otaksun, että ystävyytemme ei jää tähän vierailukertaan, vai kuinka Ripa?
– Hartain toiveeni on, että se jatkuisi ikuisesti ja oppisin lausumaan kohteliaisuuteni äidinkilelläsi.
– Katso Minttu! Jälleen meidän oma chevalier puhuu. Onko hän aina tuollainen käytökseltään?
– On, se on hänessä ihan persoonallista eikä opetettua. Olen itsekin ihastunut hänen tyyliinsä.
– Olen iloinen, että olet saattanut meidät yhteen, ettei hänen lahjansa menisi hukkaan jonkun tytön tolvanan seurassa.
– Olen hyvin laatutietoinen valitessani seuraa itselleni ja veljelleni.
– Oui, oui, Minttu, samoin minä, sillä muuten emme olisi koskaan tavanneetkaan.
Katselin noita kahta ystävystä ihaillen kun äitikin liittyi seuraamme.
– Illallinen on pian valmista, kuinka on saunan laita? Hän kysyi.
– Se on varmaan valmis ja voimme mennä koska vaan, vastasin.
– Hyvä poltellaan nämä savukkeet ja mennään peseytymään. Alkaa olla jo hieman nälkä.
– Mitä meillä mahtaa olla odotettavissa milady Mintun ja Ripan äiti? Keittiöstä tulvii hurmaavat tuoksut? Kysyi Jane.
– Voi, kutsu minua vain Hannaksi, sanoi äiti
– Merci Hanna! Sanoi Jane.
– Voi taivas, sanoi äiti tunnen itseni aivan moukaksi, koska en ole tajunnut, että myös nuorten kanssa on sovittava sinunkaupoista ja olen sinutellut Janea kuin itsestään selvänä asiana
– No, no, no! Huudahti Jane, ei mitään hätää vanhemmalla on luonnollinen oikeus sinutella nuorempaa teidän kulttuurissanne. On muistettava, että olen saanut koulutukseni suurelta osin Ranskassa ja siellä on toisenlainen etiketti. Siitä on tullut osa toista luontoani, vaikka täällä nuoret usein huvittuvat käytöksestäni ja saattavat jopa pilkata. En anna sen häiritä itseäni ja pidän kiinni omalla kohdallani vanhoista kotimaani tavoista.
– Kuunnelkaa lapset tässä meillä on nuori nainen, joka on kasvanut kulttuurimaassa ja osaa käyttäytyä hienostuneesti. Hänessä meillä on todellinen eurooppalainen esimerkki.
– Mon chérie Hanna! Älä turhaan ylistä minua, en ole mikään esimerkki kenellekään. Te olette ihastuttavia juuri sellaisena kuin olette. Te edustatte omaa kulttuurianne ja olen valinnut elää sen piirissä ja kunnioittaa myös teidän tapojanne. Älkää ymmärtäkö tavallisuudesta poikkeavaa käytöstäni loukkaavaksi teidän tapojanne kohtaan.
– Voi rakas ystävämme Jane, olet ihastuttava nuori ihminen olemme aivan rakastuneita sinuun ja on ihanaa, että olet kanssamme täällä, sanoi äiti halaten Janea ja Jane vastasi suudellen äitiä ranskalaiseen tapaan molemmille poskille.
– Merci beaucoup Hanna chérie! Tunnen sydämellisen lämpönne minua kohtaan.
– Hyvä! Lähdetään saunomaan kaikki, sanoi äiti lopuksi.

