search
top

Napalankojen yö

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (63 votes, average: 3.76 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Mies päätyy mökkiin neljän napalangon kanssa. Vaimo pääsee rakkauden jatkokurssille.

Parinkymmenen yhteisen vuoden jälkeen olin saanut houkuteltua mieheni ensimmäistä kertaa kotikyläni kesäfestarille. Mieheni viihtyi riehakkaassa tunnelmassa turhankin hyvin, ja oli aikamoisessa vauhdissa ensimmäisen illan päätteeksi.
Tarkoituksenamme oli mennä vanhempieni luokse yöksi, mutta päädyimmekin jatkoille läheiseen lomakylään. Minä en olisi sellaista uskaltanut ehdottaa, mutta mieheni oli törmännyt armeijakaveriinsa Artoon, joka oli buukannut meidät mukaan saunomaan. Hänen vaimonsa Jenna on kotikonnuiltani, ja kuului samaan kaveriporukkaan kuin neljä nuoruusvuosien kaveriani Pete, Make, Jusu ja Samu.
Pete oli ensimmäisen varsinaisen poikaystäväni kaveri. Päädyin villeinä nuoruusvuosinani hänen petiinsä pian sen jälkeen kun suhteeni nuoruudenrakastetun kanssa kariutui. Ja totta puhuen tunsin yhtä syvällisesti myös Maken, Jusun ja Samun, vaikken ollut heihin sen vakavammin ihastunut.
He kaikki olivat poimineet minut mukaansa menovuotenani ennen kuin tapasin nykyisen mieheni. Viihdyin silloin kotikylän baarissa, enkä yleensä palannut kotiin yksin. Halusin perehtyä paremmin seksiin, jota olin sitä ennen harrastanut vain kahden poikaystäväni kanssa.
Sen vuoden juoksutin kolleja perässäni. Tutustuin miesten elimiin ja omaan vastakappaleeseeni perusteellisesti. Halusin kokeilla, kun vielä saatoin, sillä parisuhteessa olen aina ollut yhden miehen nainen.
Pienellä paikkakunnalla sain melkoisen maineen kermapilluna. Jotkut yhden yön urhot uskoutuivat minulle, että kaverit vertailivat kokemuksiaan ja ohjasivat pillunnälkäiset uroot kimppuuni.
Make oli kesän miesketjussa erityinen tapaus. Hän oli fyysisesti virheetön tapaus, mutta mitään muuta yhteistä meillä ei ollut. Mies oli varmaan parin kuukauden ajan lähes jokapäiväinen vieras kämpilläni, ja yhteiset hetkemme olivat pelkkää seksiä.
Kun palasin opiskelupaikkakunnalleni, päädyin vielä viikonloppuisin monta kertaa hänen kämpilleen. Mutta meille molemmille oli jotenkin selvää, ettemme ollut luodut toisillemme, vaan pikemminkin jonkin sortin harjoituskappaleita.
Make toimi uutterana ja innokkaana panomiehenäni siihen saakka, kunnes suhteeni mieheni kanssa vakiintui ja muutimme yhteiseen kämppään. Alkuaikoina kävi itse asiassa monta kertaa niin, että matkasin suoraan Maken alta mieheni alle.
Mieheni oli niihin aikoihin niin innokas, mutta kokematon petipuuhissa, ettei hän ymmärtänyt, miksi olin niin turpea ja liukas, kun hän kiirehti sisääni. Hän pani monet kerrat liukkailla, ja totta puhuen se lisäsi omaa hurmostani.
Mutta kun suhteemme muuttui vakavammaksi, otin etäisyyttä Makeen. Itse asiassa en ollut sen jälkeen nähnyt häntä kuin ohimennen joskus kotikylillä käydessämme. Mutta näin nelikymppisenäkin hän herätti minussa samanlaista kiimaa kuin parikymmentä vuotta sitten.
Jusu ja Samu olivat niitä yhden illan panoja, joita kertyi melkoinen joukko ennen kuin törmäsin mieheeni. Miehelleni tein heti tavattuamme selväksi, että suhtaudun parisuhteeseen vakavasti, enkä viiletä vieraissa pedeissä. Siinä vaiheessa tarkoitin tällaisia Jusun ja Samun kaltaisia kokeiluja, mutten vielä vakipanoani Makea.
