search
top

Jihuu! 10. jakso

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (65 votes, average: 3.32 out of 5)
Loading...

Mintun 18-vuotis synttärit lähestyivät ja hän kävi innokkaasti autokoulua. Kävimme äidin kanssa heittämässä hänet lähimpään autokouluun ja tarkoitus oli odotella tunnin päättymistä jossain baarissa kunnes keksin kysyä äidiltä voisimmeko mennä mieluummin johonkin rauhalliseen paikkaan nussimaan mieluummin kuin baariin istumaan. Äiti sanoi, että tietenkin jos haluat ja etsimme erään pienen rauhallisen sivutien, minne jäimme parkkiin.

Kuskin puoleisen istuimen sai laskettua alas ja äiti kävi makuulle ottaen pikkarinsa pois ja pääsin hyväilemään hänen avointa pilluaan.
– Laittaisitko Ripa sitä talouspaperia alleni, ettei penkki tahriinnu, hän pyysi.
Tein näin ja availin housujani ja äiti otti kullini hyväiltäväkseen.
– Tule jo Ripa olen ihan tarpeeksi kostunut, hoputti äiti.
– Etkö halua että nuolen sinua ensin? Kysyin.
– Ei kannata, tässä on niin ahtaat paikat ja meidän täytyy ehtiä hakemaan Minttukin ajoissa. Nussitaan vaan reippaasti ja lähdetään.

Asetuin äidin päälle ja avasin hänen puseronsa ja hyväilin toista rintaa, jonka sain esille rintaliiveistä. Äiti asetteli kulliani häpyhuulilleen ja painauduin hänen vähitellen työnnellen. Hän nosti jalkansa koukkuun ja työnteli lannettaan minua vasten ja myötäilin rytmiä.
– Onko Mintun pillu paljon toisenlaisempi kuin minun? Kyseli äiti.
– Vaikea sanoa sillä suurin ero teissä on paremminkin se, että sinussa on jotenkin enemmän naista, sillä Minttu on aika hoikka ja tyttömäisempi.
– Olenko minä sinusta lihava? Hän jatkoi.
– Ethän sinä ole lainkaan ylipainoinen vaan ihan ihannepainossasi ja vartalosi on aika sporttinen kolmekuutoiseksi naiseksi, vastasin.
Suutelimme välillä ja äiti näytti nauttivan kovasti työntelystäni.
– Häiritseekö sinua kun höpötän kaikenlaista nussimisen aikana? Hän kysyi hetken päästä.
– Minusta se on pelkästään kiihottavaa varsinkin kun menetät lopuksi kontrollisi.
– Sinä tunnut niin ihanalta Ripa! Sanoi äiti silmät tuijottaen minua ja ääni väristen.

Rytmimme kiihtyi ja äiti alkoi voihkia.
– Minä tulen kohta jatkathan kunnes itsekin saat! Hän parahti.
– Anna tulla vaan, sanoin ja työntelin voimakkaammin ja auto heilui allamme.
– Oi, Oi, Oiih, voihki äiti ja hänen pillunsa supisteli.
Myös minä laukesin voimalla ja äidin orgasmi jatkui koko ajan kestäen koko siemensyöksyni ajan ja vielä sen jälkeenkin vähitellen laantuen.
– Sinulla on ihanan pitkät orgasmit, sanoin huohottaen.
– Ne ovat aina olleet sellaisia ja joskus menen ihan voimattomaksi niiden takia, sanoi äiti pyyhkien pilluaan paperilla ja nostaen istuimen selkänojan vivusta jälleen ylös jatkoi:
– Anna minä imaisen kullisi puhtaaksi.
Hän kumartui ja otti kullini suuhunsa ja imi vielä seisovaa kulliani pitkän tovin kuivaten sen sitten paperilla huolellisesti.
– Tuota olisi voinut jatkaakin, sanoin.
– Meillä ei nyt ole valitettavasti aikaa sanoi äiti, toinen kerta sitten, ja starttasi auton,