Laitoimme saunakamppeet ja Jane otti matkatavaroistaan oman aamutakkinsa ja lähdimme vain ne yllämme saunaan. Kiukaalla tuntui olevan riittävästi lämpöä ja vesi kuumaa, mutta laitoin vielä pari puuta kiukaan alle varmuuden vuoksi.
– Sauna on ihastuttava suomalainen keksintö. Meillä on sellainen myös kodissamme mutta se toimii sähköllä, sanoi Jane tultuamme saunaan.
Äiti asetteli peflettejä lauteille ja meni sitten perimmälle paikalle istumaan. Jane tuli viereeni ja Minttu jäi laitimmaiseksi löylynheittäjäksi. Ojensin mukaan ottamani vihdat tytöille ja Minttu sekoitti sopivaa vettä pariin vatiin niiden kasteluun. Jane katseli ja pyöritteli vihtaa ja kyseli miten tätä oikeastaan pitäisi käyttää ja laittoi anovasti hyväilevän kätensä reidelleni. Hänen kosketuksensa tuntui ihanalta ja toivoin, ettei hän ottaisi kättään lainkaan pois.
– Salli minun vihtoa sinua, sanoin.
– Merci Ripa! Sanoi Jane ja ojensi vihtansa.
Kastoin sen haaleaan veteen ja aloin läpsytellä varovaisesti Janen selkää. Minttu heitti vähän löylyä ja lämmin leyhähdys levisi ympäriinsä.
– Oo, une merveilleuse surprise, yllättävää ja ihanaa! Huudahti Jane.
– Nyt etupuolelta, sanoin.
Kastelin taas vihdan ja aloin vihtoa hellästi Janen vatsaa.
Uu! Sanoi Jane ja katsoi minua hymyillen ja laittoi jällen kätensä aivan reiteni yläosaan.
Vihdoin myös hänen rintojaan ja Jane huokaisi.
Ooh, Ripa!
Tee näin! Näytti Minttu esimerkkiä ja nosti jalkansa lauteille ja vihtoi jalat harallaan Pilluaan.
Oh, voinko? Sanoi Jane mutta teki esimerkin mukaan. Kastoin vihdan ja aloin lempeästi taputellen vihtoa hänen avointa pilluaan.
Oh mon Dieu, tämä tuntuu hyvältä.
Jatkoin hänen häpynsä vihtomista vielä pitkään ja Jane kallisti päänsä taakse ja nautti selvästi.
Saanko minä nyt vihtoa sinua? Kysyi puolestaan Jane.
– Ole hyvä, ja annoin vihdan hänelle.
Jane vihtoi esimerkkini mukaan ja päätyi myös strategisille alueille ja katsoi minua kiinnostuneena miten reagoin. Kullini nousi seisomaan ja Jane sanoi:
– Ooh! mitä nyt tehdään? Hän sanoi puristellen kulliani sormillaan.
– Se on melkein aina tuollainen, sanoi äiti, se haluaa varmaan tulla saippuoiduksi.
Siirryimme vähitellen pesuvaiheeseen ja aloin pestä äitiä ja tytöt toisiaan. Heidän pesemisensä kävi varsin intiimiksi ja huuhdottuaan toisensa he siirtyivät lauteille ja suutelivat ja hyväilivät toisiaan.
– Älä välitä heistä, anna tyttöjen hoidella toisiaan, sanoi äiti pesten minua, haluatko että annan sinulle vähän suuhoitoa.
– Se olisi ihanaa, sanoin.
Äiti istui jakkaralle ja otti kullini suuhunsa kun seisoin lattialla hänen edessään. Katselin kun Jane ja Minttu olivat ottaneet lauteilla tutun saksiasennoin ja hieroivat pillujaan vastakkain onnellisen näköisinä. He katsoivat minua ja äitiä, joka imutti minua ja lähettivät molemmat lentosuukkoja. Näkymät olivat niin kiihottavat, että en kestänyt kovinkaan kauaa kun tulin. Äiti nieli spermani ja pesi vielä kullini erikseen. Oman suunsa hän purskutti haettuaan siideritölkin. Kysyin jos hän haluaisi, että annan hänelle samanlaisen hoidon mutta äiti sanoi, että nämä hommat ovat saunassa turhan kuumia. Mennään vilvoittelemaan.