Suhteemme alkuvuosina sain monta kertaa katua avoimuuttani. Olin kertonut, että kokeilin yhden yön juttuja opetellakseni seksin saloja. Olin kertonut jopa joitain tarinoita muun muassa Petestä, entisen poikaystäväni parhaasta kaverista, jota kävin panemassa kun en ollut vielä muuttokuormaakaan purkanut.
Tiesin, että rietastelukauteni sai minut näyttämään kylän panomiesten kiertopalkinnolta. Halusin kuitenkin olla yltiörehellinen ja kertoa seikkailuistani avoimesti, jotta myös mieheni valottaisi omia vaiheitaan ennen yhteistä taivaltamme.
Mutta mieheni ei ollut keskittynyt nuoruusvuosinaan naisiin, vaan harrastukseensa. Hänelle vyöarvo oli pitkään ihmisarvon mitta.
Vasta aikojen päästä mieheni kerran tunnusti, että olin hänen ensimmäinen seksikumppaninsa. Omasta avoimuudestani jäi arpi alkuvuosiimme, sillä mieheni koki, että olin pettänyt häntä jo etukäteen laukkaamalla sängystä toiseen.
Lapsien jälkeen yhteisiä vuosia oli takana jo sen verran, ettemme enää törmänneet vanhoihin haavoihin. Mutta nyt mökki oli yllättäen täynnä entistä elämääni.
Se toi ilmapiiriin jännitettä. Minusta tuntui, että Make näki minut edelleen pyöreäpeppuisena kinkkuna, jonka hän kävi täyttämässä aina, jos pyörityksessä ei ollut joku uusi mies.
Ja kuumista katseista päätellen myös Pete, Jusu ja Samu muistelivat yhteisiä hetkiämme. Tunsin, että kolmikko oli näkemäänsä tyytyväinen: lapsien jälkeen kilot olivat lisänneet naisellisuutta oikeissa paikoissa. Muodokas peppuni ja pyöreyttä saaneet tissini pääsivät oikeuksiinsa, koska muuten olin pysynyt solakkana.

Olin käynyt pikaisesti löylyssä Jennan kanssa ja tehnyt saunassa miehille tilaa. Pete, Make, Jusu ja Samu olivat yhtä ripeitä, ja he liittyivät pian seuraamme. Nappailimme viiniä ja kävimme lapsuuden kavereiden kanssa läpi viimeisten vuosien vaiheitamme. Mieheni sen sijaan viihtyi Arton kanssa saunassa.
Ilmassa oli sähköä. Touhusin mielelläni viininkaatajana, sillä samalla sain perääni kuumia katseita ja jopa leikkisiä taputuksia pepulleni.
Mökissä oli kuuma, ja miesnelikko istui pyyhkeisiin kääriytyneinä. Itsellänikin oli ainoastaan hihaton paita ja seksikkäät mustat hipsterit. Ne olivat sen verran läpikuultavat, että kapeaksi kaistaleeksi trimmatun kiitoratani saattoi erottaa läheltä tarkastellen.
Keimailin viiniä hakiessani ja tarjoilin miehille vyötärön kaaria ja herkkupeppuani. Minua panetti, sillä ympärilläni oli vereviä, rotevia A-luokan suomalaismiehiä, jotka kaikki olin aikanaan koeajanut ja kyvykkääksi todennut.
”No tulihan se maisterikin sieltä”, Pete totesi, kun mieheni tuli saunasta.
Kaverit alkoivat kiusoitella miestäni, että millä hän oli minut vienyt kotikylää kaunistuttamasta.
”Ei ole Minttua paljon näkynyt vanhoilla nurkilla sen jälkeen kun lähti opiskelemaan ja tapasi maisterin”, miehet valittelivat.
Mieheni ei jutuista enemmälti innostunut. Huomasin, että hän oli paitsi jurrissa, myös vittuuntunut. Sitä alleviivasi sekin, että hän painui Arton kanssa terassille tupakille, vaikkei edes polta.