Äiti käänsi auton ja lähdimme hakemaan Minttua tunnilta. Ehdimme juuri sopivasti kun hän tuli autokoulun ovesta ja istui takapenkille.
– Kuinka ajotunti meni? Kysyi äiti
– Ihan hienosti kävimme tuolla lähitaajamassa opettelemassa risteysajoa ja parkkiin ajoa, vastasi Minttu.
– Koska sinulla on inssiajo? Kysyin
– Muutama päivä ennen synttäreitäni ja jos hyvin käy saan ajokortin synttärilahjaksi, vastasi Minttu iloisena.
– Ai kun hienoa! Pidetään kunnon juhlat silloin, sanoi äiti
– Soitin muuten luokkatoverilleni Janettelle ja kysyin tulisiko hän synttäreilleni ja viipyisi vaikka jonkun päivää mökillämme. Se kuulemma kävisi hyvin, mutta sanoin että kysyn ensin teiltä.
– Kyllä minun puolestani, äiti sanoi
– Pyydä vaan, ihan kiva nähdä ystäviäsi, sanoin.
Minttu soittikin heti Janettelle ja he sopivat tulosta. Tavallaan vietimme molemmat synttäreitä samaan aikaan, sillä meillä ei ollut kuin pari päivää eroa ja täytin kuusitoista vähän ennen kuin Minttu kahdeksantoista.
– Te taisitte nussia autossa sillä välin kun olin tunnilla, sanoi Minttu.
– No niin tehtiin, mistä huomasit? Kysyi äiti.
– Ilmassa leijuin jotain eroottisia tuoksuja ja feromoneja sanoi Minttu ja virnisti takapenkillä.

Mintun syntymäpäivä koitti ja hän oli läpäissyt inssiajon ja lähdimme hakemaan Janettea. Matka ei ollut pitkä ja Minttu soitti hänelle kännykällään, että olimme tulossa. Pysähdyimme erään aika hienon omakotitalon eteen ja sieltä juoksikin upean näköinen brunette, jolla oli suklaanruskea ranskalaisella letillä oleva tukka. Minttu syöksyi autosta heti halaamaan ystäväänsä ja äiti ja minä menimme tervehtimään hänen vanhempiaan ovelle. Esittäytymisen jälkeen äiti antoi käyntikorttinsa ja selitti, että halusimme ilahduttaa Minttua hänen juhlapäivänään kutsumalla hänen parhaan ystävänsä meille vierailulle. Keskustelu venyi ja kävi selväksi, että äiti oli ranskalainen ja oli muuttanut aikoinaan Suomeen tyttärensä kanssa työn takia ja sittemmin avioitunut suomalaisen miehen kanssa. Luvattiin pitää yhteyttä ja toivottavasti tutustua paremminkin ja lähdimme ajelemaan mökille päin.

Minttu ja Janette istuivat takapenkillä ja juttelivat vilkkaasti.
– Bonjour, je suis Jane, (lausuen sen jotenkin ”zein”) sanoi kättään ojentava tyttö katsoen minua suurilla ruskeilla silmillään.
– Hauska tutustua minua voi kutsua Ripaksi vastasin kättelyyn. Janette katsoi minua ja piti kädestäni kiinni hieman pidempään kuin olisi ollut pakollista ja luulen, että punastuin hieman.
– Hohoo, sanoi äiti merkitsevästi minuun katsoen ja hymyili.
– Mitä sinä nyt? Sanoin vaivaantuneena.
– Ei mitään, ei mitään, sanoi äiti ja katsoi tielle hymynkare suupielessään.
Hätkähdin kun huomasin, että Minttu ja Jane olivat alkaneet suudella takapenkillä.
– Älä ihmettele, Minttu kertoi jo aikaa sitten, sanoi äiti.
Käsitin, että noilla tytöillä täytyi olla suhde ja he olivat lesboja tai jotain biseksuaaleja. No mitäpä sillä oikeastaan on väliä ajattelin.