Istuimme terassilla ja Minttu ja Jane jatkoivat vielä lauteilla jonkin aikaa ja tulivat sitten hikisinä ja punakkoina viilentymään.
– Ottakaa siiderit sieltä korista sanoi äiti heille.
Tytöt tulivat seuraksemme ja Minttu tarjosi savukkeen Janelle ja äidille.
– Täällä on hyvin kaunista, sanoi Jane ja katselimme kuinka yksinäinen joutsen ui järvellä. Käki kukkui jossain vielä valoisassa kesäillassa.
Kävelin terassilla pyyhe lanteillani ja katselin penkillä istuvia alastomia naisia ja sanoin:
– Täällä on todella kaunista muuallakin kuin maisemissa.
– Hän peittää meiltä kaikkein kauneimman näkymän pyyhkeellään, sanoi Jane.
Minttu nousi ja repi pyyhkeen lanteiltani ja hyväili kulliani hetken.
– Hävytöntä, että sinulla on pyyhe kun me muut olemme alastomia.
Naiset taputtivat kun näkivät seisovan kullini.
– Bravo! Nyt on parempi, sanoi Jane.
– Innostetaan häntä vielä vähän, sanoi Minttu.
Hän levitti reitensä avoimiksi nostaen jalkansa penkille. Jane ja äiti seurasivat esimerkkiä ja naiset taputtivat, hihkuivat ja kikattivat hölmistyneelle ilmeelleni ja kasvoilleni nousi vahva punastus. Edessäni oli kolme avointa pillua ja tuijotin niitä kulli täydessä seisokissa.
– Mitä tykkäät maisemista Ripa? Kysyi Minttu virnistäen.
– Harvinaisen kauniita, tekisi mieli suudella niitä kaikkia.
– Miksi et sitten suutele? Vastasi Minttu.
Menin polvilleni vuorotelleen jokaisen naisen avoimen pillun eteen ja suutelin niitä hartaasti ja pitkään jokaista vuorotellen.
– Hän on todella aito chevalier! Ihasteli Jane kun suutelin hänen vielä rakastelun jälkeen kosteaa pilluaan.
– Salli meidän suudella myös ritarimme uljasta, asetta sanoi Minttu
Hän vinkkasi minut luokseen ja vei kullini pillulleen ja veti minut lanteilta kiinni itseensä. Työntelin muutaman kerran hänen ja Minttu sanoi.
– Nyt toistenkin vuoro!
Siirryin äidin luo ja toisimme saman kuin Mintunkin kanssa. Muutama työntö ja sitten Janen vuoro.
– Oo mon cher! Haluasin suudella sinua näin koko illan!
Hän katseli minua silmiin ja piteli lanteistani kun työntelin kulliani hänen pilluunsa.
– Hei riittää jo, me saimme vain lyhyet suudelmat! Huuteli Minttu
– Sisaresi on julma! Hän kieltää meitä vaatimattoman ystävyyden suudelmankin, sanoi Jane dramaattisesti vetäen hyvin roolinsa. Lopuksi hän otti vielä kullini suuhunsa imuttaen ihanasti kunnes Mittu älähti:
Hei tuo on epistä! Meille myös! Hän hymyili kuitenkin hyväksyvästi.
– Tytöt, tytöt mennään takaisin saunaan täällä tulee vilu. Sanoi äiti äärimmäisen huvittuneena.

Olimme juoneet siiderimme ja naiset polttaneet savukkeensa. Menimme vielä saunaan hetkeksi, huuhdoimme itsemme jälkihiestä ja siivosimme saunan. Laitoin mökissä tulen takkaan ja Minttu kattoi pöydän ja laittoi kauniit punaiset servietit taitellen niistä näppärästi ruusut, siiten hän asetteli punaviinilasit ja kynttilät pöydälle.
– Nyt pukeutumaan! Komensi, äiti.

Heillä oli jokin suunnitelma, josta en ollut tietoinen ja he sulkeutuivat Janen huoneeseen. Ihmettelin mitä mahtaa olla odotettavissa ja vedin bokserit jalkaani ja t-paidan päälleni, koska itselläni ei ollut mitään juhlavaatteita. Naisten pukeutuminen kesti ja kesti ja Janen huoneesta kuului välillä hilpeää kikatusta. Lopulta he tulivat esiin yksi kerrallaan. Kaikilla oli yllään eriväriset silkinhohtoiset korsetit ja raidalliset sukat sukkanauhoilla. Minttu oli letittänyt Janen hiukset upealle ranskalaiselle letille ja hänen kaulaansa koristi samettinen musta kaulanauha. Kaikilla oli hillitty meikki ja tummat silmät katsoivat minua kolminkertaisina takan ja kynttilöiden valossa. Jane tuli luokseni tummanpunaisessa läikkyvässä korsetissaan ja otti selkänsä takaa viittamaisen bonzon näköisen vaatteen ja veti sen pääni yli. Se oli sininen ja läikehtivä ja rinnusta koristivat Ranskan liljat aivan kuin musketööreillä aikoinaan. Lopuksi hän kietoi vyötäisilleni upean vyön kullanvärisine solkineen. Viimeisenä eleenä hän veti bokserini pois ja heitti ne sivuun.
– Valitettavasti minulla ei ole antaa sinulle säihkyvää säilää mutta pärjännet kanssamme luonnollisilla aseillasi, sanoi Jane ja suuteli minua kaunisti.