Pyyhälsin perässä hämärään kesäiltaan. Kun Arto palasi sisään, pysäytin mieheni ja painauduin häntä vasten. Pussailin ja hyväilin häntä ja kyselin, mikä hätänä.
”Olisit voinut sanoa, että sä olet pannut ton Peten kanssa.”
Hyydyin aloilleni kuin suolapatsas. Arto ilmeisesti oli raportoinut saunassa kaverinsa nuoruusvuosien sankariteosta.
Kun vihdoin pystyin puhumaan, ehdotin taksin tilaamista ja paluuta vanhempieni luokse. Se olisi ehdottoman hyvä vaihtoehto, sillä jos päätyisimme puimaan vanhoja, lopulta miehelleni paljastuisi, että Artoa lukuun ottamatta kaikki mökin miehet olivat kyntäneet herkkuvakoani ennen häntä. Ja Make hetken aikaa vuoroin hänen kanssaan.
”Mua vituttaa. Jos mä yritän ehdottaa jotain uutta, niin ollaan niin yhden miehen naista. Mene keimailemaan sille panollesi”, mieheni sähisi.
Hän oli haaveillut kolmen kimpasta ja yllyttänyt minua joskus jurripäissään vieraan miehen matkaan, kun olin löytänyt jonkun innokkaan tanssittajan. En ollut ottanut juttuja tosissaan, sillä todellisuudessa mieheni oli etenkin alkuaikoinamme todella mustasukkainen.
Ja sellainen hän tuntui edelleen olevan, sillä hän ei pystynyt käsittelemään asiaa, kun tapasimme jonkun nuoruuden hairahdukseni. En edes yrittänyt selitellä parinkymmenen vuoden takaisia sähläyksiäni. Adrenaliini tarttui minuun, ja aloin itsekin haastaa riitaa.
”Mitä mun pitää tehdä? Panna sen kanssa niin että pääset toteuttamaan fantasiasi, joissa pikkurouva saa vierasta?”
Jäätävä kinamme jäi kesken, kun Arto tuli halailemaan meitä, ja kertoi, että vielä ajokunnossa oleva Jenna vie hänet nyt kotiin. Mieheni hyvästeli kaverinsa, ja painui sen jälkeen minuun vilkuilematta sisälle.
Muut eivät olleet huomanneet pihan välikohtausta, ja juttu lensi vapautuneesti pöydässä. Mutta äskeiset sanani jäivät soimaan päähäni. Pitäisikö minun panna uudestaan sen kanssa.
Niiden kanssa.
Vilkuilin miehiä samanlaisella katseella jolla he olivat minua illan ajan riisuneet. Kuuntelin heidän juttujaan, mutta näin heidät kyrpä pystyssä jyystämässä vakoani, joka kävi nyt ainakin yhtä kuumana kuin silloin aikanaan. Minua panetti niin että järki seisoi.

Mieheni oli hakenut ties monennenko lasillisen, kun hän hoiperteli Peten viereen. Hän takoi pöydän äärellä istunutta miestä olalle ja remmelsi, kuinka oli saunassa kuullut olevansa Peten napalanko.
Mieheni vispasi Peten kättä ja selitti, kuinka tämän pitäisi ehdottomasti nähdä vaimoni uudistukset.
Tiesin, että mieheni tarkoitti nivusiini tatuoituja lehviä.
Pete koitti vilkuilla hämillään muualle.
”Eikö Minttu enää kiinnosta? Älä nyt arkaile. Tää on napalankojen yö. Nyt verestetään muistoja”, mieheni yllytti kaveria.
Kuuntelin nolona, kun mieheni alkoi julistaa, että oli huomannut, kuinka kuumana vaimo kävi vanhoja aikoja muistellessaan.
”Kyllä se on varmaan sitten Makella etuotto-oikeus, kun se seurustelikin ennen Mintun kanssa”, näytöstä puolihuvittuneena seurannut Jusu puuttui tapahtumien kulkuun.
Se vapautti tilanteen. Kotikyläni miesnelikko repesi nauruun.