Kun tulimme mökille ja nostin Janen tavarat sisälle ja myös äidin ostokset ja kannoin ne keittiösyvennykseen. Janette majoitettiin toiseen huoneeseen ja Minttu sanoi:
– Mennään tupakalle Jane! Tulkaa muutkin seuraksi terassille.
Menimme tyttöjen perään ja istuimme pöydän ympärille.
– Haluaisitteko jotain juotavaa kysyin naisilta?
– Voisin ottaa siiderin jos teillä on, sanoi Jane sorauttaen r:ää mukavasti.
– Tuo kaikille sanoi äiti, jääkaapissa on.
Menin hakemaan ja huomasin että siellä oli myös kuohuviinipulloja viilenemässä ilmeisesti juhlia varten. Toin juomatölkit ja avasin ne valmiiksi tytöille, jotka kiittivät savukkeet käsissään sirosti. Päivä oli kaunis ja tytöt puhuivat kovasti ajokokeesta ja siitä kuinka ihana on kun viimeinkin pääsee ajamaan. Jane oli täyttänyt myös kahdeksantoista ja saanut korttinsa. Katselin Janea ja hänen hienopiirteisiä kasvojaan kun hän puhalsi savuja yläviistoon. Iho oli hieman tummempi kuin Mintulla mutta täysin virheetön. Suora nenä ja täyteläiset huulet soikeissa kasvoissa. Hillitty meikki ja unelmoivat silmäripset Rinnat olivat ehkä aavistuksen isommat kuin Mintulla ja mustat rintaliivit kuulsivat aavistuksenomaisesti vaalean puseron alta. Jane pani ilmeisesti merkille katseeni ja iski minulle silmää. Lehahdin samassa hetkessä punaiseksi kasvoiltani ja Jane lausahti iloisesti:
– Oo la laa! Très bien mon ami!
Naiset alkoivat nauraa iloisesti ja minun oli noustava ja mentävä muka katsomaan joutsenia terassin kaiteen ääreen.
– Älä turhaan nolostu Ripa! Jane lausui sinulle kohteliaisuuden. On upeaa kun voi tehdä mieheen noin voimakkaan vaikutuksen heti alkuun. Tule takaisin sieltä ja liity seuraan! Kehotti Minttu.
Tulin hiljalleen takaisin naisten luo ja istuin ja otin siideriä.
– Olenko minä mielestäsi viehättävän näköinen kysyi Jane suoraan?
– Olet hyvin viehättävä kaikin tavoin ja olen ollut aina heikkona tuollaiseen ranskalaiseen lettiin mikä sinulla on. Puna laski hitaasti poskiltani.
-Oo, merci bien Ripa! Sanoi Jane pehmeällä matalalla äänellään, sorauttaen ”r” kirjaimia. Myös sinä olet hyvin komea nuorimies silmissäni. Minttu on kertonut sinusta paljon kaikkea hyvää minulle.
Äiti näytti hyvin tyytyväiseltä, sillä hän näki, että välillemme oli kehkeytymässä jotakin. Minttu kuiskutteli jotain Janen korvaan ja Jane nyökytteli ja katsoi minuun päin ja sanoi.
– Tietenkin, mielelläni, oui, oui! Sanoi Jane Mintulle hiljaa.
Minttu hymyili minulle suu korvissa ja hytkyi paikallaan. Mitä ihmettä he mahtoivat suunnitella?

Menimme sisälle ja naiset alkoivat valmistella jotain syömistä ja Jane kysyi minulta tulisinko auttamaan häntä vuoteen sijaamisessa ja tavaroiden laittamisessa. Hän otti minua kädestä ja talutti huoneeseensa. Minttu ja äiti seurasivat meitä katseellaan ja hymyilivät kumpikin merkillisesti. Jane sulki oven ja väänsi avaimesta sen lukkoon.
– Parempi että saamme olla rauhassa, hän sanoi ja samassa hän suuteli minua. Olin aivan häkeltynyt, mutta suudelma laukaisi tilanteen ja syleilimme toisiamme.
– Tule mennään vuoteeseen, sanoi Jane, katsoi minua silmiin ja seurasin kuin hypnotisoituneena.
– Tämä käy aika äkkiä, sopotin.
– Ei se mitään, älä pelkää en minä sinua raiskaa, sanoi Jane, Minttu antoi luvan.
Aloimme riisuutua ja Jane oli nopeampi ja auttoi minua alastomana.
Kun olimme kumpikin ilkosillamme kysyi Jane:
– Miltä näytän sinusta?
Katselin hänen upeaa vartaloaan kun hän seisoi paino toisella jalalla kädet lanteilla.
– Olet todella upean näköinen, vastasin
– Niin sinäkin, sanoi Jane ja painautui minua vasten suudellen ja tuntien kohoavan erektioni.
Menimme sänkyyn huovan alle ja hyväilimme toisiamme ja suutelimme välillä.
– Halusin ohittaa kaikki tavanomaiset rituaalit, koska Minttu on uskottuni ja meillä ei ole salaisuuksia. Tiedän kaiken sinusta ja hänestä ja äidistäsi. Minulla on samanlainen perhetilanne kuin teilläkin. On ihanaa tutustua kaltaiseesi poikaan, jonka kanssa ei ole tarvis salailla ja selitellä mitään. Minttu toivoi jotain tällaista, koska meillä on myös suhde, kuten arvasit varmaan.
Jane vei käteni pillulleen ja alkoi runkata seisovaa kulliani hellästi.
Olin jo rentoutunut ja aloin sopeutua tilanteeseen ja sen nopeisiin käänteisiin. Jane oli tavattoman kiihottava ja suuteli ihanasti.
– Haluaisin nuolla pilluasi jos sallit? Kysyin.

