search
top

Tussua armeijan leivissä!

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (47 votes, average: 2.91 out of 5)
Loading...

Suoritin varusmiespalvelukseni vuonna 2011! saapumiserä oli ensimmäinen. Ensimmäisenä päivän palvelukseen astuttuani ihmettelin suuresti mihin olin joutunut ja kauan täällä joutuu olemaan. Armeijasta ei ollu silloin vielä mitään tietoa, sillä olin lähipiiristäni ensimmäinen joka lähti armeijaan.

Silloisen tyttöystävän kanssa olin seurustellut jo kauan, n. 2.5 vuotta. Suhteemme oli ollut lähes tädellinen muutamaa pientä riitaa ja väärinkäsitystä lukuunottamatta. Suru oli suuri armeijaan lähtiessäni, sillä tiesimme että näemme kerran viikossa maksimissaan, puhumattakaan seksin suuresta vähenemisestä!!
Toisena päivänä sain tietää että juuri meillä sattuu olemaan heti alkuun 2 viikonloppua kiinni, eli ollaan 3viikkoa putkeen armeijassa edes käymättä kotona. Tästä seurasi pieni masennus, etenkin tyttöystävälleni.

Oltuani palveluksessa viikon, huomasin jotain outoa. Tiistai-aamuna aamupalalle kävellessämme huomasin viereisen rakennuksen pihalla erittäin kauniin nuoren naisen maastopuku päällä. Yleensä armeijassa olevat naiset ei ole mitään missejä, päinvastoin. Mutta tämä oli jotain aivan muuta. Pitkät vaaleanruskeat hiukset kiinni ponnarilla, pyöreän perseen muodot näkyivät jopa löysistä maastohousuista, rinnatkin pullottivat takin läpi yllättävän paljon. Aluksi ajattelin että olen lopullisesti seonnut, mutta seuraavana päivänä näin kyseisen naisen uudestaan sotilaskodissa. siellä koitin katsella häntä pitkään, mutta välttääkseni kiusallsen tilanteen pidin katseeni kurissa.