”Ei kai sitä lasketa seurusteluksi, jos käy nussimassa Minttua jokaisen uuden miehen välissä”, Samu hekotti.
Toinen toisiaan säestäen miehet alkoivat heittää visvaisia tarinoita, joiden pääosissa oli joka ilta eri miehen kanssa kotiin palaava narttu, joka sai unta vasta kun kuuma vako oli täytetty. Miehen kuunteli kun he kertailivat ja vertailivat vanhoja kokemuksiaan.
Kohta Jusu intoili, että hän testaisi mielellään, vieläkö vanha laukaisualusta toimisi. Äijä pani ilmaa ja tarttui kädestäni.
”Tuletko, kokeillaan, vieläkö osaat puhua kielillä.”
Taisin tosiaan olla melkoisessa kiimassa ja puutteessa silloin kun aikanani eksyin Jusun kämpille. Ratsastin kaverilla ja ulisin jotain sekopäistä, kun nuorukainen yritti kestää tahdissani.
Kun nämä muistot tulvivat mieleeni, tilanne oli jo aikoja sitten karannut käsistä.
Lähimpänä minua istunut Pete tarttui lanteista ja veti perässään sohvan äärelle. Mies istahti alas ja hellästi pepusta hyväillen ohjaili minut eteensä.
Häpeilemättömän miehen kuuma hengitys kulki navaltani alas kummulleni. Kädet puristelivat ihanasti peppuani ja laskivat varovasti housujani alas.
Siinä seisoin kiimoissani pillu paljaana ja hajareisin Peten edessä. Kolme muuta vierasta miestä seurasi silmä ja kyrpä kovana, kun hän painoi halukkaan vakoni vasten kuumia huuliaan ja aloitti kielihoidon.
Pete osasi lipoa oikeista paikoista. Starttinappulani sai erityishuomiota ja olin nopeasti tulossa huipulle.
Make ei malttanut pysyä katsojana, vaan hiipi perässä kimppuuni. Kädet alkoivat vaeltaa vartalollani ja tunnustella nöpöttäviä nännejäni tiukan paidan läpi. Revin vaativin ottein takanani touhuavan miehen housut alas ja tunsin vanhan komistuksen ryhdikkäänä selkääni vasten.
Suljin kiimaiset silmäni ja annoin etupuolellani touhuavan Peten tutustua edustuskuntoon parturoituun työmaahansa. Lanteeni alkoivat liikkua oman tahtonsa mukaan ja panin seisaallani ja huokaillen miehen päätä. Tarrasin Peteä hiuksista ja revin häntä samalla kun purkauduin ulisten. Nautintoani kasvatti Make, joka oli repinyt paidan yltäni ja työsti samalla ronskisti herkkiä tissejäni. Painauduin tissit edellä hänen käsiensä kannateltavaksi ja tunsin, kuinka alapääni supisteli tanakkaa täytettä kaivaten.
Kiemurtelin vielä orkuissani, kun Make ja Pete kellistivät minut kyrpä tanassa sohvalle. Vajosin huokaillen selälleni. Sain päälleni Peten, joka oli myös luopunut housuistaan. Hän pyöritteli juhlakunnossa pullistellutta melaansa vasten kosteuttani kunnes upposi käsin ohjailematta syvälle sisuksiini.
Hän puski hitaasti pohjaan ja pysähtyi sitten. Aloin panna itseäni häntä vasten. Olin poissa tolaltani ja vispasin lanteitani Peteä vasten.
Mies vetäytyi pian. Hänen sukkulansa oli räjähdyspisteessä.
”En mä muistanut, millainen kiimapillu sä oot. Ei tuollaista vanha mies kestä”, hän vitsaili huokaillen.
Mutta ei kiimani päässyt laantumaan, sillä Make tarttui tilaisuuteensa. Mies käänsi minut sohvalla kontilleen.
Nuorena olin arastellut, kun hän aina halusi panna takaa. Se oli myös oman mieheni lempiasento, ja nykyisin tunsin itseni kaikkein haluttavimmaksi, kun räjähdyspisteessä oleva elin työntyi sisälleni ja ahnaat kädet hyväilivät peppuani, lanteitani ja rintojani.