– S’il vous plaît Ripa. Haluan sen jälkeen imeä kulliasi ennen kuin nussimme, sopiiko?
– Oikein hyvin, vastasin. Janen ”r” sorisi jotenkin ihanasti korviini.
Otin huovan Janen päältä ja löysin hänen pillunsa avoimien reisien välistä. Hänellä oli tumma karvoitus, joka oli rajattu siististi ja lyhyeksi. Hän avasi sormillaan häpyhuulensa ja tunsin Janen huumaavan tuoksun. Klitoris oli kehittynyt ja hyvin esillä ja otin sen huulieni väliin ja aloin imeä varovaisesti.
– UU! Pääsi Janelta ja hän työnsi lanteitaan eteenpäin. Nuolin ja imin kaikella taidollani Janen kosteaa pillua ja tunsin sen lievän suolaisen maun. Hän hieroi tukkaani ja nautti kovasti.
– Juuri noin, laita sormesi sisälleni kiltti!
Tein työtä käskettyä ja työnsin kaksi sormea hänen sisälleen ja etsin tuttua g-pistettä.
– Jatka, jatka! Hoki Jane ja nosteli lanteitaan välittämättä siitä, että äänemme kuului varmasti oven toiselle puolelle.
– Ihanaa, minä tulen ihan heti jatka, jatka, encore, vite, vite!
– kasvoni olivat jo kosteat Janen nesteistä ja jatkoin kiivaasti nuolemista ja imemistä.
– Oo mon Dieu! Huusi Jane ja sai orgasminsa.
Hän veti minut päälleen ja alkoi suudella märkiä kasvojani ja huuliani huohottaen ja puristaen minua itseään vasten.
– Se oli ihanaa! Sinä osaat, Minttu on opettanut sinut hyvin. Nyt on sinun vuorosi.

Jane meni jalkopäähäni ketterästi ja otti kullini suuhunsa ja alkoi imeä sitä samalla runkaten kullini vartta katsoen koko ajan silmiini. Hän hieroi myös pallejani ja sen alapuolelta samoin kuin Mintulla oli tapana. En kestäisi kauaa ajattelin kun näin kullini hänen kauniiden huultensa välissä ja katseen voiman.
– Haluaisin laueta sisällesi Jane, sanoin.
Jane tuli päälleni, asetteli kullini sisälleen ja laittoi käteni rinnoilleen alkaen pyöritellä lanteitaan. Hänen rintansa olivat hieman isomman kuin Mintulla mutta oikein sopivat käsiini. Nännit nöpöttivät kovina käsieni alla ja vastailin Janen työntöihin. Vedin Janen lähemmäs voidakseni suudella ja pitelin kiinni hänen niskaletistään. Se tuntui kädessäni jotenkin kiihottavalta.
– Olet ihana Jane!
– Niin sinäkin Ripa, huohotti Jane ja jälleen tuo ihana ”r”.
– Nyt minulta tulee Jane!
– Anna tulla, anna tulla kaikki sisälle! Sanoi Jane ja työnteli kiivaasti lanteitaan.
Tuntui ihanalta laskea ihan uuden tytön sisälle vapaasti kaikki spermansa ja suudella häntä samalla.