Aina kun näin naisen tunsin jotain, jotain outoa aina vatsassani, ja housuissani. Tästä tunteesta tuli toki myös huono omatuntnto samalla ajtellessani tyttöystävääni ja hänän ikäväänsä. Aina kun näin tytön halusin vain mennä puhumaan hänelle ja kysyä saisiko tältä kahviseuraa joku ilta, mutta en ikinä uskaltanut. Yhtenä iltana kuitenkin huomasin pihalla kävellessäni tämän tytön, hän käveli vastaani ja päätin että kerään itseni! Katsoin häntä syvälle silmiini ja pysäytin hänet huikkaamalla; ” hei, ootas hetki”
Tyttö pysähtyi, katsoi sinisillä silmillään suoraan takaisin silmiini ja meinasin jumittua siihe paikkaan. suustani en meinannut saada sanaa ulos, mutta sainkin sanotuksi ; “mites, läheekös alokas purosuo joku ilta kahville”. Jönnittyneenä odotin mitä tyttö vastaa, ja yllätyksekseni hän vastasi myöntävästi. Sovimme, että seuraavana iltana treffaamme hänen yksikön edessä kello 19:00.
Seuraava ilta koitti ja lähdin deodorantit kainalossa kävelemään kohti rakennusta missä tyttö majaili. Kello oli jo 20 minuuttia yli seitsemän, ajttalin jo, että voiko olla totta että tyttö huijasi minua oikeen kunnolla. Yhtäkkiä huomasin, että joku koputtaa ensimmäisen kerroksen ikkunaan. siellä tyttö heilui, hiukset aukinaisina ja vain t-paita housujen lisäksi päällä. Hän selvästi viittoi sitä, että haluaa minut jostain syystä sisään. menin sisälle, tyttö tuli käytävällä vastaan, moikkasi ujosti ja vei minut tupaansa. Siellä oli hänen kaksi tupakaveriaan, molemmat naisia. (naiset aina yhdessä samassa tuvassa) Siellä meinasin jo mennä paniikkiin että mitä teen, mutta muut kaksi tyttöä osoittautui erittäin mukaviksi lopulta. Hetken puhuttuamme tyttö otti kädestäni kiinni ja kertoi haluavansa näyttää jotain. Hän vei minut siivous komeroon. Siellä ihmettelin, että voiko tämä oikeasti olla totta. Hän suuteli minua erittäin hellästi, mutta kiihkeästi. Vastasin suudelmaan normaalisti ja aloin tuntea housuissani pientä painetta ja tyttö huomasi tämän myös.. hän hymyili kainosti ja tarrasi kiinni sepaluksestani. Sillä hetkellä uskoin tämän olevan totta.
Hän irroitti otteensa ja alkoi riisumaan paitaansa. Hänen pyöreät rintansa korostui rintaliivien ansiosta, ja ne näytti taivaallisilta. saatuaan yläosan pois hän kumartui polvilleen ja otti kullini esille. Hän alkoi pumppaamaan sitö rauhalliseen tahtiin suuhunsa ja otta samalla nupukoista hellästi kiinni. Yhtäkkiä puristus koveni, melkein kipupisteeseen asti. Nautin tästä. Samalla siivouskomeron ovi aukesi. Luulin että sisään pamahtaa joku ihminen kenen en todellakaan toivoisi tulevan sinne, mutta sisään tulee tytön tupakaveri. N. 160cm pitkä 75kg painava kiharatukkainen pullukka tulee sisään pelkissä alushousuissa. Olin hämmentynyt mutta samalla innostuin lisää. Hetkessä molemmat naiset olivat kullini kimpussa, ja tunnelma meni villimmäksi kokoajan. He alkoivat raapimaan ja läpsimään minua, kunnes lihavampi heistä sitoi silmäni.
Samalla sekunnilla kun liina oli silmilläni, housuni tipahtivat kokonaan alas toisen tytön toimesta. Huomasin kuinka toinen tytöistä jatkoi kullini imemistä ja kovaa pussien puristelua. samaan aikaan toinen läpsi toista tyttöä kovaa, ilemeisesti perseelle. Sitten toinen nainen otti kullistani otteen ja työnsi sen sisälleen ja alkoi peruuttaa kovaa tahtia. side poistettiin silmiltäni ja näky oli hämmästyttävä. toinen naisista nussi minua ja nuoli samalla toisen tytön persereikää. molemmat voihki nautinnosta ja siinä vaiheessa otettiinki yllättäen esiin lannedildo. Lihavampi nainen puki sen päälleen ja alkoin työntämään minua polvilleen. aluksi ihmettelin että mitä ihmettä se oli. kunnes tunsin lämpimän kielen perseessäni. Tajusin homman juonen ja olin erittäin epävarma tulevasta. sitten tunsin perseelleni levitettävän kylmää voidetta. tämän jälkeen tunsin kuinka iso lannedildo alkoi pikkuhiljaa työntymään perseeseeni, Aluksi se sattui, mutta se alkoi tuntumaan hyvältä pikkuhiljaa. Samalla kun toinen naisista nussi minua takaapäin, toinen alkoi työntämään persettään naamaani kohti. nuolin persettä kuin en olisi ennen persettä nahnyt. samalla lihvampi nainen otti esiin puukepin millä hän alkoi lyömään minua perseelle. Laihempi kontallaan oleva nainen sanoin minulle että pitää laittaa sormia perseeseen. ujosti kysyin että montako kappaletta olisi sopiva. tyttö vastasi että ainakin 3. tunkiessani sormia pieneen ja siroon juuri sheivattuun perseeseen, tunsin kuinka iso dildo työntyi kovaa tahtia perseeseeni ja samalla puukepin lydessä minua todella kovaa pakaroille. 4 sormea perseessä toinen tyttö sanoi että häntä pitää samalla kuristaa ja aloin käsilläni kurkottaa kohti tytön kaulaa. kuristin häntä tukehtumisreaktioon asti. Dildo perseessä tuntui niin hyvältä että huomasin olevani tulossa. Ilmoitin asiasta naisille ja he lopettivat hommansa ja polvistui molemmat eteeni. he ottivat suihin ja työnsi sormia perseeseeni siihe asti kunnes laukesin toisen naamalle. he nuolivat mälliä toistensa naamoilta ja leikittelivät sillä.

Onnesta soikeana huomasin katsoa kelloa ja tajusin että on pakko lähteä omaan yksikköön. poistuin tilanteesta vaivihkaa.
Seuraavana päivänä nähdessäni tytöt pelkäsin kiusallisuutta, mutta kävi päinvastoin. He flirttailivat aina kun näimme. monena iltana viikossa myöhemmässä vaiheessa armeijaa teimme saman ja se oli aina yhtä mukavaa.

Tyttöystäväni ei ikinä saanut tietää näistä, ja nussin samoja naisia vieläkin tänä päivänä.
Varusmiespalvelus meni tällä tavalla oikein sutjakasti

4 kommenttia viestissä: “Tussua armeijan leivissä!”

 1. C-mies says:

  Uskottava tai ei,mut perdeelle lyömistä lukuunottamatta tuollainen sessio olisi erittäin tervetullutta vaihtelua avioseksiin.

 2. Epäuskoinen says:

  joo ihan siistiä fantasiaa, mutta mitään todellisuuspohjaa tarinassa ei ollut.

 3. Tussua? says:

  Mitenniin tussua, anaaliahan tuossa pantiin.

 4. Polyateisti says:

  Huonosti kirjoitettu. Oli täynnä kirjoitusvirheitä ja tarinakin oli sen verran epäuskottava, että liekköhän ollu tositarina ollenkaa.
  Mutta vaikka totta olisikin, niin on kirjoitettu sen verran huonosti.

Kommentoi

top