Niin nytkin.
Siitä tuli raivokasta nussimista. Olin sekopäinen kiimalintu, joka halusi näyttää miehelleen mitä hän oli vuosikaudet vongannut. Näin vaimo panee vierasta miestä.
Make seisoi liikkumatta ja kyrpä kovana, kun vatkasin ja taoin itseäni häntä vasten. Kunnes Jusu puuttui tapahtumien kulkuun.
Hän käänsi miehiä imevän peppuni itseensä päin ja alkoi panna eläimellisellä voimalla. Nyt minä kiljahtelin selkä kaarella ja peppu pystyssä, kun mies työsti parhaita paikkojani.
Yhtäkkiä Jusu jähmettyi taakseni parruksi, jota vasten olin saamassa valtavaa vyöryä. Suustani purkautunut kirkuna ja ulvonta oli väkivaltaista. Sain elämäni vyöryn hervottomasti parkuen.
Sisukseni supistelivat ja kouristelivat niin, ettei panomieheni pysynyt tahdissa. Pilluni pullautti kovan kangen ulos. Mies jäi hölmistyneenä katsomaan, kun karjuin elämäni orgasmissa.
Valahdin voimattomana sohvalle. Olin täysin lamaantunut. Se purkaus sammutti päivän aikana kasvaneet halut ja vei järjen.
Ympärilläni parveili kuitenkin neljä kiimaista miestä. Itse asiassa viisi, sillä tajusin, että miehenikin seurasi panonäytöstä pyyhe pullollaan.
Kuulin sumun läpi, kun jonkinlaiseksi seremoniamestariksi ryhtynyt mieheni innosti Makea ottamaan naisen. Seisokista päätellen hän eli todeksi fantasiaansa, jossa vieras mies pani vaimokultaa.
Jos en olisi juuri saanut elämäni orgasmia, olisin varmasti ollut innolla ympärilläni levittäytyneestä komeasta kyrpäkokoelmasta. Mutta nyt en haluaisi mitään yliherkkään pilluuni.
Työnsin Makea melkein paniikissa pois, kun hän levitti jalkojani ja porasi vakoani auki. Se tuntui niin ihanalta, että sattui. Halusin tuon ihanan elimen syvälle sisälleni, ja työnsin sitä pois, koska en pystynyt nauttimaan siitä. Ja silti sain taas niin että päähän sattui.
”Sori mun on ihan pakko levätä hetki”, kuiskasin Makelle ja peitin jalkoväliäni käsillä.
Äijät alkoivat kiusoitella miestäni.
”Eikö maisteri antanut vaimolleen, kun ei Minttu enää kestä panemista.” ”Ei naiset halua kuulla henkeviä runoja, vaan saada kunnolla kyrpää”, kaverit härnäsivät miestäni samalla kun piirittivät minut ja tarjosivat suonet pullollaan sojottavia elimiään hyväiltäväkseni.
Mieheni innosti kavereita, jotka kävivät muutenkin kuumina. Tajusin, että helpoimmalla pääsisin, kun saisin nuo sylkemään siemenensä mahdollisimman pian. Siksi hamusin miehiä eteeni ja aloin parhaani mukaan imuttaa ja runkata heitä.
Samu intoutui suuhoidosta, ja melkein nussi minua suuhun. Mies huohotti selkä kaarella, ja sykähteli siemenlastin kaulalleni ja rinnoilleni.
Kaverin purkauksesta innostuneena sain heti käsittelyyni seuraavan melan. En ollut koskaan imenyt loppuun saakka, mutta nyt ryhdyin imemään posket lommolla ja peppu pystyssä miestä.
Samalla huomasin, että Pete oli taas huomannut tilaisuutensa koittaneen ja ohjasi upean elimensä hellästi kovia kokeneeseen vakooni. Sisältäni oli kai räjähtänyt joku pidike, ja muutama varovainen liike sai minut taas räjähtämään. Se tuntui taas liiankin ihanalta.