Olin hämmästyksissäni naisten asuista ja siitäkin, että kenelläkään ei ollut häpynsä suojana mitään vaan sain ihailla heitä kaikkia siltä kohtaa alastomina. Jane veti minut sohvalle viereensä laittaen kätensä viittani alle hyväillen kulliani. Äiti ja Minttu noutivat keittiöstä ateriamme. Pöytään kannettiin kuuma pata alustalleen ja Minttu toi korin, jossa oli taitettu rapeita patongin paloja ja juustotarjottimen. Jane kävi huoneessaan ja tuli käsissään kaksi punaviinipulloa.
– Excuse-moi! Sanoi Jane, Olin aivan unohtaa. Ja laittoi pöydälle ilmeisesti kalliista ranskalaista punaviiniä sisältävät pullot.
– Oi mikä yllätys! Sanoi äiti, joka tunsi kyseisen viinimerkin.
Hän nosti padan kannen ja sieltä paljastui ihana burgundin pata höyryten.
– Fantastique! Huudahti Jane silmät pyöreinä vetäen ihanaa tuoksua sieraimiinsa.
Minttu kantoi vielä vadin uusia perunoita lisukkeeksi ja äiti salaattikulhon ja pientä lisuketta oliiveja ja muuta sellaista.
Pata on hautunut koko päivän, mutta en ole varma olisiko sitä pitänyt hauduttaa vielä pidempään. Kävin hakemassa pullonavaajan
– Odota, annetaan sen hengittää hetki, onko teillä mitään karahvia? Kysyi Jane.
– Hetkinen! Sanoi äiti ja toi aika tyylikkään kristallisen karahvin.
Jane avasi pullon taitavasti ja kaatoi sen varovasti karahviin. Viinin tumma puna hehkui kynttilöiden loisteessa karahvin leikkauksissa.
– Otetaan aluksi aperitiivit! Sanoi äiti ja kaatoi pieniin laseihin Pernod anislikööriä, joka lämmitti mukavasti.
Tämän jälkeen jokainen otti kauhalla pataa ja jotain lisukkeita sen kanssa. Tunnelma oli mahtava ja ihastelimme kauan hautuneen padan maukkautta. Äiti oli varmaan valinnut siihen parhaita lihoja ja maustanut sen kaiken taiteen sääntöjen mukaan maukkaaksi ja mureaksi. Hetken perästä Jane kaatoi laseihin viiniä, tuoksutimme ja maistelimme sen hedelmäistä makua.
Upeata viiniä! äiti sanoi.
– Se on Beaujolais Nouveau: 2009 vuosikertaa ja samalta alueelta peräisin kuin tämän padan reseptikin, sanoi Jane. Maman toi sitä Ranskasta kun kävi siellä viimeksi.
Katselin pullon punaisen ja kullan hohtoista upeaa etikettiä. En ollut mikään viinin asiantuntija mutta pidin tämän mausta. Keskustelu kulki iloisesti ja nautimme ateriasta.
– Laulaisitko meille jotain ranskalaista, vaikka Édith Piafia, sinulla on niin kaunis tumma lauluääni? Sanoi Minttu kun pääateria oli nautittu.
– Oo, en osaa tulkita häntä niin kauniisti kuin pitäisi, sanoi Jane vaatimattomana.
– Laula kuitenkin! Kerjäsi Minttu.

– Tämän laulun nimi on ”Hymne à l’amour”, sanoi Jane ja aloitti tunteikkaan laulamisensa omalla kielellään.
Jane eläytyi lauluun voimakkaasti ja muisti sanat täydellisesti. Olimme aivan ihmeissämme hänen äänensä kauneuden tähden. Taputimme raivokkaasti kun hän oli lopettanut ja kävimme vuorotellen halaamassa häntä ja suutelemassa hänen poskiaan. Janella oli kyyneleet silmissään ja niin myös meillä muillakin.
– Jane on hyvin musikaalinen ja laulun lisäksi hän soittaa myös pianoa upeasti valisti Minttu.
– Oh, Minttu liioittelee aina, sanoi Jane vaatimattomana. Pyyhkien silmiään serviettiin.
– Jane on todella ihmeellinen nainen, sanoi äitikin.
Itse olin aivan sanaton ja tuijotin vain häntä. Jane avasi toisen viinipullon ja kaatoi karahviin, se tuntui nousevan jo kevyesti päähämmekin. Kilistelimme ja nautimme juustotarjottimen ja pikkupalojen kanssa tuota mainiota viiniä. Iltamme kului hilpeästi ja tunnelmamme vain kohosi sitä mukaa kuin viini kului. Jossain vaiheessa Jane sanoi:

– Tanssi kanssani mon chevalier! Nousi tarttuen käteeni ja vei minut lattialle aloittaen Piafin laulun ”Milord”. En tiennyt miten sitä olisi pitänyt tanssia, mutta Jane inspiroi laulusta eräänlaisen teatteriesityksen, missä hän hitaissa kohdissa elehti käsillään houkutelleen laulun masentunutta miestä iloitsemaan kanssaan ja paneuduin jätetyn miehen rooliin antaumuksella ja taipuen kuin vastahakoisesti Janen houkutteluun Janen kieppuessa edessäni. Sisimmässäni olin kadottaa kaiken kontrollini tuon korsettiin pukeutuneen tytön edessä jonka häpy oli paljaana. Lopussa kuitenkin tanssimme iloisesti pyörähdelleen. Minttu ja äiti taputtivat ja huusivat raivokkaasti bravoota kun esitys päättyi ja suutelimme antaumuksellisesti Janen kanssa.
– Onko Ripa opiskellut näyttelemistä, sillä hän omaksui roolinsa kuin vanha tekijä, ihmeteli Jane tanssin päätyttyä.
– Ei, hän on luonnonlahjakkuus myös tässä lajissa. Sinun olisi pitänyt nähdä hänen ja Mintun joutsentanssi tuolla terassilla eräänä yönä, sanoi äiti vakavana.
– Oh, quel dommage! Sanoi Jane, jäin varmasti jotain kaunista paitsi.

Ilta kului ja olimme viimein iloisessa hiprakassa ja Jane opetti meille jossain vaiheessa tutun vanhan ranskalaisen lastenlaulun ”Alouette”. Sanat olivat yksinkertaiset ja hoilasimme sitä yhdessä monta kertaa. Viimein Minttu sanoi:
– Eiköhän ole jo aika mennä nukkumaan? Minua ainakin nukuttaa nämä juomat.
– Hyvä ajatus Minttu, sanoi äitikin, miten jaamme huoneet, kuka nukkuu missäkin?
– Tämä yö on Janen ja Ripan. Mennään me toiseen huoneeseen äiti, sanoi Minttu hymyillen kauniisti.
– Oh, c’est merveilleux! Kiitos Minttu ja Hanna!
Tartuin Janen käteen ja saatoin hänet huoneeseensa. Äiti ja Minttu jäivät vielä korjaamaan pöytää astioista.
– Hyvää yötä! Toivottivat he.
– Bonne nuit! Sanoi Jane ja me sulkeuduimme omiin oloihimme.

– Yö on meidän! Sanoi Jane ja suuteli minua intohimoisesti.

Odotin tulevaa yötämme valtavan kiihkon vallassa ja sytytin kynttilät, vaikka yö oli aika valoisa …

9 kommenttia viestissä: “Jihuu! 11. jakso”

 1. Simppa says:

  Todella mukaansa tempaavaa tarinaa, ja erittäin kiihottavaa. Jatkoa vaan 🙂

 2. Late says:

  Onko tämä kerrassaan loistava jihuu-sarja nyt loppu, vai tuleeko vielä mahdollisesti lisää jaksoja?

 3. Jaakko says:

  Koska lisää?! Maailman paras tarina sarja!

 4. Rumpe says:

  Lisää! Ehdottomasti!

 5. hyvää says:

  Ihan mahtavaa tekstiä taas kerran, toivottavasti tulee veilä monta jaksoa!! 🙂

 6. Luumu says:

  Dialogi ei ole kovinkaan luontevaa. Ja muutenkin juoni on ollut aika pakotettua jo pitkään.

 7. Höh says:

  samaa mieltä kun ensimmäinen: minttu oli parempi.
  Ja toi että minttu on bi on huono idea.

 8. Coco85 says:

  Joko Ripa pistää Mintun kohta paksuks? 🙂

 9. lalsl says:

  Ihan tylsää, kun Ripa pitää nyt Janesta. Minttu on paljon parempi. Enss lerram taas Minttu.

Kommentoi

top