Kun olimme rauhoittuneet esirakastelumme jälkeen annoin Janelle paperia ja hän pyyhki spermat pillustaan ja puimme päällemme ja menimme toisten seuraan pienet hiet vielä otsallamme. Äiti ja Minttu olivat avanneet juuri kuohuviinipullon ja kaatoivat laseihin. Tulkaa ottamaan ystävyyden malja sanoi äiti ja he nousivat ja ojensivat lasit meillekin.
– ”Un pour tous, tous pour un!” (yksi kaikkien, kaikki yhden puolesta) sanoi Jane lasinsa kohottaen ja joimme kaikki pohjan asti. Tilanteessa oli jotain historian siipien havinaa ja muistin tuon lauseen olleen jostain Alexandre Dumasin romaanista, missä musketöörit kohottivat miekkansa yhteen.
Äkkiä äiti heitti lasinsa takkaan säpäleiksi ja kaikki teimme samoin. (Luojan kiitos ne eivät olleet mitään kalliita kristallilaseja.) Huusimme kaikki iloisina ja halasimme toisiamme.
– Veljesi on yllättävän ihastuttava tuttavuus Minttu. Keskustelimme ja tutustuimme toisiimme nopeasti ja syvällisesti. Toivon että ystävyytemme syvenee entisestään nyt kun olemme päässeet alkukankeudesta. Myös madame äitinne on osoittanut minulle suurenmoista vieraanvaraisuutta avattuaan kotinne antimet minulle.

Jane puhui kuin jotenkin virallisesti kuitenkin kujeilu silmäkulmissaan väristen. Hänellä oli mitä ilmeisimmin mainio huumorintaju ja tilanteen hallinta kuten Mintullakin. Tähän heidän ystävyytensä varmaan perustuikin. Minua hymyilytti tuo ilmaus ”alkukankeudesta”.
-À propos! Millaiset peseytymismahdollisuudet teillä mahdollisesti on täällä mökillä? Kysyi Jane.
– Minttu ja Ripa voivat laittaa saunan lämpiämään vaikka heti, sanon äiti
– Liittyisin mielelläni heidän viehättävään seuraansa, lisäsi Jane.
– Kaikin mokomin menkää nuoret vaan yhdessä. Ripa tietää miten homma toimii. Minä jään valmistelemaan kaikkea muuta täällä.

Sinä olet aivan yliveto Jane! Sanoi Minttu kun olimme päässeet ulos. Hän tarttui meitä molempia käsivarsista ja kävelimme pihan poikki käsikynkkää kaikki kolme rinnakkain kohden saunaa. Jane alkoi laulaa vanhaa ranskalaista laulua “Sur le Pont d’Avignon”, johon Minttu yhtyi. Minä päätin mielessäni aloittaa ranskan kielen opiskelut. Äiti katseli ikkunasta kolmea nuorta ihmistä kulkemassa rinnakkain yhtä jalkaa laulaen kesäillan lähestyessä.

Miten mahtaa tämä juhlapäivä päättyäkään kun vuorokausi vaihtuu, hän ajatteli. Voi taivas miten kauniita nuo nuoret ovatkaan!…

9 kommenttia viestissä: “Jihuu! 10. jakso”

 1. pilkunviilaaja says:

  Pisti silimään tuo ajokoe, sitä ei tietääkseni voi saaha ku vasta 18 v synttäripäivälle ja sen jäläkee.

 2. jatka!!! says:

  jatka!! nää on ihan parhaita et voi lopettaa

 3. slurps says:

  Alkaa olla liian nopeeta tää tarinan eteneminen. Hidasta hieman julkasutahtia ja keskity kuvailemaan yksityiskohtia tarkemmin…

 4. says:

  Huonosti kirjoitettua, liian nopeasti etenevää tekstiä. En itse jaksanut lukea kunnolla edes loppuun. Myös kielellisesti huono, harva nuori sanoo “luokkatoverit” yms…

 5. mahtavaa says:

  Ihan käsittämättömän hyviä nää sun tarinat! Kiitos näistä, toivottavasti tulee jatkoa vielä!! 🙂

 6. Masa says:

  Ollu aivan mahtava sarja näit novellei mut tää 10. jakso ol kyll hiema pettymys. Mielestäni Jane ei jotenkaa sopinu tähä. Pientä muutosta toivoinkin mut olisin kyll toivonnu mielummi esim. mintun ja äidin välil enemmä jotai tai sit ois pissaleikit jatkunu pidemmäl tai ripa ois pistäny peppuu minttuu. Mut jatka näide kirjottamist! En oo parempaa lukenu.

 7. vierailija says:

  Hmm… Jokin näissä viimeisissä jaksoissa mättää, kerronnan kiihko puuttuu ja paneminen on pelkkää panemista.

 8. kiimakalle says:

  ehkä paras sarja ikinä, jatka!

 9. MadClown says:

  Jotenki toi pano tuli vaan liian nopeasti noiden Janen ja ripan välillä. Muuten ihan ok, Jatkoa tytöille kalua peppuun, oisko mitää?

Kommentoi

top