Meinasin tukehtua, sillä samalla sain suuhuni elämäni ensimmäisen satsin sitkeää ja kuumaa siementä. Mällit valuivat leualleni, kun kouristelin sohvaa vasten ja peitin taas supistelevaa vakoani yli-innokkailta panomiehiltä.
Mieheni siirsi päättäväisesti käden syrjään ja taputteli kovia kokeneen pillun huulia.
”Nuo hullut halkaisee minut”, huokailin sekopäisenä miehelleni.
”Älä nyt rupea arkailemaan, ei tällaista herkkua ole kotona tarjolla”, hän kuiski ja nosti minut ylös sohvalta.
”Auttakaapas, niin nostetaan Minttu satulaan”, hän huikkasi.
Pete oli pian juonessa mukana ja kävi kyrpä tanassa selälleen. Kolme muuta komistusta nosti minut kuin höyhenen ja sovittivat suoraan kuumana seisovaan tappiin, joka tukki kovia kokeneen aukkoni täydellisesti.
Moneen kertaan poltellut tuntemus palasi saman tien. Säkenöin syvältä ja vaikka yritin olla liikkumatta, purkauduin melkein saman tien Peten sylissä. Liepsahdin lattialle kiemurtelemaan kuin sairauskohtauksessa.
Pete seurasi näytöstä hieman hämillään. Kun tovin kuluttua aloin rauhoittua, mies alkoi levitellä kosteuttani peppuuni. Huohotin, että ei sinne, se on sotkuista puuhaa.
Mieheni vain yllytti napalankoja opettamaan vaimolle lisää temppuja.
Pete jatkoi ryppyreiän hyväilyä, ja keksi käyttää liukasteena tissivaosta vatsalle levinnyttä siemenvanaa. Hän aikoi ilmeisesti siirtyä toiselle reiälleni, kun kerran pilluni oli liian räjähdysaltis käyttötarkoitukseensa.
”Mun täytyy ainakin käydä ensin putsaamassa paikkoja”, sanoin ja keräilin voimia niin, että pääsin hoipertelemaan vessaan.
Lukitsin oven takanani ja keräilin ajatuksiani. En oikein itsekään tajunnut, mitä olin tekemässä, kun uitin letkulla vettä suoleen, että sain kakkoseni huuhdottua pintaa syvemmältä.
Kuivailin ja siistin hieman itseäni, kunnes palailin takaisin tupaan kiimaisten miesten eteen. Minut vedettiin heti satulaan, ja tiesin mitä kavereilla oli mielessä. He aikoivat tarjota pornoleffoista tuttua tuplaa.
Paikkani melkein kramppasivat, kun liikuin varovaisesti toisen kyrvän päällä samalla kun toinen alkoi varovaisesti etsiä reittiään peppupuolelta. Irstailun makuun päässeet miehet eivät antaneet armoa, vaan uudet elimet venyttivät minut kerta toisensa tuplaksi, kunnes uusi räjähdys pakotti keskeyttämään toimituksen hetkeksi.
Se ei ollut reilua. Viisi yhtä vastaan. Aneluni kaikuivat kuitenkin kuuroille korville. Miehet vakuuttivat panevansa sen verran, ettei maisterin heti tarvitse kotona vaivautua.
Ja sen he totisesti tekivätkin. Minua huudatettiin aamuyöhön saakka, kunnes viimeisestäkin miehestä loppui puhti.
Kun seuraavana aamuna teimme lähtöä, kävelin melkein kuin synnytyslaitokselta palatessani. Jalkovälini oli möyhennetty niin perusteellisesti, etten voinut edes pikkuhousuja pukea ylleni.

Yksi kommentti viestissä: “Napalankojen yö”

  1. Haukka says:

    Hmm… Alku oli lupaava, mutta lopussa vauhti meni ehkä turhankin nopeaksi. Olisin toivonut, että olisit keksinyt loppuun jatkoa esim. Mitä Minttu ja hänen miehensä jälkeen päin juttelevat tai tekevät.
    Antaisin 4/5 tähteä.
    (Jatkoa odotellessa…)

Kommentoi

top